störande avgaser och motorljud

Lågt oljetryck och motorljud i en 302 motor

August 3

Rapporter från bil granskning och klagomål hemsidor rör lågt oljetryck och motorljud förekommer i en 302 motor. Dessa problem motortillskrivs endast ett fåtal fel med 302. bestämma huruvida orsaken till dessa motorproblem är större eller mindre sker genom felsökning.

Oljepump

Den främsta orsaken till lågt oljetryck i 302 motorn är fel på oljepumpen. Oljepumpen trycker oljan genom motorn så att alla rörliga delar kan smörjas. Det låga tryck utvecklas på grund av att oljepumpen inte driver olja genom motorn och oljesensorer spelar in lågt tryck. Oljan börjar sedimentera på botten av den 302, och motorljud utvecklas. En check engine ljus tänds på instrumentpanelen när oljepumpen misslyckas och oljetrycksmätaren faller under acceptabla parametrar.

Oljefilter

Om oljefiltret blir igensatt, kommer lågt oljetryck utvecklas i 302 motorn. Främmande partiklar och skräp filtreras ut av motoroljan när den cirkulerar genom hela motorn. När alltför mycket skräp byggs upp i filtret, kan oljan inte strömma fritt genom enheten. Detta bringar oljetrycket att gå ner och motorljud som skall skapas. Ett oljefilter problem är separat från oljepumpen problemet, men kan visa samma symptom eftersom oljan fortfarande inte få drivit genom motorn.

kolv Noise

När lågt oljetryck utvecklas, är kolvarna på veven inte smörjs ordentligt. Brist på smörjning i kolven och vev skapar motorbuller, såsom en knackar buller. Kolvarna börjar slits ut i förtid och överhettas, vilket skapar en uppbyggnad av värme inne i cylindrarna. Denna värme varptrådar cylindrarna och 302 motor låser upp. Kolv buller kan låta som en högljudd knock eller poppar när varpen börjar utvecklas. Kolven buller utvecklas över tiden och börjar som en lätt knacka ljud. Bilen ägaren måste ta bilen till en kvalificerad tekniker när detta brus börjar för att förhindra ytterligare skador på motorn. När högt knackar eller popping buller börjar, måste motorns byggas eller bytas ut.

packning Leak

En packning läcka orsakar också lågt oljetryck och motorljud i en 302. Packningen på huvudet och vevhuset hindra oljan från att läcka ut från motorn. När en av dessa packningar skadas, läcker olja ut och oljenivån blir låg, vilket gör att oljetrycket att falla. 302 börjar göra en gnidning eller gnisslande ljud under normala driftsförhållanden. Bilen ägare kan lätt avgöra om en packning har blåst eftersom olja kommer att skjuta ut ur huvudet och in i motorrummet. Olja ses under huven, på fender brunnar och en olje pöl kommer att utvecklas på trottoaren under motorn efter det att fordonet har satt på ett ställe under en tidsperiod.

Effekten av olefiner på Performance Diesel

April 30

Olefiner är en klass av organiska (kol) föreningar liknar paraffin, men innehåller färre väteatomer och minst en kol-till-kol-dubbelbindning. De kan framställas genom petrokemisk raffinering eller tillverkas syntetiskt.

Cetanindexet

Luften i cylindrarna i en dieselmotor är mycket komprimerade, höja dess temperatur till den punkt där den dieselbränsle självantänder, ett fenomen känt som självtändning. Självtändning av dieselbränslen mäts av en parameter som kallas cetanindex; ju högre cetanindex, desto högre kvalitet på bränslet.

Dieselbränslekomposition

Olefiner öka den temperatur vid vilken självtändning sker och negativt påverkar motorns prestanda. Högkvalitativ dieselbränsle innehåller därför en hög andel av vanliga paraffiner och en relativt låg andel av olefiner.

cetanförbättrare

Låga Cetanindexet dieselbränslen, som innehåller relativt höga olefin nivåer, kan ge dålig start i kallt väder, rökning från avgaser och motorljud. Cetanförbättrare, såsom alkylnitrat, kan läggas till dieselbränsle för att förbättra dess prestanda, men de kan inte helt kompensera hög naturlig olefin innehåll.

Hur Isolera din bil

September 19

Stock car isolering är tänkt att hålla ut standard väg tongångar. Men för föraren som ändrar sin bil, är otillräcklig för att hålla ut högre avgaser och motorljud aktie isolering. Hög kvalitet isolering är dyrt, men kommer att hålla de flesta bil buller. Isolering av en bil är inte tekniskt svårt, men kräver en avsevärd mängd arbete eftersom allt måste avlägsnas från insidan.

Instruktioner

1 Ta bort sätena. Bultar håller sätena på plats på räls bilen glider på. Skruva skruvarna för att ta bort de främre och baksätet.

2 Ta bort plastpaneler. De dyker lätt bort med en bogserbåt. Större paneler hålla några paneler, som de i fronten, så ta bort dem först är ett krav. Under panelerna är sekundära paneler som skruvar håller ihop. Skruva loss dem och ta bort panelerna. Detta kommer att utsätta isoleringen.

3 Ta bort den gamla isoleringen. Använd handskar, eftersom materialet är kliande och mycket obehagligt på rå hud.

4 Placera ny isolering. Täcka allt det gamla isoleringen täckt. Korrekt placering maximerar effekterna av isolering.

5 Placera de sekundära panelerna på plats och rescrew dem.

6 Installera de främre sätesskenor, bultning dem till öppningarna i golvet. Montera framstolarna på främre skenorna.

7 Installera baksätet, bultning dem upp till öppningarna i den bakre.

Tips

 • Det är en bra idé att avsätta två dagar för detta projekt, eftersom det kan ta lång tid att ta bort och skruva panelerna, samt isolering.
 • Eftermarknads isolering, som säljs av andra än den ursprungliga tillverkaren företag är ofta tyngre än lager isolering och kan minska bränsleförbrukningen.
 • En momentnyckel kan användas för att se till att sätena är ordentligt fastskruvade och säker.
 • Skruvarna och paneler ska vara tät och säker; annars kan en skallra utvecklas på grund av lösa paneler.
 • Rör inte panelerna med SRS skrivna på dem. Dessa är krockkuddar, och manipulering av dem kommer att orsaka dem att distribuera.

Skillnader mellan Slip-on och fulla avgas

June 23

Skillnader mellan Slip-on och fulla avgas


Slip-on och full avgassystem öka prestandan. Det bästa sättet att öka prestanda i en fyrtakt ökar flödet av motorn: att bli av avgaser och införande av en färsk gas / luftblandning snabbare. Stock avgassystem begränsa flödet av förbrukade gaser, vilket begränsar hästkrafter men att bygga vridmoment. Kompletta system flyter bättre genom hela avgassystemet. Slip-ons flyta bättre bara vid avgas spetsen där de är mest restriktiva.

headers

Slangen eller rör där förbrukade avgaserna först lämna motorn kallas sidhuvudet eller rubriker. Varje cylinder kommer att ha en eller flera avgasrören. Storleken och utformningen av sidhuvuden är kritiska för inlopps / utlopp flöde av motorn. avgassystem full prestanda ersätta rubrikerna, vilket ökar deras flöde. Slip-on system använder aktie rubriker.

avgasrör

Hela längden av avgassystemet, inklusive huvuden och avgas spets, är ibland till som den "avgasröret." Specifikt avgasröret vägar avgaser från huvudet till slutrör eller ljuddämpare. Avgasrör påverkar också flödet av motorn. När du öka flödet i ett område, såsom huvudet, kommer du att uppnå liten eller ingen prestanda om avgas kvävs i ett annat område. Så, om du gör huvudet flyta bättre, behöver avgasröret för att rymma den högre flöde för att dra fördel av prestanda huvudet. Kompletta system kan ersätta röret om det är restriktiv. Slip-on system använder aktieröret.

avgas~~POS=TRUNC Tips

Avgassystem tips tjänar till att dämpa ljud. De påverkar också effektegenskaper hos motorn. På lager avgassystem är slutrör den mest restriktiva del av avgaserna. Slip-on-system ersätter bara slutrör. De behöver inte öka flödet av avgasröret eller rubrik; dessa poster återstår lager.

Utseende

Motorcyklar är till stor del om utseende. Med motorcykel prestanda kraftigt överträffar en ryttare förmåga att använda det hela på gatan, lägga prestanda till en redan hög prestanda maskin ofta baseras enbart på estetiska. I de flesta (men inte alla) system, är fullt avgassystem utseendet på en eftermarknad inte signifikant annorlunda än ett mäldsystem. Den stora skillnaden i utseende avdelningen kommer från avgas tips som får ändras i båda systemen. Men om estetik är din primära motivation, slip-ons kommer att leverera billigare.

Ljud

Utseendet på ett avgassystem är inte den enda estetiska. Aficionados av bilar och motorcyklar både vet väl avstämd motor när de hör det. Men de kan inte höra det om det är helt dämpas. Om det är helt dämpat, det är inte så hög prestanda som den kunde vara. Slip-on-system kommer att dramatiskt ändra avgasljud i din motor för mindre pengar.

Kosta

Skillnaden i kostnad mellan en fullständig avgassystemet och en slip-on avgassystem är oftast större än den extra prestanda uppnås genom en fullständig.

Värde

Värdet kommer ner till din motivation. Om du vill ha lite mer seat-of-the-byxor rusa, en stor avgasljud och ett unikt utseende, en slip-on avgassystem kommer att göra. Om du ska göra bankörning, racing eller bara vill ha den mest prestanda du kan få, köpa den bästa fullständiga avgassystemet du har råd. Det kommer förmodligen att se bättre än lager också.

Prestanda

Prestandavinster varierar kraftigt. Din prestandaförbättring beror också på hur väl "flödade" beståndet motorn. Om den har en restriktiv avgassystem, kan du ha stora vinster. Om det är bra att börja med, kan du bara få 2-3 procent ström med en slip-on. En fullständig Systemet börjar närmare 10 procent.

Skillnader mellan nolla och Ground

July 20

Skillnader mellan nolla och Ground


Det har skett betydande förvirring om skillnaden mellan en neutral och jord i elektriska anslutningar och ledningar. Mycket av detta har att göra med förväxling med stavningen av terminologi och en missuppfattning av hur elektriska anslutningar fungerar.

Hot, neutral, och jord

De flesta vägguttag har tre elektriska anslutningar, som är varm, neutral, och jordning. Utrustning funktionalitet oftast bara kräver varma och neutrala ledningar, enligt American Power Conversion (APC). Jordledaren är ansluten till utrustningens exponerade metalldelar. Jordförbindelser inom en byggnad är vanligen alla anslutna till varandra och till vattenledningarna.

De varma och neutrala ledningar leder elektrisk ström, men den neutrala tråd är jordad vid källan. Jordning av nolledare krävs av säkerhetsskäl, eftersom det minskar risken för elektriska stötar, rapporterade APC. Nolledaren tillhandahåller en metod för att automatiskt stänga den elektriska kretsen, om en exponerad metalldel förbinds med en varm ledare eller krets av en slump.

Jordad vs. Jordning

Mycket förvirring uppstår mellan jordade och jordtrådar, på grund av subtila skillnader i stavningen. Nolledaren, vilket är en av kraftbärande trådarna, är känd som den jordade tråden, enligt APC, medan behållaren jordanslutning hänvisas till som den jordande ledaren.

Jord Problem i Computer Installation

Common mode buller i datorinstallationer kan orsakas av buller mellan strömbärande ledningar och jordledningen. En jord problem, å andra sidan, är ett helt annat fenomen. Detta kan inträffa när två separata delar av jordad utrustning är sammanlänkade genom datakommunikationslinjer, enligt APC. Detta är känt som "Inter-System Ground Noise".

Dator och Neutral Wire

Datorer kräver inte en neutral ledaranslutning för att fungera. Många har inte ens en neutral anslutning, enligt APC. Stora servrar och routrar saknar en neutral anslutning, och i stället dra ström från två heta trådar.

Många tror att den särskilda linjen är konstruerad för att lösa problem med nolledare, men detta är inte sant. Den särskilda linje har ingenting att göra med den neutrala tråden, enligt APC. Den särskilda linjen gör att inga andra laster delar samma två strömkablar, som kan orsaka spänningsfall i ledningar byggnaden. Även den särskilda linjen håller två laster från att dela samma jordkabeln.

Gör en eftermarknaden avgassystem, Chip och ett intag samarbeta?

February 25

En motor är ett system av delar som alla arbetar tillsammans. Eftermarknad prestanda delar vanligtvis kompletterar varandra för ökad motorprestanda.

eftermarknaden avgassystem

En eftermarknaden avgassystem är i allmänhet större i diameter än aktie avgaser och har en mer friflytande ljuddämpare. Syftet med en prestanda avgassystem (tillsammans med en bättre ljud) är att få tillbringat motorgaser ut ur bilen så effektivt som möjligt. Detta gör det möjligt för motorn att arbeta mer effektivt och göra mer makt.

eftermarknaden Chip

Enkelt uttryckt, remaps en eftermarknad datachip tändsystemet med olika bränsle- och luftinställningar för en effektförstärkning.

eftermarknaden Inlopps

Den sida av motorn där luft kommer in kallas inloppssidan av motorn. I lager form flesta luftintag är restriktiva. Genom att ersätta intaget med slang med större diameter och ett fritt flöde luftfilter, är mer luft som levereras till motorn för mer makt och oftast bättre gasrespons samt.

Hur de fungerar tillsammans

Dessa tre delar kommer i allmänhet att arbeta tillsammans i varierande grad. Den extra luft från intag matchas med den extra bränsle, gnista och timing från chipet. Avgas blir då motorns förbrukade gaser från motorn snabbare än en aktie avgaser. Resultatet är mer effekt och svar från motorn.

Felsökning och fixa en död bil högtalare

May 21

Om du hör en gnälla, pop eller brus från en högtalare, kan det inte vara talaren själv som är orsaken till problemet. Du kan uppleva problem från en jordslinga eller få tur förstärkare on / off pop. Felsöka problemet och fastställa det är en ganska enkel process.

Instruktioner

Felsökning förstärkaren

1 Kontrollera förstärkaren marken. Om marken inte är bra, koppla bort den, rengör området och säkra en ny mark till den rena metallytan.

2 Använd en voltmeter för att vara säker på att förstärkaren får tillräckligt spänning. Sätt en mätare på förstärkarens kraftledning när bilen är igång för att se hur mycket spänning det blir. Det bör få 13 volt eller mer. Om det inte blir tillräckligt, uppgradera bilens batteri, generator och strömkabeln. Du kanske också vill inkludera ett förstyvande kondensator. En kondensator har ström och släpper det när förstärkaren behöver det.

3 Kontrollera säkringen att se till att den är tillräckligt stor för att makt kan komma igenom. Konsul med tillverkaren av förstärkaren beträffande den korrekta storleken på säkringen.

4 Koppla högtalarna från förstärkaren om du fortfarande upplever distorsion.

5 Ta en högtalare som inte är en del av systemet och koppla den till varje kanal på förstärkaren. Om du får buller, har du en dålig förstärkare och kommer att behöva ersätta den. Om det finns ingen buller, kan du ha en dålig signal går till förstärkaren.

6 Koppla RCA-kabel mellan radio och förstärkare och koppla in en ny RCA-kabel som inte är en del av systemet. Om bruset försvinner, har du en dålig kabel.

7 Sätt på radion. Om du upplever slå på / av pop, kan motorantenn ledningen vända förstärkaren på och av, eller det kan vara ett problem med förstärkaren själv. Rådgöra med en installatör för att avhjälpa problemet.

Identifiera bullerkällan

8 Få åtkomst till de RCA-kablar, som ansluter komponenterna till varandra.

9 Koppla RCA-kabel mellan radion och förstärkaren. Om du fortfarande får brus i systemet, då förstärkaren kan vara en källa till buller. Om det inte finns något brus, är förstärkaren förmodligen inte problemet.

10 Anslut RCA-kabel från radion till förstärkaren och dra RCA-kabeln från baksidan av radion. Om det finns brus, är kabeln den skyldige. Om det finns ingen buller, är kabeln okej.

11 Anslut kabeln tillbaka till radion. Om kabeln var inte problemet och du fortfarande få buller, är radion källan.

Felsökning radion eller högtalare

12 Kontrollera marken samt radioantenn. Om jordledningen inte är fäst vid en ren metallyta, kanske du har en dålig mark.

13 Koppla den gamla marken, rengöra området och anslut en ny mark säkert till ren metall.

14 Kontrollera att antennkabeln är ordentligt ansluten och kontrollera rost på hållaren bulten och stänkskärm där antennmasten är monterad. Om du hittar smuts eller rost, rengöra området.

15 Om du hör en duns-dunk-dunk, kan högtalaren vara rörande mark och matning genom förstärkaren. Koppla alla högtalare från förstärkaren.

16 Ta en högtalare som inte är en del av systemet och anslut den till varje terminal utgång. Om du fortfarande höra dunkande ljud, har du en dålig förstärkare. Om det finns ingen buller, testa varje högtalare i ditt system oberoende genom att ansluta vardera förstärkaren tills du hittar den dåliga högtalare. Byt den högtalaren.

17 Kontrollera högtalarkabeln vara säker på att det inte har kortslutits. Om det har kortslutits, byt ut kabeln (se Related eHows).

Hur man köper Pay-Per-View filmer och händelser på Dish Network Satellit-TV

July 23

Dish Network erbjuder pay-per-view-filmer och program. För dem som är intresserade av hög bildkvalitet, pay-per-views är också tillgängliga i HD, men det kräver abonnenter att ha en HDTV, en maträtt 500-systemet och en mottagare kan bearbeta HD-program. Vidare kan föräldrarna vaktar pay-per-views från barn genom att aktivera föräldra lås. Läs stegen nedan för att köpa en pay-per-view-program.

Instruktioner

1 Samtalsgratisnummer 1-888-284-7116 för att tala med en Dish Network kundtjänst och fråga om pay-per-view-program.

2 Dish Network webbplats har detaljerad information om pay-per-view-programmering (se webbadressen nedan i Resources). På webbplatsen startsida väljer programmering >> Pay-Per-View på menyn som visas under företagets logotyp. Välj ett lämpligt alternativ från den resulterande undermenyn.

3 Identifiera programmet, film, sportevenemang eller vuxna programmering som du vill titta på.

4 Placera en order genom att följa någon av dessa tre metoder: Ring 1-877-DISH PPV (1-877-347-4778) och beställa programmet ses.

5 Skapa ett konto på Dish Network webbplats och bekvämt beställa pay-per-views på nätet. Logga in på ditt Dish Network-konto. Identifiera det program som ska beställas. Ange ditt kontonummer, tillhörande telefonnummer och postnummer.

6 Använd fjärrkontrollen för att beställa en pay-per-view. Se till att en landbaserad telefon alltid är ansluten till din Dish Network mottagare. Visa guiden på skärmen. Välj det program som ska beställas. Tryck på Välj på fjärrkontrollen och följ efterföljande enkla steg som visas på din TV.

Tips

 • Beställa en pay-per-view på nätet eller genom att använda fjärrkontrollen läggs automatiskt till din faktura.
 • Konsumenter beställer en pay-per-view för första gången kan få ytterligare information genom att läsa frågor till programmering >> Pay-Per-View. Välj ett alternativ från den resulterande undermenyn. Klicka FAQ från Pay-Per-View-menyn som visas till vänster på skärmen.
 • Alla program som finns tillgängliga för pay-per-view och deras scheman kan ses på kanal 500. Kanal 450 visar liknande information för idrottsevenemang.
 • Vissa pay-per-views stöder också alternativt språk funktion som gör det möjligt för tittarna att höra programmet ljud annat än engelska, vanligtvis spanska.
 • Beställa pay-per-view genom telefon medför en extra kostnad.
 • Beställa pay-per-view fjärr kräver att du kontinuerligt ansluta en fast telefon till mottagaren.
 • Barn och minderåriga kan ha möjlighet att beställa endast vissa typer av program inom en gräns som föräldrar.

Vad som är fel med din bil om det finns vit rök och vatten kommer ur din ljuddämpare?

February 12

Vad som är fel med din bil om det finns vit rök och vatten kommer ur din ljuddämpare?


Avgasröret på bilen sträcker sig utanför ljuddämparen. Det är inte ovanligt att se rök från avgasröret, som är den sista komponenten och utförsel av ett fordons avgassystem. Rök är inte alltid en anledning till oro, men alltid observera färgen. Färg och lukt av avgasrök är ibland de första ledtrådar i diagnostisera problem med fordonets avgaser och kylsystem.

vit rök

Varje fordon är sannolikt att visa en liten mängd vit rök när den först startas, speciellt på kalla morgnar. Så länge röken försvinner när motorn värms upp, det finns ingen anledning till oro. Det är resultatet av kallt bränsle och ånga såsom grenröret värms upp, och den vita är faktiskt den ånga bränna bort.

kylvätskeläckor

Det finns ett allvarligare problem om fordonet fortsätter att avge vitt rök efter det helt värmas upp. Detta indikerar närvaro av antingen vatten eller kylvätska - frostskyddsmedel - i förbränningskammaren. Eftersom dessa ämnen inte ska brännas under förbrännings, kan de orsaka allvarliga problem med din motor - ofta indikerar en skadad topplockspackning - som är dyra att reparera.

Leta efter läckage

Lukten av rök kan ange om du har en kylvätska läcka. Om frostskyddsmedel förekommer i förbränningskammaren, kommer den vita röken har en söt lukt. Kontrollera också din olja. Vinter olja indikerar närvaron av kylmedel men kan också betyda någonting; tung luftfuktighet kan orsaka fukt bildas i vevhuset, vilket resulterar i en liknande symptom. Försök inte att köra bilen om oljan ser mer ut som en milkshake än motorolja, eftersom detta är ett tecken på för mycket vatten eller kylmedel i oljan.

Fukt

Vatten kommer från avgasröret är vanligtvis inget att vara oroliga. Det indikerar kondens uppbyggd, eller är en biprodukt av ångan när man börjar fordonet. De flesta avgassystem skingra små mängder vatten genom avgasröret. Vatten från ljuddämparen själv är också en normal företeelse, och sannolikt kommer från gråta hålet. Detta vatten är en biprodukt av katalysator, som hjälper till att kontrollera fordonets utsläpp.

Fördelar och nackdelar med avgas Bafflar

May 23

Fördelar och nackdelar med avgas Bafflar


En avgas baffel är ett akustiskt avstämd metallkammare placerad inuti ett motorfordon ljuddämpare att neutralisera eller dämpa ljudet från fordonets luftutsläpp. De är särskilt utformade för att neutralisera starkare ljud som kommer från bilavgaser samtidigt tillåter mjukare ljud att passera. De används i nästan alla fordon, från bilar till motorcyklar och även lastbilar.

Pro: Brusreducering

Avgas skärmar används främst för att minska högt ljud som genereras av fordonets motor. Sådana höga ljud är en olägenhet och karakteriseras som buller. De flesta länder i världen har särskilda lagar mot sådant buller. Således, avgas bafflar hindrar buller och hjälpa bilister upprätthålla lagen.

Pro: lite underhåll

Avgas skärmar är enkelt konstruerad och har inga inre delar. Som ett resultat, de kräver lite eller inget underhåll och har en lång livslängd.

Con: Mottryck

Den mest uppenbara nackdelen i samband med avgas skärmar är det ökade mottryck de orsakar. Förbränning av motorbränsle i någon fordonsmotorn leder till bildning av avgaser som biprodukter. Dessa avgaser sedan skjuts ut ur fordonet via avgassystemet genom ljuddämparen och avgas skärmar. Denna process leder till bildningen av ytterligare tryck (mottryck) på fordonets motor, vilket leder till en minskning av motorns hästkrafter effekt och vridmoment och ökad belastning på motorn.

Con: Läckage

Med tiden kan avgas bafflar försämras på grund av slitage och exponering för avgaser och värme. Denna försämring orsakar läckage, vilket kan skapa en irriterande skramlande ljud varje gång fordonet används. Eftersom avgas skärmar inte kan repareras, måste de bytas ut helt och hållet. Detta ökar kostnaderna i samband med fordonsunderhåll.