pt cruiser håller inte värmen

Mina iTunes återställer inte min iPhone Eftersom mitt SIM-kortet är låst

November 1

Återställa en iPhone raderar sparat innehåll och återgår enheten till fabrikstillstånd; men det kräver hjälp av en abonnentidentitetsmodul. Denna lilla chip innehåller din trådlösa bärare information, säkerhet och kontaktinformation, och används endast i GSM-iPhone. Skydda detta kort information från obehöriga användare kan förbättra telefonens säkerhet; måste emellertid denna säkerhetsfunktion inaktiverad för att återställa din iPhone med iTunes.

SIM-lås

Liksom alla säkerhet, iPhone kan du låsa SIM-kortet med hjälp av ett personligt identifieringsnummer. Tanken är att hålla obehöriga användare från att använda telefonen och få tillgång till personlig och viktig information. Som standard SIM-kortlåset inaktiveras när du köper telefonen. Men om du har aktiverat den från telefonens inställningar, är enheten automatiskt låser när du stänger av den eller den går in i viloläge. För att komma åt telefonens funktioner, måste du ange PIN-kod. Dessutom säger Apple att du måste ange PIN-koden för att återställa telefonen till fabriksstatus.

Låsa SIM-kortet

När SIM-kortet är låst, visas ett "SIM låst" visas vanligtvis på skärmen när du trycker på "Power" eller "Home" knappen. Knacka "OK" kommer du till PIN inmatningsskärmen. Mata in PIN-koden kommer automatiskt att ta upp startskärmen. PIN kan bestå av fyra siffror eller en kombination av tecken som kan innehålla siffror och bokstäver. Om du vill inaktivera SIM PIN-kod innan återställa iPhone, kan du göra det från "Telefon" inställningar. Tänk på att vissa mobiloperatörer ger en standard PIN måste ange om du inte redan skapat en ny. Kontakta bäraren att ta reda på standard PIN-kod.

Varning

Inmatning av felaktig PIN-kod tre gånger kommer att kräva en personlig upplåsningsnyckel, enligt Apple. När felaktig PIN-kod matas in, låser en säkerhetsfunktion automatiskt iPhone ytterligare tills du anger PUK. PUK-koden är vanligtvis på SIM-kortet dokumentation. Om du inte kan hitta den, kontaktar trådlösa leverantör är nödvändigt. Om felaktig PUK-kod anges flera gånger, kommer SIM permanent låst. I detta tillstånd, måste du kontakta din trådlösa leverantör för ett nytt SIM-kort eftersom ett permanent låst kort inte kan återaktiveras.

Tips och rekommendationer

Om du inte kan återställa din iPhone även efter att låsa upp SIM-kortet kontaktar du Apple stöd för ytterligare felsökning. Om du bor nära en Apple-butik, kan du ta telefonen till Genius Bar, dess tech avdelning.

ProScan TV Bilden passar inte skärmen

March 24

Att ha en bild på TV-skärmen som inte fyller skärmen är frustrerande. På Proscan TV, kan detta problem bero på problem med en källsignal, extern enhet, TV: ns inställningar och problem med en ansluten dator. Felsöka orsakerna till problemet att begränsa problemet ner och se om det är något du kan korrigera på egen hand.

Bildförhållande

Om Proscan TV är inställd på Normal bildformat och käll signal är mindre än TV: ns upplösning, kommer bilden på skärmen inte ta upp TV: ns hela skärmen. Du kan växla till ett annat bildförhållande, såsom zoom, Wide eller Cinema, som kommer att sträcka bilden för att fylla skärmen, men bilden kan då bli taggiga.

Over-the-Air Channel

Källan till den signal som du drar in över luften kan vara sänder en show i en mindre upplösning än normalt. Detta kan vara en olycka på den del av stationen sänder fodret eller det kan vara avsiktligt. Ditt enda alternativ som en betraktare efter försöker någon på stationen sänder ut signalen är att justera TV: ns bildförhållande för att göra bilden större, men återigen, kan pixelation som en följd av att bilden dras ut inte vara värt att ha bildfyllning skärmen.

PC

Om du har en dator som är ansluten till din Proscan TV, kan datorns bildskärm inte fyller hela skärmen om den är inställd på en upplösning som är stöds av TV: n. Den resulterande PC visas på skärmen kan inte fylla skärmen, vibrera eller förvrängas på annat sätt. Kontrollera din TV: s bruksanvisning för en lista över PC-upplösningar. Du kan ändra din PC upplösning genom visnings delen av kontrollpanelen.

Extern enhet

inställningar utgången på en ansluten extern enhet kan också påverka hur en display passar din Proscan TV-skärmen. Gå till inställningarna på den externa enheten och kontrollera att inställningarna för videoutgång är kompatibla med din Proscan TV. Till exempel, om du är extern enhet matar ut i 1080i och din Proscan TV inte stöder resolutionen, bilden kan förvrängas på något sätt på skärmen, såsom inte fylla det. Dessutom, om din externa enhet har sin egen uppsättning av bildformat kontroller, bläddra igenom de tillgängliga bildförhållanden för att se om bildförhållandet enheten för närvarande är inställd på är bara inte idealiskt för din TV.

iTunes återställer inte en jailbreakad iPhone

March 26

Det är inte oväntat att iTunes inte att återställa en "jailbreakad" iPhone - med andra ord, en som har programmerats för att fungera med alla bärare SIM-kort. Jailbreaking iPhone ändrar det från dess avsedda tillstånd, som hindrar dig från att slutföra vardagliga underhåll som "återställa" enheten, som återställer enheten till fabriksinställningarna för att bekämpa eventuella fel som har utvecklats sedan enheten var ny.

Jailbreaking och Firmware

När du jailbreaka en iPhone, blir enheten kan ta emot någon bärare SIM-kort, vilket ökar flexibiliteten att använda den. Inte alla biverkningar av jailbreaking är positiva, dock. Förutom det faktum att jailbreaking ogiltigförklarar en iPhone Apple garanti - och bryter AT & T villkor - du kan inte uppdatera iOS operativsystem eller bärare programvara, kollektivt kallas enhetens "firmware" när du har jailbreakad den iPhone. Detta hindrar dig från att installera uppdateringar, av vilka några är avgörande för korrekt funktion av iPhone.

Återställa och Firmware

För att återställa en iPhone framgångsrikt måste du ha den senaste versionen av iOS operativsystem och iPhone transportören programvara installerad på telefonen. Som ett resultat, försöker återställa en jailbreakad telefon misslyckas, om du åter låsa telefonen till sin ursprungliga bärare, som är AT & T i USA för att göra detta, anslut iPhone till datorn och vänta på iTunes att öppna, klicka " Ja "när iTunes ber dig att installera programuppdateringar. När du gör detta, enheten fungerar inte längre med den sekundära transportören, men är redo att återställas till fabriksinställningarna.

Återställa och säkerhetskopiering

Varje gång du synkroniserar en iPhone med en dator, iTunes säkerhetskopierar data på iPhone och överför nya data till den. Men när du klickar på "Återställ" -knappen för att starta återställningsprocessen, iTunes främja du säkerhets enheten igen. Välj "Ja" för att ha sinnesfrid att dina data säkerhetskopieras utan tvekan. Efter återställningen börjar, iPhone stängs av och startas om indikeras av en "Apple" -logotypen visas på dess skärm.

Byte av data

När iPhone startats iTunes uppmanar dig att byta data på telefonen och visar ett gränssnitt med en rullgardinsmeny som innehåller datum för mest senaste säkerhetskopior. Processen för att få tillbaka data på telefonen kan vara kortare eller längre, beroende på hur mycket data du behöver för att överföra tillbaka till det. Om iTunes inte automatiskt uppmana dig att ersätta iPhone data, högerklicka på iPhone-ikonen i den vänstra navigeringsrutan och välj "återställa från backup" för att öppna menyn.

Min iTouch återställer inte

August 27

En iTouch som inte längre spelar filer eller vägrar att ansluta till trådlöst Internet kan åtgärdas genom att återställa enheten. ITouch kan inte anges manuellt återställas, men om den inte synkronisera med iTunes-programvaran. Din första tanke kan vara att ta iTouch till en Apple-butik eller ett liknande elektronikaffär. Du kanske kan undvika att betala för reparationer eller en helt ny iTouch genom att placera iTouch till "återställningsläge."

Instruktioner

1 Håll ned "Sleep / Wake" -knappen, som är på toppen av iTouch. Ett rött "Skjut för att stänga" switch dyker upp på skärmen. Skjut reglaget från vänster till höger. ITouch stängs av.

2 Anslut iTouch USB-kabel till datorn.

3 Öppna iTunes på datorn.

4 Håll ner "Home" knappen längst ned på iTouch.

5 Anslut iTouch med den motsatta änden av enhetens kabel. Titta på iTouch skärm. Om du ser en "röd batteri" -ikonen, släpp "Home" -knappen och låta enheten betalt för 10 minuter. Koppla sedan bort iTouch från sladden och upprepa steg 1 till 5. I annat fall går du vidare till steg 6.

6 Släpp "Home" -knappen på iTouch efter "Anslut till iTunes" visas på iTouch. En "Recovery Mode" dialogruta öppnas inne i iTunes. Klicka på "OK" i rutan.

7 Klicka på iTouch val under "Enheter" alternativet, som är inne i källpanelen. Klicka sedan på "Sammanfattning" flik som är inne i centrum iTunes-fönstret.

8 Klicka på "Restore" -knappen som finns i mitten av iTunes. En "Återställ" i dialogrutan visas. Klicka på "Restore" i rutan. Följ instruktionerna som visas i iTunes, eftersom de varierar beroende på generering av iPod och dina önskemål (t.ex. återställa iPod med hjälp av en säkerhetskopia för enheten).

Min 2001 PT Cruiser Motorn startar inte eller Kör

January 3

PT Cruiser var ursprungligen marknadsförs och görs som en halvkombi och sedan. Senare var det finns som kombi och kombi. Den version 2001 är en 1940-inspirerade fordon. När Cruiser inte startar, kan det vara frustrerande. Att veta vad som kan vara fel kan hjälpa dig att avgöra om det är en enkel fix eller om en professionell bör kallas in.

Instruktioner

1 Titta på batteriet i din PT Cruiser. Batteriet är placerat under huven på bilen. Anslutningarna till terminalerna på batteriet bör inte vara lös och bör inte ha någon korrosion. Om lös, dra åt med en skiftnyckel för att säkerställa att anslutningarna har så mycket kontakt med terminalerna som möjligt. Om korrosion föreligger, häll en kolsyrad dryck över terminalerna och försiktigt skrubba med en stålborste.

2 Vrid tändningsnyckeln till läge "ON", men inte starta bilen. Leta efter lampor på instrumentbrädan för att komma vidare. Om de inte gör det, kan batteriet vara döda eller dränerad och behöver bytas ut eller laddas.

3 Ta en tändkabeln från PT Cruiser motor. Tryck kabeln till en metallområdet på motorn. Om det inte finns någon gnista, är PT kryssaren inte antändas ordentligt. Byt ut tändstift.

4 Vrid knappen för att starta bilen och lyssna efter eventuella ljud, eller brist på ljud från motorn. Inget ljud indikerar ett problem med din tändning. Ett klickande ljud betyder att du har en felaktig starter. En knackar ljud indikerar ett problem med bränslemodul, som kan inkludera din bränsleledning, pump eller filter. Om du inte har bytt ut bränslefiltret, vilket rekommenderas att bytas ut 30.000 miles, kan det leda till att pumpen inte fungerar ordentligt och bilen att stanna och inte starta.

5 Kontrollera vätskenivåer i din PT Cruiser. Avsaknaden av vätskor kan orsaka motorn stannar och bilen inte startar. Olja, transmissionsolja och kylvätska är alla viktiga att kontrollera. Kontroll av vätskor också kan varna dig för eventuella läckor i motorn. PT Cruiser tillverkare, Chrysler, rekommenderar att oljan bytas var 3000 miles och att andra vätskor bytas var 30.000 miles. 2007 PT Cruiser utfärdades en återkallelse på grund av bränsleledningen i kontakt med luftkonditionering linje och orsakar bränslet läcka. Om du misstänker att detta är ett problem på PT, ring 800-853-1403 för mer information om hur man får din reparerad.

Hur man ställer in skärmen Dimmer på din iPhone

February 6

Använd iPhone automatisk ljusstyrka funktion för att automatiskt justera ljusstyrkan på pekskärmen i stället för att konfigurera ljusstyrka manuellt. IPhones inbyggda sensor för omgivningsljus detekterar ljusförhållandena och justerar skärmens dämpnings därefter. Detta håller dig från att få tillgång till iPhone inställningsmenyn varje gång du vill minska eller lysa på skärmen.

Instruktioner

1 Tryck på ikonen "Inställningar".

2 Välj "Ljusstyrka" -fliken från inställningssidan. De ljuspreferenslaster.

3 Vänd på "Auto-ljusstyrka" byta till den blå "On" läge.

4 Tryck på knappen "Inställningar" i övre verktygsfältet för att backa ut till huvudinställningar.

5 Tryck på "Home" -knappen för att återgå till startskärmen.

Varför inte skärmen på min iPhone Arbete?

June 26

Varför inte skärmen på min iPhone Arbete?


Apple iPhone har massor av stora inbyggda funktioner och ofta fungerar smidigt. Tyvärr kan du fortfarande stöter på problem från tid till annan, inklusive frågor som påverkar telefonens skärm.

Typer av problem

Din iPhone pekskärm kan helt enkelt sluta svara på dina kommandon eller delar av skärmen kan inte reagera på din beröring. Skärmen kan också arbeta långsammare än normalt.

Underhåll

Innan föra din iPhone till din cell bärare servas, prova några enkla at-home felsökningslösningar. Se till att din iPhone är fulladdat. Starta om iPhone, låter det stanna avstängd i flera minuter innan du slår på den igen. Se också till att du har den mest uppdaterade mjukvaran tillgänglig.

unresponsiveness

Om din iPhone inte svarar på dina kommandon och du kan inte enkelt stänga av den genom att trycka på "Home" -knappen och håll den intryckt tills programmet som du har fastnat i stänger. Om telefonen fortfarande inte reagerar trycker både "Sleep" och "Home" knapparna samtidigt och hålla dem under 10 sekunder. Apple-logotypen ska visas, vilket innebär att din iPhone återställs.

Så här ställer låsskärmen på Samsung Galaxy Player

November 30

Android-baserade Samsung Galaxy Player 5.0 innehåller potentiellt känslig information, till exempel ditt Gmail-konto, kalender, bilder och videoklipp. I den olyckliga händelse av att du förlorar denna extremt bärbar enhet, kan det ge dig några slappna av i vetskapen att dina data är fortfarande otillgängliga för andra. Skärmlåset funktionen ger denna säkerhetsåtgärd genom att kräva användning för att ange en PIN-kod, lösenord eller dras mönster innan åtkomst till telefonen och dess data.

Instruktioner

1 Tryck på "Meny" -knappen från startskärmen.

2 Tryck på "Inställningar", "Plats och säkerhet" och sedan "Set Skärmlås."

3 Tryck på den typ av skärmlåset du vill att installera, såsom "Mönster", "PIN" eller "lösenord."

4 Ange önskad PIN-kod mönster eller lösenord och klicka på "Fortsätt".

5 Mata in dig PIN, mönster eller lösenord. Tryck på "OK" för att ställa in skärmlåset.

Mina 8 GB iPod video återställer inte

October 9

Återställa en iPod till fabriksinställningarna är ett mått du tar när en iPod slutar fungera som vanligt. Återställningen torkar iPod hårddisk ren, vilket kräver att du kan överföra innehåll tillbaka på din iPod. Om filmer inte kommer att återställa till 8 GB iPod, kan flera potentiella faktorer bakom problemet.

Återställa från säkerhetskopia

Efter iPod startar, har det återställts till fabriksinställningarna, men uppgifterna inte placeras tillbaka på det automatiskt. I de flesta fall uppmanas iTunes du att säkerhetskopiera data i "Sammanfattning" flik som upptar den högra sidan av skärmen. Om detta inte sker, högerklicka på iPod i det vänstra navigeringsfönstret och välj "Återställ från säkerhetskopia."

Olika säkerhetskopior

Innan du klickar på "Ja" för att återställa säkerhetskopierade data, måste du välja återställnings version som du vill säkerhetskopiera. I vissa fall - om du har raderat låtar eller videor som du nu vill ha under tiden - att välja den senaste alternativet är inte den bästa steg att ta. Bläddra igenom listan med säkerhetskopior och välj en du är säker har filmerna i det att undvika dem inte återställa.

Drivrutin Fullständig

Om vissa data, såsom video, inte åter ordentligt, även om du är säker på att du har valt rätt säkerhetskopiera data, kan en fullständig drivrutin vara att skylla. enskilda videoklipp kan sedan uppta mer än 1 GB data varje, är det rimligt att försöka överföra alltför många av dem på en 8 GB iPod, särskilt om du har lagt till låtar och videor eftersom återställningen kommer att misslyckas.

IPod Kopplad Under Restore

En viktig förutsättning för en lyckad restaurering av säkerhetskopierade data på en iPod är att enheten hålla kontakten tills iTunes säger att det är OK att koppla från. Om du kopplar din iPod innan du får detta meddelande, avslutar processen, lämnar den fil som överfördes och alla andra filer som kö för överföring av enheten.

Min BlackBerry Curve håller inte batteriets laddning för långa

June 16

Min BlackBerry Curve håller inte batteriets laddning för långa


Om din BlackBerry Curve inte håller sin laddning så länge som det brukade, det finns ett antal saker som kan orsaka problemet, varav de flesta är inte orsakas av en defekt batteri. Innan du byta batteriet, är det en bra idé att titta på några andra potentiella problem med telefonen som kan påverka batteriets prestanda. Ofta är allt det tar några ändringar i telefonens inställningar för att återställa batteriets livslängd.

anslutningsinställningar

Ett problem som kan leda till att batterilivslängden i din BlackBerry Curve att tömma snabbt är användningen av anslutningsmöjligheter såsom Bluetooth och trådlöst internet. När du inte använder dessa funktioner, stänga dem genom att trycka på telefonens ikon skärm och trycka på ikonen Hantera anslutningar. Det enklaste alternativet är att utnyttja "Turn alla anslutningar Off" men om du vill kunna ringa och ta emot telefonsamtal, kommer du vill behålla den cellulära radiofunktionen aktiverad.

meddelande~~POS=TRUNC

Ta emot meddelanden på din BlackBerry Curve som en vibration snarare än ett ljud eller textmeddelande använder betydligt mer batterikraft. För att bevara batteriets livslängd, ändra aviseringsinställningarna till en enda tyst ringsignal istället för att ha telefonen vibrera flera gånger och sedan ring. Om du måste använda vibrerar funktionen på din BlackBerry Curve, ställa in den att vibrera en gång att uppmärksamma dig på ett nytt samtal eller textmeddelande. Du kan ändra aviseringsinställningarna genom att gå till telefonens menyikonen och klicka på menyn "profil".

Minska programanvändning

Ju fler program du kör på din BlackBerry, desto mer batterikraft telefonen kommer att behöva använda, särskilt om du använder flera program samtidigt. Förutom program som körs i bakgrunden, många applikationer skicka snabbmeddelanden till telefonen genom att ständigt dra ny information från program, såsom nya kommentarer på din Facebook-vägg inlägg eller en ny uppdatering till ett spel.

batteri~~POS=TRUNC

En annan faktor som kan påverka längden på din Blackberry Curve batteri laddning är städning av batterianslutningarna. Med tiden kan dessa anslutningar bli igensatta med smuts, damm och annat skräp som negativt kan påverka telefonens förmåga att ta ut ordentligt. Håll anslutningarna rena med hjälp av en bomullspinne eller en torr trasa för att torka av metallkontakterna på telefonen med några månaders mellanrum. En pre-fuktad torka utformade för elektronik är också effektiv och säker att använda på din BlackBerry batterianslutningar.