hur hackar man en mobiltelefon

Hur hittar man den mobiltelefon ESN

February 19

Hur hittar man den mobiltelefon ESN


De flesta mobiltelefoner inkluderar ESN (elektroniskt serienummer) som identifierar den mobila enheten. Det kommer särskilt väl till pass när du behöver för att överföra tjänsten till en annan mobiltelefon. Det kan också vara användbara för att identifiera stulna mobiltelefoner. Placeringen av ESN nummer varierar beroende på celltelefonmodell; men det är standard platser mobiltelefon utvecklare placera den. Hitta din mobiltelefon ESN numret på några minuter.

Instruktioner

1 Titta på baksidan av telefonen för ESN. Du bör se en vit remsa med en streckkod med ESN-nummer.

2 Öppna batterifacket om ESN numret är inte på baksidan av telefonen. Öppna batterifacket varierar beroende på mobilen, så hänvisa till enhetens dokumentation.

3 Ta ut batteriet och kontrollera den nedre delen för ESN-nummer. Om du inte ser det, kolla bakom batteriet.

Tips

 • Se till din mobiltelefon dokumentation om du fortfarande inte kan hitta din mobiltelefon ESN numret.

Hur man Swap Mobiltelefoner

October 10

Hur man Swap Mobiltelefoner


Din gamla mobiltelefon inte har alla de funktioner du behöver och du vill uppgradera. Du har hittat den telefon som du vill köpa på Internet, men vill veta hur du kan byta mobiltelefoner lätt. Byta telefoner är inte riktigt lika enkelt som att byta skor, men det är inte så svårt heller. Du måste se till att telefonen du köper är kompatibel med din mobiltelefon leverantör, och att den har alla de funktioner du behöver.

Instruktioner

Byta Mobiltelefoner

1 Bestäm dina behov. Gör ni en massa sms? Om så är fallet, är en bra tangentbord är ett måste. Kommer du att använda telefonen för Internetanvändning? Som också kommer att göra en skillnad i vilken typ av telefon du väljer. Vill du använda telefonen i huvudsak för att prata utan tunga Internetanvändning eller sms? Om så är fallet, att välja en telefon som är avsedd för tunga textning och Internet är overkill.

2 Forskning vilken typ av telefoner som är förenliga med din nuvarande mobiltelefon leverantör, om du väljer att fortsätta med din nuvarande leverantör. Byta telefoner innebär inte nödvändigtvis att byta leverantörer. Kontrollera platsen för din telefon leverantör för att se om handel i telefonen är till nytta för dig ekonomiskt.

3 Ladda upp din telefonbokslistan på din gamla mobiltelefon med "System" verktyg för att säkerhetskopiera din lista på distans, innan bytet. Detta kommer att spara tid, och du behöver inte manuellt skriva in din gamla lista till den nya telefonen. Inte alla telefoner nödvändigtvis har denna funktion, men många gör.

4 Ring kundtjänst för din mobiltelefon leverantör när du köper telefonen. De kommer att be om ditt mobiltelefonnummer koden på baksidan av batteriet i din nya telefon. Med det numret, kommer de att omdirigera din telefon till din nya telefon. De kommer då att göra en testsamtal för att kontrollera att anslutningen är bra. Har ett land telefon till ditt förfogande så att du kan stanna på den andra linjen medan de gör den nya anslutningen.

Hur tar man bort Radiator Slangklämmor

February 17

Det finns några olika typer av radiator klämmor. Den vanligaste är den bandklämman, som använder en skruv för att dra åt eller lossa den slitsade klämman. Många biltillverkare använder en krusning-stil klämma, som kräver att ta bort kylarslangen för att ta bort. En annan typ av klämma som vanligen används på importen trådcrimp klämmor, som använder en variation av bandet och crimp klämman och kräver också att ta bort slangen. Ta bort ett element eller en kylarslang kräver borttagande eller ompositionering av klämmorna kylarslangen, och veta hur man gör det kommer att hjälpa dig att flytta uppgiften tillsammans.

Instruktioner

Hur tar man bort Radiator Slangklämmor

1 Placera frostskyddsmedel dränerings hink under petcock av kylaren och öppna petcock moturs. dränera alltid kylaren ordentligt innan du tar bort kylarslangar. Dra åt petcock efter kylaren runnit.

2 Lossa skruven på klämman genom att vrida den moturs med en spårskruvmejsel eller en mutterdragare för en bandklämma stil kylarslangklämma. Dessa typer av klämmor kan du lossa bandklämman via skruven hela vägen och låter dig ta bort klämman utan att behöva ta bort kylarslangen. Om du bara byta ut klämman, kan du installera en ny klämma på samma sätt och dra åt genom att vrida skruven medurs tills åtdragna. Band klämma stil radiator slangklämmor kan lätt bli över åtdragna, vilket kommer att orsaka spåren i bandklämman att skära in i kylarslangen och äventyra dess hållbarhet.

3 Pressa de två vertikala flikar med ett par kanal lås eller tång på crimp stil radiator slangklämmor. Placeringen av flikarna inte alltid placerade i en remover vänlig plats, dock. När flikarna pressas, cirkeln av klämman som sveper runt slang sprider sig och låter dig flytta klämman ner lägre på slangen bort från kylarslangen till radiator hals korsningen. Bända slangen bort från korsningen och sedan pressa flikarna igen för att ta bort klämman från slangen.

4 Lossa spännskruven på tråden press stil klämma med en stjärnskruvmejsel. Denna typ av klämma kan du lossa klämman, men bara till en viss punkt. Du kan sedan flytta klämman och bänd slangen från korsningen för att ta bort klämman från slangen.

Hur hittar man den bästa priser på din begagnade bil auto lån

December 21

Att hitta de bästa priserna på din begagnade bil auto lån kan ta lite tid, men det kommer att spara hundratals om inte tusentals dollar under hela löptiden för lånet. Det kan till och med resultera i lägre månatliga betalningar. Denna artikel kommer att visa dig hur du får de bästa priserna med lite krångel på boet begagnad bil lån.

Instruktioner

Hur hittar man den bästa priser på din begagnade bil auto lån

1 Få en kopia av din kredit rapport och värdering. Dessutom har VIN eller märke, modell och år av bilen du kommer att handla (om någon) och VIN och göra modell och år för bil din vill köpa.

2 Sök på nätet för begagnade bilar auto lån och föra ett register över de citat och villkor du får. Skriv ner banken räntan de citerade dig, efter att ha gett dem din information, och lånets löptid. Normalt termer är 60 eller 72 månader.

3 När du har sammanställt en prislista sin tid att jämföra dem. Välj finansieringsgrad som passar dig bäst. Inte bara välja lägsta betalning, anser längden på lånet och den ränta du kommer att sluta betala under loppet av lånet. Dessutom, vad är banken erbjuder dig. Finns det GAP försäkring, kan du missar en betalning? Sedan överväga betalningsbeloppet och ränta.

4 Om du inte är nöjd med dessa priser, är det dags att prata med några självständiga banker och kreditinstitut. Ring dem direkt eller söka efter dem på nätet med hjälp av termerna "kreditföretag", "lokala banker" eller något liknande.

5 Kontakta dessa banker direkt och tala med någon som kan diskutera sina priser och villkor. Var säker på att du har åtminstone märke och modell av bilen, samt en kopia av din kredit rapport. Förhandla så gott du kan med lånet officer.

6 Om du fortfarande är missnöjd med dina lånevillkor, bestrida alla utestående objekt på din kredit rapport, eller ännu bättre, betala dem. Vänta sedan en månad tills dessa bolag rapporterar igen, och ansöka om din begagnade bil lån på nytt. Med en bättre kredit värdering, bör du få en bättre hastighet.

Tips

 • Bankerna kommer typiskt kräva en högre ränta på begagnade bilar, så om din kurs är hög, kan det ha att göra med ålder och skick ditt fordon. För en bättre bil låneräntan, kan du vara bättre med en nyare bil. Priset på bilen kommer också att påverka dina villkor och i vissa fall din låneräntan. Var säker på att du inte mycket för en bil, kan det vara fallet om du inte kan hitta ett lån.
 • Begagnad bil lån kan bli dyrt eftersom banken låna pengar på en bil som bara kommer att falla i värde.
 • Många begagnade lån bilföretag kommer inte att bevilja lån till personer med låg kredit värderingar, så att din kredit värdering är i 550 till 600-serien om du förväntar dig att få en bra hastighet.

Hur kan man få en bil med en Jack

April 7

Hur kan man få en bil med en Jack


Punkteringar är bland de vanligaste bil relaterade populärare förare står inför. För att ändra ett däck måste du veta hur man skall höja bilen med en domkraft först. Varje jack är annorlunda, men principerna är desamma. När du lär dig att lyfta bilen med en domkraft du kommer att vara ett steg närmare att kunna ändra din egen däck.

Instruktioner

Hur kan man få en bil med en Jack

1 Placera domkraften i rätt läge bredvid det punkterade däcket. Om punktering är ett bakdäck, placera domkraften framför den. Om punktering är en framdäcket, placera domkraften bakom det.

2 Följ instruktionerna på hur man lyfter domkraften. Det finns många typer av domkrafter, från elektriska till golv uttag till Handdrivna versioner. Instruktioner ska skrivas på domkraften själv. För handmanövrerade domkrafter, vrida handtaget medurs för att höja domkraften.

3 Lyft bilen med domkraften tills hjulet är tillräckligt från marken för dig att ta bort däcket.

4 Sänk domkraften när du är klar med din reparationsarbete (när du har lagt ett nytt däck på). För att sänka handmanövrerade domkrafter, vrida handtaget moturs. För alla andra uttagen, följ instruktionerna.

Tips

 • Vid byte en punktering se till att lossa muttrarna innan du lyfter bilen med en domkraft, eftersom det kommer att bli mycket svårare när hjulet är från marken och kan snurra.
 • Var mycket försiktig när du klättrar under en bil som är upp med en domkraft, som bilen kan falla på toppen av dig om felaktigt upp.

Hur att triangulera en mobiltelefon

November 27

Mobiltelefon triangulering samlar in data och spårar den ungefärliga placeringen av mobiltelefon i fråga. Eftersom mobilen triangulering kräver att spåra signalstyrkan från mobiltelefonmaster som får en signal, kommer vanliga medborgare inte kan utföra denna funktion utan att betala ett företag för sin teknik. När informationen samlas koordinaterna sätter fingret dig till positionen inom 25-100 meter av nämnda mobiltelefon. Läs vidare för att lära mer om hur att triangulera en mobiltelefon.

Instruktioner

1 Slå på mobilen. En cell levande telefonen är i ständig relä med närliggande mobiltelefonmaster för att säkerställa den starkaste signalen, vilket innebär att telefonen måste vara på för att skicka en signal.

2 Notera placeringen av signaltorn tar emot den starkaste signalen. Rita sin täckning radie. Du har nu en poäng med en cirkel och vet att telefonen ligger någonstans inom denna ring.

3 Lägg till en andra tornets radie och plats tar emot en signal från din mobiltelefon. Överlappningen mellan dessa två områden begränsar de val telefonen ligger på två punkter.

4 Placera signalstyrkan för en tredje tornet tar emot en signal från mobiltelefonen med de andra två. Vid den punkt där dessa tre banor skär du har plats för mobiltelefon.

Tips

 • Även denna teknik har räddat liv, har integritetsfrågor hållit detta ämne i USA domstolsväsendet. Det finns GPS-teknik, dock tillgänglig för att hålla kostnaderna för mobiltelefon spåra, såsom AccuTracking. Mologogo är en gratistjänst som du kan logga din GPS-aktiverade mobiltelefoner upp i för att hålla reda på dem. Mobiltelefon företag har börjat erbjuda tjänster för att hålla koll på dina telefoner, som Verizons förkläde.
 • En utmärkt definition av triangulering med en medföljande illustration kan hittas på SearchNetworking webbplats.

Hur kan man kontrollera en bil för bärgning Skador

August 21

En bärgas fordon är en som har skadats till den grad att det inte är ekonomiskt värt att reparera. Detta kan vara resultatet av en olycka, översvämning eller nedmontering. Även om en bärgades fordon kan verka som ett fynd, vissa räddar inte repareras eller testats och kan vara osäkra. När du köper ett fordon med en bärgas titel, är det viktigt att kontrollera om befintliga skador och för att verifiera att alla reparationer har slutförts korrekt.

Instruktioner

Hur kan man kontrollera en bil för bärgning Skador

1 Be att få se bilens titel och kontrollera att bilen har en bärgas eller återupplivade bärgades titel. En återupplivade bärgning titel innebär att bilen har reparerats och omregistreras.

2 Boka tid för att ta bilen till en lokal avdelning av motorfordon filial eller i Kalifornien, till en California Highway Patrol station för en bärgas-besiktning. Experter på bärgade bilar på dessa platser kan kontrollera fordon för att verifiera att alla nödvändiga reparationer har gjorts med hjälp av rätt delar.

3 Begär en oberoende fordon historia rapport såsom en Carfax rapport. Dessa rapporter kommer inte bara att tala om när och varför en titel bärgades, men kommer att ge specifika detaljer om hur och vilka skador uppkommit. Detta kan göra det lättare att peka ut och undersöka särskilda reparationer utförda till bilen.

4 Gör en kontroll av fordonet själv och leta efter tecken på följande: tecken på reparation på inre fendrar, mögel eller rost under lastbilen mattan, ett original Vehicle Identification Number (VIN), arbetsbelysning och Gages, förseglade krockkudden täcker, och lämpligt National Highway Traffic Safety Administration etiketter på dörrar och i huvan. Utseendet-eller i fallet med VIN och etiketter, brist på-dessa objekt kan innebära att ett fordon inte har varit helt eller repareras.

5 Ta bilen till din egen mekaniker för en privat, oberoende inspektion. Att ge ett fordon historia rapport gör det möjligt för mekanikern att kontrollera att tidigare skador har reparerats korrekt.

Tips

 • California Department of Motor Vehicles säger att över 150.000 bärgade fordon tillbaka till vägen varje år utan säkerhetsinspektioner. Kontrollera att en bärgad bil har repareras och har ingen befintlig skada är avgörande för din säkerhet och säkerheten för dina passagerare och andra förare. Felaktiga reparationer eller bristande reparationer kan leda till onödiga olyckor och skador.

Hur kan man kontrollera automatiska växellådan Fluid på en Chevrolet Lumina

June 22

För mycket eller för lite vätska i den automatiska växellådan i din 1996 Chevrolet Lumina Sedan kan skada din bil. Det är en bra idé att kontrollera nivån på automatiska växellådan vätska varje gång oljebyte.

Instruktioner

Hur kan man kontrollera automatiska växellådan Fluid på en 1996 Chevrolet Lumina Sedan

1 Kontrollera yttertemperaturen. Starta fordonet. Kör i normal takt i 15 minuter om utomhustemperaturen är över 50 grader. Om utomhustemperaturen är lägre än 50 grader, köra ett tillägg 10 minuter.

2 Parkera fordonet på en säker plats på ett plant underlag. Placera växelväljaren i parkeringsläget. Dra åt parkeringsbromsen. Låt motorn igång.

3 Sätt foten på bromspedalen och utöva påtryckningar. Flytta växelspaken genom varje växel paus 3-4 sekunder på varje plats. Returväxelspaken till parkeringsläget.

4 Låt motorn gå på tomgång i 3-5 minuter. Med motorn fortfarande körs, dra tillbaka huven frigöringsspaken placerad under instrumentpanelen till vänster om förarsidan. Lyfta huven till dess helt öppna läge.

5 Lokalisera automatiska växellådan vätska mätstickan nära baksidan av motorn. Det kommer att ha en röd loophandtag. Ta tag i röda loophandtag och dra ut oljestickan rakt ut.

6 Torka av mätstickan med trasa eller pappershandduk. Sätt i oljestickan tillbaka in i reservoaren. Vänta 3-5 sekunder. Dra ut oljestickan rakt ut.

7 Observera båda sidor av oljestickan. Läs sidan med den lägre nivån av vätska på mätstickan. Om fluiden är i det streckade området nivån är acceptabel. Sätt tillbaka mätstickan in i reservoaren och stäng huven. Om nivån är lägre än streckade området, bör mer vätska tillsättas till den automatiska växellådan.

Tips

 • Chevrolet rekommenderar byte av automatiska växellådan vätskan och filtrera varje 50.000 miles om du använder Lumina i kuperad eller bergig terräng, i tät stadstrafik där temperaturen når regelbundet 90 (F) grader, om du ofta dra en släpvagn, eller om du använder fordon i taxi, polis eller leveransservice. Annars vätskan och filtret inte ska behöva förändras.
 • Fyller på automatiska växellådan kan resultera i vätskeläckage på heta delar av avgassystemet delar som kan orsaka en brand.
 • Var mycket försiktig när du checkar automatiska växellådan vätskenivån. Motorn kommer att köras och vissa delar kan vara mycket varma.

Hur kan man förhindra oönskade textmeddelanden på en mobiltelefon

July 27

Hur kan man förhindra oönskade textmeddelanden på en mobiltelefon


Cellulära leverantörer tar kunder för tal, data och sms användning, om kunden använder dessa tjänster på ändamål eller inte. Periodvis cellulära leverantörer erbjuder sina kunder tilläggspaket som tillåter inkrementell till obegränsade mängder av textmeddelanden som en del av en månatlig plan. Utan ett av dessa add-on paket, ta emot oönskade textmeddelanden kan potentiellt rack upp din månatliga telefonräkning. Om detta händer dig, kan du antingen ringa din mobil leverantör och begära en fullständig block av texter på din mobiltelefon eller följa på nätet på skärmen för att blockera bara vissa telefonnummer.

Instruktioner

1 Skriv ner de telefonnummer som visas på nummerpresentation på din mobiltelefon, som anger vad telefonnummer de oönskade textmeddelanden kommer ifrån.

2 Ring din mobilleverantörens kundtjänstnummer, vanligen genom att slå "* 611" från din telefon. Fråga representant vad dina alternativ för att blockera oönskade textmeddelanden.

3 Ta reda på om det finns några avgifter för att blockera oönskade textmeddelanden och om mobilleverantören kan blockera bara en till fem siffror eller om du kan sätta ett helt block på telefonen eller inte.

4 Logga in på din mobiloperatör webbplats, om du uppmanas att göra det, och följ leverantörens anvisningar om hur man registrerar och blockera numren felande telefonnummer.

5 Tillgång till röstbrevlådan systemet och spela in ditt utgående telefonmeddelande att låta ringer känna telefonen är inte längre emot textmeddelanden om du väljer att ha en fullständig textning kvarter läggs till din telefon.

Tips

 • Oönskade textmeddelanden kan vara olagligt om de befinner sig i en försäljnings sammanhang. Om du känner att du behöver vidta ytterligare åtgärder utanför att arbeta med din mobilleverantör, kan du lämna in ett klagomål med Federal Communications Commission.
 • Om du upprepade gånger emot oönskade textmeddelanden från en individ som innebär kroppsskada eller andra hot, inte radera textmeddelanden. Istället kontakta din lokala brottsbekämpande för hjälp innan du kontaktar din mobiloperatör för att stoppa oönskade trakasserier. Lokala brottsbekämpande kan behöva se textmeddelanden som en del av en utredning.

Hur ska man gå direkt till röstbrevlådan på Mobiltelefoner

January 17

Hur ska man gå direkt till röstbrevlådan på Mobiltelefoner


Igår när jag inte vill prata med min chef, men hade viktig information, hade jag ett dilemma tills jag kom ihåg att du kan gå direkt till röstbrevlådan på en mobiltelefon utan ett bekymmer. Det fungerade så bra, jag lämnade två meddelanden, både ursäkt på det faktum att jag missade honom och lämnar den information han behövde. Vi har inte bara bäst i teknik idag! Här är hur man ska gå direkt till röstbrevlådan utan bekymmer!

Instruktioner

1 Börja med att veta exakt vad du vill lämna ett meddelande om. Detta fungerar så bra att man kan bedövas på resultaten. Så har ditt meddelande redo.

2 Nu ringer det här numret 267-759-3425 (långdistans priser gäller om du inte bor i området men ingen serviceavgifter.) Det ringer bara en gång eller två gånger.

3 Den förinspelning ger dig information om när du ska skriva in ditt nummer att ringa. Det kommer också att göra du lyssna på två 10 sekunders reklamfilm (tjänsten är gratis men någon måste betala.)

4 Efter att skriva in det nummer du hör ingenting för ungefär två sekunder sedan röstbrevlådan av vem du ringer kommer den - precis som du vill höra, men inga bekymmer om den person du ringer plocka upp.

5 Lämna ditt meddelande som du skulle göra någon annan tid och lägga på luren. Mobilen du lämnade ett meddelande på meddelar mottagaren ett meddelande har lämnats, men Hej då du är på väg till nästa uppgift!

Tips

 • Denna tjänst fungerar endast på en cell nummer
 • Denna tjänst registrerar ditt mobilnummer så tror inte att du kan lämna en negativ anonym meddelande, eftersom det är omöjligt.
 • Denna tjänst är helt gratis!
 • Det finns program tillgängliga för din iPhone och Blackberry utan reklam och fortfarande en gratistjänst!