hur rengör man borstad aluminium

Hur man rengör borstad aluminium på fälgar

September 25

Hur man rengör borstad aluminium på fälgar


Borstat aluminium, även känd som skinande aluminium, är en populär finish för bil-fälgar. Denna typ av aluminium ser ut glänsande, polerad aluminium som har gnidas med ett suddgummi. Eftersom borstad aluminium är en känslig yta, måste du ordentligt rengöra dina fälgar att undvika att skada dem.

Instruktioner

Hur man rengör borstad aluminiumfälgar

1 Använd en torr, mjuk trasa eller sämskskinn för att torka bort ytlig smuts och damm på fälgarna.

2 Gör en lösning av vatten och diskmedel för att använda som ett milt rengöringsmedel.

3 Applicera renare fälgar nedsmutsade med envis väg skräp, inbyggd bromsdamm och andra element. Gnid renare i kanterna med hjälp av små cirkulära rörelser.

4 Tillåter renare att sitta på fälgar i ett par minuter och sedan tvätta bort det med vatten från slangen eller närliggande skopa.

5 Spray fönsterputs på fälgarna för att öka lyster.

6 Torka fälgar med en torr trasa eller sämskskinn.

Tips

 • Fälgar finns i många typer av material och kan ha varierande reaktioner på olika rengöringsprodukter. Innan du använder en ny produkt, oavsett om kommersiell eller hemlagad, testa en liten mängd av produkten på ett diskret område av fälgen.
 • Om dina fälgar är skadade, se till att du rengör dem med en lätt beröring så att du inte bryta några lösa delar.

Hur får man ut urinen Auto Klädsel

July 30

Hur får man ut urinen Auto Klädsel


För att ta bort urin fläckar från auto klädsel, måste ett enzym renare användas för att bryta ner urinsyra i urinen. Urinsyra insättningar i tyg resulterar i färgning och en urinen lukt. Tekniken för att avlägsna urin kan användas på bilsäten, golv och något tyg i fordonet eller hemmet.

Instruktioner

Hur får man ut urinen Auto Klädsel

1 Blot urinen med en handduk om urinen fläcken är färska. Suga upp så mycket vätska som möjligt.

2 Läs tillverkarens anvisningar på enzymet urin renare.

3 Applicera enzymet urin renare per tillverkarens anvisningar.

4 Tillåta enzymet renare att suga in det färgade området att penetrera genom klädseln så djupt som urinen har.

5 Vänta på att tillverkaren rekommenderade mängden av tid för att tillåta den renare för att torka och bryta ner urinsyra.

6 Applicera en liten vatten till rengjorda ytan och torka med handdukar för att avlägsna eventuella rester av rengöringsmedel från området. Upprepa tills rester av rengöringsmedel är borta.

7 Låt området torka helt innan du använder fordonet.

Tips

 • För set-fläckar, tillämpa ett lager plastfolie över enzymet renare att hjälpa den tränger längre in i klädseln.
 • Använd handskar medan läsk urinen att undvika att få urin på huden.

Hur får man ut mesta möjliga av din bilhandeln

April 5

Bilbranschen i handlar om framträdanden. Om säga bil fylld med tomma vattenflaskor, tidningar, tomma munkar lådor, och täckt med ett års värde av vägsmuts, kommer det ser försummas. Att få mest pengar för din handel är i din primära goal.There är två steg i denna process: städa upp din bil och räkna ut din andrahandsvärde. Bedöma inbyte är mycket enkelt med internet. Rensa upp din bil kan göras på två sätt. Antingen ta bilen till en detalj butik för rengöring eller gör det själv. Oavsett ditt val, måste bilen vara ren. Inte en enkel torka, men en fullständig rengöring av bilen. Antag att din bil är mekaniskt ljud, här är stegen för att rengöra bilen inifrån och ut och bedöma bilens handel i värde innan du besöker generalagenten.

Instruktioner

Hur får man ut mesta möjliga av din bilhandeln

1 Tvätta utsidan av bilen noggrant, inklusive hjulhusen, hjul och däck. Var särskilt uppmärksam på sprickor och spår av din bil. Torka hela bilen med rena handdukar. Ta bilen för en snabb snurra runt blocket och sedan torka alla områden med vattendroppar.

2 Pop öppna huven. Använd en urvriden svamp för att torka ackumulerade smuts från insidan av huven på bilen. Torka de synliga inne paneler motorrummet (samma färg som karossen färg). Öppna alla dörrar för en bra torka av dörrändarna. Detta inkluderar den färdiga dörren och de målade ytorna innanför kanten av fordonet.

3 Rensa ut varje bit av skräp i fordonet. Kolla under sätena i stolsfickorna, koffertar, mugghållare, etc. Allt ska tas bort från bilen utom bruksanvisningen och försäkring information i handskfacket. Kom ihåg att din plan är att byta din bil. Inte lämna något i bilen.

4 Vakuum noggrant under sätena i små sprickor och mellan sätena. Om era platser vika eller glida framåt, vakuum där också. Ärligt talat, kan utseendet på bilen göra skillnad i hundratals dollar på handel i. Använd hushållsfläckborttagningsmedel för att rengöra märken från mattor och mattor.

5 Torka av hela insidan av bilen. Säten, instrumentpanel, konsoler, dörrpaneler. Skrubba envisa fläckar. Om din inredning är tyg, försök att använda mattan fläckborttagningsmedel för att ta bort fläckar. Och om nödvändigt, dammsuga sätena själva att ta bort smulor och smuts. Rengör insidan och utsidan av fönstren noggrant.

6 Nu är du redo att göra en del efterforskningar. Använd en sökmotor på Internet för att kontrollera din begagnade bil pris. Detta är det bästa sättet att få en ungefärlig siffra för din handel. De flesta webbplatser be om märke, modell och tillbehör. Körsträcka och en ärlig bedömning av fordonets skick även räkna in i andrahandsvärde. Detta är mycket subjektiv vilket är exakt varför du behöver besöka några platser att se till att du har en genomsnittlig. Försök att söka på "begagnade fordon prissättning."

7 Det finns tre typer av prissättning: låg detaljhandel, ren detaljhandel och hög detaljhandel. Pris är kostnaden för att köpa bilen av försäljaren mycket. En låg detaljhandeln fordon har alltför bucklor och synligt slitage på bilen med kroppen och behöver mekaniskt arbete. Ren detaljhandel reflekterar slitage på fordonet i proportion till bilens körsträcka. Glas och däck är i gott skick och alla energialternativ bör arbeta ordentligt. Hög detaljhandeln är en felfri fordon med högblank färg, minimalt slitage på mattan och stoppning och en snabb start av motorn. Körsträcka på en hög detaljhandeln fordon bör vara låg. Se! Rengöring bilen inifrån och ut var inte förgäves.

8 Skriv ut din information och ta detta till återförsäljaren med dig. Om du har rengjorts din bil och beväpnade själv med forskning om det sanna värdet av din bil, kommer du att kunna förhandla fram ett rättvis handel i.

Hur får man en bilens bromsar för att stoppa gnisslande

September 11

Hur får man en bilens bromsar för att stoppa gnisslande


När delar inte fungerar sitt bästa, bilens första signal till dig är vanligtvis buller. Det buller som du hör kommer från under huven kan tillskrivas lager och bälten som är slitna och behöver bytas ut. När det buller som du hör kommer från bromsarna, kan det vara en lång pip eller gnisslar när du kommer till ett stopp. Upptäcka vilka delar skapar ljuden snabbt, eftersom du bör vidta omedelbara åtgärder för att diagnostisera problemet. Hur får man en bilens bromsar för att stoppa gnisslande innebär en visuell inspektion och några enkla steg för att korrigera orsaken till bullret. När gnisslande till ett stopp har du tänker något är fel med bromsarna, dra nytta av dessa steg för att åtgärda problemet med bullriga broms rotorer och kuddar.

Instruktioner

1 Få en bilens broms för att stoppa squealing genom att diagnostisera och korrigera skadade, slitna bromsbelägg eller skev och ärrad skivbromsrotorn. Placera fordonet på ett plant underlag utan att parkeringsbromsen ilagd. Lyft upp hjulet och däckenhet som gör bullret med en hydraulisk domkraft och ett jack stativ som bär vikten medan du inspektera och åtgärda problemet. Placera ett träblock bakom bakhjulet (s) för extra säkerhet när fordonet lyfts.

2 Ta hjulet och däcket som täcker skivbromsenhet som gör det skrika. Inspektera rotorer och kuddar för tecken på slitage. Leta efter rotorer som ärr eller slitna i vågor som visar att en rotor kan skev. Titta i tjocklek för att se om det finns bromsbelägg vänster. Är bromsbeläggen slits ner så långt att de är ineffektiva? Spraya och torka den exponerade rotorn och bromsoket för att ta bort och byggt upp bromsbelägg damm innan separera bromsaggregatet.

3 Använd en insexnyckel för att separera bromsok från hela skivbromsrotorn. Två Allen bultar är fästa bromsok på ett monteringsfäste från baksidan av bromsoket. Du kommer att behöva nå runt bromsok med Allen huvudet skiftnyckel för att lossa och ta bort dessa två fästen. Vrid varje bult motsols för att lossa innan du tar bort en bult i taget. Rengör bultar med bromsrengöringsmedel och torka sedan ner med WD-40 sprutas in en trasa. Smörj och rengöring av bromsmonteringsdelar är ett sätt att bli av med skrikande från en perfekt par bromsbelägg och rotorer.

4 Dra tjocklek av av rotorn och ta bort de två bromsbelägg inuti bromsoket. Elektroderna har en liten hållare klipp som håller varje dyna i bromsoket kolven. Dra dynan ut ur kolven och klämman kommer att komma ut med den. Behålla klippet. Inspektera varje pad för hot spots eller slitage. Antingen tillstånd kräver att du byta ut bromsbeläggen mot nya om du vill få en bil broms för att stoppa skrikande. Rengöra insidan av bromsoket med bromsmedel och torka med en trasa med WD-40 på den.

5 Sätt i ett nytt par bromsbelägg med hjälp av hållare klipp klippta på baksidan av kuddar och sätts in i bromsok s kolvar. Det kan vara nödvändigt att trycka ned en tjocklek s kolv för att sätta in och installera en ny par bromsbackar och bromsoket över bredden på skivbromsrotorn. Använd en C-klämma och en gammal bromsskon för att trycka ned kolven.

6 Rengör och inspektera rotorn för slitage och skador. En skrika kan komma från de små spår som kan vara närvarande i ansiktet på en skivbromsrotor från bromsbelägg som har slitna. En skev rötor är svårare att definiera om rotorn visar att det finns mer kontakt med bromsbelägget på ena sidan över den andra, utbyte är nödvändigt. Knacka på baksidan av skivbromsrotorn för att ta bort den från spindeln.

7 Installera en ny eller bearbetad rotor på axeln och knacka på plats med en hammare. Skjut bromsok och nya bromsbelägg över rotorn och position så att de två fästbultar kan säkras. De nya bromsbelägg och rotorn kan rengöras igen med bromsrengöringsmedel innan blödning bromsledningen.

8 Häll lite DOT3 bromsvätska i en kopp eller burk. Skjut in änden av ett plaströr över bleeder montering ligger på bromsoket. Placera den andra änden av röret in i vätskan i koppen. Har en hjälpare sitta i förarsätet för att trycka på bromspedalen när du ber honom / henne. Lossa avluftningsventilen genom att vrida motsols tills det är löst, och har din hjälpare trycka ned bromspedalen helt. När bromspedalen är nedtryckt bromsvätska kommer att pressas in i koppen genom röret. Dra bleeder montering medan bromspedalen trycks ner. Har hjälpare släpper bromspedalen och tryck ned pedalen när du lossa och dra åt avluftningsventilen varje gång. Detta driver ut luft och ökar lyhördhet bromsar som har en liten mängd luft i ledningarna.

9 Ta bort locket på huvudcylindern och fylla cylindern med bromsvätska tills full. Sätt tillbaka locket tillbaka sedan hjulet och däckenhet på axeln. Ta bort stödfoten med hjälp av domkraft och sänka bilen på marken för ett test. Dina finfina bromsar kommer att fastställas med den här tjänsten.

Tips

 • Ta en skadad rötor till Autozone för bearbetning service. Teknikern kan mäta bredden av rotorn och avgöra om det kan fastställas genom bearbetning den skadade delen. Blödning bromsar kan eliminera gnissel orsakat av bromsok att inte kunna trycka bromsbeläggen ordentligt. En bra bromsledningen endast blödning händer när man blöder varje bromsanordning belägen på ändarna av varje axel, fram och bak.
 • Bromsledningar kan skadas om tjockleken tillåts hänga fritt på kort gummislang som tjockleken är ansluten till. Skadade bromsar kan resultera i förlust av bromskraft och en oförmåga att stoppa ett fordon i rörelse. Faran är uppenbar.

Hur får man ut mesta möjliga av skrotbilar

March 19

Förr eller senare, nästan alla bilar göra det till skroten. Särskilt i dagens ekonomi, kanske du vill förlänga den ödesdigra dagen så länge som möjligt. Här är några idéer för att hålla bilen körs. Du kan göra en del av dessa saker själv, medan det för andra uppgifter är det nödvändigt att ta bilen till en mekaniker.

Instruktioner

Hur får man ut mesta möjliga av skrotbilar

1 Byt olja var 2500 miles. Lägg också märke till hur mycket olja din motor förlorar mellan oljebyten. Om du kan avgöra om oljan som läckt eller brännas. Bränt olja är vanligtvis ett större problem än läckande olja.

2 Kontrollera kylvätskan. Först försöka avgöra hur mycket kylvätska du har i förhållande till vatten. Om du inte läcker kylvätska, kanske du vill överväga att ändra och spolning av kylarvätska. Gör inte en radiator flush om inredningen ser i god form. En radiator flush i en gammal, rostig radiator kan vara dödsstöten.

3 Kontrollera kylarslangar för läckor eller sprickor. En dålig slang kan bytas ut, eller ibland en läckande slang behöver bara dras. Å andra sidan kan en läcka i kroppen av radiatorn vara ett tecken på mer allvarliga problem.

4 Kontrollera jordkabeln från batteriet till kroppsramen, vilket är särskilt viktigt i äldre bilar. Rengör detta område noggrant med en bit smärgelduk.

5 Rengör de elektriska kontakterna på batteriet och generatorn. Gör detta med en gammal trasa och bit smärgelduk om det behövs. Leta efter uppbyggnaden av vit frätande damm vid batteripolerna.

6 Har din automatisk växellåda vätska och filter ändras. Detta område av underhåll är ofta förbises. Detta steg är mycket viktigt att få de mest miles av din sändning. Ett billigare alternativ är att ha transmissionsolja spolas ut och förändrats, men med filtret förändrats är alltid en bra idé om det kan ske utan alltför stora kostnader. Notera att transmissionsändringar vätska görs betydligt mindre ofta än oljebyten. Se tillverkarens riktlinjer för detaljerna.

7 Kontrollera däckmönstret för att se om dina däck bär jämnt. Om det finns ett problem, kan det vara bara en inriktnings fråga. Ta fordonet till butiken för att korrigera inriktningen, om det är problemet.

8 Rotera däcken. Ojämna däck kan vara skadligt för den främre änden delar av bilen, så se till att du har bra däck och att du rotera dem var 5.000 miles för att förbättra både livslängden på dina däck och din front.

9 Lär dig att köra säkert utan att vara beroende på tung användning av bromsarna. Istället hålla en konstant hastighet och avstå från snabb acceleration. Också hålla gott om plats mellan bilen och närmaste förare.

10 Behandla din motor till högoktanig bensin varje så ofta, kanske var tredje påfyllning.

11 Få en tune-up och ändra alla dina tändkablarna. Detta steg kommer att hjälpa din bil smidigare och renare.

12 Ändra alla filter. Luftfilter och gasfilter är de stora här, men du kan ändra termostaten i din kylare, alltför. Oljefiltret byts med oljan.

Tips

 • Var inte rädd för att ta råd från tillförlitliga mekanik.
 • Inte köra ett fordon som inte kan passera inspektion. Inte äventyrar andra människor genom att köra en bil som inte skulle vara på väg.

Hur får man en kollision reparation Estimate

May 31

Erhålla en uppskattning kollision reparation är det första steget i att få bilen reparerad. Hur och var man får uppskattning beror på många faktorer, men det i grund och botten har att göra med vad din försäkring accepterar eller diktat. Det finns emellertid några grundläggande steg som är gemensamma för varje policy.

Instruktioner

1 Prata med ditt försäkringsbolag först. Det kan ha experter speciellt utsedda för att ge en uppskattning kollision reparation till kunder, eller det kan ha en förteckning över godkända verkstäder du kan kontakta. Även om du tror att du kan få en bättre eller billigare reparation uppskattning på egen hand, måste du först ta reda på vad ditt företags behov är.

2 Få en lista över godkända verkstäder om företaget har en, och kontakta flera av dem att få flera kollision reparation uppskattningar. Du kan sedan bestämma vilken som är bättre eller mer lämpligt, eller helt enkelt välja den butik som du tycker är mest bekvämt.

3 Få verkstaden för att ange vad, om något, inte kommer att omfattas av avtalet om reparation av krockskador. De flesta försäkringsbolag kommer inte att betala för vissa reparationer, såsom att ta bort bränsle, Wheeling inriktning, bältesjusterings eller byta namnskyltar. När får en kollision reparation uppskattning be verkstaden att utesluta dessa poster från mottagandet.

4 Be om en kollision reparation uppskattning som innehåller extra eller oförutsedda utgifter som kan komma upp under inspektionen av fordonet. Skjut för ett större antal, och sedan få räkningen justeras vid behov. Detta är oftast lättare än att behöva be om mer pengar senare.

5 Har uppskattning reparation som godkänts av ditt försäkringsbolag innan du ger klartecken för verkstaden för att komma igång. Detta kan kräva ytterligare former och inspektioner, men det är nödvändigt om du vill få ersättning eller betalas för arbetet.

6 Få en snabb uppskattning reparation av krockskador på nätet genom att fylla i några grundläggande uppgifter, såsom år / make / modell av bilen, färg och finish (metalliska eller platt) och typ av skada. Även online-uppskattningar kanske inte ett exakt antal (eftersom ingen faktiskt tittar på bilen), kommer de fortfarande att ge dig en allmän uppfattning om vad som väntar när det gäller kostnader.

Tips

 • Uppskattningen reparation är vanligtvis ganska annorlunda från det faktiska priset (sk reparationsordern totalt) som du kommer att debiteras för reparationer. De flesta verkstäder kommer att säga i förväg att det är omöjligt att uppskatta den faktiska skada en bil lidit tills det har demonterats.

Hur får man en internationell förbetald mobiltelefon

August 16

Hur får man en internationell förbetald mobiltelefon. En internationell förbetald mobiltelefon är ett utmärkt val för dem som behöver ringa till utländska eller utomlands platser. Även om det kan vara ganska dyrt att göra dessa samtal från en vanlig mobiltelefon eller en fast telefon, med ett förbetalt telefon du vet exakt hur mycket dessa samtal kommer att kosta. Innan du köper, måste du göra lite forskning först.

Instruktioner

1 Titta på förbetalda mobiltelefoner tillgängliga från At Your närbutiker. Läs på förpackningen noga för att avgöra om någon av telefonerna kan göra internationella samtal. Elektronikaffärer och mass merchandise butiker som Best Buy och Target alla säljer förbetalda telefoner.

2 Fråga leverantörer i ditt område som marknadsför förbetalda mobiltelefoner om de har några tillgängliga internationella val. Du kanske blir förvånad över det svar du får, som flera stora företag, inklusive Alltel göra internationella förbetalda mobiltelefoner.

3 Köp en GSM förbetalda mobiltelefon från ett lokalt företag och ett extra SIM-kort att använda när du är i ett främmande land. Detta alternativ är lätt eftersom du kan ta bort kortet när i USA och placera kortet tillbaka in när du är utomlands. SIM-kortet ansluts till de internationella frekvenser som används i andra länder för att ge dig en fungerande mobiltelefon.

4 Välj en förbetald mobiltelefon från din favorit företag och betala de internationella roamingavgifter om du inte tänker använda telefonen mycket ofta. De flesta telefoner som använder ett SIM-kort kan användas utomlands, även om företagen tar ut höga avgifter.

5 Köpa en olåst mobiltelefon genom en av de återförsäljare som erbjuder dem på nätet. EBay är ett bra ställe att hitta en mängd olika olåsta mobiltelefoner. Olåst telefon gör att du kan använda den internationellt eftersom den ansluter till alla torn och frekvenser, vilket innebär att du inte behöver betala höga roamingavgifter.

6 Använd din egen förbetald mobiltelefon som en internationell telefon genom att betala någon för att låsa upp telefonen eller låsa upp det själv med hjälp en av de webbplatser som erbjuder koderna. Detta ger dig en förbetald internationell mobiltelefon kan arbeta på alla nätverk. Lås till Diskussion har ett stort antal upplåsningskoder till salu på sin webbplats.

Hur får man en bibel på My Mobile

October 21

Hur får man en bibel på My Mobile


Installera en bibel på din smartphone ger dig tillgång till texten när du vill eller behöver det. Dagliga mätningar är till hands. Söka efter specifika verser blir så enkelt som att skriva en fras i en sökruta. Vissa versioner erbjuder även ljudfunktioner. Nedladdning av en bibel program till telefonen tar bara lite tid och ansträngning.

Instruktioner

Hur får man en bibel på en iPhone

1 Öppna iTunes på din telefon.

2 Skriv ordet "bibeln" i sökfältet. En mängd olika bibelanvändningsmöjligheter kommer att dra upp.

3 Läs recensioner, och välj programmet verkar rätt för dig.

4 Tryck på "Buy It" för programvaran du väljer att ladda ner den till telefonen. Det kommer automatiskt att installeras.

Hur får man en bibel på en Android-telefon

5 Öppna "Marknads" på din telefon.

6 Skriv ordet "bibeln" i sökfältet. En mängd olika bibelanvändningsmöjligheter kommer att dra upp.

7 Läs recensioner, och välja vilket program verkar rätt för dig.

8 Tryck på "Install" för programvaran att ladda ner den till din telefon. Det kommer automatiskt att installeras.

Hur får man en bibel på en Blackberry

9 Öppna "Blackberry App World" på din telefon.

10 Skriv ordet "bibeln" i sökfältet. En mängd olika bibelanvändningsmöjligheter kommer att dra upp.

11 Läs recensioner för att välja vilket program verkar rätt för dig.

12 Tryck på "Öppna" -knappen för att programmet ska hämta det till telefonen. Det kommer automatiskt att installeras.

Tips

 • Många fria alternativ finns tillgängliga för Bibeln applikationer.

Bilwreck: Hur får man en bil fast

November 5

Bilwreck: Hur får man en bil fast


Har du nyligen skadade bilen i en olycka och är osäker på hur eller var att få den reparerad? Att veta var du ska gå, vem du ska kontakta och hur mycket det kommer att kosta att minska stress i samband med reparation av en havererade fordon.

Instruktioner

Bilwreck: Hur får man en bil fast

1 Bilwreck: Hur får man en bil fast


Om det är minimal skada på fordonet och det finns inga skador, kan en officer ombesörja att fordonet bogseras från scenen. Om du är på fel, kommer ditt försäkringsbolag ställas till svars för dina skador och skador på andra fordon. I ett enda parti olycka, kommer ditt försäkringsbolag vara ansvarig för kostnaden för alla skador. Om du inte är fel, kommer bogsering kostnader täckas av den andra parten och arrangemang kommer att göras av hans försäkringsbolag. Om du inte är försäkrad eller har begränsat ansvar, kan du räkna med att betala out-of-utlägg.

2 Bilwreck: Hur får man en bil fast


Var noga med att kontakta ditt försäkringsbolag. Ju tidigare en fordran redovisas, kan snabbare reparationer uppskattas och avslutade. I en två-parti kollision, kommer du att få en olycksrapport från en polis. Informationen försäkring för den andra parten kommer att vara i rapporten, så det rekommenderas att kontakta den försäkringsbolaget också. Om den andra parten är fel, kommer hennes försäkringsbolag sannolikt kontakta dig för att säkerställa att det inte fanns några skador, få en redogörelse för kollisionen och få en förståelse av de totala skadorna.

3 Bilwreck: Hur får man en bil fast


Om du är på fel, kan få tillgång till skadestånd bli dyrt. Det rekommenderas att jämförande auto kropp forskning bedrivs för att få lägsta uppskattningen möjligt för erforderlig auto karosseri.

4 Bilwreck: Hur får man en bil fast


I slutändan är det ett beslut som skall göras: Är reparera ett förlist fordon dyrare än att köpa en ny bil? Om du inte är fel, kan försäkringsbolag erbjuder att fixa bilen i sin helhet, utan kostnad, eller ge dig pengar för att köpa en ny bil.

Tips

 • Du kan också anlita en advokat bilolycka för att hjälpa dig genom litigationo detta process.As flesta försäkringsbolag kommer nu att se dig som en högre risk ansvar inte vara förvånad över att se en ökning av din bilförsäkring avdragsgill har varit inblandade i en olycka, speciellt om du var fel.
 • Inte betala tusentals dollar för att reparera en dåligt havere fordon, överväga att köpa en ny bil.

Hur får man en elektrisk Credit Card Reader

January 7

En elektrisk kreditkort läsare kan förbättra alla företag lönsamhet och effektivitet. Kreditkortsläsare tillåter ett företag att hantera transaktioner i en allt mer elektronisk näringslivet. Köper en av dessa maskiner är enkelt nog, men först måste man göra en del efterforskningar för att hitta en pålitlig och relativt billig modell.

Instruktioner

Hur får man en elektrisk Credit Card Reader

1 Bestäm vilken typ av maskin du behöver för ditt företag. Modeller inkluderar basmodellen sett i många butiker (maskinen är oberoende från kassaregistret), en mindre modell som fäster vid POS (Point of Sale) och är ansluten till affärstransaktions programvara och den trådlösa variation som finns i taxibilar.

2 Bestämma detaljerna i maskinen. Många funktioner är tillgängliga på dessa maskiner, och de kan ses på hemsidan som nämns i avsnittet Resurser. Du kan få större knappar för anställda som har artrit eller få en större skärm för personer med synproblem. Programvara som påskyndar den process genom vilken de anställda anger elektroniska tips finns.

3 Tänk dig en trådlös maskin även om ditt företag är inte mobil. Dess portabilitet kan komma till hands om du behöver flytta maskinen från butik till butik, medan en annan av dina maskiner repareras. Att ha en mobil maskin kan du fortsätta att göra affärer var du än är.

4 Bestäm kostnaden för maskinen kontra intäkter för ditt företag. Kreditkort maskinen leverantör (och kreditkortsföretag) kommer att ta ut en avgift för användning av maskinen. Vanligtvis är mellan två procent och fyra procent av varje transaktion. Om du kör ett mindre företag med mindre transaktioner (ett kafé, till exempel), kan du behöva överväga att inleda en politik som förordnanden ett lägsta inköps för en kreditkortstransaktion.

5 Köp den maskin som mest gynnar ditt företag. Se en seriös webbplats för inköp i avsnittet Resurser. Noggrant läsa instruktionerna innan du installerar maskinen och använda den.