ta bort kopieringsskydd vhs

Hur tar jag bort ett VHS-band från spelaren?

January 28

Hur tar jag bort ett VHS-band från spelaren?


Innan DVD och Blu-ray-skivor, VHS-band härskade som inspelnings och distribution medium val för videounderhållning. Införd till USA 1977, VHS VCR var en stöttepelare i den amerikanska vardagsrummet tills dess nedgång började med DVD-formatet introduktion 1997. Medan kommersiella inspelningar inte längre använda VHS-formatet, videobandspelare fortsätta att användas för att spela befintliga band och även spela in TV-sändningar. Att spela ett band kräver helt enkelt att trycka in införingsplatsen och trycka på "Play" -knappen på videobandspelaren eller dess fjärrkontroll. Ta bort ett band är lika enkelt.

Instruktioner

1 Tryck på "Stop" -knappen på videobandspelaren eller dess fjärrkontroll. Bandinspelning eller uppspelning stannar nästan omedelbart.

2 Tryck på knappen "Eject" när bandtransport stilla. VCR Mekanismen skjuter bandet ut ur enheten och lämnar den skjuter ut från insättningsplatsen av flera inches.

3 Dra bandet ur facket, som stänger bakom det. Byt bandet i sin förvaringsväska. Stäng av videobandspelaren och resten av underhållningssystemet.

Tips

 • De flesta videobandspelare kan du trycka på "Mata ut" knappen medan du spelar eller spelar in ett band. Mekanismen snabbt stoppar bandet innan mata ut den. Men för att undvika onödigt slitage på dina band och videon, är det säkrast att stoppa bandet först, sedan mata ut den.
 • Ta bort en fast tejp kan kräva åtminstone partiell demontering av videobandspelaren. Om du inte är mekaniskt benägen, ta enheten till en verkstad hellre än att riskera att förstöra ditt band och videobandspelaren själv.

Hur man tar bort ett VHS-band från en trasig spelare

February 10

Hur man tar bort ett VHS-band från en trasig spelare


En VHS-spelare använder en drivmekanism för att driva VHS-band över inspelning och uppspelning huvuden. En felaktig drivmekanism kommer att bringa bandet att linda runt huvudena och bränna ut motorn om de lämnas utan uppsikt. Du kan ta bort VHS kassett från frontluckan av den brutna VHS-spelare utan behov av några verktyg förutom en ficklampa.

Instruktioner

1 Placera VHS-spelare på ett bord med den främre öppningen även med bordskanten. Anslut VHS-spelare nätkabel till ett vägguttag för makt.

2 Slå på ficklampan. Låt en medhjälpare rikta ficklampan stråle framluckan.

3 Tryck på strömbrytaren för att slå på VHS-spelare på.

4 Sätt två fingrar på en hand i det främre lastlucka för att höja luckan. Skjut upp mot den övre kanten av VHS-kassett med fingrarna.

5 Tryck och håll "Eject" -knappen på VHS-spelare med ett finger på den andra handen. Släpp fingrarna från VHS-kassett.

6 Upprepa proceduren att driva upp mot den övre kanten av VHS-kassett tills kassetten skjuter tillbaka mot dig. Sluta skjuta upp mot VHS-kassett.

7 Ta framsidan av VHS-kassett med handen. Dra försiktigt ut VHS-kassett ur den främre lastplatsen.

8 Fortsätt att dra VHS kassetten ut ur den främre lastplatsen tills all lös VHS-band har lämnat den främre lastplatsen. Släpp VHS-spelare är "Eject" -knappen.

Tips

 • Rengör huvudet på VHS-spelare när VHS-bandet har tagits bort.
 • Dra bandet för våld kan orsaka bitar att stanna inne i VHS-spelare.

Hur man tar bort en VHS Från TV Combo

May 11

Hur man tar bort en VHS Från TV Combo


En TV / videobandspelare har en kompakt sätt att njuta av videoband i begränsat utrymme. Men om ditt band fastnar inuti videobandspelaren, alternativen är begränsade när det gäller att få ut kassetten ur mekanismen. Verkstäder kommer isär combo enhet och extrahera bandet mot en avgift, men priset kan vara så mycket som att köpa en ny kombinationsenhet. Demontering av enheten själv är en riskabel proposition om du inte har någon erfarenhet av att reparera elektroniska komponenter. Försök istället en lågteknologisk metod som kan frigöra bandet så att du kan fortsätta att använda TV combo.

Instruktioner

1 Tryck på "Power" -knappen på framsidan av kombinations för att stänga av maskinen och sedan dra ur strömkabeln på baksidan ur vägguttaget.

2 Vänd combo enhet upp och ned så att toppen av komponenten vilar på en plan yta.

3 Anslut TV combo nätsladd.

4 Tryck på "Power" -knappen och tryck omedelbart på knappen "Eject" för videobandspelaren. De två dreven som engagerar bandet växlar normalt under kassetten när combo är i normalt, upprätt läge. Nu, med enheten upp och ner, är tandhjulen placerade ovanpå kassetten, så det finns mindre motstånd på plasthuset som håller videokassett. Genom att trycka på "Mata ut" knappen snabbt kommer ofta orsakar bandet att poppa ut på egen hand.

5 Dra ut kassetten ur combo försiktigt, som en del av VHS-band kan ha blivit trassla i mekanismen.

6 Wiggle bandet medan du håller öppet VHS kassettluckan för att frigöra bandet från den inre mekanismen.

Hur man ansluter en digital video stabilisator till en videobandspelare / DVD-inspelare

January 27

Hur man ansluter en digital video stabilisator till en videobandspelare / DVD-inspelare


Spara din semester film eller familjeminnen från VHS kyrkogård. VHS-band bryts ned över tiden. Med en digital video stabilisator, kan du bevara dessa minnen till DVD. Digitala video stabilisatorer förbättrar videosignalen mellan enheter, vilket ger dig en skarpare och klarare bild.

Instruktioner

1 Hur man ansluter en digital video stabilisator till en videobandspelare / DVD-inspelare

Den gula kontakten är för video. De röda och vita kontakterna är ljud.

Kontrollera att din videobandspelare / DVD-inspelare har en "Input" etiketten på baksidan eller under en nedfällbar panel på framsidan. Inte alla combo spelare har den information som behövs för att fästa komposit video pluggar. Om Combo har inte denna ingång, kommer du inte att kunna fästa en digital video stabilisator.

2 Anslut den ena änden av den gula kontakten på en av kablarna till "Out" port på den digitala video stabilisator.

3 Anslut den gula kontakten på den andra änden till "Video In" på videobandspelaren / DVD-inspelaren.

4 Anslut den ena änden av den gula kontakten på den andra kabeln till "In" porten på den digitala video stabilisator.

5 Anslut den andra gula kontakten till "Video Out" port på videobandspelaren (din spelkälla).

Tips

 • Anslut den digitala videostabilisator mellan din videobandspelare eller DVD-spelare och inspelningen DVD / VCR-inspelare.
 • Kopiera bara DVD och VHS-band vars innehåll du äger. En digital video stabilisator bort kopieringsskydd från professionella VHS-band och DVD-skivor. Skapa kopior av professionella DVD-skivor eller VHS-band bryter upphovsrätten per United States Code § 1201 (a) (1) titel 17.

Hur du ansluter en DVD / VCR Combo till en TV

January 14

Hur du ansluter en DVD / VCR Combo till en TV


DVD / videobandspelare spelare ge bekvämlighet om du har både en DVD och VHS-samling. Istället för att kasta bort dina VHS-filmer och köpa dvd-versioner kan du spara pengar genom att köpa en combo spelare som arbetar med båda formaten. DVD / videobandspelare spelare är också till hjälp om din VHS innehåll är annars oersättlig. Anslut din DVD / videobandspelare spelare till en TV: s tillgängliga HDMI eller RCA ljud- / videoingång och utgångar.

Instruktioner

1 Undersök din TV och DVD / videobandspelare spelares ingångs- och utgångsportar. Använd HDMI, om båda enheterna har sådana hamnar, eftersom detta ger bäst kvalitet och kräver endast en kabel. Annars lokalisera RCA - även känd som komposit - ljud- och bildsignaler och utgångsportar på båda enheterna.

2 Anslut combo DVD / VCR-spelarens utgång till din TV: s ingång. Sätt ena änden av HDMI-kabeln till HDMI-porten på både DVD / VCR-inspelare och TV. Annars in ena änden av en RCA-kabel till var och en av de färgkodade uttagen märkta "Audio Out" och "Video Out" på combo DVD / VCR-spelare. Sätt i den andra änden av samma kablar in i "Audio In" och "Video In" hamnar på TV.

3 Anslut combo DVD / VCR-spelare ingång i din TV produktion för inspelning, i förekommande fall. Sätt ena änden av en RCA-kabel i "Audio In" och "Video In" hamnar på combo DVD / VCR-spelare. Sätt i den andra änden av dessa kablar i "Audio Out" och "Video Out" portar på datorn.

Hur man använder Hyperbrush Video Cleaning Cassette

August 1

Den Hyperbrush videorengöringskassett tillverkad av Trackmate rengör skiv och avspelningshuvudena på en video, ta bort smuts och damm, medan avmagnetisering de punkter som kommer i kontakt med bandet. En ren videobandspelare ger en skarp bild och bättre ljud, utan väser och dyker det dammiga huvuden kan producera. Använda Hyperbrush tar mindre än en minut, utan röriga vätskor att ta itu med.

Instruktioner

1 Ta bort alla VHS-kassett från videobandspelaren och stänga av komponenten.

2 Sätt i Hyperbrush rengöringskassett i kassettluckan på framsidan av videobandspelaren, och tryck på "Play" -knappen om rengöringskassetten inte startar automatiskt.

3 Tryck på "Stop" -knappen på videobandspelaren efter 30 sekunder.

4 Mata ut Hyperbrush videorengöringskassett, och placera den i kartong förvaringslåda.

Tips

 • Inte spola tillbaka rengöringsbandet efter varje användning. Den Hyperbrush är avsedd för cirka 20 rengöring sessioner innan du behöver byta den.
 • Överanvända en tonhuvudet renare kan orsaka för tidig förslitning av videouppspelning och inspelningshuvuden.

Hur du återställer ett Philips Magnavox videobandspelare

December 22

Hur du återställer ett Philips Magnavox videobandspelare


Videobandspelare revolutionerade hem tv och filmvisning, men med ökningen av DVD-skivor, har VCR stil videoinspelning fallit i glömska. De är fortfarande en funktion i många hem, dock, särskilt de som har investerat i ett stort bibliotek av videoband. Återställa Phillips Magnavox videobandspelare är en fråga om att följa några enkla steg och kräver inga speciella kunskaper.

Instruktioner

1 Ta bort alla VHS-band som kan vara inuti videobandspelaren genom att trycka på utmatningsknappen och väntar på videobandspelaren för att mata ut bandet.

2 Koppla bort alla kablar som är anslutna till videobandspelaren, dra ut videobandspelaren från vägguttaget.

3 Vänta videobandspelaren att återställa sig själv. (Phillips föreslår 10 sekunder, men du kanske vill vänta så länge som två eller tre minuter.) Koppla in den igen och ansluta alla kablar och kontakter. Sätt i ett VHS-band och kontrollera att se om systemet är igång igen.

Hur man rengör VCR-spelare Video Heads

July 17

Hur man rengör VCR-spelare Video Heads


En videobandspelare läser de magnetiska remsor av ett VHS-band genom flera huvuden inuti enheten. Typiskt, ju fler huvuden i videobandspelaren, bilderna bättre kvalitet videobandspelaren producerar. Men med tiden damm och annat skräp kan fastna på VCR huvuden, vilket statiska linjer över din videobild. Du måste rengöra Videohuvuden att rensa statiska linjer.

Instruktioner

1 Ta bort alla VHS-band från videobandspelaren.

2 Öppna locket på videobandspelaren och spraya tryckluft mot huvudet på enheten. Huvudena sticka upp av sig själva i ungefär mitten av videobandspelaren. Den komprimerade luften blåser dammet av VCR huvuden.

3 Sätt VCR rengöring band i videobandspelaren och tryck på "Play". Bandet har en rengöringsvätska som löper över VCR huvuden, rengöra dem.

4 Låt rengöringsbandet att spela i några minuter och tryck sedan på "Mata ut." Du bör nu kunna titta på dina VHS-band utan statiska linjer som löper genom bilden.

Hur man tar bort Horisontella vågor från VHS-band

April 26

VHS-band är benägna att ett antal problem under uppspelning. En av de vanligaste är horisontella "vågor", eller video hash, som visas i videobilden. Dessa vågor kan orsakas av två frågor: en instabil videosignal och Macrovision skydd inbyggt i videon. Ta bort dessa horisontella vågor kräver stabilisera videosignalen, ta bort Macrovision skydd och överföring av video till en digital fil på en dator så att den kan ses på rätt sätt.

Instruktioner

1 Slå på VHS-spelare. Sätt den problematiska VHS-band.

Fäst ena änden av S-videokabeln till S-videoutgång på VHS-spelare. Anslut den andra änden av S-videokabeln till S-videoingången på tidskorrigerad rutan.

2 Fäst ena änden av den andra S-videokabel till S-videoutgång av tidskorrigerad rutan. Anslut den andra änden av S-videokabeln i VHS till USB konverterare.

Slå på tidskorrigerad rutan.

3 Fäst USB-kabeln till USB-utgången på VHS till USB konverterare. Anslut den andra änden av USB-kabeln till USB-ingången på Macrovision avskiljningsanordning.

Fäst ena änden av den andra USB-kabeln till USB-utgången på Macrovision avskiljningsanordning. Anslut den andra änden av USB-kabeln till en USB-port på datorn.

4 Kör VHS till USB omvandlare programvara som medföljer VHS till USB konverterare.

Tryck på play-knappen på VHS fjärrkontrollen för att spela upp VHS-band.

5 Tryck på startknappen på VHS till USB converter programvara för att börja spela in videosignalen som en digital fil på hårddisken.

Tryck på Stop på VHS till USB Converter när VHS-bandet har spelats. Avsluta VHS till USB omvandlare programvara.

Tryck på Stop på VHS fjärrkontrollen för att stoppa VHS-bandet spelar. Mata ut VHS-band och stänger av VHS-spelare.

6 Koppla bort kablarna som är anslutna till VHS-spelare, tidskorrigerad rutan VHS till USB konverterare, Macrovision avtagningsanordningen och datorn.

7 Spela den digitala filen med hjälp av en programmerad uppspelning video på datorn. Din video bör nu vara fri från horisontella vågor.

Tips

 • Lyft på locket på VHS-kassett för att säkerställa att bandet har rätt mängd spänning som det sjalar runt positionsrullarna.
 • En lös kabelanslutning eller en dåligt gjort kabel kan besegra hela denna process i sig att införa video störningar i videosignalen.

Hur man tar bort Macrovision skydd på en VHS film

January 20

Hur man tar bort Macrovision skydd på en VHS film


Macrovision skapades för att avskräcka piratkopiering av VHS-filmer. Macrovision kan inte tas bort, utan måste avkodas. Om du vill göra en kopia av ett band med Macrovision, måste du köpa en Macrovision dekoder. Se referenser till en länk till ett överkomligt Macrovision dekoder.

Instruktioner

1 Sätt i VHS-band i videobandspelaren.

2 Anslut ena änden av en av RCA-kablar i den röda, vita och gula utgångar på baksidan av videobandspelaren, matchande kabel färg till uttaget färg. Till exempel kommer den gula kabeln anslutas till det gula uttaget.

3 Anslut de röda och vita kablar på andra änden av RCA-kabel som är ansluten till videobandspelaren i den röda och vita ingångarna på inspelningskällan.

4 Anslut den andra änden av den gula RCA-kabel som är ansluten till videobandspelaren i videoingången i Macrovision-dekoder.

5 Anslut den gula kabeln från andra RCA-kabel till videoutgången på Macrovision dekoder och anslut den andra sidan till videoingången på inspelningskällan. Den andra uppsättningen av röda och vita kablarna förblir oanvänd. Du kan nu spela in Macrovision-skyddade VHS-band på det format som du väljer, eftersom Macrovision kommer att avkodas i realtid av avkodaren.

Tips

 • Se alltid till att du har tillstånd från upphovsrättsinnehavaren att kopiera någon form av media, inklusive VHS-band.