Spåra arbetare med gps

Problem med GPS för markundersökningar

July 8

Problem med GPS för markundersökningar


Global Positioning System, eller GPS, använder teknik satellitsignaler för att matematiskt och grafiskt beräkna en persons ställning på jorden. GPS-enheter används för ett antal aktiviteter, särskilt körning. Lantmätare kan också använda GPS-enheter för att hjälpa dem beräkna terrängen och geografiska mätningar av mark. Det finns emellertid vissa problem som är förknippade med denna teknik.

satellit Obstruktion

En GPS-enhet kan misslyckas då och då ta emot noggranna satellitsignaler. Hinder som molnigt väder, höga byggnader eller elektromagnetiska störningar kan skada noggrannheten eller mottagning av GPS-enheten. När du arbetar ute på fältet som en lantmätare, kan dessa hinder vara en ilska eller göra ett jobb tar för lång tid.

Att mäta alla aspekter av Land

GPS-enheter kan inte ge en korrekt beskrivning av attribut på land. Om rören öka höjden på en gräsmatta eller om det finns små höjder, kommer GPS inte upptäcka dessa variabler. Lantmätare kräver exakta mätningar av mark dimensioner och variabler såsom höjd är svåra att mäta med GPS.

Allmänt Felbedömning

En GPS måste beräkna och konfigurera flera satellitsignaler för att ge en grafisk karta över ett område. Emellertid är avståndet mellan jorden och utrymme stort nog för någon av de signaler från varje satellit för att störas. Detta kommer inte att hindra GPS beräkning, men det kan ge lantmäteri mätningar som räknat fel av ett par inches eller fötter.

Rörelse av jorden

Lantmätare som använder typisk utrustning, tittar genom linsen av en kartläggning enhet, få relativt exakta mätningar för landyta. Enheterna är jordade till jorden och inte handhållna av inspektörer. GPS-enheter triangulera koordinaterna och data både en rörlig planet och rörliga satelliter. På grund av detta, kan lantmätare vara helt stilla, men GPS registrerar dem som rör sig något, säger en fot eller två, i en riktning. Detta resulterar i mer felaktiga resultat och är en annan hinder till utsättningsprocessen vid användning av GPS.

Fördelar med GPS-spårning av fordon

July 30

GPS-tracking system har förändrat dynamiken i transporten. Tusentals kommersiella fordon håller motorn i handeln igång i USA. Fleet management och andra företag godshantering och deras kunder dra nytta av att GPS-spårning av fordon.

Realtidsövervakning

Realtidsövervakning av fordon när de flyttar från plats till plats, är bland de största fördelarna med GPS-spårning av fordon stopp för tankning och andra slutar. Hastighetskontroller av fordon, exakt plats, fikapauser och andra slutar med förare kan spåras när de uppstår.

Planera

GPS-spårning av fordon hjälper fleet management och frakthantering företag att bättre hantera flotta bilar, operationer, övervaka förarens scheman och bränslepåfyllning stannar mellan destinationer. Bättre planering resulterar i att upprätthålla tidsscheman och fakturering av kunder korrekt.

Hålla kunderna Uppdaterad

Kunder som använder fleet management tjänstefordon för att transportera varor, produkter och färskvaror kan uppdateras om planerad förflyttning av fordon, ungefärliga ankomsttider på slutdestinationer och, förseningar, om något.

Adressekrisscenarier

Vid naturkatastrofer, olyckor, stöld av fordon och andra krisscenarier, kan fleet management företagets huvudkontor bedöma situationer, informera polisbilar och ta relaterade beslut eller uppmanar rörelse eller vid stopp av fordon.

Bränsle och Labor Kostnadsbesparingar

Företag som är verksamma fordon med GPS-utplacerade teknik kan effektivisera arbets- och bränslekostnader genom bättre hantering av flottan förare, övergången scheman, arbetskraftens rörlighet och rutthantering.

Fördelar med GPS i Precisionsjordbruk

August 9

Fördelar med GPS i Precisionsjordbruk


Med tillkomsten av det globala positioneringssystemet (GPS) och geografiska informationssystem (GIS), har jordbruk upplevt en revolution i hur bönder växt, karta, prov, scout, och skördefält. Med hjälp av satelliter för att ge en exakt plats, GPS tillåter jordbrukare att kombinera de bästa produktionsmetoder med små variationer i terräng och jord för att generera de bästa skördarna.

Effektivitet

GPS precision tillåter jordbrukare att utveckla de mest effektiva metoderna för plantering, underhålla och skörda sina områden. Med GPS kan Lantbruk styra sig själv, vilket gör exakta, raka linjer när team växt, spraya bekämpningsmedel, eller skörda en gröda. GPS hjälper också informera lantbrukare där behövs bekämpningsmedel, gödningsmedel och vatten. Med ökad effektivitet, det finns större utbyten, vilket leder till större penning återbetalning.

vakenhet

GPS-produkter kan nu automatiskt styra entreprenadmaskin, så operatörerna inte behöver hålla en rak linje manuellt. Detta innebär att operatörerna inte få så trött och kan arbeta längre. På grund operatörerna inte behöver titta på styrningen, kan de hålla ett öga på grödorna, maskiner och eventuella hinder i ett fält. Alla dessa fördelar innebär fler grödor kan odlas i en säkrare och bekvämare sätt.

Flexibilitet

Eftersom GPS inte förlitar sig på en operatörs ögon, kan jordbrukarna arbeta under perioder med dålig sikt. Detta gör arbetet säkrare, snabbare och mer exakt, även när ett fält är dammig, dimmigt, eller på annat sätt dåligt upplysta I sin tur kan mer arbete göras, vilket leder till större ekonomiska fördelar.

anställda

Eftersom GPS gör användning av maskiner säkrare och bekvämare, bönder ofta kan behålla medarbetare lättare. Dessutom eftersom den fysiska arbetet med styrningen är lättare och kräver inte angelägen syn, kan äldre medlemmar i en besättning stanna längre och göra mer hytten arbete på fälten.

Miljö

Eftersom jordbrukarna kan inrikta sig på specifika områden för gödningsmedel och bekämpningsmedel, behöver de inte över-spray. Detta i sin tur innebär mindre mängder av dessa produkter används, vilket gör grödor säkrare för konsumtion och bidra mindre föroreningar för miljön.

Hur man Spåra Kids med GPS

August 9

Hur man Spåra Kids med GPS


GPS står för Global Positioning System. Denna teknik har många användningsområden. En av de mest intressanta användningsområden för föräldrar är möjligheten att hålla reda på barn som använder GPS-teknik.

GPS-enheter kan vara små och kan klippas till barnet, placeras i en ryggsäck, inbäddad i en sko eller bärs som en klocka. GPS-enheten kommer då att ge information till den förälder via en spårningstjänst som skickar rapporter till en persondator. GPS-enheter kan även installeras i bilar för att hålla koll på tonåring förare.

Spårningssystem kan inrättas för att tillhandahålla uppdateringar till föräldrarna bygger på preferenser de som med tjänsten.

Instruktioner

Spårnings barn med GPS

1 Använd en liten GPS-enhet för ett litet barn. Detta skulle kunna vara i form av en klocka eller kanske en enhet som hålls i en ryggsäck. Typiskt en liten GPS-enhet drivs av batterier och behöver laddas med 24 timmars mellanrum. För längre sänder gånger, kommer det att vara nödvändigt att köpa en större enhet. Många av dessa enheter måste laddas varannan vecka.

2 Använd en GPS-enhet som fungerar med en bil för en tonåring föraren. Många av dessa GPS-enheter hjälpa föräldrar att övervaka en tonåring körbeteende samt deras fysiska placering.

3 Överväga tjänsten Teensurance för övervakning av en tonåring. Denna tjänst gör det möjligt för en förälder att övervaka en tonåring genom omedelbara meddelanden som föräldern anpassar.

Andra funktioner i denna tjänst är en avlägsen upplåsning förmåga om tonåring är låst ut ur fordonet, varningar för hastighetsöverträdelse i bilen, säker körning zoner och utegångsförbud påminnelser.

4 En annan tjänst att överväga för att övervaka din tonåring är Trimtrac Pro. Denna tjänst gör det möjligt för en förälder snabba spårningsmöjligheter. Denna enhet är också möjlighet att spara på batteriet genom att driva på endast när fordonet startar och stoppar.

Hur man Spåra Blackberry telefon med GPS

September 16

Om du vill spåra din BlackBerry måste du GPS-spårning programvara. Detta är användbart om du förlorar din telefon som du kommer att kunna kontrollera var telefonen är på en online-karta. Du använder en av tre GPS-program som låter dig fjärr spåra enhetens plats. Du måste installera program till din egen BlackBerry och sedan ställa in ett användarkonto. De två första ansökningarna är freeware, men BlackBerry Tracking kräver ett månadsabonnemang konto.

Instruktioner

1 Tryck på "Meny" på din BlackBerry, välj sedan "BlackBerry App World" och sök efter "WhereAreYou GPS (Personal Edition)." Klicka på "Download". Klicka på "Kör" när installationen är klar. Skriv ett användarnamn och lösenord. På beräkna, klicka på "Start" typ "Internet Explorer" tryck på "Enter" och gå till Gitlabs webbinloggning. Ange dina inloggningsuppgifter. Du kommer att kunna se var telefonen är på en karta.

2 Klicka på "Start", "Enternet Explorer." Ange InstaMapper webbplats. Klicka på "Registrera dig". Registrera ett konto; Klicka på "Lägg till en tracking råd." Skriv in ett namn för din telefon. Klicka på "Lägg till". Anteckna den 13-siffriga nyckel. Skriv följande adress i din BlackBerry webbläsare: ". Www.instamapper.com/download/GPSTrackerBB.jad" Klicka på "Download". Programmet installeras automatiskt. Klicka på "Kör". Ange ditt 13-siffriga nyckel. Klicka på "Inaktivera A-GPS" om du använder en storm på Verizon. Tryck på "Meny". Öppna Internet Explorer och skriv in webbplats Instamapper. Logga in och du kommer att kunna spåra telefonen.

3 Klicka på "Start", "Internet Explorer". Gå till BlackBerry spårning webbplats. Klicka på "Köp / Ladda ned." Ange kreditkortsinformation för att betala för en licens spårning och fylla ut din personliga information. BlackBerry Tracking kommer sedan att skicka en nedladdning e-post till telefonen inom 24-48 timmar. Klicka på "Download" på din BlackBerry när du får e-postmeddelandet. Applikationen installeras automatiskt. Ange dina kontouppgifter som i e-postmeddelandet. Öppna Internet Explorer och gå till BlackBerry Tracking hemsida igen. Klicka på "Logga in". Nu kan du spåra din BlackBerry med GPS.

Program som arbetar med Snowball mikrofon

September 24

Snowball mikrofon är en USB-drivna kondensatormikrofon som gjorts av BLUE (Baltic lettiska Universal Electronics). Det finns många program som arbetar med Snowball mikrofon, vilket gör det till ett lönsamt mikrofon val för hemmet artist samt professionella inspelningsstudior. Oavsett det program som används med Snowball mikrofon finns ett minimikrav på Windows XP eller Mac OSX med USB 1.0 och 64 megabyte RAM.

Garage Band

Garage, ett ljudprogram som finns installerat på alla Macintosh-datorer, är en av de många program som är kompatibla med Snowball mikrofon. För att möjliggöra denna mikrofon i Garage, först ansluta mikrofonen i datorns USB-port. Klicka sedan på menyn "Inställningar", välj "Ljud" och välj BLUE Snowball mikrofon som din inmatningsenhet. Efter detta kommer du att kunna enkelt skapa och spela spår med Snowball mikrofon i Garageband.

Apple Logic

Apple Logic, som är en ljudprogram används i stor utsträckning av både nybörjare och professionella inspelningstekniker, är ett annat program som fungerar med Snowball mikrofon. För att ställa in programmet med denna mikrofon, måste du öppna "Program" mappen, dubbelklicka på mappen "Utilities" och öppna "Audio och MIDI-inställningar." Efter att ha öppnat det här verktyget, välj "Audio" och klicka på "Öppna Aggregate Device Editor." Klicka sedan på "+" och lägga till Blue Snowball mikrofon till denna editor (se till att mikrofonen är ansluten till datorn). När detta är klart, öppna "Inställningar" i Apple Logic och ändra ljudenhet från "Standard" till "Aggregate." Efter detta kommer du att kunna enkelt skapa och spela spår med Snowball mikrofon i Apple Logic.

Ekolod

Sonar är en annan populär ljudprogram som är kompatibelt med den Snowball mikrofon. För att ställa in Sonar med denna mikrofon, anslut mikrofonen till datorn och välj "USB Audio Device" inifrån ett ljudspår i Sonar. Efter detta, välj "Vänster USB Audio Device" eller "Right USB Audio Device" om du spelar in ett monospår. Alternativt kan du välja "Stereo USB Audio Device" om du spelar in ett stereospår. Efter detta kommer du att kunna spela in den valda med hjälp av Snowball mikrofon inom Sonar spår.

Den minsta telefoner med GPS

November 4

Den minsta telefoner med GPS


Framsteg inom teknik har lett till många enheter av bekvämlighet. Bland dem är mobiltelefoner med GPS (Global Positioning System) förmåga. GPS är ett navigationssystem som använder satelliter för att bestämma läget på jorden av en GPS-mottagare. GPS-enheter kan använda informationen för att tillhandahålla kartor och vägbeskrivningar till angivna platser. Mobiltelefoner med GPS-funktion inkluderar några som är mycket små.

Wherifone

Den Wherify Wherifone G560 är den minsta GPS Locator mobiltelefon i världen, enligt CBS Interactive. Den Wherifone är lite mindre än 2 inches med ungefär en halv tum och väger bara 1,6 oz. Med bara två knappar, är det lätt för barn, tonåringar och äldre vuxna att fungera. En knapp ansluter till 911 och möjliggör en konversation mellan räddningstjänsten och den som ringer. De andra knappkontakterna den programmerade telefonnummer av en medlem förälder eller familj. Placeringen av anordningen (och därmed den person som bär det) kan bestämmas i ungefär en minut via Internet, vilket gör det lätt att hålla reda på barn eller föräldrar med demens eller Alzheimers.

Gemtek

Den Gemtek PT-300 är också kompakt, på 3,5 inches med en lite mindre än 2 inches, och väger ca 6 oz. Denna telefon också kan spåras via Internet. Den har Autotrack, som automatiskt kan skicka regelbundna uppdateringar om telefonens läge. En "SOS" -knappen skickar meddelanden till en eller flera kontakter i händelse av en nödsituation. Geofence är en funktion som ger en varning om telefonen lämnar en viss yta. Denna telefon kan tre programmerbara telefonnummer för utgående samtal, vilket förhindrar höga telefonräkningar. Enheten kan också användas av företag för att spåra fordon, människor och värdefulla tillgångar.

Palm Pixi

Hewlett Packards Palm Pixi är mindre än de flesta smartphones. Det är cirka 4,5 inches med lite mer än 2 inches och väger 3,26 oz. Det ger fler funktioner än Wherifone och Gemtek. Den innefattar en pekskärm och 8 gigabyte lagringsutrymme. Förutom den inbyggda GPS, ger den tillgång till Internet, e-post och meddelandefunktioner, Bluetooth och en 2-megapixelkamera. Den här telefonen är utformad för personer som behöver GPS plus andra klockor och visselpipor. Sprint är bärare för Palm Pixi.

Nackdelar med GPS-system

November 20

Nackdelar med GPS-system


Global Positioning System (GPS) har revolution navigering under det senaste decenniet. De upptäcker din geografiska position elektroniskt och hjälper dig att hitta vägen till en annan destination. Från och med 2010, är ​​GPS en inbyggd funktion i många bilar och mobiltelefoner och fristående system finns på de flesta elektronikaffärer för $ 200 eller mindre. Men att förlita sig på denna teknik har några nackdelar.

Pris och kvalitet

Även om vissa GPS-system är billiga, kan köpa en billig GPS kosta kvalitet på lång sikt. Billig GPS-system finns tillgängliga för under $ 200, men de brukar arbeta på endast en frekvens. Dyrare GPS-system fungerar på flera frekvenser, vilket gör dem mycket mer exakt än billigare modeller, men de börjar runt $ 1000. Många smarta telefoner och personliga digitala assistenter kommer med GPS-funktion inbyggd, men funktionen vanligtvis kostar runt $ 10 att använda.

Noggrannhet och uppdateringar

En GPS använder jordens koordinater för att inrikta sig på en plats. Så när man tittar upp en adress, måste man konvertera adressinformation i koordinater. Eftersom adresserna ändras, GPS-enheter behöver ofta uppdateras ofta för att hålla reda på informationen. Uppdateringar kan bli dyrt beroende på märket på GPS, men misslyckas med att uppdatera databasen kan orsaka felaktigheter. Ibland när en GPS-systemet är korrekt uppdaterade, kan det också vara felaktig, så beroende på din GPS-systemet helt kan vara problematiskt.

Hastighet och Störningar

GPS-system är som alla andra bit av hemelektronik i att de ibland släpar eller bli långsam. När du flyttar, kan det vara besvärligt för navigationssystemet att vara 15 sekunder bakom. Du kan lätt missa varv. GPS-system kan också förlora sin signal i vissa områden och i stormigt väder. Ibland kan de verkar misslyckas när du behöver dem mest.

Hur man navigerar med GPS-kartor Drive

January 2

Hur man navigerar med GPS-kartor Drive


Medan GPS Drive kartor kan du bara om du har en iOS-enhet, som i juli 2013 är det en av de topprankade navigering apps för iPhone och iPad, enligt fordons hemsida Total Car resultat. Likaså andra GPS-program eller enheter, kan du bäst navigera med GPS Drive kartläggning om du förstår de funktioner som är förknippade med det.

Bakgrund

Företaget MotionX skapat appen GPS Drive. Kartdata MotionX använder är från karteringsföretaget NAVTEQ medan trafikinformationen för att tillhandahålla trafikuppdateringar live kommer från företaget INRIX. Dessa två viktiga faktorer bidrar till att göra GPS Drive en mobilapp som konkurrerar med funktionaliteten hos traditionella GPS-enheter. Utöver att erhålla en iOS-baserade mobila enhet, behöver du bara ladda ner GPS Drive-app - för ungefär $ 1 i juli 2013 - att få GPS-enhet på enheten.

Inrätta

När du har rätt enhet och du har hämtat GPS Drive-appen (länk i Resources), kan du låta programmet göra det mesta av arbetet. Men för att du ska få en GPS-signal från de nödvändiga tre GPS-satelliter, måste du vara i ett område där det inte finns några hinder - såsom höga byggnader eller tät skog - för att förhindra en tydlig väg för signal resa. Om du är i klartext, så att säga, då är du i den bästa positionen för GPS-enhet för att fungera optimalt för dig.

Navigering

På många sätt, GPS Drive-appen fungerar som en typisk GPS-enhet. För att komma igång med din navigering, börjar du från Män "skärm, där du kan se olika knappar som går till, navigation och Sök. I grund och botten hjälper sökfunktionen du hitta och välja en destination efter kategori, såsom av bensinstationer och restauranger. Den Gå till avsnittet kan du ange ny destinationsinformation, som kan vara en destinationsadress, longitud eller latitud, eller en viss plats och platser av intresse, liksom för att ladda destination data som du redan har sparat . Slutligen, förhandsvisningar navigerings avsnittet data från antingen Sök eller Gå till sektioner, pre-laster sparat några kartor, aktiverar röstnavigering - om du har betalat för det (se nästa avsnitt) - och inleder din navigering.

Funktioner

En annan praktisk funktion av GPS Drive är möjligheten att i förväg ladda en karta för ett visst område som du vet att du kommer att passera igenom. På så sätt, när du inte har en dataanslutning via mobiltelefonen, kan du fortfarande navigera med GPS Drive - så länge du får tillräcklig signal från tre GPS-satelliter och du har förinstallerade rätt kartdata . Dessutom ger GPS-enhet också en vägledning funktion röst som talar vägbeskrivning till dig, till exempel om exakt att vända. I juli 2013 kostar denna tjänst ca $ 10 per år efter de första tre-dagars gratis testperiod upphör.

Hur man hittar en person med GPS

April 4

Hur man hittar en person med GPS


Använda Global Positioning System spårning för att hitta någon som är möjligt med mobila och PDA smarta telefoner. GPS-spårning används främst av föräldrar att hålla koll på barn eller för vuxna med äldre föräldrar. Information som överförs av GPS-enheten är inte helt korrekt, enligt Verizon Wireless. Platsinformation kan fördröjas eller misstolkas beroende på var närmaste satellit eller mobilmast sänder informationen.

Instruktioner

Global Positioning System Locator

1 Se till att personen är belägen har en GPS-aktiverad mobiltelefon. Telefonen måste vara påslagen för att GPS för att plocka upp en signal. GPS fungerar genom att beräkna avståndet till ett föremål från tre antenner som är närmast den.

2 Ansluta till ett trådlöst nätverk tjänsteleverantör. GPS-spårning tjänster tillhandahålls av bärare mobiltelefon. Konfigurera GPS-aktiverad mobil enhet till nätverket för att få data som skickas ut på Internet eller via ett nätverk torn.

3 Välj en platsbaserade tjänsten via mobilleverantör, ett medel har platsinformationen tillgänglig via en webbplats på Internet eller call center. LBS leverantör kan ge den ungefärliga senast kända platsen för en person av signalerna GPS avger. Kartläggning platser, turn-by-turn anvisningar och funktioner textmeddelande är tjänster som erbjuds också av vissa LBS leverantörer

4 Jämför LBS leverantörer innan de köper en plan. Mobiloperatörer fungerar också som LBS leverantörer. Billigt är inte alltid det bästa när det handlar om teknik. Det finns många kostnader med GPS för människor spårning, inklusive kostnader för utrustning som gör att GPS-teknik, installation och aktivering avgifter för att sätta telefonen på ett nätverk och nätverksåtkomst abonnemang för att kunna få tillgång till platsinformationen i telefon. Avgifter kan uppkomma med varje plats rapport som genereras eller så kan du ta en möjlighet att en viss mängd rapporter per månad.

5 Undvika rättsliga följder. Tillstånd att spåra någon med GPS-teknik måste erhållas av abonnenten innan du använder systemet. Den mest populära användningen av GPS-spårning tjänster är för föräldrar till barn i skolåldern mellan 8-14 och för vuxna med äldre föräldrar att lokalisera dem i nödsituationer eller när en äldre förälder är ute och springer ärenden. Att kunna lokalisera familjemedlemmar ger sinnesro och bidrar till säkerheten.