mikuni bs32ss id # location

Specifikationerna för en Mikuni BS32SS förgasare

June 1

Den Mikuni BS32SS var en 32 millimeter, med konstant hastighet förgasaren. Ett CV förgasare skapar en mer flytande luftflöde resor än vissa andra typer av förgasaren, vilket resulterar i upprätthållande av lämplig blandning nivåer och bättre motorprestanda. På grund av dess effektiva konstruktion, var BS32SS förgasare som används på 1980-talet i olika typer av fordon och motorcykel varumärken, såsom Suzuki och Yamaha.

carburetor Mätningar

Den Mikuni BS32SS förgasare hade en 1,3-tums borrning storlek, med en standard tomgång av 1150, plus eller minus 100 varv per minut. Bränslenivån mäts vid 0,2 tum, plus eller minus 0,02 tum, och flottören höjd, mätt 0,88 tum, plus eller minus 0,04 inches. Huvudluftstrålen mätt 1,7 millimeter. Förbi mätt 0,8 millimeter och pilot utlopp uppmättes 0,7 millimeter. Ventilsätet uppmätta 2 millimeter. Den rekommenderade kabel spel för både gasvajern och choke kabel mätt 0,5-1 millimeter, eller 0,02 till 0,04 inches.

Beteckningar och förgasarinställningar

I Suzuki GS 700, använde BS32SS ID nr 06A00 i de flesta E-03 modeller, medan i Kalifornien var det ID nr 06A10. I Mikuni namngivning, huvudmunstycket var # 122,5 och pilot jet var # 37,5. Jet nål benämning som används i Mikuni BS32SS var 5C-28 och nålen jet specifikation var Y-5. Mikuni använde en start jet identifierats som nummer 45 och en strypventil anges som # 135. Piloten skruv och pilotluftstråle kom förinställda.

utsläpp Kontroll

Den Mikuni förgasare har utformats för att möta 1980 USA: s federala utsläppsbestämmelser. Alla motorcykel med över 50 kubikcentimeter cylindervolymen var tvungen att hålla sig till denna nivå utsläpp. Detta kallas för ett kolväte nivå som inte är större än 8 gram per mil och en kolmonoxidnivå som inte är större än 19,3 gram per mil. Huvudmunstycket, nål jet och pilot jet var alla komponenter som är särskilt kalibrerade för att göra det möjligt för Mikuni BS32SS att uppfylla de nödvändiga kraven utsläppsnivå.

förgasare Felsökning

Enligt Suzuki, om luftrenaren misslyckas i Mikuni BS32SS förgasare, kan det vara på grund av närvaron av smuts eller överflödig oljesmörjning. En felaktig bränslenivån i förgasaren kan orsakas av en stick flyta, en läckande nål eller en felaktig förgasarjustering. En läckande eller fastnar koppling kan orsaka choken inte fungerar. Igensatta eller begränsade förgasarmunstycken, en för mager eller för rik float nivå, läckande choke kolven eller fastnar koppling, eller luftläckage i insugsgrenrören eller packningar motor kunde alla orsaka blandning fel i förgasning systemet.

Vad är en GPS Locator Map?

April 17

Vad är en GPS Locator Map?


En GPS locator karta är en karta som visas av en Global Positioning System för att ge en visuell guide utöver ljud riktningar i allmänhet tillhandahålls av sådana system. Den detaljnivå som kan variera från enhet till enhet, liksom storleken och utformningen av displayen.

GPS

GPS är ett satellitnätverk som består av 24 navigationssatelliter i ständig omloppsbana runt planeten. Personliga GPS-enheter används för att peka ut de exakta platserna för användaren och ger detaljerad vägbeskrivning till ett antal andra platser som specificerats av användaren. I vissa fall, kan GPS-system också användas för att lokalisera andra anordningar inom GPS-nätet i förhållande till den anordning som fyller sökning.

Hur det fungerar

Det nätverk av satelliter som gör upp Global Positioning System kretsar kring jorden med en konstant hastighet, så att de kan passera över ett motsvarande nät av mottagare på planetens yta i en vanlig takt. Varje satellit tar 12 timmar för att fullborda en fullständig bana på 12000 miles ovanför ytan. De sända digitala radiosignaler ständigt som plockas upp av marken mottagare. Den tid det tar signalerna för att nå dem berätta mottagarna hur långt bort satelliten är och hur långt det har flyttat.

Historia

Liksom de flesta tekniska framsteg, var GPS-nätet först utvecklat och genomfört av den amerikanska regeringen. Försvarsdepartementet fortfarande driver och underhåller systemets satellitnätverket. När det först utvecklades, var det kallas NAVSTAR, vilket är en förkortning för Navigationssystemet med Timing and Ranging. Militären använde NAVSTAR-systemet för att ge konstant, alla väder navigeringsinformation till de olika grenarna av de väpnade styrkorna.

användningar

Personliga GPS-system har ett antal användningar, beroende på situationen. De är oftast används som grundläggande navigeringsverktyg. De beräkna sin exakta position och kan då ge korrekta riktningar, ofta med omvägar och alternativa vägar, till en annan plats programmerats in i enheten av användaren. Detta är särskilt användbart när du reser på en rutt eller i ett område som du är bekant med. Vissa modeller kan även användas för att hitta lokala restauranger, bensinstationer och andra företag.

Hur man använder Kontakt Locator på iPhone

May 28

Om du har en stor kontaktlista i kontaktprogrammet på din iPhone, gör kontakt locator funktionen för att snabbt hitta en kontakt genom att skriva in de första bokstäverna i sin första eller efternamn. Om kontakten locator hittar en matchning för din inmatade information, kommer den att visa namnet i sökresultatet, som sedan kan nås att ringa ett samtal eller redigera information, enligt Apple.

Instruktioner

1 Tryck på "Telefon" ikonen på din iPhone startskärmen och klicka på "Kontakter".

2 Tryck på "Alla kontakter" och peka på sökfältet längst upp i kontaktlistan.

3 Skriv in de första bokstäverna i kontaktens för- eller efternamn med hjälp av tangentbordet på skärmen.

4 Tryck på kontaktens namn i sökresultatet avsnittet och peka på kontaktens nummer att ringa ett samtal. Alternativt, klicka på "Redigera" för att lägga till eller ta bort information från kontaktkort och tryck på "Klar".

Avinstallera Family Locator Från min telefon

May 29

Familjen Locator programmet en ansökan om Sprint telefoner, använder Global Positioning System-funktionen på din mobiltelefon för att bestämma placeringen av andra telefoner är anslutna till kontot. Enligt Sprint är Family Locator en betald prenumerationstjänst som låter dig att hitta upp till fyra andra användare anslutna till kontot. Att avbryta tjänsten, måste du ringa det avgiftsfria Sprint kundtjänstnummer.

Instruktioner

1 Ring 888-211-4727 om din Sprint mobiltelefon, eller ring 800-639-6111 på din Nextel telefonen.

2 Ange din Sprint trådlösa telefonnummer eller trådlös kontonummer.

3 Tryck på "4" för att fortsätta till kontot menyn och tryck på "2"

4 Tryck på "4" för att tala med en kundtjänst och begäran om att avbryta familjen Locator prenumerationstjänst.

DIY GPS Locator

June 16

DIY GPS Locator


Ett globalt positioneringssystem locator kommer att hålla dig från att gå vilse när du är i obekanta territorium. Du kan köpa en särskild enhet för några hundra dollar. Alternativt kan du göra din egen med hjälp av en smart telefon och en gratis GPS-program. Fördelen med att använda en smart telefon är att du också kan dela din position med andra människor.

Instruktioner

1 Köp en mobiltelefon som du kan få tillgång till Internet på. Dessa är lätt tillgängliga på många online eller offline mobiltelefon butiker. Du kan köpa dem för så lite som $ 50 per 2010.

2 Registrera dig för ett abonnemang med obegränsad datatrafik. GPS program kräver en hel del data och om du inte har en obegränsad plan kan du snabbt rack upp en hel del oväntade kostnader. Från och med 2010 dessa kostar ca $ 35 per månad och kan köpas via din mobiloperatör.

3 Välj ett GPS-tracking-program. Det finns flera gratis program som finns tillgängliga. Tre värt att överväga är Google Latitude, AmazeGPS och Mologogo. Alla dessa kommer att förvandla din mobiltelefon till en spårning och navigationsenhet. Alla dessa är gratis och med 2010.

4 Registrera dig för din ansökan. Ange ditt namn, ett lösenord, skapa ett användar-ID, och ange ditt mobilnummer och e-postadress. Du kommer att skickas en nedladdningslänk.

5 Förvandla din mobiltelefon på och öppna sin webbläsare. Gå till länken och ladda ner programmet. Godkänn villkoren och installera programmet. När den är klar, starta om telefonen.

6 Gå till "Meny" och starta programmet. Du kommer att få ett meddelande som bekräftar att din GPS är aktiverat och att telefonen kan spåras. Du kommer att se din position på en karta som representeras av en punkt. När du flyttar, kommer prick på kartan rör sig också. Du kan välja tre olika vyer för din karta, satellit, Street View och hybrid. Detta gör att du kan navigera.

7 Logga in på den webbplats där du registrerade dig, från din dator eller andra Internet-aktiverad enhet. Du kan nu visa placeringen av telefonen och spåra det när det rör sig.

Hur man använder Sprint Mobile Locator

June 26

Sprint Mobile Locator ger företag möjlighet att övervaka och spåra anställda över ett område av territoriet, så länge den anställde har en Sprint mobiltelefon tilldelats kontot. När du först logga in på Sprint Mobile Locator är lokaliserings automatiskt med telefonnummer för mobiltelefoner på din Sprint-konto. Hitta dina medarbetare är en fråga om att klicka på rätt alternativ.

Instruktioner

1 Gå till Sprint Mobile Locator webbplats och skriv in ditt användarnamn och lösenord. Klicka på "Logga in" för att komma till locator.

2 Klicka på "People" fliken på högra sidan av skärmen.

3 Rulla nedåt tills du hittar den anställdes mobilnummer. Klicka på knappen "Leta", fann till vänster om den anställdes telefonnummer.

4 Titta på kartan på den vänstra sidan av skärmen och den anställdes plats kommer att dyka upp i form av en låda med ett nummer i den.

5 Klicka på rutan på kartan för att se detaljer om den anställde till platsen omfatta uppgifterna är korrekta. Om man tittar på det nedre högra hörnet på sidan under "Aktivitet" ser du tid och datum för den sista avläsningen som erhålls från den anställdes telefon, av lokaliseringssystemet.

Tips

  • Bortsett från den primära funktionen av styr anställda, kan du använda Sprint Mobile Locator för att gruppera anställda tillsammans och spåra dem aktivt, skicka anställda textmeddelanden från systemet, skicka anställda vägbeskriving eller visa satellit kartor över ett område, som ger av Bing. Se avsnittet Resurser för hela användarhandboken.

Hur Hard Wire en GPS Locator

June 29

Hardwiring GPS i bilens elsystem innebär att när fordonet är i drift, är spårnings aktiv. Berörda föräldrar av tonårs förare eller ägare av en flotta av lastbilar kan känna sig trygga att veta position och hastighet för fordon som spåras. Hardwiring GPS ökning används normalt för att spåra fordon från en annan plats och ger inte navigationshjälp. GPS-navigeringsenheter rapporterar inte platser och så tjänar inte som GPS-sökare.

Instruktioner

1 Koppla bort den negativa batterikabeln på fordonet. Arbeta aldrig på en levande bilens elsystem.

2 Anslut antennen till GPS-enheten. Typiskt antennen kommer att ha en GPS-tråd och en GPRS-tråd. Det första sänder platsinformation från satelliterna till mottagaren, och den andra överför den platsen för fordonet med hjälp av en mobiltelefon nätverksanslutning.

3 Placera antennen vid basen av fordonets vindruta antingen över eller under instrumentbrädan. Notera att om instrumentpanelen har metallen i den, måste antennen vara över instrumentbrädan.

4 Leta upp ledningsnätet för fordon som kommer att användas för att driva GPS locator. Som ett minimum behöver tre trådar. Det slås strömmen som tänds när nyckeln vrids i tändningslåset. Det är batteriet som är på hela tiden och då finns det en jordledning som kompletterar den elektriska kretsen. Konsultera kopplingsschemat för din bil för att avgöra vilken av trådarna du behöver komma åt kraften på ditt fordon. GPS trackers använder en minimal mängd ström i storleksordningen en milliampere. En standard bilbatteri kunde köra en GPS locator för cirka 5000 timmar utan att laddas av motorn.

5 Skala den sista halv tum av tråd från GPS-enheten. Leta upp en oanvänd kabelstammen i bilens instrumentbräda. Om det inte finns någon oanvänd ledningar, kan du skarva in den befintliga tråden för radiosystemet. Skala den sista halv tum av isolering från marken, tändning och batterikablarna på bilens kabelstam.

6 Vrid plåten av trådarna tillsammans så marken för GPS är ansluten till jord på bilen, tändningen till antändning och batteriet till batteriet. Tryck på metall med lödkolven tills det är varmt och sedan på metallen med lodet så en droppe eller två smälter bort. Ta lodet och järn. Upprepa för alla anslutningar.

7 Linda samband med eltejp. Buntband GPS locator under instrumentbrädan så att den hålls säkert på plats.

Tips

  • Konsultera lagarna i ditt område om GPS-spårning och anmälan. Följa alla lagar i din jurisdiktion.

Felsökning Mikuni Snöskoter Carbs

August 24

Felsökning Mikuni Snöskoter Carbs


Du kanske inte tänker på en maskin som en skoter i samma villkor, mekaniskt, som du skulle en bil eller cykel eller någon annan väg pågående fordon. Men en Mikuni snöskoter kan drabbas av mekaniska problem, i synnerhet i förgasaren, som blandar bränsle och luft för att skapa förbränning och sålunda driver. Med rätt kunskap är det möjligt att felsöka några av de vanligaste, mindre tekniska problem. För mer komplicerade frågor kallar en registrerad handlare eller mekaniker.

Instruktioner

1 Dra tomgångs blandning skruven på sidan av förgasaren blocket om du hittar motorn extremt svårt att starta. Detta kan indikera att motorn producerar alltför rika ett förhållande av bränsle och luft ledande till motorn. Turning denna skruv med en skruvmejsel ska åtgärda problemet.

2 Spray förgasaren renare i strålen av motorn. Detta kan åtgärda det gemensamma problemet med skräp och andra gunk klistring upp motorn när den inte har körts ett tag.

3 Inspektera luftintag ventil för blockering eller någon strukturell svaghet. En blockering eller en skadad luftinsugningsventil kan manifestera sig som en hosta, fräsande motor, eller ens få fordonet att skära ut helt. Rengör eller byt ut ventilen vid behov.

4 Fyll upp med bränsle och tillsätt lite förgasarrengöring att rensa ut eventuella blockeringar i tanken. Detta bör åtgärda problemet med trög acceleration.

Hur man stänga av GPS Locator med en iPhone 4

November 28

Hur man stänga av GPS Locator med en iPhone 4


IPhone 4, en mobiltelefon från Apple kommer med GPS-teknik inbyggd. Den använder detta för att hjälpa till att lokalisera din position när du flyttar, genom att kombinera den med information från närliggande Wi-Fi-hotspots och mobilmaster. GPS-information kan du göra uppgifter som orientera dig i en online-karta eller hitta vägbeskrivning till en plats. Om du inte vill att iPhone för att spåra din plats, kan du enkelt inaktivera GPS-funktionen.

Instruktioner

1 Tryck på "Home" knappen under skärmen på din iPhone 4.

2 Tryck på "Inställningar" -ikonen på startskärmen.

3 Tryck på "General".

4 Tryck på "Platstjänster".

5 Tryck på "Platstjänster" alternativet "Av" för att inaktivera GPS locator.

Hur man installerar en Mikuni på en Shovelhead

November 28

Hur man installerar en Mikuni på en Shovelhead


Byte av förgasaren på en Harley-Davidson Shovelhead motorcykel med en Mikuni förgasare är inte annorlunda än att göra samma sak med andra motorcykel förgasare. Processen innebär att ta bort den gamla enheten, installera nya packningar på insugningsföringsytan och bultning på den nya Mikuni förgasare. Inga speciella verktyg behövs; den Mikuni förgasare installeras med grundläggande garage nycklar och skruvmejslar. Beroende på modell, kan throttle- svarstiden förbättras på motorcykeln.

Instruktioner

1 Använd halvmåne skiftnycklar för att ta bort den gamla förgasaren genom att lossa de bultar som fäster den till insugningsröret. Frigöra enheten. Använd en annan skiftnyckel för att lossa och frigöra bränsleledningen tapp. Ta tappen ur bränsleledningen med hjälp av en skruvmejsel för att lossa den gamla ledningsklämman.

2 Använd en liten skiftnyckel eller skruvmejsel för att lossa förgasaren toppen. Dra ut gasreglaget bilden och koppla bort gasvajern från den gamla förgasaren. Placera den åt sidan.

3 Packa upp nya Mikuni förgasare. Fäst dräneringsrör till enheten. Använd en skruvmejsel eller skiftnyckel för att öppna upp i förgasaren. Anslut gasvajern på motorcykeln på gaspådrag glida när du drar ut den. Anslut båda ledningarna om din motorcykel använder två vajrarna. Placera anslutningsskensats tillbaka in i förgasaren. Dra åt lockbultarna just öppnat.

4 Skjut det nya luftfiltret på luftspalten i Mikuni förgasare. Vrid det lite att se till att filtret sitter på plats. Placera filterklämman runt filter halsen och dra åt med en skruvmejsel.

5 Svänga enheten på plats så att utloppet av förgasaren ansikten motorns insugningsventil. Tillämpa en ny packning till ansiktet av inloppsventilen. Mate ytan av förgasaren till ventilen. Skjut bultarna på plats för att säkra enheten till ventilen. Twist på en ny tvättmaskin och muttrar och dra åt dem. Använd en skruvmejsel för att dra åt avsluta klämma på förgasaren om den använder en slide-on design istället glida över inloppsventilen diameter.

6 Sätt in Mikuni gasreglaget tapp i bränsleledningen av motorcykeln. Dra den på plats med en ny bränsleledning klämman med en skruvmejsel. Mate spetsänden till förgasaren där bränslet kommer in i förgasaren. Sätt fästbulten genom tappen och dra åt med en skiftnyckel till förgasaren.

7 Vrid bränsleflödet på från bensintanken och dra choken. Starta motorcykelns motor. Testa förgasaren via motorcykel gasreglaget. Ta motorcykeln för en provtur om Mikuni förgasare svarar korrekt.

Tips

  • Ta din tid på att installera enheten. Inga delar ska tvingas på plats. Om du befinner dig behöva göra detta, då något har monterats på fel sätt.
  • Undvik att ha några flammor i närheten när du arbetar med en öppen bränsleledningen. Gas ångor kan resa och antändas och orsaka allvarliga brännskador.