tamil keypard nokiaE51

Lägga till Tamil språk till Nokia mobiler

February 11

Lägga till Tamil språk till Nokia mobiler


Tamil är ett språk som talas av tamilska folk i den indiska subkontinenten. Om du känner till familj och vänner som bor dessa områden, kan du kommunicera med dem via textmeddelanden och e-post. Detta är särskilt användbart om du inte har råd att göra internationella telefonsamtal. Tyvärr kan du inte Tamil språk installerat på din Nokia-telefon. Vissa webbplatser har fri tamil programvara språk som du kan använda för att kommunicera med dina vänner och familj.

Instruktioner

1 Ladda ner tamilspråkig programvara för din Nokia-telefon. Som exempel kan nämnas TamilPad, Tami Keyboard 1.0 och Kural Tamil Software 4.0 (se Resurser). Spara filen på skrivbordet för enkel åtkomst.

2 Fäst ena änden av USB-kabeln till din stationära dator eller laptop. Anslut den andra änden till din Nokia-telefon.

3 Sätt din Nokias synkroniseringsprogram i din dator eller bärbara hårddisk. Vänta på att starta på skärmen. Om du inte har Sync programvara, kontakta din mobiltelefon leverantör.

4 Markera "Synkronisera Alternativ" eller en liknande funktion. Datorns program och filer ska visas. Välj språk mjukvara tamil. Klicka på "Sync" -knappen. Vänta tills processen är färdig.

5 Koppla din Nokia mobiltelefon från datorn. Tryck på "MENY" -knappen. Navigera till din "Media" mappen. Leta upp och markera språk mjukvara tamil. Följ anvisningarna för att installera den till din Nokia-telefon.

6 Tryck och håll strömbrytaren för att stänga av den. Vänta 30 sekunder och tryck sedan på och håll strömbrytaren för att slå din Nokia-telefon på. Det bör programmera till Tamil språk.

Tips

  • Använd inställningar Nokia språk när du vill skicka eller visa engelska meddelanden.

Hur man skickar ett SMS i Tamil

May 25

Hur man skickar ett SMS i Tamil


Tamil är ett språk som talas främst i södra Indien, Sri Lanka och Singapore. Många mobiltelefon och datoranvändare vill kunna kommunicera med vänner och familj som talar Tamil genom SMS-meddelanden. Många Indien mobiltelefon transportörer ger sätt att installera den tamilska funktionen på sina telefoner. Men om du använder en amerikansk mobiltelefon transportören eller annan bärare som inte grundar sig i Indien, du kan fortfarande skicka ett SMS-meddelande i Tamil genom att ladda ner ett av följande program till din hemdator eller mobiltelefon.

Instruktioner

1 Ladda ner den tamilska Pad, en fri ordbehandlare för din dator. Du kan skriva e-post och andra dokument direkt från Tamil Pad. Det kommer också med en "typ-as-you-tala" layout som förenklar skriva i Tamil. Ladda ner mjukvaran från Shareware Connection. Installera det och starta programmet. Komponera ditt meddelande i tamil. Gå till en webbplats som låter dig skicka SMS på Internet, såsom Mobile Sender, eller använda en tjänst noterat på Gecko och Fly. Kopiera Tamil meddelande från Tamil Pad ordbehandlare och klistra in den i meddelandefältet av online textmeddelande webbplats. Ange mottagarens mobilnummer. Klicka på "Skicka".

2 Ladda ner UCSCSellinam programmet. Denna applikation låter dig skicka Tamil SMS direkt från din mobiltelefon. Dock måste mottagaren att installera programmet på sin telefon också. Öppna telefonens webbläsare och sätta den här adressen i webbläsaren: http://192.248.16.120:8080/ucscwap/tamilsms.wml. Ladda ner programmet och installera programvaran på din mobiltelefon. Öppna programmet från mappen Program. Klicka på den för att börja sända Tamil SMS.

3 Hämta Azhagi Tamil programvara för datorn, en gratis programvara som gör att du kan skriva i Tamil. Du kan direkt ingång Tamil i alla Windows-program. Gå Azhagi hemsida och klicka på "Downloads" längst upp på skärmen. Ladda ner programmet och installera det på din dator. Skriv in Tamil med ditt e-postklient eller en ordbehandlare. Öppna en online textmeddelanden webbplats som Mobile Sender, eller använda en tjänst noterat på Gecko och Fly. Klistra ditt meddelande i "Till" -fältet. Klicka på "Skicka".

Hur man laddar ner Tamil Ringsignaler

February 20

Det sägs att musik är universell. Språk är dock inte. När musiken innehåller texter från ett språk som är främmande för dig, kan det göra det mycket mindre roligt. Om ditt språk är tamil, kan du ladda ner ringsignaler som representerar din indiska stil. Du kan ladda ner ringsignaler från din favorit Tamil film eller hängiven musik. Vissa är gratis.

Instruktioner

1 Besök en webbplats som ger tamilska ringsignal nedladdningar. Några inkluderar Eyez Machi, Zedge, Tamil Wire, Fun Musiq och Music India Online.

2 Klicka på "Download" länken för den tamilska ringsignal som du vill hämta. Klicka på "Spara" för att spara ringsignal som en MP3-fil på din dator. Leta upp den nedladdade MP3-fil på din dator. Högerklicka på filen och välj "Kopiera".

3 Anslut ena änden av USB-kabeln till telefonen och den andra änden till datorn.

4 Klicka på din "Start" Windows-knappen. Välj "Dator" eller "Den här datorn". Leta efter en ikon som representerar din mobiltelefon. Telefonen ska visas bland datorns enheter som ytterligare en ansluten enhet. Dubbelklicka på telefonikonen. Du kommer att se alla mappar som finns på din telefon.

5 Klicka vidare din mapp för att lokalisera "ringsignaler" eller "Musik" mapp. De exakta namn för dina mappar kan variera beroende på din telefonmodell. Om du är osäker på vilken mapp du ska ladda upp, se användarhandboken.

6 Högerklicka någonstans inne i telefonens ringsignal / musikmapp. Välj "Klistra in" för att placera den tamilska ringsignal på telefonen.

Hur du använder din AT & amp; T iPhone

April 1

Hur du använder din AT & amp; T iPhone


Apple iPhone finns på AT & T mobilnät och iOS-enheten är packad med massor av inbyggda funktioner och appar. Telefonens huvudfunktioner kretsar kring fyra huvud program, som är telefon, meddelanden, Mail och Safari. Andra ingår applikationer inkluderar iPod, YouTube, kartor, Lager och väder. Om du vill ladda ner nya program, kan du göra det genom att trycka på "App Store" -ikonen från en av startskärmarna.

Instruktioner

1 Tryck på "Telefon" ikonen på startskärmen för att placera telefonsamtal. Den inbyggda telefonen app har fem underavdelningar, som omfattar "favoriter", "Recents", "Kontakter", "Keypard" och "röstmeddelande." Avsnittet "knappsats" ger dig möjlighet att ringa telefonnummer och ringa samtal. Knacka på "Favoriter" eller "Kontakter" sektionen för att ringa en person som redan sparats i telefonen.

2 Tryck på "Meddelanden" ikonen på startskärmen för att skriva och läsa textmeddelanden. Du kan också bifoga multimediainnehåll till dina meddelanden, inklusive ljud, bilder och videoklipp. Tryck på "Skicka" -knappen när du är klar med meddelandet.

3 Tryck på "Mail" applikation på startskärmen för att få tillgång till e-postkontot. Du kan hämta, läsa och skriva nya meddelanden med appen. Dessutom, iPhone kan du ställa in flera e-postadresser för att arbeta med enheten. Att skriva ett nytt e-postmeddelande, klicka på "Compose" ikonen längst ned till höger i appen. Skriv in mottagarens e-postadress, ett ämne, brödtext och klicka på "Skicka" när du är klar.

4 Peka webbläsaren Safari - ikonen som ser ut som en kompass - från iPhone-docka. Skriv in webbplatsens domännamn i det övre vänstra textfältet och klicka på knappen "Go". Alternativt kan du trycka på "Google", "Bing" eller "Yahoo" sökrutan skriver sökord och tryck på "Go" för att söka efter onlineinnehåll.

5 Tryck på foton appen visar bilder du har tagit eller överförts till iOS-enheten. Om du har iPhone 3GS modell eller högre, då kan du spela in video. Även i "Kamera" app, kommer du att hitta en omkopplare i det nedre högra hörnet. Flytta reglaget växlar från foto till videoläge och vice versa.

6 Öppna appen Inställningar och trycka på "Telefon" för att få tillgång till AT & T samtalsfunktioner, som vidarekoppling, samtal väntar och nummerpresentation. En annan funktion som är tillgänglig för AT & T iPhone-användare är förmågan att placera ett samtal, som du kan göra när du är på samtalet genom att trycka och hålla "Mute" -knappen. Annars, AT & T och Verizon modeller erbjuder samma funktioner, inställningar och iPhone erfarenhet.