hur läser man av motor nr dodge motor

Hur löser man strömförsörjningen DJ högtalarsystem?

November 5

Hur löser man strömförsörjningen DJ högtalarsystem?


DJ högtalare pumpar ut volymen med kraft dras från en stereoförstärkare. Högtalarna ansluter till förstärkaren med standard 1/4-tums ljudkablar, medan förstärkaren hakar vanligtvis upp med ett mixerbord för att hantera det totala ljudet från en mängd olika källor, såsom skivspelare, cd-spelare eller en dator laddad med digital musik . Inställningarna för en grundläggande DJ högtalarsystem, inklusive ett par stereohögtalare, bör ta mindre än en halvtimme.

Instruktioner

1 Koppla förstärkaren från elektricitet.

2 Placera DJ högtalarna på varje sida av mellanlagringsområdet där DJ kommer att fungera, med högtalarna minst 10 fot ifrån varandra för stereoseparation.

3 Anslut en ljudkabel från ingången på baksidan av varje DJ högtalare till en utgång på baksidan av förstärkaren. Den vänstra högtalaren (när inför scenen) ska anslutas till den vänstra ljudutgången på förstärkaren. Höger högtalare, vilket kan ses när du står på scenen, ska ansluta till höger ljudkanal.

4 Anslut en uppsättning ljudkablar från förstärkarens ingångar till en uppsättning av ljud OUT på mixerbord.

5 Anslut annan utrustning till ljudingångarna på mixerbord med hjälp av stereokablar.

Tips

  • Sett från DJ: s arbetsområde på scenen, kommer vänster kanalhögtalare vara på den högra sidan och den högra högtalaren kommer att ligga på vänster sida.
  • Anslut alla ljudkablar innan du ansluter någon utrustning till elektricitet.

2003 Dodge Neon: Hur man tillbaka Motor Mount

June 21

2003 Dodge Neon: Hur man tillbaka Motor Mount


Motorfästen på en 2003 Dodge Neon tenderar att slitas ut, särskilt på manuell växellåda modeller. Att veta hur man byter motor mount sparar tid och pengar genom att låta dig undvika mekaniker garage och ge dig att göra reparationen i bekvämligheten av ditt eget garage. Vanligtvis, motorfästen är inte en avgörande fix, men kommer att förbättra prestanda och minska bullret som kommer från motorn.

Instruktioner

1 Koppla bort den negativa batteripolen om motorfästet där du arbetar nära kylfläkten för motorn. Även om bilen är avstängd, kan fläkten fortfarande visade sig automatiskt genom motorns dator, som kan orsaka allvarlig skada om du är fångad i vägen för fläktens rotation.

2 Placera en domkraft under din 2003 Dodge Neon motor och jack det upp så att den stöder en del av vikten av motorn. Inte jack upp motorn så mycket att det börjar att lyfta själva motorn, men bara så att det börjar att stödja vikten av motorn. Placera ordet jack i mitten av motorn kommer att ge domkraften den bästa balansen för att uppbära motorn. Du kan också placera en halv tum bit plywood under oljetråget för att skingra kraften hos domkraft över ett större yta när palla upp motorn.

3 Lossa de tre bultarna som håller motorfästet på plats på 2003 Dodge Neon. När du drar ut i mitten bulten, kommer en stålstång falla ner. Se till att dina fötter är inte direkt under fallinjen för stålstav. Ta bort centrumbulten, som är den sista bulten ansluter motorn till mitten av fästet. Stående på förarsidan av fästet gör det möjligt för dig att få avslut som du behöver för att dra ut bulten. Använd din hylsnyckel med en 15 millimeters uttag adapter och en 4-tums förlängning för att komma till bulten.

4 Använd din hylsnyckel för att skruva loss och ta bort de två vertikala monteringsisolator fästen från Dodge Neon ram järnväg. Ta sedan bort rensnings tull magnet från motorfästet som du byter ut.

5 Dubbelkolla din domkraft för att se till att det fortfarande stöder vikten av motorn. Om det inte är, eller om det har gått sedan du först positionerat det, kan det påverka din förmåga att montera motorn på din nya motor mount.

6 Avlägsna genomgående bulthålet locket. Du bör kunna klara detta eller bända loss den med en skruvmejsel. Dra ut thru-blixt från isolatorn montera och ta bort isolatorn.

7 Använd baksidan av instruktionerna ovan för att installera den nya motorn fästet. Använd momentnyckel för att dra åt den nya motorfästet till rälsfästen vid 40 foot pounds. Dra motorn fästet genomgående bult till 80 fot pounds. Sänk domkraft och din 2003 Dodge Neon bör vara redo att gå.

Tips

  • När du installerar den nya motorfästet, kan du lägga till fönstret uretan till isoleringen, vilket kommer att leda till fästet att vara styvare. Som ett resultat, kommer växlingen att vara mjukare, men mer motorvibrationer kommer att överföras in i kabinen.

Hur man tar bort en Dodge Caravan dörrpanel

April 3

Du behöver inte vara en mekaniker eller en automatisk förkroppsligar tekniker för att ta bort dörrpanelen på Dodge Caravan. Det finns ett antal anledningar till varför du kan behöva ta bort dörrpanelen som kan kräva en professionell, men det finns enkla gör-det-själv-reparationer som du kan ta på och spara pengar i arbetskostnader genom att göra så.

Instruktioner

Hur man tar bort en Dodge Caravan dörrpanel

1 Öppna dörren till panelen som du vill ta bort och rulla fönstret hela vägen ner. Om fönstret är manuell, ta bort fönstret handvev. Beroende på det år din husvagn, kan det ha en skruv i mitten på toppen av ratten och du kanske måste lossna mittformlocket eller handtaget kan lossna spindeln genom att bända det rakt ut på toppen av knoppen.

2 Ta bort innerbelysning (om sådan finns) från dörrpanelen genom att bända ut försiktigt med små spett. Koppla tråden under artighet ljus.

3 Leta upp och ta bort skruvarna i dörrpanelen. Man kommer att vara placerad på mitten av det inre dörrhandtaget aggregatet. Man kommer att vara placerad på dragkopp delen av dörrpanelen. En eller flera skruvar kan placeras under kartficka (i förekommande fall).

4 Ta bort strömbrytarpanelen lockskruvar från armstödet (om sådan finns) med skruvmejseln. Var försiktig med kablarna anslutna till de elektriska komponenterna. Koppla bort pluggarna från undersidan av kopplingspanelen. Om vagnen är utrustad med ett "minne" switch för sätet och spegel, försiktigt bända det från dörrpanelen på armstödet och dra det.

5 Börja dra dörrpanelen bort från dörrkarmen genom att försiktigt dra runt kanterna på botten och sidorna av dörrpanelen. Det finns snäpp klipp som håller panelen på ramen.

6 Lyft dörrpanelen uppåt och framåt för att bända ut flänsen av bandet formning vid toppen av dörrpanelen.
Dra luckan mot dig på toppen och nå bakom att lokalisera och ta bort dörrhandtaget stången. Detta drar helt enkelt ut ur dörrhandtaget.

7 Ta bort dörrpanelen från dörren. Om du vill installera, vända processen.

Hur man programmerar en 2004 Dodge Durango Nyckelrings

January 6

Hur man programmerar en 2004 Dodge Durango Nyckelrings


De flesta biltillverkare gör att du kan programmera bilens Keyless fjärrkontroll genom att följa en serie steg i bilen. Dodge är inte annorlunda; du kan programmera 2004 Durango nyckelbricka genom att helt enkelt komma in i ditt fordon och följa några enkla steg. Detta kommer att spara kostnaden för att erhålla en ny nyckelbricka genom återförsäljare och ger dig möjlighet att köpa en som du väljer nätet. Du kan beställa en anpassad lock och programmera din fob på dess ankomst.

Instruktioner

1 Ange ditt fordon och stäng alla dörrar.

2 Spänn fast säkerhetsbältet. Detta kommer att avbryta alla chiming som kan förvirra dig under programmeringsproceduren.

3 Placera nyckeln i tändningslåset. Vrid den till "ON". Inte starta motorn.

4 Tryck och håll "Lås" -knappen på nyckelbrickan. Efter att hålla den i fyra sekunder, tryck på knappen "Panik" knappen inom sex sekunder.

5 Lyssna efter en enda ringklockan och släpp sedan båda knapparna. Ringklockan kan du vet att du har lyckats ingått programmeringsläge för din lastbil. Om du behöver programmera ytterligare fjärrkontroller, göra det inom sextio sekunder höra ringklockan.

Programmering Ytterligare Fobs

6 Ta ytterligare fjärrkontroller och tryck och släpp både "låsa" och "låsa" knapparna samtidigt. Du kommer att höra en annan enda klocka.

7 Tryck och släpp "unlock" knappen på fob. En enda klockan ljuder.

8 Upprepa de två första stegen i ytterligare sex fjärrkontroller om så önskas.

9 Förvandla din tändning till "Off" för att avsluta programmeringsläget. Alla dina brickor ska fungera normalt.

Hur får man ut mesta möjliga av skrotbilar

March 19

Förr eller senare, nästan alla bilar göra det till skroten. Särskilt i dagens ekonomi, kanske du vill förlänga den ödesdigra dagen så länge som möjligt. Här är några idéer för att hålla bilen körs. Du kan göra en del av dessa saker själv, medan det för andra uppgifter är det nödvändigt att ta bilen till en mekaniker.

Instruktioner

Hur får man ut mesta möjliga av skrotbilar

1 Byt olja var 2500 miles. Lägg också märke till hur mycket olja din motor förlorar mellan oljebyten. Om du kan avgöra om oljan som läckt eller brännas. Bränt olja är vanligtvis ett större problem än läckande olja.

2 Kontrollera kylvätskan. Först försöka avgöra hur mycket kylvätska du har i förhållande till vatten. Om du inte läcker kylvätska, kanske du vill överväga att ändra och spolning av kylarvätska. Gör inte en radiator flush om inredningen ser i god form. En radiator flush i en gammal, rostig radiator kan vara dödsstöten.

3 Kontrollera kylarslangar för läckor eller sprickor. En dålig slang kan bytas ut, eller ibland en läckande slang behöver bara dras. Å andra sidan kan en läcka i kroppen av radiatorn vara ett tecken på mer allvarliga problem.

4 Kontrollera jordkabeln från batteriet till kroppsramen, vilket är särskilt viktigt i äldre bilar. Rengör detta område noggrant med en bit smärgelduk.

5 Rengör de elektriska kontakterna på batteriet och generatorn. Gör detta med en gammal trasa och bit smärgelduk om det behövs. Leta efter uppbyggnaden av vit frätande damm vid batteripolerna.

6 Har din automatisk växellåda vätska och filter ändras. Detta område av underhåll är ofta förbises. Detta steg är mycket viktigt att få de mest miles av din sändning. Ett billigare alternativ är att ha transmissionsolja spolas ut och förändrats, men med filtret förändrats är alltid en bra idé om det kan ske utan alltför stora kostnader. Notera att transmissionsändringar vätska görs betydligt mindre ofta än oljebyten. Se tillverkarens riktlinjer för detaljerna.

7 Kontrollera däckmönstret för att se om dina däck bär jämnt. Om det finns ett problem, kan det vara bara en inriktnings fråga. Ta fordonet till butiken för att korrigera inriktningen, om det är problemet.

8 Rotera däcken. Ojämna däck kan vara skadligt för den främre änden delar av bilen, så se till att du har bra däck och att du rotera dem var 5.000 miles för att förbättra både livslängden på dina däck och din front.

9 Lär dig att köra säkert utan att vara beroende på tung användning av bromsarna. Istället hålla en konstant hastighet och avstå från snabb acceleration. Också hålla gott om plats mellan bilen och närmaste förare.

10 Behandla din motor till högoktanig bensin varje så ofta, kanske var tredje påfyllning.

11 Få en tune-up och ändra alla dina tändkablarna. Detta steg kommer att hjälpa din bil smidigare och renare.

12 Ändra alla filter. Luftfilter och gasfilter är de stora här, men du kan ändra termostaten i din kylare, alltför. Oljefiltret byts med oljan.

Tips

  • Var inte rädd för att ta råd från tillförlitliga mekanik.
  • Inte köra ett fordon som inte kan passera inspektion. Inte äventyrar andra människor genom att köra en bil som inte skulle vara på väg.

Hur får man ut mesta möjliga av din bilhandeln

April 5

Bilbranschen i handlar om framträdanden. Om säga bil fylld med tomma vattenflaskor, tidningar, tomma munkar lådor, och täckt med ett års värde av vägsmuts, kommer det ser försummas. Att få mest pengar för din handel är i din primära goal.There är två steg i denna process: städa upp din bil och räkna ut din andrahandsvärde. Bedöma inbyte är mycket enkelt med internet. Rensa upp din bil kan göras på två sätt. Antingen ta bilen till en detalj butik för rengöring eller gör det själv. Oavsett ditt val, måste bilen vara ren. Inte en enkel torka, men en fullständig rengöring av bilen. Antag att din bil är mekaniskt ljud, här är stegen för att rengöra bilen inifrån och ut och bedöma bilens handel i värde innan du besöker generalagenten.

Instruktioner

Hur får man ut mesta möjliga av din bilhandeln

1 Tvätta utsidan av bilen noggrant, inklusive hjulhusen, hjul och däck. Var särskilt uppmärksam på sprickor och spår av din bil. Torka hela bilen med rena handdukar. Ta bilen för en snabb snurra runt blocket och sedan torka alla områden med vattendroppar.

2 Pop öppna huven. Använd en urvriden svamp för att torka ackumulerade smuts från insidan av huven på bilen. Torka de synliga inne paneler motorrummet (samma färg som karossen färg). Öppna alla dörrar för en bra torka av dörrändarna. Detta inkluderar den färdiga dörren och de målade ytorna innanför kanten av fordonet.

3 Rensa ut varje bit av skräp i fordonet. Kolla under sätena i stolsfickorna, koffertar, mugghållare, etc. Allt ska tas bort från bilen utom bruksanvisningen och försäkring information i handskfacket. Kom ihåg att din plan är att byta din bil. Inte lämna något i bilen.

4 Vakuum noggrant under sätena i små sprickor och mellan sätena. Om era platser vika eller glida framåt, vakuum där också. Ärligt talat, kan utseendet på bilen göra skillnad i hundratals dollar på handel i. Använd hushållsfläckborttagningsmedel för att rengöra märken från mattor och mattor.

5 Torka av hela insidan av bilen. Säten, instrumentpanel, konsoler, dörrpaneler. Skrubba envisa fläckar. Om din inredning är tyg, försök att använda mattan fläckborttagningsmedel för att ta bort fläckar. Och om nödvändigt, dammsuga sätena själva att ta bort smulor och smuts. Rengör insidan och utsidan av fönstren noggrant.

6 Nu är du redo att göra en del efterforskningar. Använd en sökmotor på Internet för att kontrollera din begagnade bil pris. Detta är det bästa sättet att få en ungefärlig siffra för din handel. De flesta webbplatser be om märke, modell och tillbehör. Körsträcka och en ärlig bedömning av fordonets skick även räkna in i andrahandsvärde. Detta är mycket subjektiv vilket är exakt varför du behöver besöka några platser att se till att du har en genomsnittlig. Försök att söka på "begagnade fordon prissättning."

7 Det finns tre typer av prissättning: låg detaljhandel, ren detaljhandel och hög detaljhandel. Pris är kostnaden för att köpa bilen av försäljaren mycket. En låg detaljhandeln fordon har alltför bucklor och synligt slitage på bilen med kroppen och behöver mekaniskt arbete. Ren detaljhandel reflekterar slitage på fordonet i proportion till bilens körsträcka. Glas och däck är i gott skick och alla energialternativ bör arbeta ordentligt. Hög detaljhandeln är en felfri fordon med högblank färg, minimalt slitage på mattan och stoppning och en snabb start av motorn. Körsträcka på en hög detaljhandeln fordon bör vara låg. Se! Rengöring bilen inifrån och ut var inte förgäves.

8 Skriv ut din information och ta detta till återförsäljaren med dig. Om du har rengjorts din bil och beväpnade själv med forskning om det sanna värdet av din bil, kommer du att kunna förhandla fram ett rättvis handel i.

Hur får man en elektrisk Credit Card Reader

January 7

En elektrisk kreditkort läsare kan förbättra alla företag lönsamhet och effektivitet. Kreditkortsläsare tillåter ett företag att hantera transaktioner i en allt mer elektronisk näringslivet. Köper en av dessa maskiner är enkelt nog, men först måste man göra en del efterforskningar för att hitta en pålitlig och relativt billig modell.

Instruktioner

Hur får man en elektrisk Credit Card Reader

1 Bestäm vilken typ av maskin du behöver för ditt företag. Modeller inkluderar basmodellen sett i många butiker (maskinen är oberoende från kassaregistret), en mindre modell som fäster vid POS (Point of Sale) och är ansluten till affärstransaktions programvara och den trådlösa variation som finns i taxibilar.

2 Bestämma detaljerna i maskinen. Många funktioner är tillgängliga på dessa maskiner, och de kan ses på hemsidan som nämns i avsnittet Resurser. Du kan få större knappar för anställda som har artrit eller få en större skärm för personer med synproblem. Programvara som påskyndar den process genom vilken de anställda anger elektroniska tips finns.

3 Tänk dig en trådlös maskin även om ditt företag är inte mobil. Dess portabilitet kan komma till hands om du behöver flytta maskinen från butik till butik, medan en annan av dina maskiner repareras. Att ha en mobil maskin kan du fortsätta att göra affärer var du än är.

4 Bestäm kostnaden för maskinen kontra intäkter för ditt företag. Kreditkort maskinen leverantör (och kreditkortsföretag) kommer att ta ut en avgift för användning av maskinen. Vanligtvis är mellan två procent och fyra procent av varje transaktion. Om du kör ett mindre företag med mindre transaktioner (ett kafé, till exempel), kan du behöva överväga att inleda en politik som förordnanden ett lägsta inköps för en kreditkortstransaktion.

5 Köp den maskin som mest gynnar ditt företag. Se en seriös webbplats för inköp i avsnittet Resurser. Noggrant läsa instruktionerna innan du installerar maskinen och använda den.

Hur får man in en 2007 Ford F-150

July 14

Hur får man in en 2007 Ford F-150


Att köpa en bil, även en begagnad, är en stor kostnad för konsumenterna. Att få in en 2007 Ford F-150 kan vara lättare än du tror, ​​men du måste vara medveten om alla dina alternativ för att göra det bästa beslutet. Här är några steg för att hjälpa dig att få in en Ford. Följ dessa och du kommer att veta exakt vad de ska göra för att komma in i en Ford F-150.

Instruktioner

1 Bestämma att betala kontant eller finansiera Ford F-150. En av de första stegen i att köpa en ny bil är att avgöra om det är vettigt att betala kontant eller för att finansiera fordonet. Det finns fördelar och nackdelar med båda. Hur du ser skuld och din nuvarande ekonomi är båda faktorer som måste beaktas när man köper en F-150.

2 Kontakta en finansbolaget. Den auto återförsäljare vill du att erhålla finansiering genom återförsäljare i stället. Även om detta kan vara ett alternativ, bör du ha en backup källa så att du kan jämföra villkor och räntor att säkerställa att du uppnå bästa möjliga resultat. Ansök om både Ford finansiering och en sekundär källa.

3 Granska din personliga kredit. När finansiering av en Ford kommer alla finansbolag bestämma räntan och villkoren för din bil finansiering delvis baserat på den aktuella personliga kredit rapport av den sökande. Att veta din kredit värdering och historia innan du ansöker kommer att hjälpa din ansökan.

4 Få preapproved för finansiering. Efter att ha identifierat en automatisk finansbolag, ansöka om lån speciellt för Ford F-150. De flesta finansbolag kommer att behöva verifiera din inkomst, adress och försäkring och behöver en kopia av ditt nuvarande körkort.

5 Överväga ett samarbete signerat. Om din personliga kredit eller finansiella situation är inte lika stark som du vill, kan en co-signer att kunna hjälpa dig att få mycket bättre finansieringsvillkor. Detta kommer att bidra till både Ford finansiering eller finansiering genom en annan källa.

Tips

  • Ju färre kredit undersökningar som visar upp på din kredit rapport, desto bättre. Det är bäst att inte gå och handla på alltför många finansbolag för egenfinansiering. Varje ansökan leder till en utredning, och har flera undersökningar inom en kort tid kan sänka din kredit värdering.
  • Ljug inte om ansökan. All information för alla typer av finansiering kommer att kontrolleras. Var ärlig och sanningsenlig under hela processen.

Hur får man det bästa erbjudandet när du köper en ny bil

July 26

Är du äntligen redo att ge upp din 15-åriga clunker för något med den nya bilen lukt? Med lite forskning kan du hitta det bästa erbjudandet för en ny bil. Kontroll av nuvarande incitament såsom bonus och låga räntor kan hjälpa dig att få en mycket bättre affär.

Instruktioner

Hur får man det bästa erbjudandet

1 Besök webbplatser på Internet som erbjuder up-to-date fordonspriser och online offerter. Många webbplatser vilja innehåller listor med aktuella incitament och rabatter som erbjuds av tillverkarna.

2 Få offerter från en återförsäljare Internetförsäljningschef. Internet försäljning platser kommer vanligtvis ger dig en bottom-line priset, inklusive alla tillgängliga incitament och rabatter för den modell du är intresserad av. Shoppa runt genom att jämföra åtminstone tre internet offerter för att se till att du får det bästa erbjudandet.

3 Försök att använda en bil mäklare. Bil mäklare har goda relationer med återförsäljare och kan oftast köpa fordon på en bottom-line pris. De gör allt förhandlings för dig. Berätta för dem modellen, optioner och färgkombinationer du söker för och de kommer att göra resten.

4 Reda på vilken typ av affär som fungerar bäst, om lätta, finansiering eller betala kontant. Beroende på aktuella erbjudanden, kan betydande besparingar vinnas genom att gynna en metod framför en annan.

5 Var flexibel om fordonet och alternativ som du söker. En återförsäljare skulle kunna erbjuda ett mycket bättre pris på ett fordon vars färg inte är ditt första val eller vars alternativ matchar inte din ideala.

6 Var redo att köpa, eftersom prisnoteringar har ofta en kort hylla levande och PR incitament ofta varar mindre än en månad. Shopping två eller tre månader i förväg om din tilltänkta inköp kan visa sig vara ett slöseri med tid. Börja ungefär tre veckor innan du är redo att köpa.

Tips

  • Be att få se den totala kostnaden för fordonet för ett leasingavtal, finansierat inköp och kontantköp. Det gör att du kan göra en vettig jämförelse och se om en metod är mer fördelaktigt.
  • Ge aldrig en återförsäljare ditt personnummer eller annan personlig information tills du är redo att köpa. Med din kredit rapport kontrolleras av flera återförsäljare kan sänka din kredit värdering och hämmar din förmåga att köpa bilen.

Hur får man en kollision reparation Estimate

May 31

Erhålla en uppskattning kollision reparation är det första steget i att få bilen reparerad. Hur och var man får uppskattning beror på många faktorer, men det i grund och botten har att göra med vad din försäkring accepterar eller diktat. Det finns emellertid några grundläggande steg som är gemensamma för varje policy.

Instruktioner

1 Prata med ditt försäkringsbolag först. Det kan ha experter speciellt utsedda för att ge en uppskattning kollision reparation till kunder, eller det kan ha en förteckning över godkända verkstäder du kan kontakta. Även om du tror att du kan få en bättre eller billigare reparation uppskattning på egen hand, måste du först ta reda på vad ditt företags behov är.

2 Få en lista över godkända verkstäder om företaget har en, och kontakta flera av dem att få flera kollision reparation uppskattningar. Du kan sedan bestämma vilken som är bättre eller mer lämpligt, eller helt enkelt välja den butik som du tycker är mest bekvämt.

3 Få verkstaden för att ange vad, om något, inte kommer att omfattas av avtalet om reparation av krockskador. De flesta försäkringsbolag kommer inte att betala för vissa reparationer, såsom att ta bort bränsle, Wheeling inriktning, bältesjusterings eller byta namnskyltar. När får en kollision reparation uppskattning be verkstaden att utesluta dessa poster från mottagandet.

4 Be om en kollision reparation uppskattning som innehåller extra eller oförutsedda utgifter som kan komma upp under inspektionen av fordonet. Skjut för ett större antal, och sedan få räkningen justeras vid behov. Detta är oftast lättare än att behöva be om mer pengar senare.

5 Har uppskattning reparation som godkänts av ditt försäkringsbolag innan du ger klartecken för verkstaden för att komma igång. Detta kan kräva ytterligare former och inspektioner, men det är nödvändigt om du vill få ersättning eller betalas för arbetet.

6 Få en snabb uppskattning reparation av krockskador på nätet genom att fylla i några grundläggande uppgifter, såsom år / make / modell av bilen, färg och finish (metalliska eller platt) och typ av skada. Även online-uppskattningar kanske inte ett exakt antal (eftersom ingen faktiskt tittar på bilen), kommer de fortfarande att ge dig en allmän uppfattning om vad som väntar när det gäller kostnader.

Tips

  • Uppskattningen reparation är vanligtvis ganska annorlunda från det faktiska priset (sk reparationsordern totalt) som du kommer att debiteras för reparationer. De flesta verkstäder kommer att säga i förväg att det är omöjligt att uppskatta den faktiska skada en bil lidit tills det har demonterats.