ladda ner arabiska språk till mobilen

Lägga till det arabiska språket till en Samsung Wave S8500

October 11

Lägga till det arabiska språket till en Samsung Wave S8500


Som smartphones, till exempel Samsung Wave S8500, blivit mer populärt, har mobiltelefonföretag har skapat en efterfrågan på dessa produkter i användare runt om i världen. Under de första åren av sin produktion, produkter som Samsung Wave kom med endast ett begränsat antal förinställda språk, som inte inkluderade arabiska. Genom att lägga det arabiska språket till Samsung Wave S8500, kan du göra din telefon mer användbar.

Instruktioner

1 Hämta språkpaketet 4. arabiska visas inte i någon av uppdateringarna språk till Samsung Wave S8500 tills fjärde språkpaketet. Många användare kommer att kunna få tillgång till det här programmet på nätet, på Samsungs webbplats. Om du inte kan få tillgång till denna webbplats, kan du begära språkpaketet från Samsung återförsäljare där du köpte telefonen.

2 Sätt in CD i datorn. Om du har beställt programmet via mail eller beställt tjänsten från din återförsäljare, kan det komma på en CD. Sätt denna CD i datorn genom att sätta in den i CD / DVD-enhet och stänga enheten, om det behövs.

3 Installera programvaran. Klicka på knappen Hämta på Samsungs webbplats om du inte får programvaran på en CD; Klicka på "Fortsätt" när datorn frågar om du vill installera programvaran. Följ instruktionerna på skärmen för installation, klicka på Agree när du uppmanas.

4 Anslut telefonen till datorn. Använda USB-kabeln som medföljde ursprungliga telefonen och anslut den mindre änden i telefonen och plattare, rektangulära änden till datorn.

5 Synkronisera telefonen. När telefonen visas som en ikon på skärmen, klicka på fyra ikonen Samsung språkpaket som du just hämtat. Dra detta i telefonens ikon, och väntar på den synkroniserar. När den lilla rektangulära synkroniserings skärmen har försvunnit från skärmen, kan du koppla din telefon.

6 Valde arabiska som språk. På själva telefonen, gå in i "Inställningar". Där väljer du "Språk", och slutligen "arabiska." Telefonens språk bör omedelbart ändra till det arabiska språket.

Hur Ladda ner spel och appar till din Moto Q9

April 22

Hur Ladda ner spel och appar till din Moto Q9


Motorola Q9 är en Windows Mobile smart telefon. Motorola Q9 är en av de få smarta telefoner som kommer med ett komplett tangentbord; Blackberry-enheter och vissa Android produkter är andra. Du kan ladda ner spel och program till telefonen med hjälp av webbläsaren på enheten. Hämtar program och installera dem tar bara några minuter.

Instruktioner

1 Välj "Meny" och bläddra genom programlistan tills du hittar webbläsaren som vanligtvis Internet Explorer om du har laddat ner en annan version.

2 Klicka på webbläsaren för att öppna den. Navigera till en sökmotor och kör en sökning på Internet för spel eller ett program som du vill hämta, eller besök hemsidan direkt om du redan vet det. Leta reda på "Download" länken för programmet och markera det.

3 Tryck på bakåtknappen för att navigera ut ur webbläsaren när förloppsindikator indikerar nedladdningen är klar. Gå tillbaka till menyn Program och klicka på spel eller program du hämtat. Detta kommer att öppna installationsguiden.

4 Följ instruktionerna i installationsguiden för att slutföra installationen. Du kan sedan köra spel eller ett program som vanligt.

Kan du ladda ner MP3-låtar till en iPod?

June 6

IPod har återuppfunnit hur samhället erhåller och lyssnar på musik. Programvara för alla iPod-enheter ger användarna möjlighet att ladda ner MP3-låtar och MP4 låtar. Enkla iPod nedladdnings funktioner är tillgängliga.

installera iTunes

iTunes är den primära programvara för iPod-användare. Programvaran drivs av Apple och finns tillgänglig för nedladdning (se Resurser).

ladda ner låtar

ITunes programvara stöder ett iTunes Store, där användarna kan bläddra sång val, filmer, ljudböcker, podcasts och olika filmer för inköp. En majoritet av musikfilerna hämtas som en kodad MP4-fil.

Ladda ner MP3-låtar

Den mest kompatibla musik filformatet är en MP3. För att ladda ner MP3-låtar till en iPod, kommer användarna måste sätta in en musik-CD i CD-enheten på en dator med iPod ansluten via kabeln. iTunes automatiskt upptäcka CD för iPod nerladdningar. Användarna kommer att behöva slita filen för att börja hämta låtar till iPod-enheter.

Konvertera MP4 låtar

Eftersom mest nedladdade iTunes låtar är i MP4-format, kan användare behöva konvertera en fil till en MP3-format för att spela upp den i Mp3 enheter som stöds, till exempel en MP3-spelare eller Windows Media Player. I iTunes väljer låt väljer avancerade från menyn och välj "skapa Mp3 version."

överväganden

På grund av copyright oro, kan låtar som köpts från iTunes endast rivas till en CD eller icke-iPod-enhet sju gånger. Låtarna kommer att permanent hålla sig inom iTunes-biblioteket.

Hur man laddar ner det arabiska språket till en BlackBerry

December 19

När du har fått det arabiska språket pack lämplig för just din Blackberry, hämta den till din Blackberry telefon är okomplicerad. Du behöver Java utvecklingsmiljö för att göra det; Det innehåller ett program som heter Javaloader, som du kan använda för att kopiera filer till din Blackberry. Det arabiska språkpaket kan du läsa och skriva på arabiska och även ha det vara standardspråket i telefonen.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera Blackberry Java utvecklingsmiljö om du inte redan har gjort. Du kan få det från us.blackberry.com/developers/javaappdev/javadevenv.jsp.

2 Anslut USB-kabeln till din Blackberry och systemet.

3 Öppna menyn "Start" och skriv "Javaloader.exe" i sökfältet. Nu högerklicka på filen och välj "Kopiera".

4 Öppna "Dator" och sedan ditt "C:" köra. Högerklicka i fönstret och välj "Klistra in". Javaloader bör nu vara där.

5 Dra eller kopiera arabiska språkpaket filen till din "C:" enheten. Det måste vara i samma mapp som Javaloader. Om du inte har språkpaketet ännu, kan du hämta det från din nuvarande tjänsteleverantörens webbplats.

6 Öppna "Start" -menyn och klicka på "Kör". Om du inte ser "Kör" hålla ner "Windows" på tangentbordet (det har "Windows" -logotypen på det), och tryck på "R."

7 Skriv "cmd" och tryck på "Enter". Skriv sedan "cd /" och tryck på "Enter".

8 Skriv följande kommando: "javaloader belastning -u filnamn", där "filnamn" är namnet på arabiska språkpaket. Tryck "Enter"; din Blackberry kommer att ladda ner filen. Du kan nu välja arabiska som standardspråket för telefonen.

Kan jag ladda ner en låt till My Metro PCS mobiltelefon?

October 9

MetroPCS telefoner tillverkas av olika tillverkare, däribland LG, Kyocera och Samsung, och erbjuder ett sortiment av mobila funktioner, t.ex. ladda ner låtar. Din MetroPCS telefon måste ha de nödvändiga program som är installerade för att ladda ner musik, som vanligen förinstallerade på mobiltelefonen som du väljer. MetroPCS är en regional leverantör av trådlösa tjänster som har kunder i utvalda storstadsområden i hela USA.

Webbläsare

Ladda ner musik direkt till din MetroPCS mobiltelefon kräver att enheten ska utformas för att ansluta till Internet och vara utrustad med en webbläsare ansökan, som normalt kommer med Internet-ready mobila enheter. Som du skulle använda en stationär eller bärbar dator, helt enkelt få tillgång till webbplatsen du vill köpa musik från att ladda ner en låt direkt till din mobiltelefon. Apples iTunes Store, men kan endast nås med företagets iPhone, som inte bärs av MetroPCS. Du kommer att behöva hitta andra online-återförsäljare, som Amazon.com, att köpa och ladda ner musik direkt till din MetroPCS mobiltelefon.

Mediaspelare

När du har hämtat musiken till MetroPCS telefon, behöver du ett sätt att lyssna på den. De flesta MetroPCS mobiltelefoner, däribland LG Optimus M, komma med en förinstallerad Media Player som stöder en mängd olika ljudformat, som MP3, AAC och WMA. Din mobiltelefon kommer automatiskt att få tillgång till låten genom sin mediespelare, så att du kan lyssna på musik via sin externa högtalare eller hörlurar med hjälp av ett par personliga hörlurar eller öronsnäckor.

nätverk

De flesta MetroPCS telefoner, såsom BlackBerry Curve 8530, är ​​i stånd att komma åt 2G och 3G trådlösa nätverk och är kompatibla med Wi-Fi-anslutningar. Beroende på vilket nätverk du tillgång till när du hämtar musik till din MetroPCS mobiltelefon, kommer du att uppleva olika nedladdningshastigheter. Till exempel, om din BlackBerry Curve 8530 är tillgång till Internet via sin Wi-Fi-funktionen, kommer låten att ladda ner på upp till 54 megabit per sekund. Enhetens 3G nätverksanslutning, å andra sidan, kommer att producera dataöverföringshastigheter på upp till 153 kilobit per sekund.

överväganden

De flesta webbplatser som erbjuder nedladdning av musik kan upptäcka när en mobil enhet, såsom en MetroPCS mobiltelefon, är att ta kontakt. Dessa typer av webbplatser justerar automatiskt deras innehåll för att passa enhetens skärm, men inte alla. Om webbplatsen du har valt att ladda ner musik från inte identifiera enheten följaktligen kan det erbjuda en mobil applikation som är speciellt utformad för att samverka med mobila enheter.

Hur man ladda ner gratis musik videor till en Walkman NWZ-S616F

September 24

För att få musikvideor på din Walkman NWZS616F, måste du först ladda ner filmerna på datorn. Traditionell nedladdning av musikvideor från webbplatser är nästan föråldrad. Dessutom finns det inte många webbplatser som erbjuder gratis musikvideor för nedladdning. Ett mer praktiskt medium för att ladda ner dessa filmer är att använda ett P2P (peer-to-peer-nätverken) program. De flesta av de P2P-program är gratis att ladda ner och gör att du kan ladda ner så många gratis musikvideor som du vill.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera "Media Manager" (se Resurser) på din dator om du inte har det redan. Med hjälp av Media Manager kan du överföra videofiler till Walkman från datorn.

2 Hämta en av P2P-program som anges nedan i Resources. Klicka på någon länk som du vill och hitta "Download" knappen på sidan.

3 Välj "Spara" eller "Öppna" för att antingen spara installationsfilen för programmet på din hårddisk eller bara använda det för tillfället. Filen kommer sedan att börja ladda ner på din dator.

4 Välj "Kör" för att installera filen efter det hämtar.

5 Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra installationen. Öppna programmet när det har installerats.

6 Använd sökrutan i ansökan för att hitta den musikvideo som du vill hämta. Skriv namnet på artist, låttitel, album (om du vet) och annan information i respektive områden. Tryck på knappen "Sök".

7 Välj en fil från sökresultaten. Se till att en du valt har ett stort antal frön och kamrater. Dessa siffror visas bredvid filmtitlar i sökresultaten. När du har valt filen, kommer det att börja ladda ner.

8 Gå till "Den här datorn" efter att ladda ner video. Dubbelklicka på Drive-C och gå till "program". Här finner mappen för programmet du installerade (till exempel, Limewire, Frostwire eller eMule). Dubbelklicka på mappen och gå till mappen "Nedladdat" / Downloads. "Här hittar du alla musikvideor har hämtats från P2P-program. Spela videon för att kontrollera om det spelas upp korrekt.

9 Anslut Walkman med datorn med USB-kabel.

10 Öppna Media Manager på datorn. Du hittar några lägesknapparna ovanför PC rutan i fönstret. Välj "Video Mode" från knapparna. Detta öppnar ett fönster för dig att bläddra och välja de musikvideor som du vill överföra till Walkman. När du väljer videon, kommer det att överföra till Walkman.

11 Koppla loss kabeln efter överföring alla videoklipp.

Kan du ladda ner e-böcker till Verizon telefoner?

April 15

Verizon Wireless telefoner är populära bland statliga kunder, civila och entreprenörer. Verizon är känd för en stark utveckling av sin datanätverk men har inte historiskt varit känd för sin mobil programvara. Eftersom Apple släppt sin berömda iPod, Verizon har varit att förbättra kvaliteten på sina telefoner.

Android Verizon

Android Verizon-telefoner framkom partnerskapet mellan Verizon Wireless och Googles huvudkontor. De släppte inte bara netbook läsare men läsplatta enheter också.

HTC Touch Pro

Detta Android Verizon telefonen levereras med en riktig tangentbord för genomförandet. Den verkliga tangentbordet fungerar som en traditionell och kommer att vara användbar vid tidpunkten för att välja vilka e-böcker som du vill hämta. Ändå fick det några dåliga recensioner på Verizon webbplats från kunder som inte var satisifed med HTC Touch Pro prestanda.

Samsung Omnia

Den här telefonen saknar ett tangentbord och upplösningen är betydligt dålig. Windows Mobile ingår i den här enheten. Windows Mobile har ett dåligt rykte på grund av dess buggar och frekventa felmeddelanden.

Blackberry Storm

Den har en bättre upplösning än Samsung Omnia och inte har Windows Mobile. Men är tangentbordet endast virtuella och kanske inte så praktiskt som en riktig tangentbord när man läser e-böcker.

LG EnV Touch

Detta kan vara det lämpligaste alternativet. Den har ett fullt riktigt tangentbord och en yttre pekskärm som har en bra upplösning. Denna mobiltelefon tillåter användaren att njuta av e-böcker bättre än de ovan nämnda produkterna.

Hur man laddar ner en YouTube-video till en LG Dare Phone

September 1

LG Dare smarta telefonen har en pekskärm och en 3-tums skärm, vilket gör det bra för att titta på filmer på resande fot. Även om den här telefonen kan spela strömmande video från Internet, kan du inte direkt ladda ner en YouTube-video till mobilen. Men Våga accepterar MicroSD-minneskort, så att du kan ladda ner en YouTube-video till datorn och sedan överföra den till LG Dare.

Instruktioner

1 Navigera till YouTube-video som du vill hämta. Markera videon webbadress i adressfältet. Högerklicka på adressfältet och välj "Kopiera".

2 Navigera till en YouTube-nedladdning webbplats som KeepVid, Zamzar eller ClipNabber. Klistra in webbadressen i webbplatsens textrutan och klicka på "Spara". Välj "MP4" som videoformatet. KeepVid och ClipNabber kommer att spara filen på din dators hårddisk; Zamzar kommer att be dig om din e-postadress, då skicka dig en länk för den konverterade filen.

3 Sätt i microSD-kortet i microSD-kort till SD-kort omvandlare. Skjut omvandlaren och in i datorns SD-kortplats, eller koppla in den i en SD-kortläsare, anslut sedan läsaren till datorn.

4 Klicka på "Start" och sedan "datorn". Dubbelklicka på ikonen SD-kortet för att öppna MicroSD mappen. Dra den konverterade YouTube filen till MicroSD-mappen.

5 Koppla omvandlaren från datorn. Ta bort microSD-kort. Sätt i microSD-kort i microSD-kortplatsen på LG Dare.

6 Tryck på "Meny" på LG Dare skärm. Tryck på ikonen Media Center, sedan "stillbilder och video" och sedan "Mina videoklipp." Tryck på YouTube-video för att spela den.

Kan du ladda ner musik från YouTube till iPod?

March 4

YouTube är en onlinetjänst som gör att enskilda och företag att ladda upp videor gratis, strömmande visning för användare över hela världen. Även om platsen inte officiellt medger nedladdning av sina filmer - utom en video ägare som vill åter ladda ner en video han laddade upp tidigare - flera tredjeparts web- och mjukvarubaserade lösningar för att göra det möjligt. Överföra en YouTube fånga på din iPod - helt enkelt titta på YouTube direkt på din Wi-Fi-kapabla iPod Touch - gör att du kan njuta av YouTube-videor på din iPod.

Ladda ner från YouTube

Mjukvarulösningar - som "YouTube Downloader", "Real Loader" och "save2pc" låter dig ladda ner YouTube-filer direkt till din dator. Om du föredrar att inte ladda ner och installera programvara på din maskin, är det möjligt att spara YouTube-filer på nätet genom att mata in sina webbadresser till webbplatser som "KeepVid" och "SaveYouTube."

Överföring till iPod

På samma sätt som du skulle överföra låtar och album, överföra video till din iPod med iTunes. Anslut din iPod till datorn och starta iTunes. I iTunes, dubbelklicka på din iPod namn och gå till "Video" -fliken. Efter att konvertera YouTube-formaterade "FLV" filer till ett format som iPod kan läsa, såsom .mpg eller .avi, dra sparade YouTube videofiler till "Video" -fliken, återgå till "Sammanfattning" -fliken och klicka på "Sync "för att synkronisera media som sparats i iTunes med din iPod.

Risker för nedladdning från YouTube

YouTube erbjuder inte en officiell medel för att hämta sina filmer av flera skäl, men kanske det viktigaste är att många filer människor nedladdning är upphovsrättsskyddade, såsom tv-program, filmscener och musikvideor. YouTube inte sälja sina videor och om det gjorde det, skulle det behöva en licens att göra det - och det gör det inte. Ur ett annat perspektiv, kan filmer du ladda ner från YouTube vara alltför kornig eller dålig kvalitet för dig att njuta på din iPod.

iPod Touch YouTube App

Ett sätt att kringgå både logistiska och juridiska fallgropar som är förknippade med att ladda ner YouTube-videor till datorn och överföra dem till din iPod är att använda en iPod Touch, anslut den till Internet och använda sin "YouTube" ansökan. Att göra detta kan du få tillgång till YouTube på din iPod Touch precis som du kunde med hjälp av datorn. Du behöver bara vara ansluten till en närbelägen Wi-Fi-nätverk för detta arbete.

Hur Ladda ner spel till Zune

March 31

Om du har en Zune mediaspelare kan du göra mer än bara ladda ner filmer och musik till din Zune. I själva verket finns en ny en hel del spel tillgängliga som du kan ladda ner och installera på din Zune. Det finns ingen officiell hemsida för Zune spel, finns det några webbplatser som inhyser majoriteten av Zune spel som finns tillgängliga för nedladdning. Om du vill ladda ner spel för Zune du kommer att tycka att det är en snabb och enkel process.

Instruktioner

1 Öppna ett webbläsarfönster på datorn. Gå till Zune Rama webbplats (se Resurser).

2 Klicka på spel från navigeringsfältet. Detta kommer att ta dig till Zune Rama spel katalog. Spelen är i alfabetisk ordning med en kort beskrivning och en nedladdningslänk. Vissa spel har användarrecensioner och betyg samt en demoversion. Titta där det står "senaste tillskotten" för att hitta de senaste spelen till katalogen. Några av spelen är gratis och en del du måste betala för. Klicka på nedladdningslänken för att se om det finns en kostnad för spel du är intresserad av att ladda ner för Zune.

3 Använd din webbläsare för att gå till Zune MAX webbplats (se Resurser). Du kan hitta en lista över Zune spel du kan ladda ner på denna webbplats inklusive Galactic Wars. Under listan av spel finns också ett par av ansökningar om nedladdning för Zune.

4 Gå till webbplatsen Zune Boards (se Resurser) med din webbläsare. Detta är ett forum för Zune spelare. Du hittar trådar med information och nerladdningslänkar för en hel del av Zune spel i Download Avslutade spel sub-forum. Vissa Zune spelutvecklare även skicka betaversioner av sina spel för nedladdning i denna kategori.

5 Anslut din Zune till datorn. Logga in på ditt Zune-programvaran och välj Inställningar och sedan Enhet och Device Update. Klicka på Installera Spel och välja de spel du har hämtat. När installationen är klar kommer du att kunna spela de spel du hämtat för din Zune.