hur man hitta hotbird satellite

Hur man installerar en Satellite Radio i en Toyota FJ Cruiser

November 29

FJ Cruiser är en liten SUV tillverkas av Toyota. Denna retrostil kompakt SUV sändes i produktion under 2006 efter Chicago Auto Show 2003. Liksom många fordon, gjorde FJ Cruiser inte är utrustade med en satellit radio som standardutrustning. Om du gör en hel del resande, kanske du vill lyssna på en viss typ av musik, som kan vara svåra att hitta eftersom du ständigt reser utom räckhåll för en traditionell radiostationens täckning. Det är där satellitradio kan hjälpa. Satellitradio låter dig välja vilken typ av musik du vill lyssna på. Eftersom signalen sänds från en satellit högt ovanför jorden, finns det nästan inga gränser för var du kan ta emot signalen, och därför behöver du inte att ständigt byta kanal eller "jakt" för bra musik. För att dra nytta av denna funktion i din Toyota FJ Cruiser, måste du veta hur man installerar ett.

Instruktioner

1 Leta upp en lämplig plats för att montera din satellitradio. Montera radiomottagaren i ett område som inte kommer att hindra din vision. Om din satellitradio kom med sugkoppar, kan du montera den på toppen av vindrutan nära backspegeln.

2 Montera antennen på taket av din Cruiser. De flesta satellit radioantenner är magnetiska, så att de lätt kommer att säkra att taket på bilen.

3 Kör antenn ledningar genom FJ Cruiser. Om du väljer den traditionella fästpunkten på toppen av taket, då kan du köra ledningar under fönstret gjutning på bakrutan eller under dörren gjutning på någon av framdörrarna.

4 Anslut antennkabeln till satellitmottagare som du monterade i steg ett.

5 Anslut nätadaptern och slår på satellitradio på. Den bör starta upp och ge dig instruktioner för att aktivera ditt abonnemang.

Hur man installerar Dish Satellite Keys

December 9

Hur man installerar Dish Satellite Keys


FTA eller "okodade" satellitkanaler erbjuda gratis satellit-TV-signaler till alla med en parabolantenn. Den stora nackdelen med FTA satellit-tv är att nycklarna identifierar dessa förment "fria" kanaler ofta ändras av betal satellit-TV-bolag. När knapparna ändras, måste de nya nycklarna tas upp för att fortsätta ta emot TV-signalen. När du har de uppdaterade nycklar för kanalerna, att veta hur man input dem i din satellitmottagare är avgörande.

Instruktioner

1 Öppna huvudmenyn på din satellitmottagare med hjälp av din satellitmottagare fjärrkontrollen.

2 Välj menyalternativet för att ange satelliten "nyckeln."

3 Använd fjärrkontrollen för att skriva in satellitnyckeln. FTA satellit nycklar är i allmänhet 20 tecken långt med två par 10 bokstäver eller siffror. De flesta satellitmottagare har en knappsats på skärmen som kan användas för att skriva in bokstäver.

4 Kontrollera satellitnyckel och accepterar ändringen. Om nyckeln är korrekt, bör satellitmottagare börja ta emot satellitsignalen.

Hur man installerar DirecTV Satellite

July 9

Hur man installerar DirecTV Satellite


DirecTV, tillsammans med nästan alla andra satellit-TV-företaget, erbjudanden (beroende på TV-paketet du köpt) fria professionella skålen installationstjänster. Men om du upptäcker att du inte har rätt till dessa tjänster och vill försöka installera en DirecTV parabolantenn själv, förbereda sig för en utmaning. Installera en DirecTV satellit är tidskrävande, så se till att du har en hel del tid. Du vill inte att rusa, som du kan hitta dig själv på taket av ditt hus. Med beslutsamhet och några användbara instruktioner, har du din DirecTV parabolantenn igång själv.

Instruktioner

1 Bestäm koordinaterna för att rikta satelliten genom att ansluta DirecTV mottagaren till din TV. Slå på mottagaren och TV-apparaten. Välj "Antenn Installation" för att få tillgång till antenninstallationsmenyn skärmen. Välj typ av installation som "Oval-3 Lör" (notera: vissa mottagare går med en annan kod för att identifiera denna typ av installation, såsom "Triple", "3 Sat plats", "Sat 1,2,3" eller "Sat ABC").

2 Välj menyn "antennen pekar" och ange ditt postnummer i utrymmet. Skriv ner "Azimut", "Elevation" och "Tilt" nummer (den "Azimuth" motsvarar skålen horisontella rörelsen "Elevation" motsvarar skålens vertikal rörelse rörelse och "Tilt" motsvarar skålens reflektorn rotation).

3 Hitta en lämplig plats för att installera din parabolantenn. DirecTV-satelliterna är placerade precis ovanför ekvatorn. Hitta en plats med fri sikt södra stjärnhimlen och som är mindre än 100 fot från mottagaren och jordning. (Obs! Du måste ha utrymme ovanför horisonten och en 18-graders span clearance från 101 grader till 119 grader för en fri utsikt över alla tre DirecTV satelliter.) Använd din kompass för att bestämma vilken riktning är just söder. Mät din kabel när du har hittat en lämplig plats för att se till att det kommer att nå från satellit till mottagaren.

4 Skruva fast mastfundamentet ner på din valda plats (du kan behöva borra några hål för att hjälpa skruvarna). Lossa de fyra bultarna vid mastbasen och svänga masten tills den är helt vertikal (90 grader). Dra åt skruvarna ordentligt när du har hittat den perfekta mastläget.

5 Fäst skålen till LNB arm eller antenn tillbaka montering. Lossa tiltbulten på baksidan av antennaggregatet och justera lutningen till det nummer du erhållas för lutning i steg 2. Dra tiltbulten tillbaka. Lossa de två höjd nötter och justera höjden till det nummer du erhållits i steg 2. Dra åt båda höjdmuttrarna tillbaka upp. (Obs! Du kan behöva finjustera dessa justeringar när parabol är installerad.)

6 Skjut antennenheten på masten tills den når svängbulten. Något åt ​​de två Azimuth / Mast klämmor och svängbulten, så att du fortfarande har från sida till sida rörelse.

7 Montera jordblocket så nära som möjligt där kabeln kommer att avsluta ditt hus där du monterat satelliten. Koppla din mottagare för att förhindra en kort och koppla ena änden av en kabel i "Sat In" ingång på baksidan av mottagaren och den andra till jordblocket (du kan behöva borra ett halv-tums hål genom en vägg att göra den kortaste kabellinjen som möjligt beroende på var du väljer att montera parabol). Kör en annan kabel från den andra sidan av jordblocket på baksidan av din parabolantenn.

8 Kör en jordledning från jordblocket till parabolantenn. Fäst jordkabeln till den praktiska jordmuttern på mastfundamentet. Kör en jordkabel från den andra änden, som leder bort från parabolantenn, av jordblocket till antingen en kallvattenledning eller en 8-fot jordstav som har ordentligt i marken.

9 Fäst trippel rubriken LNB till parabolantenn. Triple-headed LNB fäster den långa staven som leder bort från parabolantenn, pekar mot den södra himlen. Med andra ord, signalen från satelliterna studsar skålen och tas emot av den trippel-headed LNB. Stadigt skruva trippel headed LNB ned så att det inte finns någon rörelse.

10 Koppla in och slå på mottagaren och TV. Använd på skärmen signalstyrkemätaren till finjustera parabolantenn tills du får en stark signal. Har en vän eller familjemedlem berätta hur justeringar påverkar signalstyrkemätaren över en mobiltelefon så du spara lite tid och frustration. Ställ in skärmmenyn till "Signal Mätarläge" och mycket långsamt rotera satelliten att finjustera azimut. Rotera satelliten lite i taget, vilket möjliggör 3-5 sekunder för att passera mellan varje rotation för signalmätaren för att justera. Skruva svängbulten och Azimuth / Mast klämmor mycket hårt när du har hittat den optimala Azimuth läget. Testa din TV för att se till att du får DirecTV satellitkanaler. Gör finjusterande förändringar måste du få den bästa signalkvalitet.

Hur man hittar Dishnet Satelliter

July 26

Hur man hittar Dishnet Satelliter


Lokalisera dishnet satelliter är en gissning, och kontroll, ofta mödosam process som många lämnar till vård av en tekniker. Det är dock möjligt att utföra den här proceduren hemma utan någon professionell tillsyn. Så länge du har din dishnet satellitmottagare på sidan och en skiftnyckel för att de nödvändiga anpassningarna peka skålen till satelliten ovan kan åstadkommas genom någon utan tidigare kunskap och utan någon slösaktig, misslyckade försök.

Instruktioner

1 Se till att din dishnet satellit är korrekt och säkert monterad innan du fortsätter. Använd en handhållen nivå och mäta skålen på flera punkter längs masten för att säkerställa att det är nivå. Se också till att det inte finns några hinder i vägen för din dishnet satellit, såsom träd eller kraftledningar. Alla dessa problem måste tas om hand innan pekar din maträtt att hitta en satellit.

2 Rikta dishnet skålen till södra stjärnhimlen innan du fortsätter. Även om detta inte kommer perfekt anpassa din skålen med en dishnet satellit, kommer det att sätta dig i den allmänna närhet.

3 Anslut dishnet satellitmottagaren till TV: n. Detta är ett nödvändigt steg som kommer att ge dig en mätare för att beräkna hur nära du är att lokalisera satelliten. För att ansluta satellitmottagaren, lokalisera A / V-kablar. Standard A / V-kablar har stiften på slutet som är röda, vit och gul. Det kommer att finnas färg matchande portar för dessa stift på baksidan / sidan av TV: n och baksidan av dishnet satellitmottagare. Matcha upp dessa stift med varandra och koppla dem.

4 Slå på TV: n och slå sedan på din dishnet satellitmottagare. En meny visas. Välj menyalternativ som anger signalmätaren skärmen. När du har valt, kommer signalen mätare skärmen visas på TV. Har någon stå vid TV: n när du återvänder till dishnet parabolantenn.

5 Förändra höjden av Dishnet skålen. För att göra detta, lossa muttrarna närheten höjdbultar skålen genom att använda en standardnyckel. Att hitta den exakta platsen för höjd bultar längs satellitens mast, handboken för din specifika satellitmodell. När nötter är löst, gör små upp / ner justeringar av parabolantenn och vänta på din vän att rapportera tillbaka från signalmätaren skärmen. Göra ytterligare justeringar höjd som föreslås.

6 Justera azimut av Dishnet satellit. För att göra detta, använd din nyckel för att lossa LNB maträtt arm nötter (igen, kontrollera din manual). När lossas, göra smärre vänster / höger justeringar på dishnet skålen och vänta på signalmätare rapporter. En idealisk signal rapport är mellan 70 och 80. När detta sker, har du rätt hittat dishnet satellit.

Hur man beräknar Satellite Azimuth & Elevation

April 3

Hur man beräknar Satellite Azimuth & Elevation


Åter pekar din skålen efter den har flyttats kan vara en svår uppgift för någon som inte har någon erfarenhet av att arbeta med parabolantenner, men med lite övning, kommer du att vara en expert på nolltid. Dessa instruktioner gäller för en parabolantenn 300, en enda parabolantenn.

Instruktioner

1 Bestäm optimala azimut- och höjdvinklarna för den nödvändiga satellit genom att navigera genom menyskärmen till Point Dish skärmen. Korrekta vinklar kan bestämmas genom att mata in postnummer på din plats.

2 Rikta skålen till rätt bäring. Azimut är kompassriktning. Rakt norrut är 0 eller 360 grader, rakt österut är 90 grader, rakt söderut är 180 grader och rakt västerut är 270 grader. Andra vinklar bestäms i steg om en-graders 0-360 runt en cirkulär horisontell plan parallellt med jordytan.

När skålen är riktad till rätt azimutvinkeln bör höjdvinkel ställas in. Höjdvinkeln är hur högt upp mot himlen skålen bör påpekas. Med en höjdvinkel på 0 skulle skålen vara spetsiga parallell med marken. Med en höjd på 90 grader, skulle skålen skall riktas rakt uppåt. Din höjd bör vara någonstans mellan 20 och 55 grader. Din maträtt kommer att ha märken för att bestämma din höjd vinkelinställning.

3 Dra åt alla muttrar för att förhindra att skålen att förflytta den kraftiga vindar eller genom kontakt med ett annat objekt.

4 Titta på Point Dish skärmen på TV: n. Om din maträtt har påpekats korrekt, bör det vara låst på en signal med en grön stapel längst ner Point Dish skärmen. Du kommer att höra en stadig gäll ton som anger signalen är låst.

5 Kontrollera att se om du har en röd stapel längst ner i din Point Dish skärm. Om du gör, välj "kontrollera switch" on the Point Dish skärmen. Detta tar dig till installationsöversiktsskärmen. Välj "test" längst ned på skärmen och vänta medan mottagaren driver en kontroll switch test. När testet är slutfört, utgång till punkt Dish skärmen igen och du bör nu se det gröna fältet och höra gällt stadig ton.

6 Titta på raden längst ner på Point Dish skärmen. Om det är tomt, är du inte tar emot en signal. Upprepa processen tills du ser en signal som anges på skärmen. När du är låst på en signal med en grön signal indikation, utgång av menyer och tillåta mottagaren att förvärva signalen. Du kan nu ställa in mottagaren till din favoritkanal och titta på dina program.

Tips

  • De flesta rätter som används idag får flera satelliter (Dish 500 eller Dish 1000). Dessa rätter kommer att ha en tredje vinkel kallas snedvinkeln. Liksom höjdvinkel, är inställningarna markerade på skålen. Skevn justeras genom att rotera skålen antingen medurs eller moturs.

Hur man installerar Portable Satellite Radio

August 19

Satellite radio är ett växande val för många människor. Nästan alla bärbara radiomottagare kommer med utrustning för att installera i bilen. Installationen är då en enkel process mot att få de 200 tydliga satellitkanaler i bilen.

Instruktioner

grundläggande Installation

1 Montera radions vaggan i bilen. Detta har vanligtvis en vidhäftande ände för att placera på instrumentbrädan eller vindrutan. Eller du kanske har ett fäste med flikar för att hänga ut av en luftventil för något mer tillfällig.

2 Installera strömförsörjningen till radion. Detta sker genom den medföljande kabeln med cigarettändare adapter. Hitta hamnen i radio som matchar Stickkontakt sedan den andra änden i bilen.

3 Anslut antennen till radion. Detta är också enkelt eftersom antennporten kommer sannolikt att vara unik från någon annan.

4 Fäst signalkontaktdonet. Standarden anslutningen är med en kassettspelare adapter. Eller du kanske behöver en FM-modulator eller RCA patchkablar som kommer att förklaras senare.

5 Montera antennen på utsidan av bilen. Du vill någonstans utan hinder. På baksidan av taket fungerar oftast bäst.

6 Kör antennkabeln tillbaka genom bilen. Leta efter ett sätt så att tråden blir minst obstruktiv och synlig. Kör det genom gummilister på dörren kan fungera bäst.

Installera en FM-modulator

7 Hitta en plats i bilen för att montera modulatorn. Kom ihåg att det måste ansluta till din fabrik radio och satellit-radio.

8 Ta din i-dash radio. Du behöver tillgång till antenningången och ström- och jordledningar.

9 Anslut modulatorn till både den konstanta strömkällan och den kopplas till / från källan. Leta efter tomma säkringshållare vid gruppcentralen och infoga säkrings kranar. Fäst den svarta jordledningen under en närliggande skruv att ta kontakt med plåten på fordonets kropp.

10 Anslut bilens antenn till antenningången på FM-modulatorn. Anslut modulatorutgången till radions antenningången.

11 Anslut satellitmottagaren till FM-modulatorn. Hitta en moduleringsfrekvens som matchar en oanvänd frekvens i området.

Tips

  • Din tuner kan ha en trådlös FM-modulator. Allt du behöver göra är att engagera modulatorn och koppla den med en oanvänd FM-frekvens.
  • Du kan behöva byta frekvenser på en FM-modulator när du anger ett annat område.
  • Om din i-bilradion har en extra ljudkontakt, kan du ansluta den via RCA patchkablar. Detta kan vara det bästa alternativet som du får största möjliga bandbredd svar utan radiovågen störningar.

Hur man installerar Sirius Satellite i en 2005 Scion xB

September 5

När du köper en ny Sirius Satellite Radio, är det värt att ta tid att installera enheten i din 2005 Scion xB på egen hand. Sätta i enheten själv kommer att spara en hel del tid på annat sätt tillbringas i en shabby mekaniker väntrum och kommer också att hindra dig från att spendera pengar i onödan. Du behöver inte någon tidigare bil erfarenheter av installationen och hela processen tar mindre än en timme.

Instruktioner

1 Hitta en bra plats på 2005 Scion xB som att ansluta Sirius mottagaren. I rutan med mottagaren hittar två klisterremsor som har plastflikarna som lossnar på varje sida. Ta dessa lim och limma Sirius mottagaren till en lämplig plats. Du kan även fästa mottagaren på vindrutan. Placera inte enheten i ett område som skulle kunna blockera din syn eller förhindra ett komplett utbud av rörelse under körning.

2 Lär taket på din Scion xB med hjälp av en pall eller stege och välj ett bra område för att installera satellitantennen. Du måste placera antennen med en fullständigt klar sikt mot himlen för att enheten komma i kontakt med satelliten. Antennen levereras med ett par klistermärken på undersidan av enheten. Ta bort båda dessa klistermärken och vidhäfta antennen till den valda platsen.

3 Anslut ljudkabeln till området bakom antennen och dra ena änden av sladden till passagerarsidan av xB. Installera sladden under tan fönsterformning. Gör din väg mot den främre änden av Xb och dra sladden mot Sirius mottagaren samtidigt sladden tight. Anslut sladden på baksidan av Sirius mottagaren och använda tejp för att fästa det till gjutningen.

Hur man installerar XM Satellite Radio i en Scion xA

October 14

När du behöver installera en XM Satellite Radio i din Scion XA bil, kanske du vill göra arbets själv. Installera enheten på egen hand kommer att ta mindre tid än att ha det professionellt installerat. Det kommer också att spara pengar annars skulle gå till installerar XM Satellite Radio. Nästan vem som helst kan installera radion och det bör ta ca 40 minuter.

Instruktioner

1 Välj ett område på din Scion xA att fästa XM Satellite Radio mottagare. På botten av mottagaren är sugkoppar du kan använda för att fästa enheten till en hård yta. Du kan placera mottagaren på instrumentbrädan eller på vindrutan. Om du väljer att placera enheten på vindrutan så att du inte blockerar din körning vy.

2 Gå till takyta på din Scion xA med avföring och hitta en plats för XM Satellite Radio antenn. Se till att platsen du använder har fri sikt mot himlen. Du vill också se till att antennen är placerad på en helt plan yta. Vänd antennen upp och ned och ta bort tejpen för att hålla antennen på taket av din Scion xa.

3 Hitta XM ljudkabel och anslut den till baksidan av antennen på den plats märkt "Audio in." Dra i sladden längs den högra sidan av fordonet och öppna baksidan höger passagerardörren, att placera kabeln under listen. Dra kabeln längs listen på framsidan av fordonet till XM Satellite Radio mottagare. Anslut sladden till baksidan av mottagaren och dra slacket ur kabeln, genom att använda tejp för att hålla det anslutna till fordonet.

Hur man installerar en Satellite Radio Antenna

January 27

Störst anledning till oro för potentiella satellitradio användare är installationen av radioantenn och klä kabeln ordentligt, från utsidan av bilen till inredningen. Genom att följa tillverkarens anvisningar och ta lite tid, kommer du att kunna installera en satellit radioantenn som kommer att få den tydligaste signalen och vara diskret till utseendet på din bil.

Instruktioner

Installera en Satellite Radio Antenna

1 Hitta rätt plats för att montera den magnetiska antenn för satellit radiomottagare. Du bör installera antennen på den högsta punkten på bilen, så att det kommer att kunna plocka upp satellitsignalen tydligt i alla riktningar. Om du montera antennen på sidan av bilen, på bålen eller på instrumentbrädan, kommer du blockera signalen som bilen rör sig, vilket sändningarna för att släppa ut.

2 Utrymme antenn minst 3 inches från kanten av någon dörr, fönster eller lucka, med den medföljande 3-tums gummistövel för att täcka den exponerade delen av kabeln. Kontrollera att antennen är också åtminstone 3 inches bort från något annat föremål på taket, till exempel ett tredje bromsljus eller annan radioantenn.

3 Bänd gummilisten längs fönstret närmast antennen med en spackel, och dra kabeln till den exponerade kanalen till den närmaste punkten av stammen eller luckan. Dra ledningen i bilen, noga med att inte tillåta veck eller böjningar i kabeln och undvika gångjärn. Byt ut gummilisten, se till att inte klämma eller krossa tråden.

4 Använd spackel för att klä kabeln längs den inre form och mattor i bilen, vilket kommer att bidra till att dölja och skydda kabeln när du dra den mot mottagarens plats på framsidan av bilen. Undvik plats där sidokrockkuddar kan lagras eller kabel kan ha skadats.

5 Fortsätt dra kabeln tills du kommer till brandväggen under instrumentbrädan. Ta ut den för att klä den, längs den andra ledningar, till platsen för den mottagare satellitradio. Försiktigt linda upp överflödig kabel prydligt och se till att du inte böjer eller kläm tråden.

Tips

  • Placera antennen så långt bort som möjligt från tak, bagage eller cykelställ som är permanent monterade på taket. Detta kan vara till hjälp för att förbättra mottagningen.

Hur man beräknar Satellite Range

February 12

En kretsande satellit besitter rumsliga egenskaper som bestämmer sin position ovanför. För att beräkna en satellit sortiment - vinkel fågelvägen till satelliten från varje punkt på jorden - du kan använda en orbital uppgifter miniräknare. Dessa omlopps online räknare är tillgängliga för användning utan kostnad och kräver inte någon kunskap om hur satelliter kretsar kring jorden. Du kommer dock behöva känna höjden på satelliten som skall beräknas.

Instruktioner

1 Gå till en webbplats som har en omloppstid på nätet miniräknare, såsom Satellite Orbit Data Calculator på CSG Network (se referenser).

2 Välj "Miles" eller "Kilometer" från "Satellit höjdenheter" rullgardinsmenyn på webbsidan.

3 Sätt avståndet satelliten du vill veta om genom att ange dess höjd i miles eller kilometer - beroende på vad du valde "Satellit höjdenheter" rullgardinsmenyn - i "Höjd ASL" textfältet. Detta avstånd representerar höjden av satelliten baserat på dess läge vinkelrätt mot jorden från sin högsta punkt i omloppsbana.

4 Klicka på "Beräkna" knappen under "Obligatorisk Data Entry" textrutan. Läs satellitens räckvidd i "Maximum vinkelområdet" textfältet under "beräknade resultat. Torka data ren från webbsidan genom att klicka på" tydliga värderingar "knappen som är till höger om" Beräkna "knappen för att komma in nya uppgifter .

Tips

  • Vissa omlopps online räknare kräver att webbläsaren har Java-teknik aktiverad.