registrering av sim kort misslyckas

Hur man registrerar "pay as you go" SIM-kort

February 24

Hur man registrerar "pay as you go" SIM-kort


"Pay as you go" är ett program som erbjuds av flera mobiltelefon bärare, såsom AT & T och T-Mobile, som tillåter användaren att förskottsbetala för minuter utan att ha en restriktiv mobiltelefon kontrakt. Varje trådlös företag erbjuder olika "pay as you go" planer. Till exempel kan du i förväg betala för minuter, eller så kan du betala en fast avgift varje dag du använder din telefon oavsett hur många minuter du använder. Ett SIM-kort lagrar din "pay as you go" informations- och personlig information, inklusive din adressbok.

Instruktioner

1 Leta reda på SIM-kortsnummer, som kan hittas på vitt kort som kommer ansluten till SIM-kortet. För AT & T börjar SIM-kortets nummer i "89" och är botten nummer som anges på kortet.

För T-Mobile, behöver du IMEI-numret anges på den del av telefonen där batteriet är insatt, och SIM-kortnumret finns på vitt kort kopplade till SIM-kortet. SIM-kortsnummer finns under botten streckkod på kortet.

2 Gå till telefonaktiverings webbplats AT & T Go (se länk under "Referenser"), om du har en AT & T SIM-kort. Om du använder T-Mobile, måste du registrera ditt SIM-kort via telefon.

3 Ange din AT & T SIM kortnummer till den märkta ämnet på telefonen aktiverings sidan Go. Klicka på "Fortsätt" när du är klar. Följ resten av uppmaningarna för att aktivera SIM-kortet, inklusive in viss personlig kontaktinformation.

För att registrera en T-Mobile SIM-kort, ring 1-877-778-2107 från en annan mobiltelefon än den du vill registrera. Ett automatiserat system kommer att hjälpa dig registrera ditt SIM-kort. Ett textmeddelande skickas till telefonen för att bekräfta aktivering.

Hur man registrerar en Cingular SIM-kort

March 15

Alla Cingular förbetalda eller pay-as-you-go-telefoner har bytt namn till AT & T telefoner. Telefonens SIM-kortet innehåller personuppgifter samt kontakter, textmeddelanden och mobilnummer. Du kan registrera SIM-kortet att inrätta en Cingular / AT & T telefon för användning genom AT & T webbplats. När du registrerar du inte bara måste ange telefonens information, men din personliga information också.

Instruktioner

1 Leta SIM-kortnumret. Det är oftast tryckt under streckkoden på SIM-kortet och börjar med siffrorna "89."

2 Klicka på "Start", "Internet Explorer" och navigera till AT & T webbplats för att registrera Cingular SIM-kort (se Resources).

3 Ange SIM-kortets nummer på AT & T webbplats. Klicka på den typ av mobiltelefon som du använder från listan som på AT & T webbplats. Klicka på betalningsplan som du behöver. AT & T erbjuder flera paketerade eller förbetalda samtalsplan paket som du kan välja mellan på sin webbplats, såsom individuella eller familjeplaner baserade på antalet minuter som du behöver för att ringa, surfning och textmeddelanden (se Resurser).

Så här registrerar min T-Mobile SIM-kort

June 2

Så här registrerar min T-Mobile SIM-kort


T-Mobile typiskt fartyg registrerade SIM-kort när du registrerar dig för en prenumeration. Men om du är en förbetald abonnent att beställa online eller via telefon, du är ute på tur på den automatiska registreringen. Det är dock fortfarande möjligt att registrera ditt SIM-kort för din T-Mobile-köpt telefon, eller en olåst telefon köpt någon annanstans.

Instruktioner

1 Tillgång T-Mobiles registrerings webbplats SIM-kort. (Se "Resurser".)

2 Fyll i formuläret på hemsidan, såsom ditt namn, nummer, SIM kortnummer och förbetalda planen.

3 Klicka på knappen "Aktivera Phone" för att registrera SIM-kortet.

4 Sätt i SIM-kortet i din T-Mobile telefon. Platsen för kortet finns vanligtvis i batterifacket på telefonen.

Hur man registrerar en Rogers SIM-kort

October 15

Hur man registrerar en Rogers SIM-kort


Alla GSM (Global System for Mobile Communications) telefoner måste ha ett SIM-kort, eller Subscriber Identification Module, för att fungera. SIM-kortet innehåller en viss användares personliga identifikation och inställningar som krävs för att få tillgång till ett trådlöst nätverk. Mobiltelefon användare som köper ett SIM-kort från Rogers Communications, ett kanadensiskt trådlös företag, kan registrera sin "pay as you go" SIM-kort på nätet eller via telefon, och det kan sedan användas för att ansluta en GSM-telefon till Rogers nätverket.

Instruktioner

1 Rikta din webbläsare till Rogers nätet SIM-kortet aktiveringssidan (se referenser).

2 Ange telefonens serienummer i textrutan "serienummer."

3 Ange ditt SIM-kortsnummer där det efterfrågas.

4 Välj din stad och län från rullgardinsmenyn. Om din stad inte visas, välj en närmast där du tänker använda telefonen mest.

5 Klicka på "Fortsätt."

6 Ange din personliga information, såsom namn, adress och telefonnummer, när så begärs.

7 Välj ytterligare trådlösa alternativ, såsom textmeddelanden eller röstbrevlåda.

8 Klicka på "Skicka Activation" på bekräftelsesidan.

9 Registrera ditt bokningsnummer. Du bör höra från Rogers inom 48 timmar med instruktioner om hur du ställer in telefonen.

Tips

 • Användare utan Pay as you go måste ringa Rogers direkt att registrera ett SIM-kort.

Hur du registrerar ditt SIM-kort på Internet?

November 28

Hur du registrerar ditt SIM-kort på Internet?


Ett SIM-kort krävs för minuter för bärbara mobiltelefoner. Många leverantörer som inte har avtal månatliga service använda SIM-kort, som du kan byta ut vid behov. För att kunna använda ett SIM-kort med en leverantör, måste du registrera att SIM-kortet. Beroende på din telefon och din leverantör, kan SIM-kortet registreras per telefon eller på nätet. Det är lätt att registrera ditt SIM-kort på nätet i några få enkla steg.

Instruktioner

1 Gå till den webbplats som är kopplad till din telefon. Det kan vara en TracPhone webbplats, en T-Mobile webbplats eller någon annan webbplats som kommer tillsammans med telefonen.

2 Skriv in numret på baksidan av telefonen. Detta är det IEMI antalet och är olika för varje telefon.

3 Ange serienumret från SIM-kortet. Detta bör vara på själva kortet eller någonstans på förpackningen.

Hur man registrerar ett SIM-kort till en Sidekick

February 12

Hur man registrerar ett SIM-kort till en Sidekick


Om du äger en T-Mobile Sidekick trådlös enhet börjar registrera ditt SIM-kort när den först in i mobiltelefonen. Till skillnad från andra mobiltelefoner, är Sidekick ett integrerat nätverksanordning. Den är utformad med en speciell teknik som stöds av transportörens FARA servrar. Alla uppgifter som är registrerade och används på Sidekick (dvs. kontakter, kalender och anteckningar) lagras på T-Mobile FARA servrar, och inte på telefonens minne eller löstagbara minneskort. Som ett resultat, är registreringen av SIM-kortet krävs när huggare används för första gången.

Instruktioner

1 Stäng av Sidekick luren. Enheten måste vara avstängd för dig att ordentligt sätta och registrera SIM-kortet.

2 Hur man registrerar ett SIM-kort till en Sidekick

Ta bort batteriluckan på baksidan av enheten.

3 Hur man registrerar ett SIM-kort till en Sidekick


Identifiera SIM-kortplatsen. De är i allmänhet till vänster om batterifacket, och innehåller metallfästen för att hålla kortet. I vissa Hjälpreda modeller, kan det vara under batteriet. Ta bort batteriet om det hämmar din förmåga att sätta i SIM-kortet.

4 Hur man registrerar ett SIM-kort till en Sidekick


Skjut in SIM-kortet i den avsedda SIM-platsen. Se till att det fasade hörnet på SIM-kortet är i övre högra hörnet, och att de guldfärgade kontakterna på SIM-kortet är vända nedåt. Kontrollera att kortet är rätt hålls på plats; metallfästen bör vara på toppen av SIM-kortet.

5 Byt ut batteriet, om den togs bort, och tillbaka locket på baksidan av Sidekick. Slå på Sidekick telefonen. Vänta tills luren för att be dig om registrering.

6 Skapa din unika T-Mobile profil som föranletts av luren. Detta är registreringsprocessen för SIM-kortet, samt hur din Sidekick data kan nås från T-Mobile FARA servrar. Följ instruktionerna som uppmanas att ange ditt för- och efternamn, skapa ett användarnamn, skapa en 4-15 säkert siffrigt lösenord, skriv in din tidszon och välj en "hemlig fråga" med svar.

7 Läs och godkänn licensavtalet för slutanvändaren genom att visa den på Sidekick skrivbordsgränssnitt. Klicka på "Nästa" för att acceptera den profil du har skapat och överföra registreringsuppgifter till T-Mobile servrar.

8 Vänta tålmodigt för de data som ska överföras, eftersom det kan ta lite tid. När accepteras, kommer du att se en "Grattis" skärm visas på Sidekick med instruktioner för att gå vidare: "Välj startknappen för att börja"

Tips

 • Återkommande T-Mobile Sidekick kunder kan använda sina befintliga användarnamn och lösenord kombinationer. En ny registrering krävs inte varje gång SIM-kortet är installerat i en T-Mobile integrerad nätverksenhet.
 • Hantera SIM-kortet med omsorg. Guldkontakterna på kortet kan lätt skadas.
 • Dataöverföringen filer som lagras på din gamla telefon till SIM-kortet innan du använder den med Sidekick. De flesta datafiler, som kontakter och foton sparas automatiskt till mobiltelefonen minne när den skapas. Såvida manuellt sparas eller överföras till SIM-kortet, kommer dessa filer inte visas på Sidekick eller lagras av faran servrar när SIM-kortet är registrerat.
 • Kontakta T-Mobile för ytterligare frågor eller funderingar. De kan nås på (800) TMOBILE, eller genom att ringa 611 från din mobiltelefon. Bäraren Customer Care avdelning är en fantastisk resurs för felsökning SIM-kort registrering eller problem mobiltelefon i allmänhet.
 • Innan du kan använda SIM-kortet eller Sidekick enhet måste du ha din T-Mobile-konto aktiveras. För första gången kunder, kan detta ta upp till 48 timmar efter köpet; men i praktiken, aktivering tar vanligen endast en till 3 timmar.
 • T-Mobile Sidekick fungerar inte till sin fulla kapacitet utan att ha en "data" placeras på kontot. Data planer erbjuda en enda månadskostnad för särskilda resurser som Instant Messenger, MMS och SMS, Internet och e-post. Utan dataplan kan Sidekick endast användas som en telefon.
 • En T-Mobile-konto är nödvändigt för att du ska kunna använda en medhjälpare som den är utformad. Även om det är möjligt att "låsa upp" luren och använda en alternativ bärare SIM-kort (dvs AT & T / Cingular), inga data från kortet kommer att lagras av T-Mobiles särskild fara servrar. Med undantag för enkla telefonsamtal, sms och kamerafunktioner, använder Sidekick uppgifter att göra allt. Detta innebär att du kommer att kunna läsa, lagra och använda data på Sidekick.

Hur man registrerar ett nytt SIM-kort

April 19

Om du beställer eller registrera dig för mobiltelefon tjänst på nätet eller via en telefon, är chansen att du kommer att behöva registrera Subscriber Identity Module (SIM) kort som kommer med den. SIM-kortet innehåller information till telefonen som gör det möjligt att ansluta till nätverket du använder. Innan du använder din telefon, måste du ställa in SIM-kortet.

Instruktioner

1 Bestäm din telefon bärare metod för registrering av SIM-kortet. Det mest typiska sättet att registrera ett SIM-kort är online via en webbplats, men vissa tjänsteleverantörer kan ha du ringa ett 800-nummer för att registrera telefonen.

2 Få IMEI-nummer på telefonen att SIM-kortet kommer att användas av. Du kan hitta detta genom att titta på baksidan av telefonen där batteriet är, eller genom att ringa # 06 # på telefonen.

3 Peka din webbläsare till hemsidan listas i startpaketet, eller ring numret som finns.

4 Förse företaget med information som kan inkludera ditt namn, aktiveringskod nummer, IMEI-nummer, adress, hemtelefonnummer eller e-postadress. SIM-kortet ska sedan aktiveras och klar för användning.

Tips

 • När SIM-kortet är registrerat, bör du kunna sätta in kortet i någon annan kompatibel med telefonens nät.

Hur man registrerar ditt SIM-kort på telefonen

June 20

Hur man registrerar ditt SIM-kort på telefonen


För ett SIM-kort för att känna igen en mobil enhet, måste flera villkor vara uppfyllda. Först måste telefonen stödja bärare av SIM-kortet som du använder, antingen i olåst form eller som en uppburen bäranordning och andra, måste du ha en aktiv kontrakt med SIM-kortsoperatören. För att avgöra om båda aspekterna är uppfyllda för att registrera ett SIM-kort vissa åtgärder måste följas.

Instruktioner

Registrera ett SIM-kort i telefonen

1 Kontrollera att SIM-kortet du försöker installera är en del av en aktiv kontrakt. Om SIM-kortet fungerar i din nuvarande telefon det är registrerat. Du kan också ringa SIM-kort företag fastställa giltighet. De flesta SIM-kort kommer att ha namnet på bäraren tryckt på kortet.

2 Ta reda på om telefonen du försöker använda stöds av bäraren. Ta ut batteriet ur telefonen och skriva ner tillverkarens namn och modellnummer finns på insidan klistermärke. Kontrollera bärare hemsida eller ring deras kundtjänst för att verifiera om telefonen stöds på deras nät. Om telefonen är olåst, kontrollera anropsfrekvensen för enheten via telefoner manual eller tillverkarens hemsida (850MHz eller 1900MHz) och kontrollera med din operatör att de stöder frekvensen (s) som används av enheten. I USA AT & T arbetar på 850MHz spektrum och T-Mobile är verksamt på 1900MHz alternativet.

3 Stäng av telefonen och lokalisera enheter SIM-kortplatsen. Typiskt kortplatsen finns under enheter batteri eller på en sida laddad kortplats. Följ diagrammet ligger intill SIM-kortplatsen för att korrekt installera SIM-kortet.

4 Slå på telefonen och vänta 15 till 20 sekunder för signalstyrka visas.

5 Gör ett utgående samtal och utföra ett inkommande samtal för att testa alla funktioner i SIM-kortet. Telefonen kommer automatiskt registrera kortet med enheten om det stöds av bäraren.

Hur man registrerar ett SIM-kort för en Cingular pay as you go telefon

August 14

Hur man registrerar ett SIM-kort för en Cingular pay as you go telefon


Du kan fortfarande köpa Cingular produkter från platser som eBay och online rabatt förbetald mobiltelefon butiker, men du kommer att behöva registrera SIM-kortet för en Cingular pay as you go telefon med AT & T Go telefon. SIM-kortet i din telefonkort håller inte bara din kontaktlista och SMS-meddelanden, men är också hur mobiltelefon leverantör vet att ge service till din telefon. Registrera ett SIM-kort är lätt.

Instruktioner

1 Ta SIM-kortet ur förpackningen, men inte "punch" kortet ur hållaren. SIM-kortet sätts i ett kreditkort storlek hållaren; den information du behöver för att registrera kortet är skrivet på hållaren.

2 Gå till AT & T: s trådlösa registreringssidan på nätet till den sida där du registrerar ditt SIM-kort med AT & T. Cingular är nu en del av AT & T.

3 Titta på den nedre streckkoden på SIM-korthållaren (det är också den längsta streckkoden på kortet). Läs numret som skrivs under den. Skriv in hela numret i SIM-kortet "Number" rutan på webbsidan. Klicka på knappen nere till höger som säger "Fortsätt".

4 Ange dina kontaktuppgifter på nästa skärm. Du kommer att kunna välja om du vill registrera ett kreditkort för automatisk påfyllning av dina minuter på den här skärmen också. När du är klar, klicka på knappen "Fortsätt". Vänta på nästa skärm för att ladda innan du fortsätter.

5 Ange ESN (elektroniskt serienummer) eller MEI (mobila elektroniska identifikationsnummer, som du kommer att ha beroende på telefonmodell) på nästa skärm. Du kan hitta dessa nummer i dokumentationen som medföljde Cingular pay as you go telefon eller ta ut batteriet och antalet kommer att listas på en tallrik på insidan av telefonen. Klicka på "Fortsätt."

6 Skriv ner telefonnumret som är tryckt på nästa skärm. Detta är ditt telefonnummer.

7 Punch ut SIM-kortet från korthållaren. Ta bort baksidan av telefonen och batteriet, om inte redan tagits bort och sätt i SIM-kortet i SIM-kortshållaren. Hållaren är en liten metallklämma --- det kommer att bli en symbol för ett SIM-kort eller en falsk SIM i det så att du vet om det är i telefonen. Se till att guldmetallsidan av den centrala delen av SIM-kortet är vänd nedåt in i telefonen. Byt ut batteriet och slå på telefonen. Det kan ta upp till 48 timmar för din tjänst för att börja.

Tips

 • Håll all information på SIM-korthållaren och ESN eller MEI av telefonen på ett säkert ställe. Detta kommer inte bara hjälpa dig om din telefon blir stulen, men om du vill ändra SIM-kortet till en ny telefon, all information kommer att vara där du kan hitta den.
 • Var försiktig när man köper SIM-kort eller används förbetalda telefoner med SIM-kort från auktionssajter eller genom radannonser. Om ett SIM-kort fortfarande är registrerad till någon annan eller associeras med ett konto stängt för utebliven betalning, kommer du inte att kunna registrera den för användning.

Hur man registrerar en pay as you go SIM-kort Online

September 6

Hur man registrerar en pay as you go SIM-kort Online


Om du är en mobiltelefon pay-as-you go abonnent, har du möjlighet att registrera ditt SIM-kort via Internet. När du registrerar ditt SIM-kort - som innehåller alla telefonens data, inklusive ditt telefonnummer och kontaktlista - kan du ringa och ta emot samtal. En registrerad SIM-kort ansluter dig till din operatör och online-registrering tar inte mycket tid.

Instruktioner

1 Placera SIM-kortet i din mobiltelefon. Slår på telefonen.

2 Gå till webbplatsen för din pay-as-you-go leverantör. Adressen ska visas i telefonens bruksanvisning. Beroende på din leverantör, kommer du att se en prompt som "Klicka här för att komma igång." Exakta ordalydelsen varierar.

3 Ange dina uppgifter. Fyll i registreringssidan med ditt namn och adress. Inkludera 0 i början av ditt mobiltelefonnummer.

4 Följ anvisningarna på nätoperatören hemsida. Dessa kommer att ta dig till den slutliga nätet steget i registreringsprocessen.

5 Vänta en bekräftelse textmeddelande. Din tjänsteleverantör kommer att skicka ett meddelande för att bekräfta framgångsrik registrering och aktivering av SIM-kortet. Om du inte får ett textmeddelande, kontakta din mobiltelefon leverantören direkt.