mobilspel tips till sony ericsson

Hur man skickar video till Sony Ericsson W910i

September 9

Sony Ericsson W910i mobiltelefon har en inbyggd videospelare, som gör att du kan spela upp videofiler på din telefon. Videospelaren kommer att läsa video i en mängd olika format, inklusive AVI, WMV och MPEG-4-videofiler. Medieinnehållet måste överföras med hjälp av en specifik Sony program. Du kan inte synkronisera innehållet från datorn som du skulle kontakter och andra personliga datafiler.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera programmet Media Go på din dator.

2 Anslut Sony Ericcson W910i till datorn med USB-kabeln.

3 Öppna programmet Media Go och klicka på menyn "Verktyg".

4 Välj "Setup Assistant."

5 Klicka på "Go" i Setup Assistant skärmen Media Go.

6 Tryck på "Library mappar" -knappen. Klicka på "Lägg till mapp" och lägga till mappen till Setup Assistant som innehåller videofilen som du vill ladda ner till Ericsson. Tryck på "Nästa" och "Slutför".

7 Klicka på "Videoklipp" i Media Go-biblioteket.

8 Välj videofil i Media Go-biblioteket som du vill hämta.

9 Välj Ericcson telefonen från "Lägg till" rullgardinsmenyn längst ned på bibliotekspanelen.

10 Klicka på "Go" och programvaran Media Go kommer att överföra videofiler till Sony Ericsson.

Hur man laddar ner gratis spel till Sony Ericsson-telefon

July 28

Mobiltelefoner idag kan ge många underhållning alternativ. Bortsett från att kunna lyssna på musik, titta på filmer och surfa på Internet på din mobiltelefon, kan du också ladda ner spel från Internet för att spela på enheten. Sony Ericsson-telefoner kan spela Java-spel på dem och du kan ladda ner spel direkt från telefonen eller datorn och sedan överföra dem. Du bör kontrollera att din Sony Ericsson-telefon kan spela spel innan du laddar ner.

Instruktioner

1 Öppna webbläsaren på din telefon eller dator. Navigera till en webbplats som erbjuder gratis nedladdningar för Sony Ericsson-telefoner (se Resurser). Se till att webbplatsen säger att spelen är gratis för nedladdning (detta kan kräva att registrera dig för medlemskap i anslutning till hotellet).

2 Klicka på vilken modell av Sony Ericsson-telefon som du har.

3 Visa tillgängliga spel till din telefonmodell. Klicka på det spel som du vill ladda ner. Klicka på "Download" -knappen.

4 Ange om du kommer att ladda ner till din dator eller direkt till mobilen. Om du hämtar till mobilen, navigera till den medföljande länken och ange nedladdningskoden. Nedladdningen startar automatiskt. Om du hämtar till datorn, kommer filen automatiskt till dina nedladdningar efter att du har klickat på "Downloads" och kan sedan överföras till telefonen via en USB-kabel eller Bluetooth, beroende på modell.

Hur man laddar ner musik till Sony Ericsson-telefon

May 11

Hur man laddar ner musik till Sony Ericsson-telefon


Det fina med Sony Ericssons mobiltelefoner är att de flesta av dem kommer med inbyggda MP3-spelare med hifi-ljud. Detta kan vara en livräddare om du har en lång pendla till och från jobbet varje dag och du behöver en distraktion från fullsatt buss eller tåg. Sony Ericsson-telefoner gör det också lätt att ladda ner musik, så att du kan ändra dina spellistor ofta och du får aldrig uttråkad av musiken.

Instruktioner

1 Installera Sony Ericsson PC Suite på datorn. Cd-skivan för båda dessa program kommer med din mobiltelefon. Helt enkelt in CD-skivan i datorn, dubbelklicka på den och följ installationsanvisningarna. När den är installerad, starta om datorn. Detta program ger din Sony Ericsson-telefon och dator för att kommunicera.

2 Installera Disc2Phone-programmet. Denna applikation kan du ladda ner och flytta musikfiler från datorn till telefonen. Installera det genom att gå till installationsskivan och klicka på Disc2Phone installationslänken som finns på den och följ instruktionerna.

3 Anslut telefonen till datorn genom att sätta in USB-kabeln till datorn och sätta in den andra änden i telefonens undersida. Denna kabel skulle ha kommit med din telefon. Om det inte eller du förlorat det, bör du kunna köpa en på någon mobiltelefon butik, online eller offline (se Resurser).

4 Gå till & ldquo; Start-menyn, och rdquo; klicka på Disc2Phone-mjukvaran och välj filöverföringsläge. Datorn kommer att söka efter drivrutiner, och när den har funnit dem visas ett fönster kallas & ldquo;. Guiden telefonanslutningen & rdquo; Följ anvisningarna och detta kommer att slutföra anslutningsprocessen mellan telefonen och datorn. När den är klar kommer du att se "telefonkort" på höger sida i Disc2Phone-fönstret. Du kommer att lagra din musik här.

5 Gå till rullgardinsmenyn till vänster. Detta kommer att ge dig ett urval av där du kan få din musik från. Du kan välja den mapp där du har hämtat dina MP3-filer till, eller så kan du också sätta in en CD-skiva i enheten och välja spår därifrån.

6 Ladda ner musik från CD genom att välja "Audio CD" i rullgardinsmenyn. När du sätter i CD-skivan i enheten, kommer detta att visas. Du kan välja enskilda spår genom att klicka på kryssrutan bredvid var och en, eller så kan du överföra hela CD-skivan genom att klicka på "Markera allt."

7 Överföra MP3-filer från din dator genom att välja lämplig mapp där du har dina filer. Återigen kan du välja enskilda spår, eller så kan du klicka på & ldquo; Markera allt & rdquo; knapp.

Hur man överför Spel till Sony Ericsson K530i Mobile

August 14

Hur man överför Spel till Sony Ericsson K530i Mobile


Du kan överföra spel till din Sony Ericsson K530i mobiltelefon med sina mass kapacitet för lagring. Genom att ladda ner spel från en mobil online innehållsleverantörer, kan du lägga till spel utan att debiteras avgifter uppgifter eller andra avgifter i samband med att ladda ner dem från din mobiloperatör spel webbplats. När de överförs till din telefon, är spelet så tillgänglig som K530i är förinstallerade spel. Du behöver inte en aktiv dataanslutning för att överföra spel till telefonen.

Instruktioner

1 Tryck på "Meny" från startskärmen på din Sony Ericsson K530i mobiltelefon. Klicka på "Inställningar" och klicka sedan på "Anslutningar" -fliken.

2 Klicka på "USB" och klicka sedan på "USB-anslutning." Klicka på "File Transfer".

3 Gå till en innehållsleverantör som erbjuder spel för K530i. Platser såsom Mobile 88, Umnet och mobil Klassad erbjuder gratis spel för telefonen.

4 Bläddra i spel som finns och välj en att överföra till din telefon. Klicka på "Download" för att spara spelet på din dator. Spara spelet till skrivbordet för att enkelt hitta det för överföringen.

5 Anslut din K530i till datorn med en USB-kabel. Klicka på "Start" på datorn, och klicka sedan på "Dator".

6 Dubbelklicka på telefonens ikon under "flyttbara enheter." Högerklicka på ett tomt utrymme och klicka på "Nytt". Klicka på "Folder" och ange ett namn för den nya mappen.

7 Dra den nedladdade spel från skrivbordet till den nya mappen du skapade på telefonen. Släpp spelet i mappen för att kopiera den till K530i minneskort. Koppla bort telefonen från datorn.

8 Tryck på "Meny" på telefonen och klicka på "File Manager". Klicka på den mapp som du har skapat och lagrat spelet.

9 Klicka på spelet filen och klicka sedan på "Starta". Klicka på "Ja" för att installera spelet på din K530i. En ikon för spelet kommer att läggas till mappen "Spel".

iGo Sony Ericsson Tips

July 11

IGo tillhandahåller mobila elektroniska lösningar, såsom ljudutrustning, tillbehör skydd och kraft laddare. Företaget, med dess iGO Grön teknik, erbjuder miljövänliga produkter som tar bort ineffektiva och kostsamma "standby eller" vampyr "makt", enligt iGo webbplats. Tips är tillgängliga för bärbara datorer, netbooks och mobila enheter, inklusive en mängd olika Sony Ericssons produkter. Tekniken gör att varje enhet får åtkomst till rätt mängd laddare ström för att fungera.

A97 Tips

De A97 tips fungerar med Sony Ericsson Naite telefon. Den energieffektiva telefon är en del av Sony Ericsson Greenheart initiativ. Spetsen konfigurerar att adapter automatiskt. Den A97 tips kostar $ 7,49 per december 2010.

A64 Tips

A64 tips driver en mängd olika mobiltelefoner enheter, till exempel väggladdare, ljud laddare och dubbla bil laddare. Spetsen är $ 7,49 per december 2010.

A09 Tips

Den A09 spetsen arbetar med följande Sony Ericssons produkter: Bluetooth-headsetet HBH-610A, Bluetooth-enheten HBH-610, headset lösning HBH-60 och J200i mobiltelefon. Spetsen ger rätt mängd kraft till Sony Ericsson headset, högtalare, tala telefoner och hörlurar. Spetsen är tillgänglig för $ 7,49 per december 2010.

Hur till låsa upp en Sony Ericsson C902

April 23

Hur till låsa upp en Sony Ericsson C902


C902 är en kameratelefon Sony Ericsson. Om du köpt din C902 med en cellulär planen skulle det vara låst till företagets nätverk och kan endast användas med det nätet. Om du vill byta nätverk och fortsätta att använda din C902, måste du få den upplåst från det aktuella nätverket. Det enklaste sättet att låsa upp din C902 är genom fjärr IMEI upplåsning.

Instruktioner

1 Skaffa upplåsningskod till Sony Ericsson C902 från nätverkets supportfacilitet. Du kan ringa upp dem och prata med en representant på kundtjänst. Begär upplåsningskod och ge dem telefonens IMEI-nummer. Som ett alternativ, kan du köpa upplåsningskoden från webbplatser som Upplåsning, FonesZone eller UnlockItNow. Du kommer att behöva ge IMEI-nummer på webbplatserna.

2 Stäng alla program för att nå standby skärmen på telefonen.

3 Tryck på vänster riktning knappen på navigeringsknapp.

4 Tryck på * (asterisker) två gånger.

5 Tryck på vänster riktningsknapp igen. Du kommer att se en meny med titeln "Anpassa."

6 Välj "Network" i menyn. Välj "MNC2" i andra menyn som visas.

7 Skriv in koden du fick i steg 1 och välj "OK." Detta kommer att låsa upp telefonen.

Tips

  • Få telefonens IMEI-nummer genom att ringa * # 06 #.

Hur till låsa upp en Sony Ericsson T610

March 31

Telefoner på ett GSM-nät, såsom Sony Ericsson, är låsta från att användas på en annan mobilnät. Du kan låsa upp en Sony Ericsson T610 telefon genom att köpa en upplåsningskod på en upplåsning webbplats. Upplåsningskod till din Sony Ericsson T610 kan du arbeta på andra GSM-nät. Du behöver bara låsa upp en Sony Ericsson T610 gång.

Instruktioner

1 Hämta ditt IMEI-nummer. Skriv * # 06 # för att hämta 15-siffriga IMEI-nummer på din T610 knappsats.

2 Köpa en upplåsningskod till Sony Ericsson T610 (se Resurser). I december 2010 var priset på upplåsningskoder sträcker sig från $ 7,99 till $ 42,99. Ge webbplatsen med ditt IMEI-nummer och slutföra varje steg för att köpa din upplåsningskod.

3 Slå på Sony Ericsson T610.

4 Hit vänsterpilen.

5 Hit "*" -knappen två gånger.

6 Hit vänsterpilen igen. Ett meddelande visas på skärmen, till exempel "Personlig med MNC2" eller "MNC3."

7 Hit "Välj" när ordet "Network" visas på skärmen. Skärmen kommer att säga "NCK:" och "Lås (Net) 5."

8 Ange Sony Ericsson T610 upplåsningskod du köpt från en av webbplatserna i Resources. Meddelandet "Network Lås" visas på telefonens skärm. Ange T610 upplåsningskod.

9 Sätt annat SIM-kort från ett annat nät för att låsa upp en Sony Ericsson T610. Ett meddelande ska visas på telefonens skärm som säger "Insert SIM". SIM-kortet är på baksidan av telefonen.

Hur till Flash en Sony Ericsson W810

January 29

Hur till Flash en Sony Ericsson W810


Sony Ericsson W810 är efterföljaren till Sony Ericsson W10 och släpptes i april 2003. Denna mobiltelefon har en 2-megapixelkamera med autofokus, och en 20MB internt minne. Blinkande din Sony Ericsson W810 gör att du kan uppdatera programvaran, och låsa upp telefonen. Du behöver en USB-kabel och en speciell programvara att blinka din Sony Ericsson-telefon.

Instruktioner

1 Ladda batteriet i Sony Ericsson W810. Det bör vara fulladdat innan det blixtrade.

2 Ta bort mobiltelefonens minneskort. Detta ligger längst ner på telefonen. Slå på Sony Ericsson W810.

3 Hämta en Sony Ericsson W810 blinkande programvara till datorn.

4 Installera programvaran på din dator. Leta reda på filen för nedladdning och dubbelklicka på den. Detta kommer att initiera installationsprocessen. Vänta tills installationen är klar.

5 Hämta en USB-drivrutin för Sony Ericsson W810.

6 Installera drivrutinen på din dator. Dubbelklicka på filen och installationen startar. Starta om datorn när den är klar.

7 Anslut Sony Ericsson W810 till datorn med hjälp av mobiltelefonens USB-kabel. Anslut kabeln till USB-porten på datorn. Datorn ska upptäcka mobiltelefonen och kommer att söka efter de drivrutiner som du har installerat.

8 Tryck och håll "Ring" -knappen på mobil ned under några sekunder för att låta den blinkande programvara för att upptäcka Sony Ericsson W810.

9 Öppna den blinkande program som du har installerat på datorn genom att dubbelklicka på ikonen på skrivbordet. På rullgardinsmenyn väljer du "Flash".

10 Starta blinkande processen genom att trycka på "OK" -knappen. Vänta på blinkande processen vara klar innan du kopplar Sony Ericsson från datorn. Koppla ur mobiltelefonen från datorn under blinkande processen kan skada mobiltelefonen.

Hur får man Flash teman på Sony Ericsson Om det inte Debranded

May 13

Om din Sony Ericsson mobiltelefon är märkt av trådlösa nätverksleverantör, kan det ha vissa begränsningar. Du kan dock fortfarande installera program såsom spel och teman på din märkesvaror telefonen. Beroende på vilken modell av Sony Ericsson, det finns en mängd av Adobe Flash teman att välja mellan. Kom ihåg att telefonen måste vara Flash-kompatibel för dig att njuta fullt ut av dessa teman.

Instruktioner

1 Stäng av datorn på. Anslut din Sony Ericsson telefonen till datorn med USB-kabeln.

2 Välj "File Transfer" eller ett jämförbart alternativ när du uppmanas av telefonen när du har anslutit den till datorn.

3 Gå till filen platsen för Adobe Flash tema och kopiera den. Om du inte har någon Flash tema, se avsnittet Resurser i den här artikeln för att ladda ned och spara temat (s) du vill ha på din dator.

4 Navigera till mappen "teman" på minneskortet i telefonen på datorn och den kopierade Flash temafil klistra.

5 Koppla Sony Ericsson luren från datorn när Flash tema har överförts till telefonen.

6 Gå till "teman" mapp på din Sony Ericsson-telefon. Välj Flash tema du överförts från datorn och välj "Apply" för att börja använda det på din telefon.

Tips

  • Kontrollera att Flash tema är kompatibel med Sony Ericsson modell innan den installeras. Du kan skicka Flash tema från en dator eller laptop via Bluetooth. Para de två enheterna, och sedan välja och skicka filen till Sony Ericsson-telefon. Spara och tillämpa Flash tema på din telefon.

Så spelar Real Player ljud i en Sony Ericsson Mobile

July 15

Så spelar Real Player ljud i en Sony Ericsson Mobile


Real Audio filformat erbjuder högkvalitativ musik komprimeras för Realplayer. Som Realplayer användare, kanske du vill njuta av din favorit Real Audio-filer på din mobiltelefon också. Även Realplayer for Mobile finns inte tillgängligt för allmän nedladdning, kan du ändå lägga till Real Audio-filer till din mobiltelefon från Sony Ericsson om programvaran har förinstallerade på enheten. Synkronisera din mobiltelefon från Sony Ericsson med Realplayer på din dator för att komma igång.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera Realplayer SP om du inte redan har gjort det. Besök Real webbplats för att förvärva den senaste versionen av programvaran (se Resurser).

2 Anslut din Sony Ericsson till datorn. Sätt in USB-änden av Sony Ericsson mobiltelefon USB-adaptern i en ledig USB-port på din dator. Sätt i den andra änden av adaptern till Sony Ericsson mobiltelefon.

3 Starta Realplayer SP och klicka på "My Library" -fliken.

4 Klicka på Real Audio filikoner i spelaren för att välja dem.

5 Klicka på "Kopiera till" ikon som motsvarar din Realplayer för mobil-aktiverade Sony Ericsson-telefon i Realplayer SP vänstra menykolumnen.

6 Klicka på "Start" -knappen från den efterföljande dialogrutan för att synkronisera Real Audio-filer på din Sony Ericsson mobiltelefon.

7 Säkert ta bort din Sony Ericsson mobiltelefon från datorn. Klicka på "Säker borttagning av maskinvara" ikonen i aktivitetsfältet eller högerklicka på Sony Ericsson mobiltelefonens enhetsikonen och klicka på "Mata" eller "Säker borttagning av enhet" från den efterföljande listrutan.

8 Starta Realplayer för Mobile på din Sony Ericsson mobiltelefon. De verkliga ljudfiler från datorn visas i "My Library" -fliken. Klicka Real ljudfil. Klicka på "Play" -knappen.

Tips

  • Kontrollera din Sony Ericsson-telefon bruksanvisning för att se Realplayer för Mobile förinstallerad på enheten. Läs avsnittet produktspecifikationerna för denna information.