PEARL FLAN

Så spelar NPR på din BlackBerry Pearl

February 13

Använda applikationer tillgängliga för BlackBerry Pearl mobila enheten, kan användarna göra allt från att lyssna på musik för att visa dokument på språng. De kan också lyssna på sina favoritradiostationer. Oavsett om du är ett fan av National Public Radios "Car Talk" eller en anhängare av "frisk luft" du kan lyssna på dina favorit NPR program på din BlackBerry Pearl genom att ladda ner NPR program från webben.

Instruktioner

1 Öppna webbläsaren på din BlackBerry Pearl.

2 Gå till hemsidan NPR Mobile.

3 Klicka på "Ladda ner BlackBerry skrivbordsikonen för NPR mobila webben."

4 Klicka på "Download".

5 Klicka på "OK."

6 Klicka på ikonen NPR på din BlackBerry när nedladdningen är klar att lyssna på NPR på Pearl. Om ikonen inte omedelbart visas på din BlackBerry, öppna mappen Program och dra ikonen till din BlackBerry skrivbordet.

Hur man låser Pics på en BlackBerry Pearl

February 15

Med tillkomsten av smartphones, är mer och mer personlig information som transporteras runt av en individ på en daglig basis. Om du förlorar din BlackBerry Pearl, den person som plockar upp kan få tillgång till dina texter, bilder, filer och e-post - som alla kan hjälpa honom stjäla din identitet. Att förhindra att detta händer, måste du ladda ner ett program som låser de känsliga delarna av din BlackBerry.

Instruktioner

1 Köp App Lock från App World på blackberry.com. App Lock kan du lösenordsskydda specifika filer och bilder från att användas. Du kan också använda den för att låsa dina SMS-meddelanden så att ingen kan se dem utan din tillåtelse. App Lock kostar ca $ 3 i juli 2011.

2 Använd EveryLock från BlackBerry App World. Du kan använda den för att låsa alla dina bilder, eller bara vissa sådana. Dessutom kan du låsa e-post och textmeddelanden - antingen särskilda meddelanden eller meddelanden av kontakt. I juli 2011 kostar EveryLock om $ 3.

3 Ladda ner Lock Apps från BlackBerry App World. Lock Apps kan du låsa texter, e-post, filer och ditt Facebook-konto från obehöriga användare. Med Lock Apps, du kan besluta om en individuell basis vilka delar av din BlackBerry Pearl du vill låsa, snarare än att låsa ner hela telefonen. Lock Apps kostar $ 3 i juli 2011.

Tips

  • Kom ihåg lösenordet för att få igenom låset.

Sido Rail Anvisningar för Blackberry Pearl

February 20

Sidoskenorna BlackBerry Pearl är de två långa silver bitar på vardera sidan av BlackBerry-enheten. Sidoskenorna inte bara lägga lite en stil till enheten, men också hjälpa till att hålla Pearls fram- och bakstycke tillsammans. Sidoskenorna hålls på plats av både både klipp och skruvar, men när du förstår hur skenorna är säkrade, ta bort dem och sätta dem på är en ganska enkel uppgift.

Instruktioner

Ta bort sidoskenorna

1 Vänd på 8100 Pearl över. Tryck på knappen batteriets frigör på undersidan av batteriluckan och skjut batteri täcka upp för att ta bort den. Dra ut på toppen av batteriet tills det är ungefär en 30 graders vinkel till enheten, och sedan lyfta upp för att ta bort den.

2 Sätt din pry pinne under den lilla plastbiten som sveper runt undersidan av enheten. Skjut din käpp mot botten av enheten för att tvinga denna plastbiten löst. Dra sedan pjäsen bort från telefonen.

3 Ta bort de två T6 skruvarna på de två översta hörnen på baksidan av Pearl använder T6 skruvmejsel. Sedan vänder enheten och ta bort de två T6 skruvarna längst ner två hörnen på framsidan.

4 Sätt din pry pinne mellan höger kenan och toppen av telefonens hölje. Kör bända stick längs sidan av telefonen, separera skenan från huset, och sedan dra ut på rälsen för att ta bort den. Upprepa denna process för andra sidoskenan.

Byt sidoskenor

5 Tryck på fram- och bakstycke mot varandra så att de två delarna snäpper ihop. Sidoskenorna passar endast på plats om fram- och bakstycke är säkra.

6 Placera enheten så att tangentbordet är vänd uppåt.

7 Ta vänster sidoskena, som har en trapetsformad och cirkulär öppning vid ena änden, och placera den intill den vänstra sidan av anordningen. Hålen vid slutet av skenan bör vara nära toppen av telefonen. Sätt den lilla kroken som skjuter ut från botten av skenan i spåret längst ned till vänster på Pearl. Driva resten av sidoskenan på plats.

8 Upprepa processen med den högra sidan järnväg. Volymknapparna på denna skena ska placeras nära toppen av enheten.

9 Sätt tillbaka de fyra T6 skruvarna och skjut sedan underdelen på plats. Byt ut batteriet och batteriluckan.

Hur kan jag rengöra styrkulan i en BlackBerry Pearl?

March 1

När du använder styrkulan i din BlackBerry Pearl smartphone, förflyttning av bollen orsakar små magnetiska rullar att rotera. BlackBerry hårdvara spårar denna rotation och använder den för att styra markören till den avsedda platsen på skärmen. Eftersom styrkulan exponeras, kan damm och små bitar av skräp bygga upp under och runt valsarna. Med tiden kan detta ackumulering leda styrkulan för att röra sig i en trög eller oregelbunden sätt, eller det kanske inte röra sig alls.

Instruktioner

1 Stäng av BlackBerry Pearl. Vänd enheten över och tryck på avtryckaren på batteriluckan, som ligger nära botten av telefonen. Skjut batteriluckan upp och stänga av enheten. Ta ur batteriet genom att lyfta ut det med fingrarna.

2 Vänd Pearl upprätt och placera den på ett bord. För in spetsen på en liten platt skruvmejsel mellan ringen runt styrkulan och Pearl höljet. Tryck handtaget på skruvmejsel något från styrkulan och dra upp på skruvmejsel för att ta ringen fria. Upprepa på den andra sidan av ringen och sedan lyfta ringen uppåt och bort från enheten. Vänd Pearl över och styrkulan kommer att släppa ut.

3 Doppa en liten borste i isopropylalkohol. Rengör båda sidor av styrkulan med pensel, men gäller inte så mycket kraft att du bryter enheten. Tillämpa alkohol till borsten och försiktigt rengöra öppningen där styrkulan sitter, eftersom detta område kan samla en bra mängd damm samt.

4 Använd pincett för att ta bort ludd eller skräp från fyra rullar runt kulan. Var mycket noga med att inte böja rullarna eftersom detta kan göra kulan obrukbar. Rengör styrkulan med penseln och alkohol igen. Rengör silverring som sitter runt styrkulan samt.

5 Ställa in styrkulan åt sidan och låt den torka i ungefär 20 minuter. När den är helt torr, kan du sätta bollen tillbaka till Pearl.

6 Håll kulan över urtaget i Pearl och rikta in den så att de fyra vita flikarna är placerade till vänster och höger om styrkulan. Sänk styrkulan i öppningen. Placera ringen över styrkulan så att tre små flikar som pekar nedåt är på höger, vänster och undersidor. Tryck ringen nedåt på styrkulan tills den snäpper på plats.

Komma åt Internet-TV med hjälp av en Blackberry Pearl

March 3

Titta på Internet TV på en Blackberry Pearl kräver en Internet-anslutning. Blackberry Pearl stöder olika Internet-TV-program. Vissa program stöder live-TV, medan andra spelar episoder endast efter sina ursprungliga sändningsdatum. Vissa program kräver också månad eller per-användning avgifter, medan andra är gratis. Vissa program utför också användarbegränsningar, vilket innebär att de kan vara tillgängliga endast för kunder enligt avtal med vissa bärare. Ställa in Internet-TV på Blackberry Pearl tar bara några minuter.

Instruktioner

1 Besök Blackberry officiella hemsida för att ladda ner rätt streaming app för telefonen. Du kan också besöka Blackberry App Store direkt från telefonen. Blackberry har en separat webbplats för 8120 och 8130 modeller.

2 Ladda ner och installera strömmande app på telefonen. Detta förutsätter en fungerande Internet-anslutning. Appar som fungerar på Pearl inkluderar AT & T: s U-verse Live TV, SPB TV, FIOS TV Remote DVR och Terra TV.

3 Öppna appen på din telefon och följ instruktionerna på skärmen för att hitta visar att det är tillgängliga eller som spelas för tillfället. Efter att ha avslutat den första installationen av Internet anslutningshastigheter, inställningar och inloggningsinformation, bör du kunna omedelbart få önskade program.

Vilket format filmer måste vara i att spela på BlackBerry Pearl?

March 28

En av fördelarna med att äga en smartphone är att det kan stödja en mängd olika medietyper så att du kan visa bilder, lyssna på musik och även titta på filmer på språng. BlackBerry Pearl är i stånd att titta på filmer, men de kan behöva konverteras innan du kan titta på dem på enheten. Genom att veta vilka format är acceptabla, har du en enklare tid att ladda ner, konvertera och synkronisera dina filmer till din BlackBerry telefon.

Format som stöds

Med en BlackBerry Pearl, enheten - särskilt nyare versioner av Pearl - bör kunna stödja ett antal olika filmformat. Den huvudsakliga format som används för BlackBerry filmer och ett lättast accepteras av telefonen är MPEG-4, en gemensam videoformat. Din Pearl accepterar också .avi, .mov, .3gp, .mp4, m4v och .mpg filer, men spelbarhet kan variera beroende på den aktuella modellen av Pearl du äger. MPEG-4, .avi och .mov är vanliga filmfiler, vilket gör dem lätta att synkronisera eller konvertera om det behövs.

Omvandling

Om du hittar en film som ännu inte är i en format som stöds som du vill ladda ner till telefonen kan du konvertera filmen med hjälp av en video converter på datorn. Med en omvandlare, du ladda upp video och sedan ange utdataformatet så att du kan överföra filmen till din telefon. När filen konverteras, behöver du bara att synkronisera din Pearl och lägga filmen till "Media" fil för enkel åtkomst.

Vid köp av filmer

Tyvärr kan du inte ladda ner filmer direkt från BlackBerry App World på det sätt du kan från iTunes för iPhone. Istället leta efter DVD i butiken som också innehåller en digital kopia av filmen. Med en digital kopia av filmen, kan du ladda upp filmen till datorn och använda kopian för att konvertera till ett format som stöds, om det behövs och sedan synkronisera till BlackBerry. Äga en digital kopia av en film är helt lagligt, medan många gratis film hämta webbplatser är inte.

Andra mediaformat

BlackBerry Pearl inte bara stödja en handfull film format, kan du också prova andra mediafiler för att hålla dig sysselsatt och underhöll på resande fot. När du lyssnar på musik, stöder Pearl ACC, MIDI och MP3-format. Du kan också ladda ner böcker med hjälp av appar för Kindle eller Kobo. När du utforskar din Pearl kapacitet du kommer att upptäcka att tillsammans med filmer och musik, har du gott om filer att hålla underhöll.

Röstbrevlåda Information för BlackBerry Pearl

March 29

Telefonsvarare tillgång är en funktion som är vanlig som tillhandahålls av leverantörer av mobila tjänster. Röstbrevlådefunktionen för BlackBerry Pearl ger dig möjlighet att spela in din egen hälsning och få tillgång till dina personliga meddelanden från ringer.

BlackBerry Pearl

BlackBerry Pearl (även kallad BlackBerry 8110-serien) skiljer sig från andra BlackBerry smartphones i att den inte har den fulla "QWERTY" tangentbord. I stället erbjuder de produktivitetsfunktioner av BlackBerry varumärke i en smalare handenhet än andra BlackBerry modeller.

röstbrevlåda

Varje gång någon ringer din BlackBerry Pearl, har du möjlighet att besvara samtalet. Om du inte svarar, kommer samtalet att rulla över till mobiloperatörens röst postsystem. Den som ringer hör ett utgående meddelande och sedan har möjlighet att spela in ett meddelande för dig att lyssna på senare.

Voice Mail hälsningar

Din röstbrevlåda hälsning talar till dina samtal när du inte kan. Beroende på vilken mobiloperatör, har du tre alternativ för din röstbrevlåda hälsning: en datoriserad röst ange ditt telefonnummer, en datoriserad röst presentera din egen röst säga ditt namn, eller ett inspelat meddelande som du har gjort.

aviseringar

Varje gång du får ett nytt röstmeddelande på din BlackBerry Pearl, låter telefonen du vet genom att spela en liten ljud och visar en symbol på huvudskärmen. Du kan personifiera anmälan ljud genom att välja "Inställningar"> "Alternativ"> "Profiler".

Lyssna på meddelanden

Om du vill höra nya röstmeddelanden, håller antalet "1" nedtryckt för att aktivera snabbuppringning. Ange en telefonsvarare PIN-kod, om så erfordras. Lyssna på röstmeddelanden och följa systemet uppmanas att spela, spara eller radera meddelanden.

Hur till låsa upp en Telus BlackBerry Pearl

April 1

Låsa upp din TELUS BlackBerry Pearl kan du använda din Pearl på alla nätverk, inklusive internationella nätverk. Upplåsning metod bör fungera för alla BlackBerry Pearl, även de som inte är på TELUS nätverket.

Instruktioner

1 Kontakta TELUS, och tala om för dig behöver din 16-siffriga upplåsningskod. Han kommer att ge dig upplåsningskoden om du säger att du kommer att resa utomlands och behöver använda telefonen.

2 Klicka på "Alternativ-menyn."

3 Klicka på "Avancerade alternativ."

4 Klicka på "SIM-kort", som ligger i menyn "Avancerade alternativ".

5 Skriv in bokstäverna MEPPD. Ingen prompt visas för dig att skriva in dem.

6 Skriv in ditt 16-siffriga upplåsningskod, klicka sedan på "Enter". När du skriver MEPPD kommer en textruta dyker upp där du uppmanas att ange tjänstleverantören MEP kod. Detta är din 16-siffriga koden. När du anger koden, kommer telefonen att låsas upp, och telefonen kommer att rapportera att koden har accepterats.

Tips

  • Om TELUS inte kommer att ge dig din upplåsningskod kan du köpa den på nätet från vissa leverantörer. (Se Resurser.)
  • Du har bara sex försök att ange din upplåsningskod, så inte gissa. Se till att skriva in koden korrekt. Om det inte fungerar efter två försök, ring TELUS igen för att se till att du skrev rätt tal nedåt.

Så här rengör Roller på en Blackberry Pearl

April 4

Försök som du kanske att hålla händerna rena innan du använder din Blackberry Pearl, displayen, kommer spåren, knappar och roller alla samla oljor från händer och damm från luften. Den roller kan vara särskilt svårt att rengöra, eftersom en del av det är alltid dold och hålet det sitter i är en perfekt gömställe för smuts. Det finns några grundläggande manövrar du kan använda för att rengöra rollerområdet utan att demontera telefonen, eller så kan du ta isär roller sig för enklare åtkomst.

Instruktioner

Från utsidan

1 Stäng av telefonen och ta bort alla sladdar som är anslutna till det.

2 Ta bort batteriet.

3 Gnid roller försiktigt med bomullspinne, och se till att exponera alla delar av bollen genom att vrida runt i sockeln. Detta bör ta bort löst skräp.

4 Så här rengör Roller på en Blackberry Pearl

Du kan använda en vanlig nål eller säkerhetsnål att dra ut smuts.

Tryck på standard stift försiktigt runt spåret att roller sitter i. Tryck inte alltför långt in eller repa bollen. Stiftet hjälper skrapa bort en del av den smuts som fastnat i spåret. Rotera bollen för att dra upp mer av smuts i uttaget.

5 Skrapa bollen själv med stiftet, som är mycket noga med att inte peta eller repa bollen. Tappen kan skrapa bort en del av den smuts som fastnat på bollen.

6 Byt ut batteriet och slår på telefonen.

genom Demontering

7 Stäng av telefonen och ta bort alla sladdar som är anslutna till det.

8 Ta bort batteriet.

9 Sätt i spårskruvmejsel försiktigt under toppen av silverring som omger roller, sedan bända silverring upp och bort. Tre stift håller ringen på plats. Var noga med att inte bryta stiften när du tar bort det.

10 Ta bort rollerenheten.

11 Gnugga bollen och fyra rullar i varje hörn av enheten med bomullspinne för att avlägsna lös smuts.

12 Skrapa bollen och fyra rullar mycket försiktigt med stiftet för att bli av med fast-on smuts. Var noga med att inte peta eller repa någon av komponenterna.

13 Sätt i rollerenheten.

14 Snäpp silverring på plats över rollerenheten.

15 Byt ut batteriet och slår på telefonen.

Tips

  • Använd inte flytande rengöringsmedel, lösningsmedel eller andra slipmedel på telefonen för rengöring. Det kan orsaka irreparabla skador på telefonen och garantin.
  • Var medveten om att demontering av någon del av telefonen kan upphäva garantin.
  • Var extra försiktig när man använder stiftet att skrapa bollen eller rullarna. Repor eller peta någon av komponenterna kan leda till att roller att fastna och fast.

Hur man kan blockera ett telefonnummer på en Pearl 8120

April 14

Hur man kan blockera ett telefonnummer på en Pearl 8120


Pearl 8120 är en BlackBerry modell som erbjuder olika funktioner, inklusive Wi-Fi-anslutning, integrerat Bluetooth och e-tillgänglighet, plus dess multimedia aspekter kan du lägga till BlackBerry applikationer som förbättrar dess kapacitet. Denna smarta telefonen inte har en naturlig funktion som låter dig blockera specifika inkommande telefonsamtal. Men om du måste blockera ett telefonnummer, det finns samtalsblockerande program du kan ladda ner till din Pearl 8120 för att hjälpa dig att uppnå detta.

Instruktioner

1 Navigera till i-SoftwareLabs.com, och förvärva iBerry Black & vitlista ansökan, vilket gör att du kan svartlista telefonnummer på din BlackBerry Pearl 8120. The Black & vitlista programmet är kompatibelt med alla BlackBerry-enheter, inklusive alla Pearl modeller och användningsområden 60KB av telefonens minne. När du har installerat det fungerar appen i bakgrunden på telefonen så att andra funktioner som inte påverkas av det. Black & vitlista har tre regler som kan användas för att filtrera telefonnummer, ger sitt Blacklist regel du möjlighet att blockera nummer du inte vill ta emot samtal från den vitlista regel accepterar samtal från nummer som du vill tillåta, och adress bok regel bara emot samtal från nummer som sparas i telefonens adressbok. För att ladda ner Black & vitlista klicka på länken som visas i rutan "Over-The-Air installation." Klicka sedan på "Black & vitlista" länken och följ anvisningarna.

2 Besök Simtak.com och komma åt samtals filter program som kan blockera uppmanar alla BlackBerry Pearl modeller. Denna app körs automatiskt när du slår på enheten, men du kan avsluta programmet genom att välja "Exit" från sin menyskärmen. Samtalsfilter kan du blockera alla nummer och blockera inkommande samtal vid en viss tidpunkt. Du kan också skapa profiler för ett nummer eller en grupp med nummer och ställa in en viss tid för att blockera dem. Du kan aktivera och avaktivera profilerna beroende på dina specifika behov. Det finns två sätt att blockera ett samtal med samtals Filter: Du kan vidarebefordra samtal till röstbrevlådan, eller har telefonsvarare och hänga upp omedelbart. Denna app ger också ett block historia visar de siffror som har avvisats. För att kunna använda den här appen, klicka på "Download Free Trial" -fliken och följ instruktionerna.

3 Gå till i-SoftwareLabs.com och få Manager MCALL utformade för att hjälpa BlackBerry användare som vill blockera telefonnummer på Pearl 8120. Den MCALL Manager finns i två versioner, ljus och Pro. Regler för båda versionerna inkluderar Acceptera alla, svartlista, vit lista, accepterar Adressbok bara och Avvisa adressboken. Du kan också kombinera olika regler för att anpassa telefonen till dina specifika behov. Båda versionerna kan du blockera okända, privata och kända siffror och ge e-stöd, men ger Pro-versionen lösenordsskydd. Ladda ner gratis provversion av antingen version genom att klicka på länken i rutan märkt "Over-The-Air installation. Klicka sedan på länken" PRO / Ljus 3,0 Klicka på Nästa för att installera "och följ anvisningarna.