kabelbox WIFI unlocker

Hemlagad Yagi WiFi Antenn

January 12

Hemlagad Yagi WiFi Antenn


Forskare Shintaro Uda och Hidetsugu Yagi uppfann Yagi antenn 1926. Det var framgångsrikt använts i 1928 trådlösa radar och har varit effektiv för radio, TV och andra radiofrekvensantennkonstruktioner sedan dess. Yagi-antenn är en enkel dipol konstruktion, det vill säga, antennelementen sträcker sig till båda sidor av masten. I en klassisk Yagi konstruktion, antennelementen är föraren, reflektorn och regissören. För gör-det-självare, är allt du behöver veta att det fungerar som en enkel, effektiv hemlagad antenn gratis WiFi.

Instruktioner

En design som kan vara portabel, för

1 Börja med en tom potatischips kan, så det slag som innehåller Pringles eller Lays Stax. Burken kommer att fungera som din receptor.

2 Rengör en potatischips kan med tvål och vatten.

3 Mäta en tum upp den yttre slutna sidan av burken. Markera denna punkt med en blyertspenna.

4 Gör en öppning i burken vid den markerade punkten. Använda en spik först, sedan en stans för att inte buckla burkens utsida. Den slutliga storleken på öppningen beror på vilken typ av N-anslutning du använder.

5 Skär en ½-tums längd av 12-gauge tråd. Detta är kommer att vara din antennelement.

6 Löd trådlängden till lodet änden av en N-kontakt.

7 Fäst N-kontakten till potatis chip kan med kabellängd inuti burken. Om du använder skruvar och bultar, fästa skruvar inifrån burken.

8 Fästa den manliga änden av en 75-ohms koaxialkabel till N-kontakten som är utanför burken. Ansluta en pigtail (reducerande kabel) till den andra änden av koaxialkabeln.

9 Anslut fläta till en WiFi-kort. Den externa anslutningen på WiFi-kort måste matcha fläta slutet.

10 Justera din nya antenn manuellt för bästa mottagning. Trådelementet i burken skall vändas uppåt eller nedåt.

Tips

  • Radiovågor är riktad. Justera antennen i små steg tills maximal signalstyrka uppnås. Övervaka signalstyrka via datorns trådlösa kontrollpanel.

Kabelbox omstart Problem

February 22

Din kabelbox - som ibland kallas en mottagare eller omvandlare box - är länken mellan din kabeltjänstleverantör och bilder och ljud som du ser på TV-skärmen. Denna box fungerar som en grindvakt för din kabel-tjänsten, vilket gör att du får alla de kanaler du beställt och hindrat dig från att komma åt de kanaler du har inga. Omstart denna ruta är det första steget för att felsöka många kabel-TV-bekymmer.

Varför omstart är så viktigt

Din kabelbox är ansluten till ditt konto med kabelbolaget. Det är genom denna låda som tjänsteleverantören skickar uppdateringar om inte bara vad kanaler du har beställt, men också information om pay-per-view-programmering, styra uppdateringar och programvaruuppgraderingar. Ibland är dessa meddelanden inte emot korrekt av din kabelbox; Detta kan leda till dålig bildkvalitet, problem med ljud, otillgängliga kanaler och problem med styrningen på skärmen.

Hur Återställ Box

De exakta stegen för att starta om din kabelbox beror på två faktorer: din kabeltjänstleverantör och vilken typ av kabelbox installeras i ditt hem. Men den allmänna processen kretsar kring en nyckelfaktor - kopplar din kabelbox från strömkällan. Till exempel, Time Warner Cable uppmanar kunder att koppla sin kabelbox i minst 30 sekunder, medan Cox Communications föreslår att dra ur rutan för endast 20 sekunder. Oavsett hur mycket tid som beskrivs av tjänsteleverantören eller låda, när du ansluter enheten tillbaka, söker din kabelbox automatiskt efter senaste uppdateringarna från tjänsteleverantören.

Felsökning: Kabelanslutningar

Flera olika faktorer kan hämma mottagarens förmåga att starta om. Det första stället att börja felsöka denna fråga är med kabelanslutningarna i ditt hem. De koaxialkablar som löper från ditt hem exteriör kabelbox - installeras och underhålls av kabelbolaget - till din set-top kabelbox ansvarar för överföring av kabelsignalen i ditt hem. En sliten, krusade eller på annat sätt skadade koaxial kommer inte att kunna sända signalen effektivt; detta inkluderar signaler för uppdateringar, som färdas längs samma linje som rundradiosignaler. Likaså försämrar en lös anslutning signalen. Kontrollera att alla F-kontakter på slutet av dina koaxialkablar skruvas i ordentligt.

Felsökning: Problem med strömförsörjningen

Om din set-top kabelbox inte har en strömkälla, kommer det inte att kunna starta om sig själv. Först undersöker nätsladden som löper från kabelboxen till vägguttaget för att se till att den inte är skadad. Därefter kontrollera anslutningen mellan pluggen och utloppet för att se till att kontakten är helt införd i uttaget; Kontrollera också anslutningen mellan nätsladden och din kabelbox för liknande problem. Om du använder ett överspänningsskydd, ska den vara påslagen och korrekt ansluten också. Vissa vägguttag har återställningsknappar som fungerar som mini brytare och måste återställas ibland. Slutligen, om du fortfarande har strömförsörjnings frågor, kontrollera brytaren i elcentral för att se om det är löst.

Felsökning: Tålamod, Vänligen

Enligt Cox Communications, kan det ta upp till fyra minuter för din kabelbox till fullo starta. Koppla ur eller stänga av din kabelbox under denna tid stoppas processen, tvingar dig att börja om från början. Under denna process, TV-skärmen - om du har det aktiverat - kommer inte att kunna sända alla tv-program; i många fall, såsom Time Warner Cable kunder, kan du se en blå eller svart skärm under den tid som processen. Även då, som med Charter tv-kunder, kan det ta upp till en timme efter omstart processen för programguiden att helt hämta. Det viktigaste här är att ha tålamod att låta omstart processen att slutföra sig utan inblandning från dig.

Det bästa sättet att ansluta en DVD-spelare till en HD-kabelbox

March 31

Det bästa sättet att ansluta en DVD-spelare till en HD-kabelbox


Det kan bli ganska besvärligt att hantera komponenter och nöjescentrum hårdvara. Du kan bli frustrerade när du känner att du har gjort allt rätt saker att sätta upp utrustningen, bara för att upptäcka att det inte finns någon bild / ljud. Men när det gäller att ansluta en DVD-inspelaren till en HD-kabelbox, är processen inte så svårt som det först verkar.

Instruktioner

1 Anslut den ena änden av en HDMI-kabel till en av de "HDMI IN" portar på baksidan av din HDTV. Anslut den andra änden av samma kabel i "HDMI Out" port på HD-kabelbox.

2 Anslut den ena änden av den andra HDMI-kabel till en annan "HDMI In" på din HDTV och den andra änden till baksidan av DVD-inspelaren. Det ska bara vara en HDMI-porten på DVD-inspelaren. Om det finns mer än en, se till att använda "HDMI Out" port.

3 Anslut ena änden av A / V-kabeln i "Cable Out" portar på baksidan av HD-kabelbox. Se till att du rada upp motsvarande färger korrekt. Anslut den andra änden av den kabeln i "Cable IN" portar på baksidan av DVD-inspelaren.

Hur konvertera en 3G-telefon till WiFi

April 11

Du kan inte konvertera en telefon med 3G-kapacitet till WiFi. I själva verket, båda teknikerna har olika syften. 3G står för tredje generationens och beskriver funktionerna i ett mobilnät i området brukar kännetecknas av högre hastigheter och ökad datakapacitet. Det är för att ringa och överföra data för mobila kommunikationsanordningar med hastigheter som är besläktade med en DSL-anslutning. WiFi används för att överföra en Internet-anslutning till datorer, mobiltelefoner och andra enheter, men du kan inte göra en mobiltelefon samtal över det. Om du har en telefon med 3G och WiFi kapacitet, kan du aktivera WiFi-anslutning för att överta datatjänster från 3G-signal att göra saker som surfa på Internet och skicka e-post, men telefonen kommer fortfarande använda 3G-signal för telefonsamtal och textmeddelanden.

Instruktioner

Aktivera WiFi

1 Slå på din mobiltelefon.

2 Hitta din inställningsmenyn och välj WiFi.

3 Aktivera WiFi-anslutningar.

4 Låt mobilen för att hitta tillgängliga WiFi-nätverk.

5 Välj WiFi-anslutning som du vill ansluta till, och om det är nödvändigt, ange lösenordet för att göra det möjligt för nätverket.

Tips

  • Aktivera WiFi kommunikation på din mobiltelefon kommer att minska batteritiden. När inte inom räckhåll för en känd WiFi-nätverk eller när dess kapacitet inte behövs, bör du stänga av dina WiFi-anslutningar.

Hur jämför jag WiFi-telefoner?

May 9

Hur jämför jag WiFi-telefoner?


WiFi-telefoner används för Internet telefontjänster, som utnyttjar Voice of IP (VoIP) teknologi. Att ha en WiFi-telefon kan vara mycket billigare än att ha en vanlig mobiltelefon eller en fast telefon. Allt som krävs är att vara inom räckhåll för en WiFi-hotspot för att använda WiFi-telefon på samma sätt som en traditionell mobiltelefon. Du kan också ha en VoIP-linje ansluten till ditt hem genom en VoIP-leverantör.

Instruktioner

1 Bestäm om du vill ha en WiFi-endast telefon eller en hybrid telefon. Hybrid telefoner kan lätt växla fram och tillbaka från en VoIP-nätverk till en traditionell mobiltelefon nätverket. Dessa telefoner kan du använda din mobiltelefon planen minuter på platser där du inte kan få tillgång till VoIP.

2 Upptäcka vilka telefoner har e-post och surfning kapacitet. Inte alla WiFi-telefoner har dessa funktioner. Till exempel, Skype SPH101 inte har möjlighet att surfa på Internet eller kolla e-post. Det låter dig helt enkelt att ringa samtal med Skype-nätverket.

3 Ta reda på vilka nättjänster kan användas på varje telefon som du är intresserad. Vissa telefoner kan bara du kan använda vissa nät. Till exempel, kan Skype SPH101 endast användas med Skype-tjänster. Detta innebär att du inte kan använda den med en traditionell mobiltelefon nätverk eller annan VoIP-operatör.

4 Jämför intervallet. Precis som du inte kan använda en trådlös telefon när du blir för långt från basen, kan du inte använda en WiFi-telefon när du får alltför långt från en trådlös signal. Vissa områden är så små som ett par hundra fot, medan andra har en räckvidd på 1000 fot.

5 Fråga om en garanti. WiFi-telefoner är inte billig och det är inte lätt att få en gratis, som med en mobiltelefon. Därför är det viktigt att välja en telefon som har en garanti. Denna garanti bör garantera en ersättare telefon om din blir defekt under garantiperioden. Du kanske kan köpa en förlängd garanti för telefonen eller lägga till icke-täckta delar din garanti för ett litet pris.

Vad är en WiFi aktiverade telefon?

May 10

Vad är en WiFi aktiverade telefon?


En ny mobiltelefon gör rundor är WiFi mobiltelefon, vilket gör det möjligt för användare att ringa samtal via WiFi-nätverk i stället för via sin tjänsteleverantör.

Funktioner

Wireless fidelity - "WiFi" för kort - är industristandard för att ansluta till ett nätverk, utan sladdar. Med andra ord, är WiFi ett trådlöst nätverk.

Fungera

En WiFi-telefon är en mobiltelefon som kan anslutas till ett lokalt trådlöst nätverk och sedan växla tillbaka till det cellulära operatörens nät när WiFi-nätverk är utom räckhåll.

överväganden

Även om en WiFi-anslutning, inte telefonen förbrukar minuter från användarens planen. En ringer kan fortsätta en konversation under resan till jobbet, eftersom telefonen växlar från WiFi hemma till cell leverantör i bilen och tillbaka till WiFi på kontoret.

Historia

Tidigt WiFi mobiltelefon batterier tömmas snabbt och övergången från WiFi-nätverk måste göras manuellt. I början av 2010, är ​​nya telefoner gör framträdanden med något längre batteritid liv och sömlösa överföringar mellan nätverk.

fördelar

Belkin Wi-Fi-telefon för Skype gör Skype-samtal möjligt utan att användaren på en dator. Användare kan ansluta till andra Skype-kontakter med deras WiFi Skype-telefon, i huvudsak att ringa gratis och undvika helt och hållet behovet av en mobiltelefon leverantör.

Är det svårt att själv installera en HD-kabelbox?

May 13

Är det svårt att själv installera en HD-kabelbox?


Själv installation HD-kabelbox kit effektivisera installationsprocessen och är ett snabbt sätt att spara pengar på installationskostnader. Satserna innehåller instruktioner för att gå igenom processen och endast kräver en förståelse av anslutningskablar. Du kan också behöva ringa ett samtal efter lådan är ansluten för att aktivera det. Själva processen tar bara några minuter så länge du har en ansluten koaxialjack. Denna process rekommenderas inte om ditt hem eller byggnad inte har kabel avsättningsmöjligheter redan installerat.

Instruktioner

Hur man enkelt själv installera en HD-kabelbox

1 Ta bort HD-kabelbox och självinstallationsmaterial ur satsen behållaren.

2 Inventering innehåll och kontrollera om en koaxialkabel för att ansluta boxen till vägguttaget, en strömkabel för lådan och en ömsesidigt kompatibel anslutningskabel för TV och HD-kabelbox. HD-TV och HD-boxar kan stödja HDMI, komponent och DVI-anslutningar.

3 Anslut ena änden av koaxialkabeln till vägguttaget.

4 Placera kabelbox nära TV där den kommer att stanna.

5 Anslut strömkabeln till kabelboxen och ett vägguttag.

6 Är det svårt att själv installera en HD-kabelbox?

Koaxialkabel hanterar anslutningen till tjänsten.

Anslut den andra änden av koaxialkabeln till kabelboxen koaxialingång. Kabelbox kan ha flera koaxial portar, inklusive en utgångsport. Om det finns bara en hamn och det är omärkt, använd den.

7 Är det svårt att själv installera en HD-kabelbox?

HDMI hanterar all video och ljudinformation i en enda kabel.

Anslut den ena änden av vart och ett av de TV anslutningskablar till kabelboxen och den andra änden av var och en till TV-apparaten. Om det finns flera kablar de kommer att vara färgkodade.

8 Slå på rutan TV och kabel.

9 Ändra TV: ns källväljaren på den port du används för att ansluta kabelbox.

10 Ring kabelleverantören självinstallationshjälp linje om boxen inte visar några kanaler för att slutföra installationen. Det automatiska systemet eller servicerepresentant guidar dig genom resten av processen. Detta nummer kan hittas med självmonteringssats.

Tips

  • Kabel företag skiljer sig i hur de distribuerar själv installera kit. Du kan begära en själv installera kit när du ställer in din nya tjänst. Kabelbolaget kommer du satsen post eller har du plocka upp på en närliggande servicecenter.
  • HD kabel-boxar använder komponentkablar eller en HDMI-kabel för att ansluta till TV: n. Vissa boxar stöder endast en DVI-anslutning som kommer att kräva en DVI till HDMI-adapter anslutningar behöver en separat RCA eller optisk ljudkabel. RCA-ingångar som motsvarar HDMI-porten kommer att märkas på baksidan av TV: n. HDMI-anslutningar kräver endast en enda kabel. komponentkablar är färgkodade och använda RCA-kablar för ljudanslutning. RCA och komponentkablar båda använder en röd anslutning, så kontrollera att dessa är i rätt ställen.

Hur man ansluter en Palm till Internet med WiFi

May 14

En Palm PDA är ett användbart verktyg för dem som är på resande fot. Du kan synkronisera kontakter, e-post och kalender till din Palm och alltid ha viktig information med dig. Dessutom har många Palm modeller inbyggd WiFi kapacitet, så att du kan surfa på Internet, kolla e-post och använda webbaktiverade program där du har en trådlös Internet-anslutning.

Instruktioner

1 Använd pennan för att trycka på "Wi-Fi Setup" alternativet på Palm Launcher, sedan på "Nästa".

2 Låt din Palm PDA för att söka området efter tillgängliga trådlösa nätverk. När Palm är klar att söka, ser du en lista med namn på trådlösa nätverk. Klicka på det nätverk som du vill ansluta till.

3 Ange det trådlösa nätverkets WEP information om bad. Om det trådlösa nätverket är öppen och du vill säkra den med en WEP-nyckel, kontakta din routers manual.

Om WiFi-telefoner

July 12

Betala mer än $ 60 per år för din telefon? Wi-Fi-telefon användare inte. En Wi-Fi-telefon är precis vad det låter som: en telefon som använder en trådlös Internet-anslutning för att ringa telefonsamtal. Dessa telefoner använder en tjänst som kallas VOIP eller Voice over Internet Protocol, för att ansluta till konventionella telefoner. Även om det inte används i stor utsträckning idag, kan dessa enheter väl spela en stor roll i framtiden för telefonen.

skype

Majoriteten av Wi-Fi-telefoner är marknaden idag är gjorda för att fungera med Skype, standarden för VoIP idag. Skype är tillgänglig för Windows, Mac och Linux och officiellt stöder ett brett utbud av tredjepartsprodukter --- inklusive Skype-telefoner. Många av dessa telefoner ansluta till en dator som kör Skype via USB, eller direkt till ett trådbundet datanätverk. Wi-Fi-telefoner använda Wi-Fi-åtkomstpunkt.
Skype erbjuder obegränsat långa avstånd inom USA och Kanada för $ 30 per år, och ett telefonnummer för inkommande samtal för $ 30 om du har ett abonnemang.

Wi-Fi

Huruvida en sådan telefon är användbar för dig beror på hur ofta du är runt Wi-Fi-åtkomstpunkter. Har Wi-Fi ställa in i ditt hem? En Wi-Fi-telefon kan användas som en trådlös telefon i ditt hus. Ännu bättre, om du bor i en tätort där WiFi är allestädes närvarande, kan en Wi-Fi-telefon vara användbar över hela stan. Reser mycket? De flesta hotell erbjuder gratis Wi-Fi, vilket innebär att du kan ta din Wi-Fi-telefon på vägen.

begränsningar

En begränsning är uppenbar: du kan inte använda en Wi-Fi-telefon som helst finns det inte Wi-Fi. Av denna anledning kan en sådan telefon inte ersätta en mobiltelefon helt om du inte har något emot att inte kunna använda telefonen borta från civilisationen eller i bilen. Dessutom beror din samtalskvaliteten helt på kvaliteten på Wi-Fi-nätverk du är ansluten till; ansluta till en svag nätverk, och du kommer att uppleva låg kvalitet samtal.

SMS

Om du använder din mobiltelefon lika mycket för textning som du gör för röstsamtal, kan en Skype-telefon inte vara för dig. Medan Skype kan skicka SMS, kan det inte ta emot svar. Om du har ett Google Voice-konto, kan du kunna väg runt detta om Wi-Fi-telefonen levereras med en webbläsare, men detta är inte precis perfekt för dem beroende av textning.

iPhone

Om du har en iPhone, som också kan användas som en Wi-Fi-telefon. Bara installera Skype App, kläderna i App Store på din iPhone, och du kan ringa telefonsamtal via Skype --- under förutsättning, naturligtvis, att du har ett Skype-konto. På grund av Apples ålagts begränsningar, kan Skype-appen bara göra utgående röstsamtal vid anslutning till Wi-Fi; det vill säga, du kan inte använda Skype över ett 3G-nät.

Hur får man en Barnacle WiFi Tether att arbeta med Android

January 14

Hur får man en Barnacle WiFi Tether att arbeta med Android


Barnacle Wifi Tether är en gratis app för Android-telefoner som låter dig dela telefonens trådlösa Internet-anslutning via Wi-Fi. Appen fungerar med alla telefoner som kan få tillgång till Android Market, men telefonen måste vara upplåst eller "rotade." Barnacle gränssnitt är utformat för nybörjare; Om du redan har rotat din Android-telefon, med hjälp av Barnacle bör vara enkelt.

Instruktioner

Installation

1 Slå på telefonen och trycka på hemknappen. Tryck på Programlådan och sedan på "marknaden" eller "Android Market." Tryck på knappen "Sök", typ "Barnacle" och sedan på "Go".

2 Tryck på "Barnacle Wifi Tether." Rör "Free" och sedan "OK". Vänta appen att ladda ner, skjut meddelandefältet nedåt och knacka "Barnacle Wifi Tether."

3 Tryck på "Start" för att börja sända en Wi-Fi-signal med din Android-telefon. Använd Wi-Fi-inställningsmenyn för din dator, surfplatta eller annan enhet för att ansluta till Internet via Android.

Säkra Wi-Fi Connection

4 Tryck på "Meny" -knappen och sedan på "Inställningar". Tryck på "SSID (nätverksnamn)" för att ändra namnet på Wi-Fi-nätverk.

5 Tryck på "Trådlös kryptering" för att ställa upp en Wi-Fi-lösenord. Tryck på "WEP Enabled" för att aktivera trådlös säkerhet. Tryck på "WEP Key" för att ange lösenordet. Tryck på "OK".

6 Tryck på knappen "Tillbaka". Tryck på "Off" -knappen, sedan på "På" för att starta om Wi-Fi-anslutning. Åter ansluta datorn eller annan enhet trådlöst och ange WEP-lösenord för att återupprätta anslutningen.

Tips

  • Icke-rotade telefoner kommer inte att kunna sända en Wi-Fi-signal.
  • Aktivera en Wi-Fi-lösenord rekommenderas om du tänker använda Barnacle på en offentlig plats. Barnacle kommer bryter telefonens batteri snabbt.
  • Beroende på villkoren i din mobiltelefon kontrakt, kan Barnacle Wifi Tether bryta avtalet ditt användarnamn. Använda Barnacle ofta kommer att förbruka data i stora mängder, och kan leda till att data översatsning avgifter. Observera att WEP-kryptering är inte helt säker, och kan knäckas av illvilliga användare.