ota antenn

Hur man bygger ett OTA-antenn

June 29

En over-the-air (OTA) antenn plockar upp gratis TV-sändningar som sänds från en lokal sändning torn. Du kan bygga en enkel inomhus OTA antenn för att ansluta till alla HD-TV. Allt du behöver är några husgeråd och en del från en elektronikaffär eller dator leverans butik.

Instruktioner

1 Dra av kartong som skyddar den nedre raden av metallklädhängare.

2 Håll klädhängare med sin krok. Placera käftarna på tången vid centrum av den nedre listen på klädhängaren. Ta den nedre raden med tången och dra ner tills den bildar en punkt.

3 Tvinnas kroken vid toppen av klädhängaren med tången. Skrapa längs med klädhängaren, från ena änden till den andra, med bladet på en mattkniv. Skrapa tills metallen i klädhängaren blir glänsande.

4 Strippa en tum av isolering, med användning av en tråd stripper, från ändarna av de två ledningarna är anslutna till TV-transformatorn, även kallad en balun. Vrida den exponerade änden av en av trådarna runt en av ändarna av klädhängaren. Vrida den exponerade änden av den andra tråden från transformatorn runt den andra änden av klädhängaren. Wrap remsor av eltejp runt varje ände för att täcka upp de exponerade ändarna av trådarna.

5 Tryck kontakten på transformatorn på "ANT i" anslutning på baksidan av TV: n. Vrid den spetsiga änden av klädhängaren så att den pekar uppåt, och nu har du en OTA-antenn.

Tips

  • Din OTA antenn kommer inte att få varje digital kanal på grund av avstånd och signalstyrka.
  • Bär arbetshandskar vid skrapning hangaren med skalpell.

Ingen ljud med OTA Antenner

September 16

Ingen ljud med OTA Antenner


Over-the-air (OTA) antenner kan du plocka upp fria digitala TV-signaler, så att du kan avstå från kostnaden för en kabel eller satellit tjänst. De flesta antenner kan du plocka upp digitala signaler upp till 70 miles away från sändaren. Men om du har problem med ljud, det finns en mängd olika felsökningsmetoder som du kan använda för att försöka lösa problemet.

omplacering Antenn

TV-stationer sänder digitala signaler från sina torn. Om din OTA antennen är tillräckligt nära för att plocka upp en signal, ser du att kanal på TV: n. Även om du bor tillräckligt nära ett torn för att plocka upp en signal, kan du uppleva ljud- eller bildproblem om du inte riktigt har placerat antennen. Stationens signaler kan behöva att studsa föremål för att nå antennen, vilket resulterar i dålig mottagning. Försök att placera antennen i olika positioner för att förbättra ljudet.

ljudströmmar

Vissa TV-apparater, och anslutna enheter såsom spelkonsoler eller DVD-spelare, kan du höra två ljudströmmar, så kallade Secondary Audio Programming (SAP). Om du har ställt in enheten på att plocka upp SAP ström, kan du inte hör något ljud alls när du använder ett OTA-antenn. Detta händer eftersom vissa digitala kanaler inte använda en sekundär ljudström. Stänga av funktionen för att höra stationens primära ljudström.

digital Audio

I vissa fall kan din TV inte är kompatibel med den digitala ljud sänds av TV-stationer. Till exempel, vissa äldre tv problem att arbeta med Dolby Digital-ljud. Om TV: n inte kan plocka upp digitalt ljud, Dolby Digital-avkodare, såsom en ansluten hemmabiosystem kan göra det i stället. Dessutom, om du har en set-top-box, det kan ställas in för att avkoda Dolby Digital-ljud. Om du inte kan höra Dolby Digital-ljud, stänga av den via set-top-box för att höra stereoljud.

TV problem

Vissa ljudproblem orsakas inte av OTA antenn, utan snarare är ett resultat av TV: ns inställningar. Se till att TV: n inte är avstängt och att alla ljudkablar som är anslutna till TV: n är ordentligt anslutna, eftersom lösa kablar kan leda till dålig eller inget ljud. Dessutom kan anslutna externa högtalare vara skadad eller defekt. Du kan text externa högtalare genom att koppla dem talare från TV: n och försöker komma åt en digital kanal. Om du hör ljud via TV: ns inbyggda högtalare, är de externa högtalarna inte fungerar korrekt. Alternativt, om du inte höra ljud genom TV: ns inbyggda högtalare, båda högtalarna kan vara skadad eller defekt, eller högtalarkabel kan ha blivit frånkopplad från TV: ns kraftkortet.

Kan du använda en parabolantenn som ett OTA-antenn?

December 2

Kan du använda en parabolantenn som ett OTA-antenn?


En OTA, eller via etern, är antennen en äldre TV-antenn som utnyttjar signaler projiceras från lokala TV-stationer för visning. Med nyare teknik utvecklas varje dag, koppla denna äldre enhet med modernare kräver lite extra arbete.

Funktioner

En parabolantenn tar emot sin data från satelliter som roterar runt jorden. Människor som har satellit maträtt abonnemang får flera kanaler, många i HD, och kan också få lokala kanaler till ett fast pris.

överväganden

En parabolantenn kan inte fungera som ett OTA-antenn, men en ändring till skålen är möjlig. Att få gratis lokal programmering via ett OTA-antenn, men ändå ta emot satellitkanaler, är ett klipp på antenn för placering på parabolantenn själv. Dessutom kan signalerna från både satelliten och OTA kombineras i samma kabel som levererar byggnaden.

användbart tips

Även om signalerna kan dela på samma kabel, så snart kabeln når toppen boxen, eller satellitmottagare, är nödvändigt en diplexer för att dela upp kablage, så att man kan uppnå insignaler till både satellit- och antenn.

Hur man installerar en OTA-antenn

September 4

Hur man installerar en OTA-antenn


OTA (over the air) antenner plocka upp de överförda signalerna lokala TV-stationer. När du är ansluten till din TV via en koaxialkabel, de låter dig titta på gratis sändningar av programmering sänds av dessa stationer. Med rätt antenn och överföringsledning, kan du förvänta dig mycket bra mottagning och bildkvalitet.

Instruktioner

1 Montera antennen utanför hemmet på ett torn, stolpe eller ditt tak. Välj en plats som är tillräckligt hög för att vara över träd och angränsande hustak, om möjligt. Fäst ena änden av en jordkabel till antennen, och den andra änden till en metall stolpe som drivs ned i marken.

2 Anslut den ena änden av en koaxialkabel till kontakten på antennen. Dra kabeln in i ditt hem och din TV.

3 Anslut den andra änden av kabeln till antennens "ANT" ingången på baksidan av apparaten.

Hur man använder en förstärkare med en OTA-antenn

February 24

Hur man använder en förstärkare med en OTA-antenn


Ibland även den bästa over-the-air TV-antenn kommer att kämpa för att få en tillräckligt stark digital TV-signal. Om du bor i ett avlägset område, eller ditt närområde är avskärmade från tv-sändare av kullar och berg, som förbinder en förförstärkare till din antenn kan öka signaler tillräckligt för att ge tillfredsställande tv-mottagning på alla kanaler. En antenn förförstärkare systemet består av två huvuddelar - en strömförsörjningsenhet och förförstärkaren, som förstärker signalen. Fäst förförstärkare enheten till antennmasten, ungefär en fot under antennen, och montera nätaggregatet inomhus. Använd högkvalitativ digital-tv-kvalitet koaxialkabel för att ansluta systemet till antennen.

Instruktioner

1 Använd en plattform eller stege för att nå din TV-antenn på ett säkert sätt.

2 Fäst förförstärkare enheten till antennmasten. Använd masten klämma och bultar eller skruvar tillhandahålls.

3 Fix koaxialkabelkontakter båda ändarna av antennen ner bly. Den ner bly bör vara tillräckligt lång för att bilda en liten slinga mellan antennen och förförstärkaren.

4 Anslut den ena änden av den ned ledningen till antennen, att noga följa antenn tillverkarens installationsanvisningar. Anslut den andra änden av kabeln till antenningången på förförstärkare enheten. Väder förbindelser med de medföljande gummi "stövlar" eller med vattentät tejp.

5 Anslut förförstärkare änden av huvud ner ledningen koaxialkabel (som leder inomhus) till uttaget märkt "Power" eller "Power Supply" på förförstärkaren enheten. Väderbeständig detta sammanhang med gummi "boots" eller tejp.

6 Fäst huvud ner ledningen koaxialkabel till masten med väder tejp eller buntband.

7 Installera nätaggregatet inne i ditt hem, nära huvudkoaxialkabel inkörsport.

8 Fäst en F-typ koaxialkontakt till slutet av huvud ned ledningen från förförstärkaren. Anslut den till uttaget märkt "ANT" (antenn) på strömförsörjningsanordningen.

9 Anslut koaxialkabeln löper från TV: n eller digitalomvandlare till uttaget märkt "TV" på strömkällan.

10 Installera F-typ kontakter till båda ändarna av en kort RG-6-kabel (vanligtvis medföljer). Anslut den ena änden till den "Power In" uttaget på nätdelen och den andra till den medföljande nätadaptern.

11 Använd en skruvmejsel och de medföljande fästen för att fixera nätdelen på väggen. Anslut nätadaptern till en strömkälla vägguttag.

Tips

  • För kombinerad UHF / VHF digitala tv-antenner, anslut koaxial downcables från varje del av antennen till motsvarande uttag på förförstärkaren enheten.
  • För att undvika brand eller elektriska stötar, alltid montera förförstärkaren nätaggregatet inomhus.
  • Få en vän eller familjemedlem för att stabilisera din stege medan du bestiga det.

Hur man installerar en parabolantenn 500 med en OTA-antenn

February 21

Hur man installerar en parabolantenn 500 med en OTA-antenn


Skålen 500 är en satellitmottagare används med Dish Network. Vid användning av hårdvara, kan du få en mängd olika TV-program, beroende på din prenumeration paket. Vid användning av skålen 500 utrustning, har du också möjlighet att koppla in en over-the-air (OTA) antennen till TV: n för att plocka upp lokala radiostationer. Detta är användbart om du inte får lokala kanaler med ditt nuvarande abonnemang.

Instruktioner

1 Anslut koaxialkabeln körs ut av antennen i "In" på baksidan av TV-systemet.

2 Sätt komponentvideokablarna i "Component Out" portar på skålen 500 mottagare. Anslut de motsatta ändarna av kablarna i "Component In" hamnar på TV.

3 Sätt RCA ljudkablarna i "Audio Out" portar på skålen 500 mottagare. Sätt de fria ändarna av kablarna i "Ljud In" hamnar på TV-systemet.

4 Slå på TV: n och skålen 500 satellitmottagare. Välj TV-tunern för att visa alla OTA programmering, eller välj "Komponent" som ingångs möjlighet att visa alla satellit-programmering.

Hur man ansluta en takan HD Antenn

February 16

Upphakning en off-the-air (OTA) antenn ger dig tillgång till alla lokala HDTV (High Definition Television) sändningar i ditt område i äkta high definition. Med HDTV kan du se dina favorit tv-program och filmer i en ny värld av skarpa bilder och levande färger. Du kan ansluta OTA-antennen direkt till TV: n (eller andra enheter) och dra nytta av de fria sändningar. Dessutom, om du har ett satellitsystem eller kabel, du kommer fortfarande att kunna använda OTA. Du kan ansluta din OTA till en satellitmottagare, kabelbox, eller direkt till TV: n.

Instruktioner

HDTV-anslutning

1 Leta upp kabeln som är ansluten till din HD-antenn. Använd en ficklampa om du behöver hjälp med att visa kontakterna och deras märkning på baksidan av TV: n. Leta reda på kontakten som läser "ANT IN" (antenn i).

2 Skruva fast änden av kabeln till denna kontakt. Antennkabeln har en liten centrumtapp som du kommer att radas upp med det lilla hålet i mitten av kopplingen, skjut det i och skruva fast hankontakt på honkontakten tills den sitter fast.

3 Slå på TV: n och följa tillverkarens riktlinjer för att skanna för HD-kanaler.

Satellitmottagare anslutning

4 Kontrollera bruksanvisningen för att se till att din mottagare är HD-ready.

5 Använd en ficklampa om du behöver hjälp att titta på kontakter och etiketter på baksidan av mottagaren. Leta reda på kontakten som är märkt "ANT IN" (antenn i).

6 Anslut kabeln till mottagaren kontakten genom att sätta mittstiftet på den manliga antennkontakt i det lilla hålet på honkontakten på baksidan av mottagaren. Skruva resten av kontakten tills den sitter fast.

7 Följ tillverkarens anvisningar för satellitmottagaren för att söka efter lokala kanaler.

Kabelbox anslutning

8 Kontrollera bruksanvisningen för att säkerställa att kabelboxen är HD-ready.

9 Använd en ficklampa för att om du behöver hjälp med att titta på kontakter och etiketter på baksidan av kabelbox. Leta reda på kontakten på baksidan av kabelbox som är märkt "ANT IN" (antenn i).

10 Anslut kabeln genom att sätta mittstiftet på den manliga antennkontakt i det lilla hålet på honkontakten på baksidan av kabelbox. Skruva resten av kontakten tills den sitter fast.

11 Följ tillverkarens riktlinjer för kabelbox om hur man söka efter lokala kanaler.

Tips

  • Var noga med att kontakta kundservice är du är osäker på om din mottagare eller kabel box är HD-ready eller om den manuella är oklart.
  • Kontrollera att se till att antennen aldrig installeras bredvid eller nära kraftledningar som detta kan leda till allvarliga skador.

Hur man installerar OTA

May 1

En over-the-air (OTA) antenn kan du plocka upp signaler från andra TV-stationer som du inte kan plocka upp utan ett OTA-antenn. När du har anslutit OTA antenn, kan du se de fria, överförda sändningar. Att se OTA-antennen är monterad i ett område fritt från skräp eller hinder som stora träd kan bidra till att förbättra signalen. Som har en bra signal kan bidra till att säkerställa bra överföring, såväl som bildkvalitet.

Instruktioner

1 Leta upp en plats för att montera antennen. Det bör vara tillräckligt hög för att vara ovan träd, till exempel på ett tak, och inom ett öppet område för att få bästa möjliga signal. Anslut den ena änden av jordledningen till antennen och den andra änden till ett jordat metall stolpe.

2 Fästa en ände av koaxialkabeln in i antennens utlopp.

3 Anslut den andra änden av koaxialkabeln till din TV: s "ANT" ingång. Din OTA antenn är nu installerad.

Hur man Välj en TV-antenn

November 12

Hur man Välj en TV-antenn


Vare sig du är ute efter att lägga till lokala kanaler till satellit TV-program eller att plocka upp gratis HD-program, over-the-air (OTA) TV-antenner fortfarande en av de bästa alternativen för att ta emot gratis TV-program i ditt hem. Och när du är redo att köpa en ny OTA antenn, det finns några funktioner som du bör kontrollera för att säkerställa att du tar hem den bästa antennen för TV.

Instruktioner

1 Bestäm om du behöver ett riktat eller rundstrålande antenn. Gå med en rundstrålande antenn för att ta emot sändningar från stationer placerade i olika lägen. Eller gå med en riktantenn om du vill fokusera din antenn makt i en enda riktning.

2 Fastställa nödvändiga intervallet antennen måste få sändning från närliggande TV-stationer. Använd en online-TV-sändning torn locator att ta reda på hur långt du är från lokala TV-stationer och vad allt antennen måste ha för att få tv-sändning. Till exempel, om du är 35 miles away från ett torn, behöver du en antenn med en rad större än 35 miles. Men om du är ute ur 70-mils radie mest sänder torn erbjuda måste du leta någon annanstans för OTA-sändningar.

3 Kontrollera sändningsbanden som används av TV-stationer i ditt område, såsom UHF och VHF, medan du har TV broadcast torn locator resultat dras upp på nätet. Med kunskap om vad sändningsband som används i ditt område, kan du begränsa dina blivande TV-antenner till den som erbjuder banden du behöver för att få OTA-sändningar i ditt område.

Tips

  • Bestämma mellan inomhus- och utomhusantenn beror på det område som du behöver. Även inomhus antenner är ofta mer diskreta än deras utomhus motsvarigheter, utomhusantenner erbjuder i allmänhet det bästa utbudet och kan ta emot sändningar utan väggarna i ditt hem nedbrytande signalen.

Hur man installerar ett OTA TV-distribution Amp

January 26

Hur man installerar ett OTA TV-distribution Amp


Vid användning av en over-the-air (OTA) antenn för att visa TV-program, kan du uppleva en låt ned i bildkvalitet. Detta beror ofta på att antennen inte får tillräckligt med ström för att producera en stark signal, vilket ger en svag bild. För att åtgärda detta måste du installera ett OTA distributionsförstärkare. Detta lägger till ytterligare kraft till antennen, vilket i sin tur förbättrar din audio / videokvalitet.

Instruktioner

1 Anslut koaxialkabeln som går från antennen i "In" port på effektfördelningen amp.

2 Anslut fördelnings amp till ett lokalt eluttag.

3 Kör kabeln från kraftdistributions amp mot din TV och anslut den till "In" på TV: n.

4 Slå på TV: n. Bilden med den nyligen medföljande strömfördelnings amp kommer nu att ge dig en förbättrad video och ljudsignal på de flesta stationer.