måla stötfångare

Hur fixar bucklor på en bil stötfångare gratis !!!

February 15

Hur fixar bucklor på en bil stötfångare gratis !!!


Någonsin haft en djup buckla i plast stötfångare, kommer de flesta affärer betalt 200bucks för delar, och om 120ish för färgen och installera, varför betala när u kan fixa dem gratis.

OBS: Den här korrigeringen kommer bara åtgärda de flesta djupa bucklor, icke slet, icke spricka plast stötfångare

Instruktioner

1 Placera handdukar på en plan yta lång väg för stötfångare till vila

2 Ta bort stötfångarhöljet (stötfångare) från din bil
och lägg den ovanpå handduken, kommer detta att hindra dig från att glida stötfångaren på golvet gör skrapmärken

3 värma upp ytan där du ska poppa ut för ca 2-5mins till ytan är varm och lätt att skjuta tillbaka
med hjälp av en fön kan ta längre tid

4 efter u driva ytan ut, blöt trasan i hink med isvatten sedan super cool ytan.

5 kontrollera ytan och det bör vara åtminstone 90% tillbaka på plats

6 installera tillbaka locket på bilen

Tips

 • ! Ring en kompis att hjälpa dig driva ytan ut, ibland 4 händer är bättre än två
 • ! Om att ha problem kan du använda en gummihammare som ett verktyg för att hjälpa u skjuta ut
 • -Det Är gratis så nära originalet är bättre än att betala över 300bucks för en ny stötfångare
 • ! Om du fastställande stötfångaren av försäkringsskäl, låt en body shop göra reparationen, försäkringsbedrägerier är ett brott.! Använd handskar när du arbetar med het yta så att du inte bränner dig

Hur man installerar en främre stötfångare på en 2005 Ford 500

March 25

Din Ford 500 är en full-size sedan tillverkades mellan 2005 och 2007. Om du någonsin behöver måla din Ford 500 eller om du har varit i en olycka som skadat din front, är det klokt att byta stötfångaren. Stötfångaren på din Ford 500 skyddar dig från stötar vid kollisioner. Byta din 500 stötfångare tar dig ungefär en timme, men arbetet kommer att gå lättare om du har en medhjälpare.

Instruktioner

1 Ta din jack från stammen och jack upp din 500 främre ände. Placera jack står under ditt främre ram och sedan sänka din 500.

2 Pop dig 500 huva och ta bort den negativa batterikabeln. Sätt din uttag över terminalen muttern och lossa den genom att vrida åt vänster. Skjut kabelklämman från minuspolen för att undvika elektriska kortslutningar.

3 Använd din skruvmejsel för att ta bort strålkastare församlingar. kopplar också kablarna som leder till dina blinkers och främre halvljuset. Dessa anslutningar är längst till vänster och längst till höger på din Ford 500, direkt bakom varje ljus bostäder. Koppla bort dem genom att dra ledningsnätet rakt ut.

4 Ta bort alla skruvar och bultar som håller främre stötfångarhöljet på plats. Använd skruvmejseln och Hylsnyckelsats att göra detta. Har din hjälpare hjälpa dig att lyfta den främre stötfångaren täcka bort.

5 Ta bort skruvarna på insidan av din främre stötfångare med Hylsnyckelsats. Har din assistent hålla fast vid gamla stötfångare medan du gör detta. Tillsammans drar gamla stötfångaren av när de fyra bultar är ute. Två fästskruvar är på varje sida av den främre stötfångaren.

6 Höj den nya stötfångaren upp och rikta in monteringshålen på nya stötfångare till dem på frontramen. Har din hjälpare hålla stötfångaren när du glider monteringsbultarna i och dra åt dem med ditt uttag set.

7 Håll stötfångarhöljet på plats och ersätta alla stötfångarhöljet fästbultar och skruvar. Också återansluta kablarna till dina lampor och installera de främre strålkastare heter på båda sidor av fronten.

8 Byt den negativa batterikabeln. Jack upp din Ford 500 tillräckligt för att ta bort uttagen golv och skjut dem. Sänk din bil när du skjuter jack sticker ut.

Hur man reparerar Nicks i en bil stötfångare

March 25

Hur man reparerar Nicks i en bil stötfångare


Stötfångare blir ofta hack eller repad på parkeringsplatser och garage. Trånga utrymmen avsedda för kompakta bilar och förare ouppmärksamhet orsakar flera, lätta fender Benders. Reparera en trasiga stötfångare inte kräver en hel del kostnader, bara lite tid och tålamod. Du behöver specifik information om bilen och vissa vinklad fett. De goda nyheterna: när du reparera själv nick du spara $ 100 eller mer, beroende på vilken typ av fix du använder.

Instruktioner

1 Erhålla fordonsfärgkoderna från bilens instruktionsbok eller återförsäljare. Köpa sprayfärg med dessa koder från en automatisk färg återförsäljare eller delar butiken.

2 Slipa stötfångaren nick använder 200 grit metall sandpapper. Avlägsna överskott av färg, och skapa en slät yta för att måla över.

3 Tvätta med tvål, vatten och en skurborste. Torka med en handduk.

4 Skydda området kring nick som inte behöver ny färg med maskeringstejp och brunt papper. Fäst brunt papper direkt till stötfångaren med maskeringstejp. Täck hela bakre änden av fordonet med brunt papper.

5 Spraya ett lager bil primer på det drabbade området. Håll primer sprayburk minst 8 inches från stötfångaren och tillämpa i även stroke. Låt torka i två timmar, sand området med 300 grit sandpapper. Applicera primer i tre lager, slipning mellan varje skikt.

6 Applicera matcha fordons sprayfärg till stötfångaren i ännu stroke hela vägen över kanten på den tejpade utanför området.

Hur man använder hemmabio Ingångar

April 10

Ett hemmabiosystem förbättrar kvaliteten och njuta av en TV eller en film bildupplevelse. Ett hemmabiosystem har flera ingångar för utrustning för att möta ditt underhållningssystem behov. Att förstå dessa ingångar på rätt sätt är nyckeln till kvalitet ljud och video.

Instruktioner

1 Flytta boxen för att komma åt baksidan av systemet lätt. Systemet box hemmabio måste vara nära TV så kablarna lätt nå ingångarna.

2 Leta upp video- och ljudingångar för DVD eller VHS-spelare. Dessa ingångar är gula, vit och röd för att matcha de ledningar som följer med DVD eller VHS. Ingångarna är märkta "Video in" och "Audio in." Vissa äldre modeller av DVD och VHS-spelare använder koaxialkabel. Hemmabiosystemet har en koaxial ingång märkt "Video in."

3 Placera surroundhögtalarna i deras lämpliga platser runt i rummet. De flesta hemmabiohögtalare har gott tråd för varje högtalare. Om du behöver längre kablar, köpa dem hos din lokala elektronikaffär. Kör kablarna från högtalarna till baksidan av hemmabiosystem.

4 Säkra varje högtalarkabel i rätt ingång. Ingångarna är märkta med talarens plats som "R" för höger "C" för centrum och "L" för vänster.

5 Ställ in subwoofer under TV. Köra tråden till ingången. Ingången är märkt med "Sub" eller "S"

6 Anslut din TV till hemmabiosystem. Ingångarna för TV är märkta "Video ut." Det finns standardiserade ledningar och koaxial ingångar på alla hemmabiosystem så att de arbetar med alla TV-apparater. Om du använder satellit eller kabel, anslut TV i rutan satellit eller kabel. Anslut rutan i hemmabiosystem.

Tips

 • Spelsystem ansluts också till hemmabiosystemet.

Hur man ansluter en RF-förlängare till en Harmony 890

April 27

Harmony 890 universell fjärrkontroll kan du styra ett stort antal elektroniska apparater - till exempel en TV, DVD-spelare och kabelbox - från en enda fjärrkontroll. Om du vill utöka räckvidden för din Harmony 890 med hjälp av en specifik RF-förlängare.

Instruktioner

1 Anslut RF-förlängare till ett eluttag i närheten av din nöjescentrum.

2 Placera RF extender i nöjescentrum, nära de enheter som du vill styra med fjärrkontrollen.

3 Vrid förlängaren på. Eftersom förläng är tänkt att fungera med Harmony 890 fjärrkontrollen omedelbart upptäcker och ansluter till fjärr via trådlösa signalen.

Tips

 • Sedan 890 Remote använder en speciell typ av batteri, kan det inte fungera med andra RF extender kit.

Hur måla stötfångare

May 1

När du märker en repa, slit eller måla chip på ditt rikligt, i allmänhet har du tre val: du kan lämna den ensam och vänta på att bli värre (och det kommer), kan du ta den till en body shop och få den målas till dig. Din tredje alternativet är att måla stötfångaren själv. Medan en yrkesorganisation butik skulle kunna göra ett bättre jobb ommålning stötfångaren för dig, är det mycket billigare att göra jobbet själv. Den viktigaste aspekten av ommålning stötfångare är att se till att du har en ren arbetsplats som är fri från damm eller andra luftburna föroreningar. Helst skulle du ha tillgång till en lackboxen; men om du har en relativt ren garage med frånluftsfläktar, bör du vara bra.

Instruktioner

1 Slipa hela stötfångaren med 1200-grit sandpapper. 1200-grit sandpapper är ett fint slippapper som inte kommer att skapa djupa repor i ytan av stötfångaren, men kommer att ta bort den gamla färgen, smuts och annat skräp för närvarande på ytan av stötfångaren.

2 Tvätta stötfångaren med en vattenslang. Ta bort allt slipas färg och skräp från stötfångaren.

3 Torka stötfångaren med en ren, luddfri handduk.

4 Täck alla områden som du inte vill målade med tidningen och maskeringstejp.

5 Spraya stötfångaren med ett jämnt lager primer med hjälp av kraften sprutpistolen. För att göra detta, fungerar sprutpistolen fram och tillbaka långsamt håller pistolen ca 2 meters avstånd från ytan av stötfångaren. Låt stötfångaren lufttorka och tillämpa två lager grundfärg. Låt varje lager torka innan ytterligare ett lager grundfärg. Torktiden varierar beroende på miljön du arbetar i (dvs. fuktig kontra torr).

6 Tvätta sprutpistolen med ett lösningsmedel för att rensa färgpistoler.

7 Spraya rikligt med kroppen färg du valt. Se till att du täcker stötfångaren jämnt. Arbetet sprutpistolen fram och tillbaka långsamt håller pistolen cirka två meters avstånd från ytan av stötfångaren. Låt stötfångaren lufttorka och tillämpa två lager färg. Låt varje lager torka innan en annan lager färg. Torktiden varierar beroende på miljön du arbetar i (dvs. fuktig kontra torr).

8 Tvätta sprutpistolen med ett lösningsmedel för att rensa färgpistoler.

9 Applicera klarlack till stötfångaren på ett liknande sätt som man tillämpat primer och färg. Arbetet sprutpistolen fram och tillbaka långsamt håller pistolen cirka två meters avstånd från ytan av stötfångaren. Låt stötfångaren lufttorka och tillämpa två lager klarlack. Låt varje lager torka innan ytterligare ett lager klarlack. Torktiden varierar beroende på miljön du arbetar i (dvs. fuktig kontra torr).

Lista över AV-receiver Ingångar / utgångar

May 4

Lista över AV-receiver Ingångar / utgångar


Hemunderhållning har utvecklats från radion på 1930-talet och 1940-talet, till full mediemiljöer med högsta kvalitet ljud och video finns hemma i vardagsrummet. Montering dessa system kräver ofta en mottagare, som är den centrala korsningen att all annan utrustning dras genom. Även förstå vad de bakre ingångar och utgångar är kan verka som en svår uppgift, det är nyckeln till att ha den exakta system du önskar.

färgkodning

Alla A / V (audio / visuell) mottagare kommer med in- och utgångar på baksidan av enheten. Dessa I / O (in- / utgångar) är färgkodade för att göra det lättare att veta vad man ska ansluta till varandra. Det finns i allmänhet tre grundläggande färger: vit, röd och gul. Med HD-TV, finns det också blått och grönt, som motsvarar (röd-blå-grön) färg kartläggning RGB.

Ljud och kompositvideo

När röda och vita ingångar är grupperade tillsammans, är det med hänvisning till en ljud I / O, med röd mening rätt och vita betydelse vänster i en stereo setup. Ibland innefattar en gul I / O som representerar kompositvideo, vilket innebär att all videoinformation färdas genom bara en kanal. Den rätta ledningar är en RCA-kontakt vars ändar är färgkodade för att matcha I / O på mottagaren.

För 5,1, 6,1, och 7,1 surroundljud, kommer det att finnas extra I / O som är färgkodade svart att utse var subwoofern och andra kanaler är anslutna.

S-Video

Komponent I / O ser ut exakt som RCA I / O men fungerar på en mycket högre nivå. Den separeras i tre distinkta videosignaler och är grupperade i RGB. De ger en skarpare bild än S-Video, eftersom signalerna ljusstyrka och färg är åtskilda.

HDMI

HDMI (High Definition Multimedia Interface) är en smal slits med en något konkav topp. Det är nödvändigt för att visa HD-TV. Till skillnad från de tre föregående I / O, den teknik som driver den uppdateras kontinuerligt, vilket ger nya möjligheter och funktioner såsom elektronisk styrning konsument (CEC) och läppsynk.

Hur Take Off en främre stötfångare från en Ford Taurus

June 9

Hur Take Off en främre stötfångare från en Ford Taurus


Den främre stötfångaren på din Ford Taurus är ofta det första att bli träffad i ett vrak, åtminstone i en frontalkollision. I de flesta fall bör du bara ta bort den främre stötfångaren om du omedelbart ersätter det - om du inte behöver skapa en form för en bil-kit stötfångare, varefter du ska placera original stötfångaren tillbaka på direkt. Ta bort den främre stötfångaren av en bil är vanligtvis en två personer jobb.

Instruktioner

1 Koppla bort bilens negativa batterikabeln. Se till strålkastaren omkopplaren är avstängd.

2 Lyft åtminstone den främre delen av bilen med en domkraft och stödja den på pallbockar. Ta bort framhjulen, med "fem-stjärniga" mönster med rörtång där du tar bort en mutter och sedan flytta till muttern motsatt den föregående.

3 Koppla ledningsnätet för blinkers och sidomarkeringsljus på varje ände av stötfångaren. Dessa kontakter bör placeras bakom stötfångaren.

4 Öppna bilens huva, avlägsna strålkastare fästelement, dra strålkastaren ut och koppla dess elektriska kontaktdon. Ta bort bostads skruvar för strålkastaren bostäder - de varierar beroende på året för Taurus.

5 Ta bort skruvarna som är inuti öppningar för strålkastarna. Ta bort värmeelementet luftdeflektorn panel från under bilen. Koppla de elektriska kontakterna för dimljusen om bilen har dem.

6 Ta bort den inre innerskärmen genom att ta bort skruvarna och tryck stift som förbinder insatsen till kylaren luftriktaren och karossen och sedan dra fodret från fender väl.

7 Ta bort muttrarna som fäster stötfångare till skärmarna, bultarna som förbinder stötfångaren till radiatorn stöd och tryckstiften som håller stötfångaren till gallret och gallret öppning. Låt en medhjälpare skjut stötfångare fram och bort från bilen.

Tips

 • Du kan behöva göra justeringar i detta förfarande om fendern är trasig eller skadad.
 • Om Taurus är en 1999 modell eller tidigare, ta bort strålkastaren bostads skruvarna på toppen av huset med en uppblossande skiftnyckel och lossa nypa bulten. På 2000 och senare bilar, ta bort en skruv nära gallret öppning och bänd upp fäststavar vid strålkastaren husets yttre ände.
 • För att ta bort tryckstiften förbinder inre innerskärmen till kroppen, bända upp tryckstiften med en skruvmejsel och dra ut dem med vass tång.

Hur man reparerar en buckla i en plaststötfångare

June 14

Hur man reparerar en buckla i en plaststötfångare


De flesta fordon idag, bilar och lastbilar ingår, har främre och bakre stötfångare som är gjorda av plast. Dessa plast stötfångare är tjock och robust, vilket bidrar till att förhindra små stötar, men de kan fortfarande bli bucklig och i behov av reparation. Kollisions butiker kan ladda flera hundra dollar för att reparera dessa bucklor. Lära sig att reparera en buckla i en plaststötfångare och spara en massa pengar och tid borta från bilen.

Instruktioner

1 Borra ett litet hål i mitten av buckla. Placera skruvspetsen av dent avdragare i hålet och vrida skruven flera gånger. Skjut handtaget på buckla avdragare och tillbaka för att sakta dra buckla ut. Dra inte alltför aggressivt eller buckla kommer att komma ut för långt. När buckla är något tillplattad ut, ta bort bucklan avdragare.

2 Använd 200-slippapper till sand bucklig området och 3 eller 4 inches omger buckla. Med hjälp av plastraka, applicera kroppen fyllmedlet och buckla tills den är slät, täcker buckla fullständigt och är något högre än den omgivande ytan. Tillåter fyllmedlet att torka i två timmar. Sand fyll igen med mer 200-grit sandpapper tills den är slät och ytan är även med omgivningen av stötfångaren.

3 Placera maskeringstejp och papper runt området repareras. Spraya ett tunt lager lim promotorn över filler och omgivande ytan. Låt 15 minuter för att torka. Spraya ett tjockt lager av primer över ytan och låt det torka i 30 minuter. Sand primern lätt med 300-slippapper.

4 Spraya två tunna lager av färg över området, vilket gör att 15 minuter mellan lagren. Spraya två eller tre tunna lager klarlack måla över området, vilket gör att 15 minuter mellan lagren och en hel dag innan du tar i området efter sista skiktet sprutas. Avlägsna maskerings papper och tejp när sista skiktet av klarlack måla har besprutats.

Tips

 • Inte sand eller sprayfärg i ett slutet utrymme. Se till att du är utanför eller i ett väl ventilerat utrymme att arbeta.

Hur man reparerar en Toyota Prius bakre stötfångare

July 2

Bakre stötfångare kan ta en hel del skada från stötar och bucklor. Den bakre stötfångaren av din Toyota Prius kan skadas på flera olika sätt, till exempel säkerhetskopiering din bil till något, en bil stöta i bilen i trafik eller en kundvagn rulla in din bil på en parkeringsplats. Den bakre stötfångaren är målad för att matcha Prius, så om det finns stötar i stötfångaren, den svarta plaststötfångarmaterial kan lysa igenom. Lära sig att reparera en Toyota Prius bakre stötfångaren hemma och få din Prius tillbaka i form.

Instruktioner

1 Sand det skadade området av Prius stötfångare med 180-slippapper för att ta bort flagnande eller flagnande färg och jämna ut skadade området. Applicera ett tjockt lager spackel spackel och låt den torka i en timme. Efter det torkar, sand den med 180-grit sandpapper tills den är slät och i nivå med den omgivande ytan av stötfångaren.

2 Torka av slipade och omgivningen med vax och fett remover, och en microfiber handduk. Detta är att ta bort alla fett från fingeravtryck och eventuella vax från tidigare rengöringsmedel som kan påverka den färdiga lack. Placera maskeringstejp och papper runt området så måla och översprut inte landa på någon annan del av Prius.

3 Spraya reparerade området med en tjock lager primer och låt den torka i 30 minuter. Sand primer med 220-slippapper för att göra det smidigt. Sand lätt så att du inte sand helt genom primern. Torka ner igen med vax och fett remover.

4 Applicera tre tunna lager av färg matchade sprayfärg till området, väntar 15 minuter mellan lagren. Håll spray 6 till 8 inches från ytan med hjälp av tunna, även stroke. Håll rockar tunna för att hindra färgen från att köra. Spray tre lager klarlack måla med samma tekniker som används med färgmatchade färg. Avlägsna maskerings papper och tejp. Vänta en hel dag innan hantering av reparerade området.

Tips

 • Köpa sprayfärg på en återförsäljare eller genom en bilfärg leverans butik som har tillgång till färgkoder för en Toyota Prius. Detta är så att färgen kommer att matcha exakt och reparerade området kommer inte att märkas.
 • Aldrig sand eller sprayfärg i ett slutet utrymme som andas in damm och måla rök är skadligt. Arbeta alltid i en öppen och väl ventilerad plats.