öppna trasigt kassettband

Hur man bygger en egen bordsstativ för en Motorola Droid

November 22

En Motorola Droid är inte bara en mobiltelefon, det är en bärbar multimediaspelare. Användare kan surfa på Internet, titta på video, titta på bilder och lyssna på musik på Droid. Titta på video är mindre svårt om Droid sitter upp på skrivbordet, men telefonen saknar en inbyggd monter. Du kan bygga din egen bordsställ för Motorola Droid genom att återanvända en gemensam produkt finns i många hem.

Instruktioner

1 Öppna ett kassettband fall.

2 Ta bort de två armar som normalt skulle gå in i de två hålen i kassettband från framsidan av fallet med ett par snips. Det är okej om någon av armarna förblir; ytan inte behöver vara helt platt.

3 Dra frontluckan nedåt och tryck under den bakre luckan.

4 Ställ fallet på skrivbordet. Frontluckan måste vara platt mot skrivbordet och den bakre luckan kommer fortfarande att stå upp.

5 Placera Motorola Droid i kanten av bakstycket. Fallet kommer att fungera som ett stativ för Droid.

Hur man spelar in ett kassettband till en CD via en dator

February 16

Hur man spelar in ett kassettband till en CD via en dator


En kassettband med gamla musiksamlingar eller röstinspelningar kan överföras till digitalt format med hjälp av programvara ljudinspelning och brännas på en CD-skiva med CD-bränning. Du kan använda gratisprogram eller inköpta program för dessa processer.

För att spela in ett band analoga innehåll till datorn, använd en operativ kassettbandspelare med ljudkabel ansluten till datorn. Använda ljud inspelningsprogram, konvertera ljudet till digitalt ljudformat och spara filerna i en CD.

Instruktioner

1 Anslut kassettbandspelare och datorn med en lämplig ljudkabel med en ände fäst vid kassett spelarens linjeutgång (hörlurar) och den andra änden är ansluten till datorn linje-in (mikrofon).

2 Spola kassettband att förbereda den för realtidsuppspelning.

3 programvara Välj ljudinspelning kompatibel med datorn. Du kan använda alla program, inklusive de infödda som lätt tillgängliga i de flesta datorer. Men infödda applikationer såsom Microsoft Sound Recorder för Windows och Garage för Mac vanligtvis begränsad funktioner. De som vill ha ytterligare funktionalitet kan hitta andra populära program för ljudinspelning som Audacity och PolderbitS Sound Recorder.

Audacity är ett open-source freeware program kompatibel med Mac, Windows och Linux. PolderbitS Sound Recorder ger en prövningsprogrammet gratis under en begränsad tid, så kan du köpa programmet om du föredrar att hålla det. Detta program är endast tillgänglig för Windows-användare.

4 Öppna valda programvaran din ljudinspelning och tryck på "Record" -knappen. Strax efter, tryck på kassettspelare är "Play" -knappen för att göra en provinspelning. Detta är viktigt för att försäkra dig om kvaliteten på din digitala ljudfilen och inte slösa tid på att göra realtidsinspelning, bara för att upptäcka att det finns ett fel i inspelning.

5 Tryck på "Stop" -knappen på mjukvaru ljudinspelning, då kassettspelare, efter cirka 20 sekunder. Kontrollera provinspelning. Om det behövs, justera volymen beroende på vad som kan erbjuda den bästa inspelningskvalitet. Cue tillbaka ditt band, tryck sedan på "Record" knappen igen för att starta den officiella inspelningen.

6 Vänta tills realtidsinspelning för att avsluta, tryck sedan på "Stop" -knappen på programvara för ljudinspelning, sedan kassettspelare. Även om det är möjligt att göra kortare inspelningar med separata digitala filer för var och en, är det bättre att spela in kontinuerligt för att få bästa ljudkvalitet från tejpen och att undvika att bära ut bandet på grund av att upprepa cueing och uppspelning.

Efter inspelningen är det fortfarande möjligt att separera filer med ljudredigeringsprogram.

7 Klicka programvaran ljudinspelning menyn "File", välj sedan "Export File". Beroende på vilket program, kan du också välja ljudfilen format du vill använda en rullgardinslistan. Andra kanske inte har denna möjlighet, till exempel sådana som bara kan spela i en viss ljudformat. Populära format som används av många program inkluderar MP3, WAV och AIFF.

8 Öppna nyligen exporterade ljudfilen i CD-bränning. Det finns vissa program som också erbjuder en direkt-till-CD-bränning alternativ. Det finns vissa fall som kan kräva att du använder en fil konvertering programvara för att först konvertera den exporterade ljudfilen till ett annat filformat som kan läsas av CD-bränning.

9 Sätt den tomma CD och konfigurera dina inställningar genom att skriva in din favorit CD namn, att antalet skivor för bränning och skrivhastigheten användas för bränningen. Välj om du vill skapa en ljud-CD eller data-CD. En ljud-CD gör skivan spelas i vanliga CD-spelare. En data-CD lagrar exakta kopior av källfilerna på skivan.

10 Tryck på "Burn" eller "Record" knappen och vänta tills bränningen är klar.

Tips

  • Bränna en CD kan också göras genom DVD-bränning. Både CD och DVD-bränning är utrustade med CD-bränning. Exempel på populära program som kan användas innefattar Toast Titanium, Nero och Ulead DVD Factory.

Hur Kopiera Magnetisk kassettband till digital

February 22

Kopiering kassettband till digital kräver en bandspelare och dator utrustad med ett ljudkort och inspelningsprogram. De flesta nyare datorer är kombinerade med inspelningsprogram, även om fria program finns tillgängliga för nedladdning från Internet. En Y-adapter med RCA-stil uttagen i ena änden och en 3,5 mm minikontakt på den andra kommer att vara nödvändigt att ansluta kassettdäck till stationär eller bärbar dator. När magnetbandet har omvandlats och sparas på datorns hårddisk, kan den nya digitala filen brännas på en CD eller laddas upp till en MP3-spelare eller iPod.

Instruktioner

1 Anslut ljudkablarna till kassettdäckets "Playback" eller "Audio Out" uttagen, med den röda kontakten till den högra kanalen och den vita kontakten för vänster ljudkanal.

2 Sätt kontakterna på de andra ändarna av kablarna till en Y-adapter (finns i elektronikaffärer), sedan in mini-kontakten på Y-adaptern till datorns ljudkort, som är en jack vanligtvis märkt "Aux In" och belägen på baksidan av persondatorns centrala behandlingsenhet (CPU) eller längs den bakre kanten på en bärbar dator.

3 Öppna inspelningsprogrammet (se avsnittet Resurser) installerad på datorn genom att dubbelklicka på namnet på programmet.

4 Sätt i ett kassettband i däck och tryck på "Play".

5 Klicka på "Record" på inspelningsprogrammet. Knappen bör har en röd cirkel i mitten.

6 Klicka på "Stop" knappen när inspelningen är klar. Klicka sedan på "File" -fliken och välj "Spara som".

7 Skriv in ett namn för den digitala inspelningen och välj "Spara som WAV", som är en filtyp som lämpar sig för att bränna till en cd-skiva eller uppladdning till en MP3 eller iPod.

8 Klicka på "OK" för att spara den digitala inspelningen till datorns hårddisk.

Tips

  • Även om mer tidskrävande, inspelning av en enskild digital fil på varje spår på en kassett kommer att göra det lättare att skapa en CD mix senare om bränna inspelning på en CD önskas.
  • Koppla bort bandspelaren från el och logga av datorn när du ansluter ljudkablarna.

Om kassettband

February 23

Kassett är ett ljudformat som använder magnetisk plasttejp för att spela in och spela upp ljud. Stereo kompakta kassettband är baserade på äldre rulle-till-rulle ljudteknik och marknadsfördes tillsammans med åtta-track band som en mer bekväm patron baserad version av den öppna hjuls format. Även om dagens kassettband har till stor del gått ur modet och har ersatts av CD-skivor och MP3-enheter, vissa entusiaster fortfarande njuta och föredrar dem till digitala formulär.

Historia

Inledningsvis hade kassettband ämnats för grundläggande dikte inspelning, men blev snabbt musikaliska format val med utvecklingen av bärbara spelare. Kassetter var första massproducerade i Europa 1964 för förinspelad musik, och infördes i USA 1966 av Mercury Records Company, som var en del av Philips, företaget som ursprungligen hade skapat tekniken. Musikälskare fortsatte att föredra vinylskivor och åtta spåriga bandkassetter till 1980-talet, när förbättringar hade gjorts maskiner uppspelning och SONY "Walkman" uppstod. Kassett storlek hade anpassats till bärbara maskiner uppspelning och fickinspelare, och kassettband blev den mest populära musikformat fram till ankomsten av CD-skivan på 1990-talet.

Funktioner

Kassett patroner är tillverkade av hårdplast och innehåller en magnetisk polyesterplasttejp lindad mellan två små spolar. Tejpen är fäst vid en ledare, eller plastsegment, som skyddar bandet från att gå av när spolarna slutar vrida. Två par av stereospår är tillgängliga för spel på kassettband, i motsats till den fyra-track-funktionen av den öppna hjuls format. Ett spår spelas upp när bandet sätts in i uppspelnings maskinen på ena sidan, och det andra spåret spelas upp när bandet reverseras i maskinen. De flesta tomma kassetter har ett alternativ för skrivskydd i form av plastflikarna på toppen av patronen, som när avbrutna, förhindra inspelningsfunktionen på uppspelningsmaskinen från att arbeta. Förinspelade kassetter har skrivskydd "hål" redan inbyggd i designen.

Storlek

Fysiskt, kassettpatroner är ungefär fyra inches lång, tre inches bred och 3/8 tum tjock; emellertid kassetter mäts vanligen i termer av uppspelningslängden. Kassetter är märkta med den totala speltiden för båda band sidor och tid delas lika mellan varje sida. Den C120 kassettband har 120 minuters total uppspelningstid längd och 60 minuter uppspelning längd per sida, medan C60 kassettband har 60 minuter total speltid och 30 minuters speltid per sida. Band är också tillgängliga i C46, ​​C90, C180, C240 ​​och andra.

typer

Kassettband idag fortfarande görs av flera olika företag, vanligtvis för inspelning. De flesta kassetter kommer att vara av typ I eller typ II sort, vilket innebär att de använder specifika järn eller krom magnetisk beläggning på bandet själv. Typ III tejper som används för att beläggas med en kombination som kallas "ferrokrom", men dessa är inte längre görs. När du väljer en typ av kassettband att använda, bör man vara medveten om hur bandtyp påverkar särskilda uppspelningsmaskinen som används. Kompatibilitetsproblem kan manifesteras i kvaliteten på ljudet som produceras av spelaren.

överväganden

Även kassetter är oftast mer hållbara än moderna musikaliska enheter kan brott inträffa på insidan av patronen. Bandet själv kan knäppa, sylt eller plötsligt lindad ur patronen och på spolarna i uppspelnings själva maskinen. För de flesta människor, är detta slutet av bandet. Reparationer av denna typ av skada kan vara svårt, och ofta kräver viss kunskap om den inre bearbetning av kassetter. Skrynkliga band måste förenklas, avskurna bandet måste plomberingen med en speciell mylar tejp, slitna delar måste bytas ut och alla delar måste lindas tillbaka till sina ursprungliga positioner.

Hur konvertera ett kassettband till en CD

February 24

Hur konvertera ett kassettband till en CD


Ett sätt att konvertera kassettband till CD-skivor innebär upphakning en CD-brännare till ett kassettdäck och bara dubbning ljudet spelas från kassettdäcket till CD-brännaren. Om du inte vill investera i en CD-brännare, kan du använda en dator som är utrustad med en CD-brännare för att konvertera kassetter till CD. Efter denna process, måste du koppla kassettdäcket upp till datorn, dubba ljudet spelas från kassettdäcket till datorn, och sedan bränna den inspelade filen till en CD.

Instruktioner

Anslut Bandspelare till dator

1 Stäng av kassettdäcket och datorn innan du utför några kabelanslutningar.

2 Anslut RCA-ljud pluggar placerade i ena änden av stereo Y-kabeln till RCA-utgångarna på baksidan av kassettdäcket.

3 Sätt i stereoplugg ligger på andra änden av Y-stereokabeln till datorns "Line In" uttaget. (På en PC, är "Line In" jack den lilla blå färgkodade uttaget på den bakre panelen.)

4 Koppla in ett par hörlurar i kassettdäcket hörlursuttag.

Dub Cassette Audio till datorn

5 Klicka på "Start" gå till "Alla program", "Tillbehör" och "underhållning". Klicka på "Volume Control" för att öppna volymkontrollen fönstret.

6 Justera ingångsvolymen till vilken nivå du önskar genom att flytta "Line In" reglaget.

7 Sätt på dig hörlurarna och ställ in kassettband till den plats där du vill börja spela in.

8 Starta Windows Ljudinspelaren genom att klicka på "Start". Navigera till "Alla program", "Tillbehör" och "Entertainment". Klicka på "Sound Recorder."

9 Klicka på "Record" -knappen i "Sound Recorder" och tryck på "Play" på kassettdäcket för att börja kopieringen ljudet. Tryck på "Stop" -knappen på ljudinspelaren när banan är klar. Spara filen till en mapp på hårddisken.

Bränn ljud till CD

10 Klicka på "Start" gå till "Alla program" och välj "Windows Media Player".

11 Växla till "Library" -läge. Klicka på "Library" och välj "Lägg till." Bläddra till katalogen där ljudfilen (s) du antecknade i steg 2 är lagrade. Lägg filerna till biblioteket.

12 Klicka på "Now Playing List" i det övre högra hörnet och välj "Rensa lista." Klicka på "Now Playing List" igen och välj "Burn List." Klicka på "All Music" i konsolträdet som ligger i den vänstra fönsterrutan.

13 Dra varje låt som du vill bränna till CD-skivan till den högra fönsterrutan.

14 Sätt in en tom CD-R-skiva i CD-RW-enhet. Klicka på "Start Bränn" och välj "Audio CD". Klicka på "Starta Bränn."

Hur vill överföra kassettband till en dator

June 27

Hur vill överföra kassettband till en dator


Ansluta en bandspelare till inspelningsingången på en dator gör det möjligt att överföra innehållet på kassettband till datorn & # 039; s hårddisk. Många datorer säljs med ljudinspelning programvara som Garage för Apple eller Plus! för Microsoft-system. Om datorn inte redan är installerat med en inspelningsprogrammet, är fri programvara också tillgänglig för nedladdning från Internet. Förutom en kassettbandspelare, är en standarduppsättning av stereokablar och ljud Y-adapter behövs för PC-anslutning.

Instruktioner

1 Anslut ena änden av stereokablar till vänster och höger ljudutgångarna på kassettdäcket, som matchar den vita kontakten till det vita uttaget och den röda kontakten till den röda uttaget.

2 Anslut kontakterna på den motsatta änden av stereokabeln till par i knektar märkt vänster och höger (eller L och R) på Y-adapter.

3 Sätt i Y-adapter till inspelnings uttaget på baksidan av datorn tornet eller sidokant en bärbar dator. Domkraften kan också märkas Line IN.

4 Starta ljudprogram för inspelning på datorn genom att dubbelklicka på namnet på den programvara som Plus !, Garage eller Audacity, alla populära ljudinspelnings paket. Programikonen på skrivbordet kan också vara dubbelklickar som en genväg till att öppna programmet.

5 Öppna kassettfacket på kassettdäcket genom att trycka på "Mata ut" -knappen, sedan in en kassett med den sida som ska spelas in framåt. Stänga dörren och cue tejpen till den valda platsen för start av inspelning.

6 Justera kontrollerna på kassettdäcket och inspelningsprogrammet till inställningen halvvägs linjenivå, tryck sedan på "Play" -knappen på kassettdäcket för att testa ljudet. Om den grafiska displayen på programmet visar ljudnivån är ungefär halvvägs på skalan, bör inställningen vara tillräckligt för inspelning. Justeringar kan också göras medan bandet håller på att spelas in på datorn genom att ringa kassettdäcket ratten eller klicka på vänster musknapp på skjutreglaget för programvaran och dra till en ny inställning linjenivå.

7 Stoppa bandet och spola tillbaka till startpositionen.

8 Tryck på "Play" på kassettdäcket och klicka på runda, röda "Record" -knappen på programmet skärmen för att börja överföra ljudkassett. Klicka på programmet "Stop" knappen när du är klar, sedan stoppa kassettdäcket och koppla bort stereokabel från datorn.

9 Spara den överförda ljudfilen till datorns hårddisk genom att klicka på "File" -knappen eller längst upp i programmet, vanligtvis i det övre vänstra hörnet, klicka sedan på "Spara som" från rullgardinsmenyn.

10 Skriv in ett namn på den nya ljudfilen i rutan som visas i mitten av skärmen, klicka sedan på "Spara" för att lagra inspelningen på datorn.

Tips

  • Anslut bandspelaren till datorn innan du ansluter däck i elektricitet.

Hur spela in kassettband till en bärbar dator

July 27

Hur spela in kassettband till en bärbar dator


Kassettband slits ut och blir sköra med tiden, ökar chansen att kassettdäcket så småningom kommer att sluka kassetten i en tilltrasslad röra. Tejp kan hitta nytt liv i den digitala domänen med en enkel omvandlingsprocess som omvandlar den analoga signalen på en kassett i ljudinformation som kan spelas in och lagras på en dator. När omvandlas till en digital fil, kassettinspelning kan brännas på en CD eller laddas upp till en personlig ljudenhet, t.ex. en MP3-spelare. De flesta bärbara datorer levereras med inspelningsprogram, även om fria program är också tillgängliga för nedladdning på Internet.

Instruktioner

1 Anslut de röda och vita kontakterna på ljudkablarna till höger och vänster Audio "Out" uttagen på baksidan av kassettdäck.

2 Sätt pluggarna i den andra änden av kablarna i de RCA-uttag på en Y-adapter.

3 Anslut mini-kontakten på Y-adaptern till den bärbara datorns ljudkort jack, vanligtvis på den vänstra eller högra kanten av datorn.

4 Öppna inspelningsprogrammet på datorn genom att dubbelklicka på programnamnet och klicka sedan på "File" -fliken och välj "Ny" för att börja en ny inspelningsprojekt.

5 Ladda en kassett i kassettdäcket och tryck på "Play" och sedan klicka på "Record" -knappen på datorns inspelningsprogram. Knappen traditionellt har en röd cirkel i mitten.

6 Klicka på "Stop" knappen när inspelningen är klar, klicka på "File" -fliken och välj "Spara som" för att ange ett namn för den konverterade kassettinspelning.

7 Klicka på pilen under maskinskrivna namn för inspelningen och välj "Spara som WAV-fil" klicka sedan på "Spara" för att spara filen på den bärbara datorns hårddisk. WAV format är lämplig för förbränning av digitalt ljud på en CD eller ladda upp från datorn till en personlig ljudenhet.

Tips

  • Använd den bärbara medie programvara för att bränna den digitala inspelningen till en CD eller ladda upp filen till en MP3-spelare.
  • Stäng av datorn och koppla ur bandspelaren när du ansluter komponenterna.

Vad behövs för att kopiera kassettband till en CD?

August 1

Vad behövs för att kopiera kassettband till en CD?


Överföra alla dina gamla ljudkassetter till CD-skivor kräver användning av en analog-digitalomvandlare finns i de flesta datorljudkort. Kassettband har gjorts obsolet av modernare teknik såsom CD- och MP3, så kopiera alla dina gamla kassetter till CD är en bra idé om du vill behålla nuvarande. Konvertera låtar från dina kassetter i musikfiler som kan brännas till CD.

Kassettbandspelare

Hitta en kassettbandspelare med antingen en "Line Out" jack eller en hörlurs kortplats. Datorer eller bärbara datorer läser inte kassetter, så det är viktigt att du har en fungerande kassettspelare för omvandlingen.

PC eller bärbar dator

Din PC eller laptop fungerar som en brygga mellan kassettband och CD. Datorn kommer att behöva en "Line in" uttaget för att kunna ta emot ljudet från din kassettspelare. Du kan slutföra processen med bandspelare som spelas upp via högtalare och datorn plocka ljud upp via en mikrofon, men detta kommer att resultera i lägre kvalitet inspelningar och alla omgivande ljud kommer plockas upp av mikrofonen och registreras på CD-skivan. Datorn bör också vara utrustad med en CD-brännare (CD-R-enhet).

anslutningar

Använd en mini (1/8 tum) stereo kabel för att ansluta din bandspelare till datorns "Line in" uttaget. Kabelns metallspets bör ha två svarta ringar gå runt den. Om det bara finns en, är det en monokabel, och kommer inte att producera stereokvalitet ljud. Äldre europeisk gjort kassettdäck har en DIN-anslutning, och kommer att kräva en DIN till mini stereokabel. Andra kassettdäck använder RCA-kablar, som är de röda och vita färgade trådar, och kräver en RCA till mini stereo adapter.

tomma skivor

Se till att du har tillräckligt med tomma skivor för att spela in ljud från kassettband.

Audio Recording Software

Hitta ljudinspelning programvara för gratis på nätet som Audacity, WavePad och RecordPad (se Resurser). Dessa program tar ljud som kommer in i din dator och spela in det i WAV-format. Sätt kassetten i spelaren, och anslut kassettspelare till datorn med den aktuella kabeln. Öppna inspelningsprogrammet, och se till att datorn är inställd på att spela in från "Line in." Tryck på "Record" och börja spela din kassettband. Några av dessa program kan också användas för att rensa upp kvaliteten på inspelningarna. Till exempel, har Audacity en "Normalisera" -funktion för detta ändamål.

CD-bränning

Ladda ner programvara som kan ta filer som spelats in av programvaran ljudinspelning och sätta dem på en CD. Dessa program fungerar tillsammans med datorns CD-R-skiva enhet för att bränna CD-skivan. Program som Nero Burnlite, Burn4Free och Burnaware utföra denna funktion (se Resurser). Sätt en tom CD-skiva i CD-R-enheten och öppna upp din CD-bränning. Bläddra datorns hårddisk för ljudfiler som du har spelat in. Ordna filerna i önskad ordning och ställa in programmet för att bränna dem på din tom skiva.

Hur man reparerar trasiga kassettband

August 4

Hur man reparerar trasiga kassettband


Kassettband är i huvudsak ett magnetband som är lindad runt ett par rullar och placeras inuti ett plasthölje. Fallet skyddar magnetband och tillåter hjulen att rotera fritt när den spelas genom en bandspelare. Oftast blir bandet skyldige när en kassett är trasig, eftersom plasthöljet är oförändrad och har ingen inverkan på hur bandet inuti vänder eller spelar. Men om ett problem uppstår i fallet, kommer ärendet måste öppnas för att åtgärda problemet.

Instruktioner

fallet problem

1 Bestäm problem med kassettband. Compact-up band, bundet upp band eller främmande föremål kommer inte att tillåta en tejp för att köras i bandspelare. I vart och ett av dessa scenarier, för en ordentlig reparation ärendet kommer att tas isär.

2 Leta reda på skruvarna som håller kassetten tillsammans och ta bort dem. De är små, och en juvelerare & # 039; s skruvmejsel fungerar bäst. Hoplimmade plastlådor kan öppnas upp med hjälp av en hobby kniv att skära längs kanterna på plasthöljet vid sömmen där de är förenade. Börja längst fram vid öppningen av kassetten, och köra kniven längs hela sömmen.

3 Ta bort locket på kassetten och inspektera problemet. Alla främmande föremål inuti plasthöljet måste tas bort. Compact-up eller vikta band kan försiktigt rätas ut och noggrant lindas tillbaka på rullen. Bound upp tejpen kan frigöras från ett område där det är "klämmas" och vann & # 039; t flytta.

4 Sätt på locket när lind problemet har lösts. Ett bra sätt att kontrollera att allt fungerar är att linda ett par bitar av tejp runt radergummit på en penna, sedan in i detta syfte i en rulle. Håll bandet avslutades med fingrarna och långsamt linda band med pennan som en drivmekanism. Om det vindar lätt, är problemet löst, och fallet kan limmas ihop genom att badda en liten plast lim på kanterna av kassetten för att förena de två halvorna ihop.

5 Spola tillbaka en ojämn utseende band till slutet och sedan omedelbart snabbspola det återigen till slutet. Denna åtgärd kommer att bunta en krokig band på de inre hjulen, vilket gör det möjligt att spela normalt.

bruten Tape

6 Dra de två ändarna ut ur kassetten fallet. Eventuella rynkor, böjning eller vikning på båda sidor måste skäras bort med din hobby kniv.

7 Skär bandet prydligt på båda sidor med en hobbykniv för en god skarv. Det bästa sättet att göra detta är att något överlappa de två exponerade ändarna och skära ner i mitten.

8 Skarva band tillsammans med antingen en bit tejp eller ett kommersiellt gjort skarvtejp. En bra tumregel här är att om du tänker spela bandet om och om igen, använda ett kommersiellt märke av skarvtejpen. Det kan hittas på någon elektronikaffär. Om du bara vill spela bandet en gång genom att göra en kopia, kommer en bit vanlig tejp göra susen.

9 Tejpa skarven tillsammans. Vid användning av cellofantejp, alltid tejpa fast den på baksidan för att inte påverka ljudkvaliteten. Trimma antingen skarvning mediet just med en hobbykniv med bredden av originalbandet. Detta kommer att säkerställa att bandet lindar ordentligt på hjulen, och även garanterar minsta möjliga nedbrytning uppspelning.

Hur kopierar jag kassettband till MP3 med hjälp av en mikrofon eller USB?

August 16

Hur kopierar jag kassettband till MP3 med hjälp av en mikrofon eller USB?


Om du är över 30 år, är chanserna goda att du har några gamla kassettband ligger runt som du inte har lyssnat på i över ett decennium. Oavsett om du känner nostalgisk för musik på din ungdom, eller om du bara har en personlig inspelning du vill dela på nätet, att överföra en kassettinspelning till MP3-format digitalt ljud är ganska lätt att göra. Du kan behöva köpa en del utrustning, men du bör inte spendera mer än ett par dollar på kontakter och kablar.

Instruktioner

Inrätta

1 Hur kopierar jag kassettband till MP3 med hjälp av en mikrofon eller USB?

Detta är en 3,5-mm stereoljudkabel.

Förvärva rätt kablar och adaptrar. Om datorn har en ljudingången, kan du använda en direkt 3,5 mm stereokabel för att spela in ljud. Om inte, bör datorn ha en USB-ingång och du behöver en USB-kabel. Du behöver också adaptrar för att matcha kabeln (3,5-mm eller USB) till utgången hos den kassettspelare. Den vanligaste typen av kassettspelarutgångar är 3,5 mm stereo och RCA stereo. Du hittar alla dessa objekt på nätet eller på en ljud eller elektronik leverans butik.

2 Koppla in och slå på kassettspelare och dator.

3 Hur kopierar jag kassettband till MP3 med hjälp av en mikrofon eller USB?

Detta är vad en RCA ljudingång / utgång ser ut.

Anslut ljudutgången på kassettspelare till ingången på datorn med kablar och adaptrar.

4 Öppna ljudinspelning programvara. Om du inte redan äger en ljudinspelning program kan du enkelt skaffa en på nätet. Audacity är fri, plattformsoberoende och allmänt betraktas som en av de mest pålitliga applikationer för inspelning av enkla ljud.

Testa

5 Hur kopierar jag kassettband till MP3 med hjälp av en mikrofon eller USB?

Detta är ett exempel på en ljudvågform.

Placera ett kassettband i kassettspelare och tryck på "Play". Klicka sedan på "Record" på inspelningsprogrammet på datorn. Du bör se en vågform som produceras på ljudprogram --- detta är den visuella representationen av det inspelade ljudet. Om du inte ser en vågform, måste du kontrollera inställningarna på din dator.

6 Öppna "Sound" inställningar på din dator. Dessa är placerade på panelen Systeminställningar på Mac-datorer och på kontrollpanelen menyn Windows-maskiner.

7 Kontrollera ljudinställningarna ingångs. Ljudingång ska vara inställd på "extern mikrofon," "Built-in Input", "Line In" eller "USB-ingång", beroende på ditt system. Se till att "Input Volume" är uppskruvad.

8 Kontrollera att alla kablar och kontakter fungerar och korrekt ansluten. Om du använder gamla kablar, kan de vara defekt eller utsliten.

Spela in

9 Vrid ljudvolymen på kassettspelare till sin högsta nivå. Tryck på "Play" och justera volyminställningarna på datorn för att se till att inspelningsnivåer stanna inom mid-range av vad ljudinspelning programmet tillåter.

10 Spola tillbaka kassettband där du tänker starta inspelningen.

11 Tryck på "Record" och "Paus" på ljudinspelning ansökan.

12 Tryck på "Play" på kassettspelare, sedan "Paus" på ljudinspelning programvara.

13 När du når slutet av kassettband eller det avsnitt du vill spela in genom att trycka på "Stop" på ljudinspelning ansökan.

14 Öppna Arkiv-menyn och välj "Spara som". Olika program har olika gränssnitt för att spara ljudfiler, men alla ger dig möjlighet att välja vilket format för att spara. Se till att du väljer "MP3" och spara filen på en plats på din dator där du kommer att kunna hitta den.

Tips

  • Det är olagligt att spela upphovsrättsskyddad musik eller inspelningar som du inte lagligt köpte. Det är dock inte mot lagen att spela upphovsrättsskyddad musik eller andra inspelningar i ett annat format för eget bruk.