ställa tändning v8 302

Min iPhone är inte erkänner SIM-kortet efter användning BootNeuter

February 18

Om du har jailbroken din Apple iPhone med BootNeuter och nu din iPhone inte känner igen SIM-kortet, en återställning av enheten är i sin ordning. Innan programmet jailbroke din iPhone, iTunes skapat en säkerhetskopia av din iPhone inställningar på din dator. Gå till denna säkerhetskopia via iTunes för att få enheten i funktionsdugligt skick igen. Den säkerhetskopiera information kommer att återställa användning av SIM-kortet, så att du kan använda telefonen och dess dataanslutning.

Instruktioner

1 Anslut den långa, platta änden av din iPhone USB-kabel in i botten av din iPhone.

2 Anslut den vanliga USB-kontakten på din iPhone USB-kabel till datorn. Operativsystemet kommer nu att känna igen din bifogade iPhone och öppna iTunes, om du inte har manuellt berättade att sluta göra det automatiskt. Om iTunes inte öppnas automatiskt, använda sin ikon på skrivbordet för att starta programmet.

3 Högerklicka på iPhone ikon i iTunes-fönstret.

4 Klicka på "återställa från backup." Klicka på "Återställ" för att återställa det ursprungliga operativsystemet på din iPhone, så att du kan använda SIM-kortet igen.

Kan en katalysator Orsak en feltändning på en Cylinder?

July 28

Bra bil diagnos, som medicinsk diagnos, kommer ofta ner till teknikern förmåga att skilja orsak från verkan, för att titta på ett fel och avgöra om det är ett problem i sig eller bara symptom på ett större problem. Så är fallet med misständningar av något slag. Medan den oerfarna läkaren kan helt enkelt anta att ett externt fel är orsaken, kan det inte vara fallet.

Katalysator Grunderna

En katalytisk omvandlare är en typ av masugn, en förbränningsugn konstruerad för att omvandla vissa kemikalier till andra kemikalier under mycket hög värme och tryck. De flesta omvandlare har två kammare. Det första fångar oförbränt bränsle från motorn och brinner det, vilket skapar en efterbrännare liknande värme som underlättar den andra reaktionen. Ju mer oförbränt bränsle går genom omvandlaren, desto mer intensiv reaktionen och desto mer värme ut.

Dolor och Converter Temperaturer

En feltändning är fel på en cylinder till brand, antingen eftersom det finns ingen gnista, eller för att det finns ett överskott eller underskott av luft eller bränsle. Den udda sak om misständningar är att, oavsett orsak, kommer de nästan alltid resulterar i en ökning av katalysator temperatur. En "rik" feltändning till följd av luft blockering, kommer en läckande injektor eller en felaktig tändsystemet skicka oförbränt bränsle genom rören, som spikar omvandlare temps.

Lean feltändningar

En vakuumläcka, igensatt injektor eller förlust av bränsletrycket kommer att orsaka en "mager" misständning, där det inte finns tillräckligt med bränsle i cylindern för att upprätthålla antändning. Eftersom flamfronten inte kan upprätthålla sig i cylindern, kommer det ofta skicka oförbränt bränsle ut genom avgasventilen. Eftersom omvandlare är specialiserade på att bränna bort bränsle som motorn kan inte ens den lilla mängd som finns i en mager avgas kan mycket väl leda till överhettning.

omvandlare härdsmälta

Den genomsnittliga-omvandlarens keramisk matris fungerar i allmänhet vid mellan 700 och 900 grader Fahrenheit, och kan motstå överstigande 1000 grader. Temperaturer högre än som kommer att knäcka omvandlarens keramiska matrisen, vilket får den att kollapsa in i sig själv. Denna kollaps kanaler de återstående gaserna genom allt färre kanaler, vad som orsakar en kaskadeffekt av förstörelse som kallas "omvandlare härdsmälta."

Vad det handlar om att

Detta är en kyckling-eller-the-ägget scenario; smält omvandlaren har inte orsakat misständning; snarare är det redan existerande misständning vad överhettad din konverterare. Det är inte att säga att din omvandlare inte har några frågor innan - i synnerhet om motorn har en historia av feltändning - bara att misständning nästan säkert utfört en coup de gras på vad som var kvar av din omvandlare matris.

Hur man rättar till en AT & amp; T U-verse TV Koppla

April 19

Hur man rättar till en AT & amp; T U-verse TV Koppla


Problem med din AT & T U-vers-tv-tjänst är oftast på grund av lösa sladdar som är anslutna till U-vers-mottagare eller svaga batterier i sin fjärrkontroll, vilket resulterar i en svarar mottagare när du försöker byta kanal eller justera volymen. AT & T U-vers-mottagare ansluts till fiberoptiska kablar för att ge en högkvalitativ digital bild, och visar en blinkande lysdiod knapp på framsidan av mottagaren för att indikera sin nuvarande arbetsstatus. Om ljuset är rött eller inte blinkar när fjärrkontrollen trycks, måste mottagaren startas för att återställa användning.

Instruktioner

1 Koppla och sätt alla kablar som är anslutna till U-vers-mottagare för att se till att kablarna säkert på plats. Anslut strömkabeln till ett alternativt utlopp om mottagnings förblir släckt.

2 Tryck på "AT & T" på fjärrkontrollen för att koppla om fjärrkontrollen för att ansluta till mottagaren.

3 Ta bort den bakre-plattan på baksidan av fjärrkontrollen och byt ut AA-batterier i din U-verse fjärrkontroll med ett nytt par. Tryck på "Channel Up" eller "Channel Down" för att testa fjärrkontrollen.

4 Tryck på strömbrytaren på framsidan av U-vers-mottagare, och håll den i fem sekunder för att stänga av mottagaren. Tryck på strömbrytaren för att starta mottagaren och vänta på att driva upp.

Tips

  • Ring AT & T U-verse teknisk support på 800-ATT-2020 om mottagaren förblir frånkopplad från din tv-tjänst.

Hur fungerar en NASCAR Fuel Cell fungerar?

September 8

Hur fungerar en NASCAR Fuel Cell fungerar?

Varför använda en bränslecell?

Nascar började med användning av bränsleceller som de var säkrare än standardbränsletanken. En regelbunden bränsletank i en kollision skulle läcka ut och eventuellt tända en brand. När kör i höga hastigheter och slog i väggen eller en annan bil potentialen av en explosion är mycket större. Nascar började anställa användning av bränsleceller.

Vad gör en bränslecell överlägsen en bränsletank?

En bränslecell är överlägsen en tank som är förstärkt med en gummiblåsa och skum så om det finns en effekt bränslet skulle absorbera och cellen skulle kollapsa. Nascar är mycket strikt så långt som hur mycket skum behöver användas och hur cellen är uppbyggd. Alltså, är det också viktigt att nämna att cellen är inbyggd i fack eller bafflar. Som håller bränslet från skvalpar omkring i höga hastigheter. Ibland gör det svårt för bränslet delas ut vid lägre hastigheter.

Hur cellen fungerar?

Cellen är konstruerad med ett metallhölje, en gummihölje och skum. Bränsleledningen som går från tanken är ansluten till en backventil. Backventilen är viktig eftersom den frigör bränslet och stängs automatiskt. Cellen kommer att hålla upp till arton liter bränsle. Nascar har kommit långt från de dagar att köra med en svetsad metalltank och en t-shirt och blå jean klädd förare.

Hur till låsa upp en Garmin 760

October 29

Hur till låsa upp en Garmin 760


Garmins nüvi 760 GPS-enhet kan du ställa in en fyrsiffrig PIN-kod (Personal Identification Number). Denna säkerhetsfunktion förhindrar obehörig åtkomst till Nuvi funktioner i händelse av stöld. Tills säkerhet är inaktiverad, måste du ange PIN varje gång du slår på enheten, utom nära de geografiska koordinaterna där du var när du ursprungligen ange PIN-kod. Garmin kallar denna plats din "säkerhets webbplats." Om du förlorar PIN, prova följande steg för att återställa användning av Garmin.

Instruktioner

1 Kontrollera att du slår på nüvi genom att skjuta strömbrytaren mot den cirkulära driver symbol, inte mot låssymbolen.

2 Återgå till den fysiska platsen där du anger PIN-koden. Till exempel, om du satt vid skrivbordet hemma när du ställer in PIN, gå tillbaka till ditt skrivbord.

3 Slå på enheten. Om den upptäcker en satellitsignalen, kommer du att kunna använda din nüvi utan en PIN-kod. Om ingen signal kan detekteras, bifoga en antenn till nüvi och försök igen.

4 Gå till "Verktyg", "Inställningar" och "Säkerhet" från startskärmen och välj "Inaktivera" -knappen på Garmin Lock sidan.

Tips

  • Om du har glömt din PIN-kod och kan inte återgå till din säkerhet webbplats, ring eller e-post Garmin (se Resurser för en länk till Garmin stöd). Du kommer att bli ombedd att skicka enheten, inköpsbevis till den adress som Garmin kundtjänst kommer att leverera till dig.
  • När du har låst upp din nuvi, resa till en säker plats och återställa PIN-koden till ett nummer som du kommer att minnas.
  • För din egen säkerhet, inte försöka ändra Nuvi inställningar under körning.
  • Utföra en hård återställning av nüvi kommer inte återställa ditt lösenord, men kommer att radera alla dina anpassade data och inställningar.

Hur man dödar Köra uppgifter på en Android App

November 13

Hur man dödar Köra uppgifter på en Android App


Det finns olika skäl för att stoppa en Android appen körande tjänster. Du kan ha flera program igång samtidigt och behöver finjustera minnesallokering genom att stoppa vissa uppgifter. Kanske en app har blivit instabilt eller har en minnesläcka och döda uppgiften manuellt är lösningen att återställa användning. Hur som helst, kan du döda kör uppgifter med Android manager.

Instruktioner

1 Tryck på menyknappen på startskärmen och klicka på "Inställningar".

2 Bläddra nedåt i menyn och klicka på "Program."

3 Tryck på "Running tjänster." En lista över öppna program och deras tjänster som körs visas.

4 Klicka på den tjänst som du vill stoppa och klicka på "Stopp".

5 Upprepa steg 4 för varje kör uppgift som du vill sluta.

Tips

  • Killing en löpande tjänst på en öppen ansökan kan orsaka instabilitet i appen eller data gå förlorade.
  • Vissa kör uppgifter som systemet programvarukomponenter kan inte stoppas.

Hur överföra video från en JVC hårddisk kameran till en dator

January 26

JVC har blivit föregångare Hard Disk Drive (HDD) videokameror. Hårddiskbaserade videokameror inte anställa användning av videoband. Istället de sparar varje video som en fil på en intern hårddisk, så att du kan överföra dem från kameran till datorn för att visa och / eller redigering.

Instruktioner

överföra

1 Leta reda på USB-utgång på hårddiskvideokameran. Detta märks i din bruksanvisning och varierar beroende på modell. På GZ-HD3, är USB-utgång ligger nära fronten och till vänster om linsen. På nyare modeller såsom GZ-HD40 kan hittas nära baksidan.

2 Anslut den mindre änden av USB-kabeln till videokamerans USB-utgång.
Anslut den större änden till datorns USB-ingång.

3 Sätt på din kamera. Om det var redan på, stänga av den och sedan slå på den igen.

4 Välj "Exportera till PC" på menyn som ska dyka upp på kamerans LCD-skärm. Den exakta formuleringen kan variera beroende på modell men funktionen kommer att vara samma.

5 Om du inte automatiskt ombedd att öppna en mapp, välj "Start" och sedan "Computer", sedan "JVC Everio" (de flesta HDD modeller är Everios, om det inte kommer att ha just den modell namn). En mapp som innehåller de videofiler på kamerans hårddisk. Kopiera och klistra in dessa filer till en separat mapp på datorn för visning senare.

Hur gör jag reparera en Hängde eller skadade iPod?

December 9

Hur gör jag reparera en Hängde eller skadade iPod?


En iPod som hänger är också känd som en frusen iPod, eftersom enheten inte kommer att svara på ingångskommandon och kommer att förbli fast på en skärm; medan en skadad iPod orsakas av ett fel i enhetens firmware. Även sällan, inte en frusen iPod inte kräver drastiska åtgärder som en skadad iPod gör, enligt Scott Kelby, författare till "The iPod Book." En skadad iPod kan korrigeras genom att återställa sin hårddisk, som installerar den ursprungliga informationen och tar bort alla dina nuvarande musik och inställningar.

Instruktioner

1 Tryck på "Center" -knappen i mitten av klickhjulet medan du håller ned "-knappen menyn. Även känd som en hård återställning, stängs denna av enheten genom att avsluta av alla program eller låtar närvarande körs och startar iPod. Släpp knappar efter 10 sekunder.

2 Öppna iTunes på datorn, och anslut anslutningskabeln iPod till datorns USB- eller FireWire-port och iPod. Om din iPod är frusen, kan synkronisera iPod genom att ansluta den till datorn frigöra enheten och återställa användning.

3 Öppna iPod synkroniseringsfönstret genom att klicka på fliken iPod i iTunes fönstrets sidofält. Klicka på "Leta efter uppdatering" för att uppdatera din iPod firmware om det finns en ny version tillgänglig, eller klicka på knappen "Återställ" i Version delen av synkroniseringsfönstret för att radera allt innehåll och återställa hårddisken till dess ursprungliga skick.

4 Följ iTunes restaurering instruktionerna för att slutföra återställningsprocessen iPod.

Tips

  • Låt iPod laddas i minst 20 minuter, som en iPod kan bete sig oväntat på grund av ett lågt batteri.

Forklift Batteri Farorna

December 31

Forklift Batteri Farorna


Många lager eller andra försäljningsställen försörjnings anställa användning av elektriska truckar för att fungera, flytta tunga produkter och utrustning in och ut ur lagring. Dessa batteridrivna maskiner är kapabla att lyfta stora laster och kör på stora batterier som ofta måste bytas eller laddas av lagerpersonal. Även om dessa batterier har konstruerats med säkerhet i åtanke, finns det fortfarande några faror en hanterare bör undvika.

Vikt

Truck batterier kan väga upp till ett ton (2000 pounds) eller mer, en viktfaktor som lätt efterlyser mekanisk hjälp i den föränderliga och laddning av batteriet. Men 50 procent av alla gaffelbatterirelaterade skador resultatet av felaktig flyttning och lyftning av dessa tunga delar av utrustning. Specialiserade vagnar, domkrafter och även andra truckar används ofta för att flytta tunga batterier, även om framgången för dessa material beror på hur säkert föraren fäster batteriet till vagnen; fallande batterier ge allvarliga skador. Bransch protokoll finns som beskriver hur och när en gaffeltruck batteri ska laddas, och de flesta företag har omfattande regler och bestämmelser för gaffeltruck batteri tas bort.

gaser

Under laddning och fylla gaffel batterier, gaser släpps ut som kan orsaka både negativa hälsoeffekter och risken för brand eller explosion. Väte och syre frigörs i mängder som kan bygga upp under fyllning, så områden nära hög värme, öppen eld eller gnistor utgör risker för batteriladdningsstationer. Om du känner dig yr, yr eller illamående under laddning eller påfyllning av batterier, kan du vara upplever symtom på gas uppbyggd och du bör stoppa processen och flytta till ett väl ventilerat utrymme. Du bör alltid låta ungefär en timme att gå efter fyllning och laddar ett batteri innan upp någon nya maskiner eller utrustning som kan orsaka en gnista för att ge gaser tid att försvinna.

korrosiva

Truck batterier är fyllda med frätande vätskor som kräver ordentliga säkerhetsprocedurer för att hantera. Svavelsyra och kaliumhydroxid används i de två vanligaste truck batterityper, och båda är starkt frätande ämnen som kan orsaka frätskador i ansiktet, ögon, hud och händer. Personlig skyddsutrustning (PPE) bör användas för att minimera bränna risk att komma i kontakt med sura lösningar. Kemiskt resistenta handskar, glasögon eller skyddsglasögon, ansiktsskydd och kemiska förkläden är första linjens försvar mot kemiska brännskador, och ögonskydd krävs av Occupational Safety and Health Administration (OSHA) när man arbetar med syror.

Elektrisk shock

De batterier som används av elektriska truckar är utformade för att fungera vid låga spänningar som inte är helt tillräckligt starka för att döda. Men om polerna är felaktigt anslutna eller korsas av kemisk eller skräp kan en otäck chock väntar ett batteri hanterare. Undvik chock genom att fylla på rätt sätt - en överfylld batteri kan orsaka ledande vätska för att ansluta terminalerna - och enligt de förfaranden för till- och frånkoppling av batterier och batteriladdare.

Lägga till Transmission Fluid till en Dodge Caravan

July 28

Lägga till Transmission Fluid till en Dodge Caravan


Kontroll och lägga transmissionsolja kan vara en mycket viktig del av bilens underhåll regim. Att hålla den toppade och se till att det inte är smutsig kan hålla sändning igång längre. Många människor är beroende av mekanik för att utföra denna tjänst, men om du vill spara pengar, är det en av de enklare förfaranden för att utföra själv.

Instruktioner

Kontroll och lägga Transmission Fluid

1 Se till att din bil är på plan mark. Ställa bilen i parken och slå på motorn. Låt motorn gå på tomgång ett par minuter.

2 Öppna huven. Lokalisera transmissionsstickan, som finns på passagerarsidan nära baksidan. Dra ut oljestickan och torka bort med trasan. Sätt in oljestickan igen och dra ut den. Kontrollera nivån. Det finns två mätare, en vardera för varma och kalla motorer. Om du precis börjat fordonet du kommer att vilja se till att vätskan är i linje med den kalla märket, och om bilen har körts ett tag, den heta märket.

3 Om vätskan är låg, är det dags att lägga till lite mer att ta upp det till rätt nivå. Ta bort oljestickan och placera den åt sidan. Tillsätt en liten mängd ATF PLUS 3 Typ 7176 vätska i oljesticksröret. Låt det nöja sig med ungefär fem minuter och sedan kontrollera igen. Gör detta tills den önskade nivån har uppnåtts.

4 Vid kontroll av nivån också kontrollera för färg och genomskinlighet av vätskan. Den bör ha en rödaktig färg och vara tydliga. Om vätskan är mörkbrun eller svart och svårt att se igenom då det är dags för en förändring.

Tips

  • Använd bara den rätta transmissionsolja för din bil. För en Dodge Caravan det borde vara ATF PLUS 3 typ 7176.
  • Om vätskan är mörk och smutsiga det ska ändras.