startar ej med nyckel mercedes a140

MPG för en Mercedes A140

February 3

Mercedes-Benz A140 är en del av super mini klass Mercedes fordon. A-klass är utformad med en liten halvkombi som är användbart och mångsidigt. Dock är Mercedes A140 finns bara i Europa.

Motor

Mercedes A140 har en 80 hästkrafter vid 5000 varv per minut och ett maximalt vridmoment på 95,9 foot-pounds vid 3750 rpm. Den har en SOHC S-4-motor med 2 ventiler per cylinder och en cylindervolym på 1397 CC.

Överföring

Sändningstypen för Mercedes A140 är en 5-växlad manuell med en topp utväxling av 0,7-till-en med framhjulsdrift.

Miles per gallon

Den genomsnittliga mpg för Mercedes A140 är 43 mpg och bilen tar blyfri bensin.

Hur man använder min telefon med min Mercedes

March 12

Hur man använder min telefon med min Mercedes


Mobiltelefoner har blivit vägen för världen på grund av framsteg inom teknik samt billiga telefoner och hastighetsplaner. Mobiltelefonanvändare kan ringa, text, surfa på Internet, affär, strömma video och mer direkt från sina telefoner. Dessutom kan mobiltelefoner också användas i samband med många bilar, inklusive bilar tillverkade av Mercedes-Benz. Med din mobiltelefon med din Mercedes är enkel.

Instruktioner

Blue-Tooth Technology

1 Avgöra om din mobiltelefon har blå tand kapacitet. Du kan ta reda på genom att fråga säljare eller titta i instruktionsboken. Förvandla din blå-tand funktionen, genom att följa särskilda anvisningar för just din mobiltelefon.

2 Kontrollera just din Mercedes har blå-tand, genom att kontakta din lokala Mercedes-återförsäljare. Inte alla Mercedes modeller har blå tand teknik. Beroende på vilket år, modell och trimma nivå du kanske eller kanske inte har den här funktionen.

3 Förvandla din Mercedes "blue-tooth-teknik, om du har den här funktionen. Både mobiltelefon och fordon kommer att koppla samman vid denna tidpunkt. Alla samtal kommer att gå igenom högtalare din Mercedes. Om du lyssnar på musik och telefonen börjar ringa, kommer musiken avta, och du kommer att höra ring genom högtalarna. När du svara i telefonen, kommer du att kunna tala med händerna fria.

hjälp~~POS=TRUNC Connection

4 Kontrollera just din Mercedes har en extra port. För det mesta hjälpporten är markerad som "AUX" och ligger nära de stereo kontroller. Återigen, inte alla Mercedes modeller levereras med den här funktionen.

5 Köp en extra kabel kompatibel med din telefon. Till exempel, om du har en iPhone, be säljare för att visa kabeln som gör att du kan koppla din telefon till AUX-porten på din Mercedes. Dessa kablar är vanligtvis runt $ 15 i butiker som Best Buy.

6 Sätt ena änden av AUX-kabeln till telefonen och den andra änden till AUX-porten på din Mercedes. När telefonen är ansluten, kommer du att kunna ringa samtal som vanligt men använda handsfree och lyssna på musik från telefonen via bilens stereo. Enligt Naked mobiltelefon med hjälp av en extra kabel ger ett brusfritt ljud på grund av den direkta sladd anslutning till din stereo, ger den bästa ljudkvaliteten.

Min bil startar inte med en nyckel men igång med Fjärrstart

December 20

Min bil startar inte med en nyckel men igång med Fjärrstart


En bil som inte startar med en nyckel men kommer med en fjärrkontroll verkar vara en förbryllande problem, men är oftast lätt att åtgärda. Eftersom bilen kan starta, är problemet förmodligen inte en dålig starter, bränsleinsprutare eller annan mekanisk fråga som kommer att kosta hundratals dollar att åtgärda. Problemet är antingen med din nyckel eller med tändningslåset. Du kommer att felsöka för att avslöja orsaken till problemet.

Instruktioner

1 Starta bilen med en extra uppsättning bilnycklar om du har en uppsättning tillgängliga. Som med alla andra tangenter, tänderna börjar att bära över tiden. Detta ändrar formen på nyckeln och kan göra den oanvändbar. Detta är den mest sannolika problem om dina reservnycklar fortfarande fungerar.

2 Starta bilen med reservnycklar. Om reservnycklar också inte fungerar, då problemet kan vara med tändningslåset. En tändningslåset har små dricksglas som läser nyckelns tänder. Om någon av dessa tillhållare är brutna, kommer omkopplaren felaktigt läsa dina bilnycklar och bilen startar inte.

3 Vrid hjulet om det vrids åt höger eller vänster. Ibland hjulen kan låsa tändningslåset. Vrida ratten i motsatt riktning kommer att åtgärda detta gemensamma problem. flytta försiktigt nyckeln i tändningslåset kan också hjälpa.

4 Kontrollera din tändningslåset för korrosion. Om du märkt att tändningen var överhettad innan det misslyckades, är korrosion den sannolika problem.

Nyckeln startar inte i min Mercedes Ignition

October 5

Nyckeln startar inte i min Mercedes Ignition


Varje kund som köper ett fordon från Mercedes-Benz, en tysk tillverkare av bilar, lastbilar och bussar, får en nyckel som används för att låsa upp dörrarna och starta motorn. Ibland misslyckas för att slå på tändningen på grund av en smutsig nyckelcylinder eller en låst ratten. Använd ett smörjmedel för att möjliggöra tändnings att vända lättare.

Instruktioner

1 Ta ur nyckeln ur tändningslåset.

2 Spraya en liten mängd WD-40 på nyckelbladet.

3 Sätt in nyckeln i tändnings och litegrann. WD-40 ger smörjning, vilket gör det lättare att vrida om nyckeln.

4 Besök din lokala Mercedes återförsäljare att ha en ersättningsnyckel gjort. Nycklar kan bli sliten med tiden, vilket gör det svårt att slå på tändningen.

Hur man startar motorn med 4-knapp på fjärrkontrollen för Viper PN47V2

February 26

Hur man startar motorn med 4-knapp på fjärrkontrollen för Viper PN47V2


Viper larmsystem är vanliga på bilar i hela USA, och dessa fjärrkontroller har ett antal funktioner utanför larmstyrning. På en fyra-knapp på fjärrkontrollen, kan du också aktivera din trunk release, låsa och låsa upp dörrarna och automatiskt starta motorn. Den PN47V2 kan du programmera och starta motorn på bara några sekunder med bara några klick på fjärrkontrollen.

Instruktioner

1 Tryck på låsknappen på fjärrkontrollen en gång till billås cykeln och lampor blinkar.

2 Tryck och håll startknappen på fjärrkontrollen tills lamporna blinkar igen och motorn startar.

3 Tryck låset igen och håll startknappen en andra gång för att stoppa motorn under 10 minuter att det är på.

4 Tryck låsa igen och håll startknappen när motorn stannar för att starta motorn igen.

5 Ange din bil och sätta din nyckel i tändningslåset för att manuellt koppla in tändningen medan bilen är igång eller när den har stoppats.

Mercedes A140 Specifikationer

May 27

Mercedes A140 Specifikationer


Mercedes-Benz A140 är en liten lyx Halvkombi produceras mellan modellåren 1997 och 2004. Den billigaste och mest ekonomiska A-klass, A140 nått stora bränsleekonomi och en skvätt av idrotten i det billigaste Mercedes-Benz modell pengar kan köpa på tiden.

Motor

Vid A140 hjärta är dess små men effektiva 1,4 L bensinmotor, som avger 80 hästkrafter vid 5000 rpm och 98 fot-pund. vridmoment vid 3750 rpm. Bore och stroke är 3,5 och 2,4 inches, respektive, och kompressionsförhållandet är 11-till-1. Gas körsträcka är uppskattningsvis 43 mpg.

drivlina

A140 använder en front-motor, framhjulsdrift layout - en avvikelse från den bakre-wheel-drive layout finns på nästan alla Benz modeller. Den enda A140 överföring tillgängliga var en fem-växlad manuell växellåda. Framvagn är strut-typ oberoende med krängningshämmare. Bakhjulsupphängning är längsgående länkaxel med krängnings. Låsningsfria bromsar är standard, med skivor fram och trummor bak.

Interiör och exteriör

En liten bil med alla mått mätt, "Baby Benz" åtgärder bara 140,7 inches lång, 67,7 inches bred och 64 inches tall. Styling passar Mercedes-Benz mögel och var en stor anledning till den stora framgången med den första generationens A-klass. På insidan, passagerarna att hitta gott om plats för fem, med baksäten som kan fällas platt eller tas bort helt för extra lastutrymme.

Hur du kopplar en iPhone med en Mercedes Benz

September 29

Hur du kopplar en iPhone med en Mercedes Benz


Om du har en Mercedes-Benz och en iPhone, kan du koppla ihop dessa två prylar med den officiella Mercedes iPhone app "mbrace." Denna app kan utföra många funktioner, bland annat i egenskap av en trådlös nyckel fjärrkontroll, skickar geografisk information till bilens navigationssystem, kalla på hjälp, kontrollera ditt konto och hitta eller kontakta en lokal återförsäljare. Denna app är tillgänglig gratis från iTunes App Store.

Instruktioner

1 Öppna App Store på din iPhone. Tryck på "Sök" och skriv "mbrace" i sökfältet, klicka sedan på knappen "Sök" på tangentbordet. Tryck på noteringen för appen genom att trycka på "Free" -knappen, peka på den igen när det blir grön och ange ditt Apple-ID och lösenord när dialogrutan visas. Appen visas på din iPhone startskärm.

2 Anmäl dig till mbrace på din Mercedes om bilen inte kom med det eller om du inte redan har det. Kontakta din lokala återförsäljare, eller ring 800 till Mercedes att tala med en representant om dina alternativ. Endast modeller tillverkade efter 2005 innehåller den programvara som behövs.

3 Tryck på appen på din iPhone för att öppna den. Ange ditt mbrace kontonummer och fyrsiffriga PIN för att logga in.

4 Tryck på "fordon" för att använda fjärrnyckeln, som visas på skärmen. Härifrån kan du låsa upp, lås och lokalisera bilen, eller så kan du klicka på "hjälp" att kontakta kundtjänst, ekonomi, concierge eller vägassistans. Tryck "Dealer" för att visa information om lokala återförsäljare, eller på "konto" för att visa information om ditt personliga konto. Tryck på "Send2Benz" för att söka efter en destination, ange en gatuadress, söka efter en adress eller köra till en förinställd "vän. "

Hur att bogsera med en Mercedes CLK 320

June 1

Hur att bogsera med en Mercedes CLK 320


Körning med släpvagn är ett ansvar på grund av den ökade risken du tar till vägen. Den extra vikten av trailern kommer att minska din bromsförmåga och dess extra längd kommer att påverka din förmåga att manövrera hörn. Du kan minimera denna risk med viss erfarenhet och kunskap om din bilens bogserings begränsningar. CLK 320 är i stånd att dra en liten till medelstor släpvagn. Den maximala dragkapacitet på din modell kan hittas i bruksanvisningen för din Mercedes.

Instruktioner

1 Skriv ner trailern bruttosläpvagnsvikt (GTW) från märkskylten som sitter på dess ram. Om du tänker att lasta gods i trailern, då måste du uppskatta dess vikt. Totalt upp GTW och lastvikt och jämför med bilens maximala dragkapacitet. Om den totala vikten av släpvagnen plus lasten är mindre än fordonets maximala dragkapacitet som anges av tillverkaren, kan du säkert dra vagnen.

2 Anslut släpets mottagaren till dragkroken på CLK 320 och lås den på plats. Låsa spärren på plats genom att sätta in en kopplingstapps genom hålet under handtaget. Hitch bollen måste matcha storleken på släpets kopplingen.

3 Fäst kvinnliga elektriska mottagaren på fordonet till den manliga elektriska kontakten på släpet. Testa att alla säkerhetslampor arbeta innan du beger dig ut på vägen.

4 Skjut släpets vänstra kedja under släpet mottagare och anslut den till den högra sidan av kopplingen. Anslut den högra kedjan till den vänstra sidan av dragkroken på samma sätt.

5 Dubbelkolla alla anslutningar och säkerhetsljus. Fullt inspektera trailern och din CLK 320 innan du startar din resa.

Hur att bogsera med en Mercedes ML320

May 24

Hur att bogsera med en Mercedes ML320


Mercedes Benz ML320 är en kapabel dragmaskin. 1998 års modell har fått betyget att dra upp till upp till 5000 pounds när den är utrustad med en klass III hake. Detta är tillräckligt för att dra en medelstor nytta eller husvagnen. Att arbeta inom tillverkningen dragkapacitet är viktig, eftersom fordonets broms- och köregenskaper kunde reduceras till osäkra nivåer om den ignoreras. Ansluta släpet till fordonet korrekt kommer att försäkra en säker resa.

Instruktioner

1 Bestäm dragkapacitet på din modell och år för ML320. Denna information kan hittas i bruksanvisningen. Beräkna den totala massan av släpvagnen genom att lägga vikten på släpvagnen till lasten. Trailern vikt skrivs på släpvagnen uppgifter plattan under bruttosläpvagnsvikt.

2 Avgöra om din Mercedes kan bogsera trailern genom att jämföra dragkapacitet till den totala släpvagnsmassan. Trailern vikt måste vara mindre än den dragkapacitet för en säker resa.

3 Anslut släpets kopplingen till fordonets dragkrok genom att sänka den. Låsa kopplaren på plats genom att sänka spärren och säkra den med en kopplingstapps.

4 Fäst rätt trailern kedjan till den vänstra sidan av fordonet hitch och den vänstra trailer kedjan till den högra sidan. De korsade kedjorna kommer att fånga trailern tunga i sällsynta fall de två lossna.

5 Ansluta släpvagnens elektriska kontakt till fordonets elektriska mottagaren genom att trycka de två tillsammans. Om anslutningarna inte stämmer överens, kan en adapter köpas från en släpvagn butik.

6 Köra långsammare än normalt för att kompensera för den reducerade bromsningen och hantering. Ta hörnet är långsammare och bredare än normalt och samtidigt bibehålla din lane. Kom ihåg att när man byter körfält, kommer du behöver extra utrymme för att kompensera för längden på släpet.

Problem med 1999 Mercedes M430

August 1

Problem med 1999 Mercedes M430


Mercedes-Benz är känd som en tillverkare av högpresterande lyxbilar. 1999 Mercedes Benz M430 (ML430), är modell en sport / utility vehicle (SUV) med en 24-ventil enda overhead V8 cam motor, en front-motor fyrhjulsdrift och en 19-liters bränslekapacitet. Införandet av ML430 i Mercedes-Benz auto lineup 12 år sedan etablerade sitt rykte som "den främsta lyxbil" med möjlighet att en lastbil prestanda. Trots ML430 är tillskrivs värde, National Highway Traffic och Safety Administration (NHTSA) utfärdat två säkerhets påminner nästan 300.000 fordon.

Felaktig Seatbelt Assembly

Den ML430 säkerhetsbältet spärren felaktigt monterad, vilket kan orsaka plötslig frigöring av säkerhetsbältet från bälteslåset. Allvarliga personskador eller dödsfall kan inträffa under en olycka i händelse av detta fel.

nedtonade Strålkastare

Den ML430 strålkastare installationen misslyckades att uppfylla federala motorfordon säkerhetsnormer. Detta kan ge upphov till successiv minskad synlighet och efterföljande trafikolycka.

Servostyrning Problem

Begagnade bilar Auto Sales noterat denna återkallelse på ML430 om förlusten av styrservo till följd av en felaktig anslutning mellan styrservoslangen till servo svalare. Avgången av styrservo minskar styrservo prestanda över tid och kan leda till en spontan bilolycka.