hur uppdateras toyota navigation

Så här uppgraderar Toyota Navigation

March 8

Om du har en Toyota navigationssystem inbyggt i din bil och vill uppgradera kartorna som visas och används inom själva systemet, måste du uppgradera den. En Toyota navigationssystem använder fordonets latitud och longitud på en karta och tillåter ägarna att navigera från sin plats till en annan punkt kartor interest.Outdated kan göra det svårt att nå din slutdestination.

Instruktioner

1 Navigera din webbläsare till Toyota Navigation Kartuppdateringar webbplats. Vänta tills startskärmen för att ladda fullt.

2 Klicka på "Skaffa en karta" på den vänstra sidan. Ange år, märke och modell av fordonet och den typ av navigationssystemet installeras i fordonet. Om du är osäker, refererar till bruksanvisningen som följde med fordonet.

3 Ange din e-postadress i motsvarande textrutor på skärmen. Klickar på "Skicka" längst ned på skärmen för att initiera sändprocessen. Du bör få uppgraderingar per post inom en eller två veckor ange informationen på nätet.

4 Slå på Toyota fordon och sätt i cd-skivan som kom med posten i cd-enheten på fordonet. Navigationssystemet kommer att känna igen cd uppdatering och kommer att ladda ner alla uppgraderade kartor automatiskt.

Hur uppdatera min Lexus Navigation

May 26

Hur uppdatera min Lexus Navigation


För att installera rätt uppdatering navigering för din Lexus, måste du känna till modell, år och generering av navigationssystemet som är installerad i bilen. Det finns sex generationer av hårdvara i Lexus bilar. Varje generation har en annan navigationssystem, även känd som Navi. Navi använder GPS (Global Positioning System) för att visa bilens läge på vägkartor. Lexus uppdaterar navigationssystemet en gång per år på hösten. Från och med 2009 den nuvarande versionen är 9.1.

Instruktioner

1 Leta reda på modellnumret och året bilen gjordes genom att titta i bruksanvisningen. Titta på etiketten på insidan av förardörren för ytterligare information om modell och år på din bil.

2 Hitta generering av hårdvara som körs i din Lexus. Vissa generationer lappar år baserat på bilens modellnummer. Tillgång till denna information från navigationsmenyn. Tryck på "Välj din bil" det kommer att visa generation antalet navigationssystemet.

3 Gå till Lexus kartuppdateringar plats (resurser Se) och välj "få en karta." Välj din bil från rullgardins förteckningen i dialogrutan fordonsruta.

4 Bläddra genom de val som att hitta bilens generation.

5 Välj din kartuppdatering och slutföra köpet. Priset för de flesta uppgraderingar är $ 199 från 2010.

6 Följ alla anvisningarna för att installera uppdateringen. Om du stöter på några problem med installationen, kontakta Lexus eller din lokala Lexus-återförsäljare.

Hur uppdatera min Acura Navigation

December 25

Hur uppdatera min Acura Navigation


Många nyare Acura fordon kan förbättras genom att lägga till en GPS-navigationssystem. Acura navigationssystem ge förare med ganska snabba och korrekta vägar till sin destination. Eftersom nya vägar byggs ofta, är det nödvändigt att uppdatera kartorna på en Acura GPS. De nyaste kartor innehåller up-to-aktuell information om alla de senaste vägar och platser av intresse. Kartuppdateringar kan köpas från Acura hemsida. Uppdateringen skickas sedan till dig på en DVD för installation.

Instruktioner

1 Gå till Acura.com och klicka på "Acura Store" längst ned till höger på sidan. Klicka på "Shop Navigation DVD."

2 Välj bilens år och modell från menyerna till vänster på sidan. Den senaste tillgängliga uppdateringen för din bil enhet visas.

3 Klicka på "Lägg i varukorgen" och "Till kassan". Slutföra beställningen, och uppdateringen skickas till dig via DVD.

4 Ta bort den ursprungliga DVD från Acura navigationssystem. Sätt den nya DVD. Vid start av navigationssystemet, är de nya kartorna tillämpas.

Hur uppdatera min GIG Navigering med Programversion U0035-0070-901

January 26

Den mygig underhållningssystemet kommer installeras på vissa bilar som en uppgraderad funktion, och tillåter föraren att ta emot GPS-navigering, lyssna på musik, titta på videoklipp och göra handsfree-samtal. Ibland kan programuppdateringar att släppas till mygig systemet. Dessa uppdateringar åtgärda fel och problem med systemet, samt ge nya funktioner och fördelar. Du kan ladda ner uppdateringar för fri från den inofficiella mygig platsen. När du har hämtat en uppdatering kan du bränna den till CD och sedan installera den på systemet.

Instruktioner

1 Gå till den inofficiella mygig hemsida, klicka på "Nav mygig uppdateringar (US / CA / MX-RER)" på vänster sida av sidan.

2 Klicka på "mygig Uppgradering Version 1.220." Denna version är också känd som "U0035-0070-901." Spara filen på din dator. När nedladdningen är klar, högerklicka på filen. Klicka på "Öppna" för att extrahera dess innehåll.

3 Kopiera innehållet i den mapp till en tom CD dataskiva. Det finns två filer och en mapp som krävs. "CD_INFO.CDI", "CONFIG.CDI" och mappen "Becker" Byt namn på CD "RER_1.220" och sedan bränna skivan med någon CD-brännare program på 2x hastighet.

4 Starta bilens motor och sätt in CD mygig systemenheten. När data på skivan har identifierats, börjar uppdateringsprocessen automatiskt. Välj "Ja" på frågan om du vill uppdatera.

5 Vänta tills processen är färdig. Vid slutförandet, du visat "Update" skärmen igen. Välj "Nej" denna gång för att mata ut CD: n från systemet.

Tips

  • Uppdateringen tar ungefär 15 minuter att slutföra. Under denna tid, inte mata ut CD, eftersom detta kan skada mygig systemet.

Hur man kalibrerar Navigation för en Ford

September 3

Hur man kalibrerar Navigation för en Ford


Fords navigationssystem fabriksinstallerade ge förare med funktioner såsom röstigenkänning, en poäng av intresse databas och handsfree-samtal. Vissa system tillåter också fordonsklimatkontroll eller DVD-tittande. Under körning, kanske du vill ändra en del av systemets inställningar, inklusive hur riktningar ges eller hur bilen visas på kartan. Kalibrering av navigationssystemet kan du uppdatera resterande avstånd från bilen till destinationen. Du kan även välja bilens riktning som den visas på skärmen.

Instruktioner

1 Slå på Fords navigationssystem, tryck sedan på fliken "Navigation Inställningar", som ligger på huvudmenyn.

2 Tryck på "Kalibrera" att komma in i kalibreringsmenyn.

3 Tryck på "Avstånd" för att uppdatera fordonets avstånd till sin destination på kartan.

4 Tryck på "Position" för att ändra riktning på fordonet som det visas på kartbilden. Använd pilknapparna för att välja den riktning du vill visa.

Hur Uppdatera Comcast XFinity TV Listings-guide

April 20

Hur Uppdatera Comcast XFinity TV Listings-guide


Kontrollera att din TV-tablåer är uppdaterade ser till att din DVR registrerar alltid dina favoritprogram. Comcasts Xfinity tjänsten har en dedikerad listor guide som laddar programinformation baserat på postnummer och tidszon. Hur du går om att uppdatera dina uppgifter guide varierar något beroende på om du tittar på det på TV: n eller på webben.

Instruktioner

Skärmen TV Listings

1 Ladda dina TVförteckningar, och klicka sedan på "Ändra" knappen högst upp i tabellen.

2 Ange ditt postnummer i fältet.

3 Klicka på "tidszoner" i rullgardinsmenyn och välj din tidszon.

4 Klicka på "Spara" för att uppdatera dina TVförteckningar.

Online TV Listings

5 Navigera till XFinity online listor webbplats (länk i Resources) den.

6 Klicka på länken "Ändra plats", som ligger strax ovanför det övre högra hörnet av gallret.

7 Ange ditt postnummer i den medföljande fältet och tryck sedan på knappen "Sök".

8 Klicka på din serviceområde på listan serviceområde, och klicka sedan på "Spara" för att uppdatera dina uppgifter.

Tips

  • Om du försöker att uppdatera skärmen programguide och fortfarande inte har någon tur efter återinträde postnummer och reselecting din tidszon, slå av XFinity kabelbox. Dra ur strömkabeln på baksidan av enheten, vänta 10 sekunder och sedan koppla in den igen. Låt rutan omstart och förvärva en signal, och sedan ladda din listor sidan igen.
  • Försök inte att uppdatera dina uppgifter om du ser "TBA" eller "att tillkännages" i din guide i stället för faktiska programnamn. Detta inträffar när Comcast uppdaterar skärmen guide. Vänta några minuter och guiden kommer att korrigera sig själv.

Hur uppdatera kartor på Garmin Streetpilot C340

April 25

Hur uppdatera kartor på Garmin Streetpilot C340


Garmin är ett företag som erbjuder ett brett utbud av elektroniska enheter, bland dem globala positionerings satellit (GPS) navigationssystem. Du kan använda en GPS-navigator, faktiskt en satellitmottagare, när du kör; det överlagrar en färdplan skärmen med hjälp av din exakta position för att ge navigations riktningar. Det är inte bara för att köra, men; du kan använda den när vandring, camping, geocaching, orientering och mer. Vissa modeller av Garmin GPS-system, såsom Street c340, kan du uppdatera kartorna. Uppdatera dina kartor regelbundet ser till att anvisningarna enheten ger alltid korrekta.

Instruktioner

1 Slå på Street c340 och navigera till "Karta Info Page." Denna sida kommer att berätta den senaste kartan installerade på din enhet.

2 Öppna en webbläsare på din dator. Gå till Garmins webbplats. Besök "Maps" sida för Street C340 från Garmins hemsida. Denna sida ligger i resursen nedan.

3 Klicka på "Visa kartuppdateringar för denna produkt." Detta kommer att berätta den senaste versionen för din enhet. Om det matchar version som är installerad på din Street C340 behöver du inte ladda ner en ny karta. Du kan behöva installera Garmin Communicator plug-in om du aldrig har uppdaterat din karta innan. En länk till plug-in ligger i resursen nedan. När det är installerat, kan du hämta den uppdaterade kartan för Street C340.

4 Anslut din Street c340 till datorn med USB-kabeln som medföljde enheten när kartuppdatering är installerad. Detta gör att du kan ladda ner den uppdaterade kartan på enheten.

5 Kontakta Garmin kundtjänst om du behöver hjälp under denna process. Du kan kontakta supporten för konsumentprodukter genom att ringa 1-800-800-1020 eller genom att klicka på länken "E-post Support", som ligger i resursen nedan.

Hur uppdatera min Cobra GPS System

June 24

Hur uppdatera min Cobra GPS System


Cobra linje av GPS navigering enheter är utformade för att hjälpa förare med anvisningar till platser runt om i landet. De flesta modeller har funktioner som filbyten och en poäng av intresse databas som visar närliggande nöjesställen, logi, restauranger och bankomater på kartan. Ibland kan Cobra släppa en programvaruuppdatering för sina GPS-enheter. Dessa uppdateringar åtgärda problem med enheten eller lägga till förbättringar till befintliga funktioner.

Instruktioner

1 Navigera till Cobra hemsida och klicka på "Customer Service" längst upp på sidan (se Resurser). Klicka på "Programuppdateringar" under "Support" på väg.

2 Klicka på namnet på din GPS-produkt, rulla ned till "Programvaruuppdateringar" rubrik. Klicka på den senaste uppdateringen för att börja hämta den till datorn.

3 Dubbelklicka på den nedladdade programvaran uppdatera och klicka på "Kör" om du visas en säkerhetsvarning. Klicka på "Nästa" två gånger. Anslut GPS till datorn med dess medföljande kabeln, klicka på "Nästa".

4 Klicka på "Next" och "Install". Uppdateringen överförs till GPS. Klicka på "Finish" när du meddelas om slutförande. Koppla bort GPS från datorn och stänga av strömmen.

Hur Uppdatera din XM radiosignal

October 17

Under 2008 godkände amerikanska justitiedepartementet sammanslagningen av Sirius och XM - två konkurrerande satellitradio företag - att skapa SiriusXM. SiriusXM ger fristående radio och även kommer som tillval på 11 biltillverkare, däribland General Motors, Ford, Chrysler, Toyota, Mercedes-Benz, BMW, Hyundai, Honda, Nissan, Audi och Volkswagen. När signal blir intermittent eller misslyckas helt, kan du behöva uppdatera kopplingen mellan din radiomottagare och SiriusXM satelliter. Detta är en enkel process som är identisk med den process som används för att aktivera radion.

Instruktioner

1 Förvandla din XM radion. Placera antennen - om en fristående mottagare - vänd mot himlen. Om du fyller en i bilen enhet och du parkera bilen i ett garage, dra bilen ut ur garaget.

2 Trimma din XM radiomottagare till station "0" och observera som ett åttasiffrigt visas alfanumerisk kod på skärmen - det är XM Radio ID. Notate detta ID. Observera att SiriusXM inte använder bokstäverna "I", "O", "S" eller "F" i radio-ID.

3 Trimma din XM radio till kanal "1"

4 Logga in på internet och styra din webbläsare till SiriusXM webbplats.

5 Placera pekaren över länken "Hjälp och support" på toppen, till höger i SiriusXM hemsida och klicka på "Uppdatera min Radio."

6 Skriv din XM radio ID i textrutan som heter "Radio ID (ESN eller SID)" och klicka på "Skicka aktiveringsbegäran."

7 Vänta cirka fem minuter som din radio signal uppdateras. Ett meddelande på skärmen varnar dig när uppdaterings är klar - det exakta meddelandet varierar beroende på vilken typ av mottagare.

Hur uppdatera min BlackBerry 8220

November 9

BlackBerry Pearl 8220 Smartphone tillåter användare att surfa på Internet, organisera filer och scheman och navigera till sina destinationer med GPS mjukvara. Ibland kan ett program eller operativsystem uppdatering släppas. Dessa uppdateringar kan lägga till nya funktioner till 8220 eller åtgärda problem som har uppkommit i samband med enheten. Du kan ladda ner uppdateringar från BlackBerry webbplatsens avsnittet "Apps & Software" och få dem skickade direkt till din 8220 genom att ansluta den till datorn.

Instruktioner

1 Besök BlackBerry hemsida, klicka sedan på "Apps och programvara" längst upp på sidan för att gå till BlackBerry nedladdning område.

2 Rulla ner och klicka på "Läs om uppdatering" i "Uppdatera din BlackBerry Smartphone Software" rutan.

3 Klicka på knappen "Sök efter uppdateringar". Se de senaste uppdateringarna och spara ansökan lastar plug-in när du uppmanas att göra det.

4 Dubbelklicka på program lastaren att påbörja installationen på datorn. Klicka på "Kör". Ansökan loader öppnas.

5 Anslut 8220 till datorn med en USB-kabel. Klicka på "Next" i ansökan lastaren för att starta uppdateringen.

Tips

  • Din 8220 är obrukbar under uppdateringen. Koppla inte ur den eller stoppa uppdateringen. Detta kan göra din telefon inte fungerar.