ställa tändning ford 332

Återställa en 1970 Ford GT Torino

November 22

Återställa en 1970 Ford GT Torino


1970 Ford GT Torino kom standard med en Boss 429 kubiktum motor som gav 370 hästkrafter, inrymt under en Cobra Jet och Shaker huva. Denna full-inramade fordon skröt också gömställe strålkastare och en enda bakljus panel som utjämnade 206,2 tum totala kroppslängden. Återställa denna muskel bil kan vara en utmaning, men med lämpliga reservdelar och verktyg vem som helst ska kunna lyckas återställa en 1970 Ford GT Torino.

Instruktioner

Instruktioner

1 Köp handböcker för att återställa Ford muskelbilar, speciellt GT modeller från 1970. Också prenumerera på tidningar som koncentrerar sig på muskelbilar och deras specifika återställningsprocessen. Sök efter klassiska Ford eller muskel bilentusiast grupper i ditt närområde för att hitta andra som är intresserade av att återställa 1970 Ford GT Torino modeller som kanske kan ge ytterligare råd. Ju mer kunskap du förvärvar, desto lättare blir det att framgångsrikt återställa detta fordon. Dessutom kommer dessa behandlingen material även kunna hänvisa dig till grossister som kanske kan ge reservdelar.

2 Ordna en stor och ren arbetsplats. När en Ford GT Torino har isär det kommer att kräva tre gånger mer utrymme än det gjorde när färdigmonterad. Du vill också ha tillgång till eluttag och ytterligare belysning. Ju mer organiserad din arbetsplats, desto lättare blir det att undvika att förlora några delar, tillbehör eller komponenter. Fäst en presenning till ett område på golvet och använda den som en plats för att organisera delar och komponenter under restaurering. Inrätta märkta behållare för att organisera små bitar också.

3 Isär utsidan av din Ford GT Torino. Börja med att ta bort de främre grill, huv, stötfångare och dörrar. Koppla ur och ta bort strålkastarna och bakljus panel. Höj muskel bil med en domkraft och fäst sedan med flera pallbockar. Ta bort hjulen. Om rost gör demontering en utmaning, användning fett och en gummiklubba för att fortsätta att avlägsna delar. Unbolt axlarna och ta bort dem från ramen. Koppla motorn. Använd en lyftanordning för att ta bort motor och transmission från Torino motor också. Placera alla borttagna delar på tarp. Förvara alla små bitar inom märkta behållare. Ta bort främre och bakre stänkskärmar.

4 Isär Torino interiör. Ta bort komponenterna i Fords konsolen och inredning. Ta bort sätena. Ställ dem åt sidan för restaurering med en Ford åter stoppning kit. Kontrollera alla invändiga komponenter för lönsamhet, och hitta ersättare för alla skadade delar.

5 Undersök alla delar och tillbehör som har demonterade från ramen. Ren och återställa varje bit individuellt och ersätta skadade objekt. Om några metallkomponenter visar tecken på rost eller erosion, måste de bytas ut.

6 Undersök kroppen av Ford GT Torino för bucklor, repor, rost och hål. Utför lapptäcke på några hål och rostiga områden med hjälp av en MIG svetsare att löda färsk metall över de skadade ytor. Områden som kroppen, ram, fendrar, dörrar, golvbrädor och huva. Fortsätta för att återställa det yttre genom att se till att kroppen är rak och slät. Ersättnings dörrar, fendrar eller en huva kan erhållas vid behov.

7 Installera fendrar tillbaka till Torino, sedan använda en effekt slipmaskin för att jämna sedan ytan av fordonet i sin helhet. Säkerställa att panelerna är i linje, att metallen är slät och rak upprätthållande. Prime det yttre av kroppen, och göra det möjligt för primern att torka. Då smärta utsidan av bilen i en autentisk skugga. Låt färgen torka helt innan du fortsätter med restaurering.

8 Förbered kraftkomponenter för installation. Återställ axlar, kylare, generator, förgasare, växellåda och motor. Se till att bromssystemen, drivaxel och förrätter är livskraftiga. Byt ut delar om de är skadade. Installera motorn och liknande delar i motorn väl. Tänk på att tålamod är nyckeln, eftersom det kan ta tre gånger så lång tid att installera dessa komponenter som det tog att ta bort dem.

9 Kontrollera livskraft de elektriska komponenterna, som ersätter alla skadade sektioner eller ledningar. ReWire strålkastarna och bakljus panel, sedan installera dem tillbaka in i kroppen av Torino. Montera hydrauliska bromssystem. Fäst de främre och bakre stötfångare till ramen, sedan installera vindrutan. Ersätta eller återställa speglar och fönster. Om någon trim är skadad, åter krom segmenten. Installera nya hjul. Ta bort domkraften, sänka Torino till marken och dra hjulen helt.

10 Installera nya mattor och nyligen åter stoppade säten inom det inre av 1970 Ford GT Torino. Upprätthålla äktheten av din Ford muskel bil genom att installera lämpliga färger och tyger från fabriksinställningarna. Montera alla inre delar, inklusive konsol, paneler, kontroller, handtag och dörrpaneler. Se till att dessa inre delar och tillbehör är i funktionsdugligt skick. Provkör din 1970 Ford GT Torino för att slutföra återställningen.

Tips

 • En utmärkt kandidat för en 1970 Ford GT Torino restaureringsprojekt är en med minimal rostskador på ramen och kroppen. Mindre yttre delar kan lätt bytas ut, men större delar av kroppen är svårare att reparera.
 • Rädda så många av de ursprungliga delar och komponenter som möjligt för att skydda din 1970 Ford GT Torino äkthet.

Återställa en Vintage Ford lastbil

February 28

1918 Ford Motor Company producerade sin första modell-T med pick-up truck paket. Sedan dess nytto pick-up har, för vissa, blivit en symbol för stil och komfort. Återställa en av dessa robusta maskiner kan vara en pedagogisk tidsfördriv. Här är några steg för att komma igång att återställa din gammaldags Ford lastbil.

Instruktioner

1 Skapa en arbetsyta ungefär dubbelt så stor som trucken. Du kommer att behöva få tillgång till trucken från alla vinklar så lämnar gott om utrymme på utsidan för att få tillgång under restaurering.

2 Börja riva ner genom att ta bort bilens interiör, anteckna eventuella skadade delar som gick obemärkt innan. Rengör all rost och smuts från fordonets komponentens ytor.

3 Ta bort, rena och lagra all exteriör trim. Ta bort de yttre karosspaneler och undersöka för alla skador reparera eller byta ut vid behov.

4 Rengör motorn själv eller skicka den till en professionell detailer. Det är bra att få motorn och ram obefläckade medan det finns enkel tillgång till den. När motorn rengörs undersöka färgen på motorns huvud och ventil omfattar touch-up eller måla vid behov.

5 Välj din färg färg, om du vill det ursprungliga lacken leta efter spår av det som över sprut bakom invändiga paneler eller under huven. Det är klokt att konsultera en läkare innan måla en bil

6 Byt exteriör trim och lägga till några anpassade detaljer om du vill. Vissa människor gillar att hålla det klassiker ser ut som kom ut från det löpande bandet andra vilja göra dem en återspegling av sig själva. Det är upp till dig.

Återställa en 1951 Ford Pickup

August 1

Återställa en 1951 Ford Pickup


1951 Ford pickup-modellen kan identifieras genom sin enda bar grillen med en "toothy" utseende, liksom dess höjd och bredd. Denna pickup är massiv i storlek och rymmer en kraftfull V8 under huven, med framför lastbilen är ännu mer konfronterande med det stora välvda stötfångaren. Denna rad av Ford pickup avslutades 1952, vilket gör 1951-modellen en speciell samlarobjekt för entusiaster.

Instruktioner

1 Inköps handböcker och tidskrifter med inriktning på att återställa klassiska Ford lastbilar, särskilt de från 1950-talet. Hitta klassiska Ford entusiasten grupper i ditt område för att hitta andra som är intresserade av att återställa dessa klassiska bilar som kan hjälpa dig med ditt projekt. Ju mer kunskap du förvärvar om att återställa dessa klassiska Ford lastbilar, desto lättare blir det att framgångsrikt återställa en.

2 Avsätta en stor arbetsplats som kan rymma en helt isär Ford lastbil samt ge extra utrymme för utrustning, lagringsbehållare och ytterligare belysning. Du måste också tillgång till elektricitet och förmågan att hålla detta utrymme organiseras för att förhindra misplacing några delar, tillbehör eller komponenter.

3 Fäst en presenning på golvet i ett område i ditt arbetsutrymme. Placera delar och komponenter på denna tarp under projektet för att bibehålla en ren och organiserad arbetsplats. Skapa märkta behållare för små bitar också.

4 Demontera yttre genom att ta bort stötfångare, huven, den stora grillen, dörrar och bakluckan. Ta bort strålkastarna och bakljusen. Höj din Ford lastbil med en domkraft och fäst det med flera pallbockar.

5 Ta bort hjulen helt från sina församlingar och använda fett och en gummiklubba för att hjälpa till med att ta bort alla delar som lider av överdriven rost. Ta bort axlarna från ramen genom unbolting dem. Koppla bort motorn och andra kraftkomponenter, sedan använda en lyftanordning för att dra motor och transmission ur bilen kropp. Placera alla komponenter på tarp, lagring av mindre bitar inom märkta behållare.

6 Isär Ford lastbil interiör. Ta bort komponenterna i konsolen och därefter demontera det inre trim. Ta sätena och ställ dem åt sidan för individuell restaurering. Använd en Ford-specifik Tapetserare kit för att återställa platserna separat. Kontrollera livskraft alla invändiga komponenter, återställa dem som kan installeras. Ta din Ford pickup främre och bakre stänkskärmar.

7 Survey allt som har tagits bort från både utsidan och insidan av din 1951 Ford pickup. Varje livskraftig punkt behöver rengöras och återställas individuellt. Byt ut alla skadade delar och tillbehör, inklusive eventuella metallkomponenter med tecken på överdriven rost eller erosion.

8 Undersök kroppen av din lastbil, inklusive ram, huva, stötfångare, fendrar, dörrar, golvbrädor och baklucka för hål, repor och rost. Utför lapptäcke på dessa områden genom lödning friska metall i skadade sektioner med en MIG svetsare. Se till att organet av lastbilen är rak. Byt ut stötfångare, fendrar, dörrar eller andra delar som är allvarligt urholkas.

9 Använda en effekt slipmaskin till sand utsidan av 1951 Ford pickup, se till att ytan är slät och jämn. Fäst fendrar. Se till att panelerna är i linje, sedan prime exteriören. När väl primern har torkat fullständigt, måla utsidan av trucken.

10 Återställa livskraftiga kraftkomponenter såsom motor, växellåda, kylare, generator och förgasare. Undersöka kvaliteten på drivaxeln, starter, axlar och bromssystem. Ersätta komponenter som behövs.

11 Använd en lyftanordning för att lyfta motorns komponenter och sedan sänka dem tillbaka till din Fords motorbrunnen. Installera alla dessa komponenter, tester för att säkerställa att allt fungerar som det ska. Installationen kan ta tre gånger längre än demontering gjorde. Ha tålamod och arbeta långsamt för att undvika skador.

12 Se till att lönsamheten av alla elektriska komponenter, som ersätter alla skadade ledningar eller segment. Installera och koppla om strålkastarna och bakljusen, sedan installera bromssystem under din Ford lastbil. Fäst de främre och bakre stötfångare, sedan installera vindrutan, speglar och fönster. Rechrome skadade trimma längs utsidan, sedan bifoga nya hjul. Ta bort domkraften och sänka trucken säkert till marken.

13 Installera interiören. Börja med att installera nya mattan, installera sedan reupholstered platser. Installera alla invändiga komponenter, inklusive dörrpanelerna och handtag, konsol, kontroller, säkerhetsbälten och mätare. Se till att dessa komponenter alla fungerar sedan provköra din 1951 Ford lastbil för att slutföra denna restaurering process.

Återställa en 1950 Ford Pickup

February 22

Återställa en 1950 Ford Pickup


Återställa en 1950 Ford pickup tar en genuin passion för gamla bilar. Uppgiften att återställa en 1950 Ford lastbil kan vara en mycket glädjande projekt när de är avslutade. En omedelbar fördel för återställandet kommer att vara lastbilens ökat andrahandsvärde.

Instruktioner

1 Hitta ett bra ställe att starta projektet. Restaureringen bör ske i ett skyddat område med massor av utrymme med begränsade avbrott.

2 Ta ut de inre delarna av lastbilen en efter en och gör en lista över alla förfallna komponenter. Rengör rost eller smuts från lastbilens inre komponenter med en trasa och rostskydds blandning.

3 Ta bort och rengör truckens utanför trim. Ta bort karossdelar och leta efter skador. Inkludera skadade bitar till listan och ringa företaget som tillverkade lastbilen för ersättnings bitar. Obs: eftersom 1950 Ford pickup är så gammal, kan några av bitarna vara svårt att hitta.

4 Kontrollera skicket på motorn eller boka en tid med automatisk body shop som specialiserat sig på äldre fordon restaurering. Kontrollera färgen skick

motor huvud och ventilkåpor. Måla alla bitar som behövs.

5 Prata med en specialist för att hitta rätt färg färg för fordonet. Måla om exteriör. Sätta nya trim på utsidan av fordonet samt.

Tips

 • Plocka upp auto tidningar för de senaste restaurering tips.

Återställa en 1927 Ford Model-T Runabout

July 27

Även om det är tänkt att Henry Ford uppfann bilen och det löpande bandet, det gjorde han inte. Vad Ford gjorde var ändra överkomliga en bil för den genomsnittlige mannen. Med Fords fulländning av det löpande bandet, var bilar som produceras i ett prisvärt sätt. Mellan 1909 och 1927 Ford Motor Company byggt mer än 15 miljoner Model-T bilar. En återställd Model-T kan vara så billig som $ 9000.

Instruktioner

1 Forskning för att hitta det bästa sättet att spara pengar. Internet och motor nyhetsmagasin hjälper dig att beräkna hur många tusen du behöver.

2 Läs motor nyhetsmagasin och studera reklam för delar, verktyg, leverantörer och klubbar för 1927 Ford Model-T Runabout som du vill återställa.

3 Hitta en plats tillräckligt stor för Model-T som kommer att hålla verktyg, delar och ändå ha tillräckligt med utrymme för mer än en mekaniker åt gången.

4 Sök efter ett gott skick 2-bay garage - du vill kunna arbeta på restaurering i alla typer av väder.

5 Läs om bilar - sin kropp, motor, hjul och suspensioner. Restaurering av en äldre bil är lättare än de reparationer på nyare bilar.

6 Utarbeta en plan för återställande av din modell-T - dela upp projektet i underenheter.

7 Andas - inte tänka på restaureringsprojekt som helhet bilprojekt - du kommer att skrämma dig.

Tips

 • Förbered dig på att spendera åtminstone 1500 mantimmar i återställandet av Model-T med endast en person inblandad.
 • Du kan besluta att inte tillbringa timmar och pengar på restaurering och köpa en modell-T som redan har återställts.
 • Vid arbete under kroppen av en bil, se till att bilen är säkrad och kommer inte att falla.

Återställa en 1974 Ford Ranchero

April 15

Återställa en 1974 Ford Ranchero


Ford Ranchero serien tillverkades från 1957 till 1979. Med ett brett galler på framsidan, 1974 modellen visar i princip samma utformning som helst Ranchero produceras efter 1973. Åter en av dessa modeller kommer att kräva tid och tålamod. Det är inte ett projekt som skall genomföras under loppet av en eftermiddag. Beroende på skick din bil, kan du behöva avsätta ett antal månader för att återställa det ordentligt. Resultatet är dock, kommer att vara väl värt ansträngningen när du har en av dessa klassiker parkerade utanför huset.

Instruktioner

1 Hitta en stor arbetsyta att arbeta i. Arbetsytan måste vara tillräckligt stor för att rymma bilen, alla verktyg du kommer att använda, och extra utrymme för att lagra alla delar du kommer att strippa från fordonet.

2 Förvärva 1974 Ford Ranchero bruksanvisningen. Dessa finns tillgängliga på nätet eller från tillverkaren. Handboken kommer att illustrera alla bilar delar och hur man tar isär.

3 Skala av insidan och utsidan av bilen. För interiören, ta ut säten, ratt, matta och instrumentbrädan. Du kanske vill åter upholster sätena om de är skadade. Kontrollera insidan för någon rost eller saknade eller skadade delar. Du kan köpa reservdelar online eller från ett garage.

Göra samma sak med det yttre. Skala bilen ner till ramen och kontrollera varje del av det yttre för saknade eller skadade delar. Sand rosten med en fin sandpapper och köpa alla saknade delar på nätet.

4 Ta bort motorn från Ranchero ramen med en motor lyftanordning. Kontrollera motorn för eventuella trasiga eller saknade bitar och köpa dessa online.

5 Rengör motorns. Använd en tandborste för att ta bort alla stora skräp. Nu täcker luftintaget, förgasare och alla elektriska delar med plastpåsar och täta dem med gummiband så att inget vatten kan komma igenom. Tvätta motorn med tvål och vatten, skölj den med en trädgårdsslang.

6 Måla utsidan av Rancehero sin ursprungliga färg. Du kanske vill ha detta gjort professionellt om du har någon tidigare erfarenhet målning bilar. Om du bestämmer dig för att måla det, så kan du köpa färg antingen online, från tillverkaren, eller på en lokal garage.

7 Montera Ranchero. Placera motorn i ramen med hjälp av motorn hissa. Byt ut alla de inre delarna av bilen och åter mattan det. Avsluta genom att återuppbygga utsidan. Du kommer att behöva konsultera bruksanvisningen för hela återuppbyggnaden. En allmän tumregel är att bilar är lättare att ta isär än sätta ihop igen, så se till att du följer riktlinjerna exakt.

Återställa en gammal Ford

April 7

Återställa en gammal Ford


Ford Motor Company började produktionen 1903 med Model A, och företaget vunnit popularitet med Model T några år senare. Gamla Fords förbli populär med restaurering entusiaster. Beroende på din Ford fordon, hitta reservdelar för restaurering kan vara en utmaning. Söka vintage Ford entusiaster som kanske kan hjälpa dig med restaurering. Återställa bilen kan tyckas vara en svår uppgift, men med rätt verktyg vem som helst kan göra en gammal Ford ser helt nya.

Instruktioner

Instruktioner

1 Köp restaurering handböcker och prenumerera på biltidningar koncentrerar sig på återställningsprocessen för klassiska Ford-bilar. Gå med Ford entusiasten grupper i ditt område för att få råd och hjälp. Samla stora mängder Ford specifik information.

2 Inrätta en arbetsplats som kan rymma din Ford fordon när det har tagits isär, samt ge utrymme att arbeta med utrustning och rymma behållarna. Ju mer rymliga och organiseras din arbetsmiljö, desto lättare blir det att hålla från misplacing och förlora delar. Bra belysning hjälper också.

3 Lägg en duk eller plast presenning på golvet i din arbetsplats, och säkra den på plats. Organisera komponenter på tarp under restaurering. Etikett behållare för lagring av mindre bitar.

4 Isär Fords stötfångare, huv, grill och dörrar. Ta bort bagageluckan om det är en bil, eller bakluckan om det är en lastbil. Ta bort strålkastarna och bakljusen. Använd en domkraft för att lyfta bilen, sedan placera jack står under den. Ta bort hjulen och axlarna. Om en del är rostiga, använd fett och en stor gummiklubba för att ta bort den.

5 Koppla bort motorn och alla andra kraftkomponenter, tillsammans med sina slangar, kablar och kontakter. Använd din motor lyftanordning för att ta bort motor och transmission från fordonet. Lägg alla komponenter på presenning, och lagra små bitar i containrar.

6 Isär Fords interiör, dra ut gamla mattan och avlägsna platser. Isär delar och komponenter för konsolen och inredning. Använd en Ford-specifik re-stoppning kit för att återställa säten och dörrpaneler. Återställa livskraftiga delar. Ta bort fendrar från Ford ram.

7 Undersökning alla komponenter, och ren och återställa varje individuellt. Byt ut alla skadade komponenter, särskilt metalldelar som visar tecken på kraftig rost. Sök efter reservdelar genom Ford återförsäljare, restaurering köpmän och automatisk kataloger.

8 Undersök din Fords kropp, ram, huva, fendrar, brädorna och dörrar. Leta efter repor, hål och rostskador. Använd en liten, bärbar svetsare att utföra lapptäcke genom lödning friska bitar av metall på de skadade områdena. Se till att kroppen av din Ford är rak, slät och jämn. För reservdelar som behövs.

9 Sätt tillbaka fendrar och jämna utsidan med en effekt slipmaskin. Se till att Fords paneler i linje, och att metallen är rak. Prime exteriören. När primern har torkat helt, måla utsidan.

10 Återställa alla livskraftiga kraftkomponenter, inklusive motor, transmission, kylare, generator och förgasare. Byt axlarna vid behov och kontrollera drivaxeln starter och bromssystem. Byt ut alla skadade delar. Använd din motor hissa att placera dessa delar tillbaka in i bilen, och sedan installera dem. Tänk på att den här installationen kan ta tre gånger så mycket tid för demontering. Arbeta långsamt för att förhindra skador på nya delar.

11 Byt ut skadade elektriska komponenter, sedan installera strålkastare, bakljus och bromssystem. Fäst främre och bakre stötfångare till Ford ram, sedan installera vindrutan, fönster och speglar. Använda ett kit för att åter krom den exteriör trim. Fäst nya hjul till församlingarna, sedan ta bort domkraften. Sänk din Ford till marken.

12 Installera Fords interiör, först med färsk mattor och sedan med de åter stoppade säten. Bibehålla bilens äkthet genom fabriks färger och material avsedda för din specifika modell. Installera andra invändiga komponenter, såsom dörrhandtag, konsolen och alla kontroller. När dessa delar har visat sig fungera, provköra din Ford att slutföra återställningen.

Återställa en 1968 Ford F-100

April 28

Återställa en 1968 Ford F-100


Den femte generationens Ford F-100 lastbil var en halv-tons lastbil med en 5600-pound maximal totalvikt. Det kom utrustade med en 240 kubiktum, rak sexa motor som kan leverera 150 hästkrafter. Denna generation av Ford lastbil linje ingår den exklusiva Ranger trim, sidomarkeringsreflex och omgjorda huva emblem. Dessutom 1968 markerade inledningen av armstöd, värmekontroller, fönstervevar, inre dörrhandtag och övre dörrlisten. Återställa detta fordon är ett utmanande projekt, men med rätt reservdelar och tillbehör någon kunde utföra denna uppgift.

Instruktioner

1 Erhålla auto tidskrifter som innehåller information om att återställa Ford-bilar, med en koncentration på modeller från 1960-talet. Du kommer att behöva samla massor av information som är specifik för 1968 F-100 under loppet av projektet, så webbplatser och tidningar är utmärkta resurser som kommer att vara nödvändiga för att återställa bilen ordentligt.

2 Skapa en ren arbetsplats med tillgång till el för elverktyg och extra belysning. Tänk på att din arbetsplats måste vara tre gånger större än den som krävs för att hysa en färdigmonterad fordonsutrymme, som en isär en kommer att kräva massor av utrymme för att hysa alla delar på ett organiserat sätt. Lägg din stora tarp ned på golvet och fäst den på plats. Du kommer att placera delar och tillbehör till tarp under restaurationsprocessen för att hålla dem organiserade. Upprätta en organisation system med lagerplatser eller behållare som kan märkas och användas för att lagra små delar.

3 Börja demontering. Unbolt de yttre komponenterna i din Ford F-100, som innefattar stötfångarna, lamporna på fram och bak, bakluckan och motorhuven, grillen, dörrar och hjul. Använda grundläggande fordons verktyg, såsom ett däck järn, socket och spärr uppsättning, gummiklubba och skruvmejslar för att ta bort dessa komponenter. Ta sedan bort motor, transmission, kylare, fjädrar och axlar från F-100 kropp. Du kan behöva använda en lyftanordning för att lyfta transmissionen och motorn ut ur kroppen. Ställ alla delar åt sidan, hålla reda på små bitar genom att lägga dem på tarp och genom att lagra muttrar och bultar i märkta behållare. Om du planerar att använda motorn en gång återställd, snarare än att ersätta den helt, lagra den ursprungliga motorn i olja under återställningen.

4 Demontera inre. Ta bort mattor, trim, konsol och säten. Ta sedan bort yttre kropps bitar som de främre och bakre stänkskärmar, samt kvartspaneler. Flytta alla bitar till specifika platser inom arbetsområdet.

5 Sätt ihop din F-100, som börjar med den yttre kroppen arbete. Reparera eventuella hål eller skadade metallsektioner med en MIG svetsare. Byt delar av kroppen, brädorna eller stam som kan ha rost ut. Efter att ha avslutat varje organ lapptäcke, installera bakluckan, fendrar och dörrar. Om de ursprungliga delarna var alltför allvarligt skadad, sedan ersätta dem med nya delar som kan beställas via Ford delar och tillbehör kataloger. Om det finns någon rost på dessa delar, kan de repareras med en MIG svetsare också. Använd bitar av liknande metall för att slutföra lapptäcke på dessa komponenter.

6 Kontrollera livskraft komponenter såsom motor, drivaxel, generator, förgasare, starter, kylare, axlar, transmission och andra elektriska komponenter. Återställa komponenterna separat eller ersätta dem helt. När dessa delar har visat sig vara verksam, installera dem i din Ford F-100. Du kan behöva använda en motor hissa att installera motor och transmission i kroppen. Tänk på att återmontering kommer att ta ungefär tre gånger längre än demontering, och se till att du inte repar eller skadar någon restaurerade bitar medan återmontering fordonet.

7 Sand utsidan av F-100, sedan prime kroppen. Efter att ha fyllt kroppen, måla den i valfri färg. Denna uppgift kan antingen fyllas själv, eller kroppen kan skickas till en yrkesorganisation butik. Se till att organet är rak och att panelerna är i linje innan man försöker att måla. Efter målning kroppen, nya ledningar alla elektriska komponenter, inklusive strålkastare och bakljus. Sedan tillbaka främre och bakre stötfångare. Installera en ny eller reparerad vindruta, liksom speglar och fönster. Beroende på tillståndet hos den yttre trim av fönstren och vindruta, kan du behöva utföra återkrom på trim. Installera nya hjul.

8 Återställa insidan av din F-100 genom att åter tapetsering sätena med den typ av material och valfri färg. Byt ut mattor för att matcha dina yttre och inre färgscheman. Sedan ersätta trim bitar, dörrpaneler och konsoler.

Tips

 • När du letar efter en 1968 Ford F-100 för att återställa, leta efter en kropp med minsta rostskador. Ersätta stora delar av kroppen är mer utmanande än att ersätta andra yttre delar, såsom skärmar eller krom.
 • Försök att rädda så mycket av fordonet som möjligt för att upprätthålla äktheten av fordonet. Trim är särskilt viktigt, eftersom det är svårt att hitta ersättare trim.

Återställa en 1931 Ford Model en Coupe

December 5

Återställa en 1931 Ford Model en Coupe


1931 Model A coupe popularitet gör att hitta delar - antingen original eller reproduktioner --- mycket lättare än med många andra antika fordon. Innan du börjar din restaureringsprojekt, samla referensmaterial och guider restaurering, i synnerhet de sju volymer "Hur återställa din Model A" som säljer för drygt $ 100 och ger detaljerad information om 1931 coupe. Gör restaureringsarbetet i ett garage, lada eller annan struktur där bilen kan få vara ifred under processen.

Instruktioner

1 Isär 1931 Ford Model A coupe. Med tanke på antalet bultar, muttrar och skruvar som används för att montera bilen, som ni isär det, fotografera varje del, varifrån den kom, märka det och placera alla bultar, skruvar, brickor och andra liten bit i plastpåsar och exakt märka dem . Placera delar prydligt på hyllor eller en arbetsbänk med plastpåsen av muttrar, bultar, skruvar, etc. tejpade delen. Använd en bärbar dator för att hålla reda på några särskilda problem eller delar som behövs och hålla ett foto register med dina anteckningar.

2 Mät ramen med sitt hjul på och däcken likformigt uppblåsta för att fastställa att dess höjd på endera sidan är densamma. Var säker på ramen är inte böjd. Efter demontering av chassit, undersöka de främre och bakre fjädrar för att göra vissa att de inte är skadade och kontrollera alla delar av uppenbara slitage och skador och noterar delar du behöver för att reparera eller ersätta.

3 Sandblästra de ram, fjädrar, hjul och andra delar av löpverk både rensa bort gammal färg och rost och som ett sätt att hitta några fel. Prime och sedan måla ram, axlar och drivaxeln svart. Original hjul på en 1931 modell A coupe bör emaljerade och färgen ska matcha kroppen rand, vanligtvis äppelgrön, halm eller grå.

4 Vrid 1931 Model A bromstrummor för att uppnå en jämn inre yta och återuppbygga stötar eller ersättas med moderna stötdämpare. Demontera den bakre änden, hålla detaljerade anteckningar och bilder som du gör det. Först bort 3/8 tums skruvar som håller förarsidan axelhus till differentialen och avlägsna axelhuset. Unbolt kraftöverföringsröret från differential och skjut kraftöverföringsröret utanför propelleraxeln. Avlägsna de dubbel koniska rullager på propelleraxeln. De måste bytas ut. Med förarsidan gjort, ta isär resten av den bakre änden. Inspektera växlarna för skador och byt ut dem vid behov.

5 Återuppbygga 1931 Model A motor efter att ha gjort säker på att det inte behöver bytas ut. Om det har borrats ut till hundra tusendels tum, bör du hitta en ersättare. Lokalisera nya kolvar och ringar tillsammans med nya stavar, ventiler och ventilfjädrar. En mängd Model A delar är tillgängliga från sådana återförsäljare som Mac Antik Bildelar, Mike modell A Ford-bara delar, Snyders Antik bildelar och många andra. Om du planerar att återanvända den ursprungliga ventiler, märka dem i sekvensen för avlägsnande. Innan du tar bort kolvarna, inspektera cylinderväggarna för ett tättbebyggt ås av rester och ta bort den. Det kan göra att ta bort gamla kolvar svårt och skada nya ringar. Ren kolavlagringar från ventilsätena. Äkthets, måla blocket 1931 Ford motor grön med värmebeständig färg. Häll nya ramlager och har blocket balanseras statiskt och dynamiskt. Re-core kylaren och ersätta alla slangar och klämmor. Antingen köpa en ombyggd vattenpump eller bygga om befintliga. Du kommer att behöva ta bort bensintanken, rengör den i en läsk bad och inspektera den för rost innan du installerar eller byter ut.

6 Undersök Model A kropp och fendrar för rost hål, kulhål, bucklor och andra skador. Det finns tre viktiga faser kropp restaurering: träarbete, metall arbete och glas arbete. I en 1931 coupe finns trätak hängslen och trägolv. Reservdelar, som tillverkas för en exakt passform, kan förvärvas från ett antal återförsäljare. Metall arbete bäst avgörs av en professionell auto kropp man, om du inte är kvalificerad att utföra metall riktning och andra krävande uppgifter. Ersätt alla befintliga glas med modern säkerhetsglas. Om du har den ursprungliga fönsterglas, använda dem som mönster för att kapa det nya glaset.

7 Sandblästra Coupe kroppen eller hand sand den med antingen våt eller torr sandpapper. Många konservatorer prime kroppen och fendrar och sedan sand dem, upprepa processen tills de har uppnått en slät yta. Efter den sista grundfärg appliceras kan du antingen göra om toppen med metallnät över trä inramning och stoppning material eller har det gjort. Därefter måla fordonet. 1931 coupe var oftast tvåfärgade, t ex blått med svarta skärmar och en grå rand eller tvåfärgade grönt med en äppelgrön rand. Slutligen, fokusera på det inre. Sound proofing kan köpas för interiören och stammen / rumple sittyta. Helst bör du ha en professionell tapetserare göra om säten, innertaket och andra inre delar.

Tips

 • Model A Ford Club of America rekommenderar att komponenter, såsom 1931 Model A växellåda, koppling montering och den bakre änden sättas ihop av en expert mekaniker för att se till att komponenter är korrekt inriktade och justeras.
 • Om du är osäker på att göra någon aspekt av detta projekt, är det bättre att betala en professionell snarare att äventyra säkerheten.

Återställa en 1932 Ford 2-dörrars Roadster Hi-Boy

February 8

45 år sedan, var 1932 Roadster lanserats som en modell kit bil. 2-dörrars Roadster Hi-Boy var populär med heta stångvänner på 1960-talet. Att hitta en 1932 Ford att återställa är en utmaning och det kan bli dyrt.

Instruktioner

1 Reparera eller byta ut alla trim på 1932 Ford Roadster. Det kommer att öka värdet på din restaurerad veteranbil.

2 Gnugga fingrarna längs ytan av det rostfria stålet. Kontrollera om repor, fläckar, gropar och andra skrubbsår.

3 Markera de höga och låga punkter, repor och stötar som du vill reparera. Om du har rätt verktyg och en lätt beröring, kan du reparera krom. Om inte så kommer du vill köpa nya.

4 Ta krom från den klassiska bilen. Du kommer att behöva ha tillgång till båda sidor för varje försök till reparation.

5 Knacka de höga och låga fläckar på en mjuk slät yta. Var försiktig, vill du inte att skada mer än du reparera.

6 Fil några skrubbsår med sandpapper. Behöver inte Jigg det rostfria stålet med en grov papper. Använd ett finkornigt.

7 Polera krom när reparationerna är klara. Var noga med att inte spendera alltför mycket tid på topparna och hög fläckar. Det är möjligt att gnida ett hål genom metallen.

Tips

 • Det är viktigt att du tar dig tid och knacka långsamt om du rusar du kommer att göra skadan värre.
 • Shoppa runt ditt område och på Internet-vissa delar av landet kommer sannolikt att ha en viss typ av klassisk bil mer än andra.
 • Den bästa fynd är fortfarande det som är gratis bara för att ta bort den från en fastighet.
 • Slå inte ytan för hårt ljus kranar fungerar bäst.