hur skickar man bilder med telefon

Hur man skickar en bild med T-Mobile

December 17

Hur man skickar en bild med T-Mobile


T-Mobile är en av de mest populära mobiltelefon tjänsteleverantörer, och det erbjuder samma grundläggande funktioner som de flesta mobiltelefon leverantörer göra, inklusive mobiltelefon ringer planer och textmeddelanden planer. Textmeddelanden planer kan du skicka textmeddelanden samt bild- och video textmeddelanden till andra mobiltelefoner. Om du vill skicka en bild med T-Mobile, måste du veta hur man skickar en bild textmeddelande.

Instruktioner

1 Gå till meddelandemenyn på din T-Mobile mobiltelefon. Klicka på "Meny". Klicka på "Meddelanden".

2 Välj alternativet för att komponera en "Nytt meddelande". Klicka på "MMS".

3 Input mottagarna av bilden textmeddelande. Klicka på "Lägg till" för att välja mottagare från kontaktlistan.

4 Mata in ditt meddelande i "Text" rutan (om du vill lägga till ett textmeddelande).

5 Rulla till "Bild" rutan. Klicka på "Mina bilder." Bläddra till den bild du vill bifoga till din bild textmeddelande. Klicka på "OK" för att lägga den till ditt meddelande. Klicka på "Skicka" för att skicka din bild textmeddelande.

Tips

  • Klicka på "Alternativ" på MMS-skärmen, och välj "Lägg Slide" för att lägga en annan bild så att du kan skicka mer än en bild i en bild textmeddelande.
  • Bildmeddelanden avgifter kan tillkomma, beroende på din samtalsplan.

Hur man skickar en bild med min Blackberry Pearl

November 13

Hur man skickar en bild med min Blackberry Pearl


Den BlackPerry Pearl är en smart telefon som tillverkas av Research in Motion med möjlighet att surfa på Internet, skicka e-post och utföra andra mediarelaterade funktioner. En av dessa funktioner är möjligheten att skicka bilder via SMS från din telefon. Allt du behöver göra är att fånga och spara bilder med din Blackberry Pearl digitalkamera, då är du redo att skicka dem.

Instruktioner

1 Använd rullnings bollen för att markera "Media" -ikonen på huvudmenyn för din BlackBerry Pearl. Klicka på rullningskulan för att öppna dina media, såsom video, musik och bilder.

2 Rulla och klicka på "Bilder".
Klicka på "Mina bilder".

3 Bläddra till den bild som du vill skicka som ett textmeddelande.

4 Klicka på BlackBerry menyknappen, som ligger direkt till vänster om rullningskulan, och rulla ned och klicka på "Skicka som MMS." Detta kommer att ta upp en lista med kontakter från din adressbok.

5 Välj den kontakt som du vill skicka ditt foto till genom att bläddra till deras namn och klicka på den. Detta kommer att öppna ett nytt textmeddelande.

6 Ange text om du vill lägga till text i bilden. Lämna det tomt om du vill skicka bara bilden.

7 Tryck på BlackBerry-menyknappen och klicka på "Skicka".

Tips

  • Kontrollera telefonens serviceplan för prissättning på att skicka fotomeddelanden. Ytterligare kan tillkomma.

Hur Synkronisera Facebook Bilder med kontakter på Android telefon

October 21

Hur Synkronisera Facebook Bilder med kontakter på Android telefon


Android-telefoner hålla en grupp av Googles telefonkontakter som lagrats i enhetens "Kontakter" app, men det synkroniserar även med andra tjänster som använder kontakter som Facebook och Twitter. Detta resulterar i dubbla kontakter, med endast en del av individens informationen i varje notering. Om du kombinerar kontakter, kan du synkronisera en kontakt Facebook bild med telefonkontakt för snabb igenkänning.

Instruktioner

1 Ställ ditt Facebook-konto för att synkronisera med telefonen. Kontrollera kontokonfiguration från avsnittet "Konton och synkronisering inställningar" i "Inställningar" app. Tryck på en handikappad konto och välj "Synkronisera kontakter" för att aktivera den, eller klicka på "Lägg till konto" för att sätta ett nytt Facebook-konto på telefonen.

2 Tryck på ikonen "kontakter" från programmenyn eller öppna nummersändaren från snabbstartssektionen och klicka på fliken "Kontakter". Tryck på "Meny" och välj "Visningsalternativ".

3 Tryck på pilen bredvid ditt Facebook-konto och kontrollera "Alla kontakter" rutan för att se till att Facebook-kontakter visas korrekt. Du kan stänga av Facebook kontakt displayen när du är klar. Tryck på "Back".

4 Rulla ner och klicka på kontakten som du vill synkronisera med Facebook bild. Du kan välja antingen telefonkontakt eller Facebook kontakt, men om de två använda olika namn den slutliga kombinerade kontakt kommer att använda vilket namn du väljer. Tryck på "Meny" -knappen, sedan på "Redigera kontakt" alternativet. Tryck på "Meny" igen och välj "Gå".

5 Rulla ner och knacka på den andra versionen av kontakten i listan. De två kontakter kommer att kombinera till en enda punkt och visa motsvarande Facebook bilden. Knacka på "Klar" för att spara inställningarna.

Tips

  • Om du ställer in telefonen så att den endast visa antingen Facebook-kontakter eller Google-kontakter, kommer den nya kombinerade kontakten fortfarande visas, eftersom det anknyter till båda kontona.

Hur att dela bilder med Bluetooth-telefoner

April 20

Hur att dela bilder med Bluetooth-telefoner


Ett ekonomiskt sätt att dela bilder på din mobiltelefon skulle vara att skicka dem med hjälp av Bluetooth. Sända en bild via Bluetooth är gratis kontra skicka meddelandet via MMS, vilket kan resultera i en avgift. Den enda downsize till att använda Bluetooth-teknik är att det endast tillåter användare att skicka data trådlöst mellan kompatibla enheter inom en 33-meters räckvidd.

Instruktioner

1 Öppna menyn "Inställningar" på din telefon. Lokalisera "Bluetooth" eller "Wireless Network".

Välj alternativet "Enable" Bluetooth-anslutningar. Fullgöra denna uppgift på båda telefonerna.

2 Öppna "Photo Gallery" på din mobiltelefon. Markera den bild som du vill skicka via Bluetooth och tryck på "OK" -knappen.

3 Tryck på "Meny" -knappen och välj alternativet "Skicka via Bluetooth" (i förekommande fall). Beroende på modell av telefonen, kan du behöva välja alternativet "Kopiera" följt av "Bluetooth".

4 Vänta tills din Bluetooth-utrustade telefon för att söka efter andra Bluetooth-enheter i närheten. Välj namnet på den telefon som du vill dela dina bilder med från befolkade listan. Ange ett lösenord, om du uppmanas att koppla ihop enheterna.

5 Vänta på bilden för att komma fram på den andra telefonen. Ett meddelande som informerar mottagaren att

"Acceptera" eller "Avvisa" bilden kan fylla på sin telefon. Informera mottagaren för att markera "Acceptera" och tryck på "OK" för att bekräfta bilden. Detta kommer att slutföra överföringen.

Hur du tar bilder med en digitalkamera i Snow

January 10

Hur du tar bilder med en digitalkamera i Snow


Hur man tar bilder med en digitalkamera i snö. Vinter snö kan vara en utmaning för en fotograf. Vinterljuset är "kallare" i naturen och de ljusa reflektioner från snö och is tenderar att göra den slutliga bilden för "ljus". Bracketing exponeringar hjälpa vid fotografering utomhus i snön. Vissa moderna digitalkameror kan ställas in att automatiskt gruppen, Detta uppnås genom att ta flera exponeringar av samma scen genom att justera F-Stop eller slutartiden uppåt eller nedåt. På vintern skott, skulle du vilja stänga öppningen en eller två F-Stops eller öka slutartiden att underexponera eller minska mängden ljus. Förutom gaff, det finns andra saker du kan göra för att göra din vinter fotografering en trevlig ansträngning.

Instruktioner

1 De flesta amatörfotografer skjuta i automatläge. I det här läget ställer kameran in slutartid, bländare och vitbalans för skottet. Syftet med vitbalansen är att utjämna färger baserat på ljusförhållandena. Vinterförhållanden kan orsaka kamerasensorer för att miss vitbalansen. Detta kommer vanligtvis att orsaka snön att titta blåaktig i naturen som i detta exempel bild.

2 I den här bilden var vitbalansen justeras och snön ser normalt, trots att det sköts i förmiddagen. Justera vitbalansen manuellt efter kameran manuellt och ta flera bilder av samma vinterplats. Se bilderna och välja den bild som ger dig den bästa exponeringen och renaste vitt. Använd denna vitbalansinställning när du fotograferar i snön. Det är svårt att få detaljer i snö, och om du skjuter texture ju närmare du är till snön, desto bättre. Också vara försiktig med skuggor. Snö skuggor brukar se grå och kan göra bilden dyster. Om du fotograferar ett porträtt i snön, experimentera med upplättningsblixt på motivet, som kommer att lysa upp ditt ämne och få dem att sticka ut i snön.

3 Bara för att det snöar, inte glömma de andra reglerna för fotografering. Detta är en tråkig bild. Vad är ämnet? Det är bra att få andra färger i en bild av snö; blå himmel kan vara tillräckligt, men inte med den här bilden.

4 Detta är en bild som skulle kunna kallas "Väntar på våren." Till skillnad från den tidigare bilden, snön bidrar till bilden, men är inte hela historien. Att inte kunna se hundens ansikte bidrar till bilden, som verkligen fångar ett ögonblick, och snön är bara en kuliss.

5 Ibland snön är hela historien. Fotografering i snön kan vara hård mot dig och din utrustning. klä alltid varm och handskar. Körning handskar är bra eftersom du kan styra kameran med dem. Ta extra batterier, som kallt väder dränerar dem snabbare. Digitalkameror har begränsat temperaturdriftsområden. Läs bruksanvisningen innan tar fart för vildmarken. Nya SD-kort kan användas i extrema temperaturer.

Tips

  • Skytte vid gryning och skymning är alltid att föredra, och ännu mer så för vinter skott.
  • Låt kameran får anpassas till temperaturförändringar före användning.
  • Hålla kameran utrustning i en vattentät påse när den inte används.

Hur du tar bilder med en inbyggd dator Webcam

November 27

Hur du tar bilder med en inbyggd dator Webcam


Ta bilder med en inbyggd dator webbkamera är lätt när alla nödvändiga komponenter finns på plats och fungerar korrekt. En inbyggd webbkamera kommer i allmänhet med en motsvarande drivrutin eller ett program som gör att du kan ta bilder från datorn. Bortsett från dessa, det finns gratis online webbapplikationer som gör att du kan ta bilder av en bild fångas av webbkameran.

Instruktioner

Att ta bilder med en Mac

1 Lansera "Photo Booth" ansökan. Om det inte är i Dock menyalternativ, lokalisera den i mappen "Program".

2 När "Photo Booth" är öppna en bild av vad webbkameran ser visas på fönstret. Flytta datorn webbkamera eller övervaka som krävs för att avskilja den bild du vill. Klicka på den röda knappen längst ned i fönstret för att ta bilden. Den "3, 2, 1" nedräkning visas och bilden tas.

3 Lägg till effekter vid behov innan man tar bilden genom att klicka på knappen "Effekter" på det nedre högra. Välj den effekt du vill använda och klicka på den röda knappen igen.

Ta bilder i Windows

4 Starta programmet som motsvarar den inbyggda webbkameran. Om du är osäker, gå till datortillverkarens hemsida och ladda ner den senaste drivrutinen som motsvarar din dator webbkamera.

5 Installera drivrutinerna vid behov och starta om datorn när installationen är klar.

6 När given tillämpning körs, flytta handen framför webbkameran för att se till att den känner igen en bild. Flytta datorn webbkamera eller övervaka som krävs för att avskilja den bild du vill. Klicka på den specifika knappen Ta bild, stillbilder eller Bildinsamling.

Beroende på din Windows-operativsystem, kommer bilderna att spelas eller ses av olika applikationer, såsom Quickplay eller Windows Fotogalleri automatiskt.
För att hitta bilden, titta under mappen "Delade dokument" eller gå till menyn "Inställningar" i webbkameran ansökan om att se där bilderna sparas.

Fotografering Genom Online Applications

7 På webbläsaren, ange webbadressen för en online webcam-applikationsstället, såsom cameroid eller picanom (se länkar i Referenser). Ingen nedladdning kommer att bli nödvändigt.

8 Klicka på "Snap" -fliken från något av dessa program. En bildyta visas och ett "Adobe Flash Player Settings" i dialogrutan kan visas, varnar att "Tillåt" eller "Neka" kamera och mikrofon tillgång av denna webbplats. När tillåtet, kommer en levande bild av vad din webbkamera ser visas i visningsområdet.

9 Välj från listan av effekter, filter, scener eller ramar om det behövs eller tillämpliga.
Klicka på "Snapshot" ikonen för att ta bilden du önskar. När bilden är tagen, kommer en meny visas för dig att välja din nedladdning. Klicka på "Hämta en JPG-fil" alternativet, sedan bekräfta åtgärden genom att trycka på "OK".

Hur skickar jag bilder på en Blackberry Pearl?

May 11

När du har en mobiltelefon med en kamera, har du möjlighet att fånga något intressant att du ser, och spara den så länge du vill. Det finns dock ingen anledning att hålla en stor bild på dig själv. Om du har ett foto som du vill att en av dina vänner att se, skapa ett MMS-meddelande på din BlackBerry Pearl och bifoga det till skicka det till din vän.

Instruktioner

1 Tryck på menyknappen på framsidan av BlackBerry Pearl, till vänster om styrkulan.

2 Markera "Compose MMS" med styrkulan på telefonen, och tryck styrkulan nedåt för att välja det.

3 Välj namnet på den kontakt som du vill skicka bilden till eller välj "Använd Once" och ange telefonnumret till en person som inte finns på din kontaktlista.

4 Tryck på menyknappen och välj "Bifoga Bild" med styrkulan.

5 Använd styrkulan för att välja den bild som du vill skicka. Upprepa steg 4 och 5 för att fästa flera bilder om så önskas. BlackBerry Pearl återgår till meddelandekompositionen skärmen när du bifoga en bild.

6 Välj huvudtextfältet med styrkulan, och skriver någon text som du vill skicka med bilden (s).

7 Tryck på menyknappen och välj "Skicka" med styrkulan.

Tips

  • Multimedia Messaging Service (MMS) kan inte vara tillgänglig på alla BlackBerry Pearl telefoner som telefonen leverantör måste tillhandahålla kontot för den här funktionen. Om du inte kan skapa och skicka ett MMS-meddelande, kontakta din teleoperatör och begära ett konto uppgradering. Mottagaren måste också ha förmåga att ta emot MMS-meddelanden.

Hur ta skarpa bilder med Nikon Coolpix S200

March 4

Nikon Coolpix S200 är en äldre kameramodell som kan ta mycket skarpa bilder om de används på rätt sätt. De viktigaste sakerna att komma ihåg när du försöker att ta en tydlig bild är slutartid och kameran stabilitet. Tyvärr, S200 slutarhastighet kan inte justeras manuellt, så det bästa du kan göra är att stabilisera kameran använda anti-shake-läge och hålla ämnena dina fotografier från att överväldigade av starkt ljus.

Instruktioner

1 Sätt kameran på ett stativ om det alls är möjligt, utan stativ, kommer ett bord att arbeta. Detta är det bästa sättet att få en klar bild med en kamera, särskilt om du inte kan justera slutartiden.

2 Pan efter ett rörligt motiv, men bara om du har ett stativ. Panorering, eller flytta kameralinsen i samma riktning som din rörligt motiv, är ett bra sätt att fånga rörelsen hos en fristående klart; bakgrunden kan verka suddig, men som faktiskt kommer att öka framträdande av motivet. För ett stillastående motiv, hålla kameran stilla under den tid det tar din kamera för att fånga bilden.

3 Se till att du inte vänd mot solen eller starkt ljus när du tar en bild (om inte, naturligtvis, du tar en bild av en solnedgång eller något liknande). Inte bara har detta potential att skada din kamera, men med en sådan ljus bakom ditt motiv kommer att sätta det i mörker; du kanske inte ens kunna identifiera motivet.

4 S200 har en anti-shake-läge, vilket accelererar kamerans slutarhastighet, inaktiverar blixten och ger kamerans bildsensor en högre ljuskänslighet. På grund av denna känslighet, kallad ISO, är anti-shake-läge inte användbart i starkt ljus. I de flesta förhållanden kommer det här läget hjälpa dig oerhört när du tar tydliga bilder, som kombinerar en snabbare än normal slutartid och högre ljuskänslighet.

Anti-shake läget bör märkas på kamerans skärm med en ikon som ser ut som en hand som omges av två parenteser. Du kan aktivera detta läge genom att gå till S200 skytte meny.

Tips

  • Försök inte att ta en bild utan att placera kameran på en stabil yta som beskrivits ovan; stärkande armen som håller kameran och andra sådana tekniker kommer inte bidra till att ge dig en tydlig bild.

Hur man skickar en bild med en Droid Incredible

May 21

Hur man skickar en bild med en Droid Incredible


Du kan skicka bilder lagrade i din Droid Incredible minne till andra mobiltelefoner. Bilderna skickas igenom som ett MMS. Ett multimediemeddelande levereras som ett textmeddelande, men med en mediefil bifogas. Du behöver en aktiv mobildataanslutning för att skicka en bild från din Droid Incredible. Beroende på din mobil serviceplan, kan du tvingas betala en avgift för att skicka en bild från din telefon.

Instruktioner

1 Tryck på "Home" på Droid Incredible och knacka "Meny".

2 Tryck på "Meddelanden" och sedan på "Nytt meddelande".

3 Ange 10-siffriga mobiltelefonnummer av mottagaren i "Till" -fältet. Du kan även ange en e-postadress i "Till" -fältet.

4 Tryck på "Meny" och tryck på "Anslut". Tryck på "Bild".

5 Tryck på "Bilder" för att välja en bild som lagras på din telefon. Om du vill ta en bild att skicka trycker "Kamera" och ta bilden.

6 Tryck på bilden som du vill skicka i telefonens album. Tryck på "Skicka" för att leverera bilden till mottagarens mobiltelefon.

Hur man skickar en bild med Boost Mobile gratis

June 5

Hur man skickar en bild med Boost Mobile gratis


Skicka bilder från din Boost Mobil mobiltelefon till någons annan mobiltelefon som ett textmeddelande är en extra avgift per bild. Du kan skicka bilder för fri från Boost Mobile mobiltelefon om du har e-postprogram eller Internet kapacitet. Bilden kan skickas till mottagarens mobiltelefon oberoende av bäraren. Du behöver veta mottagarens bärare för att e-posta bilden, eller så kan du e-posta den till personens e-postadress.

Instruktioner

1 Öppna e-postikonen eller webbläsare på din Boost Mobile mobiltelefon för att få tillgång till e-postkontot.

2 Välj "Skriv e-post" eller "Skriv nytt e-post", beroende på din e-postleverantör.

3 Skriv in mottagarens e-postadress i "Till" på e-post. Om du skickar bilden till personens mobiltelefon, anger 10-siffriga mobilnummer följt av bärarens formulering för ett e-postmeddelande för mobilen. Till exempel, om personen har Alltel, skulle e-postadressen vara [email protected]

4 Skriv meddelandet i e-post avsnittet högst 160 tecken.

5 Välj "Bläddra" -ikonen. Välj "Bilder". Bläddra igenom bilderna på din mobiltelefon tills du hittar den du vill skicka. Tryck på bilden. Det kommer att fästa till e-post.

6 Skicka e-post från Boost Mobile mobiltelefon. E-postmeddelandet kommer till mottagarens mobiltelefon som MMS om du mailade den till personens mobiltelefon, eller personens e-postkonto om du använde personens vanliga e-postadress.