lösgöra kablar till servostyrning i ford

Hur konvertera Audio Video Kablar till HDMI

February 26

Hur konvertera Audio Video Kablar till HDMI


Det finns en mängd olika kablar som nyare elektronik; dessa varierar från audio / video-kablar (även kallad RCA) och S-video till komponentvideo och HDMI-kablar. De två sistnämnda är de enda som kommer att köra HD-TV, och många tv endast dessa portar tillgängliga. Om du har en äldre enhet, såsom en videobandspelare, kan du behöva konvertera dem till HDMI.

Instruktioner

1 Anslut Audio / Video kablar till omvandlaren. Dessa kablar är nästan alltid färgkodade; gul för video, vit för ljud vänster och rött för ljud höger. Tryck på dessa pluggar i tills de ligger tätt.

2 Anslut HDMI-kabeln till omvandlaren. Detta kommer att bli en lång, platt, rektangulär port. Sätt denna plugg tills den ligger an.

3 Anslut Audio / Video och HDMI-kablar till andra enheter, dvs din TV eller video.

4 Koppla in omvandlare och makt upp.

Hur man ansluter kablar till en Triple LNB Satellite

October 15

Triple LNB parabolantenner använder flera LNB eller tystgående block för att få bästa möjliga mottagning från satellit-tv-tjänst. LNB på parabolen är den del av skålen som sticker ut och tar emot signalen. Medan flera LNB setup är mer komplex än traditionella enkel- och dubbel-LNB inställningar kan anslutningen för skålen fortfarande fyllas i bara ett par minuter.

Instruktioner

1 Anslut en koaxialkabel till var och en av portarna på LNB arm.

2 Kör kablarna genom LNB bärarmen.

3 Sätt in den första kabeln i ett av de "till skålen" portar på multi-switch. Förbinda de andra kablar till de återstående "till skålen" portar på växeln.

4 Anslut en annan koaxialkabeln till porten "UT" på multibrytaren och den andra änden av kabeln till en "SAT IN" porten på baksidan av en satellitmottagare.

Hur man ansluter kablar till en TV / video

February 1

En video är en elektronikanordning kan spela upp VHS-band, samt personliga hemvideofilmer skapats med analoga videokameror. Dessutom videobandspelare kan du spela in dina favorit kabel och satellit-TV-program på tomma VHS-band. Ansluta videobandspelaren till TV: n är enkel, och snart kommer du att kunna njuta av dina favoritfilmer från din VHS samling på TV-skärmen.

Instruktioner

1 Placera videobandspelaren under din TV. Avslöja de röda, vita och gula analoga videokablar som medföljde enheten. Sätt var och en av dessa kablar till motsvarande färgade "input" uttagen på baksidan av din TV. Sätt i den andra änden av dessa kablar i "Output" uttagen placerade på baksidan av videobandspelaren.

2 Avslöja din videobandspelare nätsladd. Plug and stadigt tryck på mindre änden av strömkabeln i "Power" uttaget på baksidan av videobandspelaren. Sätt i den andra änden av kabeln till en ledig utlopp på din vägg eller grenuttag.

3 Tryck på "Power" -knappen på framsidan av din videobandspelare för att slå på enheten. Tryck på "Power" -knappen på toppen av din TV. Tryck upprepade gånger på "Input Select" -knappen på framsidan av din TV tills du ser videoutgången från din videobandspelare på TV-skärmen. Sätt en VHS-band på framsidan av videobandspelaren och tryck på "Play" -knappen på enhetens framsida för att börja titta på filmen.

Hur konvertera AV-kablar till USB

July 26

Hur konvertera AV-kablar till USB


Audio / kablar Video göra snabba arbete för att ansluta hemmabiokomponenter med standard uttagen, men spridningen av elektroniska apparater med olika portar och jack kan göra det svårt att integrera olika typer av utrustning. Datorer, mobiltelefoner och MP3-spelare, till exempel, ofta använda USB (Universal Serial Bus) portar för anslutning av andra enheter. När en användare vill ansluta en CD-spelare till en dator, till exempel, det måste finnas någon form av omvandlare i stället för att ändra de runda ljudkontakter till en USB-kontakt. En adapter är nyckeln till denna omvandling.

Instruktioner

1 Anslut AV-kablar till AV för att USB-adaptern genom att föra in den gula videokontakten i det gula uttaget, och de vita och röda ljud pluggar i motsvarande färgkodade uttag.

2 Anslut den andra änden av adapterkabel, som slutar i en USB-kontakt, till en ledig USB-port på en elektronisk anordning.

3 Anslut AV-kablar till en ljud-videoenhet, med hjälp av den gula kontakten för VIDEO OUT-anslutning, och vitt och rött för Audio OUT-anslutningar. Denna inställning överför bild och ljud från AV-enheten till USB-enheten.

Hur ansluta HDMI & DVI-kablar till en bildskärm

August 28

Hur ansluta HDMI & DVI-kablar till en bildskärm


High Definition Multimedia Interface (HDMI) och Digital Video Interface (DVI) är dataöverföring teknik för att sända videosignaler mellan elektroniska enheter såsom datorskärmar och datorer, High Definition Television (HDTV) apparater och Blu-ray-spelare. Varje typ av kabel innehåller stålstift för överföring av digitala bild- och ljuddata. Eftersom pluggarna infoga i endast en riktning, anslutningarna är praktiskt taget idiotsäker. Slussa dessa kablar till en monitor tar bara några sekunder.

Instruktioner

1 Lokalisera och identifiera HDMI och DVI-uttagen på baksidan av skärmen. (De kan redan märkas.) HDMI-uttag har sex sidor och 19 hål i tre rader. Den rektangulära DVI-uttag har 24 hål anordnade i tre rader med en anslutande uttaget på varje sida av domkraften för att säkra DVI plugg.

2 Anslut HDMI-kabeln till HDMI-kontakten på bildskärmen genom att sätta in änden av pluggen rakt in i uttaget. Håll den breda änden av pluggen vänt uppåt. De 19 stålstift i kontakten måste riktas in med de 19 hålen i uttaget, så försök inte att tvinga kontakten, eftersom detta kan resultera i att böja eller bryta en ståltapp.

3 Fäst DVI-kabeln till bildskärmen genom att rikta in kabelkontaktens stift med hålen inuti DVI-uttag. Tryck in kontakten rakt in i uttaget.

4 Dra åt den gängade låsbulten på varje sida av DVI kontakten genom att vrida bultarna medurs för hand. Detta kommer att hindra pluggen från att falla ut ur skärmen.

5 Anslut den andra änden av HDMI och DVI-kablar till en kompatibel elektronisk anordning, var noga med att rikta in kontaktstiften i varje plugg med sina motsvarande hål i varje uttag.

Tips

  • HDMI ger en överlägsen videosignal till plasmaskärmar och tv.
  • DVI-kablar är oftast billigare än HDMI-kablar.
  • Koppla ur bildskärmen och andra elektroniska apparater från strömförsörjningen när du ansluter HDMI och DVI-kablar för att minska risken för elektriska stötar eller skador på utrustningen.

Hur man tråd en eftermarknad stereo till en 2005 Ford Explorer Bakre DVD

May 30

Kabeldragning en eftermarknad stereo till det befintliga elsystemet i ett fordon såsom Ford Explorer är en utmanande uppgift. Denna uppgift blir ännu mer komplicerad när fordonet i fråga har ett integrerat system DVD-uppspelning. Det är dock fortfarande en givande företag som kommer att förbättra ljudkvaliteten och kan lägga till funktioner som navigering och iPod-stöd, beroende på eftermarknaden stereo installeras. Med rätt verktyg och riktlinjer, kan denna uppgift utföras i en eftermiddag.

Instruktioner

1 Ta bort 1/4 tum av avskärmning från de elektriska ledningarna i huvudenheten och ledningsnätet genom att placera ledningarna i 18-gauge platsen i ett par tråd strippor, en tråd i taget, och försiktigt men bestämt dra Avisoleringstänger mot slutet av tråden. Detta kommer att avslöja kala elektrisk tråd under.

2 Vrid de blottade trådarna tillsammans för att ansluta kablaget till den nya stereohuvudenheten. Konsultera ledningslinjer på båda enheterna för att avgöra vilka kablar för att ansluta. Anslut ledningar som delar en funktion. Till exempel ansluta jordledningen från ledningsnätet till jordledningen från stereo, främre högra positiva högtalarkabel från ledningsnätet till främre högra positiva högtalarkabel från stereo, etc.

3 Löda varje elektrisk anslutning med en lödning pistol. Slå på lödning pistol för att värma upp, sedan på den till varje avsnitt av exponerade elektriska ledningar för den tid som anges av lödning pistol instruktioner. Detta kommer att stärka kopplingen mellan de elektriska ledningarna och hindra dem från att komma loss om Explorer knuffad av en olycka eller en krokig väg.

4 Wrap varje anslutning med eltejp. Se till att bandet sträcker sig från en sektion av avskärmning till nästa så att ingen bar elledningar är kvar utsatt.

5 Installera den nya stereo i instrumentbrädan av Ford Explorer som regisserades av installationsanvisningarna.

Hur man installerar en Pioneer Avic Z3 Audiophile Subwoofer till Mitt 2005 Ford F-150

January 19

Om du har en 2005 Ford F-150 med Audiophile installerat, kommer du redan har ett lager subwoofer i baksidan av din lastbil. Om vill uppgradera till en Pinoeer Avic Z3 soundsystem, så kan du enkelt göra det. Som ni redan har Audiophile systemet på plats, allt du behöver göra byta aktie subwoofer med din Pioneer subwoofer. Pioneer Avic Z3 systemet sammankoppla med samma kontroller som ditt befintliga system använder.

Instruktioner

1 Koppla den befintliga subwoofer från baksidan av din lastbil.

2 Ta bort den gamla subwoofer från baksidan av din lastbil.

3 Sätt den nya Pioneer subwoofer.

4 Anslut ström, fjärrbrytare och RCA-kablar på baksidan av subwoofern. När dess anslutna, kommer du har gjort allt som är nödvändigt att använda den nya Pioneer Avic Z3-system med subwoofer i din Ford F-150.

Hur konvertera kategori fem kablar till RCA

March 22

Hur konvertera kategori fem kablar till RCA


Lång RCA-kabel löper från centralt belägna audiokomponenter till en mottagare eller förstärkare är ibland känt att införa brus i systemet. Oskärmade RCAs är särskilt mottagliga för denna, i själva verket, i egenskap av långa antenner. En lösning på detta är att använda tvinnade kategori fem Ethernet-kablar för att passera dessa avstånd av 50 fot eller mer, med signalen omvandlas från och till RCA i varje ände med specialiserade balun adaptrar.

Instruktioner

1 Anslut en RCA-kabel till RCA utgångarna på källenheten. Detta kan vara en CD-spelare, dator eller hårddiskbaserad musikserver.

2 Anslut den andra änden av käll RCA-kabel till ingångarna på en av RCA-till-Ethernet baluns. Anslut Ethernet-kabeln till utgångssidan av denna adapter.

3 Anslut den andra änden av Ethernet-kabeln till ingångssidan av den andra balun på mottagarsidan av signalen.

4 Sätt den andra RCA-kabel till den utgående änden av den andra balun. Leta upp en gratis RCA-ingång på mottagaren, helst en som har en ingångsetikett närmast matchar beskrivningen av källenheten.

5 Anslut båda baluns "AC nätadaptrar till närmaste uttag. Slå på källan och mottagande ljudenheter för att testa signalen.

Tips

  • Specialiserade baluns finns också att konvertera och bära HDMI, koaxial digital och optisk ljud över långa avstånd med hjälp av Ethernet.
  • Beroende på modell, kan du behöva använda en separat balun och Ethernet-kabel för vänster och höger kanal.

Lägga till Sync till en ny Ford Explorer

June 8

Lägga till Sync till en ny Ford Explorer


Ford SYNC tillåter föraren att ringa samtal, styra MP3 spellistor och andra multimedia, och få en vägbeskrivning, alla med hjälp av särskilda röstkommandon. Alla Ford-bilar kommer med SYNC, och det är klar att använda vid aktivering. SYNC är gratis för de första tre åren med att äga bilen. När de tre åren är upp måste du betala en årlig kostnads ​​$ 60 för att fortsätta använda tjänsten. Du måste registrera ett konto för att aktivera SYNC i din nya Explorer.

Instruktioner

1 Gå till den officiella SYNC webbplats för att registrera ditt system och fordon (se Resurser).

2 Skapa ett konto. Du måste skapa ett unikt användarnamn och lösenord som du kan använda för att logga in på webbplatsen och spåra eventuella ändringar, eller hämta SYNC uppgraderingar eller patchar. Se till att du har fordonsinformation till hands, till exempel fabrikat, modell och VIN-nummer.

3 Aktivera SYNC. När du skapat ett konto kommer du att bli ombedd att aktivera SYNC i bilen. När du har bekräftat informationen på skärmen, kommer SYNC vara redo att använda i bilen.

4 Bekanta dig med SYNC kommandon i bilen. Din bil manual går in på detaljer om kommandon du kan säga, som "USB" och "Bluetooth Audio". Du kommer också att kunna importera kontaktlistor från din mobiltelefon för att ringa samtal under körning.

Lägga till Bluetooth till en ny Ford Explorer

April 8

Lägga till Bluetooth till en ny Ford Explorer


Din nya Ford Explorer levereras som standard med Bluetooth, vilket gör handsfree-samtal enklare än någonsin. Allt du behöver göra för att lägga till Bluetooth till din bil är att synkronisera din Bluetooth-kompatibla mobiltelefon till din Explorer att börja använda handsfree-enhet. Bekväm och mycket säkrare än den traditionella metoden att prata i telefonen när du kör, din Bluetooth-Explorer ger dig friheten att prata utan att ta händerna från ratten och blicken från vägen.

Instruktioner

1 Ange din Explorer med Bluetooth-kompatibla mobiltelefon. Slå på motorn och tryck på knappen telefon på ratten, som är märkt med en liten bild av en telefon.

2 Bläddra igenom de val som att trycka på knappen telefon ger tills du når markeringen med titeln "Pair Phone." Klicka på "OK" och fortsätta.

3 Leta reda på Bluetooth val på din mobiltelefon och slå på Bluetooth-enheten. Vänta medan telefonen söker efter andra Bluetooth-enheter i området. När telefonen hittar din Explorer Bluetooth-anslutning, kommer det att fråga om du vill ansluta telefonen till bilen. Välj ja.

4 Ange sifferkoden som visas på radioskärmen i din mobiltelefon. Vänta medan din bil och telefon kontakt med varandra. När telefonen har parats ihop med din bil, är din kontaktlista laddas ner till din bil så att din nummerpresentatör funktion visar namn och nummer på dina samtal på skärmen.

5 Välj om du vill göra den här telefonen din primära telefon i bilen. Din Explorer klarar minne för upp till sju telefoner, men det kan bara anslutas till en i taget. Så säger till exempel du och din fru är både i bilen med dina ihopkopplade telefoner samtidigt din Explorer behöver veta vilken telefon du vill ansluta till. Den primära telefonen är den telefon som alltid är ansluten till bilen om det är inne i bilen.

6 Ringa ett samtal för att testa din Explorer Bluetooth.