gamla superåtta hur förvaras dom

Hur berätta hur länge en ny bil har funnits på Lot

October 26

Så du har hittat en bra match för en bil du är intresserad av att köpa och du vill ta reda på hur lång tid det har varit på tomten. Det finns ingen exakt sätt att berätta hur lång tid det har varit det bara genom att titta på det, men när du är inne återförsäljare, är ganska lätt att ta reda på den informationen.

Instruktioner

Hur ta reda på hur lång tid en ny bil har varit på tomten

1 Fråga dem hur länge fordonet har varit där. Vissa återförsäljare kommer att vara ärlig med dig och berätta om de bara har fått fordonet eller det har suttit där ett tag. Denna metod kräver en viss nivå av förtroende med återförsäljaren själv, men om du känner någon som arbetar där eller om du har varit en trogen kund i flera år, kommer de inte att ha några problem avslöja denna information.

2 Be att få se fakturan av fordonet. Detta är det enklaste sättet att ta reda på hur länge bilen har varit på tomten. Du kan se fakturadatum på Fakturan själv. När fakturan gavs till återförsäljare är ungefär hur länge bilen har varit på tomten. Numera är fakturan ut till återförsäljaren efter att bilen frigörs från hamnen. Subtrahera ungefär en vecka för sjöfarten och du vet hur länge bilen har fysiskt varit där.

3 Ta en titt på bilens lagernummer. Alla nya bilhandlare har en metod för att hålla koll på sina bilar. Så om bilen du tittar på har ett lager antal A1200 och du ser en annan bil med aktienummer A3400, som innebär att de fick 2200 andra bilar eftersom bilen kom dit. Vilket innebär att din bil har troligen varit där ett tag.

4 Kontrollera handskfacket för incheckningsdatum tjänst. Alla nya bilar måste inspekteras av deras serviceavdelningar innan de säljs, för att kontrollera defekter från sjöfart och se till att allt fungerar som det ska. Detta är också ett bombsäkert sätt att ta reda på hur länge bilen har varit på tomten.

Tips

 • Fråga återförsäljaren om bilen kom från en annan återförsäljare. Ibland kan en bil skulle ha suttit på en återförsäljares mycket för tre månader innan den återförsäljare handlades till en annan återförsäljare. Så det kan ha suttit på din återförsäljare lott för bara två veckor, men det har faktiskt suttit i nästan fyra månader.
 • Använd fordonets ålder för att hjälpa dig förhandla om priset på bilen. Handlare kommer att vilja ge mer pengar av för bilar som har suttit på sina partier för tre eller fler månader.

Så här konfigurerar min iPod Touch för att berätta hur lång tid det kommer att behöva för att ladda

October 7

Så här konfigurerar min iPod Touch för att berätta hur lång tid det kommer att behöva för att ladda


IPod Touch, en bärbar multimediaspelare gjord av Apple, har ett inbyggt batteri som så småningom kommer att köra slut på ström, att du behöver ladda den. Enligt Apple, ger iPod Touch upp till 40 timmars ljuduppspelning eller upp till sju timmars videouppspelning vid full laddning. Enheten tar cirka två timmar att ladda batteriet till 80 procent kapacitet, och ungefär fyra timmar att ladda. Även iPod Touch inte har en naturlig förmåga att berätta om hur lång tid det tar att ladda ur sin nuvarande batterinivå, kan du få en gratis app som ger dig en ungefärlig laddningstid.

Instruktioner

Förberedelse

1 Tryck på "Home" -knappen under den beröringskänsliga displayen på din iPod Touch.

2 Tryck på "App Store" -ikonen på startskärmen.

3 Tryck på "Sök" och sedan skriva in ett sökord som "Battery" och sedan på "Sök". Tryck på namnet på en fri batteri app från sökresultaten, såsom "Battery Free HD", "Battery Magic" eller "BatterySense av Philips Consumer Lifestyle." Tryck på ordet "gratis" bredvid batteri appens namn, sedan på "Install. Tryck på ditt Apple-ID på uppmaningen att hämta och installera batteri app.

Battery Free HD

4 Tryck på "Home" -knappen på din iPod Touch.

5 Tryck på "Battery Free HD" programikon på startskärmen för att starta den. En ikon av ett batteri visas, visar den aktuella laddningsnivå, och information om den beräknade tiden för att spela musik, videor och surfa på Internet.

6 Peka på skärmen med fingret och dra uppåt för att rulla ned för att avslöja "tid att ladda" nummer.

batteri magi

7 Tryck på "Home" -knappen på din iPod Touch.

8 Tryck på "Battery Magic" programikon på startskärmen för att starta den. En ikon av ett batteri visas, med ett fönster under det visar den aktuella tiden för olika aktiviteter, såsom "Spelets", "3D-spel Play" och "Wi-Fi".

9 Tryck på fönstret med fingret och dra upp för att rulla fönstret tills du ser "laddningstid" med ett nummer för hur lång tid det tar att ladda din iPod Touch.

BatterySense av Philips Consumer Lifestyle

10 Tryck på "Home" -knappen på din iPod Touch.

11 Tryck på "BatterySense av Philips Lifestyle Consumer" programikon på startskärmen för att starta den. Aktuell batteriladdning visas i procent, med ett rutnät över den visar alternativ för olika aktiviteter som du kan göra med din iPod touch, såsom "Ljuduppspelning", "Videouppspelning" och "Standby Time."

12 Tryck på delen av skalan "Charge Time". Hur lång tid det tar att ladda din iPod Touch visas under gallret.

Hur berätta hur gammal ett däck

June 16

Om du köper ett nytt däck, kanske du undrar hur gamla att "nya" däck är. Om du kollar däck på en äldre bil, kan du ha legitima oro. Att veta hur man läser däck Identification Number är nyckeln till att räkna ut hur gammal ett däck är. Formatet har nyligen ändrats, så du måste skilja mellan däck som tillverkats före och efter 2000.

Instruktioner

Däck tillverkade före 2000

1 Lokalisera Tire Identification Number på gummiområdet av däcket.

2 Isolera de tre sista siffrorna.

3 Notera de två första siffrorna i de tre sista. Dessa siffror representerar den vecka som däcket tillverkades.

4 Dela upp dessa siffror med fyra, och omvandla resultatet till månader. Till exempel, om två av de tre siffrorna första är "07", dividera med fyra för att få en med en rest av tre. Det innebär att däcket tillverkades omkring tre veckor efter den första månaden av året (januari), vilket skulle innebära att det har tillverkats i ungefär tredje veckan i februari.

5 Notera den sista siffran. Detta representerar år av 1990-talet som däcket tillverkats. Om den sista siffran är 7, var däcket tillverkas i 1997.

Däck tillverkats sedan 2000

6 Lokalisera Tire Identification Number på gummiområdet av däcket.

7 Isolera de fyra sista siffrorna.

8 Notera de två första siffrorna i sista fyra. Dessa siffror representerar den vecka som däcket tillverkades.

9 Dela upp dessa siffror med fyra, och omvandla resultatet till månader. Till exempel, om siffrorna är "07", dividera med fyra för att få en med en rest av tre. Det innebär att däcket tillverkades omkring tre veckor efter den första månaden av året (januari), vilket skulle innebära att det har tillverkats i ungefär tredje veckan i februari.

10 Notera de två sista siffrorna. Dessa representerar år som däcket tillverkades. Till exempel, om de två sista siffrorna är 08, var däcket tillverkas i 2008.

Tips

 • Däckidentifikationsnummer innehåller bokstäverna "DOT" följt av 10 till 12 siffror eller bokstäver.
 • Dessa beräkningar är ungefärliga och kan vara upp till fyra veckors ledighet. Om du behöver en datumet, räkna veckor på en kalender från det året. Om däck Identification Number verkar inte inkludera dating information vrid däcket över. Däck som gjorts under vissa år har en förkortad version av numret på en sidovägg och fulla antalet på den andra.

Hur man byter Dome glödlampa i en 2000 Ford Focus

June 21

Hur man byter Dome glödlampa i en 2000 Ford Focus


Interiören takbelysning i din 2000 Ford Focus har tre olika energialternativ som ger ljus i fordonet. När lampan brinner ut, är det viktigt att ersätta det för att upprätthålla en väl upplyst stuga, speciellt när solen går ner. Du kan hitta en ersättningslampa på de flesta bildelar butiker, många online-återförsäljare webbplatser eller direkt från bilens tillverkare.

Instruktioner

1 Vrid Fords innerbelysning till "Off". "Off" läge är mittläget på strömbrytaren.

2 Använd en skruvmejsel för att bända lampan linsskyddet bort. Placera skruvmejseln i änden av enheten mittemot huvudströmbrytaren. Locket kommer att lossna lätt med en liten kraft. Du har nu tillgång till glödlampan.

3 Skruva glödlampan från fixturen. Kasta den gamla lampan. Skruva en ersättningslampa i sockeln.

4 Placera linsskyddet tillbaka till fixturen och tryck. Locket kommer att gå tillbaka på plats.

Hur Förvaras svalt utan ac, i bilen

November 29

Hur Förvaras svalt utan ac, i bilen


Ingen luftkonditionering i bilen? Trött på att hålla sig till de platser och svettas när du sitter i trafiken? Läs den här artikeln.

Instruktioner

1 Placera en mini fläkt på instrumentbrädan eller fäst den vid visir. Detta kommer att bidra till en hel del!

2 Valde skumma vägar i stället för att hålla sig till den soliga sidan av vägen om du kan. Rutter med trädkantade block är mycket bättre än den andra val.

3 försöka hålla isblock i en bakplåt på golvbrädorna, rulla ner fönstren och känna vinden kyssa isen när han kyler fötterna utanför.

4 Ge dig själv precis exakt rätt mängd tid att gå till där allt det är du behöver vara. Lämna inte extra tidigt, som ger dig mer tid i bilen. Kontrollera om trafikmeddelanden, behöver du inte vill ha fastnat i trafiken, så att du kan vissa dagar måste lämna lite tidigare.

5 Klä bekväm och klä ner. Öppen tå skor, inga strumpor.
Förvaras svalt genom att bära bomull, andetag det och ha vit. Håll dig borta från mörka färger som svart eller rött. Detta drar solen för dig.
Byt kläder när du kommer till din destination.

Hur man byter Dome Ljus på min 1997 Ford Ranger

May 23

Kupolen ljus i 1997 Ford Ranger ger inre belysning för lastbilen. Kupolen ljus drivs av en enda glödlampa, som har en begränsad livslängd. När lampan brinner ut, är det viktigt att ersätta det för att säkerställa synlighet inom Ranger. Du kan byta kupolen lampa i några minuter, och allt du behöver är några grundläggande verktyg.

Instruktioner

1 Vrid Rangers motorn. Placera inre takbelysning till "off".

2 Använd en platt skruvmejsel för att bända upp takbelysning lins av. Placera skruvmejseln på den sida av linsen som inte har en omkopplare. Objektivet kommer att lossna med mycket liten kraft. När linsen tas bort, kommer du att ha tillgång till glödlampan i kupolen.

3 Dra glödlampan från sockeln och kassera den.

4 Sätt i en ny glödlampa i sockeln och tryck in den tills du hör säkert klicka.

5 Placera linsskyddet på kupolen huset. Tryck ordentligt för att fästa linsen på plats.

Hur installerar jag Dome Kabeldragning för en Overhead DVD?

March 6

Hur installerar jag Dome Kabeldragning för en Overhead DVD?


Ledningar bilen för en overhead DVD-spelare är en smart trick som kraftigt kommer att minska "är vi där yets" dessa långa resor. DVD-spelare beslutsfattare har ett brett utbud av DVD-spelare och alternativ att välja. Installera dessa enheter är ett jobb inom räckhåll för dem som har elektriska ledningar erfarenhet och verktyg som behövs för jobbet. Kontrollera din takbelysning ledningar för att se till alla kablar som behövs för att koppla spelaren i är närvarande. Många fordon inte har dessa. Låt en professionell tråd det för dig om alla fyra ledningar inte är närvarande.

Instruktioner

1 Ta bort locket till bilens takbelysning och leta efter fyra trådar. Om du ser fyra trådar, använder en multimeter för att kontrollera om den konstanta 12-voltskälla. Jorda svarta ledningen mätaren och sätta den på 20-volt DC skala. Tryck på den röda tråden proben till varje tråd, förmodligen gul, letar efter ständig källa.

2 Hur installerar jag Dome Kabeldragning för en Overhead DVD?

Många takbelysning heter kommer att ha en eller två lampor, men kommer att sakna alla ledningar som behövs för att tråd i en DVD-spelare.

Ta takbelysning ut genom att avlägsna de två skruvarna som håller den på plats. Koppla ur takbelysning. Använd monteringsplatta videoenhet som en mall för att spåra sin form på innertaket. Fötterna på konsolen ska peka nedåt och pilen pekar mot den bakre delen av fordonet.

3 Skär bort headliner material från den markerade utanför området med hjälp av en mattkniv. Var noga med att inte skära någon ledningar under material. Placera fästet tillbaka i hålet som skapats av din klippa och markera var du vill att fästet för att montera på tvärbalken. Passa in tvärbalken med märket så du träffa tvärbalken på mitten. Se kopplingsschemat för DVD-spelaren om du behöver ett förtydligande.

4 Hur installerar jag Dome Kabeldragning för en Overhead DVD?

Detta är en svår mount för att uppnå utan punktering av taket, så borra lätt och noggrant.

Borra hål i fästet där de i linje med tvärbalken, antingen två eller fyra hål. Håll fästet med de borrade hålen på plats på tvärbalken och markera hålen på tvärbalken. Fäst konsolen med korta skruvar med platt huvud, försiktigt så att inte tränga igenom takets utsida.

5 Använd multimeter för att bekräfta vilka trådar har den nödvändiga konstanta 12-volts likström. Se kopplings tips avsnitt för vilka ledningar kan ändras när dörrarna är stängda och / eller tändningen är frånslagen. Route alla DVD kablar ner genom monteringsplattan hålet och fästa dem i enlighet med den speciella kopplingsschema som medföljde DVD-spelare.

Tips

 • Gör alla anslutningar med stumkontakter och krymp stabilt.
 • Kontrollerar alla anslutningar och granska diagrammet för att bekräfta allt har rätt dragna innan du testar systemet.

Hur man ändrar domän i Windows Mobile

April 28

Windows Mobile-telefoner kan du hantera e-post från flera konton från en enhet, och kommer att importera inställningarna för de stora e-postleverantörer automatiskt. I vissa fall kan du behöva ange ditt kontoinformation manuellt, till exempel e-postservern och domän. Du kan ändra domänen i Windows Mobile med några få enkla steg.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" på din Windows Mobile-telefon. Öppna fliken App. Klicka på "Inställningar". Klicka på "E-post och konton."

2 Välj det e-postkonto du vill ändra domän för och klicka på "Redigera".

3 Gör dina ändringar i domänfältet. Klicka på "Klar" och sedan "Spara".

Tips

 • I de flesta fall hänvisar domän inställningen till Microsoft Exchange e-postkonton på din Windows Mobile-telefon.
 • Fel inställning domän kan hindra dig från att ta emot dina e-postmeddelanden på din Windows Mobile-telefon. Om du är osäker på rätt domän för ett e-postkonto, kontakta din e-postleverantör för mer information.

Hur man installerar Dome / Karta Ljus på en Ford Ranger

November 13

Kupolen / map ljus på en Ford Ranger pickup är monterad på det inre takpanel av trucken. Den är belägen på den bakre kanten av denna panel, precis innanför truckens bakrutan. Kupolen / karta glödlampa täcks av en klar plastskal, som syftar till att skydda lampan från fysiska skador. Reservlampor finns från bildelar butiker och licensierade Ford återförsäljare.

Instruktioner

1 Shift Ranger sändning i parken eller ettans växel, för en handbok. Stäng av motorn och dra åt parkeringsbromsen.

2 Sätt i en platt skruvmejsel mellan den genomskinliga plastskal som täcker kupolen / map ljus och kupolen / kart lamphuset. Det finns två lättnad nedskärningar som gör skruvmejseln lätt införas: en på framsidan av plastskal som vetter mot framsidan av fordonet, och en annan på baksidan som vetter mot skjut bakrutan.

3 Bända plastskal bort från kupolen / kartan lamphuset tills det dyker upp. Grip kupolen / karta glödlampan och dra direkt ur hållaren. Ingen vridning eller dra krävs.

4 Installera den nya kupol / karta glödlampa och snäpp den genomskinliga plastskalet tillbaka på plats. Testa kupolen / map ljus för att säkerställa att den fungerar ordentligt.

Tips

 • Kupolen / karta glödlampa kan nå extremt höga temperaturer. Låt den svalna i minst 5 minuter innan du försöker röra den för att undvika skador.

Hur man tar bort en rattstång i en 1973 Super Beetle

January 26

Hur man tar bort en rattstång i en 1973 Super Beetle


Att upprätthålla en 1973 Super Beetle är inte så komplicerat att upprätthålla nyare versioner av Beetle. Detta beror främst på att 1973-modellen handlar mestadels med mekaniska och inte elektriska problem. Mekaniska reparationer kan innebära problem med din Beetle ratt. Om du vill ändra eller reparera ratten i din Super Beetle, kanske du vill veta hur man tar bort rattstången.

Instruktioner

1 Parkera 1973 Super Beetle på plan mark och ta nyckeln ur tändningslåset. När parkering Super Beetle, se till att hjulen är placerade rakt fram.

2 Koppla minuskabeln av bilbatteriet. Minuskabeln på batteriet har en "-" tecken och är färgen svart.

3 Bända loss mittlocket hos ratten med hjälp av en mattkniv. Var noga med att inte skada locket på ratten.

4 Leta upp tråden i hjulet som ansluter tutan till hornet och koppla bort den. Var noga med att inte skada kabelnätet inne i rattstången.

5 Ta ratten fästbulten och skivan under den med en spärr. Ställ åt sidan både bulten och dess bricka åt sidan.

6 Dra ratten mot dig försiktigt men stark nog att ta loss den från rattstången. Vicka hjulet runt för att rycka loss den från axeln. Avsätt hjulet på en mjuk yta så att du inte skadar det.

7 Ta bort den övre och den nedre kåpan av styrkolonnen. Ta sedan bort skruvarna i rattstången. Glida av blinkers och ta bort torkar växlar.

8 Ta bort den övre kolumnen fästskruvar och ta ut den övre styraxeln och röret tillsammans. Sätta hela enheten åt sidan och gå vidare den nedre delen av rattstången.

9 Ta bort den nedre ratt bulten och våren med en spärr. Ta sedan bort huvudklämbulten på rattstången.

10 Dra ut den nedre rattstången från golvet styrelsen att lossa den helt.

Tips

 • Om du märker att en del av bultarna och våren är rostiga och gamla, ersätta dem med nya.
 • Var försiktig när du arbetar med verktyg som en mattkniv och alltid se till att bära arbetshandskar.