hemmagjord tv antenn

Hur man använder en hemmagjord BIQUAD Antenn

July 18

En biquad antenn är utformad för att ta emot mikrovågor sändningar som kan bära video- och datasignaler. För att korrekt använda en hemmagjord BIQUAD antenn, anpassa sina erhåller stavar med mikrovågskällan från vilken den kommer att få en signal. Verktyg som används för att konstruera BIQUAD antennen kommer att behövas för anpassning, men ingen speciell utrustning är nödvändig.

Instruktioner

1 Visa mikrovågsugn sändare som den BIQUAD antenn du har gjort kommer att få en signal från. Anteckna om diamantliknande form av sändarens stavar är placerade horisontellt eller vertikalt.

2 Lossa skruvarna runt kragen på fästet på toppen av din hemgjorda BIQUAD antenn pol med en stjärnskruvmejsel eller en insexnyckel, beroende på vilken typ av skruvar. Ta bort stolpen som biquad s stavarna är fästa inifrån kragen.

3 Ta bort skruvarna från baksidan av BIQUAD stav enhet, med en stjärnskruvmejsel eller en insexnyckel, beroende på vilken typ av skruvar. Ta bort enheten från stolpen.

4 Håll stången så att biquad s stavar är inriktade på samma sätt som för sändaren (antingen horisontellt eller vertikalt). Placera enheten tillbaka mot stolpen och sätt tillbaka skruvarna.

5 Placera stången tillbaka in i kragen. Vrid stolpen så att biquad s stavar står inför riktning mot sändaren. Åter och dra åt skruvarna.

6 Lossa fästet längst ner på fästet, med hjälp av lämpligt verktyg. Vinkel röret så att biquad s stavarna är riktade mot sändaren. Dra åt skruvarna.

Tips

  • Siktlinje är en nödvändighet när du tar emot en mikrovågsugn transmission.

Hur man gör hemmagjord HDTV Antenner Av koppar

June 13

En HD-TV, eller HDTV, kräver en digital signal från en sändning torn för att visa en bild. En hemmagjord HDTV antenn kan skapas från leveranser finns på en järnaffär, inklusive koppartråd och verktyg som finns i de flesta hem, att "fånga" TV-signalen. Delar från en elektronikaffär kommer även att behövas.

Instruktioner

1 Placera träpinne horisontellt på en arbetsyta. Mät 2 inches i från det övre vänstra hörnet och göra en markering med en blyertspenna. Mäta fler 2 inches och göra ett annat varumärke. Gör detta två gånger. Upprepa hela proceduren, bara utgående från det nedre vänstra hörnet av trä.

2 Skruva en metallskruv halvvägs genom varje märke på trä, med en stjärnmejsel. Linda en ände av en av de 6 tum oisolerade koppartrådar runt en av skruvarna närmast dig. Upprepa denna procedur med andra sex tums ledningar och skruvarna närmast dig.

3 Vind ena änden av en av de sex tums oisolerade koppartrådar kring en av skruvarna längst bort från dig. Upprepa denna procedur med andra sex tums ledningar och skruvarna längst bort från dig.

4 Vänd träet så att det är vertikalt. Vinkel koppartrådarna till vänster så att de är horisontellt. Upprepa denna procedur med koppartrådar till höger.

5 Linda änden av en av de 16-tums koppartrådar runt skruven vid det övre vänstra hörnet av träet. Köra tråden över till nästa skruv ner på höger och sedan till den nästa skruv ner på vänster och sedan till den nästa skruv ner på höger igen. Linda änden av tråden runt detta screw.Repeat detta förfarande med den andra 16-tums koppartråd, endast börjar vid det övre högra hörnet av träet.

6 Placera en bit isoleringstejp runt de två 16-tums koppartrådar där de berör. Skruva in skruvarna på trä med hjälp av en skruvmejsel.

7 Linda en av de två ändarna av Balun koaxialadaptern runt en av de två 16-tums koppartrådar. Linda den andra änden av den Balun runt den andra 16-tums koppartråd.

8 Placera din hemgjorda HDTV antenn bredvid tv: n. Skruva den ena änden av en koaxialkabel till koaxialuttaget på Balun. Skruva den andra änden av kabeln till "Ant" uttaget på baksidan av TV: n.

Tips

  • Storleken på hemlagad HDTV antennen kan avgöra hur många kanaler den har möjlighet att plocka upp, beroende på avståndet och signalstyrkan för broadcast torn.

Hur man gör en hemmagjord TV-antenn

November 21

Hur man gör en hemmagjord TV-antenn


Kabel och satellit-TV erbjuda visning av praktiskt taget alla program på hundratals kanaler; dock kan kabel- eller satellittjänster inte alltid vara tillgänglig. Om du nyligen har flyttat till ett nytt hem eller lägenhet och måste vänta flera dagar innan kabel eller satellit kan installeras snabbt mode en hemmagjord TV-antenn så att du fortfarande kan titta på program som levereras från en lokal radiostation.

Instruktioner

1 Använda sax för att klippa en halv-tums diameter hål i centrum av en avtagbar toppen av en plastdosa, såsom en Pringles kan. Använd sax för att klippa en halv-tums diameter hål i botten mitten av plasten kan.

2 Skär koax kontaktstift off ena änden av en koaxialkabel. Remsa 1 tum av folien och plast dielektrikum från änden av kabeln, så att endast metallkärnan återstår vid slutet av kabeln. Remsa 5 inches av plastmanteln från änden av koaxialkabeln som inte längre har en kontakt.

3 Sprid och räta ut trådarna kring koaxialkabeln ut till sidan av kabeln. Placera koaxialkabeln, kontaktänden först, genom plast burken och genom hålet i botten av burken.

4 Sätt i koaxialkabeländen som inte har ett kontaktdon genom hålet i plastburklocket, så att sex inches av kabeln skjuter ut från toppen av locket. Snäppa locket på plats på toppen av burken och över trådarna som sträcker sig från den sida av kabeln, så att locket håller trådarna och kabel på plats och åtminstone en tum av tråden skjuter ut från toppen av burken.

5 Helt täcka burken i aluminiumfolie säkerställa att folien är tät mot burken och mot trådarna utskjutande från toppen av burken. Endast den koaxialkabeländarna som skjuter ut från toppen och botten av burken skall vara synlig.

6 Anslut koaxialkontakt terminal i slutet av koaxialkabeln till en TV för att börja använda antennen.

Hur man bygger en hemmagjord TV-antenn

January 17

Hur man bygger en hemmagjord TV-antenn


En HD-TV (HDTV) är inte annorlunda än någon TV-apparat för att de behöver en antenn för att plocka upp en TV-signal. Du kan se gratis HD-TV genom att bygga en hemmagjord digital TV-antenn för din HDTV. Du behöver några leveranser som kan hittas runt huset eller köpt från en elektronik eller hobby butik samt några vanliga hårdvara. Tillvägagångssättet är enkelt och kräver inga speciella mekaniska eller elektroniska färdigheter. Du vann & # 039; t skada HDTV på något sätt genom att använda hemlagad digital-TV-antenn.

Instruktioner

1 Placera ett ark av tidningen på ett bord. Stå tom kaffeburk på tidningen med den öppna änden uppåt.

2 Skär av en ände av koaxialkabeln med avbitare. Göra en slits i den yttre manteln med bladet av brukskniv. Dra ytterhöljet bort från inner ledningar med fingrarna. Gör en skåra i den inre skärm med bladet av skalpell. Dra inre höljet bort från den inre tråden med fingrarna.

3 Mäta längden på den tomma kaffe burken med linjalen. Gör en punkt vid halvvägs med pennan. Mäta en tum ner från pricken. Hammare spiken genom sidan av den tomma kaffe kan vid en tum position.

4 Sluta hamra spik när ungefär två tredjedelar av det är inne i tom kaffeburk.

5 Linda inre tråden i slutet av koaxialkabeln runt huvudet på spiken. Hammer spiken hela vägen in i sidan av den tomma kaffe burken.

6 Placera en remsa av eltejp över nageln. Jämna ut eltejp ned med fingrarna.

7 Placera hemlagad digital-TV-antenn du har gjort bredvid HDTV. Skruva den fria änden av koaxialkabeln till HDTV och rsquo; s antennanslutning.

Tips

  • Du kan ersätta alla medelstora metallburk när du gör den digitala TV-antennen.
  • En alltför kort längd koaxialkabel försämrar mottagning av TV-signalen.

Hur man gör en hemmagjord HDTV antenn för en Camper

February 28

Hur man gör en hemmagjord HDTV antenn för en Camper


Ägare av fritidsfordon kan njuta av high definition television precis som hemma, förutsatt att de har en digital antenn som är ansluten till en HDTV. Om du vill ha en billig HDTV antenn för din husbil, kan du göra en själv med några gemensamma hushållet verktyg och förnödenheter finns på någon järnaffär eller elektronik leverans butik. Du behöver inte kompetens inom elektronik för att bygga denna HDTV antenner, som inte kräver taket eller sido-of-husbil installation.

Instruktioner

1 Placera 2-tum med 4-tums ombord på längden på ett bord. Mät 10 inches in från vänster. Markera styrelsen med penna på den 10-tums märke, en tum upp från botten av brädet.

2 Mät sju inches till höger från ditt varumärke. Gör en andra markering med pennan en tum upp från botten av brädet.

3 Mät tre och en halv inches till höger av det sistnämnda varumärket. Gör en tredje markering med pennan en tum från botten av brädet.

4 Mäta tre och en halv inches till höger om det tredje märket. Gör en fjärde märke med pennan en tum från botten av brädet.

5 Mäta sju inches till höger om den fjärde märket. Gör en femtedel märke med pennan en tum från botten av brädet.

6 Gör extra stämplar en tum upp från var och en av de fem märken du redan har gjort. Delvis skruva en metallskruv i vart och ett av dina 10 poäng med en elektrisk skruvdragare.

7 Mäta sju inches i från en ände av en 14-tums tråd. Böja viran vid denna punkt för att bilda en "U" -form. Upprepa detta steg för de andra 14-tums ledningar. Du bör då ha 10 böjda trådar.

8 Placera böj varje tråd runt en motsvarande skruv i styrelsen, med ändarna av trådarna vända nedåt när den placeras runt skruvarna närmast dig, och ändarna av trådarna vända upp när den placeras runt skruvarna längst bort från dig.

9 Placera ena änden av en 22-tums tråd under skruven längst till vänster och närmast dig. Linda tråden till nästa skruv till höger längst bort från dig och sedan till nästa skruv till höger närmast dig. Fortsätt med detta korsvis tills du når den sista skruven på höger sida.

10 Upprepa denna procedur med den andra 22-tums tråd, men börjar under skruven längst till vänster och längst bort från dig.

11 Placera de exponerade ändarna av de två ledningarna anslutna till koaxialadaptern under de två skruvarna i mitten av brädet. Skruva alla skruvar in med elektrisk skruvdragare.

12 Wrap remsor av eltejp runt 22-tum långa ledningar varhelst de rör de böjda trådarna.

13 Skruva den ena änden av koaxialkabeln i koaxialadaptern. Skruva den andra änden av koaxialkabeln i koaxialingången på HDTV. Stå din hemgjorda HDTV antenn upp bredvid HDTV.

Tips

  • HDTV antennen kan placeras utanför, under förutsättning att det finns en tillräckligt lång anslutningskabel.

Hur man gör en hemmagjord HD antenn med en klädhängare

February 18

Hur man gör en hemmagjord HD antenn med en klädhängare


Ibland måste man nöja sig med vad du har på handen. Om du har en HD-TV och vill plocka upp over-the air TV-signaler, men inte har några andra material som finns, kan du manipulera en tråd klädhängare i en form som kommer att fungera som en enkel TV-antenn.

Instruktioner

1 Tvinnas krokdelen av din klädhängare så att du har ståltråd med två ändar. Böja tråden till formen av en diamant, med de två ändarna på en spets av diamantform.

2 Sand ändarna av tråd med sandpapper för att avlägsna eventuella plastbeläggning eller färg. Twist ändarna av tråden i små öglor med din tång.

3 Skjut en bult genom en av trådslingor, sedan glida på en bricka och skruva muttern på bulten. Upprepa med den andra slingan.

4 Skjut en av flikarna i din transformator mellan muttern och brickan och dra åt muttern tills det håller fliken ordentligt. Upprepa med andra flik, mutter och bricka.

5 Anslut RG-6-kabel på F-typ kontakten på transformatorn, och anslut den andra änden till din TV. Placera antennen där det ger dig den bästa mottagningen.

Hur man bygger en hemmagjord FM-antenn för en radio

July 16

Hur man bygger en hemmagjord FM-antenn för en radio


Antenner fånga vågor från radiosändare som gör att du kan lyssna på dina favoritradiostationer hemma, på jobbet eller i bilen. En vanlig antenn används för att plocka upp FM-radio är kanske den enklaste antenn alla. En FM-radioantenn är ingenting mer än en tunn ståltråd inuti ett metallhölje. Oavsett om du vill förbättra effektiviteten i en befintlig antenn eller göra en helt ny, kan du göra det snabbt och billigt.

Instruktioner

1 Klipp högtalarkabeln till en längd av 6 fot. Du kanske inte behöver hela längd, men det är bättre att ha för mycket tråd än inte tillräckligt.

2 Skala av beläggning om en tum av en ände av tråden med ett par kabelskal. Detta kommer att lämna dig med metalltråd. Linda kabeln runt den befintliga antennen eller föra in kabeln i hålet för antennen.

3 Split högtalarkabeln på den andra motsatta änden med en mattkniv för att få de två färgerna av tråd separerade från varandra. Var försiktig när du gör detta för att undvika att skära själva trådarna.

4 Håll tråden platt mot en vägg i någon plats du önskar. Fästa kabeln på plats med en häftklammer eller tejp. Du bör ha en fot av tråd som sticker upp från toppen av klammern eller tejp.

5 Dra de två halvorna av tråden från varandra tills de når den punkt av klammern eller tejp. Sprid de två halvorna isär och fästa dem på väggen.

6 Klipp bort överflödigt tråd, om det behövs.

Hur man gör en hemmagjord antenn för en iPod Touch

September 7

Apples iPod touch har en inbyggd antenn för att skicka och ta emot trådlösa signaler. För att förbättra mottagningskapacitet antennen, kan du lägga till en hemmagjord extern antenn till fallet. Förfarandet kommer inte garantin ogiltig eftersom det inte finns någon demontering eller växlingen mellan iPod elektroniska komponenter.

Instruktioner

1 Riva av en 3-tums remsa av aluminiumfolie från valsen och placera remsan horisontellt på ett bord. Vik den vänstra änden över till höger och jämna vecket nedåt. Upprepa detta en andra gång. Vik toppen av remsan över till botten och släta vecket nedåt. Upprepa hela proceduren ytterligare två gånger för att göra tre remsor av folie i alla.

2 Riva av en sex-tums remsa av aluminiumfolie från valsen och placera remsan horisontellt på bordet. Vik den vänstra änden över till höger och släta ner den. Vik den övre över till botten och släta ner den.

3 Håll en av remsorna vertikalt. Placera den övre änden av remsan på den vänstra sidan av den horisontella folie. Tejpa änden av remsan till folien med en bit tejp. Upprepa denna procedur med en annan remsa och den högra sidan av den horisontella folie.

4 Håll den sista remsan vertikala. Placera den övre änden på mitten av den horisontella remsan. Tejpa änden av remsan till folien med en bit tejp.

5 Vända folien ett kvarts varv medurs så remsorna nu vänd mot vänster. Placera folien mot baksidan av iPod touch. Tejpa toppen och botten av folien till iPod med bitar av cellofantejp.

Tips

  • Gör en andra antenn så att du har en reserv att använda om en ansluten till iPod skadas.
  • Använd inte tejp på din hemgjorda antenn som dess sammansättning försämrar radiosignaler.

Hemgjord TV-antenn Booster

January 17

Hemgjord TV-antenn Booster


Syftet med en inomhus TV-antenn är att dra in de TV-signaler som sänds av TV-sändningstorn. Dessa sänds torn är typiskt många miles away från det genomsnittliga hushållet - vilket gör att signalerna når TV-antennen vara alltför svag för att visas korrekt. En hemmagjord TV-antenn booster förstärker signalerna från sändningstornen. Vissa verktyg som vanligen finns runt huset och ett objekt från en livsmedelsbutik är allt som behövs. Varken inomhus TV-antenn eller TV antennen är ansluten till kommer att påverkas negativt genom tillsats av hemlagad TV-antenn booster.

Instruktioner

1 Placera ett ark av tidningen på vid bordet för att skydda ytan. Tömma ut en potatischips rör i en glasskål för att konsumera senare. Utplåna insidan av potatischips skålen för att avlägsna överflödigt fett med en pappershandduk. Mät bredden på slutet av TV-antennen med linjalen.

2 Ställ potatis chip röret på tidningen med den öppna änden uppåt. Mäta fyra inches upp från botten av röret. Skär ett hål i sidan av röret på fyra tum märket med bladet av skalpell.

3 Vidga hålet med bladet av skalpell tills det är lite större än i slutet av TV-antennen. Släta ut hålet genom att vrida bladet i brukskniv runt insidan så att ingen av folien på insidan kikar ut ur hålet.

4 Placera änden av TV-antennen i hålet i sidan av röret som nu är en hemmagjord antenn booster. Rotera röret så att den öppna änden vänd den allmänna inriktningen av TV-sändningstornen.

5 Tejpa hemlagad antennförstärkare med remsor av maskeringstejp så att den fortsätter att möta den allmänna inriktningen av TV-sändningstornen.

Tips

  • Använd inte tejp för att fästa din hemgjorda TV booster på TV-antenn - silvertejp kommer att hämma signalen.

Hur man bygger en egen TV-antenn med en förförstärkare Circuit Kit

January 17

Hur man bygger en egen TV-antenn med en förförstärkare Circuit Kit


En digital TV-antenn, som en antenn, kan dra nytta av den signal den får förstärks före att gå in i en TV. En hemmagjord digital antenn kan göras från ett par artiklar och verktyg hushåll --- tillsammans med hårdvara leveranser för dessa poster och verktyg som inte finns hemma. Förförstärkarkretsen kit, som kan köpas ihop från en hobby butik eller elektronik butik, kommer att öka den signal som tas emot på antennen. Viss erfarenhet av att använda en lödkolv kan vara till hjälp.

Instruktioner

1 Skär av en av de två kontakterna på en koaxialkabel med bladet på en mattkniv. Skär 3 inches i den yttre isoleringen från den skurna änden med skalpell. Dra tillbaka den yttre isoleringen från de inre trådarna. Skär isoleringen av och kassera den.

2 Tryck trådnät omger inre rörformat metallnät bort från den avskurna ändan med fingrarna. Vrid trådnätet när den har skjutits iväg mellan fingrarna så att den bildar en tråd. Skär en tum av isoleringen av det inre rörformat metallnät med skalpell. Drag isoleringen bort från den inre viran. Skär isoleringen av och kassera den.

Twist slutet av den inre tråden mellan fingrarna under några sekunder.

3 Riva av en 6 tum bred remsa av aluminiumfolie. Placera remsan horisontellt på ett bord. Vik toppen över till botten och släta ner med fingrarna. Upprepa detta en extra gång. Upprepa hela proceduren med en annan 6 tum bred remsa av aluminiumfolie.

4 Värm upp lödkolven i fem minuter. Löda änden av en av de aluminiumremsor till trådnätet stången på koaxialkabeln. Låt lodet svalna en minut. Löda änden av den andra aluminiumremsan till den exponerade änden av den inre tråd på koaxialkabeln. Låt lodet svalna en minut.

5 Placera den monterade förförstärkarkretsen kit på ett bord. Lokalisera de positiva och negativa märkta kontakter på koaxialingång som är i ena änden av satsen. Löda änden av den positiva märkta kabeln på koaxialadaptern till den positiva märkta kontakt. Löda änden av den negativa märkta kabeln på koaxialadaptern till den negativa märkta kontakt. Låt lodet svalna i två minuter. Upprepa denna procedur med den andra koaxialadaptern och koaxialutgångskontakterna på satsen. Låt lodet svalna i två minuter. Koppla ur lödkolv.

6 Upend en plastbehållare och placera den på marken bredvid TV. Placera den monterade förförstärkarkretsen kit på toppen av plastbehållare. Anslut strömkabeln från satsens medföljande strömförsörjningen till eluttaget på satsen. Sätt i nätkontakten i strömförsörjningen till ett vägguttag.

7 Skruva kontakten som är i ena änden av din hemgjorda digitala antennen till koaxialingången på satsen. Skruva fast kontakten på slutet av en annan koaxialkabel till koaxialutgången på satsen. Skruva den andra änden av koaxialkabeln i koaxialingång (ofta kallad "Ant i") som finns på baksidan av TV: n.

8 Stå din hemgjorda digital antenn på ett fönsterbräde. Tejpa ändarna av de två aluminiumband på fönstret med maskeringstejp så att de är horisontella till fönsterbrädan.

9 Slå på TV: n med dess fjärrkontroll. Tryck på "Meny", "Inställningar", "Input". Välj koaxial input från listan över alternativ --- det verkliga namnet kan variera beroende på tillverkaren av TV: n. Tryck på "Meny" -knappen. Vrid kanalerna på TV: n tills du ser en station sänds på skärmen.