initiera nyckel bmw

Hur Initiera nycklar för en BMW 328LS

December 30

Hur Initiera nycklar för en BMW 328LS


Att initiera nycklar för din BMW 328i LS är att programmera nycklar för din BMW. Programmera dina nycklar ger dem möjlighet att arbeta för att starta motorn, kontrollera dina låsmekanismer och öppna bakluckan med Keyless inträde fjärrkontroll fob. Varje gång du skaffa nya nycklar för en BMW måste programmera dem, som du kan göra från din uppfart och i så lite som några minuter.

Instruktioner

1 Stäng alla dörrar till din BMW 328i LS. Samtidigt sitter i bilen, placera nyckeln i tändningslåset och vrid den tills det klickar en gång och sedan slå på den igen till läget. Upprepa detta ytterligare fyra gånger innan du tar bort nyckeln ur tändnings helt.

2 Håll ned knappen på nyckellösa fjärrkontroll som låser upp din BMW: s dörrar. Fortsätt att hålla ned upplåsningsknappen och tryck låsknappen tre gånger. Du kommer att höra din BMW dörrar låsa och låsa på denna punkt, vilket krävs för att säkerställa att du är korrekt utför programplaneringsfasen.

3 Sätt din nyckel tillbaka i tändningslåset och vrid den en gång tills det klickar och sedan ta bort den. Testa dina nya fjärrkontroller.

Hur man initiera en 2005 BMW 330i punktering bildskärm

July 23

Hur man initiera en 2005 BMW 330i punktering bildskärm


2005 BMW 330i är utrustad med en punktering skärmen som en del av datorsystemet. Systemet övervakar däcktrycket medan bilen körs. Om en betydande förlust av tryck sker i ett däck i förhållande till ett annat, varnar monitorn föraren om förlusten av trycket. När däcktrycks problemet korrigeras, behöver systemet initieras så att den exakt kan övervaka trycket. När däcken är ersatta eller roteras, kommer systemet att behöva initieras också.

Instruktioner

1 Vrid tändningen till "ON" -läget utan att starta motorn.

2 Tryck på "Meny" -knappen för att öppna startmenyn.

3 Tryck på kontrollen för att öppna "i" menyn.

4 Flytta att aktivera "Fordonsinställningar." Tryck på kontrollens mittknapp.

5 Välj "FTM." Tryck på kontrollens mittknapp.

6 Starta motorn.

7 Välj "Ställ in däcktrycket." Tryck på styrenheten.

8 Välj "Ja." Tryck på styrenheten.

9 Börja köra. Initieringen är klar när du kör när "Status: Aktiv" visas på displayen.

Tips

  • Se till att alla däcken rätt tryck innan initiering av systemet.

Hur man programmerar en nyckel till en BMW X5

September 16

Hur man programmerar en nyckel till en BMW X5


2005 BMW X5 kommer med en tändningsnyckel som har en nyckellösa kontroll utformad direkt i nyckeln. Dock kommer kontrollerna inte fungerar korrekt om en ersättare nyckel beställs. Du måste programmera nyckeln i rätt ordning. Även ersättning tändningsnycklar endast kan beställas från en BMW-återförsäljare, kan du programmera nyckeln själv och spara pengar.

Instruktioner

1 Ange BMW X5. Stäng dörren. Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid den till "ACC" -läge på låscylindern.

2 Flytta tändningsnyckeln till "OFF". Ta nyckeln ur tändningslåset. Tryck nedåt på nyckelns "Lås" -knappen. Släpp "Lås" -knappen. Gör detta tre separata gånger inom fem sekunder. Släpp "Lås" -knappen. Låsen på bildörren kommer nu låsa upp.

3 Tryck ner på "Lås" -knappen om du vill programmera en ny nyckel. Släpp "Lås" -knappen. Återigen, gör detta tre gånger i fem sekunder. Släpp "Lås" -knappen. Kontrollera att lås på dörren låsa och låsa på ditt kommando.

Hur man beställa en ny nyckel för en BMW

March 19

Hur man beställa en ny nyckel för en BMW


BMW ersättning bilnycklar kan beställas från en auktoriserad BMW servicecenter av den registrerade ägaren av bilen. Av säkerhetsskäl, måste ägaren inställa sig personligen, med nuvarande bil registrering och identifiering och namnen på alla papper måste matcha. BMW bilnycklar är laserskurna på fabriken i enlighet med deras VIN-nummer och skickas till återförsäljare i cirka två arbetsdagar.

Instruktioner

Hitta närmaste BMW auktoriserad serviceverkstad

1 Gå till http://www.bmwusa.com/standard/content/dealer/default.aspx att hitta din närmaste BMW auktoriserad serviceverkstad.

2 Ring närmaste servicecenter för att få en prisuppgift för en ny nyckel. Säg att du behöver byta en förlorad BMW nyckel.

3 Inställa sig personligen vid servicecentret BMW och föra ursprungliga fordons titel, nuvarande fordonsregistrering, ditt VIN (Vehicle Identification Number), körkort och betalning för ersättningsnyckel.

Hur man byter en bärgning nyckel för en BMW

April 22

Hur man byter en bärgning nyckel för en BMW


Om du har köpt en BMW nyckel från en tredje part eller bärgningsföretag och förlorade det, måste du hitta en annan ersättare. Olika modeller av BMW bilar har olika krav. Vissa kan du köpa en nyckel från en tredje part, medan andra måste köpas direkt från BMW själva. Programmera nyckel är ytterligare ett hinder som nyckeln fungerar inte förrän den synkroniseras med din individuella bil. Beroende på modell, kan du hitta en ersättare nyckel genom en BMW återförsäljare eller till och med en tredje part säljaren.

Instruktioner

1 Ring BMW kundtjänst på (800) 831-1117. Berätta modell och år för din BMW och begära en offert för priset för en ersättningsnyckel. Priset varierar vanligtvis från ett par hundra till flera hundra dollar för nyckeln och programmering. Du kommer att behöva information om bilen för att bevisa ägande, så har VIN-nummer och titel klar när man talar med en representant.

2 Gå online och söka efter en BMW återförsäljare eller annars kräver information om en närmast dig. Du kan ta bilen in och få dem klippa en ny nyckel och programmera den för dig, och kostnaden kommer att likna beställa en nyckel från servicecentret BMW. Var noga med att fråga om antalet nycklar som erbjuds i affären och kontrollera att programmerings kostnaden ingår i totalpriset.

3 Sök på nätet efter en ersättare nyckel från en tredje part säljaren. Medan köpa en ersättningsnyckel utanför BMW kan vara mycket billigare, måste du kontrollera att du kan programmera nyckeln själv och att instruktioner medföljer nyckeln. Om du köper en nyckel från en icke-auktoriserad leverantör BMW och kan inte programmera det själv, måste du ta bilen till en BMW återförsäljare och betala sina programavgift.

Dörren på min BMW 325i Kommer inte öppnas med nyckel

April 25

Dörren på min BMW 325i Kommer inte öppnas med nyckel


Din BMW 325i nyckeln erbjuder ett antal alternativ som gör det en användbar funktion för att driva bilen. Din 325i nyckel är anpassad för att tillåta manuell eller automatisk tillgång till bilen och tändningen och ger säkerhetslås genom att trycka på en knapp. BMW nyckel laddar sig själv när tändningen, vilket betyder att den inte kräver batteribyte. Faktorer som bidrar till nyckel misslyckande inkluderar bilreparationer som kräver skilj bilbatteriet, olyckor och ålder på din bil. Att lära sig att synkroniserar din nyckel med bilens låssystem kan spara tid och pengar.

Instruktioner

Resynching en BMW nyckel

1 Placera dig själv i förarsätet. Lås dörrarna din BMW 325i genom att trycka på låsknappen som sitter i mittkonsolen.

2 Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid den två klick medurs till läge "2" Håll nyckeln i läge 2 i tre sekunder. Vrid nyckeln moturs två klick för att ta bort den från tändningen.

3 Håll ned upplåsningsknappen på nyckeln i fem sekunder.

4 Fortsätt att hålla ned upplåsningsknappen och trycker på låsknappen på nyckeln med den andra handen tre gånger. Du bör höra låssystemet cykeln. Dörrarna kommer att låsa upp och sedan låsa igen.

5 Steg utanför bilen och testa din nyckel. Om nyckeln inte är fortfarande fungerar upprepa steg 1 till 4 tills synkroniseringen görs korrekt. Om din nyckel är fortfarande inte fungerar, kontakta en BMW mekaniker eller låsa och låsa upp bilen manuellt.

Hur man hittar en nyckel på en BMW 525

June 11

Hur man hittar en nyckel på en BMW 525


Bluetooth är trådlös teknik som gör en elektronisk anordning för att kommunicera med en annan. I fordon, gör Bluetooth användare att "par", eller ansluta sina mobila enheter till sina bilar "handsfree kommunikationssystem. Ihopkoppling kräver en numerisk nyckel som öppnar en säker anslutning mellan enheterna. I allmänhet är denna parningsprocessen krävs bara första gången användaren använder den; enheterna kommer att ansluta automatiskt efter den första installationen. Det kan behövas igen om bilens batteri är frånkopplad eller enhetens minne raderas. BMW 5-serie fordon inte har fabrikstilldelad passnycklar. Istället användare skapa en en- till sexton-siffriga numeriska lösenord som de kommer in i både fordon och deras enheter att para ihop dem för kompatibilitet.

Instruktioner

1 Aktivera enhetens Bluetooth. Detta är vanligtvis hittas under "Verktyg", "Inställningar" eller "" menyalternativ.

2 Tryck nedåt på fordon mittkonsolen controller och välj "Inställningar", "Bluetooth" från menyn.

3 Välj "Telefon", "Pair ny telefon", "Starta para" från de efterföljande alternativ. Fordonets Bluetooth-namn visas på skärmen för att hjälpa till med identifiering i följande steg.

4 Sök efter Bluetooth-enheter på enheten. Detta åstadkommes vanligen från "Bluetooth-alternativ" menyn på enheten.

5 Välj fordonet från listan över tillgängliga enheter.

6 Skriv in en nyckel mellan en och sexton siffror på telefonen och tryck på "OK". Lösenordet bör vara något lätt att komma ihåg, men inte lätt att gissa.

7 Ange exakt samma lösenord som anges på enheten i bilens minne när du uppmanas att göra det. Du måste göra detta inom 30 sekunder.

Tips

  • Vissa Bluetooth-aktiverade telefoner vända processen, vilket gör att användaren först ange lösenord i fordonets minne.

Hur får man en nyckel Made for en BMW utan en titel

June 1

Hur får man en nyckel Made for en BMW utan en titel


Du förlorar dina bilnycklar på tillfälle. Nästan alla har gjort det, eller kommer att göra det någon gång i sitt liv. För det mesta är dina nycklar hittas innan alltför länge och du får fortsätta med dina planer. Om du befinner dig i en situation där du helt enkelt inte kan hitta nycklarna till din BMW, måste du kontakta din lokala återförsäljare och få en ny nyckel gjort. Du kan få en ny nyckel för din BMW utan titel, men du kommer att behöva någon annan form av bevis på att bilen tillhör dig.

Instruktioner

1 Bestäm år din BMW. Om det är en äldre modell, gjord innan det nya millenniet, kan du ringa någon låssmed för att begära en nyckel för bilen eftersom bilen saknar datasystem. Om bilen är en senare modell, måste du kontakta din lokala BMW återförsäljare.

2 Informera låssmed eller BMW återförsäljare som du har förlorat nycklarna till bilen och behöver bytas ut. Förse dem med någon form av dokumentation som bevisar att du äger. Helst är bilen titel det bästa beviset på ägande, men om du inte kan hitta din titel, kan du använda din registrering eller försäkringskort.

3 Vänta medan en ny nyckel görs för din bil, och betala låssmed eller återförsäljare för sin service och för din nya nyckel.

Hur gör jag Programmera min BMW Key?

December 8

Hur gör jag Programmera min BMW Key?


Många BMW nycklar kan låsa upp dörrar på distans, aktivera larmet och öppna bagageluckan. Ibland ändra nyckel batterier eller har vissa underhåll på fordonet kan kräva nyckeln som ska programmeras så bilen och nyckeln är på samma frekvens för att kommunicera med varandra.

Bestäm din BMW Key

Bestäm vilken typ av BMW nyckel du äger. Moderna BMW nycklar med fjärråtkomst finns i två typer. Man har en stor, rundad gummihuvud, och den andra har ett diamantformat huvud med BMW emblem i mitten. Att veta vilken typ av nyckel som du har kommer att säkerställa framgång när omprogrammering fjärrkontrollen som knapparna på varje tangent är belägna på olika platser.

rundad Key

När omprogrammering din nyckel, måste sändaren och fjärrkontrollen initieras. Ange ditt fordon och stäng förardörren. Sätt din nyckeln i tändningslåset samtidigt som du vrider den till läge "1" och sedan vrida den till läge "0" (Position 1 slår oftast på radio, position 2 aktiverar datorsystem utan veva bilen och position 3 startar bilen.) Siffrorna kommer att etsas i tändnings så att du vet den position som de viktigaste behöver vändas. Ta ut nyckeln ur tändnings och trycker och håller ned knappen som låser bilen (knappen längst till vänster på nyckeln). Håll "unlock" intryckt medan du upprepade gånger på BMW-emblemet knappen som låser dörrarna. Du måste trycka på emblemet knappen BMW åtminstone tre gånger inom 10 sekunder.
När du tar bort fingret från låsknappen, började LED-lampan på din BMW nyckel kommer att blinka i ca 10 sekunder. Låsen i bilen kommer att låsa och låsa upp för att indikera att du har lyckats programmeras din nyckel.

Rombformade Key

Sätt din nyckel i förarsidans dörr att låsa upp alla dörrar. När du är i bilen, för in nyckeln i tändningen och vrid den till läge 1 och sedan stänga av den. Se till att du utför denna uppgift inom fem sekunder in i bilen, annars systemet inte kommer att inse att du försöker programmera nyckeln.
Ta ut nyckeln och tryck på "unlock" knappen och håll den höll. Tryck på emblemet knappen BMW tre gånger inom 10 sekunder medan du fortfarande har din "låsa upp" -knappen intryckt. Ta bort fingret från emblemet knappen BMW.
Din centrallåset kommer omedelbart låsa och sedan låsa upp så att du vet proceduren var lyckad.

Hur man programmerar en BMW Key

February 18

Hur man programmerar en BMW Key


Om du har en ny BMW eller om du har fått en ny nyckel för din bil, måste du först initiera och programmera nyckeln för att kunna använda den. Den inledande processen för att programmera en nyckel är känslig tid, som är programmeringen av extra nycklar. Efter den första tangenten är programmerad du kan programmera andra knappar på samma sätt. Men det kan inte vara mer än 30 sekunder mellan slutförandet av programmering av en nyckel och initieringen av att programmera en annan nyckel.

Instruktioner

1 Öppna dörren på fordonet och in, stänga dörren bakom dig.

2 Sätt in nyckeln i tändningen och vrid nyckeln till läge 1 i rattlåset. Lämna nyckeln i position 1 för högst fem sekunder och återvänder sedan tillbaka nyckeln till 0-läge på styrlåset.

3 Ta ut nyckeln och håll knapp 1, vilket är den övre vänstra knappen. Under knappen en är en svart och vit knapp. Detta är knapp 2. Medan fortsätter att hålla knappen 1, snabbt tryck på knappen 2 tre gånger. Detta steg måste göras på mindre än 10 sekunder.

4 Släpp den första knappen. Lysdioden längst ner till vänster på knappen blinkar under 10 sekunder.

5 Lyssna efter bilen för att låsa och låsa upp alla mekanismer i fordonet för att säkerställa att förfarandet har slutförts. Om lysdioden inte blinkar eller låsmekanismen underlåter att inleda, då måste du upprepa processen.