guarkärnmjöl slime

Hur man gör Slime med guarkärnmjöl

April 17

Hur man gör Slime med guarkärnmjöl


Hemlagad slem fungerar som ett bra komplement till skrämmande dekor för Halloween eller som en rolig hantverk att underhålla dina barn eller elever. Slem tillverkade av guargummi liknar 1980-talet Hollywood film slem gjorts populär i filmer som "Ghostbusters" och "främmande". En enkel hantverk, vilket gör guargummi slem inte tar mycket tid och det är ett billigt sätt att ha lite stökigt kul.

Instruktioner

1 Tillsätt destillerat vatten, borax och karamellfärg till glasskålen. Välj vilken färg du vill, men en populär slem färg är grön eller gröngult.

2 Mikrovågsugn skålen på hög i två minuter.

3 Rör i guarkärnmjöl pulver. Rör om i ungefär fem minuter, raskt. Som lösningen kyls det kommer att börja bilda en slemmig, geléartad konsistens.

4 Tillåt guargummit slem 30 minuter för att svalna till rumstemperatur i skålen. Det kommer att tjockna när den svalnar.

5 Dumpa skålen upp och ned över vaxade pappersarket. Slemmet kommer plopen ut och behålla formen på skålen i ungefär 10 sekunder innan den börjar långsamt till sekret. Detta slem fungerar som ett roligt och kladdigt leksak att leka med på en rengöra ytan.

De minsta Slim sladd telefoner

February 13

De minsta Slim sladd telefoner


Slimline sladd telefoner är strömlinjeformade telefoner för huset, vilket innebär att till skillnad från mobiltelefoner, de kontakten i väggen och inte sladdlösa. Det finns olika märken av slimline-stil telefoner som är mycket liten och inte tar upp mycket utrymme när de placeras på ett sidobord eller monteras på en vägg i köket.

Uniden Vit Slimsladdtelefon

Uniden Vit Slimline bordstelefon är en liten sladd telefon som kan sitta på ett soffbord eller sidobord och lämna gott om yta utrymme för andra ändamål. Telefonen kan också monteras på en köksvägg. Den har olika funktioner som inbegriper volyminställningar och en inställning ringsignal. Det finns inga tillsatta fina funktioner på den här telefonen, och det finns även i svart.

GE Slimline sladd Telefon

GE Slimsladdtelefon är också kompakt, men till skillnad från den Uniden Slim telefon det har mer grundläggande funktioner som är viktiga att ha i en telefon. Dessa funktioner inkluderar nummerpresentation, återuppringning, flash och 10 snabbvalsalternativ. Nackdelar för den här telefonen inkluderar det faktum att sladden som fäster luren till innehavaren inte mycket lång.

Emerson Slimline sladd Telefon

Emerson Slimline bordstelefon är också liten i storlek, men har mer moderna funktioner då de två tidigare beskrivna telefoner. Den här telefonen har ett namn 90 station och antal nummerpresentation minne, en anpassad ringsignal som kan ställas in med personlig ringar för inkommande samtal och en stöd meny på både engelska och spanska.

Uniden Högt och tydligt Slimline sladd telefonsystem

Den här telefonen har en bakgrundsbelyst tangentbord, förstärkt ljudförstärkning kontroll och en virtuell flash ringsignal. Det är också Energy Star-godkänd, vilket kan hjälpa dig att spara på din elräkning, eftersom det är en låg energianvändning enhet. Funktionerna på den här telefonen är grundläggande, men det gör en bra andra telefon för huset eller garaget i händelse av en nödsituation.

Instruktioner för iGo Stowaway Ultra Slim Keyboard

September 13

IGo Stowaway Ultra Slim Keyboard är en speciell anordning som är konstruerad för att ge dig extra funktionaliteten i din smartphone eller handdator. IGo Ultra Slim Keyboard kan anslutas till många olika enheter så att du fördelarna med att ha ett komplett tangentbord för att förbereda dokument, e-post och textmeddelanden. Det är också till hjälp när du surfar på Internet från din smarta mobil på språng. IGo tangentbord kan ställas in med enheten genom att följa några instruktioner.

Instruktioner

1 Slå på den mobila enheten, iGo tangentbord och datorn genom att trycka på "Power" -knappen på varje enhet. Anslut den ena änden av USB-kabeln till tangentbordet och den andra änden till en ledig USB-port på datorn. Sätt i installationsskivan som medföljde iGo tangentbordet i datorn. Installationsguiden startar automatiskt. Klicka på "Install" för att spara drivrutinerna för tangentbordet på din mobila enhet. Ett statusfält visar hur mycket tid du har kvar. Klicka på "Finish" när installationen är klar.

2 Använd navigeringspilarna och "OK" -knappen för att välja iGo tangentbordsprogram som nu kommer att installeras på den mobila enheten. Tryck på knappen "Alternativ" i iGo programmet och använd pilknapparna för att markera "Aktivera BT" och tryck på "OK". Enheten kan nu synkronisera med tangentbordet via Bluetooth.

3 Skriv in ett lösenord mellan en och nio siffror med det numeriska tangentbordet på den mobila enheten när du uppmanas. Uppmaningen sker efter den mobila enheten känner igen tangentbordet. Tryck på "Enter" för att spara lösenordet. Nästa, skriv in samma lösenord på iGo tangentbordet och tryck på "Enter" när du är klar. Du behöver koden för att få tillgång till tangentbordet senare, så skriv ner det.

4 Leta efter en "BT Keyboard Connected" meddelande visas på skärmen som anger tangentbordet är klar för användning efter enheter synkronisering, om du har angett samma kod på båda enheterna. Om du ser en "Connection Failed" meddelande, upprepa steg tre och anger samma kod på båda enheterna.

Hur till låsa upp en 2000 Ford Taurus med hjälp av en Slim Jim

September 28

Hur till låsa upp en 2000 Ford Taurus med hjälp av en Slim Jim


Låsa dina nycklar i din 2000 Ford Taurus kan definitivt vara problematiskt. Emellertid kan användningen av en Slim Jim hjälper dig att öppna din bil dörr med en liten ansträngning. En Slim Jim är ett verktyg tillverkat av ett plant stycke av metall med en tandad ände, och specifikt används för att låsa bildörrarna. Det är ibland används av låssmeder eller dragtruckar tjänster för detta ändamål.

Instruktioner

1 Slip skruvmejseln eller smör kniv försiktigt mellan fönstret och gummifönstret tätningen som löper längs undersidan av Ford Taurus fönstret för att skapa en lucka att arbeta i.

2 Skjut Slim Jim ner mellan fönstret och gummitätningen nära dörrlåset. Se till att du glider Slim Jim in med den skårade änden nedåt.

3 Arbetet Slim Jim fram och tillbaka tills du känner i slutet av den haka på låsstången för Taurus dörren. När du känner att det ansluter dra försiktigt uppåt tills du känner att låset klickar öppen.

Tips

  • Med hjälp av en Slim Jim är mer en konst än en vetenskap. Om du inte lyckas låsa slutet av Slim Jim till Taurus låsstången efter några försök, är det rekommenderat att du ringer en professionell låssmed eller auto garage tjänst så att du inte skadar bilens lås.

Hur Montera Ultra Slim WMN1000B på en Sheetrock Wall

October 15

Samsung Ultra Slim WMN1000B väggmontage systemet kan användas för att väggmontera Samsung Ultra Slim TV och det kräver inte en väggregel att skruva in. Samsung Ultra Slim fäste är faktiskt speciellt framtagen för Ultra Slim serie av TV-apparater som är tillräckligt lätt för att tillåta blad rock för att stödja deras vikt. Monteringsprocessen inte kräver någon teknisk kunskap och använder vanliga hushåll verktyg.

Instruktioner

1 Installera TV ankare över ankar hålen på baksidan av TV. Sätt ankarskruvarna genom centrum av ankarna och dra dem till tv: n med en stjärnskruvmejsel. Det finns totalt fyra tv-ankare, större ankare gå på toppen av TV och de mindre ankare installeras till den nedre delen. De nedre ankare arbeta mer som stötfångare, att hålla ner på TV från väggen.

2 Loop ankartråden över de översta ankare. Vrid varje stötfångaren i motsatta riktningar för att dra åt ankartråden. Ankartråd fungerar som bildstödtråd, där tv hänger på samma sätt som en inramad bild.

3 Borra två starter hål 7-tum till 7,8-inches isär med hjälp av en 13mm borr. Placera väggankare över borrhålen.

4 Sätt och dra åt fästskruvarna i sheetrock med en stjärnskruvmejsel.

5 Lyft TV och luta den övre kanten främst, vila ankartråden över muren ankare; du bör kunna känna vajergripan på väggankare och håll. Släpp långsamt TV och låt den vila mot väggen.

DIY Slim Jim

October 28

DIY Slim Jim


En kommersiell Slim Jim är en lång tunn bit metall som används för att manipulera öppningsmekanismen av en bildörr lås. Den glider mellan fönstret och dörren och har en liten skåra eller två nära bottnen av som fångar och släpper låset för att dra upp den. Hemlagad Slim Jims kan variera från galgar modifierade härskare. Men det är en klädhängare svårare att använda så försök att hitta en lång smal bit metall åtminstone 60 cm lång och ca 5 cm bred.

Instruktioner

1 Mät längden på din framtid Slim Jim och trimma den på ca 60 cm. Onödig längd kommer att göra det mer sannolikt att spänna under tryck, förstör verktyget.

2 Göra en tum skuren i en 80-graders nedåtriktad vinkel en sida av metallremsan nära botten. Gör en nedskärning på ca 10 grader som möter vid slutet av föregående klippa och ta bort skrot av metall.

3 Använda skärverktyget igen, skär en skåra på ungefär en halv tum djup och en tum lång på den andra sidan nära botten av Slim Jim. Du kan använda den ena eller den andra beroende på märke och modell av bilen.

4 Sand ojämna kanter för att undvika repor fönstret när du sätter den. Detta steg är valfritt.

Tips

  • Använd inte våld när du försöker öppna den låsta dörren, eftersom detta kan skada dörren och Slim Jim.
  • Om din Slim Jim bryter, kan du köpa en annan vid en automatisk leverans butik.

Hur man ställer in Mitt Coby Super Slim 5,1 DVD-spelare

December 28

Felaktigt ansluter Coby Super Slim 5,1 DVD-spelaren till TV: n hindrar dig från att njuta av din favorit DVD-skivor. Coby Super Slim 5,1 DVD-spelare är en tunn DVD-spelare som, tillsammans med att spela DVD-skivor, erbjuder MP3-uppspelning. Ställa in Coby Super Slim 5,1 DVD-spelare kräver inga speciella verktyg eller avancerade tekniska kunskaper, och hela processen kan slutföras inom 10 minuter.

Instruktioner

1 Anslut den gula kompositvideokabeln till den gula kompositvideoporten på TV: n märkt "Video In". Denna kabel åtföljs av två ljudkompositkablar, en röd och den andra vit. Anslut de röda och vita ljudkompositkablar till ljudkomposit hamnar i matchande färger på TV: n. Dessa kablar, som följer med DVD-spelare, överföra ljud från DVD-spelaren till TV: n.

2 Anslut den andra änden av den gula kompositvideokabeln till kompositvideo porten "Video Out" på DVD-spelaren. Anslut de andra ändarna av de röda och vita ljudkompositkablar till ljudkomposit hamnar i samma färger på DVD-spelaren.

3 Anslut strömsladden till DVD-spelaren till ett vägguttag och tryck på "Power" knappen för att sätta på DVD-spelaren. Tryck på "Video" för att ställa in TV: n på "Video" -läget och tryck på "Play" på DVD-spelaren när du är färdig att titta en DVD.

Hur du använder din Vivitar Ultra Wide & Slim

February 18

Hur du använder din Vivitar Ultra Wide & Slim


Enkel, okomplicerad och fråntagen alla förvirrande kontroller är Vivitar Ultra Wide och Slim en fickan 35 millimeter filmkamera helt i plast. Kamerans bländare, eller linsöppning och slutarhastighet är fast valt till f / 11 och 1/125 av en sekund. Så länge kameran är laddad med ISO 400-film ger denna kombination skarpa resultat i de flesta utomhusljusförhållanden. Den kompakta och enkelhet Ultra Wide och Slim gör den idealisk för familjesemestrar eller uppriktig street photography.

Instruktioner

Laddar din Ultra Wide och Slim

1 Skjut spaken på högra sidan av kameran igen för att öppna filmluckan.

2 Placera 35mm film kassetten i facket på den högra sidan av den öppna kameran. Skjut filmen bakåt spaken som skjuter ut från den högra undersidan av kameran, hela vägen upp för att hålla kassetten på plats.

3 Dra filmen ledare, eller stycke film skjuter ut ur kassetten, mot upptagningsspolen på vänster sida av den öppna kameran.

4 Sätt ledaren i den smala spåret på spolen och föra filmen genom att vrida ratten på nedre vänstra hörnet av kameran. Säkerställa att kedjehjulen på upptagningsspolen ingripa med perforeringarna på filmens kanter innan stänga dörren.

5 Växla mellan att trycka på avtryckaren och föra filmen tills ramräknaren ovanpå kameran läser "1".

Använda Ultra Wide och Slim

6 Komponera din bild genom att titta genom sökaren.

7 Ta bilden genom att försiktigt trycka ned avtryckaren ovanpå kameran

8 Advance filmen till nästa ram med hjälp av lindningsratten.

9 Spola tillbaka en färdig rulle film genom att trycka på bakåt-knappen på undersidan av kameran och vrida bakåt spaken medurs tills du känner någon spänning.

10 Öppna kameran tillbaka och ta bort filmen patron spolas från sin plats.

Tips

  • Titta på filmen räknaren eller vinden spaken på undersidan av kameran för att kontrollera att filmen går framåt på rätt sätt.

Är Verizon LG Slim enV2 kompatibel med AT & amp; T?

March 4

Eftersom det är en telefon som använder koddelad multipelaccess teknik, även känd som CDMA, LG Slim enV2, produceras exklusivt för Verizon Wireless, är inte kompatibel med AT & T. AT & T: s nät är konstruerade för GSM-teknik, vilket gör att CDMA oförenlig med sitt nätverk. Dessutom för en telefon avsedd för en bärare att vara kompatibel med en annan telefonen måste låsas upp, en process som är mycket enklare för GSM-telefoner än CDMA-telefoner.

Låsa upp en telefon

GSM-telefoner använder SIM-kort för att identifiera telefonen till trådlösa tjänster. Låsa upp en GSM-telefon för användning på en annan än den som den är avsedd för nätverk kräver att användaren betalar en avgift och få en upplåsningskod från telefonens avsedd bärare, sätta i ett SIM-kort från den nya bäraren och ange upplåsningskoden hjälp av knappsats. När denna process är klar, den är kompatibel med den nya bärare. CDMA-telefoner, som Slim enV2 inte använda SIM-kort, vilket innebär att du måste kontakta den nya bäraren och be om din telefon som ska läggas till leverantören system. Efter denna process garanterar inte den önskade bäraren kommer att tvinga din begäran och är omtvistad i fallet med enV2, eftersom det inte är förenligt med AT & T: s nät.

Nätverks Med Slim enV2

Slim enV2, släpptes 2008, kommer med ett sortiment av nätverksbaserade funktioner som fungerar perfekt på Verizons nät, för vilket den är avsedd. Till exempel använder enhetens inbyggda Assisted GPS-program en kombination av satellit- och cellulär torn signaler för att ge navigeringsfunktioner. Telefonens positionsbaserade tjänster har arbeten i samband med A-GPS-applikation för att ge kontaktuppgifter till närliggande kommersiella och räddningstjänsten, såsom sjukhus, polisstationer, bensinstationer och restauranger. LBS funktionen kan också tredje part, t.ex. arbetsgivare, för att spåra var telefonen.

Mer Slim enV2 Networking

Genom sin anslutning till Verizon nätet stöder Slim enV2 sändning och mottagning av text, bild, video och röstmeddelanden och mobil e-post via anslutningar till POP3, IMAP4 och SMTP-servrar. Bilder du tar med telefonens 2 megapixelkamera kan skickas som bilagor till MMS, som är en del av telefonens meddelandefunktioner. Du kan även få tillgång till Internet via enV2 trådlösa applikationsprotokoll 2,0 webbläsare som använder Verizons nätverk för att underlätta Internet-anslutningen.

Om AT & T: s nät

Enligt sin hemsida, AT & T använder GSM-teknik på sina nät, eftersom det är världens mest använda trådlös teknik. Med hjälp av en GSM-bara nätet inte hindrar AT & T: s förmåga att erbjuda det senaste inom 2G och 3G nätverksprotokoll, inklusive EDGE, GPRS och HSDPA. Bäraren enda begränsningen är dess oförmåga att stödja CDMA-baserade telefoner.

Hur att sikta en DirecTV Slim Dish

May 17

Sikta DirecTV Slim parabolantenn är en integrerad del av parabolantenn installationsprocessen. Den korrekta inriktningen av Slim skålen är avgörande för att se till att du får den starkaste signalstyrkan möjlig. När Slim skålen antennen är korrekt riktad mot DirecTV satellit, börja njuta av din sändning programmering paket från DirecTV.

Instruktioner

1 Gå till DirecTV Dish Pointer webbsida och ange ditt postnummer i "Hitta Elevation / Azimuth" inmatningsrutan. Koordinaterna för satellit för ditt område visas på sidan. Skriv dessa koordinater ned. Du behöver dem för att justera Slim skålen.

2 Lossa justeringsmuttrarna på "Elevation" och Azimuth "mätning härskare på Slim Dish antennaggregatet.

3 Flytta enheten uppåt / nedåt för att justera höjd linjal för att matcha "Elevation" samordna du fick från skålen Pointer skärmen.

4 Flytta sammansättningen vänster / höger för att justera Azimuth linjal för att matcha "Elevation" samordna du fick från skålen Pointer skärmen.

5 Dra åt justeringsmuttrarna på de styrande att hålla enheten på plats.