justera lamell band powerglide

Hur man kan anpassa en C-Band Dish

September 25

Hur man kan anpassa en C-Band Dish


För att få optimal signal från C-Band parabolantenn, en noggrann inriktning av azimut och höjd måste uppnås. Om en storm slog av justering eller en stadsdel katt misstag stötte din maträtt, några grader åt båda hållen kan påverka signalstyrkan för satellit-anslutning. Väntar på en reparatör justera skålen kan ta några dagar, men att göra det själv kan vara enkelt och har du titta på dina favoritprogram igen på nolltid.

Instruktioner

1 Hitta höjd och azimut av din plats genom att gå till skålen Pointer webbplats eller DirectTV Dish Pointer webbplats om du har en C-Band maträtt från direkta tv. Skriv ner dina koordinater för referens innan du försöker justera maträtt.

2 Justera C-Band skålens höjd och azimutvinklar. Leta reda på höjd och azimut graders markörer på baksidan av satellitens skålen plattan och basen. Med hjälp av en tång eller en skruvmejsel, lossa skruvarna som håller fast sida till sida rörelser för att justera azimut. Lossa skruvarna som håller upp och ner rörelser för att justera höjden.

3 Hitta en vän att hjälpa till att övervaka signalstyrkan medan du justerar din maträtt. För C-Band rätter, är en signalstyrka mellan 80 till 100 anses vara en stark signal.

4 Dra åt skruvarna för att ordentligt fästa parabolantenn.

Tips

  • När du justerar din C-Band skålen, se till att det inte finns några hinder som blockerar potentiella signaler, såsom träd, andra hus och kraftledningar.

Instruktioner för en FastFit Belkin Arm Band

July 21

Instruktioner för en FastFit Belkin Arm Band


Om du gillar att lyssna på musik under ett träningspass, kan du bära en arm bandet för ett bekvämt sätt att hålla din musik. En arm band kan hålla sig borta från vägen när man tränar, men det kan också förbli lätt åtkomliga. FastFit Belkin armband har en löstagbar hörlurs kapsel och iPod ärm. Vissa FastFit arm band har även en liten ficka för att hålla dina nycklar. FastFit armband Materialet andas under träningen och handen tvättas efter träningen.

Instruktioner

1 Sätt din iPod eller iPhone i kompatibel mjuka hylsan. Du vill att iPod skärm för att möta framåt genom den genomskinliga plast. Hålet för örat knoppar bör i linje med hålet i botten av hylsan.

2 Ta klämman på baksidan av hylsan och öppna den. Skjut det dock baksidan av klämhylsan på armbandet. Stäng det genom att haka det bakom fick material på armbandet för att säkra den.

3 Öppna headset-kabel kapsel, och linda hörlurarna trådar runt fördjupningen om du vill förkorta dem. Lämna cirka två inches fri så att du kan sätta in den i din iPod. Lämna tillräckligt med hörlurstrådarna gratis så att du kan bära dem bekvämt.

4 Förslut kapseln för att säkra hörlurarna. Kläm fast kapseln i hörlurar ficka på arm band, som ligger bredvid din iPod.

5 Justera arm band remmen genom att trä det genom som ett bälte. Du vill bandet att passa säkert runt armen men inte för hårt att det skära av cirkulationen. Du vill inte heller armbandet för löst där det faller av armen under ett träningspass.

Hur man installerar en stötfångare vakt

June 19

Avbärare, både permanenta och avtagbara, är biltillbehör för att skydda stötfångare som du kan installera. Vakterna kan förhindra bil Dings, chips eller repor, vilket sparar pengar i stötfångare skadereparationer. Du kan köpa dem på nätet eller från en bil delar butik och de finns i olika färger och storlekar för att passa din bil.

Instruktioner

Permanent stötfångare vakt

1 Tvätta och helt torka stötfångaren. Fäst ena änden av ett måttband för att hjulet kant med maskeringstejp. Sträck måttband över den främre stötfångaren. Placera maskeringstejp längs linjen för att fungera som en guide när du fäster avbärare. Använd en nivå för att säkerställa att linjen är rak.

2 Ta bort ungefär en fot av självhäftande baksida från stötfångare. Fäst vakten att stötfångaren vid ena änden och fortsätta att placera den runt stötfångaren, efter remsledaren. Tryck inte ned och säkra stötfångaren vakt för att möjliggöra dess justering. Se till att rensa registreringsskylt när du sätter stötfångaren vakt.

3 Markera stötfångaren vakt med en penna i slutet av stötfångaren. Följa vinkeln hos hjulet kant för ett professionellt utseende. Klipp överskottet stötfångare med raka blad fräsar.

4 Säkra stötfångare genom att trycka ner försiktigt längs sin längd med händerna. Ta riktlinjen tejpen.

5 Följ stegen ovan på den bakre stötfångaren för en bakre installation stötfångare vakt. Se till att rensa registreringsskylt när du sätter stötfångaren vakt.

Löstagbar stötfångare vakt

6 Öppna bilens bagageutrymme. Fäst stötfångaren vakt två remmar till bagageutrymmets golv mattor. Du kan även skydda banden på locket av reservdäcket facket, i förekommande fall.

7 Justera vaktens band så den är placerad i mitten av stötfångaren. Säkerställa skyddet inte blockerar de bakre avgasrör.

8 Ta bort skydds innan du kör fordonet, lämnar sina band fäst i golvet eller reservdäck fack, i förekommande fall. Kör inte med vakten bifogas.

Tips

  • Avbärare bör installeras vid en utomhustemperatur över 60 grader.
  • Undvik att använda standard sax eller tång för att klippa stötfångaren vakt eftersom de kan lämna trasiga kanter.

Klassiska Mustang Restoration Verktyg

October 9

Klassiska Mustang Restoration Verktyg


Eftersom antalet klassiska Mustangs finna sin väg till skroten eller överges på en bakgård, värdena för restaurerade Mustangs fortsätter att stiga. Återställa en Mustang är ingen lätt uppgift och kan vara mycket dyrt och tidskrävande. Lyckligtvis finns det åtgärder att vidta för att minimera kostnaderna och tid som krävs för att slutföra en restaurering. Kombiverktyg är lätt tillgängliga, men genom att använda de verktyg som är särskilt utformade för dessa klassiker kommer att bidra till att jobbet görs på rätt sätt.

bromsar

Den inre diametern hos bromstrumman mäts med Rotunda Tool HRE 8650. Samma verktyg kan användas för att mäta och justera bromsskon diameter. Ford verktygsnummer 2035-N eller 2086-L används för att avlägsna bromsen dras tillbaka fjädrar. Ford verktygsnummer 1112-144 är nödvändigt att installera hjulcylindrarna. Använd Ford verktygsnummer 4235-C för att ta bort bromsfästplattorna.

Fjädring och styrning

Använd Ford verktygsnummer T56L-33610-D för att testa styrservo pumpens tryckutgång. Inspektion av den främre hjulinställning kräver höjd distanser, Ford verktygsnummer T65P3000. Ta bort kulleder med Ford Verktygsnummer T62F-3006-A. Använd Ford verktygsnummer T63P-5310-A ​​för att ta bort de främre spiralfjädrar. Ta bort bussningarna från bladfjädrarna med Ford Tool Numbers T64K-5781-B2, T64N-5781-A1, T64K-5781-B2 och T64K-5781-B4. Om Mustang var utrustad med en lutning rattstång, använder Ford verktygsnummer T67P-3D739-A för att ta bort lutningsmekanism ledtappen. Ta vevstaken armen med Ford Verktygsnummer T64P-3590-F.

Manuell växellåda

Ta bort transmissions förlängning bostäder sigill med Ford Verktygsnummer T50T-100-A. Installera tillägget huset med Ford Verktygsnummer T60K-7697-B och Fords adapter verktyg, verktygsnummer T57L-7657-A. Ta bort förlängningshuset i hålet och täta med Ford Verktygsnummer T60K-7697-A. Installera tillägget huset bussningen och tätningen med Ford Verktygsnummer T60K-7657-B.

Automatisk överföring

Justera transmissionens band med Ford Verktygsnummer T59P-77.370-B. Ta bort förlängningshuset i hålet och täta med Ford Verktygsnummer T57P-7697-A. Installera tillägget huset och bussning med Ford Verktygsnummer T57P-7697-B. Ta bort förlängningshuset tätning med Ford Verktygs Numbers 1175-A och T50T-100-A. Installera tillägget huset tätning med Ford Verktygsnummer T61L-7657-A.

Motor

Mät kamaxelns lob lyft med Ford Verktygs Numbers 4201-C, 6565 och 6565-AB. Använd Ford verktygsnummer 4201-C för att mäta vevaxelns axialspel. Kontrollera ventilspelet med Ford Verktygsnummer 6513-K, om inte motorn är en 390 eller en 428, i vilket fall Ford Verktygsnummer T58P-6565-A skall användas. Om motorn är utrustad med vipparm dubbar, ta bort bultarna med Ford Verktygsnummer T62F-6A527-B. Montera reglarna med Ford Verktygsnummer T62F-6A527-A4. Ta bort den harmoniska Balansblock med Ford Verktygs Numbers T58P-6316-A och T62F-6316-B. Installera den harmoniska Balansblock med Ford Verktygsnummer T52L-6306-AEE. Byt ut vevaxelns främre oljetätning med Ford Verktygsnummer T58P-6700-B. Avlägsna Kamaxellagren med Ford Verktygsnummer T58L-101-A. Montera Kamaxellagren med Ford Verktygsnummer T53L-200-A.

Verktyg som behövs för en Dodge Truck Transmission

April 22

Verktyg som behövs för en Dodge Truck Transmission


Oavsett om du vill ändra transmissionsolja, filter eller behöva bygga om överföring, med rätt verktyg till hands kan spara en hel del tid och besvär och hjälper till att hålla din Dodge lastbil i toppform.

Verktyg för Tömning av Transmission

För att tömma överföringen, det första verktyget du behöver är en domkraft för att lyfta lastbilen. Fordonet måste hållas nivå, så att två par av domkraften ska placeras under axlarna för att hålla trucken med. Du kommer också att behöva en stor plastbehållare eller en oljedräneringskärl för att fånga transmissionsolja som det rinner. Därefter en ½-tums uttag, en förlängning och en ½-tums box-nyckel krävs för att ta bort alla bultar i pannan. När pannan är gratis, kan hällas in i fångstbassängen transmissionsolja. Pannan kan sedan rengöras och återanvändas.

Verktyg för filterbyte

Det första steget i att förändra transmissionsfiltret är att ta bort transmissionstråget. Därför är de samma verktyg behövs som för dränering transmissionen. Efter överföringen pannan tas bort, behöver du en T-25 Torx bit att ta bort de tre långa skruvarna som håller filtret på botten av transmissionen. Det nya filtret kan sedan skruvas in med samma verktyg.

Verktyg för Justera bakre Band Clutch

Den bakre bandet håller krondrevet när antingen första växeln eller back används. Det kan också nås inifrån oljetråget, så samma uppsättning verktyg, som för dränering transmissionsolja behövs: en domkraft och pallbockar, en ½-tums uttag och box-nyckel. När överföringen pannan tas bort, kan låsmuttern nås. Det tar en 9/16 tum eller 14 mm nyckel för att lossa muttern. Skruven ovanpå låsmuttern måste hållas tätt med en ¼-tums skiftnyckel eller uttag så att den inte kommer att vända med låsmuttern medan låsmuttern dras åt till rekommenderat åtdragningsmoment. Detta kommer att kräva en momentnyckel som går så låg 6 foot-pounds.

andra verktyg

En Dodge överföring verktygssats kan komma till hands. Detta kit kommer i en hård plastväska och har en tryckplatta, skiva, kasta ut lagret, svänghjulsaxelstödlager och ett justeringsverktyg. En Dodge överföring svalare linjen verktyg kan köpas separat, och en överföringsombyggnadssats är tillgänglig för flera typer av Dodge sändningar. Ombyggnaden kit innehåller friktionsplattor och standardiserade kopplingsskivor, en bussning sats, brickor, ringar, tätningar och packningar.

Band Justerings specifikationer på en Powerglide Transmission

February 3

Även General Motors producerade Powerglide växellåda, är det oftast förknippas med Chevrolet. Inom överförings är en stålbandet som har en växel inom överförings stationär. Med tiden ytan av bandet slits. När detta inträffar, kommer överföringen märkbart glider när det skiftar från lågväxel till hög växel. Eftersom bandet slits, måste du regelbundet justera den.

grundläggande användning

Den Powerglide består i huvudsak av en växellåda och en momentomvandlare. Inom växellådan är en tvåväxlad planetväxel. Övergången från lågväxel till hög växel sker automatiskt. En regulator som drivs av den utgående axeln samverkar med en strypventil som är ansluten till gaspedalen, för att bestämma när växel inträffar.

Åtkomst till Justerskruv

Bandets justeringsskruven är på förarsidan av transmissionen. För de flesta fordon, åtkomst till skruven inte utgör ett problem när fordonet är upp på pallbockar. På Corvette modeller, kan det vara nödvändigt att släppa förarsidan avgasröret för att komma åt skruven. På Chevelles kan det vara nödvändigt att ta bort transmissionens tvärbalken och den bakre montera bultarna och flytta transmissionen något mot passagerarsidan av fordonet.

Släpper Justerskruv

Notera att en mutter omger toppen av bandets justerskruven. Denna mutter kallas en låsmutter och är utformad för att förhindra skruven från att falla ut ur justering. För att justera skruven släpper först låsmuttern. Vrid låsmuttern 1/4 varv moturs med en U-nyckel. Håll låsmuttern på plats medan du vrider justerskruven. 1/4 varv är inte en ungefärlig siffra; det måste vara exakt.

Justera Band

Justera bandet genom att vrida dess ställskruven med en momentnyckel. Dra åt skruven till 70 tum-pounds av vridmoment. Om bandet har använts för 6000 miles eller mer, vrid skruven moturs fyra hela varv, sedan dra åt låsmuttern. Om mindre än 6.000 miles, vrida skruven tre hela varv, sedan dra åt låsmuttern.

Hur man ställer in Float höjd på en Suzuki Bandit

April 12

Hur man ställer in Float höjd på en Suzuki Bandit


Suzuki Bandit, en motorcykel som tillverkats sedan 1991, erbjuder sport-standard makt. Liksom alla motorcyklar, Suzuki Bandit ibland kräver mekanisk justering. Förgasaren är float höjd måste justeras regelbundet för motorn att köras med tillräckligt gaspådrag. Eftersom alla modeller av Bandit variera något, hänvisa till din bruksanvisning när du är osäker med en process eller med placeringen av en motordel. Ta bort din förgasare kräver noggrann åtgärder och bör endast prövas av dem som är bekanta med den Bandit.

Instruktioner

1 Vrid Bandit av, om så är nödvändigt. Tryck cykelställ ut så att motorcykeln är nivån. Ta tag i bränsleventilen, som ligger bredvid förgasaren, och vrid den till "Off". Dra bränsleledningarna anslutna till förgasaren bort från fordonet. Koppla ledningarna och dra förgasaren från Bandit. Ställ in den på en plan yta.

2 Sätt i en platt skruvmejsel i avtappningsskruven på undersidan av förgasaren. Skruva den och ställ den åt sidan. Dränera botten av förgasaren. Ta bort flottören skål med en stjärnskruvmejsel.

3 Vrid förgasaren upp och ned så att den platta är vänd uppåt. Ta skålen för packning genom att vrida det. Med hjälp av en platt höjd mätare, mäta avståndet mellan toppen av skålen och kanten av skålen parnings yta. Denna mätning bör vara 14.77 mm om din Bandit är en modell från åren 1996 till 2000. Om Bandit är en 2001 eller 2002 modell, flythöjden bör vara 13,0 mm.

4 Justera flottörens höjd. Böja tången vid centrum av flottören. Ta tag i tang med nål-nosed tång och skjut upp eller ner. Böja tången sänker nedåt flythöjd. Böja tången ökar uppåt flythöjd. Mät float höjden med flythöjden mätaren och jämföra den till rätt höjd. Justera höjden igen, om det behövs.

5 Sätt ihop float skål och sätt tillbaka förgasaren.

Hur Tune Suzuki Bandit

February 14

Sedan 1989 har den japanska motorcykeltillverkaren Suzuki producerade Bandit serie standard gatan cyklar. Införd till konsumenter för 1991 års modell, har dessa motorcyklar bli en katalysator för att främja motorcyklar i USA för Suzuki. Finns i en mängd olika motorstorlekar och paket alternativ, alla Bandit utgåva motorcyklar har fyrcylindriga motorer. Dessa motorer presenterade dubbla överliggande kamaxlar per cylinder (DOHC) och 16 ventiler. Fram till 1997, motorerna förlitat sig på en förgasare för bränsle och luftblandningen, medan följande modeller uppgraderades till bränsleinsprutning. Att hålla dessa motorer inställda på rätt sätt kan göras hemma med rätt verktyg och know-how.

Instruktioner

Olja och oljefilter

1 Starta motorn på din Suzuki Bandit motorcykel och låt den gå i ca 10 minuter. Varm motorolja rinner snabbare medan dränering.

2 Placera en återvinningsoljebehållare under oljetråget av motorcykelns motor. Ta bort oljepåfyllningslocket för att tillåta dränering att ske mer konsekvent. Använd en skiftnyckel för att ta bort avtappningspluggen, som ligger på sidan av oljetråget. Torka området runt kontakten med en trasa när tömning är klar. Skruva avtappningspluggen på plats.

3 Flytta återvinningsoljebehållaren under det gamla oljefiltret. Använd nödvändig nyckel för att ta bort det här filtret och filterlocket med hjälp av försiktighet för att inte orsaka olja spiller överallt. Dra denna oljefiltret från sin bostad och kasse. Byt ut O-ringen med en försedd med nya oljefiltret. Fäst den nya oljefiltret till bostadshuset och hand skruv på plats tills säker.

4 Använd oljetratten för att styra ny olja i motorns oljeutrymmet. Tillsätt 1,5 liter ny motorolja till motorn. En mängd olika oljor är tillgängliga för just din cykel och hur du rida den. Byt oljepåfyllningslocket när du är klar.

5 Starta motorn på din motorcykel och låt den gå i fem minuter. Kontrollera oljenivån i motorn genom att ta bort oljestickan. Stäng av motorn och lägga till mer motorolja till facket, om det behövs.

Luftfilter

6 Leta upp luftfiltret, som ansvarar för att övervaka luftflödet in i motorns förgasare eller bränsleinjektionsmissbrukare. På många modeller, är detta filter ligger under sätet. Vissa modeller har en luftfilterhölje enhet, inrymd på sidan av motorcykeln panelen. Ta bort alla paneler eller sätena för att få tillgång till det här filtret.

7 Ta bort det gamla luftfiltret från filtersystemet för hand. Ta långsamt för att inte spilla någon smuts eller annat skräp som kan ha fallit i detta område.

8 Rengöra området inuti filtret och dess grann delar noggrant. Den minsta mängd skräp kan förbjuda motorn från att få den nödvändiga mängden luft den behöver för att utföra.

9 Montera det nya filtret direkt som den gamla togs bort. Med eftermarknaden, prestanda-typ filter, är formen avsedd att skruva direkt i fabriken läge. Tråd mesh utformningen av dessa filter kan för återanvändning år efter år, och samtidigt öka prestanda.

10 Byt panelerna eller sittplats när du är klar byte av luftfiltret. Starta motorn på din Bandit och se till att allt är igång ordentligt.

Tips

  • Använd handskar vid alla tidpunkter för att minska friktionen på händerna när du tar bort delar.

Hur du vill justera strålkastarna på en 2002 Honda Sabre 1100

April 30

Om strålkastaren på din Honda Sabre 1100 är blaring i rymden eller bländande mötande trafik, måste du justera strålkastarens mål. Lyckligtvis, utformningen av Sabre 1100 - som är tekniskt kallas VT1100C2 - underlättar anpassningsprocessen. Inga speciella verktyg behövs och inga delar, såsom en vindruta eller kåpa, är i vägen. Räkna med justeringsproceduren för att ta dig mindre än en halvtimme.

Instruktioner

1 Parkera din Sabre 1100 direkt framför en garageport eller annan plan vägg.

2 Mäta avståndet från marken till centrum i strålkastaren och placera en horisontell bit tejp på väggen på denna höjd. Placera en annan bit av vertikala band på väggen framför mitten av strålkastare för att göra en korsform på väggen som kommer att vara ditt mål.

3 Mät 25-meters avstånd från väggen. Placera tejp på marken för att markera punkten, och säkerhetskopiera Sabre 1100 tills strålkastare linje med bandet. Slå på strålkastarna.

4 Leta efter de två justeringsbultar på vardera sidan av strålkastaren. Vänd dessa bultar med skiftnyckel för att rikta strålen. Rikta strålen så att den höga intensitet området faller 2-inches nedanför och till höger om mittpunkten på kryss på väggen. Detta kommer att placera strålen så att den träffar vägen och inte mötande trafik.

Hur överföra filmer från en DVR till ett VHS-band

August 14

Hur överföra filmer från en DVR till ett VHS-band


Digital videobandspelare fånga och lagra tv-program på en hårddisk som liknar dem som finns i datorer. Med tiden kan hårddisken fylla upp med inspelningar och köra ut ur rummet. Även om en DVD-brännare eller en extern hårddisk kan ge bättre bildkvalitet när lossning DVR innehåll kan inspelningarna också överföras till VHS-band med hjälp av en videobandspelare. En TV ansluten till videobandspelaren behövs också för att lyssna på inspelningen.

Instruktioner

1 Anslut de tre pluggarna i varje ände av en kompositkabel till mot- svarande gula, vita och röda utgångar på baksidan av DVR och ingången (inspelning) uttagen på baksidan av videobandspelaren. Om DVR inte har en rund gul videoutgång, ansluter en S-videokabel till S-videoport på baksidan av DVR och VCR, anslut sedan de vita och röda ljudkablarna normalt.

2 Anslut den andra uppsättningen av kompositkablar från video & # 039; s uppspelning (output) uttagen till en uppsättning av ljud-videoingångar på TV: ns baksida.

3 Slå på all utrustning, ställ sedan in TV: n på kanal 3 eller 4 för att visa signalen från videobandspelaren.

4 Sätt i ett tomt VHS-band i videobandspelaren och spola tillbaka till början, om det behövs.

5 Tryck på "Meny" -knappen på DVR eller dess fjärrkontroll för att välja "Inspelade program" eller liknande uttryck, beroende på modell. Använd upp och ner piltangenterna på DVR eller fjärrkontrollen för att välja den inspelade filmen lagras på DVR för kopiering till videobandet.

6 Tryck på "Record" -knappen på videobandspelaren och "Play" -knappen på DVR eller dess fjärrkontroll för att börja kopiera film på VHS-band.

Tips

  • Ändra inspelningshastigheten på videobandspelaren för att kopiera filmer med en gångtid längre än två timmar, vilket är standardinspelningstiden för VHS-band. Inspelningshastighet kan justeras med videobandspelaren fjärrkontrollen genom att trycka på knappen "bandhastighet" en gång för två timmars inspelning (SP), två gånger för upp till fyra timmars inspelning (LP) eller tre gånger för att spela sex timmar av innehåll på tejp (SLP).
  • Kopiera upphovsrättsskyddat material för återförsäljning eller något annat syfte än personligt bruk syfte är olagligt.