hur far jag apk fil pa blackberry

Hur man flyttar APK filer från en dator till en Android telefon

May 25

Telefoner som använder operativsystemet Android från Google kan installera program från Android Market, men inte alla program finns tillgängliga på marknaden. Du kan installera appar från tredje part på din Android-enhet genom att överföra den relevanta APK-fil till telefonen med USB-kabeln som medföljer telefonen. När du har kopierat .apk filer till telefonen, kan du använda en filhanterare program för att öppna filen och installera programmet. En APK, eller APK, är fil en Android paketfilen, används för buntning app programvarupaket.

Instruktioner

1 Anslut USB-kabeln till laddningsporten på din Android-telefon.

2 Anslut den andra änden av kabeln till en USB-port på datorn.

3 Tryck på meddelandefältet längst upp på skärmen på Android-telefon och dra ner.

4 Tryck på "USB-anslutning" och tryck på "USB Mass Storage."

5 Tryck på "OK" för att spara inställningen.

6 Klicka på "Start" -knappen på aktivitetsfältet i Windows och välj "datorn". Android-enhet kommer att visas som en enhet under "Enheter med flyttbara lagringsmedia."

7 Klicka på Android-enheten och högerklicka på ett tomt område.

8 Klicka på "Ny mapp" och ange ett namn för mappen och tryck sedan på "Enter". Detta är så att du kan navigera till mappen som innehåller de .apk filer inifrån filhanteraren ansökan.

9 Dra och släpp .apk filerna i mappen för att flytta dem till din Android-telefon.

10 Koppla bort Android-enhet från USB-kabeln.

Tips

 • Vissa Android-enheter kommer med sina egna filhanterare program. Om din inte, välja en av de filhanterare som finns på Android Market. Tryck på "marknaden" från programskärmen och söka efter ordet "filhanteraren."
 • För att installera tredjeparts APK filer måste du aktivera en inställning i telefonen. Tryck på "Meny" -knappen från telefonens huvudskärmen och sedan på "Inställningar". Tryck på "Program" och markera rutan bredvid "Okända källor." Telefonen kommer att visa ett meddelande som varnar dig om riskerna med att installera icke-Market applikationer. Tryck på "OK" för att acceptera.

Hur man skapar Apk filer på Androids

May 5

När du skriver en ansökan om Android-enhet, kommer programmet automatiskt producera en APK-fil. Den APK-fil är binärt av ansökan och kan endast användas med en PC eller MAC emulator. Den APK-fil fungerar inte att installera och köra programmet på en Android-enhet. Detta händer eftersom Google kräver ett certifikat som definierar när ansökan kommer från. Google vill din spår elektronisk signatur på certifikatet för att skära ner på telefonanvändare att installera falska applikationer. Lyckligtvis finns det ingen certifikatutfärdare nödvändigt, så att du kan använda självsignerade certifikat. När du registrerar din ansökan med hjälp av en nyckel, kommer det att vara en användbar applikation.

Instruktioner

1 Gör en personlig nyckel att lagra ett certifikat på JavaSDK. Certifikatet måste skapas av utvecklaren. JavaSDK installeras som standard på Mac-datorer, men måste installeras separat på en PC eller Linux.

2 När JavaSDK är installerat, öppna programmet och navigera till keytool ansökan. När du öppnar keytool, kommer programmet att uppmana dig att ange ett lösenord för nyckel. Välj ett lösenord som du kan enkelt komma ihåg eftersom du kommer att behöva ange det varje gång du loggar en APK-fil.

3 Exportera din ansökan. För att göra detta, högerklicka på ditt projekt och välj "Android Tools" och sedan "Export Unsigned applikationspaketet." Exportera programmet till en katalog och kopiera plats till Urklipp.

4 Öppna nyckellagret och signera din ansökan. För att göra detta, klicka på "Öppna" och navigera till din programkatalogen. Kör .SH fil, APK-filen och ange ditt lösenord.

5 När du anger ditt lösenord ansökan undertecknas. Ladda programmet till en server, installera det på en Android-enhet och publicera den på Android och Amazon marknadsplatser.

Tips

 • Googles system utvärderar endast certifikatutgångsdatum vid tidpunkten för installationen. Om certifikatet upphör att gälla efter det att ansökan har installerats, kommer programmet fortfarande fungera.
 • Välj en plats för nyckel som är lätt att komma ihåg. Om du bara planerar att skriva en applikation, kan du placera den i projektkatalogen. Om du planerar att göra flera program, skapa en separat mapp för det som du enkelt kan komma åt.

Hur laddar jag ner filer till en Blackberry 8220 Pearl?

February 11

Med 80 MB internt minne och en kortplats för microSD-kort, BlackBerry Pearl 8220 stöder nedladdning av olika filtyper, inklusive musik, bilder och videoklipp. I likhet med andra BlackBerry modeller, fungerar Pearl tillsammans med BlackBerry Desktop Manager, som ger dig tillgång till enhetens datakatalogen. Även om den främst används för att synkronisera kontakter och e-postdata, kan programmet också överföra vissa filer till Pearl.

Instruktioner

1 Anslut din BlackBerry Pearl till datorn med hjälp av enhetens USB-kabel.

2 Öppna menyn "Start", välj "Program" och klicka på "BlackBerry Desktop Manager" för att starta programmet.

3 Klicka på "Media" knappen för att öppna mediehantering gränssnittet i Manager BlackBerry Desktop.

4 Klicka på "Start" -knappen i "Media Manager".

5 Använd den översta katalogen fönstret för att hitta den fil du vill ladda ner till din BlackBerry Pearl. Markera filen och dra den till lämplig mapp i botten katalogen. Lämplig mapp beror på filtypen: bilder och musikfiler går i sina egna individuella mappar.

Hur kan jag göra min Blackberry Vibrera mer än 3 gånger?

February 12

BlackBerry-användare kan ställa särskilda ringsignaler och varningar för olika telefon och meddelandefunktioner. Du kan ställa in hur många gånger telefonen vibrerar när "Vibration" är aktiverat. Att anpassa alla ringsignaler och varningar, inklusive antalet vibrationer, konfigurera värdena i "Sound Profilinställningar" menyn på din BlackBerry.

Instruktioner

1 Bläddra till och välj "Profiler" (Speaker) ikon på toppen av startsidan. Tryck på styrkulan för att öppna menyn "Sound Profiler".

2 Välj "Set ringsignaler / varningar" alternativet. En lista med alternativ för tillämpningar som använder varningar och anpassade ringsignaler visas.

3 Bläddra till den typ profilen att redigera och tryck på styrkulan för att välja det. Till exempel, välj "Normal" för att redigera den normala profilen för meddelanden och samtal.

4 Välj posten som du vill öka antalet vibrationer. Till exempel, om du vill öka antalet vibrationer för en BlackBerry Messenger (BBM) snabbmeddelande, välj "Messenger - Nytt meddelande i Normal." Konfigurationssidan för BBM i normalläge öppnas.

5 Rulla till "antalet vibrationer" och tryck på styrkulan.

6 Tryck på möjligheten att öka antalet vibrationer i värdefältet.

7 Tryck på "Back" knappen. En uppmaning att spara konfigurationen öppnas.

8 Välj "Spara" och tryck på styrkulan.

Hur Tillåt APK filer på en Motorola Backflip

June 5

Hur Tillåt APK filer på en Motorola Backflip


Motorola BACKFLIP är en Android-enhet med en komplett QWERTY-tangentbord, som du når via en ovanlig gångjärn på telefonen. Medan Backflip kommer med många bra program förinstallerade, kommer du antagligen att få några fler från Android Market eller andra källor för att göra telefonen göra allt du vill. Apparna som du installerar är "APK" eller Android paketfiler. Ofta utvecklare gör program som inte är värd på marknaden, men du kan fortfarande hämta och installera dem, så länge du litar på utvecklaren, och du ställer in FLIP att acceptera icke-Market program.

Instruktioner

1 Tryck på "Home" -knappen, som är den mittersta knappen under huvuddisplayen. Då kommer du till Backflip s "Home" -skärmen.

2 Tryck på "Meny" -knappen, som till vänster om "Home" -knappen.

3 Tryck på "Inställningar" och sedan "Program."

4 Tryck på "Okända källor" alternativet att placera en kontroll i rutan bredvid den. Tryck på "OK" i fönstret som visas ger dig mer information om den här funktionen.

Tips

 • Du kan ladda ner APK till telefonen direkt genom att trycka på länkar till dem i din webbläsare BACKFLIP s; sedan bara dra ner meddelandefältet från toppen av skärmen när nedladdningen är klar och tryck nedladdningen för att installera den.
 • Om du flyttar en APK på microSD-kortet från datorn, kan du installera den med hjälp av någon av flera tillförlitliga program från Android Market, som "ASTRO File Manager" eller "AppsInstaller."
 • Även om många icke-Market program är säkra och tillförlitliga, det finns vissa program som kan äventyra telefonens säkerhet eller stabilitet. Installera inte en icke-appen Market om du inte är säker på att du litar på utvecklaren.

Hur tar jag bort filer permanent från MP4?

November 15

Hur tar jag bort filer permanent från MP4?


Med så mycket utrymme, kan ett stort antal MP4-filer blivit ganska oorganiserade. Eller kanske problemet kan vara precis tvärtom, och spelaren saknar betydande lagringsutrymme. Men oavsett orsak, kan du ta bort filer från spelaren. Du kan ta bort filer genom att gå MP4 spelarens interna minne från en dator via USB-anslutning.

Instruktioner

1 Upprätta en anslutning mellan MP4-spelare och datorn. Anslut MP4-spelare USB-anslutningskabel till enhetens slutn och in i datorns USB-port.

2 Gå till enhetens internminne. Klicka på "Start" eller Windows-ikon, och gå till "Den här datorn" eller "Dator". Klicka på ikonen för MP4-spelare enhet, som anges i den flyttbara lagringssektionen när "Den här datorn" öppnas.

3 Öppna "Music" "Audio" eller "Video" mappen i MP4 spelarens mapp lista.

4 Bläddra igenom alla filer i dessa mappar. Håll "Ctrl" knappen på tangentbordet, och klicka på de filer du vill ta bort från MP4-spelare. Högerklicka på de markerade filerna och klicka på "Ta bort" i den hopfällbara menyn. Filerna skickas inte till papperskorgen, så att de tas bort permanent, eftersom enheten är ansluten till datorn för endast visning, och filerna inte sparas på datorns hårddisk.

Tips

 • Radera kan ta allt mellan två till tio minuter, beroende på hur många filer du vill ta bort. Under denna tid, inte avbryta åtgärden eller koppla MP4 spelaren från datorn.

Hur installerar jag en JAR på Blackberry 8100?

January 17

Hur installerar jag en JAR på Blackberry 8100?


Installera Java Archive (JAR) program på din BlackBerry Pearl 8100-serien telefonen kan du lägga till program från tredje part som de från Google, Opera och Bitstream till din BlackBerry. Java-program hämtas genom luften med hjälp av den mobila dataanslutning på din BlackBerry Pearl 8100. För att installera JAR-filer på din BlackBerry Pearl, måste du först ladda ner en Java Descriptor (JAD) filen till din smartphone. Den beskrivningsfilen pekar automatiskt telefonen till rätt JAR-filen som ska installeras och hämtas på telefonen.

Instruktioner

1 Använd BlackBerry 8100 kulan för att markera "Browser" och tryck ner på styrkulan för att välja och öppna webbläsaren.

2 Tryck på BlackBerry knappen som du hittar till vänster om styrkulan, och välj "Enter URL" för att skriva in webbadressen som du vill hämta ett Java-program. Du kan ange en webbadress som "m.google.com/voice" för att hitta en nedladdningslänk, eller så kan du skriva in den fullständiga webbadressen till JAD Java beskrivningsfilen till BlackBerry webbläsaren.

3 Tryck in styrkulan för att bekräfta din webbadress inträde.

4 Välj "Download" när du uppmanas att använda styrkulan. Tryck nedåt på styrkulan för att göra val. Detta bekräftar din avsikt att ladda ner JAD-filen till din BlackBerry Pearl 8100. Den JAD-filen pekar din BlackBerry till rätt JAR Java Archive-fil som innehåller det program som du vill hämta. Nerl.länkar finns online punkt att JAD-filer, inte direkt till JAR-filer.

5 Titta på förloppsindikator för att kontrollera att nedladdningar JAR-fil och installerar korrekt. Välj "OK" genom att trycka ned på styrkulan när nedladdningen bekräftelseskärm visas.

6 Tryck på "End" för att komma tillbaka till BlackBerry 8100 startskärmen. Tryck på BlackBerry knappen och välj "Downloads" mapp för att hitta din nedladdade program. Välj den med styrkulan och tryck ner för att öppna den. Kontrollera att programmet fungerar korrekt.

Tips

 • Ladda ner stora Java-tillämpningar som använder en mobil dataanslutning kan ta lite tid. Dessutom, om du är på en dataanslutning med uppsättning bandbredd gränser, du kommer att debiteras för överskjutande användning om dataanvändning i samband med hämtningen överskrider de gränser som din operatör.

Hur placerar jag spel till en BlackBerry Curve 8320?

June 29

BlackBerry Curve 8320 smartphone kan spela några av dina favoritspel. Genom att använda BlackBerry App World som kommer i telefon med operativsystem 4.2 och högre, kan du ladda ner någon av de spel som finns tillgängliga för din telefon. Vissa spel måste du köpa, men det finns spel tillgängliga som är gratis att ladda ner till telefonen. Få ut mesta möjliga glädje av din BlackBerry genom att en viss tid med nedladdningsbara spel.

Instruktioner

1 Tryck på "Meny" -knappen på din telefon för att öppna huvud listan över program.

2 Öppna "BlackBerry App World."

3 Välj "Sök", "Bläddra" eller "kategorier" och titta igenom listan över tillgängliga spel.

4 Välj det spel du vill ladda ner.

5 Välj "Ladda ner nu" om det är ett gratis spel eller "köp". För att köpa ett spel, måste du ha ett PayPal-konto (se Resurser).

6 Logga in på ditt PayPal-konto när du tillfrågas om att köpa spelet och klicka på "Köp nu". Du informeras om hur mycket spelet kostnader innan du köper den.

7 Låt spel att ladda ner. Du hittar den med andra programikoner.

Hur spelar jag MP4 filer på min smartphone?

November 26

Hur spelar jag MP4 filer på min smartphone?


Du har försökt att ladda ner en MP4 ljudfil till din smartphone och det fungerar inte. Som filer och telefoner får mer avancerade, kommer det att finnas tillfällen som olika filtyper inte fungerar ordentligt. Både iTunes och Zune använda MP4-filer på ett sådant sätt att formatet endast fungerar med deras mjukvara. Här är en relativt enkel lösning för att spela dessa MP4-filer på din smartphone.

Instruktioner

1 Gå till media-convert.com, en fri fil konvertering, så att du inte behöver ladda ner konverteringsprogram (se länk i Resources).

2 Bläddra till MP4-fil på din dator och välj den för konvertering. Du kommer att märka till höger att detta automatiskt kommer att ta upp filtyp för filen.

3 Välj det filformat du vill ha i Utdataformat rutan längst ner till vänster på skärmen.

4 Klicka på "Jag accepterar villkoren." Det kommer att ta ett par minuter, men du ser två länkar som du kan välja. En kommer att vara en MP3-fil; en kommer att vara en MP3-fil i en ZIP-fil.

5 Klicka på MP3-filen eller ZIP-filen och hämta den till datorn.

6 E-posta den konverterade MP3-fil till dig själv.

7 Använd din smartphone för att öppna din e-post och ladda ner den nu omvandlas MP4-fil till din smartphone. Du bör nu kunna spela upp den på din smartphone eftersom du har konverterat den till en MP3-fil. Det är i ett format som din smartphone kommer att känna igen, eftersom MP3-filer är vanliga, och de flesta enheter har inga problem med dem.

Tips

 • Om du har problem med e-post filen till dig själv, överväga att spara det på en gratis online lagringsplats såsom Media Fire som har obegränsad lagring av filer gratis (se länk i Resources). Du kan sedan gå online med din smartphone och ladda ner filen på det sättet.
 • Bara göra konvertering av filer på nätet, eftersom du undviker möjligheten att få malware eller adware som kan fästas på fri konverteringsprogram.

Hur man hittar en fil på BlackBerry 8330

June 27

BlackBerry 8330 är en smartphone som tillåter användare att göra ett antal saker, bland annat ringa och ta emot samtal, surfa på Internet, lyssna på musik, skicka e-post och titta på eller lyssna på mediafiler. Om du har sparat en fil på din telefon som du vill komma åt, men du vet inte var man kan hitta den, kan du söka efter filen på din BlackBerry.

Instruktioner

1 Klicka på "Media" -ikonen på startskärmen.

2 Klicka på den typ av mediafiler som du vill söka (t.ex. wmv, mp3).

3 Skriv en del eller hela av filnamnet i fältet "Sök". En lista över filer som matchar din sökning visas. Använd styrkulan för att välja den fil du vill ha och klicka.