lagning kit till bilavgassystem

Lägga till freon till en Acura Cl 1997

February 18

Lägga till freon till en Acura Cl 1997


Lägga freon till 1997 Acura CI kallas "uppladdning" bilens luftkonditionering. Om luftkonditioneringen är låg på freon, kommer det att börja blåsa varm luft, eftersom freon är vad som faktiskt kyler den komprimerade luften i luftkonditioneringen, så att det kan blåsa kall luft in i passagerarutrymmet i Acura. Det är inte särskilt svårt att lägga till freon till Acura, och för att undvika framtida komplikationer, bör systemet testas samtidigt.

Instruktioner

1 Anslut den blå och röda slangar av luftkonditioneringen mätaren kit till ventilerna på Acura luftkonditioneringskompressorn och kontrollera tryckavläsningarna på AC mätaren. Det finns två linjer för att leta efter som körs i luftkonditioneringens kompressor. Den blå slang AC gauge kit ska anslutas till den linje som går mellan kompressorn och ackumulatorn, som är i underkant och röda slangen skall anslutas till ledningen löper mellan kompressorn och kondensorn, som är en av de hög sida. Vrid Acura motor på när anslutningar görs och starta luftkonditioneringen. Om tryckavläsningarna är låg, är det nödvändigt att lägga till freon.

Som ett alternativ, kan av freon kan du kontrollera trycket också.

2 Skaka burken med Freon väl innan du ansluter till Acura. Leta efter en rostfritt stål linje mellan Acura kompressor och förångare. Det kommer att finnas en port på den linjen, som är där du kommer att ansluta slangen på burk freon. Skaka Freon igen och titta på mätaren på burken. Bara lägga freon om mätaren är i det gröna området. Om det är att läsa i det blå området, är Freon nivå fina och något annat är det med ditt luftkonditioneringssystem.

3 Ladda Acura luftkonditioneringssystem när kompressorn har sparkat på genom att trycka på avtryckaren på burken Freon tills kompressorn startar. Titta på skalan på burken med Freon igen och om värdet är fortfarande i det gröna området, krama avtryckaren igen. Upprepa denna process tills avläsningen är i det blå området.

4 Stoppa Acura motor och avlägsna Freon burkens slang. Starta motorn igen och slå på luftkonditioneringen att se till att det fungerar korrekt.

Tips

  • Tillsätt inte freon om Freon burkens mätare är i de röda eller gula områden. Det kan finnas andra problem med luftkonditioneringen och du ska ta din Acura till en kvalificerad mekaniker.
  • Innan du lägger freon till Acura, bör du bära både gummihandskar och skyddsglasögon för att undvika att den Freon gör kontakt med huden eller ögonen, vilket kan leda till köldskador.

Lägga till Köld till en Chrysler Van

May 8

Din Chrysler van kommer att ta antingen R12 eller R134a köldmedium. Från och med 1984 har Naturvårdsverket aktivt fasas R12 ur användning på grund av vetenskapen har bevisat dess skadliga effekter på miljön .. Om Chrysler van kom ut 1984 eller senare, kommer det att ta R134a köldmedium. Oavsett vilken modell år din van och vilken typ av köldmedium som du behöver, ladda din Chrysler van luftkonditionerings är en lätt uppgift du kan göra hemma. Både R12 och R134a påfyllning kit är allmänt available.The påfyllning processen är densamma för båda.

Instruktioner

1 Släpp Chrysler van huva och stötta upp den över motorn. Lokalisera inuti motor en uppsättning av aluminiumrör för luftkonditioneringen. På dessa rör, kommer du att hitta både en hög och en låg sidans kontakt. Överkant anslutningen för trycksättning av systemet. För denna uppgift, är det irrelevant. Din påfyllning satsens slang passar inte anslutningen ändå. Ta bort gängskyddet från underkant kontakten.

2 Bifoga ditt R12 eller R134a kit till den låga sidan kontakt. Om du måste montera satsen först, försiktig med handtaget ovanpå kapseln. Om du slår för långt ner, kommer du släpper köldmedium.

3 Lägg satsen ner, men var försiktig när. Satsen måste vara borta från allt som kommer att flytta eller flytta en gång van motor är igång.

4 Låt kit för ett ögonblick. Gå en full cirkel runt van, öppna alla dörrar. Detta är mycket viktigt. Under påfyllning processen, vill du inte luftkonditioneringen av misstag stänga av sig själv.

5 Starta Chrysler motor. Låt motorn gå på tomgång, så att motorn kan värmas upp till sin vanliga arbetstemperatur.

6 Växla van luftkonditioneringen på. Ställa in temperaturen för den kallaste grad möjligt. Ställ också in fläkten på dess mest kraftfulla inställning.

7 Stick en termometer i en av Van A / C ventilationskanaler och titta på den för att stoppa släppa. När det inte faller ner någon ytterligare, kommer systemet att ha kylts till ts lägsta nivån. Den lägsta nivån i systemet beror på hur mycket köldmedium som finns kvar i systemet. När luftkonditioneringen är låg på köldmedium, kommer det att fungera korrekt, men luften kommer ut kommer inte förvaras i kylskåp. Registrera temperaturen på termometern, när den väl har stabiliserats, för jämförelse senare.

8 Avlägsna termometern och avsluta van. Återgå till motorrummet och placera termometern i van centrala luftkonditionering kanal.

9 Vrid handtaget atop påfyllning kit. Släpp R12 eller R134a i systemet. Efter 30 sekunder, vrid handtaget ovanpå satsen uppåt. Detta kommer att stänga av köldmediets flöde. Det gör det möjligt för systemet att stabilisera, och du kan även följa satsens mätare. Du bör tillåta åtminstone en minut förflyta innan du skickar mer köldmedium i Chrysler van luftkonditionerings. Genom att vänta, du tillåter den nyligen tillagda kylmediet att cirkulera i systemet.

10 Håll ett öga på termometern du lämnade i luftkonditionerings centrala kanal. När temperaturen sjunker till 40 grader, avlägsna termometern. 40 grader är den standardtemperatur på ett fulladdat luftkonditionering.

11 Vrid handtaget ovanpå kapseln och stänga förbindelsen. Ta satsens slang från underkant porten. Stäng av alla komponenter som körs. Stäng alla dörrar och motorhuven över motorn.

Tips

  • Förvara överblivna kylmedel i ett mörkt utrymme. Förvara behållaren upprätt och inte isär satsen. Viktigast av allt, inte tömma kapseln genom utmatning av köldmedium i atmosfären.
  • Både R12 och R134a är trycksatta gaser. Använd skyddsglasögon när påfyllning av systemet. Köldmediet kan bli för kallt att hålla. Använd handskar och linda behållaren med en uppvärmd handduk om du behöver.

Hur man köper billiga Auto Body Kits

June 16

Om du letar efter billiga, rabatt, eftermarknads auto kroppen kit du cam till rätt ställe. Vare sig du letar efter Scion TC kroppen kit eller Lambo dörrar, här är en snabbguide för att hjälpa dig att komma igång.

Instruktioner

1 Börja med att söka ebay. Ebay har ett brett utbud av eftermarknads bil kroppen kit till salu. Sök motorer avsnittet ebay för en mer specifik uppdelning av sökresultaten. Jag råda söker en säljare så nära dig som möjligt. Detta gör det möjligt att eventuellt plocka upp kroppen kit och undvika dyra fraktkostnader.

2 Chef till Andys Auto Sport på nätet. Andys organ kit har alltid någon form av försäljning pågår. Men det bästa är deras stora urval av organ kit för nästan varje modell och göra tänkbara. Du kan hitta nästan någon rabatt bodykit du letar efter. Om du letar efter wide body kit för bilar eller Lambo dörrar, kan du hitta den där. De erbjuder även fri frakt på Lambo dörr kit inköp.

3 Bege dig till din lokala bokhandel och bläddra igenom de eftermarknaden bil tidskrifter. Nästan varje magasin är full av organ kit till salu på rabatterade priser. Detta är ett bra sätt att jämföra en mängd olika organ kit och priser på ett ställe. Ring några företag som fångar ditt intresse och få en prisuppgift, inklusive frakt. Se till att handla så många olika företag som du kan för att få bästa möjliga resultat.

Hur Hook Strömmande DirecTV till ett hem TV

June 18

Om du har en DirecTV Plus HD med aktiv DVR tjänst, kan du använda en gratis program som heter DirecTV2PC att strömma innehåll från din DirecTV mottagaren till datorn. Men för DirecTV2PC programvara som fungerar, beroende på vilket dator har DirecTV2PC programmet installerat måste anslutas till samma hemnätverk som DirecTV mottagare. Att koppla upp din DirecTV mottagare till hemnätverket, är en DirecTV Cinema Connection Kit krävs. Detta kit, som kostar $ 25 vid tidpunkten för offentliggörandet, måste beställas från DirecTV.

Instruktioner

1 Se den manual som medföljde den trådlösa routern för instruktioner om hur du ansluter routern till datorn (s), och hur man skapar ett nätverksnamn (SSID) och säkerhetsnyckeln.

2 Anslut den ena änden av en Ethernet-kabel till Ethernet-porten på DirecTV DCCK enhet. Anslut den andra änden av kabeln till Ethernet-porten på baksidan av DirecTV mottagaren.

3 Anslut DCCK trådlös adapter enhet som kom med Cinema Connection Kit till en strömkälla. Vänta tills strömlampan på framsidan av enheten slutar blinka.

4 Slå på TV: n och DirecTV mottagare. Inom 60 sekunder, bör ett meddelande visas på TV: n som säger "trådlös enhet hittades. Vi har upptäckt en trådlös enhet. Vill du ställa in anslutningen nu? "Välj" Ställ in nu. "

5 Använda piltangenterna på DirecTV fjärrkontrollen för att markera namnet på ditt hemmanätverk från listan över tillgängliga Wi-Fi-nätverk. Tryck på "Välj". Markera och välj "Fortsätt".

6 Använd nycklarna nummer / tecken på DirecTV fjärrkontrollen för att ange ditt nätverkssäkerhetsnyckel. Markera och välj "OK". Vänta tills säkerhetsnyckel som ska kontrolleras. Välj "Connect Now." Välj "Fortsätt." Välj "Klar".

7 Gå till en av de datorer som är anslutna till ditt hemnätverk. Logga in på datorn med ett konto med administratörsbehörighet.

8 Starta webbläsaren. Gå till "Få DirecTV2PC ansökan" webbsida på cyberlink.com webbplats. Ange ditt namn och e-postadress i den medföljande fält. Klicka på "Skicka". DirecTV skickar produkten aktiveringsnyckel som behövs för att aktivera din DirecTV2PC programvara till den inskickade e-postadressen.

9 Klicka på "Download Now" och följ anvisningarna för att hämta och installera DirecTV2PC applikation på din dator. Du kan nu använda DirecTV2PC programmet att strömma innehåll från TV: n till datorn.

Hur man tråd en Bazooka Bass Rör till en Stock Jetta Radio

July 18

Lägga till en subwoofer till bilstereon system kommer att ge bättre balans på din musik med extra bas. Jetta ägare kan lägga till en subwoofer med en eftermarknad förstärkare eller installera en subwoofer med en inbyggd förstärkare. För kompakta fordon, kommer en aktiv subwoofer lägga bas till datorn och spara utrymme i bagageutrymmet. Den Bazooka rör drivna subwoofer är mer än en lämplig lösning.

Instruktioner

1 Lyft huven på Volkswagen Jetta och koppla den negativa batterikabeln från batteriet med en 10 mm nyckel.

2 Anslut förstärkaren ringkabelsko (från förstärkaren kabelsats) till den positiva ledningen av batteriet. Dra elkabeln är ansluten till förstärkaren ringen terminalen, genom brandväggen och in i den inre kabinett Jetta.

3 Skjut de två Volkswagen stereo borttagningsknapparna (finns hos en auktoriserad Volkswagen återförsäljare eller bilstereo försäljningsställe) i spåren på vardera sidan av fabriken stereo ansiktet tills verktygen låses på plats. Dra fabriken stereo från instrumentbrädan och koppla ledningarna från baksidan av radion.

4 Anslut ledningar stereo till ett kabelnät adapter. Anslut kabelstammen adaptern leder till baksidan av fabriken radio.

5 Anslut signalkabeln och turn-on leda till kabelnätet adapter. Mata de två förstärkaren kablarna genom baksidan av stereon montering dockan och ner till golvet på passagerarsidan av Jetta.

6 Lossa mattan från golvet i Jetta där den möter mittkonsolen på båda sidofoot förare och passagerare.

7 Dra elkabeln under mattan på vänster sida av fordonet till stammen av Jetta.

8 Förlägg signalkabeln och sätt på bly under mattan på den högra sidan av fordonet till stammen av Jetta.

9 Placera röret subwoofer Bazooka i bakluckan på Jetta, närmast baksätet. Anslut strömkabeln som kommer från den vänstra sidan av fordonet och signalkabeln och sätt på bly som kommer från höger till Bazooka röret.

10 Anslut en jordkabel från kabelförstärkaren kit till marken uttaget på Bazooka röret. Anslut en jordkabel till en skruv eller bult i bagageutrymmet i Jetta. Någon skruv eller bult som är ansluten direkt till ramen av fordonet kommer att fungera som en lämplig jord.

11 Byt fabriken stereo i instrumentbrädan genom att skjuta in den i dockan och ta bort nycklarna borttagning.

12 Byt den negativa batterikabeln på minusledning efter och dra kabeln på posten med 10 mm nyckel.

Tips

  • Bazooka rören kommer i storlekar av 6, 8, 10 och 12-tums basar. Ju mindre subwoofer den tätare ljudet. Större subs producera djupare bas men är mindre kapabla att leverera en skarp ljud när du spelar uptempo musik.

Hur att överföra bilder från datorn till MOTORAZR Maxx Ve

October 2

Motorozr Maxx Ve är en CDMA-mobiltelefon som vanligtvis kommer med Verizon nätverket. Telefonen har inbyggd Bluetooth-teknik, vilket är praktiskt för att överföra och ta emot data från andra enheter som är utrustade med Bluetooth-teknik. Om datorn har inbyggd Bluetooth eller en extern Bluetooth dongle fäst vid den, kan du överföra bilder med hjälp av Bluetooth. Om datorn inte har Bluetooth, använder telefonens USB-kabel för att överföra bilderna.

Instruktioner

Överför Via Bluetooth

1 Tryck på "Meny" -knappen på MOTORAZR Maxx Ve.

2 Gå till "Inställningar och verktyg" och välj "Bluetooth".

3 Tryck på längst ned till vänster funktionsknappen för att aktivera Bluetooth.

4 Välj bilder på din dator som du vill överföra. Du kan välja flera bilder genom att hålla ner "Ctrl" -knappen när du väljer dem.

5 Högerklicka på de markerade fotona och välj "Skicka till"> "Bluetooth-enhet." Datorn kommer då att söka efter Bluetooth-enheter inom räckhåll. Eftersom du har aktiverat Bluetooth på telefonen, kommer telefonen att listas i "Bluetooth-enheter inom räckhåll."

6 Dubbelklicka på telefonens ikon för att välja den. Att etablera en säker anslutning mellan de båda enheterna, kommer du vara tvungen att ange ett lösenord (4 siffror). Detta lösenord bör vara densamma på båda enheterna. När du anger detta lösenord, kommer bilderna att börja överföra från datorn till telefonen.

7 Spara bilderna i respektive mapp efter att de framgångsrikt överförts.

Överför Via Kabelanslutning

8 Anslut ena änden av USB-kabel (medföljer Motorola Originaldata kit) till telefonens mini USB port. Anslut den andra änden till datorns USB-port.

9 Välj bilder på din dator som du vill överföra. Du kan välja flera bilder genom att hålla ner "Ctrl" -knappen när du väljer dem.

10 Högerklicka på de markerade fotona och välj "Kopiera".

11 Gå till "Den här datorn" på menyn "Start" och dubbelklicka på enheten för din MOTORAZR Maxx Ve för att öppna den. Gå till "Bilder" / "Bilder" mappen i enheten och tryck på "Ctrl" + "V" för att klistra in bilder du kopierade.

12 Koppla från USB-anslutningen.

Hur man installerar bilens prestanda Body Kits

December 20

Bilens prestanda body kits består i allmänhet av kjolar, spoilers och stötfångare som ökar den aerodynamiska prestanda för din bil, eller åtminstone ge ytterligare estetiskt värde. köper alltid bilens prestanda kroppen kit som har utformats speciellt med bilen i åtanke för bästa totala passform.

Instruktioner

1 Välj en bil prestanda kroppen kit som har utformats med den specifika märke, modell och år för fordonet i åtanke. Om du har erfarenhet med tillverkning och bilda glasfiber, kommer du troligen installera illasittande kroppen kit som ser slarviga och på sin plats, även efter det att färgen appliceras. Även kit som har skräddarsydda för din bil kan ha smärre brister på grund av tillverkningsprocessen.

2 Lägg ut alla kroppens kit bitar och bestämma om allt kommer att passa din bil perfekt. Du kan behöva sand några skarpa kanter om det finns några skillnader i kroppen kit, eller bilen.

3 Bestäm hur du ska installera delar av kroppen kit till din bil. De flesta professionella installatörer använder en kombination av fästelement, bindemedel och även svetsning att fästa kroppen kit till fordon. Om du tar bort lager delar av bilen för att rymma kroppen kit, kan du återanvända dessa fästen i kroppen kit.

4 Sand kanterna av kroppen kit när du har ordentligt fastsatta bitar att din prestation bil. Börja med en 200-grit sandpapper för den första passagen, som arbetar ned till en 600-grit papper och så småningom en 1200-grit papper för det slutliga resultatet. Ta dig tid att jämna ut alla brister, eftersom de kommer att bli mycket mer märkbar när du målar bilen.

5 Bogserbåt eller dra på hela kroppen kit bitar innan du börjar målningsprocessen. Till exempel bör du kunna stå på en stötfångare utan det kommer från fordonet. Du verkligen inte vill att din kropp kit bitar att falla av när du är racing på spåret eller cruising ner motorvägen.

6 Måla ditt fordon. Du bör se en nästan perfekt söm mellan karossen och satsen eftermarknaden.

Tips

  • De flesta bil entusiaster är överens om att det är bäst att lämna installationen av kroppen kit bil prestanda till yrkesverksamma, särskilt om du har någon tidigare erfarenhet. Även etablerade plåtslagerier kan ha någon kunskap om hur man installerar en av dessa kit ordentligt.

Rätt Väg till Installera en takantenn

December 22

Rätt Väg till Installera en takantenn


En takantenn eller utomhusantenn är installerad på ett hus eller en byggnad och kan användas antingen för regelbunden eller high-definition TV (HDTV). Instruktionerna för att installera en takantenn är enkla, även om processen kan ta tid och kräver några försiktighetsåtgärder.

grundläggande Installation

Köp en antenn kit från en lokal elektronik eller hem förbättring butik. Denna antenn kommer med en antenn kit som innehåller de verktyg som krävs för att säkra antennen på taket. Ta antennen och kit till taket, där du installerar antennen och placera den i en lättillgänglig plats i armslängds avstånd av den person som gör installationen.

tips

Antennen måste skruvas till lämplig plats på byggnaden. Antenn kit kommer med gångjärn som måste skruvas på taket av byggnaden. Använd lämpliga skruvar för den typ av tak du har - träskruvar för trä kakel, och skiffer skruvar för skifferplattor - att skruva antennen gångjärn till taket. Antennen passar i gångjärnen anordnade i antenn kit och snäpper på plats när leden skruvas till taket; alternativt, är vissa antenner lödd och fäst direkt på gångjärnet.

Eftersom antennen installeras på hög höjd, ta yttersta omsorg att inte ramla av när du installerar antennen. Helst installera den i bra väder när taket är inte hal från regn eller snö.

Plats

Det är viktigt att hålla antennen på ett säkert avstånd från kraftledningar. Det är också bäst att också undvika att placera antenner nära skorstenar. För bästa mottagning, har antennen att möta TV-tornet med så få störningar i mellan som möjligt. Vissa höga byggnader såsom katedraler, lager, skolor, kontorsbyggnader och lägenheter orsakar avbrutna signaler, eller "spökbilder". Gatlyktor, inrymmer kortare än antennens höjd, lövverk, och mobiltelefon torn vanligtvis inte kommer att orsaka några störningar.

Lägga till Köld till Saab Cars

February 11

Lägga köld till Saab-bilar, som Saab 9-10 Sportsedan, inte längre kräver en resa till återförsäljare, flera timmar väntar runt och en stor reparation räkningen. Du kan köpa en universell luftkonditionerings ladda kit till mest populära fordonsleverantörerna. Satsen levereras komplett med kylmediet, service slang och tryckmätare. Satsen sparar pengar, och du är garanterad att få rätt delar att ladda din luftkonditionering.

Instruktioner

1 Placera service slangen på flaska köldmedium. Vrid ventilen på slangen medurs för att peta ett hål i toppen av flaskan. Vrid den moturs för att släppa ut luften ur slangen.

2 Dra den svarta locket från 13mm snabbkoppling ventil placerad mellan ackumulatorn och kompressorn. Detta kallas "låga sidan" ventil.

3 Slå Saab på och stänga av luftkonditioneringen på full blast.

4 Öppna ventilen på serviceslangen. Luftkonditioneraren suger kylmediet ur burken. Det kan ta upp till 10 minuter per dosa. Det kan också ta flera burkar för att fylla enheten. Utför steg 1 till 4 tills manometern på serviceslangen visar trycket i enheten mellan 25 och 40 psi.

5 Ta bort snabbkopplingen från ventilen underkant och placera ersätta det svarta locket.

Hur man bygger Flame Kit för din Avgas

February 27

Lägga till en eldkastare kit till avgassystem din klassiska cruiser är ett perfekt sätt att fånga uppmärksamhet. Kit kan köpas online, men du kan göra det själv på uppfarten eller garaget utan alltför mycket krångel. Dessa kit fungerar bara med äldre fordon med förgasare och inga katalysatorer. Tänk, kasta lågor ut ur avgas är olagligt i många ställen. Kontrollera lokala förordningar innan du installerar systemet.

Instruktioner

1 Borra ett hål i avgasslangen. Mät in från spetsen av avgas (baksidan av bilen) ungefär en halv tum. Borra ett hål stort nog för att passa ett tändstift. Beroende på vilken kontakten du använder, kan detta hål variera. Det rekommenderas att få tändstiftet först. Dessutom rekommenderas är att använda en titan nitrid belagd borr, som kan hittas på någon järnaffär. Dessa bitar är specifikt avsedda för metalltillämpningar. Om fordonet har dubbla avgassystem, och du planerar att kasta eld från båda sidor, upprepa detta steg för den andra avgasröret, liksom. Montera kontakten genom att skruva eller häftsvetsning det.

2 Installera en vippströmbrytare i kupén där den kan nås från förarsätet. Jorda negativa (-) sidan av vippströmbrytaren till fordonets chassi och köra den positiva (+) sida till batteriet eller en varm tråd i säkringsblocket. Den extra terminal kommer att användas till tråd till en tändspole, så kör att tråden mot baksidan av fordonet.

3 Installera en tändspole (du kan hitta en på skroten för liten eller ingen kostnad) nära tändstiftet. Rekommenderat är att lägga den i bagageutrymmet om fordonet är en bil eller sängen av en pickup. Tråd den positiva (+) sidan av spolen till extra terminal vippströmbrytare, och den negativa till chassit. Montera spolen med hjälp av en spole konsol, som också kan hittas i någon skroten.

4 Anslut en tändkabeln från spolen till tändstiftet. Detta gör det möjligt för tändkabeln faktiskt gnista. Eftersom tändstift inte arbeta bort på 12 volt som resten av bilen, måste den vara ansluten till spolen.

5 Applicera choken till förgasaren något. Rev motorn med vippströmbrytare på. Detta kommer att överbelasta motorn med bränsle och skicka rå gasångor ner avgasröret, där tändstiftet kommer att tända dem och skapa en flamma.

Tips

  • Denna inställning kan vara farligt och är förbjudet på många places.Never kasta eld när framför ett annat fordon.