samsung vikbar blockera sms

Hur man kan blockera SMS på AT & amp; T

February 27

Om du inte har en mobiltelefon plan som du betala extra pengar för att inkludera obegränsad texter, kan textmeddelanden bli dyrt. Pengarna kan lägga upp speciellt snabbt om du skicka och ta emot texter ofta. Om du är en AT & T-kund kan du gå in på ditt onlinekonto och hantera din text meddelandeinställningar för att minska kostnaderna. Du kan också permanent blockera SMS-meddelanden helt och hållet.

Instruktioner

1 Logga in på ditt AT & T MyWireless onlinekonto. Om du inte har ett online-konto hos AT & T, kan du enkelt registrera ett använder din AT & T telefonnummer. Du kommer att behöva välja ett lösenord för att få ett konto.

2 Gå till "Meddelande Preferences" sidan ligger inom ditt MyWireless konto genom att klicka på sökfältet i det övre högra hörnet på skärmen och skriva i "Meddelandeinställningar". Du kommer att se en lista med sökresultat, inklusive en som säger "Registrera dig för Meddelandeinställningar." Klicka på länken och det kommer att ta dig till registreringssidan.

3 Ange din AT & T mobilnummer en gång, tillsammans med ett lösenord för att registrera din telefon och ange "Meddelandeinställningar" sidan. Webbplatsen kommer att skicka ett automatiskt textmeddelande som innehåller ett registreringsnummer för dig att ange för att få tillgång till sidan Meddelandet Inställningar.

4 Ange det femsiffriga registreringsnumret du har fått via SMS i rutan på nästa skärm, bredvid "registreringsnummer." Klicka på "Skicka". Du kommer nu att kunna komma in "Meddelandeinställningar".

5 Välj det alternativ som säger "Block" i rullgardinsmenyn bredvid där det står "Mobilnummer Control" på "Meddelandeinställningar" sidan. Om du också vill blockera alla textmeddelanden som skickats från e-postadress, kan du kontrollera att rutan också. Det ligger ovanför rullgardinsmenyn.

6 Klicka på knappen längst ner på sidan som säger "Skicka" när du är färdig ändringar. Detta kommer att stänga den "Meddelandeinställningar" sida och spara de ändringar du har gjort.

Hur man kan blockera SMS på en Blackberry Gemini

March 21

SMS (short message service) textmeddelanden ger en snabb metod för att utbyta information på telefonen utan att placera ett telefonsamtal. Företag använder också SMS för att marknadsföra sina varor och tjänster, oavsett om du begär annonserna. I själva verket, precis som med e-post, alla som har din SMS-adress eller mobilnummer kan spam telefonen med oönskade SMS-meddelanden. Det finns två sätt att blockera SMS på en Blackberry Gemini: använda brandväggen för att blockera alla meddelanden eller en tredje part app för att blockera specifika avsändare.

Instruktioner

björnbär Firewall

1 Gå till hemskärmen på din Blackberry Gemini. Använd spårhjulet för att välja och klicka på "Alternativ".

2 Välj "Säkerhet" och sedan "Brandvägg" från "Alternativ" skärm.

3 Sätt en bock bredvid "SMS" på alternativen brandväggs. Om du har Blackberry 5,0 operativsystemet, sätta en bock bredvid "Textmeddelanden" för att blockera alla inkommande SMS.

4 Rulla ned till "Undantag" om du vill tillåta vissa personer att skicka SMS.
Sätt en bock bredvid "Kontakter" så att alla dina kontakter att skicka SMS-meddelanden. Eller sätta en bock bredvid "Specifika adresser" för att endast tillåta vissa personer att skicka SMS.

5 Klicka på "Lägg till" om du väljer specifika kontakter. Välj "Lägg till e-postadress", "Lägg till telefonnummer" eller "Lägg till PIN-kod."

6 Ange önskad e-postadress, telefonnummer eller PIN-kod. Hit menyknappen och tryck på "Spara". Upprepa lägga processen tills du har inkluderat alla önskade undantag.

7 Spara dina inställningar. Din Blackberry Gemini kommer nu blockera alla SMS-meddelanden utom från dem på din undantagslista.

Blackberry App World

8 Navigera till Blackberry App World på din Blackberry Gemini telefon. Hit förstoringsglas för att ta upp sökfönstret och skriv "Block SMS."

9 Köp och ladda ner en av de program på listan.

10 Installera SMS blockerare och följ anvisningarna på skärmen för konfigurering.

Hur man kan blockera SMS telefonnummer på T-Mobile

August 17

Hur man kan blockera SMS telefonnummer på T-Mobile


Även appar är i stånd att blockera textmeddelanden och samtal kan T-Mobile kunder eliminera alla inkommande meddelanden via Mytmobile.com. Registrera dig för ett konto och du kommer att ha tillgång till ytterligare tjänster, inklusive meddelande och utlandssamtal blockering. Det är gratis att aktivera denna funktion, och det träder i kraft omedelbart.

Instruktioner

1 Gå till My.t-mobile.com/login och logga in med ditt mobilnummer och lösenord. Alternativt klicka på "Nytt till Mitt T-Mobile" för att skapa ett nytt konto.

2 Flytta markören till fliken "Hantera" och klicka på "planer och tjänster."

3 Välj "Block text- och bildmeddelanden (SMS och MMS) Endast."

4 Klicka på "Ändra Services" för att bekräfta.

Tips

  • Om du måste blockera specifika nummer, installera ett samtal filtrering app från Market.
  • Att blockera ett inkommande samtal, gå till samtalsloggen genom att hålla fingret ner på en rad och klicka på "Lägg till Blocklist." Det här alternativet är inte tillgängligt på alla smartphones.

Hur man kan blockera SMS med T-Mobile

December 13

Hur man kan blockera SMS med T-Mobile


Inaktivera meddelandetjänster på T-Mobile-konto är enkelt och snabbt; du kan göra det när du loggar in på din My-T-Mobile-konto från en dator med tillgång till Internet. Även om det är ett bekvämt och effektivt sätt att kommunicera med människor runt omkring dig, kan SMS vara problematiskt om det leder till extremt höga månatliga räkningar, du börjar få irriterande oönskade textmeddelanden, eller det börjar bli ett verk eller skoldagen distraktion. I situationer som dessa, kan du använda T-Mobile budskap-blockerande funktion.

Instruktioner

1 Gå till My T-Mobile webbplats och logga in på ditt T-Mobile-konto genom att klicka på "Logga in" i det övre högra hörnet. Om kontot inte är registrerat på nätet, klicka på "Registrera dig" i stället och ange lämplig kontoinformation.

2 Välj fliken "Hantera" och sedan sväva över "planer och tjänster."

3 Välj "Meddelanden" under fliken planer och tjänster.

4 Rulla ned till meddelandeundermenyn.

5 Klicka på den gröna knappen "Add" bredvid antingen "blockera text- och bildmeddelanden" eller "blockera alla meddelanden." Den förstnämnda kommer att blockera både SMS och MMS (bild eller media) bara meddelanden, medan den senare kommer att blockera dem tillsammans med e-post och snabbmeddelanden. Skicka vart och ett av dessa meddelanden kostar lika mycket som en traditionell textmeddelande, så om du vill ha några extra meddelande avgifter alls, bör du välja "blockera alla meddelanden."

6 Kontrollera ditt val och klicka sedan på "Spara".

SMS-meddelanden kommer nu att blockeras på ditt konto.

Hur man kan blockera SMS på Android-telefoner

April 18

Hur man kan blockera SMS på Android-telefoner


Många Android användare kritisera "kortmeddelandetjänst", eller SMS, som en källa till oönskad spam. Över hela världen har oönskad SMS blivit en betydande störning. Mängden av dessa oönskade texter har ökat till följd av mobil kommunikation fortsatta bom. Ändå förbättringen i smartphone teknik har en ljus sida: en våg av ansökningar som syftar till att effektivisera mobil användning genom att blockera angivna SMS-meddelanden. Dessa program är enkla att använda, och du kanske inte behöva betala för att få tillgång till dem.

Instruktioner

SMS Block av Optinno

1 Här hittar du gratis app, som blockerar oönskade spam, för din Android. Webbplatser som Android Market och AppBrain gör det lätt tillgängliga. För att komma åt appar på Android Market, först registrera din smartphone med webbplatsen.

2 Ladda ner programmet till din telefon. De flesta webbplatser ger dig två sätt att göra detta: Du kan ladda ner webbplatsens webbinstalleraren att direkt sätta appen på din telefon, eller platsen kommer att erbjuda en QR-kod. Om du vill använda den senare metoden, öppna Android streckkodsläsare, sedan skanna QR med telefonen.

3 Klicka på programmets ikon på din Android för att öppna den.

4 Klicka på "Inställningar," och ange "1" för den amerikanska telefon landskod. Denna åtgärd kommer att starta appen SMS-blockerande kapacitet.

Ring Blocker

5 Prova Call Blocker, en annan gratis program. Det bars oönskade samtal samt SMS. Följ steg 1 till 3 från 1 § "SMS Blocker av Optinno" ovan för att starta.

6 Tryck på "svarta listan" -knappen, och lägga till ett nummer som ofta skickar osökt SMS. Denna åtgärd block som nummer från att skicka ytterligare meddelanden.

7 Klicka på "Privacy Eraser" för att radera alla meddelanden som skickas av svartlistade nummer från din telefon. Detta steg aktiverar Call Blocker och kommer att stoppa oönskade SMS.

SMS Blockering Produkter

8 Köp Privacy för Android, tillgänglig från cellularitet. Denna produkt upprättar en profil för Android användare, så att du kan acceptera eller förkasta SMS när de anländer. Instruktioner för att ladda ner Privacy anländer när du köper den. Öppna programmet, klicka på "SMS Control" och sedan "Avvisa SMS från blockeringslistan." Tryck på "Edit Blacklist" och sedan lägga till den oönskade telefonnummer. Hit "Ange nummer" för att slutföra åtgärden.

9 Köp Anti SMS Spam Pro, som bärs av AppBrain. Följ steg 2 och 3 för "SMS Block av Optinno" efter inköp av appen. Det har lösenordsskydd och runt dygnet teknisk support för användare. Det kan dock komma i konflikt med andra program på Android som är baserade på SMS funktion. Instruktioner om hur du använder programmet finns på köpet.

10 Utnyttja Extreme Call Blocker Droid, som finns att köpa från Android Market. Appen, med en tung fokus på smartphone användarnas privatliv, har nyligen blivit kompatibel med Android 2.3. Följ steg 2 och 3 för "SMS Blocker av Optinno" för att installera appen på din telefon. Ytterligare anvisningar ges endast till dem som köper produkten.

Hur man kan blockera SMS i Android

April 30

Android mobiltelefoner är förinstallerad med en ansökan om att hantera och visa SMS eller text, meddelanden. Om du inte vill ta emot textmeddelanden eller om du hellre vill använda ett annat program för att hantera dina SMS-meddelanden, kan du stänga av textmeddelandet programmet i din Android-telefon. Om du inaktiverar det inbyggda SMS ansökan, får du inte eller kunna skicka textmeddelanden om du inte installerar en tredje part ansökan.

Instruktioner

1 Välj "Meddelanden" från huvudskärmen.

2 Välj "Meny" för att öppna meddelandemenyn.

3 Välj "Inställningar" från meddelandemenyn.

4 Knacka "Auto-Hämta" för att avmarkera alternativet och stänga av den.

5 Tryck på "Meddelanden" för att avmarkera meddelanden och stänga av dem.

Hur blockera inkommande SMS Tillfälligt

March 27

Textmeddelanden eller SMS är ett snabbt och enkelt sätt att hålla kontakten med människor. Ibland kan meddelandena bli irriterande särskilt om de reklambudskap. Det är möjligt i de flesta fall att blockera SMS tillfälligt.

Instruktioner

1 Överväga att blockera inkommande SMS-meddelanden från en avsändare. Detta är oftast det bästa man kan göra om irriterande meddelanden är alla kommer från samma avsändare.

2 Svara STOPP till oönskade marknadsföringsbudskap. Detta kommer vanligtvis att ta bort dig från deras textlista.

3 Kontrollera bruksanvisningen för din telefon. Vissa telefoner har ett sätt att blockera SMS.

4 Sök på nätet för speciella koder som du kan använda för din telefon eller tjänstleverantören för att stoppa inkommande SMS-meddelanden. Du slår dessa koder på din telefon som du skulle en vanlig telefonnummer. Du kommer vanligtvis att få en bekräftelse text om koden fungerade.

5 Kontakta kundtjänst för tjänsteleverantören. Vissa flygbolag kommer tillfälligt blockera ditt SMS förmågor. Vissa tjänsteleverantörer kan ta ut en avgift för denna tjänst.

6 Tänk på att ta textmeddelanden från din serviceplan om du sällan använder den. Detta kommer förmodligen att spara lite pengar.

Tips

  • Det finns vissa program som finns tillgängliga för att blockera oönskade SMS-meddelanden. Dessa nedåt laddningsbara program kräver en Internet kapabel telefon att använda dem. Vissa tjänsteleverantörer kan blockera dig från att hämta dessa program.
  • Ge aldrig ditt mobiltelefonnummer till företag på nätet. Dessa företag kommer ibland att skicka dig marknadsföringstexter eller sälja din information till andra företag.

Problem med SMS-meddelanden på en Samsung Instinct

July 12

Short Message Service (SMS) problem med din Samsung Instinct kan göra det svårt att kommunicera med andra människor. SMS-meddelanden, mer känd som textmeddelanden, kan skickas till alla 10-siffrigt trådlösa telefonnummer eller e-postadress. Några problem med SMS-meddelanden i telefonen är faktiskt inte problem, och de flesta som är kan lösas snabbt.

Teknologi

SMS är begränsade till 160 tecken, inklusive siffror, bokstäver och skiljetecken. Om ett textmeddelande överskrider denna gräns, är ett andra meddelande som skapats för resten av meddelandet. Om meddelandet överstiger 320 tecken, är en tredje meddelande skapas och så vidare tills meddelandets innehåll är inrymda. Ett textmeddelande som tar upp mer än ett meddelande är stympad och kommer fram till sin destination i fragment. Vissa användare antar att det är något fel med deras enhetens textmeddelanden funktion när detta händer. Problemet ligger med tekniken i dessa fall, inte telefonen eller trådlösa leverantör. Instinct stödjer flera meddelandetjänster plattformar, inklusive SMS och MMS.

nätverk

Ibland kan din leverantör av trådlösa tjänster nätverk utlösa förödelse på Samsung Instinct s SMS-funktionen. Stormigt väder, strömavbrott och överdriven nätverkstrafik kan orsaka ett textmeddelande till antingen gå vilse i sändning eller ta en lång tid för att nå sin destination. Om detta händer, alla telefonens nätverks beroende funktioner lida. Om dina textmeddelanden vilse i transit under dessa omständigheter, kommer de sannolikt anländer efter situationen är löst.

alternativ

Om din Samsung Instinct SMS meddelande problemen kvarstår, överväga att använda enhetens Multimedia Messaging Service meddelande eller snabbmeddelandefunktioner. MMS stöder text, bild, ljud och videoinnehåll, och till skillnad från SMS-meddelanden, inte har en 160-tecken begränsning. Men MMS har en filstorlek för video, tal och bildinnehåll. Snabbmeddelanden är ett sätt att skicka korta textmeddelanden via en Internet-anslutning till en tredje part klient, såsom Yahoo, AOL eller Microsoft. Dessa meddelanden liknar cellbaserad textmeddelanden, men kräver att du och den person som du kommunicerar att anslutas till separata snabbmeddelanden konton med samma tredje part klient.

överväganden

Utrustad med 32 MB internt minne, kan Samsung Instinct att ge dig problem med textmeddelanden eftersom det har slut på minne. Om du använder telefonen i stor utsträckning för sin sms-kapacitet, kan meddelandena bygga upp och upptar en hel del av enhetens tillgängliga minne. Den Instinct levereras med en kortplats som stöder microSD och microSDHC-kort upp till 32 GB utökat minne, vilket ger dig mer än tillräckligt för att ta emot och lagra inkommande och utgående SMS-meddelanden. Om du anger fel 10-siffriga trådlösa telefonnummer eller felaktig e-postadress, kommer SMS-meddelanden returneras som obeställbart eller anländer till fel destination.

Hur man kan blockera ett inkommande SMS på Android

March 19

Hur man kan blockera ett inkommande SMS på Android


tredjepartsutvecklare har skapat appar för Googles Android-operativsystem som gör det möjligt för användare att öka funktionaliteten i sin enhet gratis. En tillämpning, svartlista, kan du blockera meddelanden och samtal från särskilda nummer. Handcent SMS, en annan fri app, expanderar på Android lager meddelandesystemet med teman och nya funktioner, som möjligheten att blockera SMS. Men varken app helt blockerar meddelande dock. Istället de tar bort meddelanden och dölja eller ta bort meddelanden så att du inte ser dem. Meddelandena kommer fortfarande anses emot av transportören med tillämpliga avgifter om du inte har en obegränsad meddelanden plan. Det enda sättet att helt blockera ett nummer är genom din operatör.

Instruktioner

Svartlista

1 Tryck på "svarta listan" -fliken på huvudsidan av Blacklist app.

2 Tryck på "Meny" -knappen och välj "Lägg till ny lista."

3 Ange ett namn för den kategori av meddelanden som du vill blockera, såsom telefonförsäljare eller ex-make.

4 Tryck på nyskapade kategori.

5 Tryck på menyknappen och välj "Lägg till." Välj att lägga till ett nummer från samtals, meddelanden eller kontakter. Du kan också lägga till ett nytt nummer.

6 Välj eller ange det nummer du vill blockera.

7 På "Block meddelande" och sedan "OK".

8 Tryck på bakåtknappen för att återgå till huvudsidan för appen. Tryck på knappen "Off" bredvid den svarta listan kategori att slå blockera vidare.

Handcent SMS

9 Inaktivera meddelanden från Android Meddelanden genom att trycka "Meddelanden" klicka på menyknappen och sedan välja "Inställningar" och avmarkera "Meddelanden" rutan. Utan att vända denna funktion, kommer du fortfarande se textmeddelanden i normal Messaging app, även om de är blockerade.

10 Välj en person att blockera i Handcent SMS genom att trycka och hålla fingret över deras namn. Detta kommer att ta upp en ny meny.

11 Tryck på "svarta listan" och sedan "OK" för att bekräfta blocket. Du kommer inte längre se meddelanden från detta nummer som appen kommer att göra dem osynliga.

Mobiltelefon Carrier

12 Blockera textmeddelanden på Verizon Wireless genom att logga in på ditt konto på Verizonwireless.com. Klicka på "Mina tjänster" och välj sedan "Spam Controls". Lägga till numret eller numren du vill blockera och klicka på "Skicka". Blockerade siffror måste förnyas varje 90 dagar eller de kommer att löpa ut.

13 Blockera textmeddelanden via AT & T genom att registrera dig för "smarta gränser" för $ 4,99 per månad service. Du kan göra detta genom att välja "Smart Gränser" från rullgardinsmenyn "Wireless". Efter registreringen, klicka på "blocknummer" och ange numren som du vill blockera.

14 Blockera meddelanden på Sprint genom att skicka en text till "9999" med ett meddelande som innehåller "block" följt av ett mellanslag sedan numret.

Tips

  • Kontakta specifik bärare om du har problem med att trakassera eller hota textmeddelanden. Vissa flygbolag kommer att erbjuda gratis blockering med sådana fall.

Hur man kan blockera ett SMS på Android 2.3

February 15

SMS, som står för short message service, är ett annat namn för textmeddelanden som du får på din Android-telefon. Alla som har ditt telefonnummer och tillgång till en SMS tjänst kan skicka meddelanden till telefonen om du vill ta emot dem eller inte. Android 2,3 operativsystemet inte har en inbyggd metod för att blockera oönskade SMS-meddelanden. Du måste installera en app från Marketplace att blockera SMS-meddelanden.

Instruktioner

1 Navigera till Android Marketplace på din Android-telefon. Hit förstoringsglas för att ta upp sökfönstret och skriv "Block SMS."

2 Tryck på orden "Block Textmeddelanden" på resultatskärmen för att få upp en lista över samtals blockerare program. Välj och installera ett av de program på listan. Några av de program är gratis och en del har en liten avgift.

3 Starta och konfigurera SMS-blockerare enligt anvisningarna på programvaran. Programvaran gör att du kan ange hur du vill blockera SMS samtal, om att inrätta en svart lista, blockera SMS från vissa nummer men tillåter telefonsamtal eller blockera både SMS och samtal från vissa nummer.