Kört fast bilen i grus

Vad är orsakerna till Dra Trailer bromsar?

November 11

Vad är orsakerna till Dra Trailer bromsar?


Det kan vara svårt att hitta orsaken till att dra bromsar på en släpvagn. Flera problem eller felaktiga delar kan göra släpvagnsbromsar aktiveras av sig själva. Dra bromsar brukar inte låsa upp helt. Det är vanligt att hjulen fortfarande vända, men sladda när de flyttar över mindre fasta ytor som grus. Bromsar som drar med något kan drastiskt sänka bränsleeffektiviteten hos bilen. Dra bromsar kan överhettas och skada andra delar av bromssystemet. Låsta bromsar kan bära ett hål i däcket som den drar ut på marken. Det är viktigt att omedelbart fastställa dra bromsar.

Luft i Broms Lines

Vid påfyllning en släpets bromsvätska, blir luft i bromsledningar. Eftersom bromsarna används, värmer upp luften upp och expanderar. Det ökade lufttrycket kan hålla bromsbackarna i kontakt med bromstrumman när den passerar genom ledningarna. För att ta bort luft från bromsledningar, måste du blöda bromsarna. De flesta bromsar har Utluftningsventil ventiler för att hjälpa till med att ta bort luft. Hook en slang till avluftningsventilen, placera den andra änden i en behållare för att hålla bromsvätska som släpptes, har någon i bilen genom att trycka på bromspedalen och öppna avluftningsventil något. Bromsvätska och luft kommer att strömma genom ventilen in i röret. Processen bör upprepas tills inte längre kommer luft genom ventilen.

Korrosion

Vatten kan komma in i en trailer bromssystem och orsaka korrosion. Detta är särskilt problematiskt med båttrailers som utsätts för saltvatten. Saltvatten korroderar metalldelar mycket snabbare än sötvatten. Korroderade metalldelar inte kan röra sig så fritt som vanligt och kan bli låst läge gnugga mot bromstrumman. Det är möjligt att ta bort rost från metalldelar genom slipning dem, men det kan vara svårt att ta bort all rost utan något förändra formen av delarna. Det är oftast en bättre idé att bara ersätta korroderade delar i bromssystemet.

Bent Spindle

Om bromsarna började dra efter du träffar en bula eller grop, är den troliga orsaken en böjd axel. Spindeln har ett däck på släpets axel. När spindeln är böjd, har däcket en ojämn rotation och ofta gnids mot bromsbelägg. Du kan söka efter en böjd axel genom att placera en nivå på toppen av däck som drar. Nivån bör ange däcket är jämnt balanserad om spindeln inte böjs. Om spindeln är böjd bör hela axel bytas ut. Det är möjligt att svetsa en ny spindel på den aktuella axel, men den värme som krävs för svetsning försvagar metall axel och kraftigt ökar chansen axeln kommer att bryta i framtiden.

Hur DE-jonisera vatten med en CR-20

May 10

Hur DE-jonisera vatten med en CR-20


Undvika vattenfläckar när du tvättar din bil kan vara svårt. Ett sätt att undvika dem är att skölja bilen med avjoniserat vatten. När vatten avdunstar, lämnar det bakom mineraler som klamrar sig fast bilen och orsaka fläckar. Avjonisering bort mineraler så det finns ingenting kvar när bilen torkar. En typ av avjonisering systemet är DIC-20 från CR Spotless Systems, bättre känd som CR-20. Detta lilla bärbara avjonisering enhet kan du skapa avjoniserat vatten hemma.

Instruktioner

1 Skruva din trädgårdsslang från ditt hem slang tapp. Fäst ena änden av DIC-20 enheten till tappen med hjälp av 48-tums tilloppsslang som medföljde systemet. Anslut den andra änden av enheten till trädgårdsslangen.

2 Fästa sprutan munstycke eller högtryckstvätt till änden av trädgårdsslangen. Om du använder en spruta, ställ in den på "fan" eller "platt". Om du använder ett tryckmunstycke, se till att trycket är inställd på mindre än fyra liter per minut. Slå på vattnet.

3 Slå på enhetens TDS mätare. Mätaren är inte nödvändigt att deionize vattnet - snarare låter det du vet när vattnet ordentligt avjoniserat. Om mätaren läser 30 ppm eller mindre, är det vatten mineralfria. Om mätarens värde är större än 30, till hartset patroner behöver bytas ut.

4 Tvätta bilen, var noga med att noggrant skölja bort all tvål och smuts. Om tvål eller smuts misstag kvar, kan det orsaka fläckar. När du är klar, låt bilen lufttorka.

Tips

 • Enheten väger 53 pounds men kommer på hjul för enkel användning.
 • DIC-20 deionizes cirka 300 liter vatten.
 • Innan du ställer undan enheten, ta bort hartspatroner och låt dem torka. Annars kan de växa alger och bli ineffektivt.
 • Nykterist avjoniserat vatten. Det kan ta bort mineraler från kroppen.
 • Öppna inte kassetthusen på enheten förrän vattnet har stängts av och allt vattentryck i slangen lättad. Detta kan åstadkommas genom att man klämmer sprutan munstycket tills inget mer vatten kommer ut.
 • Inte lod enheten i ditt hem. Avjoniserat vatten kan skada vissa typer av hushåll VVS.

Hur man installerar en kort Shifter i en Civic

June 13

Hur man installerar en kort Shifter i en Civic


En kort shifter är ett bra sätt att göra din växling snabbare och må bättre. Det finns många märken ute från skunk2 till B & M.

Instruktioner

1 Jag rekommenderar att köra bilen upp på ramper. Om du inte har någon, fast bilen upp på pallbockar. Ta bort växelvredet och främre mittkonsolen från bilen.

2 Ta bort de 2 skruvarna som håller avgas upp och flytta den ur vägen.

3 Enligt shifter finns en skylt som håller den till bilen, ta bort dessa bultar. På överföringsänden, det finns en annan bult på en stång och den andra staven finns en "tik stift" som du använder en punch för att ta bort.

4 Ta bort hela kopplingen från bilen. Det finns en skylt med 2 bultar som håller ihop som du behöver ta bort. De är nästan runda med 2 platta sidor. Använd några skikt för att hålla dem medan du tar av dem.

5 Ta din nya shifter och sätta plattan på nya stavar. Resten av anläggningen är densamma som borttagning! Njut av!

Hur att dra en bil ur snön

July 10

Hur att dra en bil ur snön


När vägarna få slick eller packad snö under vintermånaderna, kan bilen lätt fastnar i det. Du kan prova säkerhets bilen upp och snabbare framåt, men för det mesta bilen är förmodligen fastnat. Du kommer att behöva få en fyra-wheel-drive lastbil eller annat fordon för att ansluta till din bil med en dragkedja och dra bilen ur snön.

Instruktioner

1 Tillbaka en fyra-wheel-drive lastbil upp till den änden av fast bilen är lättare att komma nära - ibland framsidan av bilen kommer att vara i en snövall så att du kommer att behöva ansluta till bakaxeln. Stannar inom 3 fötter främre eller bakre stötfångaren av fast bilen.

2 Sätt lastbilen i parken.

3 Wrap en dragkedja över toppen av bakaxeln av lastbilen och haka kedjan över sig själv - placera kroken på änden av kedjan över en kedjelänk som är nära toppen av axeln för att göra kedjan slingan snäva . Kontrollera att kedjan inte lindad runt några kablar eller slangar, bara axeln.

4 Linda dragkedjan över toppen av axeln av den fastnade bilen lastbilen backas upp till. Krok kedjan över sig själv - placera kroken på änden av kedjan över ett kedjelänk som är nära toppen av axeln för att göra kedjan slingan tätt. Kontrollera att kedjan inte lindad runt några kablar eller slangar, bara axeln.

5 Har en andra förare komma i den fastnade bilen och sätta bilen i friläge. Få i fyra-wheel-drive lastbil, lägga den i lägsta växeln och tryck på gaspedalen långsamt och gradvis. Se till att hjulen på fastnat bil och lastbil drar det är rak som du drar den. När föraren av lastbilen pressar sina bromsar efter det drar ut fastnat bilen, bör föraren av fast bilen också driva sina bromsar för att stoppa.

6 Sätt båda fordonen i parken.

7 Haka kedjan från axlarna när bilen är misslyckades och på vägen igen.

Hur man talar till en Body Shop att få Paint Fast

May 26

Hur man talar till en Body Shop att få Paint Fast


Auto organ verkstäder fungerar på alla externa, icke-mekaniska komponenter i bilar, inklusive strålkastare, stötfångare, dörrpaneler, kvartspaneler och huvor. Målning bil ersättningskomponenter eller lagning repor i en lack är rutinarbete för de flesta kropps butiker. Om du behöver ha färgen på din bil eller lastbil fast, se till att du täcker specifik information om ditt fordon, det lackskador och betalning när du pratar med en representant från butiken.

Instruktioner

1 Förbered grundläggande information om ditt fordon. Skriv ner år, märke och modell av bilen. Till exempel: 1998 Ford Contour.

2 Förbered specifik information om skador på bilen. Dokumentera den del som behöver målas, hur djupt skadan eller scratch är och längden på skadan. Till exempel: front förarsidan fender, tre "ytlig repa.

3 Förbered betalningsinformation eller försäkring. Om du använder din försäkring för att fixera färgen på bilen, vara säker på att kroppen butiken du har valt är godkänd av din bil försäkringsgivare. Ring din auto försäkringsbolag om du är osäker.

4 Kontakta Body Shop. Om motsvarande via e-post, förbereda en bild av det område som behöver målas. Håll en fjärdedel eller ett måttband på bilden för storlek sammanhang. Om besöka personligen, ta eller ett foto av skadan bilen.

5 Ge den förberedda informationen till body shop. Fråga hur mycket reparationerna kommer att kosta och hur länge bilen kommer att behöva i butiken. Klargöra betalningsinformation i förväg så att det inte finns några överraskningar när arbetet är färdigt och The Body Shop ger dig en faktura.

Tips

 • Att ta bilen till body shop är det bästa sättet att få en korrekt kostnadsbedömning för reparationer.
 • Gör inte muntliga överenskommelser med butiken. Istället får en skriftlig uppskattning för det arbete som skall utföras.

Hur man spänna fast Säkerhetsbälte

June 20

Hur man spänna fast Säkerhetsbälte


Säkerhetsbälten kan rädda liv vid trafikolyckor. Du måste följa grundläggande regler för att säkerställa att din fordonets bilbälten fungerar. När ett bilbälte är i bruk, bör den vila bekvämt över bröstet och nedre bäckenet. Kör inte bältet bakom överkroppen eller låta den nedre bandet kör ovanför nedre bäckenet. Om bandet har för mycket slack, kan du glida i det vid en olycka. Det tar bara två sekunder för att sätta säkerhetsbältet på, men de kan vara de mest väl spenderade stunder av dagen.

Instruktioner

1 Öppna bildörren och sitta i fordonssätet. Stäng dörren. Justera sätet ställning antingen för hand eller mekaniskt så att den rymmer kroppen bekvämt.

2 Ta tag i bälteslåset nära vänster axel om du sitter på förarsidan, eller höger axel om du sitter på passagerarsidan av fordonet.

3 Dra bälteslåset som är ansluten till bandet över din kropp tills den når den nedre spärren nära mittkonsolen. Slip framsidan av metallspänne i spärren för att låsa den på plats. Dra på spännet för att se till att den sitter fast ordentligt.

4 Justera bältesbandet så att det sitter över bröstet och över den nedre bäcken. Skjut bälteshöjdjustering upp och ner för att skapa en bekväm passform; Om bilen har en alternativ höjdjustering, kommer det att vara där den övre bältesband möter bilen ramen.

5 Dra ut någon slack i bältet genom att mata in den bältesmekanismen; Se till att bältet sitter tätt mot kroppen.

Tips

 • Äldre fordon och bilar med mitt säten kan funktionen endast höftbälten. När knäck ett höftbälte, se till att det vilar tätt över din nedre bäckenet.

Den bästa bilen högtalare för Dodge Charger

July 28

Den bästa bilen högtalare för Dodge Charger


Dodge Charger finns med flera alternativ för sin bilens ljudsystem. Laddare ägare kan välja från en mängd olika stereo däck och högtalarkonfigurationer. Sanna bilstereo entusiaster väljer att uppgradera sina fabriksinstallerade högtalare med eftermarknads modeller som erbjuder en mer komplett ljud. Högtalarna i streck, dörrpanelerna och den bakre däck kan alla bytas för eftermarknads högtalare som kommer att leverera högre kvalitet och större kapacitet.

Dash Högtalare

De Charger'd streck högtalare är 3,5-tums diskant. De är i första hand avsedda att tolka de högsta tonerna av musik och ge balans till alla musikaliska prestanda. De bästa diskant erbjuder kvalitet "toppar" samtidigt som man undviker "tinny" ljud som kan höras genom sämre högtalare.

De Infinity Reference tvåvägs 3,5-tums högtalare erbjuder en ljudkvalitet och kan acceptera en hög rad ingången (upp till 40 watt). Även om inte den dyraste högtalare Infinity högtalarna erbjuder några av de högsta kvalitet och mest makt.

Boston Acoustics 3,5 tvåvägshögtalare har bra ljud med syntetiska surroundmaterial som varar längre än den traditionella gummi. BA högtalare kan hantera upp till 30 watt ingång för att hantera eftermarknads förstärkare.

JL Audios Evolution serie av 3,5-tums högtalare är ett ekonomiskt alternativ för ljudkvalitet. JL tvåvägs streck högtalare kommer att acceptera upp till 25 watt och levererar förstklassig ljud utan att använda en välljudande, men kortvarig gummi woofer.

Dörrpanelen Högtalare

Högtalarna på dörrpaneler laddaren har ansvar för att skapa en surroundeffekt samtidigt som den levererar mid-range signaler som utgör den största röst i bilen högtalare. Laddaren är utrustad med 5,25-tums dörrhögtalare, men högtalaren väl kommer att acceptera upp till 6,5-tums högtalare.

Boston Acoustics SR55 högtalare hantera betydande effekt (upp till 75 watt) och har en inbyggd crossover för perfekt ljud svar.

JL Audio Evolution-serien fortsätter att tillhandahålla ljudkvalitet genom olika högtalarstorlekar. För dörrpanelerna JL Audio ger 5,25-tums tvåvägs C5-högtalare. De hanterar upp till 65 watt för att lämna dig med stora alternativ för förstärkning.

Focal s 130 CVX högtalare är anmärkningsvärt. Focal inte prestera bra i de flesta högtalarstorlekar, men i 5,25-tums intervall, ger de en ljudkvalitet med en innovativ design. Den inverterade dome tweeter på tvåvägshögtalare innebär en klart ljud utan att skrika "toppar". De Focal högtalare dörrpaneler hantera upp till 60 watt.

Akterdäck Högtalare

Akterdäck på laddaren är bäst med 6-by-9-tums högtalare. Den dyraste 6-by-9-tums högtalare har ofta flera kanaler. Multikanalhögtalare är perfekt för att ge ett brett spektrum av ljud, men eftersom de andra högtalarna i laddaren göra en mer än adekvat jobb till att ge balans, kan de bakre däck högtalare ägnas åt basåtergivningen exklusivt.

Polk Audio erbjuder en trevägs akterdäck 6-by-9-tums högtalare som en del av MM-serien. Polk tre sätt ger enastående balans samt överlägsen basåtergivning. Polk bakre däck högtalare kommer att hantera upp till 125 watt från din förstärkare.

Infinity bästa 6-by-9-tums högtalare kommer från den prisbelönta Kappa-serien. De 693,9 högtalare ger stort utbud, erbjuder hållbarhet och accepterar 110 watt lätt.

Eclipse Point Source-serien 6-by-9-tums högtalare gör ett bra jobb med att leverera kvalitet bas. The Point-seriens högtalare är tvåvägshögtalare som använder en kolfiber kroppen för att ge en effektiv produktion och fast ljud. Eclipse 6-by-9-tums högtalare hantera upp till 90 watt.

Hur får din bil fast för mindre

July 30

Hur får din bil fast för mindre


Alla som äger en bil så småningom kommer att behöva reparation eller underhåll. Jag kommer att ge dig några tips om hur du kan spara lite pengar på dessa reparationer.

Instruktioner

1 Hur får din bil fast för mindre

Gör en checklista över vad din bil måste ha reparerat. Gå igenom listan och se vad du kan göra själv. De flesta människor kan ersätta torkarblad, säkringar, remmar, slangar, glödlampor, tändstift och termostater. Hitta en servicemanualen för att hitta information om reparationer innan du försöker att ta itu med dem, för de flesta människor om du kan läsa det och förstå hur det gjort, kan du göra det! Alla reparationer du kan göra själv är pengar i fickan.

2 Förebyggande underhåll är exakt vad den säger, fixa det innan det går sönder.
Byta olja var 3000 till 4000 miles och din motor kommer att pågå längre än om den har förändrats på 15.000 miles. Byt ut din kamremmen vid rekommenderad körsträcka (ca 100.000 miles) och du kommer inte lämnas strandsatta på sidan av vägen. När några kuggremmar bryta kommer att förstöra resten av motorn så reparationer kommer att få mycket kostsamt. Titta i din bruksanvisning för rekommenderade serviceintervall.

3 Hur får din bil fast för mindre

Att köpa delar, gå till din lokala Biltema och be om en rabatt nästa gång du behöver köpa över disk delar. Du kommer förmodligen att få en rabatt på delar. O'Reillys Autoparts (lokalt) kommer att testa din starter, batteri och generatorer innan du byter dem bara för att se till att de är dåliga. Ring innan du tar något för att spara tid och frustration.

4 Hur får din bil fast för mindre


Kontrollera motorlampan? Det är inte "Bend Over" lampa om du vet hur man berättar vad som händer. De flesta Bildelsaffärer låter dig använda en kodläsare för att visa koden (s) bilen har lagrat, skriver koden ner och forskning det innan du börja köpa delar. Det behövs en felkod kan innebära ett annat test, såsom en O2-sensor alltid mager kan vara en bränslepump som inte orsakar en mager blandning. Du kan kontrollera vad koden betyder här:
http://www.troublecodes.net/OBD2/
Du kan köpa en billig kodläsare på eBay för $ 40-50

5 Fråga din lokala tekniska skolan / högskola om reparationer. Vissa tar på utanför arbetet och ta betalt bara för delar. Nackdelen är att det ibland tar mycket längre tid att få din bil fast. Ställ frågor innan du tar i bilen.

6 Lär känna din lokala tekniker, ta honom kakor vid jul. Ta munkar när du behöver bilen arbetade på, stoppa i förväg för att ta reda på när det är en bra tid att ta bilen för reparation. Att ha en bra relation med din tekniker är som att ha en god relation med din läkare. De flesta människor tillbringar mer pengar på sin bil årligen än med sin läkare. Om du är ny i ett område, fråga runt för att hitta den bästa reparationsverkstad med det bästa ryktet. Använda sina kuponger och be om deras säsongs / månad specialerbjudanden. Vissa erbjuder rabatter på reparationer under säsongen långsam (genom hela vintermånaderna) frågar om rabatterade reparationer som du kan schemalägga när det är bekvämt för dem.

Tips

 • Byte av bromsbelägg innan de förstör rotorerna gör det på ett smart sätt.
 • Få en inspektion görs före resor att se till att din bil är säker
 • Håll utkik efter kuponger, för trimning, däck, bromsar, anpassningar, ac, etc.
 • Inte fixa din egen bil om du inte vet vad du gör, att förlora ett hjul går interstate verkligen kunde lägga sordin på din semester.

Gör det själv LED bilen tänder

August 22

Installera bil lampor inne i en bil kan vara mycket lätt med rätt riktning och kräver inget mer än några verktyg och lite know-how. Om du är en som gillar bilar för deras estetiska karaktär snarare än prestanda sidan, sedan tillsätta LED-lampor på insidan kommer att bli ett bra komplement till fordonet. Det är lätt att slutföra din nya rida utseende utan att behöva oroa elektriska problem eller skada bilen på något sätt.

Att få de verktyg

Du kommer först börja med att få två olika skruvmejslar (platt och Philips huvud) och en bit av eltejp. Som en tumregel bör bilens batteri kopplas bort för din säkerhet och så bilen inte kortslutning något om du råkar trycka på en tråd. Du kommer också att ansluta ledningarna från LED-ljus i batteriet, så håll huven öppen för att tillåta enkel åtkomst.

Installera Ljuset

Räkna ut där du vill montera ditt ljus. En plats som ofta används är bakom kickpaneler bilen på antingen föraren eller passagerarsidan. Detta är platsen under instrumentbrädan där du sätter fötterna. En lätt kan lätt gömd bakom det så att ljuset fortfarande kan ses, men inte sparkas av fötter när han sitter i fordonet. Det finns monteringsplatser på hörnen av lamporna där du kommer att borra skruvarna igenom i kicker panelen. Detta kan göras med något annat än ett fast grepp om skruvmejseln och lite armbåge fett.

Ansluta Wires

Köp en extra tråd tillräckligt länge för att löpa från bilens batteri under huven in i bilen där belysningen är monterade under instrumentbrädan. Sträck denna tråd så den når batteriet från instrumentpanelen i förväg för att se till att det är tillräckligt lång. Det korrekta sättet att göra detta är genom att mata tråden genom bilens brandvägg, som ligger längs väggen som skiljer motorrummet från kupén. Leta efter andra trådar som löper genom brandväggen. När du har detta konfigurerat, anslut strömkabeln som går från batteriet i den övre delen av brytaren som kom med ljuset.

Det finns två trådar som löper ut ur ljuset självt: en effektledning och en jordledning. Båda bör identifieras inne i ljuset bruksanvisning eller instruktioner. Köra kraftledningen till omkopplaren och ansluter den till den andra sidan av strömställaren för att tillhandahålla en elektrisk ström till ljus genom omkopplaren.

Färdigställ installationen

Innan du ansluter strömkabeln till batteriet, måste en sista steg slutföras. Marken tråd som också går till ljuset måste konfigureras till en jordkälla så att du inte shirt-krets bilens elsystem. Ansluta kabeln till en jordad källa, t.ex. bilens ram, med hjälp av den serie av skruvar som redan ansluter till andra ledningar på den andra sidan av motorrummet; s brandvägg.

Titta längs underredet på bilen tills du ser en serie av skruvar med en eller två har andra ledningar som är anslutna till dem på en ren metall plats. Detta kommer att vara din monteringspunkt. Lossa skruven precis nog att du kan svepa ren metall av tråden runt den. Dra åt den tills den kan hålla trådarna på egen hand.

Gå tillbaka till den ursprungliga kraftledning som ska sträckas från batteriet genom brandväggen i växeln, Anslut den till batteriets pluspol för att driva växeln och ljuset.

Hur man får bilen ut ur ett dike under en Blizzard

August 29

Hur man får bilen ut ur ett dike under en Blizzard


Det kan vara en riktig kamp för att befria din bil från ett dike under alla förhållanden, inte tala om en snöstorm. Stormvindar, drivande snö och minusgrader göra arbetet mycket svårare. Det viktiga är att skapa dragkraft och inte få nervös eller otålig. Gräva din bil kommer att ta tid, men det kan göras med några tips och några hushållsartiklar.

Instruktioner

1 Skotta snö bort från området kring dina däck. Om du har fram- eller bakhjulsdrift, se dessa däck är särskilt tydligt. Du vill skapa ett utrymme för däcken att ta tag i marken, skapar dragkraft och få dig ur diket.

2 Gunga fram och tillbaka bilen. Sätt bilen i omvänd och sakta flytta den bakåt så mycket som möjligt utan att orsaka dina däck att snurra. Om de snurrar, kommer du bara att bli mer fast. Så fort du har flyttat bakåt, flytta bilen i låg växel och utvecklingen framåt så mycket du kan utan att snurra dina däck. Fortsätt att flytta fram och tillbaka för att skapa mer utrymme för din bil att flytta.

3 Placera ett objekt som skapar dragkraft under dina däck. Sand eller kattsand fungerar bäst och kan lagras i bilen för stunder när du har fastnat. Om du inte har något av objekten som finns, kartong eller ens golvmattor i bilen kan bidra till att skapa dragkraft. Fortsätt gunga bilen fram och tillbaka med drag posten under dina däck. Verkan av att flytta fram och tillbaka kan ge din bil tillräckligt momentum för att komma ut ur diket och tillbaka på vägen.

Tips

 • Om vädret är farligt svår, söka hjälp från en ansedd bogsering företag.
 • Var mycket försiktig vid körning i dåligt väder.