hur lägger man till kontakt på whatssapp

Hur lägger jag till kontakter till Samsung E-251?

February 19

Hur lägger jag till kontakter till Samsung E-251?


De flesta mobiltelefoner har lagringsutrymme för telefonnummer; detta utrymme kallas kontaktlistan eller telefonboken. Spara kontakter på din mobil ger dig tillgång till olika nummer på språng. Den tillåter också telefonen att känna igen antalet sparade kontakter och visa sina ID när de ringer. Det E251 är en clam-shell mobiltelefon från Samsung, lägga till kontakter i telefonboken är enkel.

Instruktioner

1 Håll ned strömknappen på telefonen för att slå på den. Detta är märkt med en röd telefon.

2 Ange PIN-koden om du uppmanas och vänta på att telefonen ska starta.

3 Ange telefonnumret för den kontakt du vill lägga till, tryck sedan på "Alternativ".

4 Rulla ned till "Spara" med piltangenterna, välj en spara plats; SIM-kortet eller telefonens minne.

5 Fyll i kontaktnamnet, sedan öppna "Alternativ".

6 Rulla ner "Spara" och tryck på "OK". Kontakten kommer nu att läggas till din telefonbok.

Hur lägger jag till kontakter med en PIN-kod på en Blackberry Curve?

June 10

BlackBerry Curve är en mobil enhet som anses vara en "smart telefon." Tillsammans med samtal, kan BlackBerry surfa på Internet, spela upp video och visa bilder. Lägga till kontakter till telefonen är relativt enkel. Vänner som också äger Blackberrys kan dela sina PIN-koder (personliga identifieringsnummer) med dig så att du kan "BlackBerry Message." Denna funktion gör det möjligt för snabba personliga meddelanden mellan två BlackBerry-enheter. Om du känner någon PIN-kod kan du snabbt lägga till kontaktinformation.

Instruktioner

1 Välj "adressboken" från huvudskärmen i din BlackBerry Curve. En gång i adressboken, tryck på knappen med BlackBerry symbol på det. Denna nyckel är direkt till vänster om styrkulan.

2 Välj "Ny adress." Ange kontaktens namn och nummer. Under "PIN #" fältet skriver kontaktens PIN-kod.

3 Klicka på styrkulan och välj "Spara". Den nya kontakten är nu tillsätts med PIN-kod.

Hur lägger jag till kontakter till Verizon Wireless?

July 4

Hur lägger jag till kontakter till Verizon Wireless?


Verizon Wireless är den ledande mobiltelefon tjänsteleverantör i USA. Verizon erbjuder planer som sträcker sig från individ, månad till månad, och familjeplaner som stöder flera rader och telefonnummer. Om du har en Verizon telefon, kan du lägga till så många kontakter som telefonen kommer att göra det möjligt, tillsammans med e-post, adresser och alternativa telefonnummer för varje kontakt.

Instruktioner

1 Öppna eller låsa upp telefonen och tryck på programknappen för "Kontakter". Då kommer du till en meny där du kan redigera och radera dina aktuella kontakter.

2 Tryck på funktionsknappen som heter "Alternativ" och välj "Ny kontakt."

3 Skriv in namnet på den nya kontakten och deras telefonnummer. Du kan också lägga till ett hem och arbete telefonnummer, e-postadress, en bild för kontakten och sin egen ringsignal.

4 Tryck på "Spara" och den nya kontakten sparas i telefonen. Upprepa steg 1 till 4 för flera kontakter.

Hur lägger jag till R-134 köldmedium?

November 26

Innan du göra processen att lägga R-134 köld till bilens luftkonditioneringssystem kräver EPA att du vara certifierade för att köpa R-134, samt ha rätt utrustning för att ladda systemet.

Hanteras varsamt

Bära ett par skyddsglasögon för att förhindra eventuella skador på ögonen. Dessutom tillåter inte någon köld att komma i kontakt med huden när du lägger det till din luftkonditionering. "Den dämpande effekt av utspillt köld kan orsaka omedelbar förfrysning på bar hud eller ögon", enligt AA1 bil.

Lokalisera service Beslag

Leta reda på luftkonditioneringssystemets låg- och högtryckstjänst montering. Lågtrycks passar typiskt på sugslangen eller linje som förbinder ackumulatorn och kompressorn och högtrycks montering är på den linje som förbinder kompressorn och kondensorn.

Ansluta Laddningstjänst Hose

Vrid ventilen på laddnings tjänsten slangen långsamt. Släpp en liten mängd av R-134 i slangen och stäng sedan ventilen och anslut den andra änden av tjänsten slangen till lågtryckstjänst montering. Överväg att använda en mätare för att övervaka laddningsprocessen mer exakt

Hur lägger jag till en bild till min kontakt med en Motorola Q?

March 18

Motorola Q, släpptes för Verizon Wireless nätverk under 2006, har utformats med en 1,3 megapixel digitalkamera så att du kan ta och spara bilder på din telefon. Du kan tilldela de bilder du tar på kameran för att någon av de kontakter som sparats på telefonen. Bilden du tilldelar kontakten visas på skärmen när kontakten ringer dig, så att du kan identifiera vem som ringer.

Instruktioner

1 Tryck den vänstra funktionsknappen under ordet "Start" för att öppna huvudmenyn. Den vänstra och högra funktionsknappar är direkt under skärmen och har en prick på dem.

2 Tryck på pilknapparna för att markera "Kontakter" och tryck på mittknappen för att öppna kontaktlistan. De pilknapparna är under skärmen och pekar uppåt, nedåt, vänster och höger. Knapparna är svarta och anslutna i en slinga runt silver cirkulära mittknappen.

3 Tryck på pilknapparna för att markera den kontakt du vill ha och tryck sedan på mittknappen.

4 Tryck på funktionsknappen under "Meny" och välj sedan "Redigera" och "Picture". Din bild album visas på skärmen.

5 Bläddra igenom bilderna med pilknapparna och välj den bild som du vill lägga till kontakten med mittknappen. Du kan också ta en ny bild att tilldela kontakten genom att trycka på "Camera" -knappen, pekar telefonen mot motivet av fotografiet och sedan trycka på "Camera" knappen en andra gång. "Kamera" knappen till höger om "Space" och har en symbol för en kamera på det.

Hur lägger jag till en DVR till en Mitsubishi TV?

December 24

Hur lägger jag till en DVR till en Mitsubishi TV?


En DVR kan du spela in program och filmer från din Mitsubishi TV. De inspelade föreställningar hålls sedan på DVR hårddisk för senare visning. Ansluta en DVR till Mitsubishi TV kan åstadkommas på en liten stund.

Instruktioner

1 Titta på baksidan av din Mitsubishi TV för att se vilken typ av portar du har för att ansluta DVR. DVR kan anslutas med hjälp av olika kablar --- HDMI, S-video, RCA-kablar, komposit kablar eller koaxialkablar, till exempel --- och du behöver en som passar båda enheterna.

2 Anslut ena änden av kabeln till DVR. Om du använder RCA-kablar, skulle du ansluta de gula, röda och vita kablarna till portarna på baksidan av DVR. Om du använder HDMI, S-video eller koaxialkabel ansluter på rätt plats. Var och en av dessa kablar är distinkt och unik och du kan inte göra ett misstag.

3 Anslut den andra änden till TV: n. Om du använder RCA-kablar, anslut de röda, gula och vita kablarna i färgkodade portar. De flesta anslutningar kommer att vara på baksidan av TV: n, men beroende på modell, kan du ha några anslutningar på vardera sidan av TV: n.

4 Anslut DVR till ett uttag och slå både TV och DVR på. Börja ställa inspelningar för dina favoritprogram. Rådgör med din DVR instruktionsbok för anvisningar om hur man använder DVR.

Tips

  • En koaxialkabel används för att ansluta kabeln till tv-apparater, DVR eller kabelboxar. Den är täckt i ett skikt av svart plast och måste skruvas på plats för hand. En S-videokabel är rund och har flera stift som kommer att glida in i porten på TV: n eller DVR. Vissa adaptrar kan ha en tid av kontakt på ena sidan och en annan typ av kontakt i den andra änden. RCA-kablar kommer att ge lägsta bildkvaliteten, men kan vara det enda alternativet i äldre TV-apparater.

Hur får man till vevaxeln i en Jeep Cherokee

April 30

Hur får man till vevaxeln i en Jeep Cherokee


För dem som inte vet hur man kommer åt vevaxeln kan denna uppgift vara bättre vänster till proffs. Om du är den äventyrliga typen som har inga problem med att spendera en hel dag eller mer drar motorn, sedan med alla medel har på det. Vevaxeln kan endast nås med motorn ut ur fordonet. Kort sagt, kommer du att ta bort nästan varje komponent i motorrummet.

Instruktioner

Lindra bränsletryck.

1 Lindra bränsletrycket genom att avlägsna tanklocket. Byt tanklocket.

2 Ta bort locket från bränsletrycktestöppning. Testporten är på bränslefördelningsröret, på den högra sidan av motorn.

3 Placera trasor under och runt testporten för absorption bränsle. Skjut ventilen på testporten med en liten skruvmejsel. Sätt tillbaka locket.

Huva och luftshuset

4 Koppla bort den negativa batterikabeln.

5 Täck fendrar och kåpa med ett gammalt överkast eller filt. Rita linjer med ritpennan runt gångjärnsplattorna för att säkerställa korrekt inriktning under installationen.

6 Koppla bort eventuella kablage från huven. Ta bort gångjärnet mot huven nötter med en socket och ratchet, medan en assistent stöder huven. Lyft bort kåpan.

7 Lossa klämman på luftkanalen med en stjärnskruvmejsel. Frigöra luftfilterhuset klipp. Använd en hylsa och spärrskaft för att ta bort luftfilterhuset nötter från inner fender väl.

8 Lyft upp höljet. Lossa friskluftsintaget kanal. Ta bort lufthusenheten.

Kylvätska System Avtappning

9 Placera en behållare under kylaren avtappningspluggen. Använd en tång för att vända värmeelementet avloppet, moturs. Ta bort avtappningspluggen. Skruva av kylarlocket, och låta kylvätskan rinna.

10 Installera kylaren avtappningspluggen, och använda en tång för att dra ur kontakten.

11 Placera behållaren under avtappningspluggen på motorn. Använd tång för att vrida avtappningspluggen, moturs och ta bort avtappningspluggen. Låt kylvätskan avloppet och installera avtappningspluggen.

Motor borttagning.

12 Märk båda ändarna av vakuumledningar, system utsläpp slangar, ledningar kontakter, markremmar och bränsleledningar med en markör och maskeringstejp. Börja med nr 1, för att säkerställa korrekt installation. Koppla kablarna och slangarna.

13 Etikett och koppla bort alla kylvätskeslangar från motorn med en markör och maskeringstejp.

14 Lossa servopumpen bultar med en skiftnyckel. Använd en socket och ratchet att vrida spännaren justeringsbult moturs. Justeringsskruven är placerad på den nedre vänstra sidan av monteringskonsolen. Ta bort bältet.

15 Ta bort muttrarna från fläkten med en socket och ratchet. Dra fläkten / kopplingsenheten utanför dubbar. Sänk försiktigt fläkten och kopplingsenheten i höljet. Ta bort fläktmantel bultar med en socket och ratchet.

16 Lyft kåpan, till dess att höljet rensar spåren i vevlagret av radiatorn. Lyft fläkt / koppling och höljet ut ur motorutrymmet.

17 Koppla bort bränsleledningar som löper från motorn till chassiet. Koppla bort gasvajern. Unbolt servopumpen med en socket och ratchet. Hålla pumpen i upprätt läge till motorrummet. Använd tråd eller rep för att hålla servopumpen ur vägen.

18 Unbolt luftkompressorn med en socket och ratchet. Ställa in kompressorn åt sidan. Lämna raderna anslutna.

19 Tappa ur oljan från motorn och ta bort oljefiltret. Ta bort generatorn och startmotorn.

20 Lyft framsidan av jeep med en domkraft. Placera pallbockar under ramen på varje sida. Sänk domkraften, tills fordonet stöds av domkraften.

21 Unbolt avgassystemet från motorn. Ta bort momentomvandlaren mot drivplattan fästen. Lossa transmissionsvätskeledningar från alla dubbar på motoroljetråget den.

22 Stötta växellådan med en domkraft. Placera en träbit mellan domkraften och transmissionen för att förhindra skador på transmissionen.

23 Fäst lyftkedjor till lyftfästena på motorn. Rulla motorn hissa på plats och anslut kedjorna till lyften. Spänn i kedjan.

24 Ta bort transmissions mot motorblockets bultar med en socket och ratchet. Ta bort motorfästet att rama in bultar med en socket och ratchet.

25 Kontrollera igen motorn för att vara säker ingenting ansluter motorn till transmissionen. Fäll upp motor något. Arbeta motorn framåt, långsamt, för att separera motorn från transmissionen. Använda en klämma för att säkra momentomvandlaren till transmissionen.

26 Demontera svänghjulet och den harmoniska balansaxel, kamkedjan, oljepump och kolv / vevstake heter. Placera motorn på motorstativ.

vevaxel Removal

27 Lossa ramlageröverfallen ett kvarts varv åt gången, tills de kan tas bort för hand.

28 Knacka försiktigt på locken med en gummiklubba. Separera locken från motorblocket.

29 Lyft vevaxeln ut ur motorn. Placera ramlageröverfallen på plats på motorn. Dra åt skruvarna, manuellt.

Tips

  • A / C-systemet är under tryck. Har en bensinstation tömma systemet innan någon av slangar eller kopplingar är urkopplade.
  • Vänta tills motorn är helt svalnat, innan du arbetar på fordonet.

Hur lägger jag till Factory Navigering till en Nissan Murano?

January 6

Hur lägger jag till Factory Navigering till en Nissan Murano?


Vid köp, skulle du ha fått den fabriksinstallerade navigationssystem i din Nissan Murano. Detta hjälper dig att hitta viktiga destinationer, hitta restauranger och rastplatser och få varningar om förseningar och farliga väderförhållanden. En gång om året, kommer din Nissan Murano ut med uppgraderingar som ger dig det senaste kartor, vägbeskrivningar och platser av intresse. Du måste veta hur man installerar programvaran i navigationssystemet så att du kan använda den.

Instruktioner

1 Ange din Nissan Murano fordon. Sätt in nyckeln i tändnings att driva det vidare. Slå på navigationssystemet om det inte på redan.

2 Tryck på "Info" och "kartuppdatering." Tryck på "Enter". Leta efter systemets DVD under det främre passagerarsätet.

3 Sätt i DVD-skiva i enheten. Tryck på "DVD Update" alternativet. Tryck på "Enter".

4 Ange autentiseringskoden. Du hittar den här på DVD-förpackningen. Uppdateringen kommer att börja när du anger koden korrekt.

5 Vänta fem minuter tills processen är färdig. Du kommer att få ett meddelande vid färdigställandet. Mata ut DVD från enheten.

Tips

  • Kontakta din återförsäljare om du inte har en DVD-skiva.
  • Ta bort DVD under uppdateringsprocessen kommer att skada ditt navigationssystem.

Hur får man till menyn med fjärrkontrollen på Curtis Mathes Blu-ray spelare

November 11

Curtis Mathes Blu-ray-spelare har flera menyalternativ, beroende på vilket läge spelaren är vid tidpunkten. Du kan använda fjärrkontrollen för att visa skivans huvudmeny, meny popup-skiva eller snabbt komma åt spelarens inställningsmenyn när du spelar en Blu-ray-skiva. Om du vill komma åt spelarens huvudmeny, måste du stoppa uppspelningen först.

Instruktioner

1 Tryck på "Meny" knappen på fjärrkontrollen medan du spelar en Blu-ray eller DVD-skiva för att komma åt skivans huvudmeny på skivan.

2 Tryck på "Pop Menu / Titel" knappen för att öppna popupmenyn på skivan. Detta visar hur långt du är i uppspelning.

3 Tryck på "Return" för att återgå till huvudmenyn när man spelar en VCD-skiva.

4 Tryck på "Setup" -knappen på fjärrkontrollen medan en skiva spelas för att komma åt spelarens inställningar systemmenyn.

5 Tryck på "Setup" -knappen med facket öppen eller uppspelning stannade för att få tillgång till spelarens huvudmeny.

Hur lägger jag till en Bluetooth-enhet till en mobiltelefon?

January 5

Hur lägger jag till en Bluetooth-enhet till en mobiltelefon?


Bluetooth-teknik är en trådlös kortdistansnätverksstandard som tillåter två enheter att upprätta en anslutning och dela data. Den vanligaste användningen av Bluetooth-teknik är att ansluta ett trådlöst headset till en mobiltelefon, men det finns fler och fler Bluetooth-aktiverade enheter som kommer ut varje år. För att ansluta en Bluetooth-enhet till din mobiltelefon, måste du först gå igenom en ihopkopplingsprocessen. Denna process låter de två enheterna förstå och kommunicera med varandra på en säker anslutning.

Instruktioner

1 Anslut Bluetooth-enhet i sin makt laddare. De flesta Bluetooth-tillverkare kommer att rekommendera fullt laddar enheten innan parningsprocessen, men i allmänhet en 20 minuters laddnings session ger enheten mer än tillräckligt med kraft för att para ihop.

2 Placera Bluetooth-enheten i parningsläge. Varje Bluetooth-enhet kommer att ha sin egen specifik metod för att gå in i hopparningsläge. Vissa kommer att kräva att du håller ned huvudknappen, eller en kombination av knappar, under flera sekunder. Andra kommer att helt enkelt alltid gå över till ihopparningsläge när är påslagna och de kan inte hitta en ansluten enhet. För Bluetooth-enheter som har en LCD-skärm, kan du sätta dem i hopparningsläge genom att göra enheten "upptäckas" i Bluetooth alternativområdet enhetens meny. Kontrollera din manual Bluetooth-enhet för specifika instruktioner om hur du får enheten i parningsläge. Dessa handböcker kan ofta hittas på nätet på tillverkarens eller bärare hemsida om du inte har den fysiska manual längre.

3 Aktivera Bluetooth-teknik på din mobiltelefon. Detta kan göras från Bluetooth-menyn, som du bör kunna hitta under "Huvud", "Inställningar" eller "Verktyg" menyer.

4 Har den trådlösa telefonen söka efter närliggande Bluetooth-enheter. För de flesta mobiltelefoner, kommer detta att innebära att öppna menyn "Bluetooth" och sedan välja "Lägg till ny", "Sök", "Lägg till" eller "Ny". Vissa mobila enheter, som iPhone eller BlackBerry, kan börja söka efter närliggande Bluetooth-enheter så fort du går in i Bluetooth-menyn. Om du inte kan hitta en metod för att söka efter enheter, kontakta din mobiltelefon handbok.

5 Hitta Bluetooth-enheten på listan över Bluetooth-enheter och välj den. Du kommer att behöva ange ett lösenord. Standard lösenord för nästan varje Bluetooth-enhet är "0000." Om Bluetooth-enhet du ansluter med din mobiltelefon har ett tangentbord, kan du bli ombedd att ange ett lösenord på varje enhet. Om detta händer kan du ange någon kod som du vill så länge du anger samma kod på båda enheterna.

6 Tryck på "OK" eller "Klar" på den trådlösa telefonen för att slutföra ihopkopplingen.