gamla tv apparater

Hur man gör med gamla TV-apparater

April 29

Hur man gör med gamla TV-apparater


Det är spännande när den nya TV får levereras, tills du inser att du inte vet vad jag ska göra med den gamla. Många återvinningscentraler kommer inte att ta gamla TV-apparater eftersom det finns lite ekonomiska fördelar till återvinning en TV. Det finns inte mycket i dem som kan återanvändas och de är fulla av giftiga ämnen. En genomsnittlig tv rymmer fyra till åtta pounds av bly, enligt Dave Mazza rådets Pennsylvania Resources. Kasta en tv i en deponi har allvarliga miljökonsekvenser och rekommenderas inte.

Instruktioner

1 Fråga säljaren om TV förfogande om du köper en ny uppsättning. Vissa företag kommer att plocka upp äldre tv-apparater för bortskaffande när de levererar en ny.

2 Kontakta de större elektronik återförsäljare i ditt område. Vissa större företag ger en för-avgift dra bort program oavsett var du köpte TV: n.

3 Ring tillverkaren av gamla TV och fråga om deras program för återvinning. Webbplatsen Green Your förklarar att åtminstone en stor TV tillverkare erbjuder en returprogram och kommer att ta tillbaka äldre modeller för miljövänlig återvinning landet.

4 Kontakta avfallshanteringsföretag och fråga om de alternativ som finns för bortskaffande elektronik.

5 Donera TV om det fortfarande är i gott skick. Välgörenhet ägda sparsamhet butiker, kyrkor, samlingslokaler och sjukhem är några ställen att kontakta.

Vad kan du göra med gamla TV-apparater och datorer?

December 26

Vad kan du göra med gamla TV-apparater och datorer?


Om du är en typisk konsument, köpa den senaste dator eller HD TV är helt enkelt en del av livet. Men när du får den nya modellen ur lådan och korrekt ansluten, har du ett beslut att göra om den gamla utrustningen: sälja den, donera den eller lämna den på en anvisad återvinningsstation.

Försäljning

Möjligheten att sälja din gamla TV-apparaten eller datorn beror på hur gammal den är. Datorer inte bara fördubblas i hastighet vartannat år, priserna på snabba nya modeller håller blir lägre och lägre. Dessa medel konsumenterna är mer benägna att bara köpa en ny istället för att jaga runt en gammal. Att ta reda på om din exakta modell säljer, eller att bara lista det till salu, gå till populära webbplatser som Ebay, Craigslist och Freecycle.org.

Detsamma gäller för TV-apparater. Om du har en nyare HD platt-TV, det finns en god chans att du kan sälja den. Men om det är en av de åldrande modeller baserade på rejäl katodstrålerör, är chansen att du kommer att behöva återvinna den.

Återvinning

Helt enkelt kasta din gamla TV eller dator i papperskorgen är olagligt i många stater. Din statens hemelektronik politik är på regeringens webbplats. Den federala Environmental Protection Agency (EPA) säger att det är säkert att göra sig av TV-apparater och datorer i förvaltas deponier, men det starkt rekommenderar att ta dem till en återvinningsstation.

Ett alternativ är att ta det till tillverkarens återvinningscentral. De flesta av de stora datortillverkare har egna återvinningsprogram. PCBargainHunter.com ger en lista med länkar till deras återvinningsinitiativ samt en katalog av oberoende återvinningsföretag. EPA webbplats listar också återvinningsalternativ och informationskällor för både datorer och tv-apparater.

Innan du lämnar över din dator, ta bort alla värdefulla eller känsliga data från hårddisken. Vissa återvinningsföretag erbjuda detta som en extra service.

För gamla tv-apparater samt datorskärmar, avyttra dem på rätt platser är avgörande på grund av giftigt bly och kvicksilver i dem. Många kommuner erbjuder samlingar av TV-apparater som en del av sina farliga renhållningsvägar. Kontrollera med din stad avfallshantering kontor.

Kontrollera också på E-cykling central, en webbplats som låter dig kontrollera tillstånd av staten att hitta återvinnare av elektronik. Vissa tv-tillverkare har program som tar tillbaka vissa produkter i slutet av deras liv.

Donera

Frälsningsarmén och Goodwill kommer att acceptera många donerade elektroniska produkter. Du kan också placera en notering på Craigslist i den fria delen eller kolla med lokala kyrkor, ideella grupper eller skolor för att se om de kan använda dem.

Vad händer med gamla TV-apparater som inte är HD?

September 24

Vad händer med gamla TV-apparater som inte är HD?


I juni 2009 TV-stationer över hela USA stoppade sändningar i analog och började sända enbart i digital. Detta orsakade den gamla analoga TV-apparater som många människor som ägs att inte kunna plocka upp TV-signaler. De som ville hålla tillgång till lokala TV-stationer var tvungen att vidta åtgärder för att ta emot de nya digitala signaler.

omvandlare Box

Bara för att analoga tv-apparater inte längre kan ta emot signaler från lokala TV-stationer, behöver du inte att springa ut och köpa en ny digital-TV. Istället för att köpa en ny tv kan du förvandla din gamla tv i en som kan ta emot en digital signal. A-omvandlare rutan fäster vid AV-ingångarna på din tv och avkodar den digitala signalen till en TV: n kan läsa. Med hjälp av en converter box, kan du plocka upp alla dina lokala kanaler, plus nya digitala stationer.

Kabel eller satellit

Om du inte har en converter box, kan du även använda en kabel eller satellit leverantör för att få TV på din gamla apparat. Även om du inte kan dra nytta av de HD-kanaler, kommer du fortfarande att kunna ta emot alla TV-stationer. Både kabel och satellit använda sin egen typ av signal i stället för den digitala signalen som kommer via luften. Trådarna som fäster din TV till dessa tjänster är kompatibla med både analoga och digitala tv-apparater.

DVD, videobandspelare och TV-spel

Vissa människor inte tittar mycket på tv, men gillar att titta på DVD-skivor och videoband. Andra tycker om att spela videospel. En analog TV kan fortfarande användas för dessa ändamål. Eftersom ingen av dessa elektronik kräver en TV-signal, kan du använda din gamla TV genom att ändra den till en nöjescentrum för barn eller själv. Ställ upp i källaren för film eller spel nätter för hela familjen. Du kan även spela upp Blu-ray-skivor, även om de inte kommer att ha samma kvalitet som de skulle på en HDTV.

Återvinna

För vissa människor, hålla en gammal tv är inte ett alternativ. Men det är en TV inte något du kan kasta ut för curbside sopor pickup. TV-måste återvinnas i stället. Många kommuner erbjuder återvinning av elektronik föremål såsom tv. Även om många av dem inte erbjuda pickup, är det lätt att släppa ut din TV för återvinning. Vissa företag accepterar även gamla tv-apparater för återvinning. Webbplatser som DigitalTips.org kan hjälpa dig att hitta en lokal återvinningsstation som tar emot gamla tv.

Hur man använder gamla TV-apparater och en PS3

October 6

Hur man använder gamla TV-apparater och en PS3


PlayStation 3 eller PS3 är spelkonsol utformat idealiskt att arbeta med HD-tv, eller HDTV, för optimal grafik genom en high-definition multimedia interface port (HDMI). Men det är också möjligt för PS3 att fungera med äldre TV-apparater som inte har HDMI kapacitet. För att kunna se någon grafik på din äldre TV, du nästan säkert att göra en video återställning på PS3.

Instruktioner

1 Vänd både din TV och din PS3 bort.

2 Anslut din PS3 trådar till lämpliga röd, gul och vit audio / visuella uttagen på TV: n. Dessa ligger oftast antingen i en panel på framsidan av TV: n eller på baksidan av TV: n nära kabeluttaget.

3 Utför en video återställning av PS3. Slå på bara din PS3, lämnar TV av för nu. Håll ned PS3 "Power" knappen tills konsolen piper två gånger. Vänta en minut, sedan stänga av PS3 backa.

4 Slå på PS3 och din TV, se till att TV: n är inställd på rätt kanal för videoingång, vanligtvis kanal 3 eller 4.

Hur man gör med gamla TV set

May 5

Hur man gör med gamla TV set


Innan du chuck den gamla TV i papperskorgen, ta en minut att ringa ett samtal. Tv: n har katodstrålerör (eller CRT), elektroniska kretskort och andra komponenter som innehåller spår av farliga ämnen som bly eller kvicksilver, enligt hemsidan Earth911. Ofta är det bästa sättet att göra sig av med gamla TV är att återvinna det på ett ansvarsfullt sätt.

Instruktioner

1 Ring din stad Department of Public Works. Fråga dem om de tar gamla TV-apparater för sopor eller återvinning. Vissa samhällen håller hushållsavfall dagar då du kan förfoga över utrustning som gamla TV-apparater som innehåller farliga ämnen.

2 Hitta en elektronisk återvinnare nära dig genom att använda någon av de elektroniska återvinna databaser på Naturvårdsverkets hemsida (se Resurser). Ring din lokala återvinningsföretag för att bestämma acceptabla drop-off tider för din TV-apparater.

3 Avyttra din gamla TV via ett elektroniskt återvinnings nära dig. Du kan behöva besöka en återvinningsstation eller avlämning plats och vissa program kan begränsas till enbart EU-medborgare.

Hur man gör med gamla TV Electronics

June 14

Hur man gör med gamla TV Electronics


Som händer med många elektronik, kan du uppgradera din TV till en nyare modell. När det är dags att vara ute med det gamla och in med det nya, flera alternativ kan hjälpa dig ordentligt bli av med din gamla tv. Även reglerna för avsättning av gamla TV-apparater varierar från staten, många människor anser bevarande och återvinning de mest ansvarsfulla och ekonomiskt sunda alternativ. Med några få steg, kan du hålla din gamla tv ur deponin.

Instruktioner

1 Testa din gamla tv före donationen. Om det är fortfarande anständigt skick, är det lämpligt för donation. Överväg om TV: n är digitalt kompatibla. EPA varnar för att många givarcentraler inte längre acceptera analoga TV-apparater.

2 Donera din gamla tv. Kontakta en lokal välgörenhetsorganisation som tar emot donationer. Ordna en pick-up för din gamla apparat eller släppa loss den i organisationen.

3 Återvinn din gamla TV. Om TV: n inte är tillåten för donation, dra nytta av det växande antalet återvinningsprogram elektronik. US Environmental Protection Agency har länkar till webbplatser som arbetar med flera tv-tillverkare för att hjälpa dig hitta återvinningsanläggningar i din kommun. Electronic Tillverkare Återvinning Management Company arbetar med återvinning organisationer för att säkerställa att gamla elektronik korrekt återvinns.

4 Undersöka lokala resurser. Många kommuner erbjuder grannskapet återvinnings dagar för alla husgeråd, inklusive gamla elektronik. Din lokala elektronikaffär kan också erbjuda gratis insamlingsevenemang.

Hur jag kassera gamla TV i San Antonio?

December 29

Hur jag kassera gamla TV i San Antonio?


Dumpning en gammal TV i papperskorgen kan vara en enkel lösning, men det är oansvarigt och dåligt för miljön. Texas passerade nästan en TV återvinnings räkning under 2009, men statens guvernör inte klarar det. Som ett resultat, San Antonio invånare måste arbeta lite hårdare än icke-Texans att göra sig av gamla TV-apparater, eftersom deras stad erbjuder ingen kommunal TV förfogande, inte heller deras tillstånd. Invånarna har flera möjligheter att förfoga över antingen arbets- eller ledig gamla tv och bör välja det lämpligaste alternativet.

Instruktioner

1 Ta din gamla tv till närmaste Best Buy. De återvinna alla TV från någon tillverkare som är 32 inches eller under för $ 10, sedan ge dig en $ 10 kupong. Välj någon av de fyra San Antonio Best Buy platser att avyttra din gamla TV (se Resurser).

2 Återvinna Sony, Samsung, L / G, Zenith, Toshiba, Sharp, Mitsubishi eller Panasonic tv genom att returnera dem till tillverkaren. Som Texas Ta tillbaka anteckningar (se Resurser), dessa tv-tillverkare erbjuder gratis program återvinnings tv. Kontakta din gamla TV-tillverkaren direkt för att ta reda mer information och returnera TV.

3 Ta arbeta gamla TV-apparater, i San Antonio Goodwill, väljer någon av de fem platser eller dussintals mindre deltog drop-off platser. Hitta butikslägen och avlämning timmar vid Goodwill i San Antonio webbplats (se Resurser). Undvik att ta gamla, ledig TV goodwill, eftersom de behöver för att göra sig av med dem.

4 Placera TV-apparater i ditt hushåll papperskorgen som en sista utväg. Att sätta gamla tv i deponier placerar giftigt avfall i miljön, eftersom gamla tv innehåller åtta till 10 pund. bly, konstaterar Min SanAntonio.

Vad kan man göra med gamla TV

March 12

Gamla tv tar upp plats, och en miljömedveten ägare måste vidta lämpliga åtgärder för att förfoga över elektronik. Smarta användare förfoga över elektroniken och kan hitta en användning för den gamla TV.

Terrarium / akvarium

Du kan fortfarande titta på de gamla analoga tv genom att ta bort komponenter och sätta en glas akvarium som passar i den ursprungliga visningsrutan. Detta kräver några extra ändringar för att tillåta rören för fisk att komma in i akvariet.

En intressant ser Cat Bed

Konvertera en gammal TV i en katt säng kräver inte mycket fantasi eller en hel del arbete. Ta ut de gamla komponenterna, ta bort alla vassa kanter och sätta lite mjuka sängar i området som höll TV-skärmen.

Dedikerad DVD, video och tv-spels Television

Äldre TV-apparater fortfarande fungerar bra för de flesta spelsystem, videobandspelare och DVD-spelare. Familjer kan använda nyare TV för att ta emot signaler.

korrekt avfallshantering

Inte alla deponier acceptera gamla TV-apparater. Utsedda återvinningscentraler avyttra giftiga ämnen, såsom bly, som finns i äldre tv-apparater.

Butik Drop-Off Program

Enligt Ehso.com, många butiker erbjuder drop-off program för begagnade elektronik, inklusive TV-apparater, mobiltelefoner och datorer. Vissa kedjor låta en kund avhopp används elektronik för omhändertagande, men butiken kan ta ut en avgift.

Hur Återvinn TV-apparater i Seattle, Washington

October 16

Hur Återvinn TV-apparater i Seattle, Washington


När du äntligen köpa en ny TV, kanske du undrar vad du ska göra med din gamla apparat. Den mest ansvariga sak att göra med din gamla TV-apparat är att återvinna den. Människor över hela, inklusive de som bor i Seattle, Washington, har olika alternativ som finns när det gäller återvinning tv-apparater och liknande elektroniska föremål. Återvinning är ett bättre alternativ än att kasta en gammal TV i papperskorgen, där det kommer att ta upp plats i en deponi.

Instruktioner

1 Kontakta tillverkaren av din TV. Vissa tillverkare har återvinningsprogram på plats.

2 Fråga om återvinning alternativ i elektronikaffär där du köper din nya TV-apparat. De kan ta din gamla för återvinning när du köper nya.

3 Ring andra elektronikaffärer i området. Återvinningsprogram kan vara på plats utan köp.

4 Kolla in "Elektronik Recyclers" page of the King County webbplats. Detta inkluderar namn och kontaktuppgifter till olika återvinnings i och runt Seattle, Washington som kommer att acceptera elektronik som TV-apparater för återvinning.

5 Schemalägga en pick-up om tjänsten erbjuds av återvinningsprogram eller ta med din TV-apparaten för att återvinnas.

Typer av TV-antenn Wire

May 27

Typer av TV-antenn Wire


Tv-antenner kan anslutas till en TV med olika typer av tråd, men den moderna standarden är koaxialkabel. Innan koaxialkabel, informellt bekant som "lirka", den vanligaste typen av tråd används för att ansluta en antenn till en TV var twin-ledaren. Antennen bär videosignalen från antennen till TV, och kvaliteten på antennen kan påverka kvaliteten på TV-mottagning. Industrin term för tråden att ansluta antennen till TV: n är den "downlead".

RG-6 koaxialkabel

Typer av TV-antenn Wire

En del av koaxialkabel med en bifogad F-kontakt.

RG-6 koaxialkabel är den vanligaste tråd som används för TV-antenn downleads. RG-6 koaxialkabel kommer i en solid kopparkärna version och i ett kopparpläterat stål core-version. Koaxialkabel ansluts till tv: n med typ kontakter F som är anslutna till ändarna av koaxialkablar. RG-6 har en impedans av 75 ohm.

RG-59 koaxialkabel

RG-59 koaxialkabel kan användas som den downlead för tv-antenner, men det upplever mer signalförlust än RG-6 koaxialkabel och därför är en lägre prestanda produkt. RG-59 är mer vanligt förekommande för sluten krets TV-anslutningar där det bara köras korta sträckor. RG-59 har en impedans av 75 ohm. Eftersom kraven på kabelöverföringstrådar ökar med ökad erbjudanden från kabel-leverantörer, är RG-59 tråd förväntas inte längre vara acceptabelt för kabel-tv-anslutningar.

Tvåtrådskabel

Twin-bly var den första typen av tråd som används för TV-antenn downleads, men nu är det bara finns på mycket gamla TV-apparater som använder "kanin örat" antenner. Twin-bly består av två koppartrådar som är direkt kopplade till tv-apparatens baksida. Eftersom det inte är avskärmad från elektromagnetiska fält på det sätt koaxialkabel är skärmad, bör dubbelledningstråden hållas åtminstone sex inches från metallföremål som kan orsaka störningar.