klona sd kort

Hur att klona en Magellan SD-kort

June 6

Magellan är ett företag som tillverkar olika produkter, inklusive Secure Digital (SD) minneskort, som används av många enheter, inklusive digitalkameror och Nintendo Wii spelkonsoler. Du kan klona en Magellan SD-kortet så att dess innehåll replikeras exakt till en annan SD-kortet med hjälp av en dator och en mellanhand mellan de två SD-kort.

Instruktioner

1 Sätt Magellan SD-kortet i en kortläsare som är ansluten till datorn.

2 Tryck på Windows-tangenten och "E" samtidigt för att öppna en ny Windows Explorer-session.

3 Dubbelklicka på SD-kortet, som är mest sannolikt listad som enhet "E :," om en annan enhetsbokstav kan användas beroende på datorns konfiguration.

4 Tryck på "Ctrl" och "A" samtidigt för att välja alla filer.

5 Tryck på "Ctrl" och "C" samtidigt köa filerna för kopiering.

6 Navigera till din dators hårddisk genom att klicka på "C:" -ikonen i den vänstra kolumnen.

7 Klicka på "Ny mapp" -knappen. Valfritt ange ett namn för den nya mappen, som fungerar som en temporär filkopiering plats.

8 Dubbelklicka på mappen som skapades i föregående steg.

9 Tryck på "Ctrl" och "V" samtidigt för att kopiera filerna till den temporära mappen.

10 Tryck på "Ctrl" och "A" samtidigt köa filerna i den temporära mappen för kopiering.

11 Tryck på "Ctrl" och "X" samtidigt. "X" betyder att filerna kommer att flyttas till den nya platsen, istället för att bara kopieras.

12 Ta Magellan SD-kortet och sätt i SD-kortet som skall klonas till.

13 Klicka på enhetsbeteckningen för SD-kortet i den vänstra kolumnen, som är typiskt "E :."

14 Tryck på "Ctrl" och "V" samtidigt för att kopiera filerna. När filerna har avslutat kopieringen är SD-kortet klonas och mappen för tillfälliga filer på "C:" enheten kan tas bort.

Hur att klona en 3G SIM-kort

September 22

Hur att klona en 3G SIM-kort


Ett SIM-kort innehåller all den information som en mobiltelefon har registrerats under användning - till exempel enskilda kontaktuppgifter och telefonnummer. För att kopiera ett SIM-kort från en mobiltelefon med hjälp av en 3G-nät, ett SIM-kopia enhet. SIM-kopia enhet är utformad för att "klona" ett SIM-kort så att kopian är identisk med originalet. Det finns ett antal SIM kopierings enheter tillgängliga, alla arbetar på ett liknande och intuitivt sätt att kopiera 3G SIM-kort.

Instruktioner

1 Räta ett gem. Sätt en ände av gem i hålet på mobilen bredvid SIM-kortets bärare facket. Skjut gem i hålet för att poppa ut facket. Ta bort magasinet. Vänd facket över och fånga SIM-kortet i din handflata. Placera brickan och mobiltelefon åt sidan.

2 Placera en handduk på ett bord. Placera SIM-kortet på handduk. Placera SIM-kopia enheten med framsidan nedåt på bordet.

3 Ta bort batteriluckan från botten. Rada upp styrd och negativa märkta ändarna av batteriet med positive och negativa märkta ändar utskrift insidan av batterifacket. Sätt in batteriet i batterifacket och stäng locket.

4 Vrid SIM kopieringsanordningen över. Sätt den slitsade änden av 3G SIM-kortet i kortplatsen på enheten. Skjut omkopplaren på sidan av enheten till "Kopiera". Tryck på knappen för att starta enheten arbetar. Textinformation visas på LCD-skärmen på enheten som kopian görs. Ta bort 3G-SIM-kortet från kortplatsen när texten på skärmen säger att kopieringen är klar.

5 Skjut omkopplaren på sidan av enheten för att "Clone". Sätt kopierings SIM-kortet i facket på enheten. Tryck på knappen. Ta bort kopierings SIM-kort som nu är en dubblett av den 3G SIM-kortet från enheten.

Hur att klona en telefon utan SIM-kort

October 24

Hur att klona en telefon utan SIM-kort


Det finns många anledningar till varför du kan vara intresserad av att klona din mobiltelefon. En orsak kan vara en fråga om bekvämlighet. Du kan klona din telefon så att du kommer att ha exakt samma kontaktuppgifter och uppgifter i båda telefonerna. Detta kommer att skapa en backup i händelse din nuvarande telefonen försvinner eller blir stulen. Du kan också ha den klonade telefonen som din fritid telefon och originalet som din arbetstelefon. beroende på vad orsaken, följa några riktningar gör att du kan klona din telefon i en kort tid.

Instruktioner

1 Leta reda på säkerhetsmenyn av din mobiltelefon. Säkerhets menyn i din mobiltelefon kan vara en utmaning att hitta. Besök webbsajter som gör att du kan söka efter riktningar för att få tillgång till säkerhets menyn genom att veta modellnummer telefonen (se Resurser). Leta reda på modellnumret för din telefon genom att titta på originalförpackningen eller genom att ta ut batteriet ur telefonen och tittar på baksidan av telefonen i närheten av SIM-kortet.

2 Lokalisera telefonens elektroniska serienummer (ESN). Varje mobiltelefon har denna identifierare, och ESN informationen automatiskt skickas till eventuella cellulära torn när telefonen används. Varje gång du gör ett telefonsamtal, är det elektroniska serienumret valideras. ESN är vanligtvis ditt serienummer. Leta reda på serienumret bakom batteriet i telefonen.

3 Få din andra telefon och lokalisera säkerhetsmenyn och elektroniska serienummer. Du skulle behöva ha det elektroniska serienumret och få tillgång till säkerhetsmenyn eftersom du kommer att duplicera informationen från din nuvarande telefon.

4 Leta reda på koden för att ändra ditt telefonnummer. Varje telefon har en speciell kod som kan användas för att ändra telefonnumret. Du kan komma åt webbsajter som ger dig koden för att ändra hennes telefonnummer (se Resurser).

5 Ändra telefonnumret i din sekundära telefonen för att matcha telefonnumret till din primära telefon. Slå på telefonen och ringa ett testsamtal.

Tips

  • Om du har din primära telefon och klonade telefon och ta emot ett telefonsamtal, kan båda telefonerna ringer.
  • Kloning en telefon att spionera på en annan person eller invadera någons privatliv är olagligt.

Det enklaste sättet att klona din iPhone SIM-kort för säkerhetskopiering

October 29

Det enklaste sättet att klona din iPhone SIM-kort för säkerhetskopiering


När du sparar kontakter till din iPhone, du riskerar att förlora dessa kontakter om du inte backa upp dem. Kontakter lagras på din iPhone SIM-kort. Det enklaste sättet att "klon" din iPhone SIM-kort för att säkerhetskopiera dina kontakter är att använda iTunes.

Instruktioner

1 Hämta iTunes från Apple. iTunes finns i både Windows och Mac OS-versioner.

2 Anslut din iPhone till datorn med hjälp av enhetens USB-kabel. Starta iTunes genom att klicka på "Start" och välj "Alla program" och klicka sedan på "iTunes."

3 Leta efter "enheter" i det vänstra sidofältet i iTunes. Högerklicka på ikonen som du hittar under "enheter" "iPhone" och välj "Back Up" från rullgardinsmenyn. Programmet kommer säkerhetskopiera kontakter. När du behöver återställa dessa kontakter, klicka på "återställa från backup" i stället för "Back Up".

Hur att klona ett SIM-kort

August 31

Hur att klona ett SIM-kort


Skapa en exakt kopia av en existerande SIM-kort.

Instruktioner

1 Först måste du IMSI (International Mobile Subscriber Identifier) ​​nummer. Denna rad siffror är vanligtvis tryckt på SIM-kortet själv. Detta är ett exempel på ett IMSI nummer:

IMSI: 429011234567890

En IMSI är vanligtvis 15 siffror, men kan vara en eller två siffror kortare.

2 Nu har du din IMSI nummer du behöver autentiseringsnyckeln (Ki), som är unik för SIM-kortet. Detta nummer kan endast upptäckas elektroniskt med hjälp av en SIM-duplicering, vilket är en extern enhet som du kommer att slot SIM-kortet i.

Ett SIM-duplicering är relativt billigt - de kan hittas på runt $ 10 varumärket - och kan köpas på flera platser. En Google-sökning på "Super SIM" kommer att dyka upp åtminstone flera online-butiker.

3 När SIM-duplicering är ansluten till datorn och SIM-kortet, kommer den att försöka förvärva Ki nummer och kopiera hela innehållet. När ett nytt SIM-kort placeras i duplicering efter denna process är klar, att data ska kopieras och för alla avseenden, kommer det nya SIM vara identisk med den gamla.

Tips

  • V2 eller senare SIM-kort är mycket svåra att kopiera som ytterligare kopieringsskydd och antisabotage protokoll har lagts till korten. En V2 kortet något görs cirka 2002 och senare (detta inkluderar 3G-kort). Varje försök att kopiera en V2 eller nyare kort kan resultera i kortet som återges fullständigt värdelös.

Hur att klona en mobiltelefon utan SIM-kort

May 17

Hur att klona en mobiltelefon utan SIM-kort


Medan kloning någons telefon upplevs ofta som ett sätt för någon att invadera din integritet genom att övervaka dina samtal, det finns ett antal legitima användningsområden för denna process. För ett exempel, genom att klona din telefon, kan du ha en back-up telefon med all din information och kontakter redo att gå om din primära telefon förstörs, förlorade eller stulna. Du kan ha en telefon att lämna på en plats, såsom kontor, och en annan du kan lämna hemma. Oavsett anledning till att vilja göra detta, med lite forskning processen är inte så svårt.

Instruktioner

1 Hitta säkerhets menyn på din mobiltelefon. Varje märke av mobiltelefon har en annan metod för att komma åt säkerhetsmenyn, och det kan vara svårt att hitta. Denna information är osannolikt att vara i din användarmanual, så att du kommer sannolikt att behöva slå upp riktningar för att lokalisera telefonens säkerhetsmeny på nätet. Webbplatser som erbjuder gratis information för mobil hacka är ett bra ställe att börja sökandet efter den metod för att få tillgång till säkerhetsmenyn.

2 Hitta telefonens elektroniska serienummer (ESN). Varje telefon har detta nummer, och det är oftast samma nummer som sin standard serienummer. Du hittar serienumret genom att ta bort telefonens baksida, ta ut batteriet och hitta där det skrivs ut bakom batteriet.

3 Få telefonen du vill klona information till och komma åt säkerhetsmenyn.

4 Ändra den klonade telefonens ESN för att matcha den ursprungliga telefonens ESN använder den klonade telefonens säkerhetsmeny.

5 Hitta den kod som gör att du kan ändra ditt telefonnummer. Alla märken mobiltelefon har en specifik kod för användning i säkerhetsmenyn som låter dig ändra cell telefonnummer. Eftersom denna kod kommer definitivt inte att vara tillgängliga med någon av telefonens dokumentation, måste du hitta telefonen specifika online, som du antagligen kan göra på en av de platser som nämns tidigare.

6 Ändra telefonnumret till klonade telefonen för att matcha antalet original använda säkerhetsmenyn koden refereras i det sista steget.

7 Gör en testsamtal för att säkerställa de klonade telefonfunktioner.

Tips

  • När du ta emot samtal, både den klonade telefon och den ursprungliga ringer.
  • Kloning av en telefon för att kunna använda den för att spionera på en annan person eller köra övervakning på honom är olagligt i de flesta länder.

Hur man lägger mitt SIM-kort i min Sciphone

July 17

Den Sciphone är en kinesisk klon av iPhone. Det kan ta emot en eller två SIM-kort, och låter dig växla fram och tillbaka mellan de telefonnummer på korten. Som med de flesta GSM-telefoner, måste du ta bort batteriet för att installera SIM-kortet i telefonen. När du har installerat SIM-kortet kan du ringa och skicka och ta emot textmeddelanden.

Instruktioner

1 Stäng av Sciphone och vänds det så att du tittar på baksidan.

2 Skjut batteriluckan mot den nedre kanten av telefonen. Ställ batteriluckan åt sidan.

3 Skjut ner batteriet och ta bort det från batterifacket.

4 Sätt i SIM-kortet i botten SIM-kortplatsen med guldkontakterna vända uppåt. Det avfasade hörnet på kortet ska vara på det övre högra hörnet. Du kan infoga en andra SIM-kortet i det övre facket med det avfasade hörnet längst upp till vänster och kontakterna pekar nedåt.

5 Byt ut batteriet och batteriluckan.

Tips

  • Klicka på "Telefoninställningar" på huvudskärmen och tryck på "Line Switch" för att ändra telefonnummer.
  • Om du byter linjen och det finns något SIM-kort i den andra slitsen, kommer telefonen har ingen service.

Hur att klona en GSM

August 8

Hur att klona en GSM


GSM (Global System for Mobile Communications) telefoner är inte lätt att klona. Till skillnad från andra populära telefonformat, innehåller de inte utvinningsbara uppgifter om telefonens inställningar eller interna data. Kloning metoder som fungerar på andra typer av telefoner misslyckas på GSM-telefoner. Kloning av en GSM är möjligt, men, genom SIM-kortet. Detta kommer att klona alla uppgifter om meddelanden, bilder och kontakter.

Instruktioner

1 Köp ett SIM-kort duplicering om du inte redan har ett. Dessa små enheter kan läsa och skriva till GSM telefon SIM-kort. Du kan köpa dem för de flesta järnaffärer, ofta för mindre än $ 20.

2 Ta ut SIM-kortet från din GSM-telefon genom att ta ut batteriet och skjuta ut kortet från hållaren.

3 Sätt in kortet i kortplatsen på toppen av SIM-kortet duplicering.

4 Anslut SIM-kortet dupliceringsapparat till datorn. Ett fönster öppnas efter några sekunder.

5 Klicka på "Leta IMEI-nummer" (eller liknande). Detta nummer identifierar specifika kort.

6 Välj "Extract Authentication Key" (eller liknande). Programmet kommer att behöva ansluta till Internet för att hitta den unika nyckel som matchar ditt IMEI.

7 Ta ut SIM-kortet när du uppmanas att göra det och sätt det nya SIM-kortet.

8 Klicka på "Write Card" (eller liknande). Detta kommer att klona de GSM-data från det första kortet på det nya SIM-kortet. Nu båda korten innehåller samma GSM-data, med undantag för telefoninställningar.

Hur man sätter in ett SIM två kort i en I68 Telefon

March 16

Hur man sätter in ett SIM två kort i en I68 Telefon


Den Sciphone i68 mobiltelefon anses av vissa vara en iPhone klon, eftersom dess egenskaper, utseende och känsla är liknande den i iPhone. Om du vill använda i68, måste du installera ett SIM-kort. I68 stöder dubbla SIM-kort, men telefonen kommer att arbeta med endast ett SIM-kort installerat. För ökad funktionalitet, som att använda två telefonnummer, kanske du vill installera en andra SIM-kort, eller SIM 2.

Instruktioner

1 Stäng av enheten genom att hålla ner i mitten "Home" -knappen i flera sekunder och skjuta riktningsknapp.

2 Tryck ner på baksidan batteriluckan och skjut det nedåt för att ta bort locket.

3 Tryck ner batteriet, så det lossnar, och dra ut den. Ta bort batteri bidrag för att få tillgång till SIM-kortplatser som finns på undersidan till vänster på batterifacket. Det kommer att finnas två SIM-kortplatser som finns där, den ena ovanpå den andra.

4 Sätt den första SIM-kortet i botten SIM-kortplats. Den trasiga hörnet på SIM-kortet ska vara i det övre högra hörnet, med guldkontakterna uppåt. Skjut det i facket för att installera den.

5 Sätt den andra SIM-kortet i kortplatsen som ligger strax ovanför den första. Den trasiga hörnet på SIM-2 bör vara det övre vänstra hörnet, med guldkontakterna nedåt. Skjut det i facket för att installera den.

Hur man upptäcker SIM-kort Kloning

June 4

Hur man upptäcker SIM-kort Kloning


SIM-kort kloning, en typ av bedrägeri inträffar när någon fångar ditt SIM-kort information du ringer ett samtal med din mobiltelefon, kopierar sedan denna information till en annan mobiltelefon. Personen gör sedan samtal och texter som du faktureras för. Dessa klonade telefoner är svårt för polisen att hitta, så det är viktigt att du ägna stor uppmärksamhet åt din mobiltelefonräkning att säkerställa att det inte finns några obehöriga samtal eller textmeddelanden.

Instruktioner

1 Öppna din månatliga mobilräkning eller komma åt den på nätet.

2 Kontrollera listan med telefonnummer räkningen visar du ringde eller mottagna samtal från. Anteckna eventuella okända nummer. Om det finns bara ett par okända nummer, är det möjligt att de är legitima - du kanske har kallas en restaurang att göra bokningar eller fick ett samtal från din mekaniker säger bilen reparerades. Kalla dessa siffror för att bekräfta att de är legitima.

3 Kontrollera siffrorna under dig textmeddelande del av din faktura. Se till att de alla är bekanta tal. Ring några okända nummer för att säkerställa att de är legitima.

4 Anteckna datum och tider för misstänkt aktivitet du märker under din normala mobil användning. Denna verksamhet ingår att inte kunna kontrollera röstbrevlåda, konsekventa samtal säger att de har nått fel nummer eller problem att placera utgående samtal.

5 Ring din operatör för att fråga om eventuella misstänkta samtal eller texter som anges på din faktura eller för att rapportera annan misstänkt aktivitet. Avdelningen bedrägeri undersöker SIM-kort kloning, men du måste ändra ditt telefonnummer och befintliga SIM-kort för att minimera kostnaderna på ditt konto.

6 Lägg till en PIN-kod som måste anges innan du kan ringa samtal på din mobiltelefon. Enligt Better Business Bureau, kan en PIN-kod minska risken för SIM-kortet som ska klonas med 80 procent.