panasonic tv startar inte

Min Panasonic AE700 startar inte

April 26

Panasonic PT-AE700U, även känd som Panasonic AE700 är en widescreen hemmabioprojektor. Om AE700 inte startar, har enheten haft en effekt, temperatur eller lampa relaterad fråga, eller en allvarligare fel. Felsökning detta problem kräver att du kontrollerar var och en av dessa potentiella problem. Normalt, om du arbetar med en kraft, temperatur eller lampa relaterade problem, kan du lösa problemet antingen genom att kontrollera strömanslutningen eller kyla ner enheten. Om enheten har haft en allvarlig felfunktion måste du kontakta Panasonic för reparation.

Instruktioner

Strömanslutningsproblem

1 Kontrollera att "huvudströmmen" knappen på baksidan av din Panasonic AE700 är i läge "ON".

2 Titta på kontrollpanelen och bekräftar att "Power" indikatorn är på. Om projektorn inte har en tänd "Power" indikatorn genom att trycka på "Power" -knappen.

3 Kontrollera att du har anslutit nätsladden helt och säkert in i "Power input (AC IN)" uttaget på projektorn och vägguttaget.

överhettning Issue

4 Tryck på "Power" -knappen för att stänga av projektorn om "Temp" och / eller "Lampa" indikatorer har aktiverat eller började blinka. När "Power Off" visas på displayen, välj "OK" och tryck på "Enter".

5 Vänta på "Power" indikator att vända sig från orange till rött. Enheten ska ha svalnat tillräckligt för att driva bort det. Flytta "huvudströmmen" växla till "Off". Vänta minst en timme för att låta enheten svalna helt.

6 Flytta enheten i ett område med en omgivningstemperatur mellan 32 och 104 grader Fahrenheit utan eventuella föremål som blockerar luftintagen.

7 Returnera "huvudströmmen" omkopplaren till "ON". Tryck på "Power" -knappen och sedan försöka använda projektorn igen.

8 Stäng av och koppla bort projektorn för att komma åt filtret om "Temp" indikatorn tänds eller blinkar igen. Ta bort luftfiltret.

9 Dammsug filtret noggrant för att avlägsna damm och sätt in den i projektorn. Om filtret verkar skadad eller alltför smutsigt, kassera den och ersätta den med ett nytt filter. Slå på projektorn och försök att använda den igen.

Tips

  • Om du nyligen hade lampan bytas ut, kontrollera maskinhuven under projektorn för glapp eller förskjutning som enheten inte kommer att driva på om det upptäcker ett problem med locket. Om ett problem med locket finns, ta bort och sätta tillbaka den.
  • Om problemet kvarstår, stängs enheten omedelbart efter att du har lyckats att slå på, eller "Byt lampa" visas på displayen, kontakta Panasonics för hjälp vid 800-211-PANA (7262) som enheten kräver professionell reparation.
  • Ta aldrig luftfiltret eller försöka åter säkra lamphöljet tills projektorn har svalnat helt. Om du inte gör det kan du bränna dig.

Panasonic Viera startar inte från standby

May 21

Panasonic Viera startar inte från standby


Moderna tv som Panasonic Viera kan uppleva valfritt antal tekniska problem som alla kräver sin egen unika metod för felsökning. Standby eller energisparläge är en funktion inbyggd i TV-apparater och andra elektroniska apparater som tyder på att TV: n inte är påslagen. Om du hittar din TV i viloläge, ta några enkla felsökningssteg innan du får TV service eller köpa en ny TV - åtgärder som lätt kan appliceras på Panasonic Viera eller någon annan märke och modell av TV.

Instruktioner

1 Driva på TV: n genom att trycka på strömbrytaren på fjärrkontrollen. Som nämnts, är standby-läge i stort sett samma sak som TV är helt avstängd, så det första steget i felsökningen är att försöka driva på TV: n från fjärrkontrollen.

2 Prova driver på TV: n från frontpanelen strömbrytaren för att testa ett problem med fjärrkontrollen. Om dina TV: n slås på från frontpanelen, men inte från fjärrkontrollen, kan du behöva byta batterier i fjärrkontrollen eller byter ut fjärr helt. Om TV: n förblir i vänteläge om att driva det på från fjärrkontrollen eller TV: n, är några ytterligare felsökning krävs.

3 Koppla ur TV: ns nätsladd från eluttaget eller överspänningsskydd i vilket den är ansluten. Detta är känt som en "omstart" och kan ofta lösa smärre tekniska problem att TV upplevelser. Efter 30 sekunder, anslut strömsladden igen och försök att driva på TV: n från standby-läge. Om TV: n fortfarande inte kommer att komma ut av standby-läge, är det enda kvarvarande alternativet att ha TV service eller kontakta Panasonics tekniska support.

Min Panasonic LCD startar inte

February 14

Min Panasonic LCD startar inte


TV i alla märken och typ kan uppleva valfritt antal tekniska frågor, bland annat inte ens slår på. Detta kan ibland vara en indikation på en dödlig problem med TV, men andra gånger botemedlet är mycket enklare. Innan spendera några pengar på dyra TV reparation eller en ännu dyrare ny TV, prova några enkla felsökningssteg för att återställa strömmen till TV: n. Dessa steg kan lätt tillämpas på alla icke-LCD-TV också.

Instruktioner

1 Kontrollera att nätkabeln inte har lossnat genom att spåra den till eluttaget eller överspänningsskydd den är ansluten till. Anslut kabeln om det har lossnat. Kontrollera även änden av strömkabeln som ansluts till TV: n, eftersom ibland änden av strömkabeln kan tas bort.

2 Kringgå överspänningsskyddet genom att dra ur strömkabeln från grenuttaget och ansluta den direkt till en vägg eluttag. Om strömmen åter till TV: n, måste du helt enkelt reparera eller byta ut överspänningsskydd.

3 Anslut strömsladden till en alternativ eluttag för att testa för en eventuell problem med eluttaget TV: n för närvarande är ansluten till. Om ingen av dessa åtgärder återställer strömmen till TV: n, är den enda kvarvarande alternativet att kontakta tillverkaren av TV: n.

4 Kontakta tillverkaren av LCD-TV för att felsöka problemet ytterligare.

Min PT Cruiser startar inte

February 23

Min PT Cruiser startar inte


Elektronik och fordon är upprörande, i bästa fall, när de misslyckas. När slår på strömbrytaren, vrida en nyckel, eller vända en switch, något förväntas ske. När ingenting händer, är det frazzling, frustrerande och nedslående. Bilar, speciellt PT Cruisers, är en del elektronisk, så att de kan och kommer att ge vika för problem och helt enkelt inte göra någonting när nyckeln varv. Det finns några svar på varför detta händer. En del av dessa svar involverar elektroniken i bilen; andra svar innebär anslutningar under huven.

Instruktioner

1 Kontrollera batteriet. Leta reda på batteriet och kontrollera sedan om det har en fabrik genererade termisk wrap. Batterier startar inte under extremt kalla förhållanden, och Cruiser verkar vara särskilt kräsen. Kontrollera ledningarna mellan batteriet och startmotorn. Om detta verkar bra, kan problemet vara en intern kort i batteriet.

2 Kontrollera oljan. Batterier och förrätter är beroende av olja för att hålla bilen från överhettning. Cruisers tenderar att vara ökända för läckande olja, så kontrollera oljan på en regelbunden basis.

3 Kontrollera kylarlocket. Användarbruksanvisningen för att lokalisera kylarlocket. Dessa tenderar att försvagas i Cruisers, vilket gör att bilen att överhettas och misslyckas med att starta. Om locket sitter löst eller svag, byt ut den eller helt enkelt dra åt den. Kontrollera kylarlocket och oljelocket efter ett besök till mekaniker för att säkerställa att det har installerats ordentligt.

Tips

  • Om bilen inte startar efter att ha kontrollerat dessa punkter, kan det behöva en mekaniker. Om mekanisk kunskap är begränsad, inte försöka fixa bilen.

Min Chevy 305 startar inte

March 9

Min Chevy 305 startar inte


När bilen startar inte, kan det vara frustrerande och tidskrävande. Lyckligtvis, utformningen av en Chevy 305 motor ger enkel åtkomst till de viktigaste komponenterna för felsökning. Om din Chevy 305 inte startar, kan problemet troligen spåras till generatorn, batteriet eller starter. Dessa komponenter är ansvariga för att få motorn igång och hålla den igång.

Instruktioner

Testa batteriet

1 Vrid nyckeln i tändningslåset i ett försök att starta din Chevy.

2 Slå på din strålkastare.

3 Kontrollera om din strålkastare är på. Om strålkastarna inte kom på, betyder det att bilen inte får el.

4 Öppna huven.

5 Leta reda på batteriet. Den normalt är belägen i det övre högra sidan av motorutrymmet.

6 Undersöka alla de ledningar som är anslutna till batteriet. Kontrollera om det finns lösa ledningar eller kablar genom att dra ordentligt på dem.

7 Tryck på kablarna ordentligt i batteriet och dra åt dem om de är förlora.

8 Kontrollera batteriet för korrosion. Detta kommer att se ut vit skorpa på och runt terminalerna. Rör inte korrosion, eftersom det är batterisyra och äter genom kläder och hud.

9 Skrapa någon korrosion av med din skruvmejsel.

10 Torka din skruvmejsel bort med en pappershandduk så att du inte överför batterisyra till din bil eller kläder.

11 Vänd dina strålkastare på igen.

12 Kontrollera om strålkastarna kom. Om de gjorde det, då problemet var troligen korrosion eller förlorar tråd. Om detta inte fungerar, följ stegen för att hoppa batteriet.

Hoppa Börja Batteri

13 Få dina startkablar och sprida dem på marken så att du vet hur långt de kommer att behöva för att nå.

14 Hitta en annan bil som har ett bra batteri.

15 Anslut den röda kabelklämman till den röda cell i batteriet i din Chevy 305.

16 Anslut den andra röda klämman till den positiva (röda) cell av bra batteri.

17 Anslut den svarta klämman till den negativa posten som det laddade batteriet. Den negativa inlägg kommer att vara svart med och har en "negativ" tecken på det.

18 Anslut den andra svarta klämman till en icke-målad metallyta i din Chevy.

19 Försök att starta din Chevy. Om det börjar, låt den gå i minst fem minuter så att du kan ladda batteriet.

20 Ta din Chevy direkt till en Biltema om att ladda batteriet fungerade. Batteriet kan behöva bytas ut eller du kan ha problem med generatorn. De flesta auto butiker kommer att testa startmotor, generator och batteri gratis.

Kontrollera Starter

21 Öppna huven ..

22 Leta upp start genom att följa den röda kabeln som kommer från batteriet. Denna kabel kommer att leda till din starter, som är cylinderformad och bör mäta mindre än 10 inches runt och fem inches i diameter.

23 Undersök starter. Du bör se två elektroder som skjuter ut från dess centrum.

24 Placera metalldelen av skruvmejseln mellan dessa två elektroder. Rör endast handtaget på skruvmejseln.

25 Lyssna efter ljudet av start igång. Genom att placera en skruvmejsel över elektroderna du har förbi tändningen, så start ska köras.

26 Har din Chevy tas till en Biltema om startmotorn inte fungerar. De kommer att testa startmotor, generator och batteri gratis. Om startmotorn inte körs, det med största sannolikhet kommer att behöva bytas ut.

Min 1994 Chevrolet lastbil startar inte

March 31

Många saker kan orsaka en 1994 Chevy lastbil till inte starta, men den vanligaste orsaken är ett dött batteri. Men om en Chevy lastbil inte har haft regelbundet underhåll, då mekaniska problem kan orsaka fel att starta. Om problemet är batteriet finns det några enkla steg som kan rätta till det. Om problemen är i de mekaniska system, kommer lastbilen att behöva en mekaniker för att få bilen igång igen.

Instruktioner

1 Försök att starta trucken genom att vrida nyckeln till "ON". Om instrumentbrädan inte tänds, inte motorn vänd (det finns ingen "chugging" ljud) och strålkastarna blinkar inte, då ingen ström lämnar batteriet. Det innebär att det kan vara ett problem i elsystemet - oftast i själva batteriet.

2 Kontrollera batteriet. Kontrollera att transmissionen är i parken (om en automatisk växellåda) eller neutral (om manuell). Stäng av trucken, ta nyckeln ur tändnings och öppna huven på lastbilen, att se till att stötta det öppna med stödtråden som är vikt nedåt längs framsidan av motorrummet. Inspektera bilbatteriet för någon skum som kommer ut av det. Skum innebär en syra läcka, och du kommer att behöva ringa en bärgningsbil. Det behövs en professionell mekaniker för att ta itu med problemet med tanke på den risk för frätskador. Om det inte finns någon skum, se till att batteriklämmorna är säkert anslutna till batteripolerna. Försöker slå på trucken igen. Om fordonet börjar, finns det inget problem med batteriet eller elektriskt system.

3 Om lamporna inte tänds eller ljus endast svagt och motorn bara tuffar men startar inte, måste du byta ut batteriet. Ta nyckeln ur tändningslåset. Med hjälp av skiftnyckel, lossa och ta bort klämmorna på batterikablarna en i taget från batteripolerna. Frikoppla låsklammerna på vardera sidan av batteriet för hand. Du kan använda en skruvmejsel om du behöver hävstång men använd inte för mycket kraft eller du kan bryta låsklammerna. Dra ut batteriet med den inbyggda handtaget. Sätt i ett nytt batteri och haka upp låsklammerna och batterikablarna. Försök tändningen igen; vid denna punkt lamporna ska gå vidare. Om lamporna tänds men motorn startar inte, bara "tuffar" så kan du ha en översvämmad motor.

4 En översvämmad motor är när tändstiften som antända bränsle-luftblandningen i cylindrarna är våta med bränsle, vilket förhindrar att pluggarna från gnistor. För att åtgärda detta, trycka ned gaspedalen ända till golvet och slå på tändningen. Ta inte bort foten från gaspedalen. Detta gör att motorpump luft istället för bränsle, alltså torka tändstift. Gör detta i fem minuter för att säkerställa att alla pluggar är torra. Ta bort foten från gaspedalen och stänga lastbilen av. Vänd sedan lastbilen igen och motorn ska starta. Om bilen inte startar, kan du ha mekaniska problem eller problem med datorn, som båda kräver en professionell mekaniker med diagnostisk utrustning för att ta reda på vad som är fel.

Felsökning Varför GE TV startar inte

April 3

Felsökning Varför GE TV startar inte


Om GE TV inte går att slå på, betyder det inte nödvändigtvis att uppsättningen kommer att behöva bytas ut. Det finns en mängd olika saker som kan orsaka TV: n till inte har befogenhet som behövs för att fysiskt slå på. Men om din GE TV startar inte på grund av ett problem med den inställda själv, måste du antingen få den reparerad av en professionell eller har det ersatts med en ny enhet.

Instruktioner

1 Se till att GE fjärrkontroll har batterier (om du försöker att förvandla din uppsättning på via fjärrkontrollen). Se till att lämpliga batterier sätts in i fjärrkontrollen (vanligtvis AAA-batterier krävs) och att de är ordentligt. Prova att trycka på "Power" knappen igen för att se om din TV: n slås på.

2 Se till att vägguttaget TV ansluten till får ström. Du kan ansluta din TV till en "död" vägguttag som inte fungerar, eller du kanske har blåst en säkring och har ännu inte inse det. Prova att flytta TV till ett annat vägguttag i ditt hus för att se om den slås på.

3 Byt ut överspänningsskydd du använder TV: n. Om du har din TV ansluten till ett överspänningsskydd eller grenuttag, antingen ersätta just den enhet eller prova med att ansluta TV: n direkt i vägguttaget. Om TV: n fungerar när dess ansluten till vägguttaget, har du problem med din grenuttag eller överspänningsskydd.

4 Var noga med din TV inte är på och du inser inte det. Inte alla TV-apparater har en indikatorlampa på framsidan av skärmen, så avsaknaden av detta ljus är inte nödvändigtvis en bra indikation på om det är på eller inte. Tryck på "Input" knappen på fjärrkontrollen och se om TV: n stängs ingångar. Om din uppsättning är på och kopplas till en ingång utan videokälla, kommer skärmen att vara en solid svart färg, som kan ge intryck av att den är avstängd, även när det inte är.

Min 1991 Acura Integra startar inte

April 8

Där ett antal saker som kan orsaka en Acura Integra att inte starta, men med moderna bilar vanligaste orsaken är ett dött batteri. Men om en bil inte har varit väl underhållna så finns det mer komplexa problem som kan vara ansvarig. Generellt i en välskött vård problemet kommer att vara i det elektriska systemet där som en missbrukade bil kommer att ha mekaniska problem som hindrar den från att starta.

Instruktioner

1 Vrid nyckeln. Om ingen av instrumentpanelen tänds, inte motorn vänd (du kommer att kunna höra den chugging), och strålkastarna inte komma på så finns det ett problem med det elektriska systemet; troligen batteriet.

2 Öppna huven för att inspektera batteriet. Om det finns en skum på batteriet det läcker syra och du behöver en professionell bilmekaniker att åtgärda det. Om det inte finns någon batterisyra läcker, kan du ha en lös anslutning, som du kan fixa genom att trycka på terminalerna med en gummiklubba, eller till och med hälen på skon för att se till terminalerna har en bättre förbindelse med kablarna. Försök att slå på bilen igen efter detta, om ljuset kommer man då problemet är inte elektriskt. Om motorn omsätter men startar inte då du har ett dött batteri som du kommer att behöva ersätta.

3 Om det elektriska systemet fungerar men Integra fortfarande inte startar, kan du ha en översvämmad motor. En översvämmad motor innebär att tändstift är våta och kan inte generera en gnista. Att torka pluggar fordras Clear Flood läge: detta görs genom att trycka på gaspedalen hela vägen till golvet medan kontinuerligt tändningen. Detta orsakar att motorn för att pumpa luft i stället för bränsle genom cylindrarna och kommer att torka bort tändstiften. Efter några minuter ta bort foten från gaspedalen och ta nyckeln ur tändningslåset. sedan lägga tillbaka nyckeln i tändningslåset och stänga av motorn på. Om bilen inte startar efter det att du har mekaniska problem och kommer att kräva en mekaniker att korrekt diagnostisera.

Min '97 Jeep Cherokee startar inte

April 14

Min '97 Jeep Cherokee startar inte


Grand Cherokee är en Sport Utility Vehicle (SUV) som tillverkas och säljs under varumärket Jeep. Fordonet har varit i produktion sedan början av 1990-talet, med den första modellen släpptes 1993. Som med alla äldre modell fordon, kanske du har problem med att starta motorn på 1997 Jeep Grand Cherokee från tid till annan. Innan du ringer en professionell, finns det några saker som du kan kontrollera som kan spara tid och pengar.

Instruktioner

1 Placera nyckeln i tändningslåset på din Jeep Grand Cherokee och vrid. Om du inte kan vrida om nyckeln, kan rattstången vara problemet. Vrid ratten från sida till sida medan vicka din nyckel. När kolonnen är i rätt läge, kommer nyckeln vända.

2 Tillsätt en liter bensin till fordonet om bränslenivån är låg, eller om du är osäker på hur mycket bränsle fordonet har. I äldre Cherokee modeller kan bränslemätaren vara trasig eller felaktig.

3 Kontrollera batteriet. Det enklaste sättet att göra detta är att vrida nyckeln i tändningslåset till "Tillbehör" och slå på strålkastarna eller innerbelysningen. Om lamporna är tråkig eller inte tänds alls, är batteriet sannolikt problemet. Det kan behöva hoppa började, laddas eller bytas ut.

4 Lyssna efter en ljud som kan tyda på ett problem som tändningslåset, start eller bränslesystemet. Försök att starta motorn. Om du hör ingenting, kan tändningslåset vara fel. Om du hör att klicka ljud, som skulle kunna tyda på en felaktig starter. Om motorn startar snabbt, eller fräser ut efter start, kan det finnas ett problem med bränslepumpen, linje eller filter.

5 Kontrollera vätskenivåer i din Grand Cherokee. Öppna huven. Leta reda på oljestickan för olja och kylvätska och dra varje ut. Kontrollera för att se om de är fyllda till åtminstone den minsta fyllningslinjen. Brist på vätska kan orsaka motorproblem och svårigheter att komma igång. Lägg lämpliga vätskor om det behövs.

6 Ring en professionell mekaniker om du fortfarande inte kan bestämmas orsaken din Jeep Grand Cherokee startar inte. Bogsera fordonet till ett garage eller återförsäljare som kommer att kunna göra ytterligare diagnostiska tester och reparation.

6,9 Diesel startar inte

May 1

6,9 Diesel startar inte


Din Ford 6,9 diesel antingen vevar men startar inte, eller kommer det inte att veva. När detta händer, vara metodisk i din felsökning och du kommer att nå rätt diagnos snabbare och slösa mindre tid och pengar på att försöka lösa problemet. Ford installerat 6,9 L V8 diesel mellan 1983 och 1988.

Instruktioner

Möjliga orsaker

1 6,9 Diesel startar inte

Kör igenom din checklista för att identifiera startproblem.

De mest grundläggande orsakerna till en dieselmotor till inte starta inkluderar brist på bränsle, luft i bränslet, föroreningar i bränslet, en defekt insprutningspump, felaktig oljekvalitet, låg kompression, lågt batteri och felaktiga glödstift. Ditt mål är att räkna ut vilken av dessa som orsakar dina startproblem.

2 Börja med det uppenbara och kontrollera din tank för att vara säker på att du har bränsle. Gå igenom bruksanvisningen och se till att du använder rätt startproceduren med tanke på väderförhållandena. Är du cykla glödstiften nog? Om temperaturen är kallare än 20 grader Fahrenheit kan du behöva sätta fordonet i en varm butik innan det börjar. Raffinaderier ändra sina dieselblandningar för att justera för sommar- och vinterförhållanden och om du använder sommar diesel i kalla förhållanden du kan få grumling i bränslet.

3 Är glödstiften fungerar korrekt? Du kan ta bort dem och kontrollera med en amperemeter att de får ström. Ta en glödstift och starta motorn för att se om bränsleångor komma ut ur glödpluggens hål. En brist på ångor indikerar bränslet inte når fram till injektorn pumpen. Om ångor kommer ut ur alla glödstiften du sannolikt har förorenat bränsle och behöver spola bränslesystemet.

4 Om bränslet inte gör det till insprutarna, kontrollera om bränslereturledningen är blockerad. Kontrollera om svarta partiklar i denna linje i fallet guvernören vikt hållarringen har delvis sönderdelas. Om returledningen inte är blockerad, kontrollera att bränslet gör det till injektorn pumpen. Gör detta genom att ta bort bränsleledningen från bränslefiltret på injektorn sidan av filtret. Bränsle bör spraya från denna linje. Om den inte gör det, är filtret blockeras och behöver bytas ut.

5 Kontrollera om bränsle komma till bränslefiltret genom att ta bort tilloppsslangen och veva motorn. Bränsle bör komma ut ur denna linje. Om den inte gör det, kan problemet vara längre fram på bränslepumpen. Sänk bränsletanken och rengör bränslefiltret. Kontrollera bränslepumpens att se om det fungerar korrekt.

6 I vissa fall är bränslemagnet antingen felaktiga eller inte får ström. Dra rosa tråd från toppen av insprutningspumpen och vrid tändningsnyckeln till läget. göra kort kontakt mellan den rosa ledningen och insprutningspumpen. Pumpen bör göra ett klickande ljud. Om den inte gör det är det sannolikt felaktig och kommer att kräva utbyte eller underhåll.

7 Om din 6,9 L diesel har varit igång grov innan inte startar, bör du kontrollera injektorn timing. Du kan göra detta genom att kontrollera att tidsmärkena anpassas med varandra eller använda en tidsmätare.

8 Dieslar använder inte ett tändstift för att antända bränslet, men de kräver en hel del ström för att driva glödstift och insprutningspumpen. Om batteriet eller generatorn börjar misslyckas, kanske du har tillräckligt med ström för att starta motorn över men inte tillräckligt för antändning eller motorn körs och avsluta. Har ditt batteri och generator testad.

9 En annan faktor som kan hindra bränsle komma till insprutarna finns luft i bränsleledningarna. Detta inträffar när anslutningar är inte hårt eller bränsleslangar har sprickor eller andra defekter. Botemedlet för detta är att lokalisera källan till luft, reparera den, då lufta bränslesystemet. Om motorn blir gammal eller har inte hållits väl, kontrollera kompression, insprutningspumpen och insprutningsmunstycken, eftersom dessa kommer så småningom fel eller misslyckas.

Tips

  • Diesel är inte lika lätt brännbart som bensin men det kommer fortfarande att antändas om kontakt görs med en öppen eld. Alltid vara försiktig att du inte skapar en brandrisk när du öppnar bränsleledningar för att testa bränsletryck.