köpa satellitradio

Hur man köper en mottagare satellitradio

May 12

Hur man köper en mottagare satellitradio


I början av kabel-TV fanns motstånd mot tanken på att betala för något som alltid varit gratis. Men detta motstånd rann ut i sanden när konsumenterna upptäckte att de kunde gå från en handfull låg kvalitet kanaler till hundratals högkvalitativa sådana. Samma sak gäller för satellitradio. Det kräver ett månadsabonnemang, men programmeringen är nästan kommersiella gratis och du får upp till 180 högkvalitativa stationer. Eftersom signalerna kommer från en satellit kan du också lyssna på dina favoritkanaler var du än är. Med så många val i en brusfritt, CD-signalkvalitet, har satellitradio mycket som talar för det.

Instruktioner

1 Välj ett satellitnätverk. Detta beslut har blivit lättare eftersom de två nätverken, Sirius och XM, har slagits ihop till ett enda bolag. Men trots sammanslagningen finns det fortfarande stora skillnader mellan Sirius och XM och satellitmottagare kan bara få de nätverk de är utformade för. Sirius nätverket har tre satelliter och 130-plus stationer varav 69 är musik, 18 nyheter eller talk, 11 underhållning, 11 lokal trafik och väder och resten sport. Sirius bär också kantig programmering som Howard Stern. XM nätverket använder två satelliter för att leverera 170-plus-kanaler varav 70 är musik, 92 talk, sport, nyheter och underhållning och 21 trafik och väder. Det bär också visar med populära musiker som Bob Dylan, Tom Petty och Quincy Jones. Vid tidpunkten för denna publikation abonnemangsavgifter är desamma för både grundläggande planer kör $ 12,95 per månad och premium planer ytterligare $ 4, som i samband med offentliggörandet.

2 Välj typ av mottagare. Det finns satellit radiomottagare för nästan varje program som du kan tänka dig. Du kan få en in-dash-mottagare för din bil, en komponent mottagare för ditt hem stereo, bärbara satellit radioapparater du kan ta med överallt och plug-and-play-mottagare kan du överföra mellan hemmet och bilstereon för en abonnemangsavgift. Välj den som bäst passar det sätt du tänker använda den. Enligt Autos.com, från och med 2010 de mest populära mottagare för bilen är Sirius nätverkets "DEI SIRIUS Sport 5" och "Audiovox SV5TK1 Stratus 5" och XM nätverkets "Audiovox XpressRC XMCK30P" och "Audiovox XpressRCi XDRC2V1."

3 Lägg de rätta tillbehören. Glöm inte att de flesta satellitmottagare behöver rätt tillbehör för att göra jobbet. För i-streck mottagare detta inkluderar en antenn, monteringssats och kabelstammen. För bärbara du kan behöva en dockningsstation för att ladda batterierna och ansluta till din stereo. Den överlägset viktigaste tillbehöret är en antenn eftersom de enda mottagare som inte behöver en är bärbara, som har den inbyggd. Alla andra satellitmottagare, inklusive in-dash, hem komponent och plug-and-play, behöver en separat antenn för att fungera korrekt. Satellitradio hem och bilpaket har vanligtvis en antenn medföljer andra tillbehör du kan tänkas behöva.

Hur man installerar Denon AVR-689 mottagare

February 23

Denon AVR-689 är en 560-watts 7.1-kanals hemmabiomottagare som ansluter AV-komponenter med högtalare och en TV. Designad för HD-anslutningar, är Denon utrustad med märkta, färgkodade uttag på baksidan för snabb installation av utrustningen. Du kan ansluta bandspelare, en Blu-ray-spelare, en CD karusell, HD-TV och programmering källor såsom kabeltelevision. En inbyggd radio kan du ta emot markbundna AM / FM-stationer, eller koppla upp en Sirius-mottagare för satellitradio.

Instruktioner

1 Skär en högtalarkabeln för varje högtalare i systemet och lossna halv tum av isolering på varje ände.

2 Anslut de två delarna i varje ände av högtalarkabeln från de positiva och negativa terminaler på högtalaren till de positiva och negativa terminaler märkta för den högtalaren på baksidan av Denon. Den färgade kabeln ansluts till den positiva polen. Anslut den omärkta ledningen till minuspolen.

3 Anslut varje AV-komponent, såsom en DVD-spelare, med hjälp av en komposit AV-kabel för att ansluta uttagen märkta för den komponenten på baksidan av Denon. Varje kontakten på komposit-AV-kabel för en DVD-spelare matchar en färg på utgångarna för spelaren och ingångarna på Denon.

4 Anslut HDMI-kabeln från den märkta utgången på baksidan av Denon till ingången på en HDTV.

5 Fäst AM och FM-antenner medföljer Denon till de märkta anslutningarna på baksidan av mottagaren. Varje antenn ansluts till terminalerna genom att trycka fjäderklämmorna över terminalerna för att öppna två hål för antenntrådarna.

6 Anslut en Sirius-mottagare till uttaget märkt på Denon för Sirius satellitradio med den medföljande kabeln med Sirius enheten.

7 Fäst standard RF-koaxialkabeln från TV-utgången på baksidan av din kabelbox eller annan programmering källa till RF-ingången på baksidan av Denon.

8 Anslut strömkablarna för alla komponenter i systemet.

Radio Vs. Sirius

February 25

Radiomarknaden har förändrats dramatiskt sedan 2001 lanseringen av satellitradio. Borta är de dagar då du helt enkelt valt antingen AM eller FM. Nu dina val kan omfatta 130 olika kanaler, med stationer ägnas åt något annat än Grateful Dead och pratshower med Howard Stern. Även satellitradio har ökat i popularitet genom att ge lyssnarna ett överflöd av val, är traditionella eller mark radion inte nödvändigtvis döda ännu.

Satellit vs. Terrestrial

Terrestrial radio går tillbaka till cirka 1897. Enligt Boston Globe Media, 230 miljoner lyssnare fortfarande lyssna på marksänd radio varje vecka. Även om detta är ett stort antal, är det lägre än fem år sedan, och fyra procent av hushållen använder nu satellitradio. Att antalet ökar varje år. Satellit ger lyssnare val samt kontroll över vad de lyssnar på. Sirius radio expanderar efter sammanslagningen med XM Radio, en annan satellit företag, och ändra landskapet i radion.

Kostnad för Sirius

Till skillnad från gratis, terrestrial radio, kommer Sirius satellitradio kostar ca $ 20 per månad för ett fullständigt paket. Detta inkluderar alla stationer inklusive talk och sport radio. Men om du känner att du inte skulle använda alla 130 eller flera stationer eller om du inte är intresserad av sport eller radioprogram, minskade paket varierar från $ 6,99 till $ 12,99 per månad (2009 års priser).

Terrestrial Radio Cons

Terrestrial radio erbjuder musikkanaler samt föredrag och sportstationer gratis. Men när du flyttar bort från tornet sända radiosignalen vinster mottagningsstörningar den. Följaktligen kan en radiostation som du kan njuta av en stad inte att vara tillgängliga i en annan. Reklam är också en del av att lyssna på traditionell radio, eftersom reklam är dess huvudsakliga inkomstkälla.

Terrestrial Radio Fördelar

Även mark radio används en gång en analog signal, HD-teknik sänder nu marksänd radio digitalt och används oftare. FM-radio kan nu ha CD-kvalitet.

Sirius Cons

Den stora nackdelen att Sirius är kostnaden. Stationer helt ägnas åt Bruce Springsteen kan vara bra för Boss fans, men andra inte vill betala för det. Dessutom kan mer än 130 kanaler vara överväldigande att vissa lyssnare.

Sirius Pros

Stationer på Sirius finns överallt på grund av Sirius digitala satellitsignalen. Så om du har ett visst program, finns i ett område som stationen. Dessutom har Sirius färre reklam än marksänd radio eftersom det bygger på abonnemang, inte reklam för sina intäkter. Sirius är också saknar censur, eftersom dess lyssnare är alla frivilliga abonnenter.

Hur man byter XM Sirius i bilen

March 8

Hur man byter XM Sirius i bilen


På grund av det faktum att XM och Sirius Satellite Radio system från två olika företag, kan du inte använda XM radioutrustning för att ansluta till Sirius satellitradio nätverk. I stället måste du ansluta Sirius egen utrustning till bilen, och ta bort alla XM radioutrustning om du inte vill använda den längre.

Instruktioner

1 Koppla XM utrustning från bilen; tar bort pluggar från bilradioapparater och cigarett adaptrar och ta bort utrustningen från instrumentbrädan.

2 Lyft upp XM antennen från bilen exteriör så försiktigt som möjligt. Byt XM antennen med Sirius antenn, sedan linje antennkabeln via bilens på samma sätt XM antennens kabel gick. Var noga med att låta Sirius antennens limmet torka i 72 timmar innan du tvättar bilen.

3 Placera Sirius satellitmottagaren på instrumentpanelen via lim som medföljde Sirius kit, eller anslut den till din vent med den medföljande vent mount, beroende på vad du föredrar. Om du använder lim, bör du tillåta minst 72 timmar för limmet torka.

4 Anslut tunern till radion. Om du använder en trådlös sändare, ställa in radion till frekvensen den trådlösa sändaren sänder från.

5 Aktivera din Sirius radio genom att logga in aktiverings hemsida Sirius (se "resurser") och ange numret på baksidan av din Sirius tuner.

Tips

  • Om du inte känner dig bekväm med någon av dessa steg, ta bilen till en auktoriserad tekniker och få dem att installera Sirius utrustning och ta bort XM-enheter. Även om du inte är sannolikt att skada din bil allvarligt, kan det vara svårt att utföra dessa steg, särskilt antenndelen.

Hur fungerar XM Satellite knappen Arbetet med en 2005 Nissan Altima?

March 10

2005 Nissan Altima har en CD-spelare med FM, AM och satellitradio kapacitet. Den "SAT" -knappen ger tillgång till XM satellittjänst när man trycker. Även på vägen, kanske du har frågor om hur "SAT" -knappen används.

Aktivering

Den "SAT" -knappen kan skjutas när du lyssnar på AM / FM-radio eller en cd för att växla ljudet till satellitradio. Satellitradio fungerar när Altima bilen nyckeln vrids till "ACC" eller "ON". Den senast inställda stationen innan satellitradio var avstängd tidigare visas.

inställningar

Arton satellit radiostationer kan programmeras in i Altima CD-spelaren. Välj "A", "B" eller "C" förinställning och tryck sedan på "SAT" -knappen. Välj önskad satellit radiostation med hjälp av skanningsknappar, och håll en av snabbvalsknapparna tills kanalen har sparats i minnet.

Hur man installerar en JVC KD-G310

March 12

Om du har köpt en JVC KD-G310, kan du ha det installerat på en bilstereo butik, eller så kan du prova att installera det själv. Installera bilstereo är ganska enkelt, men processen kan variera beroende på konfiguration instrumentbrädan i bilen. KD-G310 är en CD-spelare som kommer med en fjärrkontroll. Det har AM / FM-stereo, en kontakt i ryggen för att lägga till en mottagare satellitradio och CD CD-växlare. Fronten på enheten är löstagbar för säkerhet.

Instruktioner

1 Ta bort den löstagbara fronten. Tryck på knappen fronten frigör att det hoppar ut.

2 Ta bort trim runt fronten, bända försiktigt bakifrån.

3 Sätt i avtagbara handtagen i skårorna på framsidan av CD-spelaren.

4 Skjut den bakre delen av JVC KD-G310 i hylsan försedd med radion. Var försiktig med att inte skada säkringen på baksidan

5 Böj flikarna på kroppen av KD-G310 utåt något för att hålla hylsan på plats.

6 Anslut ledningarna från bilen till uttagen på baksidan av enheten. Med hjälp av handtagen, tryck enheten i radiouttaget i instrumentbrädan. Tryck inåt på handtagen och dra dem mot dig.

Tips

  • KD-G310 är en enda DIN stereo, om bilen har en dubbel DIN hål, kan du behöva köpa en spacer och fästen för att hålla den på plats.
  • De flesta nyare bilar kommer att ha rätt ljudanslutningar, men du kan behöva en adapter kit för kabeldragning om bilen är en äldre modell.

Fördelar med FM-mottagare

March 14

Fördelar med FM-mottagare


Uppfanns av Edwin Armstrong i mitten av 1930-talet, FM-signalen som en betydande förbättring i ljudkvalitet över tidigare AM frekvensen. Den amerikanska militären först sätta den förbättrade signalen till större användning under operationer under andra världskriget. Idag är de flesta musik stationer sänder i FM-frekvens, medan AM frekvensen är kvar att prata stationer. FM-mottagare är idealiska för musiklyssnare, som ger gratis musik med hög ljudkvalitet.

Statisk

AM-mottagare är mycket mer utsatta för statisk och störningar än FM-mottagare. FM står för "frekvensmodulering", vilket innebär att mottagaren beror på hastigheten som en radiovåg förändras för den information som den tar emot. AM-mottagare, å andra sidan, är beroende av hur stark eller svag radiovågen är för deras information. Denna skillnad gör det möjligt för FM-mottagare för att undvika inblandning av sådana saker som höga byggnader och blixtar.

ljudkvalitet

Utbudet av ljud som kan höras över en FM-frekvens är betydligt större än vad som sänds av AM frekvensen. En FM-mottagare kommer i princip att kunna producera alla anteckningar och ljud som hörs av det mänskliga örat. För musik speciellt, är detta en betydande fördel, eftersom alla röster och ljud kommer att återges korrekt, eftersom de var tänkta att höras.

Mängd stationer

Efter utbrett införande av FM under 1950-talet, blev tillgängliga via FM-mottagare mer och mer musik. Medan konkurrenter som CD och satellitradio har blivit populär, är en FM-mottagare fortfarande ett lättillgängligt sätt att lyssna på en ström av fri bärbar musik, och att presentera dig för nya artister och innehåll. En FM-mottagare är en stor enhet för varje person som älskar musik.

Information om 2007 Jeep Grand Cherokee

March 16

2007 Jeep Grand Cherokee, en del av den tredje generationen av Grand Cherokees, erbjuds ett brett utbud av motorer och trimmar nivåer. Den mellanstora SUV från Jeep förutsatt varianter som var bränslesnål, off-road redo, och hög prestanda. För 2007 års modell, Grand Cherokee fick smärre förbättringar av interiör och exteriör.

Historia

I slutet av 1980-talet och början av 1990 hade Jeep en populär SUV kallas Cherokee. Även försäljningen var fortfarande stark för Cherokee det inte kunde konkurrera direkt mot de större och mer lyxiga konkurrenter som introduceras på marknaden, liksom Ford Explorer. År 1993 Jeep släppte större och mer förfinad Grand Cherokee att konkurrera på den växande SUV marknadssegment. Den första generationen var tillgängliga från 1993 till 1998. Den andra generationen infördes 1999 och den tredje i 2005.

typer

För 2007 års modell, var Jeep Grand Cherokee erbjuds i fyra utföranden, inklusive Laredo, Limited, Over och SRT-8. Ett stort antal olika motorerna var tillgängliga, inklusive en vanlig gas 210 hästkrafter 3,7-liters V-6, 230 hästkrafter 4,7-liters V-8 och 330 hästkrafter 5,7-liters V-8. En 215 hästkrafter 3,0-liters V-6 dieselmotor och 235 hästkrafter 4,7-liters V-8 E85 flex fuel-motor fanns också. SRT-8 modeller var utrustade med en högpresterande 420-hästkrafter 6,1-liters V-8 motor.

Storlek

Plats för fem-passagerare var standard på alla utföranden av 2007 Jeep Grand Cherokee. Främre utrymme var 39,7 inches och främre benutrymme mätt i på 41,7 inches. Baksätespassagerarna hade 39,3 inches av utrymme och 35,5 inches av benutrymme. Alla modeller, spara SRT-8, var 186.6 inches lång, 73,3 inches bred och 67,7 inches hög. SRT-8 modeller var utrustade med olika fjädring och satt 66,7 inches hög.

Funktioner

Standard på basmodellen 2007 Jeep Grand Cherokee Laredo ingår fast levande axel bakfjädringen, främre och bakre stabilisator barer, 17-tums lättmetallfälgar, alla terrängdäck, däcktryck övervakningssystem, stabilitetskontroll, antispinnsystem, 4-hjuls ABS, tyg sittplatser, farthållare, lutning styrning, tonade rutor och ett takräcke. Tillgängliga alternativ ingår automatisk dim backspegel, motorvärmare, läder sittplatser, uppvärmda säten, makt justerbara pedaler, makt glastak, dragkrok och satellitradio.

expert Insight

Edmunds sade: "2007 Jeep Grand Cherokee är en av de bättre medelstora SUV som off-road kapacitet och val motor." När man talar om 2007 uppdateringar MSN Autos sa, "2007 Jeep Grand Cherokee emot några interiör och exteriör uppdateringar och smala ingjutna färger svart kropp gjutning och kropps färg dörrhandtag för Laredo och reviderade bakre bakljus och borstad aluminium rostfritt stål främre sill vakter på Over. "

XM Vs. Sirius

March 25

XM Vs. Sirius


XM och Sirius var de första satellitradio leverantörer. Under 2008 godkände Federal Communications Commision en sammanslagning av de båda bolagen, vilket skapar Sirius XM. Abonnenter från båda företagen fått ytterligare kanaler och paket alternativ. Även om de är nu en enda enhet, kan abonnenterna fortfarande välja att prenumerera genom XM eller Sirius bygger på personliga smaker och intressen.

Vad är Satellite Radio?

Satellitradio ger en kommersiell ljudupplevelse till abonnenter som betalar en månadsavgift för tjänsten. Från och med 2009 fanns det mer än 120 kanaler som erbjuds, bland annat musik, nyheter, levande, idrott och andra specialkanaler. Det fungerar genom ett nätverk av icke-geostationära satelliter i omloppsbana ovanför jorden. Abonnenter köper en mottagare som kan monteras i hemmet eller bil för att ta emot signalen, som är starkast i tätbefolkade områden. Ytterligare utrustning, till exempel en utomhusantenn och en trådlös signal repeater system, kan köpas separat för att öka signalstyrkan. Eftersom satellitradio är en betaltjänst, är det inte regleras av samma federala organ som andra radiostationer.

XM Historia

Inleddes i november 2001, XM var den första satelliten radio företag. XM moderbolag, The American Mobile Radio Corporation, hade grundats 1992 av visionärer som kunde se potentialen för nya satellittekniken. XM två första satelliterna kallades "Rock" och "Roll".

Sirius Historia

Sirius lanserades i juli 2002 och fick sitt namn efter den ljusstarkaste stjärnan i stjärnbilden Canis Major, ett lämpligt val för ett företag som i huvudsak arbetar i rymden. Stjärnan fick sitt namn efter den egyptiska guden Osirius, som skedde i form av en hund, som blev Sirius logotypen. En höjdpunkt på Sirius lineup är de ursprungliga MTV VJS - Martha Quinn, Nina Blackwood, Alan Hunter och Mark Goodman - som har värd många av musikkanaler, inklusive 80 på 8 och Classic Rewind.

Fusion

Sirius köpte ut XM i juli 2008 efter FCC godkänt fusionen. Fusionen diskuterades först i februari 2007, men oro över konkurrensen och monopol försenat godkännande. Vid tidpunkten för fusionen, hade de två företagen totalt mer än 18 miljoner abonnenter, vilket motsvarar mindre än 10 procent av den potentiella marknaden.

Sirius XM

Varje station hade exklusiva kanaler som finns tillgängliga som paket kallas "Best of XM" och "Best of Sirius." XM paketet ingår Oprah Radio, PGA Tour Nätverk och MLB Homeplate. Sirius paketet har Howard Stern, Martha Stewart Living Radio, NASCAR och Playboy Radio. Dubbletter kanaler eliminerades i fusionsprocessen. För en extra kostnad, kan abonnenterna välja att ta emot alla kanaler som erbjuds på Sirus XM.

fördelar

Satellitradio kan du skräddarsy dina specifika lyssnings intressen, oavsett om du njuta av country-western, jazz, klassiskt, pop, klassisk rock, heavy metal eller oldies. Bland höjdpunkterna finns exklusiva liveframträdanden, specialkanaler som allt-Bruce Springsteen E-Street Radio och semester programmeringsalternativ. Elvis Channel sänder live från Graceland och Classic Vinyl, den klassiska rock kanal, härstammar från Rock and Roll Hall of Fame i Cleveland. Satellitradio ger en konsekvent signal över hela landet, vilket är fördelaktigt för dem som reser med bil eller lastbilsförare som tillbringar sin arbetstid på vägen.

Hur du använder din sirius en enhet inne i ditt hem

March 31

Hur du använder din sirius en enhet inne i ditt hem


Sirius One är ett billigt och bekvämt modell av satellitradio som fungerar bra i bilen. Men du kan också ansluta din Sirius One Radio att arbeta i ditt hem eller annan litet utrymme.

Instruktioner

1 Köpa vad som kallas en "hem kit" för radion. Du kommer att behöva extra delar för att få din satellitradiomottagare att spela hemma på din stereomottagare eller genom att koppla in den.

2 Besök din lokala Radio Shack eller elektronikaffär och fråga om modeller, uppgraderingar och prissättning av hem kit. Du kan även titta på auktion webbplatser. Alla dessa platser kan bära en FM-modulatorer du kan koppla upp som skulle göra det möjligt att du kan sända din signal på FM-radio i hela hemmet. Tune radion till en tom station antingen på lägsta eller högsta slutet av radioratten och mottagaren måste vara inställda på samma frekvens.

3 Alternativt, bifoga en kabel (kablage) på baksidan av mottagaren direkt till stereon eller bärbara boom box uttagen i ryggen (eller front) i förekommande fall kan vara. Fäst den på samma sätt som du skulle ansluta andra externa elektroniska enheter såsom en TV. Kvaliteten kommer inte att vara stor, eftersom just denna modell inte är avsedd att användas på detta sätt, men den är lämplig för mindre hem, företag och lägenheter. Signalstörningar kan uppstå, ha tålamod. Återigen, måste du använda en FM-radio för att plocka upp signalen.