måla bil för hand

Hur man målar en bil för hand

September 13

Målning en bil med den konventionella metoden att använda en sprutbox, är en kompressor och bilfärg säkerligen den mest effektiva och konventionell metod, men det finns andra sätt. Du kan också måla en bil för hand. Absolut en av de billigaste men effektiva metoder är rull lack, där färgen är helt enkelt rullas på. Med tillräckligt armbåge fett, kan du få enastående resultat.

Instruktioner

1 Tvätta bilen noggrant. Inspektera kroppen arbeta för små bucklor och repor. Om det finns någon större karossen krävs en professionell butik göra jobbet om du inte har know-how.

2 Slipa bucklor och stötar tillräckligt små för att fästas med Bondo med 120-grit sandpapper. Blanda Bondo och tillämpa den. När det har torkat, sand ner även med närliggande områden med 80-grit, 120-grit och därefter 220-grit sandpapper.

3 Tejpen trim och eventuella områden som du inte vill ska målas. Det fina med rull lack är att du inte behöver tillämpa stora delar av papper eftersom det inte finns någon översprayning. Bara applicera 1 eller 2 inches runt kanten på något du maskera bort.

4 Sand alla karossdelar med 220-slippapper. Sand i samma riktning.

5 Torka karossdelar av med lacknafta. När du flyttar från panel till panel med färg, torka panelerna en gång med lacknafta för att säkerställa en stark färgvidhäftning.

6 Späd Rost Oleum 50/50 med lacknafta. Häll färgen och lacknafta i en blandnings hink och rör om väl. Häll lite färg i färgtråg.

7 Doppa hög densitet skum rulle i färgen. Du måste använda hög densitet skum rullar.

8 Rulla färg på bilens paneler, rullande en panel i taget. Jämna ut några körningar med rullen som de visas. När du har rullat ett lager av färg, låt färgen torka i minst åtta timmar.

9 Sand färgen med 220-grit och därefter 400-grit sandpapper. Du kommer att slipa bort apelsinskal, som är den strukturerad yta kvar av färgen. Rengör paneler med lacknafta mellan varje skikt av färg.

10 Rulla på ett annat lager av färg, en panel åt gången. Låt färgen torka i minst åtta timmar och upprepa slipning och målning. Upprepa valsningsprocessen tills du har sökt minst sex eller sju lager färg. Åtta eller nio lager kommer verkligen säkerställa tillräckligt med täckning för den mängd färg som kommer att slipas bort under slipprocessen.

11 När det slutliga skiktet har applicerats, sand med 400-grit, 600-grit, 800-grit, 1000-grit och slutligen 1500-grit eller till och med 2000-grit papper. Färgen kommer nu att ha en mycket tråkig utseende, men oroa dig inte.

12 Polera färgen med en hög hastighet orbital poler med gnugga förening eller maskin glasyr, finns på bildelar butiker eller måla leverans butiker.

13 Polera färgen med en högkvalitativ virvel ta bort polish. Vid det här laget kan färgen ser ganska bra.

14 Låt färgen botemedel för en vecka och sedan polera den med en hög kvalitet vax och höghastighets buffert. Sätt ihop eventuella lister som togs bort.

Tips

  • Om du målar en bil med Rust-Oleum och vill måla den med konventionell billack, kommer bilen måste skalas till ren metall. Detta är på grund av fiskoljor i Rost Oleum.

Att köpa en ny bil

October 4

Att köpa en ny bil kan vara en spännande process när du lämpligt förbereda sig för köp. Många säljare kommer att dra nytta av köpare som inte är kunnig. För att få en hel del, försök att inte köpa en bil under helgen när handlarna är normalt upptagen. En annan stor tid är i slutet av månaden före försäljnings bonus bestäms. Således, om du stoppar på en måndag eller tisdag, säljare är ofta mer villiga att sänka priset för att avsluta en affär.

Grunderna

Innan du köper ett fordon, bör du utvärdera din ekonomi och avgöra hur mycket pengar som du har råd att spendera. Uppskatta kostnaderna för ett nytt fordon, inklusive köpeskillingen, försäkring, gas och underhåll. När det är möjligt, köpa en ny bil med kontanter för att minimera din konsumenten skuld. Annars, lära sig om processen att finansiera och förhandla fram ett bra inköpspris. Kontrollera din kredit rapport och ta itu med eventuella problem som din kredit kommer att påverka din tillgänglig finansiering. Gå online till forskning bilmärken och modeller för att begränsa din sökning. Anteckna eventuella kampanjer, såsom tillverkare och återförsäljare rabatter.

Finansiering

Försök att få finansiering från någon annan än en bilhandlare källa. Kontrollera med din bank, en online långivare, eller en lokal Credit Union så att när du hittar din ideala bil, kan du fokusera på att få den bästa inköpspris. Om du finansiering genom återförsäljare, måste du pruta att undvika att betala ett grovt uppblåsta pris. Diskuterar inte kostnaden i termer av månatliga betalningar. Istället sig på bilens pris och sedan diskutera finansiering efteråt. Forskning tillverkarens föreslagna priset (msrp), med hjälp av edmunds.com, cars.com och vehix.com. Ditt mål bör vara lösa på ett pris under MSRP men framför dealerns grossistkostnader.

alternativ

Att köpa en ny bil behöver inte nödvändigtvis utesluta begagnade eller pre-owned fordon, som en pre-owned bilen fortfarande kommer att vara nya för dig. En fördel med att köpa en certifierad pre-owned bil är att avskrivning avsevärt minimeras. Med undantag för sällsynta eller begränsad upplaga bilar sker avskrivning när en ny fordonet körs utanför partiet och värdet sjunker omedelbart. I förekommande fall, sälja din nuvarande bil på egen hand så att du kan få ett högre pris än vad en återförsäljare kommer att erbjuda. Om du handlar i bilen på generalagenten, då förhandla om handeln i värde separat från inköpspriset för den nya bilen. Var medveten om att återförsäljarna försöker också att smyga in avgifter, som administrativa avgifter.

Hur man använder den blå boken för att hitta vad din bil är värd

January 6

Hur man använder den blå boken för att hitta vad din bil är värd


Oavsett om du vill sälja din bil på egen hand, byta in den till en återförsäljare eller undrar vad detaljhandeln värde är för en bil du funderar har Kelley Blue Book svaret. Även Kelley Blue Book erbjuder en handledningen, de resultat du hittar är bara en guide och inte ge definitiva värden. För att få en bättre uppfattning om hur värden kan variera, besöka Edmunds och NADA hemsidor för att se skillnaderna i bedömningsvärden. Använd en median av resultaten för realistiska förväntningar.

Instruktioner

1 Gå direkt till fordon du vill ha en bedömning genom att klicka på "År, gör & Model" länk från begagnad bil delen av Kelley hemsida.

2 Använd rullgardinsmenyerna på nästa sida för att välja bilen. Välj rätt år, märke och modell. Klicka på "Go" för att fortsätta. I pop-up-fönster, skriv in ditt postnummer.

3 Välj önskat värde för bedömning. "Förslag till detaljhandeln värde" erbjuder priser för vad du kan förvänta dig att betala på återförsäljare. "Certified Pre-Owned Value" antyder detaljhandeln belopp för ett fordon från återförsäljare som har en förlängd garanti från biltillverkaren. "Andrahandsvärde" är vad du kan räkna med att få från en återförsäljare om handel i bilen mot en annan - detta belopp är också känd som grossistvärdet. "Private Party Värde" är en uppskattning av vad du kan sälja din bil i en privat transaktion.

4 Välj korrekt trim nivå från resultatsidan. Om du är osäker på trim nivå, klicka på en för att granska standardfunktioner. Pre-kontrollerade alternativ är standard för den modell du valt. Informationssändningen eller motorn är också standard för modellen - återgå till föregående sida och klicka på modeller tills du hittar den rätta.

5 Gå igenom de vanliga funktionerna för att säkerställa exakthet. Funktioner med lådor lämnas därhän betyda tillval för modellen. Kontrollera relevanta rutor genom att klicka med musen bredvid den och klicka på "Fortsätt".

6 Välja fordonets skick. Läs igenom beskrivningarna av varje tillstånd för att du väljer den rätta. Mest använda bilar som finns i återförsäljare partier ska vara i gott eller rättvisa villkor. Välj bara "Utmärkt" om begagnad bil är fortfarande relativt ny och i perfekt skick.

7 Granska dina värden från resultatsidan. Om du också vill visa detaljhandeln, försäljning eller handel värde, klicka på alternativet från menyn till vänster för att ändra resultaten.

Hur man skriver ett köpe för en begagnad bil

February 10

Hur man skriver ett köpe för en begagnad bil


Om du säljer en bil på egen hand, måste du ha ett köpebrev för köparen. En köpe används av köparen att betala skatt på köpet och få ny registrering för fordonet. Typiskt köpe ges tillsammans med bilen titel till köparen av bilen. Om du inte har en köpe formulär kan du enkelt dra en upp på egen hand.

Instruktioner

1 Använd penna och papper eller skapa ett Word-dokument. Skriv eller skriv "Bill of Sale - Begagnade Automobile" högst upp i dokumentet.

2 Ange datum i det övre högra hörnet av dokumentet. Lista försäljningspriset av begagnade fordon.

3 Detalj detaljerna i den använda bilen. Lista märke, modell och år för fordonet. Lista Vehicle Identification Number (VIN). VIN kan hittas på bilen titel samt på bilens instrumentbrädan, förarsidan dörrkarmen och bilen registrering.

4 Lämna ett utrymme, där du kommer att ange namn och kontaktuppgifter till köparen av fordonet.

5 Innehålla en uppgift om att bilen säljs "i befintligt skick" så att du inte kan hållas ansvariga för eventuella skador eller reparationer när köparen lämnar med fordonet.

6 Gör plats längst ned i dokumentet för säljare och köpare att varje tecken och datera dokumentet.

Hur man installerar XM Radio i en bil

February 27

Hur man installerar XM Radio i en bil


XM Radio är den ursprungliga satellitradio tjänsten i Nordamerika. Det erbjuder över 100 kanaler av radioprogram som är ocensurerade och oklippt, med relativt få reklam. Du kan installera en XM Radio i en bil på egen hand genom att köpa en add-on mottagare och antenn, eller så kan du välja en mer professionell installation med en mottagare som ersätter befintliga ljudsystem.

Instruktioner

Installera XM Radio i en bil

1 Välj typ av XM Radio satellitmottagare som du vill installera i bilen. Du kan välja ett tillägg modulär enhet som lätt kan installeras på instrumentbrädan eller mittkonsolen med hjälp av sugkoppar eller kardborrband. Du kan också välja från en mängd olika integrerade enheter som är utformade för att ersätta befintliga radio, även om detta skulle kräva antingen en del erfarenhet med bilstereo installation eller tjänster av en professionell.

2 Hitta en plats på utsidan av bilen där du kan montera den magnetiska antennen. I allmänhet, den högsta ytan av fordonet, såsom tak, kommer att ge den bästa mottagningen.

3 Placera antennen nära ett fönster, dörr eller lucka, så att du kan dirigera tunn tråd som ansluter till mottagaren in i det inre av fordonet. Därifrån kan du dölja tråden genom att klä det längs dörrarna eller under mattan.

4 Logga in på den officiella webbplatsen för XM Radio att ta reda på om dess prenumerations, tjänster, programguider och installations tips (se Resurser nedan). Du kommer att krävas för att ange en kod på baksidan av satellitenhet att göra faktureringsarrangemang med XM Radio.

5 Ring avgiftsfritt nummer på installationsguiden eller bruksanvisningen som medföljde XM Radio mottagare. Du kommer att kunna aktivera din prenumeration på XM Radio genom att ange en kod som ligger på baksidan av satellitmottagaren.

6 Vänta tills LED-display på XM Radio bil mottagare för att erkänna att din prenumeration har behandlats och att du är nu redo att njuta satellitradio. Detta kommer vanligtvis att ta mindre än 20 minuter.

Tips

  • Om du är nervös om att dra upp mattan i bilen för att klä den kabel som går från antennen till mottagaren, använda fler kardborrband för att fästa kabeln till mattan.

Hur Swap din bil Lease snabbt

June 14

Hur Swap din bil Lease snabbt


För många individer det snabbaste, enklaste vägen till den perfekta bilen sker i form av ett leasingavtal. Ett leasingavtal på ett fordon består av ett giltigt avtal som ger biltillverkare och återförsäljare möjlighet att dra intäkter från ett visst fordon, med personen leasing bilen betala månadsvis under hela hyresavtalet. Individer som väljer leasingavtal hitta fördelar såsom att prova en specifik bil innan de bestämmer sig ett långsiktigt köpbeslut, eller för dem som sparar för att köpa en bil. Men inte varje bil lever upp till en köpare förväntningar och byta ut ett leasingavtal är ganska enkel. Här är vad du behöver veta.

Instruktioner

1 Granska och granska din leasingavtal för att fastställa om det är vettigt att byta din hyra. Fordons leasingavtal kommer med en mängd restriktiva klausuler och alternativ. I vissa fall kan ditt kontrakt kräver att du hålla hyresavtalet för en viss period innan antingen köper eller välja bort av hyresavtalet. Du kommer att behöva bestämma om du väljer bort din hyra framkallar ekonomisk försiktighet, eller om att hålla ut på hyresavtalet bevisar klokare.

2 Samla alla dina relaterade pappersarbete. Vid fastställandet att gå vidare med en överblick din hyra, förbereda allt pappersarbete i samband med bil leasing till hands. I teorin, de bästa biltillverkare och återförsäljare uppmuntra byte av bil leasing, vanligtvis tittar sådana fall som möjligheter att vinna nya kunder, medan Engendering lojalitet mer etablerade kunder.

3 Anteckna alla begränsningsklausuler som nämns i din egen leasing och tänk på att andra som vill byta är inte bara föremål för godkännande, men kan ha sina egna begränsningsklausuler samt. Du kanske vill granska din hyresavtal med en advokat för att förstå dina alternativ helt.

4 Börjar söka efter en kompatibel swap, genom att forska webbsajter för att byta bil leasing. Sådana webbplatser erbjuder den mest rymlig möjlighet till bil leasing byta. Med varje webbplats du registrera måste du erbjuda uppgifter om både bilen och leasingarrangemang. Var noga med att bläddra recensioner på varje plats innan du registrerar.

5 Leta upp en kooperativ återförsäljare eller köpare lokalt. En lokal återförsäljare kan ordna ett hyresavtal swap. Din andra alternativet är att placera annonser i tidningarna och på anslagstavlor för att hitta personer som vill byta eller köpa din leasade fordonet. Detta alternativ kommer att spara pengar, men förstår att du kommer att ha ditt arbete urtag för dig. Du kommer att behöva hantera behandlingen av alla relaterade pappersarbete, förutom att söka från klienten på egen hand. Anställa en tredje part byrå, är allt papper och marknadsföring färdig för din räkning.

6 Säkra din klient genom att förhandla de bästa ömsesidiga alternativ för hyra swap. Fylla i alla transaktioner och juridiska papper och sedan njuta av din nya bil.

Tips

  • Din leasing kan erbjuda en möjlighet att byta hyresavtalet efter en viss tid utan påföljder. Om en sådan klausul finns i din hyra, se till att förstå detaljerna och denna klausul och hur man använder det till din fördel när byta.
  • Inte försummar att granska din hyreskontrakt för eventuella avgifter för uppsägning av hyresavtalet tidigt. De flesta hyresavtal kommer att ha straff eller avgifter av någon form i samband med stöd av avtalet efter halva tiden, vilket gör någon form av förtida uppsägning osunt ekonomiskt.

Hur man skapar en faktura att sälja din bil

August 7

Om du säljer bilen på egen hand, kommer köparen behöver bevis av försäljningen för när han får bilen är registrerad. Typiskt en köpe används när människor sälja en bil på egen hand; emellertid kan en faktura användas i stället för eller i tillägg till detta köpe. En stor del av samma information finns på varje dokument. Du kan snabbt och enkelt skapa en faktura på egen hand.

Instruktioner

1 Skapa ett nytt dokument i ett ordbehandlingsprogram, t.ex. Microsoft Office eller Open Office. Skriv "Vehicle Faktura" längst upp på sidan.

2 Gör en del längst upp på sidan för säljarens uppgifter samt tidpunkten för försäljningen. Var noga med att lämna tillräckligt med utrymme för att mata in de faktiska detaljerna när du säljer bilen.

3 Ange i detaljerna som hänför sig till bilen. Inkludera märke, modell, år, VIN, mätarställning, och om fordonet är begagnat eller nytt. Lämna ett utrymme för försäljningspriset till höger om dessa uppgifter.

4 Innehålla ett avsnitt om betalningsuppgifter om du tillåter inköp som skall finansieras på en betalningsplan. Detalj någon handpenning belopp accepteras, när betalningarna ska göras, alla betalningar och antalet betalningar.

5 Lägg i en ansvarsfriskrivning mot undersidan att bilen säljs i befintligt skick. Om du inkluderar någon typ av garanti måste du nämna att i stället.

6 Lämna utrymmen längst ner för köparen och säljaren både att skriva och fakturadatum när försäljningen är slutförd. Detta kan åstadkommas genom att göra flera långa streck tvärs över sidan.

Hur man målar en kamouflage bil

August 19

Hur man målar en kamouflage bil


Kamouflage färg på en gammal jakt lastbil är inget nytt, men kamouflage färg visar nu upp på show fordon och dagliga förare som en typ av mode uttalande. Kamouflage erbjuder olika stilar, såsom militär, jägare eller digital kamouflage. De färgscheman kan också vara olika, även om de flesta består av svart, brun, olivgrön och solbränna. En professionell butik kan ta ut tusentals, men måla en kamouflage bil på egen hand och få jobbet gjort för mycket mindre pengar.

Instruktioner

1 Sand hela bilen med 180-slippapper på en dubbelverkande slipmaskin för att ta bort det översta lagret av originalfärg. Använd ett block slipmaskin i stället för en dubbelverkande slipmaskin, men det kan ta dubbelt så lång tid att slutföra.

2 Täcka alla delar av bilen som inte kräver målning med fordonsmaskeringstejp och papper. Täck fönsterglas, gummilister, däck, fälgar, nyckelhål, trim, galler, ljus och dörrhandtag. Fordonsmaskeringstejp är flexibel och inte skadar bil delytor de. Papperet är tjock för att förhindra även tunga fordons färg från blödning igenom.

3 Spraya två lager primer på ytan av bilen. Låt det första skiktet torka i trettio minuter och låt den andra beläggningen torka i en timme. Håll sprutan eller kan 12 till 16 inches från ytan och spraya i horisontella linjer, aldrig vertikala. Använd en solid färg primer för hela bilen.

4 Sand den torkade primer med 380-slippapper på en slipkloss eller för hand. Hålla papperet så plan och jämn som möjligt och endast sand det översta lagret av primer för att bli av den grova textur. Torka av bilen med vax och fett remover och en handduk för att avlägsna kvarvarande damm, vax eller fettpartiklar. Låt remover avdunsta innan du fortsätter. Det avdunstar snabbt.

5 Placera den första schablonen mot sidan av bilen och spraya den med den mörkaste färgen färgen i färgschemat. Applicera en måttlig mängd färg eftersom detta kommer att vara det enda päls. Använd inte för mycket eller det kommer att köras och orsaka ränder. Flytta schablonen runt sporadiskt för att få mönstret igång. Låt färgen torka under fyra timmar eller tills den är helt torr.

6 Använd nästa stencil och en annan färg för att lägga till ett annat mönster till bilen. Det är OK att överlappa varandra, på sina ställen, den första schablonen mönster med nästa. Använd alla färger och schabloner tills fullständig.

7 Steg tillbaka för att titta på alla sidor av bilen och märker när den behöver mer färg. Se till att hela ytan får färg och inga primer visar. Fortsätt att lägga till färger och stencil mönster tills uppnå önskat utseende. Låt den färdiga lack torka i 24 timmar.

8 Spray två till fyra tunna lager klarlack måla över hela bilen för att täta och skydda kamouflage lack. Håll sprutan eller kan 12 till 16 inches från ytan och arbetet i horisontella linjer. Vänta 30 minuter mellan varje skikt före sprutning nästa och 24 timmar efter sprutning av slutlig beläggning före hantering ytan.

Tips

  • Detta projekt kan göras med sprayburk måla, men med hjälp av bil färg med en sprutpistol kommer att ge mer professionella resultat.
  • måla aldrig en bil utan att bära en respirator mask, skyddsglasögon och en långärmad tröja och byxor för att skydda dig från skadliga ångor och gifter i färgen.

Hur handeln i en bil med en balans på det

December 25

Hur handeln i en bil med en balans på det


Du kan handla ett fordon om det fortfarande har ett lån på den. I själva verket är detta vanligt på återförsäljare och det är hur de får huvuddelen av sin begagnad bil inventering. Om du är skyldig mer än din bil är värd, måste du arbeta med en återförsäljare som kan täcka upp negativt eget kapital. Eller så kan du alltid lägga pengar ner mot ett nytt lån. Återförsäljaravtalet som du köper från att betala av saldot på ditt gamla bil och ta hand om finansieringen av din nya.

Instruktioner

1 Ring din långivare att be om fordonets payoff belopp. Medan dealern måste göra detta igen för att bekräfta den korrekta mängden, bör du veta om du är upp och ned eller om du har eget kapital i bilen. Skriv beloppet ned.

2 Kontrollera bilens andrahandsvärde med hjälp av NADA Guide webbplats eller Edmunds. Se till att du sätter i rätt nivå, körsträcka och alla alternativ för ett exakt värde. Kombinera värdet från båda platserna och använda median siffra för att fastställa värdet.

3 Kontrollera dina pengar och avgöra om du kommer att lägga pengar ner för att täcka upp någon negativt eget kapital. Betala av negativt eget kapital kan hjälpa dig att starta ditt nya lån utan att behöva betala för din gamla bil, också. Om du har eget kapital i fordonet, anser den extra mängd som automatisk pengar ner.

4 Gå till en återförsäljare som du vill arbeta med och ta med din titel om du har det (vissa stater skickar titeln till pantinnehavaren). Berätta återförsäljaren vad du hoppas uppnå genom att låta en representant vet hur mycket du planerar att lägga ner (om någon alls) med din handel med. Dealern kommer att arbeta med dig om du har negativt eget kapital och kommer att hjälpa dig att hitta en lämplig bil .

5 Handla återförsäljarna mycket och hitta en bil du vill köpa. När du gör, har handeln bedömning göras. Återförsäljaren visar värdet på din bil, den nya bilen och den balans som du kommer att finansiera inklusive moms och avgifter.

6 Fyll i en kreditansökan uppgifter för att säkra ett nytt lån genom återförsäljare. Registrera din titel, din statliga motorfordon pappersarbete och låneavtal med återförsäljaren. Han kommer att överföra din försäkring eller instruera dig att göra det.

7 Ring din bank och låt dem veta att du har sålt bilen. Även om du är fortfarande ansvarig för betalningar tills hela payoff sänds från återförsäljaren, bör du kontrollera tillbaka i ungefär en veckas tid för att bekräfta att fordonet har lönat sig.

Hur fungerar en ny bil rabatten Arbete?

May 23

Hur fungerar en ny bil rabatten Arbete?

Få någonting för ingenting

När du köper en bil från en ny bilfirma, är det inte ovanligt för återförsäljare att annonsera nya rabatter bil. De gör dessa rabatter låter som pengar på banken för nya bilköpare.
Det är viktigt att förstå exakt hur en ny bil rabatten fungerar och att veta att bara för att du köper en ny bil, det betyder inte att du automatiskt kommer att få hundratals eller tusentals dollar för att helt enkelt köpa en ny bil. Hålla sig till det gamla talesättet om att aldrig få någonting för ingenting är ett bra sätt att hålla saker i perspektiv på generalagenten.
Såvida du inte har en väl genomtänkt plan och har sparat pengar för en handpenning, chanserna att du faktiskt få nya rabatter bil är smala.

överväganden

Inköp av ett nytt fordon oftare än inte kräver en handpenning. Mängden av handpenningen varierar, beroende på hur mycket fordonet säljs för. Typiskt, men varierar handpenningen från 15 till 20 procent av den totala köpeskillingen. Oftare än inte, bilköpare inte har denna typ av pengar när de går in för att köpa en bil.
I dessa fall, nya rabatter bil komma till hands. En ny bil rabatten är en viss summa pengar som biltillverkaren tilldelar en bilköpare. Ibland rabatten kan vara $ 500 och ibland är det mer, beroende på inköpspriset på fordonet och hur mycket pengar som tillverkaren har avsatt för märke och modell av fordonet. För avancerade fordon, kan nya rabatter bil vara så mycket som $ 7000.
En bilköpare kan ta den nya bilen rabatten och satte den mot handpenning, som vanligtvis är vad som händer även om köparen har en handpenning för bilen. Genom att tillämpa rabatten till den totala ner beloppet, minskar köparen sina månatliga betalningar och det ser gynnsamt för långivare. Ju mer en köpare har en handpenning, desto större chans har han för att få finansieras.
Till exempel, om köparen har $ 1200 för en handpenning och den nya bilen rabatten är $ 500, kommer den totala handpenning efter applicering av rabatten vara $ 1700.

Hur det fungerar

Inte alla bilköpare går in ett återförsäljaravtal tomhänt, dock. Vissa människor noggrant planera en ny bilköp och redan har sina 15 till 20 procent handpenning redo när de kliver in genom dörren. I dessa fall är bilen köparen rätt till några nya rabatter bil som finns på att vissa fordon.
När detta händer kommer bilköpare få en check utställd till henne för det belopp som rabatten. Kontrollen är sedan skickas till bilköpare. Denna process kan ta allt från fyra till sex veckor. När köparen får kontrollen, kan han göra med det som han vill.