marshall strömbrytare

Hur man installerar en Marshall Amp Strömbrytare

March 27

Hur man installerar en Marshall Amp Strömbrytare


Strömbrytaren kan börja att misslyckas i Marshall gitarrförstärkare som har genomgått konsekvent tung användning. Om förstärkaren har använts för långa dagar på vägen, eller helt enkelt bärs från konstant på och stänga av den dagliga verksamheten, växeln ibland behöver bytas. Byta en Marshall amp strömbrytare är vanligtvis ett jobb som inte kräver ett dyrt besök på din lokala gitarr butik.

Instruktioner

1 Ta bort kontrollsidan av förstärkaren med hjälp av en skruvmejsel. Se till att förstärkaren inte är ansluten till ett eluttag och att strömbrytaren är avstängd. Styr Inför förstärkaren är den viktigaste bar där vreden finns.

2 Leta reda på gamla strömbrytaren. Ta bort trådarna urklippta på baksidan genom att skjuta dem av terminalerna på växeln, Använd din nål tång. Så många som fem trådanslutningar kan finnas, beroende på vilken modell av din Marshall amp.

3 Skjut en skruvmejsel i de två lagrings-clips som håller omkopplaren på plats. Släpp brytaren från framsidan av styrytan.

4 Kläm fast ersättning omkopplaren på plats genom att skjuta den till strömplatsen från framsidan av kontrollytan. Klippen kommer att "klicka" när omkopplaren sitter korrekt.

5 Byt trådterminalerna på baksidan av den nya växeln i samma ordning som den gamla. Löd som helst av de terminalledningarna som är nödvändigt. Låt ledningarna svalna innan du rör eller flytta dem.

6 Byt styr ansikte på framsidan av förstärkaren genom att åter installera skruvarna. Anslut förstärkaren och testa omkopplaren.

Hur man byter en Dodge Ram Backup Strömbrytare

April 2

Backup ljusomkopplare monteras på sidan av manuell växellåda på din 2008 Dodge Ram 1500. Om du har en automatisk växellåda, hanterar överföringsavstånd sensorn funktionen hos säkerhets ljus i stället för en switch. Det finns ingen justering för backup strömbrytare och inget sätt att reparera den. Om det är dåligt, byt ut den. Kontrollera marken först, men eftersom en dålig mark kan ge samma symtom som en misslyckad switch.

Instruktioner

1 Parkera Ram 1500 på plan mark. Hitta den elektriska marken för backup strömbrytare krets. Marken är kontakten nr G107 i motorrummet, högt upp på passagerarsidan fender, precis framför brandväggen. Se till att marken bulten är snäva och det finns ingen korrosion mellan kontaktytorna.

2 Blockera bakhjulen. Placera golv domkraften under rambalk bara framåt av överförings tvärbalkens fästet. Lyft trucken - en sida i taget - och stödja den på pallbockar.

3 Hitta backup strömbrytare kontakt högt upp på passagerarsidan av överföringen, strax bakom växellådan sömmen. Kontakten är på ledningsnätet som också grenar ut till syresensorer. Koppla ur kontakten och ta bort monteringsbulten för övergången. Ta bort brytaren.

4 Installera den nya växeln och dra åt bulten till 88 tum-pounds. Anslut kontakten. Sänk lastbil till marken.

Tips

  • För att testa switch, koppla den negativa batterikabeln och sedan använda en multimeter för att kontrollera kontinuitet mellan de båda stiften i säkerhetskopian strömbrytare kontakt. Det bör finnas kontinuitet när växelspaken är i "Reverse" och ingen kontinuitet när växelspaken är i något annat läge än "Reverse". Om något av dessa villkor inte är omkopplaren dåligt.

Hur man tillbaka Strömbrytare på en 1990 Honda Accord

April 12

När strömbrytare på 1990 Honda Accord fungerar inte längre, kan det lämna dig i en riktig tuff plats. Du kommer inte att kunna vända strålkastarna på och av. Du kan inte heller skulle kunna använda blinkers. Med tiden kan den upprepade användningen av omkopplaren orsakar de inre komponenterna att slitas ut och misslyckas. Du kan byta ut växeln själv med några enkla handverktyg.

Instruktioner

Strömbrytare Removal

1 Koppla bort den negativa batterikabeln. Ta bort skruvarna som håller fast den nedre instrumentpanelen locket under ratten.

2 Ta bort skruvarna i de nedre ratt omslag. Bänd försiktigt de övre och undre lock isär.

3 Ta bort de två skruvarna i strömbrytare. Skjut omkopplaren utåt. Koppla den elektriska kontakten.

Strömbrytare Installation

4 Anslut den elektriska kontakten till den nya växeln. Skjut omkopplaren i huset och dra åt skruvarna.

5 Placera övre och undre lock på rattstången och se till att de snäpper ihop. Dra åt skruvarna.

6 Montera den nedre instrumentpanelen locket och dra åt skruvarna. Anslut den negativa batterikabeln. Testa att brytaren fungerar korrekt.

Tips

  • Monteringsskruvarna på strömbrytaren är mycket snäva. Använd lämplig storlek skruvmejsel för att undvika stripp skruvarna.

Hur man byter Hazard Strömbrytare på en Ford E150

June 22

E-150 är en fullstor van produceras av Ford Motor Company som använder Ford F-150 chassi. Om faran strömbrytare på din Ford E150 bryter, kan lamporna inte slås på eller kan stanna på hela tiden, beroende på vilket läge omkopplaren var i innan den gick sönder. Byte av E150: s risk strömbrytare är viktigt eftersom felaktiga varningsblinkers kan leda till en olycka eller, i vissa stater, ett citat från myndigheterna. Byte av E-150: s fara strömbrytare ska bara ta cirka 15 minuter.

Instruktioner

1 Öppna förarsidans dörr och leta blinkers / varningsblinkers strömbrytare under instrumentpanelen till höger om ratten. Faran ljusomkopplaren är beläget till höger om rattstångens, precis under instrumentpanelen.

2 Ta bort skruven som håller fast blottare byta till sin hållare och koppla dess elektriska ledningar kontakten.

3 Dra varningslampan stänga av E150 och installera en ersättnings fara strömbrytare på E150.

4 Sätt tillbaka enda skruv och anslut elektriska ledningar kontakten.

Tips

  • Var försiktig när du arbetar runt alla elektroniska komponenter på din bil. För extra säkerhet, anser koppla bort E150 batteri innan proceduren.

Hur man byter en Ranger Dome Strömbrytare

October 4

Kupolen ljus på din Ford Ranger är bra för att se inne i hytten på natten. Om takbelysning någonsin slutar fungera, men säkringen testar positivt och lampan inte utbränd, är det troligt att slå på din takbelysning har gått dåligt. Byte av Dome strömbrytare är ett projekt som du kan ta itu med på egen hand. Köp din Ranger kupol strömbrytare vid varje Biltema. Installationstiden är cirka 15 till 20 minuter.

Instruktioner

1 Pop huven på Ford Ranger och ta bort negativa batterikabeln.

2 Leta reda på två små avlastningshålen på din takbelysning plastkåpa. Man kommer att vara placerad på framsidan och den andra på baksidan. För in spetsen på en liten platt skruvmejsel i en av avlastningshålen och bänd försiktigt tills du arbetar plastlocket och ut. Bänd inte för hårt eftersom detta kan leda till att du knäcka takbelysning locket.

3 Dra kupolen glödlampa ut och ställa den någonstans säkert ur vägen. Gör detta helt enkelt så att du inte knäcka det vid åtkomst kupolen strömbrytare.

4 Lossa och ta bort de två skruvarna som håller omkopplaren på plats med en liten stjärnskruvmejsel. Ta bort takbelysning tråd och ansluta dem till den bakre delen av den nya växeln.

5 Ställ den nya brytaren på plats och skruva i de två skruvarna. Dra åt skruvarna med stjärnskruvmejsel.

6 Anslut Ranger takbelysning tillbaka till sitt uttag och sedan pop takbelysning locket på plats.

7 Slip den negativa batterikabeln igen och dra åt den med sockeln set.

Hur man installerar en Strömbrytare i en 1998 Town & Country

December 18

Hur man installerar en Strömbrytare i en 1998 Town & Country


Chrysler Town and Country är en av de främsta minibussar finns på marknaden. Dessa lyxiga och mångsidiga fordon föra hela klassen av en high-end Chrysler och alla nyttan av en mini van tillsammans i ett paket. Om du äger en 1998 modell du äger en tidig version och har förmodligen spenderat lite pengar på reparationer och underhåll av nu. En vanlig reparation som du kan spara lite pengar på genom att göra själv är installationen av en strömbrytare.

Instruktioner

1 Parkera din Chrysler Town and Country på en plan parkeringsplats eller uppfart och stänga av motorn. Se till att parkeringsbromsen är ilagd.

2 Pop huven och koppla bort minuskabeln från batteriet. Använd en skiftnyckel för att skruva terminalen och dra det gratis. Vänta sedan 10 minuter för någon rest att försvinna från systemet.

3 Bända plaststoppringen som omger brytaren med en liten skruvmejsel. Sedan, långsamt, dra i spaken ur instrumentbrädan av din stad och land. Ta bort kablarna från baksidan av swicth och sedan antingen klämma eller tejpa lösa kablarna till instrumentbrädan så att de inte faller in i instrumentbrädan själva.

4 Vrid omkopplaren till läge "ON" och tryck på ljus fall för att ta bort brytaren. Sätt den nya växeln i höljet och fästa den nya strålkastare byta till trådarna i instrumentbrädan.

5 Skjut strömbrytaren och höljet tillbaka till instrumentbrädan och fäst på plast låsringen.

Hur man byter Reverse Strömbrytare på en 2003 VW Jetta 5-växlad

February 12

2003 Volkswagen Jetta Wolfsburg utgåva kom utrustade med en fem-växlad manuell växellåda som drivs av en 1,8-liters dubbla överliggande kamaxlar motor som producerade 180 hästkrafter. Strömbrytaren som slår på backup eller backljus är monterad på transmissionens sida vid startmagnet. När du ändrar din sändning i backen, aktiverar en spak växeln, vrida på backup ljus. När detta misslyckas, kallar det för att ersätta.

Instruktioner

1 Parkera bilen på ett jämnt underlag och fast ställa i nödbromsen. Öppna huven.

2 Lokalisera backup ljusomkopplare bredvid starter solenoid på baksidan av transmissionen. Hitta back strömbrytare på 2003 VW Jetta på förarsidan nära skottet. Tryck på låsbygeln på den elektriska kontakten och dra ledningar kontakten rakt ut växeln.

3 Ta bort back strömbrytaren moturs med en skiftnyckel. Rengör och kontrollera O-ringen för revor eller sprickor och sedan rulla O-ringen från gamla kontakten och rulla på den nya växeln. Byt ut O-ringen om det behövs.

4 Coat trådarna i den nya back strömbrytare lätt med växellådsolja och trä den för hand i öppningen, vrida den medurs tills fingrarna. Vrid reglaget medurs med nyckeln tills du når slutet av sina trådar.

5 Anslut elektriska ledningar till växeln genom att trycka på ledningar kontakten rakt in växeln kontakten tills du och hör ett klickljud och känna den plats på plats, vilket tyder på kontakterna är låsta tillsammans. Stäng huven.

6 Vrid tändnings till "Run", utan att starta motorn och växla transmissionen i backen. Kontrollera att säkerhets tänds. Stäng av tändningen.

Så här ändrar Strömbrytare på en Chevrolet Pickup

February 21

Så här ändrar Strömbrytare på en Chevrolet Pickup


Växeln ljus på din lastbil är ansvarig för att vrida på strålkastarna, positionsljus och varselljus på Chevrolet lastbil, och det är inte oförstörbar. Om strålkastarna över växeln, måste den bytas ut mot en fabrik byte; annars kommer du inte har någon belysning och kunde få dras över. Fastställande omkopplaren tar cirka 30 minuter. I det här fallet är projektet ett fordon 1996 Chevrolet Silverado, men processen är densamma för andra fordon.

Instruktioner

1 Sätt foten på bromsen och vrid start till läge "på". Flytta växelspaken ner till den lägsta positionen, och luta kolonnen ner till sitt lägsta läge.

2 Dra av instrumentbrädan ram som går runt stereon och spårvidd kluster med händerna för att frigöra klämmorna. Koppla ledningarna på baksidan av ramen med händerna, sedan placera den åt sidan. Innan vi går vidare, placera bilen tillbaka i parken och stänga av tändningen.

3 Lägga streck panelen på en arbetsyta, nedåt. Växeln ljus hålls på plats av två plastflikarna som tenderar att vara bräcklig. Placera platt skruvmejsel mellan plastfliken och strömbrytare, släppa fliken i processen. Dra sedan ut strömbrytare.

4 Kläm fast ersättning omkopplaren på plats med hjälp av händerna. Sedan komma tillbaka i bilen, placera foten på bromsen och vrid start till läge "på". Flytta växelspaken ner till den lägsta positionen, och luta kolonnen ner till sitt lägsta läge.

5 Anslut ledningar streck ramen tillbaka ihop med händerna och tryck infattningen tillbaka på instrumentbrädan med händerna för att säkra klippen. Placera bilen tillbaka i parken och stänga av tändningen.

6 Slå på strömbrytaren och gå runt fordonet för att se till att det alla lampor fungerar.

Så här ändrar dörrposten Strömbrytare på en 1998 Isuzu Trooper

March 10

Dörrposten strömbrytare på din 1998 Isuzu Trooper styr innerbelysningen i bilen. Omkopplaren är placerad på sidokanten av dörren till din Trooper, precis under metall snäpplås. Det ska bara ta dig ca 15 minuter att byta ut växeln.

Instruktioner

1 Lyft upp Trooper huva och lokalisera batteriet i motorrummet.

2 Koppla bort minuspolen från batteriet med en hylsnyckel.

3 Öppna dörren och ta bort de två skruvarna från växeln med en stjärnskruvmejsel.

4 Bänd växeln med hjälp av en skruvmejsel. Ta bort den från Trooper.

5 Installera det nya switch genom att trycka in dörren där den ursprungliga brytaren var belägen. Sätt tillbaka de två skruvarna för att fästa växeln. Anslut den negativa terminalen till batteriet och stäng huven.

Hur man installerar en 1997 Ford F-150 Strömbrytare

April 10

Växeln ljus på 1997 Ford F-150 ligger på vänster sida av instrumentpanelen under en luftgallret. Switchen styr strålkastarna och parkeringsljus, och det innehåller även instrumentpanelen ljus dimmer. När brytaren är i läge för strålkastarna, kan du dra ut för att slå på dimljus. Installera en strömbrytare utan att skada växeln eller instrumentpanelen kan vara lite knepigt, men det är ett genomförbart DIY projekt som kräver bara några grundläggande verktyg.

Instruktioner

1 Lyft huven och stötta upp den. Koppla minuskabeln från batteriet med hjälp av en tång. Gör samma sak med den positiva kabeln. Vänta två minuter så att kondensatorerna hinner laddas ur. Detta kommer att säkerställa att krockkuddar är inaktiverade.

2 Vrid ratten till strålkastare läge, dra ut vredet ut till dimljus läget. Bända ratten av strömbrytaren genom att placera en liten, platt skruvmejsel under ratten på ikonen strålkastare och försiktigt tvinga ratten bort.

3 Placera tillbaka ratten på strömbrytaren med lägesindikatorn på det vänt 180 grader bort från ikonen strålkastare. Vrid ratten åt vänster till läget, sedan vrida ratten så långt till höger som möjligt. Dra på ratten för att ta bort övergången från instrumentpanelen. Ta bort den elektriska kontakten från baksidan av brytaren.

4 Fäst den elektriska kontakten på baksidan av ersättnings strömbrytare. Dra in låsspärren på strömbrytaren genom att vrida på ratten, ta bort den och ersätta den och vrida den på samma sätt som i steg 3. Ta bort ratten och placera den i sitt normala driftläge. Anslut batterikablarna och testa driften av växeln.

Tips

  • Lär dig att dra tillbaka fliken switch låsning med hjälp av ersättnings strömbrytare innan du försöker ta bort strömbrytaren från fordonet.
  • Underlåtenhet att demontera batterikablarna kan resultera i oavsiktlig krockkudde aktivering, vilket skapar en risk för personskada.