starta bmw x5 telefon

Hur man Starta en Droid telefon

May 13

Hur man Starta en Droid telefon


Om en Android körs långsamt eller appar laddas inte rätt, är den första åtgärden att starta om telefonen. Sätta ned och upp igen ger telefonen en chans att torka av processorn och minnet för en nystart. Om du vill ha en riktigt nystart, som om du bara fick en ny telefon, kan du göra en fabriksåterställning som kommer att klara alla data från telefonen och återställa den till fabriksinställningarna. Om du vill spara data, bara göra detta om du har säkerhetskopierat allt först.

Instruktioner

Starta om

1 Tryck och håll strömbrytaren tills popupmenyn visas.

2 Tryck på "avstängning" på pekskärmen. Vänta tills alla lampor på telefonen för att gå ut.

3 Tryck och håll strömbrytaren tills tillverkarens logotyp visas på skärmen. Vänta tills telefonen för att avsluta start.

Fabriksåterställning

4 Tryck på "Home" knappen med ikonen hus på den. Tryck på "Meny" knappen med ikonen listan på det. Tryck på "Inställningar" på skärmen.

5 Tryck på "Privacy" och sedan "Factory Data Reset". Bekräfta att du raderar all information på din telefon. Vänta tills processen är färdig. Det kommer att ta flera minuter.

6 Slå på telefonen och logga in med ett Google-konto att börja om med Droid som om det bara kom ur lådan.

Hur Starta en LG telefon Om du har glömt ditt PIN

April 20

LG Telefonen levereras med säkerhetsfunktioner som hindrar andra människor från att använda telefonen, till exempel en känga mönster eller en PIN-kod som du anger. Om du har glömt lösenordet, men är du utelåst från din telefon. LG förväntas som kan hända och gav två sätt att komma åt din telefon om du glömmer din PIN-kod - en raderar alla dina data och andra kan hjälpa dig att spara lite.

Instruktioner

1 Tryck på "Sleep / wake" -knappen på din LG telefonen för att slå på skärmen och ange PIN-koden. Du får fem chanser att låsa upp telefonen, varefter du kan försöka igen efter 30 sekunder. På den femte försök, kommer du att se en "Glömt mönster?" Eller "du glömt PIN?" -knappen - Tryck på den här knappen.

2 Logga in på ditt Google-konto på telefonen. Du måste ha Wi-Fi eller 3G / 4G / LTE aktiv på telefonen för att få tillgång till ett Google-konto. Om din telefon Internet är avstängd, måste du återställa LG enheten till fabriksinställningarna för att komma åt den. Annars kan du använda ditt Google-konto för att bekräfta din identitet och återställa stift i telefon genom "Inställningar | Plats och säkerhet | Ändra skärmlåset | STIFT."

3 Tryck och håll "Power" -knappen på LG telefonen för att stänga av den. Tryck och håll "Power" -knappen samtidigt som "Volume Down" och "Home" nycklar i ungefär åtta sekunder. LG kommer att starta upp återställningsläge.

4 Tryck på "Volume Down" för att bläddra igenom listan med kommandon, markera "Torka uppgifter / fabriksåterställning" och sedan trycka på "Home" för att välja det alternativet. Tryck på "Volume Down" knappen igen för att rulla ner till "Ja - radera all användardata" (det andra alternativet), och tryck sedan på "Home" -knappen för att bekräfta All information om din telefon, inklusive PIN-koden. , avlägsnas.

5 Tryck på "Volym ned" igen för att välja "Starta systemet nu" och sedan på "Home". Telefonen kommer att ladda operativsystemet Android installeras på fabriken och ber dig för ett Google-konto och användarinformation. All information på SIM-kortet kommer att återställas automatiskt, men du måste ange telefonnummer och kontakter, om de lagrades på SIM också. Alternativt kan du synkroniserade kontot med Google, i vilket fall alla dina kontakter kommer att återställas när du synkronisera kontot.

Hur man Starta en Kin telefon

June 19

De Kin One och Kin Two telefoner från Microsoft har ett stort utdragbara tangentbordet för textning och en högupplöst pekskärm. Kin-telefoner har Kin Spot, för att dela media; Kin Studio, för automatisk online backup och lagring; Kin Loop, för automatiska uppdateringar från din favorit nyheter eller sociala medier webbplatser och Kin kamera, för högkvalitativa bilder och video. Om du behöver starta om Kin One eller Kin Two, försöker en normal omstart först; Om det inte fungerar, prova en "hård omstart."

Instruktioner

Normal omstart ordningen

1 Tryck och håll strömbrytaren på Kin En eller Kin Two i flera sekunder tills "Turn Off?" Alternativet visas på Kin skärmen.

2 Tryck på "Turn Off?" möjlighet att stänga av Kin telefonen.

3 Starta om telefonen genom att trycka på strömbrytaren på Kin tills start logotypen visas.

Hard Starta ordningen

4 Vänd din Kin One eller Kin Two telefon så att batteriluckan är synlig.

5 Ta bort batteriluckan genom att trycka på batteriluckan spärren.

6 Ta ut batteriet genom att dra i fliken batteri hissen ligger på toppen av batterihöljet.

7 Sätt i Kin batteriet och sätt tillbaka batteriluckan.

8 Tryck och håll strömbrytaren på Kin tills logotypen visas.

BMW Kompatibla telefoner

May 1

BMW Kompatibla telefoner


BMW: s integrerade Bluetooth handsfree-samtal alternativ kan knyta en inbyggd mikrofon och bilens stereohögtalare till din mobiltelefon så att du säkert kan ta emot och ringa samtal medan du kör. BMW har lämnat en lista över telefoner som har klarat tester kompatibilitets, men även om telefonen inte visas på listan, det fortfarande kan fungera - du kommer inte veta förrän du försöker. Men inte alla Bluetooth-utrustade mobiltelefoner har rätt inställningar som krävs för att arbeta med BMW: s system.

Apple-enheter

Senaste generationerna av Apples iPhone som har Bluetooth som en infödd inslag arbete med BMW: s handsfree-funktion. Detta inkluderar iPhone 3GS och iPhone 4. iPhone 3G tidigare stöddes, men det är inte längre listat av BMW som en enhet som stöds.

Blackberry-enheter

Majoriteten av moderna Blackberry-modeller är kompatibla, inklusive Blackberry 8820, 8900, Bold 9000 och Curve och Pearl modeller. Tour och Storm modeller tillgängliga från Verizon är också kompatibla.

HTC Devices

HTC Hero, Snap, Touch PRO, och Touch Pro2 alla har passerat BMW kompatibilitetstester. HTC XV6900 är den enda Verizon HTC-enhet som också har klarat proven.

Diverse smarta telefoner

Förutom HTC, Apple, och Blackberry-telefoner, enheter från Palm, Samsung, Google, LG och Sony Ericsson är också kompatibla enheter som stöds av BMW. Dessa enheter inkluderar Palm Treo, Palm Pro, Nexus One, Motorola Droid, och LG Voyager.

kompatibla Networks

Ett antal smarta telefoner som erbjuds av olika mobiloperatörer i USA är förenliga med BMW Bluetooth integration. Enheter från vanliga telefontillverkare som finns på AT & T, T-Mobile, Sprint och Verizon är bland de kompatibla telefoner som anges av BMW.

Hur man Starta Droid telefoner

July 8

Även om du kan starta din Droid telefon, design, telefonen inte har en omstart knapp eller en möjlighet att starta från gränssnittet. Om du har problem med telefonen eller fryser skärmen, kan du starta om enheten för att se om det löser problemet. Under normala omständigheter behöver du inte starta om telefonen.

Instruktioner

1 Tryck och håll strömbrytaren i några sekunder. En meny som ska visas på skärmen.

2 Tryck på "Turn telefonen." Vänta en liten stund för att telefonen ska stängas helt.

3 Tryck och håll strömknappen tills telefonen startar uppstart. När något visas på skärmen, är telefonen startar.

Tips

  • Om Droid skärm är helt frusen och trycka på strömbrytaren inte avslöja en meny kan du starta genom att ta bort och sätta tillbaka batteriet.

Min BMW 325 startar inte

May 13

Min BMW 325 startar inte


BMW 325 är en del av 3-serien raden av BMW-bilar. Det anses vara en sportsedan lyx fordonet. När BMW 325 inte startar på rätt sätt, kan det finnas olika orsaker, varav de flesta är typiska bil frågor som kan påverka alla typer av fordon. Men under de år av produktion har det varit ett par av återkallelser och problem som är specifika för 325 som kan vara den skyldige för din bil inte startar. Diagnostisera problemet själv kan hjälpa dig att avgöra om det är en gör-det-själv-projekt eller behöver hjälp av en professionell.

Instruktioner

1 Observera om din BMW 325 gjorde något oväsen eller anger några problem när du senast hade det igång. En knackar buller kan tyda på att din bränsleledningen och komponenter misslyckas. Fix kan vara så enkelt som en ny bränslefiltret. Lägg i en extra liter gas och försök att starta BMW igen. Även 325s är utrustade med en gas mätare, kan de ibland vara felaktig, vilket indikerar att det finns bränsle när det inte. Om 325 var överhettning, kan det vara en indikation på ett problem med motorns kylsystem. Modeller från 1992-1995 har utfärdat en återkallelse på grund av denna mycket problem. Termostater, vattenpumpar och fläktremmar kan sluta fungera och orsaka bilen för att överhettas, vilket leder till det inte börjar på rätt sätt. 2001-modellen utfärdades en återkallelse på fläkten av kylsystemet för att inte starta när det behövs.

2 Kontrollera vätskenivåer i 325, inklusive olja och transmissionsolja. Låg eller obefintlig vätskan kan orsaka motorn att gripa och inte starta ordentligt. Kroniskt tillåter motorn att vara låg på vätskor kan orsaka problem överförings på din BMW. De vätskenivåer kan också indikera en läcka i din motor. kan kontrolleras transmissionsolja i 325 genom att öppna huven och lokalisering av oljestickan hela vägen på baksidan av motorn. Vätskan ska vara röd till färgen.

3 Vrid nyckeln till "ON" läge, men inte starta bilen. Om instrumentpanelen lamporna i din 325 inte kommer på, betyder det att batteriet kan vara döda eller dräneras. Öppna huven och kontrollera anslutningarna till batteriet för korrosion eller en lös anslutning. för en BMW 325, bör batteriet räcka mellan minst två och fyra år. Kontrollera lamporna igen, om inte fungerar, måste batteriet bytas ut eller laddas.

4 Vrid knappen för att starta bilen. En brist på buller indikerar ett problem med tändningslåset. Ett klickande ljud är ett tecken på en felaktig starter. Startmotorn kan behöva bytas ut.

Hur Återställ servicekoder på en 2005 BMW 320D

May 30

Hur Återställ servicekoder på en 2005 BMW 320D


När reparationer på en 2005 BMW 320D är klar behöver On-Board Diagnostic system återställas. Detta kan göras med skannern som användes för att hämta de initiala felkoder. Om diagnossystemet inte återställs, då koderna kommer att dröja. Ännu viktigare, kommer tjänsten motorn ljuset lyser på instrumentbrädan. Även om den exakta processen skiljer sig från en scanner varumärke och produktnummer, är processen i samma anda.

Instruktioner

1 Avslöja datalänkförbindelse under BMW instrumentbräda. Det ligger till vänster om ratt kolonn.

2 Anslut diagnos skanner i BMW: s datalänkanslutning och slå på den. Vissa märken av skannrar kan själv aktivera och vissa kan inte.

3 Placera nyckeln i BMW 320D tändning och tur. Du kommer att behöva det elektriska systemet igång.

4 Skriv in ett kommando för att radera felkoder. Om skannern frågar "Är du säker" bekräfta kommandot.

5 Stäng av skannern och fordonet utanför. Koppla skannern från datalänkanslutning.

6 Vrid nyckeln i tändningslåset och starta BMW 320D motor. Titta på instrumentbrädan och se till att kontrollera motorn ljuset är släckt

Tips

  • Om din BMW tillverkades och såldes i Europa, kan din diagnossystem vara den europeiska versionen av OBD-II. Se till att skannern kan läsa koderna. Många OBD-II-skannrar kan läsa EOBD.

Hur man byter en BMW PCV Valve

September 5

Hur man byter en BMW PCV Valve


Utan en positiv vevhusventilation ventil, även känd som en PCV-ventilen, förbränningsgaser från en BMW förbränningsrum komma in i vevhuset och orsaka smog i miljön. De oanvända förbränningsgaserna är också allmänt känd som blåsning. PCV-ventilen i en BMW fungerar genom att ansluta vevhuset till insugningsröret. Anslutningen skapar ett vakuum i vevhuset som drar gaser från ventilerna in i insugningsröret. Från insugningsröret förbränningsgaserna går in i PCV-ventilen och bränns av frisk luft.

Instruktioner

1 Leta reda på PCV-ventilen och lossa klämmorna med hjälp av en momentnyckel. PCV-ventilen i BMW är belägen bakom insugningsröret. Det kan vara nödvändigt att avlägsna insugningsröret för att ha tillräckligt med utrymme för att lokalisera den PCV-ventilen.

2 Ta bort slangen från PCV-ventilen. Byt ut slangen och klämman om de verkar vara slitna, har sprickor i dem eller läcker. Ta bort slangen genom att försiktigt klämma den med dina vinklade vass tång och dra ut den.

3 Ta bort PCV-ventilen med dina vinklade vass tång. Om den trycks in i en gummigenomföring, kontrollera om genomföringen är sliten. Om så är fallet, byt ut genomföringen.

4 Trä den nya PCV-ventilen för hand för att undvika att skada den.

5 Dra åt ventilen tills det är säkert. Dra inte åt eftersom detta kan skada ventilen.

6 Byta ut slangen och klämma till ventilen.

7 Starta BMW motor och kontrollera att det inte finns några läckor i PCV-ventilen eller slang.

Hur till låsa upp en LG GSM-telefon

September 28

Hur till låsa upp en LG GSM-telefon


När du vill använda din LG GSM (Global System for Mobile Communications) telefon med en annan transportör, är allt du behöver göra låsa upp enheten. Låsa din LG GSM-telefon är en process för att ta bort nätverkslåset placerad på enheten genom dess aktuella trådlösa bärare. Du kan ta bort låset med en upplåsningskod som du vanligtvis kan få från din nuvarande operatör.

Instruktioner

1 Slå "* # 06 #" från LG telefonen och vänta på den internationella mobilutrustning identifierare (IMEI) nummer visas på skärmen. Skriv ner detta antal.

2 Kontakta din leverantör av trådlösa tjänster eller slå "611" från din LG telefonen för att nå en representant.

3 Kontrollera ditt trådlösa konto (i förekommande fall) och be företrädaren att förse dig med nätverket upplåsningskod och ytterligare specialkoder (i förekommande fall) för din LG telefon.

4 Förse representations med IMEI-nummer för din telefon. Vänta för ombudet att generera upplåsningskod till LG telefon. Skriv denna kod ner.

5 Stäng av LG telefon och ta ut batteriet. Beroende på modell av din LG telefon, kan du behöva sätta i ett SIM-kort som tillhör en annan mobiloperatör i SIM-kortplatsen.

6 Sätt tillbaka batteriet och starta om LG telefon. Ange speciell kod som du hämtat från din trådlösa bärare. Vänta tills enheten uppmana dig att komma in i nätverket lås.

7 Skriv in koden i din LG telefonen på samma sätt som det gavs till dig av företrädaren, när du uppmanas att göra det. Vänta för enheten att starta, vilket är en indikation på att nätverket är olåst.

Tips

  • Du kan köpa en upplåsningskod till din LG telefon från ett olåst företag att undvika kontaktar mobiloperatören.
  • Ange inte fel upplåsningskod upprepade gånger eftersom det kommer att låsa enheten till strömbäraren på obestämd tid.
  • Låsa telefonen LG telefonen är lagligt, men det kan medföra trådlösa kontrakt.

Så här ändrar styrservovätskans i 1992 BMW 525

February 2

Så här ändrar styrservovätskans i 1992 BMW 525


Servostyrningsvätskans är viktigt att hjälpa föraren att styra en 1992 BMW 525, särskilt vid lägre hastigheter. BMW ska alltid vara tillräckligt fylld med styrservo, och vätskan bör vara relativt fri från skräp och andra föroreningar. Regelbundet underhåll ingår byte av vätska för att säkerställa att systemet förblir ren och i gott skick.

Instruktioner

1 Lyft huven på BMW 525i. Leta upp och ta bort behållarens lock för styrservo. Locket är märkt "ATF" och är beläget mellan motorn och fläkten på framsidan av motorrummet.

2 Ta bort så mycket styrservo som möjligt med sprutan. Töm den extraherade vätskan i en spillback.

3 Ta bort styrservoslangen från behållaren med en 19 mm hylsa och enhet. Placera en långpannan under slangen för att fånga läckande vätska.

4 Starta BMW. Vrid hjulet åt vänster och höger.

5 Fyll behållaren med automatisk växellåda vätska (som rekommenderas av BMW) samtidigt som den gamla vätskan att strömma från slangen i långpannan.

6 Återgå till förarsätet för att vrida ratten åt vänster och höger igen.

7 Fyll reservoaren igen med vätska tills den smutsiga vätska som strömmar in i droppskålen blir klar.

8 Anslut slangen till reservoaren, och ersätta 19 mm bult med sockeln och enheten.

9 Fyll styrservobehållaren tills vätskenivån når "hot-full" linjen på mätstickan är ansluten till vätskebehållarens lock.

10 Stäng huven på BMW.

Tips

  • BMW rekommenderar att du kontrollerar styrservo nivån var 9000 miles. Byt ut vätskan när den verkar ha en rödaktig nyans eller som en del av felsökning ett fel i servopumpen.