strålkastare reflektor skadad

Återställa en strålkastare Reflektor

March 29

Återställa en strålkastare Reflektor


De strålkastare reflexer inuti bilen strålkastare montering förstärka ljusstyrkan i strålkastarnas lampor. Om dimmigt och tråkig, men de strålkastare reflektorer kommer inte att fungera korrekt. Även den bästa restaurering metoden är att ha en professionell åter platta reflektorerna, kan du delvis återställa reflektorerna hemma med en imitation polish. Resultaten kommer att vara mindre ljus än en fullständig restaurering, men kommer att avsevärt förbättra prestanda. Räkna med en gör-det-själv-återställning för både strålkastare församlingarna att ta dig en fullständig eftermiddag.

Instruktioner

1 Stäng av din bil. Prop öppna huven.

2 Koppla ur de båda kabelstammarna på baksidan av strålkastare montering. Dra loss gummihölje från baksidan av strålkastare montering.

3 Sätt på latexhandskar. Frigör metall klämmorna, säkra strålkastarnas lampor, genom att trycka på klämmorna inåt. Dra ut de låga och höga helljus lökar.

4 Ta bort strålkastare enheten från främre delen av bilen. Den exakta processen för att ta bort strålkastare enheten varierar beroende på märke och modell av fordonet, men förfarandet kräver att ta bort några synliga skruvar från strålkastare montering med din hylsnyckel uppsättning. Lyft strålkastare enheten från fästet. Om det inte lossnar, ta bort blinkersenheten, grillen och stötfångaren. Ta bort eventuella extra skruvar du upptäcker att fortsätta att fästa strålkastare montering på konsolen.

5 Ställ strålkastare montering på arbetsbänken eller annan plan yta. Ta bort eventuella fästklämmor, säkra strålkastare linsen till strålkastare församling. Sätt den platta änden av en platt skruvmejsel mellan de mötande ytorna av strålkastarglas och strålkastare församling. Bänd strålkastarglas av strålkastare montering.

6 Tvätta försiktigt reflektorn med en tvållösning från sprayflaska. Pat ytan torr med handduk. Håll värmepistol några inches bort från ytan, och snabbt torka området för att se till att det inte är kvar-over fukt.

7 Applicera en liten mängd av silver restaurering polska till frotté handduk. Gnid polska på strålkastare reflektor, tills hela ytan är täckt i restaurering polska. Låt ythärdningen under några minuter. Skölj med vatten och upprepa torkprocessen.

8 Applicera en sträng av silikon fogtätning till strålkastarglas parning yta på strålkastare enheten. Tryck på strålkastare linsen till passytan, och dra de två delarna tillsammans med dina klämmor. Låt täta torka så länge instruktionerna på förpackningen antyder. Sätt tillbaka strålkastare montering med den restaurerade reflektorer i den främre delen av bilen, genom att följa stegen för att ta bort strålkastaren i omvänd ordning.

9 Upprepa dessa steg för reflektorer i strålkastare montering på den andra sidan av den främre änden av fordonet.

Hur man ändrar en strålkastare i en 2001 Ford Focus

July 4

Hur man ändrar en strålkastare i en 2001 Ford Focus


Strålkastarna på din 2001 Ford Focus är en viktig del av bilens synlighet funktioner. Strålkastarna ger föraren av Focus och andra förare på vägen, tillade synlighet under dåliga väderförhållanden och även i mörka kvällstimmarna. När en strålkastare blir skadad eller brännskador ut, är det viktigt att det omedelbart bytas ut. Byte av strålkastare i tid kommer att undvika en trafikförseelse och eventuell olycka.

Instruktioner

1 Placera fokus i "Park" och att fordonet svalna en halv timme för att förhindra eventuella brännskador.

2 Leta reda på strålkastare som behöver bytas ut under huven på Focus. Det kommer att finnas ett metallband som håller strålkastaren på plats. Ta bort skruvarna som håller fast metallbandet på plats med hjälp av en spårskruvmejsel. Ta bort metallbandet genom att dra bort det, när alla skruvar tas bort.

3 Dra strålkastare enheten ur hållaren och ta bort den elektriska kontakten från baksidan av ljuset.

4 Installera det nya strålkastare i uttaget och anslut den elektriska kontakten på baksidan av ljuset. Byt metallbandet runt strålkastaren. Drag och säkra skruvarna kring metallbandet. Upprepa denna process, om så erfordras, för den andra strålkastaren. Stäng huven på Focus.

Hur man byter en strålkastare på en 2001 Pontiac Sunfire

August 1

Hur man byter en strålkastare på en 2001 Pontiac Sunfire


Varje bilägare kommer oundvikligen att möta scenario där en strålkastare blir skadad eller tråkig. Lyckligtvis, ändra ut strålkastarna är en mycket enkel procedur som kan utföras i din uppfart med väldigt lite tid, ansträngning och resurser spenderas. Efter den inledande strålkastare ersättare, kommer du att ha kunskap för att göra denna uppgift när det behövs i framtiden, att hålla pengar i egen ficka istället för att ge det till en bilmekaniker.

Instruktioner

1 Öppna huven och leta klippen håller plastkåpan på plats. Det finns två clips på var och en av de översta sidorna och två mot mitten av locket.

2 Bända klipp ut med en skruvmejsel och ta bort plastlocket. Lokalisera de två 13 mm bultar som sitter direkt ovanför varje strålkastare och ta bort dem med hjälp av skiftnyckel.

3 Dra ut plastdistanser och ställ dem åt sidan. Dra fram på enheten för att ta bort den.

4 Koppla ur kontakten på baksidan av strålkastare montering.

5 Vrid lampan stoppringen åt vänster och dra ut den, ta bort glödlampan.

6 Fäst den nya lampan på plats, och byt kontakten, stoppringen, distanser, klämmor, plasthölje och bultarna.

Så här ändrar Strålkastare 2006 Dodge 3500

June 12

Strålkastarna är viktiga säkerhetskomponenter i din 2006 Dodge Ram 3500. Utan dem, kör på natten eller i dåligt väder skulle vara både svår och farlig. Om en strålkastare är skadad eller trasig, bör den bytas ut omedelbart. Du kan spara pengar och tid genom att utföra uppgiften själv hemma.

Instruktioner

1 Öppna huven och stötta upp.

2 Ta bort de två skruvarna som håller strålkastaren enheten med en hylsnyckel.

3 Leta reda på kontakten på insidan av framstammen, bakom strålkastare församling. Ta bort pluggen och ta bort muttern genom hålet med en hylsnyckel.

4 Koppla bort kablaget från baksidan av strålkastarhuset. Du måste dra ut höljet lite och koppla ledningarna genom att dra dem ur kontakterna.

5 Dra ut headight huset genom att ta tag båda sidor. Dra den yttre kanten med något större kraft för att göra processen lättare.

6 Leta reda på headight lampan och koppla bort kabeln genom att låsa upp kontakten och dra rakt ut. Vrid glödlampan ett kvarts varv i endera riktningen och ta bort den från huset.

7 Sätt den nya lampan. Sätt lampan enheten tillbaka i huset och vrid den tills den låses på plats. Anslut kabeln och låsa kontakten.

8 Skjut tillbaka strålkastare enheten i sin ursprungliga plats. Anslut kabelstammen på baksidan av huset innan du skjuter den hela vägen.

9 Sätt tillbaka muttern på baksidan av strålkastarhuset genom hålet i stänkskärmen med en hylsnyckel. Byt ut kontakten genom att trycka in den i hålet.

10 Installera bultarna på framsidan av strålkastarhuset med en hylsnyckel. Stäng huven och testa den nya glödlampan.

Tips

  • Rör inte den nya halogenlampan med bar hud. Hantera lampan genom basen. Att få hudfett på glaset kan minska lampan livslängd.

Hur man installerar en 2005 Hyundai Accent Strålkastare

July 14

2005 Hyundai Accent är en prisvärd och kompakt fordon, tillgänglig som en tre-dörrars halvkombi och en fyradörrars sedan. Båda är lätta att reparera och underhålla. När Accents strålkastare är skadad eller trasig måste du vara ersätta den. Detta är en ganska enkel process.

Instruktioner

1 Öppna huven på Accent.

2 Lossa båda skruvarna på toppen av Accents strålkastare genom att vrida moturs med en spärrnyckel.

3 Dra ut sladden bakom strålkastare för att koppla den.

4 Dra strålkastare bort från fordonet för att ta bort den.

5 Upprepa stegen i omvänd att installera den nya strålkastare på Accent.

Hur man byter Strålkastare på en 1998 Camry

June 7

Hur man byter Strålkastare på en 1998 Camry


Strålkastarna på din 1998 Toyota Camry är av yttersta vikt för körsäkerheten. Om du märker att en av dina strålkastare är skadad eller inte fungerar korrekt, måste du ersätta det genast. Körning utan korrekt fungerande strålkastare är farligt och olagligt. Ibland kan du behöva byta endast lampan, eller så kan du behöva byta ut hela strålkastaren enheten. Camry strålkastare montering är en dyr produkt, men inte jämfört med kostnaden för en trafikförseelse, eller ännu viktigare, din säkerhet och andras säkerhet på vägen.

Instruktioner

1 Ta bort den gamla strålkastare montering genom att öppna huven på din Camry och med hjälp av en skruvmejsel för att ta bort skruvarna som håller i skydd av motorn. Lyft ut under tak med händerna. Använd en skruvmejsel för att ta bort skruvarna som håller fender liners på plats. När skruvarna är ute, lyft bort kåpan liners.

2 Stå framför bilen och använda händerna för att ta bort den främre stötfångarhöljet. Leta upp två bultar som håller i kontakterna och använd en skiftnyckel för att ta bort skruvarna och lossa kontakterna.

3 Lyft bort plastluckan som sitter bakom strålkastare. Använd en skruvmejsel för att skruva hela strålkastare set, och dra den framåt för att ta ut det. Om allt du vill göra är att ändra glödlampan, skruva den att ta ut det.

4 Installera den nya strålkastare enheten genom att följa steg 1 till 3 i omvänd ordning.

Tips

  • Stäng alltid av strålkastarna och ger lampan tid att svalna innan du ändrar den.

Hur man byter en 2001 Toyota Sienna Strålkastare

February 15

Hur man byter en 2001 Toyota Sienna Strålkastare


Alla strålkastare glödlampa som bränner ut på din Toyota Sienna van måste bytas ut omedelbart. På 2001-modellen Sienna, kan du ta bort och ersätta glödlampor utan att ta bort den verkliga strålkastarhuset. Du kommer att behöva ta bort och ersätta huset, men om den är trasig eller skadad. Den strålkastare montering har två separata höljen - en för strålkastaren och ett för sidomarkeringsljus.

Instruktioner

Ta bort Bulb

1 Öppna huven och koppla bort strålkastarens elektriska kontaktdonet vid den bakre änden av strålkastaren.

2 Ta bort gummiskyddet över glödlampan. Släpp spärrfjädern (som är i en deformerade U-form) som håller fast glödlampan och ta bort glödlampan från huset.

3 Sätt i ersättningslampa i huset, vilket gör att du inte vidrör lökens glaset med bara händer. Montera låsclipset på glödlampan.

4 Placera gummi tillbaka locket över lampan. Fliken märkt "Top Pull" på omslaget behöver vara på toppen.

5 Åter ansluta den elektriska kontakten.

Installera Bulb

6 Ta bort glödlampan som beskrivs i avsnitt 1.

7 Ta bort skruven som förbinder sidomarkerings lamphuset till strålkastarhuset fästet med en stjärnskruvmejsel, sedan dra ut sidoljus huset.

8 Skruva loss fästskruvarna för strålkastarhuset med hjälp av en skiftnyckel. Det bör finnas ett vid det övre hörnet, en på sidan och en på baksidan. Dra höljet ut ur fordonet.

9 Installera skal på fordonet och tillämpa bultar.

10 Montera sidomarkerings ljus och ansluta den med fästskruven, installera sedan glödlampan.

Tips

  • Om du trycker på lökens glaset med bara händer, rensa ut med tvättsprit innan du installerar den.

Vad är en integrerad strålkastare?

March 21

Vad är en integrerad strålkastare?


Automotive strålkastare använder en lampa, reflektor och en lins för att producera en ljusstråle fokuseras på vägen framför bilen. Det finns två inställningar, de låga balkar som fokuserar på vägen direkt framför bilen och de höga balkar som fokuserar ljuset längre ner på vägen. Konfigurationen av lampan, reflektorn och linsen kan antingen vara i ett stycke (eller försluten) eller komposit (modulär).

lampor

Automotive strålkastare använder oftast halogenlampor, där en volframtråd är innesluten i en glashölje fyllt med halogen. När elektricitet passerar genom tråden det blir varmt och lyser en ljus vit. Halogenen skyddar volfram från att brinna och gör det möjligt att få mycket varmare än andra gaser skulle tillåta. Det finns också xenon lampor som kör en extremt hög spänning ström genom xenongas, som blir glada och lyser med en ljus ljusare än en vanlig halogenlampa. På grund av högspänningssystem som krävs, xenonlampor är dyrare än halogen.

reflektorer

Reflexer sitta bakom lampan och tjänar till att samla in allt ljus som genereras från lampan och skickade det vidare till linsen. I system där det finns en separat lampa för helljus och halvljus, orienteringen av de olika lökar till reflektorn bestämmer riktningen ljuset kommer att lysa.

balkar

Linser fokusera ljus som reflekteras från lamporna i balkar som pekar på vägen. Linserna är utformade för att fokusera ljuset in i området där bilen kommer att köra, men för att inte förlora ljus åt vänster eller höger om där bilen är på väg. High-balkar pekar längre väg, men bör inte användas när mötande trafik är runt så de andra förare kommer att kunna se.

Integration

När linsen, lampa och reflektor är integrerade i en enhet, kallas det en integrerad strålkastare. I detta system, om lampan brinner ut, hela enheten måste bytas ut (om inte annat anges av tillverkaren). En integrerad balksystem kan ventileras för att låta den varma luften från lampan för att avsluta (detta kan leda till kondens bildas i systemet, vilket är helt normalt). En integral balk system som inte ventileras kallas en förseglad strålkastaren. Detta system bör inte utveckla kondens; om den gör det, det finns ett fel och det bör bytas ut. Ett system som inte är integrerad kallas en komponent Strålkastarsystem.

Hur man tar bort en 2001 Dodge Strålkastare

May 7

Hur man tar bort en 2001 Dodge Strålkastare


Passagerarnas säkerhet är den viktigaste faktorn när du kör. Det är därför det är viktigt att ersätta en skadad strålkastare omedelbart. Ett jobb som en gång var reserverade för mekaniker och tekniker, är avlägsnandet av en 2001 Dodge strålkastare inte så komplicerat som man skulle kunna tro. Med vissa grundläggande verktyg och en ersättningslampa, kan du byta ut strålkastare och vara tillbaka på vägen på bara några minuter.

Instruktioner

Ta bort Bulb

1 Stänga av fordonet.

2 Öppna huven.

3 Leta reda på blinkers bostaden på skadade ljus, som ligger direkt bakom den skadade strålkastare.

4 Ta bort skruven med Torx-skruvmejsel på svängsignal bostadshuset.

5 Höj blinkers bostaden för att få tillgång till elektriska ledningar.

6 Lossa de elektriska ledningarna från husenheten.

7 Ta bort skruvarna från baksidan av strålkastare monteringsenhet med en skiftnyckel.

8 Ta bort strålkastare enheten från fordonet. Denna enhet hålls av boll uttag, så använda våld för att ta bort den.

9 Koppla den elektriska anslutningen från lamphållaren.

10 Vrid glödlampan moturs för att ta bort glödlampan från sockeln.

11 Vrid ersättningslampa medsols för att fästa den i lampfattningen.

Reconnection

12 Anslut den elektriska kabeln till lampfattningen.

13 Returnera strålkastare montering på fordonet. Använda våld för att säkra monteringen på plats.

14 Säkra bultarna till baksidan av strålkastare montering med en skiftnyckel.

15 Anslut elektriska ledningar till bostadshuset.

16 Dra åt skruvarna på vridsignalen bostadshuset.

Hur man byter en Mercury Cougar Strålkastare

February 14

Byte av strålkastare på en Mercury Cougar är ett jobb som kan fyllas i på mindre än en halvtimme. De flesta Mercury Cougar strålkastare heter fästa på ramen med fyra skruvar, och enheterna är liknande i design för alla årsmodeller. Byta en utbränd eller skadad strålkastare i tid är viktigt, eftersom ljuset är en del av Cougar säkerhetssystem. Du kan byta ut strålkastare själv, vilket sparar tid och pengar.

Instruktioner

1 Lossa minuskabeln från batteripolen med en U-nyckel.

2 Ta bort de fyra skruvarna som håller strålkastaren på ramen. Tre av skruvarna är bakom strålkastaren nära grillen, och den fjärde är under strålkastaren på ramen.

3 Manövrera strålkastaren försiktigt bort från huset på ramen. Ta strålkastare från metallskyddet i ryggen för hand. Koppla den elektriska ledningsnätet från baksidan av strålkastaren genom att vrida hylsan och dra den rakt ut från strålkastare.

4 Ta ut glödlampan från sockeln genom att trycka in på lampan och vrida den tills den lossnar. Sätt en ny strålkastare glödlampa i sockeln, att trycka in och vrida att låsa lampan på plats.

5 Sätt uttaget i strålkastaren och vrid den för att låsa hylsan och elektriska kablage på plats. Placera strålkastaren i metallhöljet i ryggen och placera den i fordonshuset. Säkra strålkastare med de fyra skruvarna.

6 Sätt tillbaka minuskabeln till batterikontakterna med en U-nyckel.

Tips

  • Försök aldrig att byta strålkastaren medan den negativa batterikabeln är fortfarande ansluten till batteriet.