sista os till blackberry

Lägga till en ny OS till BlackBerry 8310 Rogers

June 2

Lägga till en ny OS till BlackBerry 8310 Rogers


Lägga den senaste operativsystemet (OS) till din BlackBerry 8310 påskyndar telefonanvändning och minskar fel och inkonsekvenser som finns med äldre operativsystem. BB OS 4.5 är den sista OS för BlackBerry 83xx, medan nyare telefoner har nu BB OS 6. BlackBerry 8310 uppdateras inte längre och så OS 4.5.0.187 är den slutliga versionen av programvaran släpps för enheten. Du kan lägga till alla operativsystem till Rogers enhet, oavsett vad ursprunget av operativsystemet.

Instruktioner

1 Navigera till BlackBerry nedladdning för O2 sida (se Resurser). O2 släppt den slutliga OS för 8310. Välj din telefon från rullgardins klicka på "Nästa" och sedan klicka på "Download". Dubbelklicka på filen när nedladdningen är klar och följ instruktionerna på skärmen.

2 Navigera till ladda ner programvara för BB supportsidan och ladda ner "BlackBerry Desktop Software v4.6," denna version krävs och är inte frivilligt. Dubbelklicka på filen när nedladdningen är klar och följ instruktionerna på skärmen.

3 Ladda ner CrackMem från Crackberry bästa ställena. Dubbelklicka nedladdningen sedan extrahera ansökan inne.

4 Anslut din BlackBerry 8310 till datorn via Universal Serial Bus och vänta på "Desktop Manager" för att automatiskt öppna. Stäng programmet när den har öppnat. Dubbelklicka CrackMem välj sedan 8310 operativsystemet bland alternativen till vänster.

5 Klicka på "Bekräfta Operativsystem Selection." Kontrollera eventuella alternativ som du vill använda för din OS-installation och se till att du kontrollerar "Ta bort Vendor.xml" eftersom detta är ett viktigt steg.

6 Klicka på "Utför Selection" och sedan på "OK". Klicka på "Desktop Manager" och vänta på att ditt operativsystem för att automatiskt börja installera. Vänta OS för att lägga till din BlackBerry 8310.

Hur man laddar ner filmer från Frostwire till BlackBerry

July 6

Frostwire är en juridisk och gratis video-sharing webbplats som erbjuder ett litet program för nedladdning. Den Frostwire programmet är kompatibelt med iTunes; emellertid betyder Frostwire inte erbjuda mobil versioner av Frostwire ansökan. Man laddar ner filmer från Frostwire och använda dem på en BlackBerry-enhet, installera Frost program på en dator, ladda ner filmer på datorn och sedan överföra video till din enhet medan BlackBerry är ansluten till datorn.

Instruktioner

1 Öppna en webbläsare och navigera till frostwire.com.

2 Klicka på "Download" knappen och spara filen till din hårddisk.

3 Klicka på den nedladdade filen för att installera Wire till datorn. En gång installerat, öppnar Wire.

4 Söka efter och välja filmer att ladda ner. Hämta dina valda videor och spara filerna på din hårddisk.

5 Anslut BlackBerry till en ledig USB-port på datorn med USB-kabeln som levereras med enheten. Se till att Manager BlackBerry Desktop inte körs på datorn. Enheten registrerar sig som en USB-enhet på datorn, och en uppmaning visas på BlackBerry frågar om du vill använda masslagringsläget.

6 Bläddra till och välj "Ja" på BlackBerry. Tryck på styrkulan eller styrplattan. Enheten går masslagringsläget, vilket gör det möjligt för BlackBerry att noteras på datorn som en flyttbar enhet.

7 Högerklicka på "Start" -knappen Windows på datorn och öppna Windows Explorer.

8 Navigera till den nedladdade Frostwire videor.

9 Tryck och håll "Ctrl" och klicka på varje videofil som ska överföras.

10 Högerklicka på en av de valda videofiler och klicka på "Kopiera".

11 Klicka på "BlackBerry flyttbar enhet" post i den vänstra navigeringsfönstret i Windows Explorer. Mappen BlackBerry-enheten öppnas.

12 Klicka på mappen märkt "BlackBerry" i den högra rutan i Utforskaren.

13 Klicka på "Video" mapp för att öppna mappen i den högra rutan.

14 Högerklicka i "Video" mapp i den högra rutan och välj "Klistra in". Videofiler överförs till BlackBerry.

Hur du kopplar Jawbone till BlackBerry

May 21

Den eleganta designen av Jawbone Bluetooth headset skiljer dem från andra Bluetooth-headset. En Jawbone headset med BlackBerry-smarttelefonen skapar en perfekt kombination av stil. Naturligtvis måste du ansluta headsetet eller koppla det till BlackBerry innan du kan börja använda den. Alla käkben har ett allmänt sätt av parning till en mobiltelefon, så att de är redo att användas på några minuter.

Instruktioner

1 Ladda Jawbone helt innan du försöker para ihop headsetet till BlackBerry.

2 Sätt Jawbone i "Pairing Mode." Tryck och håll Noise Shield-knappen på den ursprungliga Jawbone, den Noiseassassin-knappen på Prime eller talknappen på ikonen tills lysdioden börjar blinka rött och vitt. Vid varje typ av headset, är knappen den största på utsidan av headsetet.

3 Tryck på BlackBerry knappen på telefonen. Detta är knappen till vänster om styrkulan.

4 Bläddra till och välj "Ställ in Bluetooth" alternativet.

5 Tryck på BlackBerry knappen och välj "Aktivera Bluetooth."

6 Tryck på BlackBerry-knappen igen och välj "Lägg till enhet."

7 Välj "Sök efter enheter härifrån" och vänta på enheter som hittas.

8 Välj Jawbone enhet som visas efter sökningen avslutar.

9 Skriv in Jawbone lösenordet, som är "0000," för att avsluta para de två enheterna.

Lägga till BlackBerry teman med en Mac

July 9

Lägga till BlackBerry teman med en Mac


Blackberrys är i huvudsak små datorer och de kan göra nästan vad som helst en full storlek dator kan. De kan spela musik, emot e-post och även surfa på webben. BlackBerry är så anpassningsbar att du kan även ändra sitt tema genom att helt enkelt att veta din väg runt en Mac-dator.

Instruktioner

Hitta ett tema

1 Välj ett tema från en BlackBerry tema webbplats. Det finns många BlackBerry webbplatser där ute som erbjuder teman bland många andra saker. BlackBerry officiella hemsida och Crackberry.com är bland några av de mest populära webbplatser för BlackBerry teman.

2 Hämta temat. Det kommer att ladda ner till mappen Hämtade filer.

3 Kopiera tema du hämtade till skrivbordet. Klicka bara på mappen och dra den till skrivbordet startskärmen.

Nedladdning av Blackberry Desktop Manager

4 Öppna webbläsaren val och gå till www.blackberry.com.

5 Välj det land du bor i längst ned på skärmen.

6 Klicka på "Software" längst upp på skärmen.

7 Titta på den vänstra sidan av skärmen och klicka på fliken BlackBerry Desktop.

8 Du kommer att se rutan förklarar BlackBerry Desktop Manager längst upp på sidan. Två alternativ kommer tillgänglig för dig. Man säger "Ladda ner PC" och den andra säger "Ladda ner Mac." Klicka på "Hämta för Mac" -knappen.

9 Klicka på "Download" på nästa sida.

10 Ett fönster kommer att dyka upp. Följ instruktionerna på skärmen tills BlackBerry Desktop Manager är installerat på din dator.

Att sätta tema på din Blackberry

11 Koppla in din BlackBerry smartphone via en USB-kabel till datorn.

12 BlackBerry Desktop Manager öppnas automatiskt.

13 Klicka på "Program" på toppen av BlackBerry Desktop Manager.

14 Klicka på knappen "Installera / Ta bort program" längst ned på menyn.

15 Klicka på "+" ( "Lägg till applikation") höger under skärmen.

16 Klicka på "Desktop" fliken på sidan av fönstret.

17 Bläddra igenom filerna och välj mappen tema är i Klicka på "Öppna" och temat kommer att laddas ner till din BlackBerry. det kommer att vara redo att använda nästa gång du slår på din BlackBerry.

Så här importerar Outlook-kontakter till Blackberry Curve

July 28

Så här importerar Outlook-kontakter till Blackberry Curve


BlackBerry mobiltelefoner har utvecklat en mycket lojal följande av användare som älskar enkel meddelandefunktioner. Microsoft Outlook har också hängivna användare av datorprogramvara för hantering av e-post, kontakter och kalendrar. Om du har viktiga kontaktdata lagras i Outlook, kan du importera den till en BlackBerry telefon som kurvan.

Instruktioner

1 Logga in på ditt BlackBerry Internet Service-konto på nätet. När du loggat på, klicka på länken för "Adressbok".

2 Välj "Import" från navigeringsfältet. Klicka på "Bläddra" -knappen och hitta din Outlook-kontakter "CSV-fil.

3 Klicka på filen för att markera den och klicka på "Öppna". Klicka på "Lägg till" och det är det, kommer dina Outlook-kontakter importeras till BlackBerry Internet Service adressbok och tillgänglig på din Curve.

Hur ansluta Yahoo! till BlackBerry

July 30

BlackBerry används ofta för att organisera användarens schema, meddelanden och kontakter. När BlackBerry kan synkroniseras med en stationär eller bärbar dator, och konfigurerad för att ansluta med olika e-post, kalender och kontakter. En av de webbaserade program som BlackBerry kommer att ansluta till och synkronisera med Yahoo. Du kan ansluta till Yahoo och synkronisera dina kontakter och schemalägga till och från BlackBerry-enheten. För att ansluta till Yahoo, måste Manager BlackBerry Desktop installeras på datorn.

Instruktioner

1 Öppna Manager på synkronisering dator BlackBerry Desktop.

2 Anslut BlackBerry till en ledig USB-port på datorn med USB-kontakten kabeln. BlackBerry registrerar sig och är noterat i stationära datorer.

3 Klicka på knappen "Synkronisera." Synkroniserings öppnas.

4 Klicka på "Synkronisering" i den vänstra rutan på skrivbordet manager.

5 Klicka på "Synkronisering" -knappen för att konfigurera synkroniseringsprocessen. Synkronisering konfigurationsguiden startar.

6 Markera kryssrutan framför kryssrutan "Adresser" och klicka på "Inställningar" för att konfigurera synkronisering dina Yahoo-kontakter. En lista över tillgängliga program öppnas.

7 Klicka på "Yahoo" i listan och klicka sedan på "Nästa".

8 Klicka på "Two-Way Sync" i avsnittet "Synkronisera Direction" synkronisera till och från BlackBerry-enheten. Välj en enkelriktad synkronisering möjlighet att skicka data endast till BlackBerry eller från BlackBerry. Klicka på "Nästa". Synkronisering konfigurationsskärmen åter öppnas.

9 Markera kryssrutan framför "Kalender" för att konfigurera synkronisering med Yahoo kalender. Klicka på "Inställningar".

10 Klicka på "Yahoo" från listan över kalenderprogram och klicka på "Nästa".

11 Välj startdatum och slutdatum för att synkronisera med kalendern och klicka på "Nästa".

12 Klicka på "Finish." Skrivbordet Manager är nu konfigurerad för att synkronisera din BlackBerry med din Yahoo-konto.

13 Klicka på kryssrutorna framför "kalenderdata Synkronisera" alternativ "Synkronisera adressdata" och och klicka på "Synkronisera" -knappen. Din BlackBerry ansluter med Yahoo och synkroniserar data.

Hur vill överföra kontakter till Blackberry

August 6

BlackBerry-telefoner kan du hantera din telefonbok. Manuell inmatning kontakter gång på gång i BlackBerry kan vara en mödosam process. Däremot kan du överföra kontakter för att påskynda processen. Du kan överföra kontakter från Outlook-programmet eller så kan du överföra kontakter som sparats på SIM-kortet.

Instruktioner

Överföra kontakter från datorn

1 Kontrollera att du har installerat Desktop Manager programvara för BlackBerry Internet E-post (BIE). Om du behöver installera, se avsnitt 3 nedan.

2 Anslut din BlackBerry till datorn med USB-kabeln.

3 Klicka på ikonen för BlackBerry Desktop på datorn (om det inte finns någon ikon, går du till "Start> Program> BlackBerry Desktop Manager.")

4 Klicka på menyalternativet för "Synkronisera."

5 Markera kryssrutan för att "Synkronisera kalenderuppgifter", som kommer att kopiera dina Outlook-kontakter.

6 Välj "Synkronisera nu" och se till att synkroniseringsförloppsfönster visas.

7 Kontrollera att framsteg fönstret stängs när du är klar överföra kontakter.

8 Klicka på "Adressbok" -ikonen på din BlackBerry för att kontrollera att du ordentligt överfört dina kontakter.

Överföra kontakter från SIM-kortet

9 Klicka på ikonen "kontakter" på huvudskärmen i BlackBerry.

10 Tryck ner på knappen "Meny" för att få upp alternativen.

11 Välj "SIM-telefonbok."

12 Bläddra till och välj den kontakt som du vill överföra till BlackBerry eller välj alternativet "överföra alla kontakter."

13 Klicka på "Lägg till kontakter" när popup-fönster visas.

Installera Programvaru

14 Sätt i cd-skivan som medföljde BlackBerry till datorn och klicka på "Nästa".

15 Klicka på "Typisk" installation.

16 Klicka på "Integrera med en personlig e-postkonto."

17 Välj de objekt (till exempel kontakter, adress server) som du vill installera från ditt e-postkonto och klicka på "Install".

18 Klicka på "Finish" och anslut din BlackBerry till datorn för att starta överföringen (se avsnitt 1 ovan).

Hur att överföra kontakter från HTC till BlackBerry

August 8

Hur att överföra kontakter från HTC till BlackBerry


För att göra en direkt överföring av dina kontakter från en telefon till en annan, kan du använda din gamla SIM-kortet och sätta in det i den nya telefonen. Om detta inte är ett alternativ, kan du överföra dina kontakter genom att synkronisera båda telefonerna med Microsoft Outlook på din dator. Lyckligtvis kommer både HTC smartphone och BlackBerry synkronisera. Du behöver bara ha BlackBerry Desktop Software och HTC: s Sync.

Instruktioner

Synkronisera HTC till Outlook

1 Installera HTC Sync på datorn. HTC Sync Installer är på microSD-kortet som medföljde telefonen. Annars hämta det från HTC: s webbplats.

2 Kör HTC Sync på datorn och ansluta enheten med en USB-kabel. Guiden Synkroniseringsinställningar kommer att lansera den första gången du synkroniserar.

3 Välj Outlook som det program som du vill synkronisera. Välj "Kontakter" från kategorierna som ska synkroniseras. Klicka på "Nästa" och kontrollera andra inställningar. Klicka på "Finish." Dina kontakter kommer att synkroniseras i båda riktningarna mellan Outlook och din HTC-telefon.

Synkronisera BlackBerry till Outlook

4 Installera Manager BlackBerry Desktop.

5 Anslut din BlackBerry till datorn. Öppna BlackBerry Desktop Manager.

6 Klicka på "Synkronisera". Klicka på "Konfigurera" och välj "Synkronisering."

7 Markera kryssrutan bredvid Microsoft Outlook. Klicka på "Inställningar". Klicka på "Microsoft Outlook" under menyn "tillgängliga skrivbords Applications". Klicka på "Nästa".

8 Gör nödvändiga förändringar under synkroniseringsalternativ. Klicka på "Nästa". Klicka på "Finish." När båda synkroniseringar är klar kommer data från din HTC-telefon överföras till BlackBerry.

Lägga till musik till BlackBerry Curve

September 16

Lägga till musik till BlackBerry Curve


Smartphones är mycket snabbt ersätter mediaspelare som iPod och MP3. BlackBerry Curve kan fungera som din mediaspelare, motverkar behovet av att packa din iPod i ryggsäcken eller portföljen. Varför bära två enheter när du behöver bara en? Nu, för att överföra dina favoritlåtar på din BlackBerry.

Instruktioner

Lägg musik via USB

1 Anslut din BlackBerry Curve till datorn genom att ansluta "Mini-USB" sidan av telefonens USB-kabeln till BlackBerry, och koppla in "USB" sida av kabeln till datorn.

2 Välj "Media Transfer" alternativet i dialogrutan som dyker upp när BlackBerry är ansluten till datorn. Detta gör det möjligt att överföra DRM-skyddade filer.

3 Skriv in något lösenord krävs och hitta din BlackBerry på datorn; Det bör nu att dyka upp som en flyttbar hårddisk på datorn.

4 Leta upp dina musikfiler på datorn, markera dem och dra och släppa in din BlackBerry mapp på din dator.

Lägg till musik Via BlackBerry Desktop Software

5 Se till att du har den senaste versionen av BlackBerry Desktop Software ned och installeras på din dator.

6 Anslut din BlackBerry Curve till datorn med USB-kabel.

7 Välj "Media Transfer" alternativ som dyker upp på din BlackBerry.

8 Öppna BlackBerry Desktop Software på datorn.

9 Klicka på "Music" och välj "All Music" eller specifika musikbiblioteket som du vill kopiera över till BlackBerry-enheten och klicka på "Sync".

Tips

  • Kom ihåg att ordna själv hålla mappar ovanpå varandra så att du vet var filerna kommer ifrån och gå till.
  • Använd fabriksinstallerade Media Player för att spela upp musik.
  • Använd inte klippa och klistra-funktionen som kommer att flytta musikfiler från datorn till björnbär. Du behöver bara kopiera dem inte flytta dem.

Hur vill överföra adressboken till Blackberry telefon

February 2

Hur vill överföra adressboken till Blackberry telefon


Överför Adressbok från valfri telefon till din Blackberry telefon med tips och förfaranden från den här artikeln. Jag tillbringade flera dagar och nätter räkna ut en metod för att överföra adressbok från min Sony Ericsson W810i till Blackberry 8820. Efter att ha provat olika metoder, jag nått framgång i att få alla mina kontakter överförs med minimal ansträngning. Jag har försökt att beskriva proceduren här.

Bedöm min artikel i enlighet med dess effektivitet. Tack på förhand.

Instruktioner

1 Hur vill överföra adressboken till Blackberry telefon

SOURCE telefon till PC-anslutning

Anslut Sony Ericsson (eller annan telefon) datakabel till datorn på USB-port och telefonen. Säkerhetskopiera hela din adressbok på din dator. Filen sparas på datorn kommer mestadels att ha en filändelsen ".csv" Obs: Du kan använda flera metoder för att göra detta. Du kan använda Bluetooth-anslutning i stället för trådbunden anslutning. I mitt fall har jag funnit att den trådburna anslutningen arbetade på ett tillförlitligt sätt.

2 Hur vill överföra adressboken till Blackberry telefon


Föra över till PC KOMPLETT

Koppla bort datakabeln från datorn när du överför hela adressboken till din dator. Adressboken filen kommer sannolikt att ha en ".csv" förlängning. I mitt fall filnamnet är "Whole Phonebook.vcf"

3 Hur vill överföra adressboken till Blackberry telefon


Ladda ner och installera ABC Amber vCard Converter

Gå till webbplatsen http://www.processtext.com/abcvcard.html och ladda ner och installera programvara ABC Amber vCard Converter. Denna programvara krävs för att omvandla den ".csv" fil till en ".ipd" fil igen av Blackberry telefoner.
Kör installationsfilen och installera programvara.

4 Hur vill överföra adressboken till Blackberry telefon


ABC Amber VCARD Gå igenom

En gång installerat, öppnar ABC Amber Vcard ansökan. Gå till Arkiv >> Öppna och markera filen "Whole Phonebook.vcf". Nu kommer du att se alla namn från din adressbok på kolumnen längst till vänster. Var och en av dessa namn innehåller respektive detaljer som du kan visa genom att dubbelklicka.

5 Hur vill överföra adressboken till Blackberry telefon


lingsförfarande

Markera alla kontakter - Använd Shift och mus metod. Klicka på Blackberry telefon programikonen som inringade i bilden som visas. Ange ett filnamn och spara filen. Den här filen kommer att sparas med en förlängning ".ipd" som är erkänd som en björnbär förlängning. I mitt fall denna fil är "Blackberry_contacts.ipd".

6 Hur vill överföra adressboken till Blackberry telefon


BlackBerry Desktop Manager

Anslut din BlackBerry telefonen till datorn med den medföljande datakabeln. Öppna Manager programvara Blackberry Desktop och klicka på "säkerhetskopiering och återställning" länken.

7 STORE adressboken till BLACKBERRY

Välj "Återställ" för att återställa filen "Blackberry_contacts.ipd" filen till din Blackberry. Följ instruktionerna på skärmen och du är klar!
Stäng Manager Desktop och klicka på "Säker borttagning" för att koppla enheten från datorn.

Du är klar att gå!

Tips

  • Säker Ta bort alla USB-ansluten hårdvara.
  • Medan återställa kontakter, GÖR Blackberry Desktop Manager inte erbjuda ett sätt att hålla tidigare telefonkontakter. Dina tidigare kontakter kommer att ersättas med nya kontakter.