platta hjulsidor

Hur man tar bort den hjulsidor med en rörtång

April 15

Hur man tar bort den hjulsidor med en rörtång


Navkapslar och hjultäckning erbjuder estetik dyra hjul utan underhåll. Ta bort hjulsidor för att ändra en punktering eller ändra utseendet på din bil genom att lägga till nya omslag kräver att separera locket från hjulet. Den mångsidiga rörtång medföljde fordonet har en ände speciellt utformad för att ta bort hjulsidor från din bil.

Instruktioner

1 Dra åt fordonets parkeringsbroms.

2 Skjut den platta sidan av en rörtång mellan läppen av hjulsidan och kanten av hjulet. Tryck handtaget på rörtång mot däcket tills du hör ett "snäpp".

3 Flytta rörtång 90 grader bort från startpunkten. Upprepa proceduren för att lossa en andra punkt på hjulsidan.

4 Skjut rörtång mellan hjulsidan och hjulet 90 grader från andra nyfikna plats. Upprepa proceduren tills hjulsidan snäpper en tredje gång. Ställ rörtång undan.

5 Dra hjulet täcker 30 till 45 grader från hjulet. Vrid ned på hjulsidan för att ta bort den från hjulet.

6 Upprepa proceduren på varje hjul täcker du behöver för att ta bort från bilen.

Hur man målar hjulsidor

June 10

Hur man målar hjulsidor


Det finns ett stort utbud av fordonshjultäck stilar att välja mellan. Hjulsidor är gjord av lätt aluminium och är i allmänhet en metallisk färg på köpet. Bilentusiaster måla hjulsidor i en färg som matchar färgen jobb på fordonet eller i en kontrasterande färg. Det är viktigt att förbereda ytan ordentligt innan målning så färgen fastnar på omslag och vara långvarig, utan chips eller fjällning.

Instruktioner

1 Placera en liten platt skruvmejsel under kanten av ett hjul täckmantel för att bända bort det. Skjut skruvmejseln runt hjulsidan tills det är löst. Dra hjulet viken rakt av bilen. Upprepa denna procedur för ytterligare tre hjulsidor.

2 Spraya hjulrenöring på hjulsidor. Torka av renare i cirkulära rörelser för att rengöra varje locket och ta bort all smuts och skräp.

3 Torka överskottet renare bort med butiks handdukar.

4 Sand varje hjulsidan med fint slippapper, som omfattar alla områden på utsidan. Slipningen tillåter primer att hålla sig till metallen.

5 Torka eventuellt överskott små partiklar av metall av hjulsidor med butiks handdukar.

6 Placera hjulsidor på en plan yta med tidningen under dem för att skydda arbetsbordet eller uppfart.

7 Spruthjul primer på varje hjulsidan. Använd långa, långsamma slag, deprimerande locket med varje pass, något överlappande den tidigare för full täckning. Låt primern torka ordentligt.

8 Spraya ett lager av hjul färg på hjulsidor på samma sätt som primer. Låt det första skiktet torka helt och tillsätt ytterligare skikt om så är nödvändigt för att erhålla den färgdjup önskas. Låt varje skikt av färg torka innan du lägger en annan. Låt sista skiktet av målarfärg torka.

9 Spray en till tre lager klar hjul lack på hjulsidor. Låt varje lager torka innan du lägger en annan päls. Vänta 24 timmar innan du byter hjulsidor på bilen.

10 Placera varje hjulsidan på hjulet medan anpassa däckstammen genom hålet i varje omslag. Tryck ordentligt på bilen på alla sidor, som arbetar runt i en cirkel för att säkra.

Tips

 • Ta bort hjulsidor att måla dem eliminerar behovet av att maskera bilen av för att förhindra spray på bilen.
 • Slå en fläkt på och placera den åtminstone sex fot från hjulsidor för att hjälpa varje skikt torkar snabbt. Se till att det inte finns något skräp på marken i området att flyga till färgen eller lacken.
 • Använd rengöringssprayer, primers och färger i ett väl ventilerat utrymme.

Hur man tar bort Car hjulsidor

January 21

Hur man tar bort Car hjulsidor


Bil hjulsidor kan du ge några tecken till hjulen. De finns i plast eller metall finish, och de klippa över din befintliga navkapsel. Om du vill rensa hjulsidan, byta till en ny stil eller ta bort en trasig lock, måste du ta bort locket från hjulet. Detta är inte en utmaning eftersom de klipp på. Bända locken av bilhjul tar fingerfärdighet men mycket lite muskler.

Instruktioner

1 Böj eller knä bredvid en av bilens hjul att börja.

2 Lyft platt skruvmejsel under hjulsidan. Skjut skruvmejseln framåt för att lossa hjulsidan. Tvinga inte om det inte vill komma upp; du kan bryta plast navkapslar eller böja metall sådana.

3 Flytta skruvmejseln till ett annat område på hjulsidan. Återigen driva skruvmejsel under hjulsidan och bänd det framåt. Upprepa denna process på flera ställen längs locket för att lossa den från hjulet.

4 Ta locket när det börjar falla av hjulet.

5 Upprepa denna process på varje hjul för att ta bort alla omslagen.

Vad är en platt Nock Kamaxel?

February 25

Det finns två grundläggande kamaxel utföranden: platt ventillyftare (lyftaren) eller rullventillyftare. Som kan föreställa sig, har den platta ventillyftare en platt bas som följer kamaxeln lob, medan rullen lyftaren har ett hjul vid basen.

Fungera

Syftet med en lyftare är att översätta den roterande rörelsen av kamaxeln i den fram- och återgående rörelse --- upp och ner --- av valvetrain. Lyftaren förlänar sin rörelse till tryckstången, som i sin tur överför den åtgärden till den resten av ventilkomponenterna (vipparm och ventiler).

Design och prestanda

Utformningen av plana ventillyftare är faktiskt inte helt plana. Istället har de en mycket liten radie på undersidan som --- vid drift --- får dem att rotera i lyftaren hålet. Detta håller basen av lyftaren och loben av kammen smörjas. Platt-lyftar kammar har ersatts av mer effektiva rulllyftar kammar i produktionsmotorer, med början i mitten av 1980-talet.

Användning och tillämpningar

Även om ingen längre vanligt i moderna produktionsmotorer, schablonnock kammar är fortfarande populär i eftermarknads motor bygger på grund av sin enkelhet och låga kostnader. Att ändra oljekompositioner --- baserat på strängare utsläppsnormer --- har resulterat i en ökning av platt-nock cam och lyftare misslyckanden. Används med rätt oljetillsatser, kan de fortfarande erbjuda meningsfull prestanda och tillförlitlighet.

Hur du ansluter min stereo till Mitt RCA 37-tums platt-

February 27

Hur du ansluter min stereo till Mitt RCA 37-tums platt-


En RCA 37-tums platt-TV är utrustad med ett par standard RCA-typ ljudutgångar för att ansluta en stereo. Installationen kräver en vanlig stereokabel med två 1/4-tums pluggar i varje ände för att överföra ljud från TV: n till stereon. Detta ökar både volym och övergripande ljudkvalitet av stereosignalen från TV-program, som kan låta bättre på en stereoanläggning jämfört med de relativt små högtalare inbyggda i många TV-apparater.

Instruktioner

1 Sätt de vita och röda kontakterna i ena änden av stereokabeln till RCA TV vänster och höger ljudutgångar, som är färgkodade vitt och rött.

2 Anslut den andra änden av stereokabeln till ett par av ljudingångarna på baksidan av stereon. Alla par ingångar arbetar för anslutningen.

3 Slå på stereon och TV, ställ sedan in stereo kontroll väljaren till namnet på ingångarna som ansluter till RCA platt skärm. Ljud från TV-program kommer nu att överlämnas till stereon.

Tips

 • Stäng av TV och stereo när du ansluter ljudkabeln för att förhindra en strömstöt som kan skada komponenterna.

Hur man installerar en platt skärm i en bil

April 9

Det finns några olika typer av platta skärmar du kan installera i bilen. Detta kan vara en skärm för en TV, DVD-spelare eller dator. När du installerar en platt skärm, de två vanligaste platserna är inom instrumentbrädan eller i ett av de nackstöd. Du behöver en skärm som utformats speciellt för en av dessa platser. Varje plats har en annan metod för installation.

Instruktioner

instrumentbräda

1 Koppla bort bilens negativa batterikabeln med hjälp av en skiftnyckel på den svarta kabelklämman mutter.

2 Ta bort panelen som omger radion. Du behöver vanligtvis att bända bort det med en trim pinne.

3 Ta bort radions fästen med en skruvmejsel eller skiftnyckel och dra enheten ur instrumentbrädan. Koppla antennen bly och elektriska kontakten från den bakre änden av enheten.

4 Mata de tre ledningarna i instrumentbrädan, dirigera slås strömkabeln (vanligtvis röd) till tändningslåset och för in den i switchens kablaget. Du kommer sannolikt att behöva skruva och ta bort rattkåpan med hjälp av en skruvmejsel.

5 Köra konstant effekt kabeln (gul) genom brandväggen och till batteriet. Lossa den positiva batterikabeln s klämma mutter med din nyckel, för in tråden i klämman och dra åt klämman.

6 Montera den svarta jordledningen under en skruv på chassit eller någon liknande jordpunkt.

7 Sätt platt i instrumentpanelen och anslut panelen, anslut sedan batterikabeln.

Nackstöd

8 Koppla bort den negativa batterikabeln.

9 Ta bort huvudstödet från sätet --- finns det ofta ett hål i basen där du kommer att driva ett stift i den för att frigöra klämmorna --- och ta bort klädseln från nackstödet.

10 Placera skärmens fäste på baksidan av nackstödet och spåra dess kontur på skummet med hjälp av en markör.

11 Skär i skummet med en kniv med hjälp av spårtecken som en guide. Urholka skummet tills det kan passa fästet inuti. Borra ett hål i botten av skummet med en stor skruvmejsel där ramens trådhålet kommer att bli.

12 Sätt tillbaka locket på huvudstödet och skär ut ett hål i klädseln där den täcker monteringshålet.

13 Applicera kontakt cement till den nyinrättade hålet i nackstödet och sedan placera ramen i hålet. Vänta tills cementen torka helt.

14 Sätt i skärmen i ramen och mata ledningarna genom hålet i botten.

15 Kör ledningar ner sätet och mot rattstången och anslut sedan kablarna som beskrivs i steg 4-6 i avsnitt 1. Anslut batteriet efteråt.

Tips

 • Du kan också montera en skärm ovanpå instrumentbrädan med hjälp av kardborreband eller något annat som säkert kommer fästa basen. Du behöver antingen en adapterkabel för bilens cigarettändare eller en reserv 12-volts batteri med en växelriktare.

Hur man reparerar en Akai Platt-TV strömförsörjning

June 3

Din Akai platt-TV: ns fjärrkontroll och TV externt anslutna enheter kan direkt orsaka systemet att uppleva strömförsörjningsproblem. Till exempel, om signaler avbryts när du använder fjärrkontrollen för att slå på TV: n, kommer det inte att driva upp framgångsrikt. Anslutna videobandspelare, surround-sound teater högtalare och TV-signaler måste matcha; annars kan det hända att TV: n visar ett felaktigt meddelande källa varning.

Instruktioner

1 Kontrollera nätsladden, kabelanslutningar och alla externa ingångar och kontrollera att var och en är ordentligt ansluten till TV: n och dess kraftkälla. Vi hänvisar till bruksanvisningar för att ansluta externa enheter korrekt.

2 Flytta objekt bort från den infraröda signalvägen mellan den "Remote Control Window" på TV: n.

3 Kontrollera fjärrkontrollens batterier för korrekt polaritet, vilket innebär att batteriernas negativa och positiva ändar är korrekt installerade.

4 Observera TV LED ljus och kontrollera att det är grönt för att indikera att TV: n är på. Om TV: n är på, tryck på "Standby" på fjärrkontrollen ta TV ur viloläge.

5 Kontrollera insignalen och käll match. Tryck på "Source" på fjärrkontrollen och välja antingen "HDMI1", "HDMI2", "YPbPr1", "YPbPr2", "S-video", "DTV", "TV", "AV" eller "VGA." Om en "Ingen signal" visas när du har valt en källa genom att trycka på knappen "Källa" och välj en annan källa.

Tips

 • Elektriska och elektromagnetiska stötar kan skada din TV. Dra ut nätsladden från vägguttaget under åskväder eller när du inte använder TV: n för veckor eller längre.
 • Kontakta en servicetekniker om nätsladden är skadad, utspilld vätska eller om TV: n har tappats.

Hur kan man kontrollera för en platt Cam Lobe

June 5

En platt kamlob har olika symptom, beroende på hur platt lob är. När en kam är platt, öppnar ventilen och stänger vid rätt tid, men inte så långt som det borde. Tillståndet, medan ibland inte detekterbart vid låg eller mellannivå RPM, bringar motorn att gå ner i vridmoment vid högre motorhastigheter på grund av minskad bränsleflödet. En platt kamlob allmänhet orsaka nock ljud alls RPM. Misslyckandet med att reparera en kam med en platt lob kan leda till kamaxel, lyftare eller tryckstången fel. Eftersom kammar inte gå dåligt så ofta som andra delar av ventilen tåget, kontroll för en platt kam lob är en process för att eliminera de andra delarna i ventilen tåget.

Instruktioner

metod ett

1 Ta bort ventilkåpan med de verktyg som krävs från en verktygslåda.

2 Starta motorn. Även på tomgång, identifiera vilken vipparm eller armar är löst när motorn är igång.

3 Anteckna en eller de som är lösa och stänga av motorn.

4 Ta vipparmarna och inspektera dem för skador. Inspektera vipparmen inlägg för att säkerställa att de inte har börjat dra ut cylinderhuvudet. Inspektera stötstängerna så att de inte är böjda. Om dessa saker alla passera kontrollen, skulle de enda andra saker som kan vara fel vara en kollapsad lyftare eller en platt plats på kammen lob.

5 Ta bort insugningsröret. Ta bort ventillyftare på den misstänkte cylindern och inspektera dem för skador. Ägna stor uppmärksamhet åt undersidan av lyften. En platt fläck i kammen kan skada botten av lyftaren genom att orsaka små bucklor eller märken i det, beroende på graden av skada på kamlob.

6 Inspektera kammen både visuellt och genom att känna den för att se om det finns en platt plats, om alla andra delar passera inspektion, slutföra check på en platt plats på kammen.

metod två

7 Subtrahera bascirkeln diameter från kamnäsan höjd och multiplicera det svaret av vipparmen förhållandet för att bestämma vad den faktiska ventil resor bör vara.

8 Rotera motorn för hand med hjälp av en skiftnyckel vid vevaxelns remskiva bulten och mäta varje enskild ventilrörelse mellan den punkt där ventilen är stängd och helt öppen.

9 Jämför den verkliga ventil resa med vad ventil resor bör vara. Upprepa för varje ventil. Om ventilen eller ventilerna reser mindre än den rekommenderade ventil resa genom att följa stegen i Metod ett för inspektion av andra delar för att eliminera dem som orsaken till problemet.

Tips

 • Eftersom biltillverkare motor alla göra sina motorer på olika sätt, se motortillverkarens verkstadshandbok för instruktioner om en viss motor. Se motortillverkarens verkstadshandbok för kamlob specifikationer när du använder Metod två.
 • Olja kommer att köra längs sidan av motorblocket under Metod ett. Rengör oljan av motorn. Medan motorolja på utsidan av en maskin inte normalt tända, kommer det att ge bort en dålig lukt om det inte rengöras.

Stor platt-TV Specifikationer

June 19

Stor platt-tv-apparater är vanligtvis storlek på 32 inches och över. En mängd olika tillverkare gör dessa TV-apparater använder LCD, plasma eller LED-teknik. De tekniska specifikationerna för en stor platt-TV innehålla saker som upplösning, kontrastförhållandet, mängden av ingångar och mer.

Upplösning

De flesta stora platt-TV-apparater visar bilder med hög upplösning, om den faktiska upplösning kommer att variera beroende på modell. Vissa TV-apparater kommer att ha en 720p-upplösning, medan andra kommer att ha en upplösning på 1080p. Både tekniskt, är high-definition och är vida överlägsen upplösning av en katodstråle TV, men bara 1080p anses vara "sann" high definition.

Skärmstorlek

Skärmstorleken av alla stora platt-TV mäts diagonalt från ett hörn till ett annat. I standardelektronikkedja klassificering.

ingångar

Antalet ingångar på din stora platt-TV avgör hur många enheter kan anslutas. Alla stora platt-tv har minst en HDMI-ingång, ett sammansatt ljud och videoingång och en komponent ljud- och bildsignaler. Men många tv har flera ingångar vardera, vilket möjliggör fler enheter som ska anslutas.

Digital TV-mottagare

Alla stora platt-TV-apparater har en digital-tv-mottagare, som kan anslutas direkt till en digital kabelbox eller digital TV-antenn med hjälp av en koaxialkabel. Detta är i motsats till gamla katodstrålerör och tv-apparater, som hade analoga TV-mottagare. Om du hade en TV med en analog mottagare, skulle du först ansluta den till en digital omvandlare rutan och sedan till en antenn för att ta emot program.

Hur att sikta en platt antenn

July 3

Hur att sikta en platt antenn


Hinder såsom väggar och andra elektriska apparater kan ibland störa och försvaga sändningssignaler som producerar en suddig eller statisk fyllda bild. Höga utomhus strukturer och byggnader kan också störa din tv genom att reflektera flera signaler till din uppsättning; detta problem, känt som flervägs störningar orsakar din tv för att visa flera överlappande bilder av samma program. Du kan undvika dessa komplikationer genom att placera antennen nära en yttervägg, ta bort obstruktiv utomhus strukturer och använda en platt, flerriktantenn som har förbättrad mottagningsområde.

Instruktioner

1 Besök "Maps DTV Reception" hemsida. Ange ditt postnummer i sökfältet och klicka på "Go!" för att starta sökningen. Gå igenom listan av lokala stationer att ta reda på vilka kanaler du ska få med din antenn.

2 Placera antennen på en plan yta nära en yttervägg.

3 Slå på TV och söka efter kanaler. Om din TV inte uppmana dig att börja en sökning efter kanaler genom att trycka på "Channel Up" eller "Channel Down" -knappen på fjärrkontrollen.

4 Ange sifferkoden för den kanal du vill titta på. Tryck på "Enter" eller "OK".

5 Justera antennen om signalen är svag eller gynnar endast vissa kanaler. Flytta antennen högre eller lägre, provning signal på olika platser och positioner. Endast flytta antennen 1 till 2 inches i taget och starta en ny kanalsökning efter varje drag.

Tips

 • En förstärkt och flerstrålande antenn är mer benägna att drabbas av flervägsstörningar. För att åtgärda detta problem, koppla ur A / C strömmen till förstärkaren utan att koppla bort antennen från TV-apparaten. Vrid antennen i en annan riktning och flytta den bort från spegelytor.
 • Besök DTV.gov för fler tips om att ta emot digital-tv via antenn.
 • Placera inte antennen ovanpå TV: n.
 • Placera inte antennen nära ett värmeelement, kylare eller luftkonditioneringen.