Tar för lång tid var en katalysator

Varför tar det så lång tid att synkronisera min iPhone?

May 19

Varför tar det så lång tid att synkronisera min iPhone?


iPhone (och iPod och iPad) måste synkroniseras med en dator för att överföra musik, video, bilder och andra filer från datorn till mobiltelefonen. Apples iTunes hanterar synkronisering process, som kan ta lite tid beroende på mängden data som överförs, konfigurationen av iPhone, och ett antal andra faktorer. Ibland visar en långsam synk tid skadade data eller ett program som använder upp alltför mycket av telefonens lagringsutrymme.

Hur en Sync

När iTunes upptäcker att en iPhone är ansluten till datorn, kommer det att analysera dess innehåll och visa dem under en ny rubrik i den vänstra rutan. Om automatisk synkronisering är aktiverad, kommer det att börja överföra musik, videor, program och foton över till enheten. Om iPhone har inställd på att synkronisera manuellt, kommer det helt enkelt visa innehållet i telefon - användaren måste klicka på knappen Synkronisera för att starta överföringen. Synk ingår även att skapa en säkerhetskopia av materialet på mobiltelefonen, på begäran av användaren.

Vilka filer synkroniseras

iTunes gör det möjligt för användaren att välja vilka ljudspår, videofiler, program, podsändningar och bilder synkroniseras till iPhone. Detta kan göras med hjälp av smarta eller manuella spellistor, eller genom att välja enskilda filer. Innehållet väljs via iPhone sida i iTunes - klicka iPhone posten i vänstra rutan när den visas, sedan använda flikarna högst upp på skärmen för att navigera mellan de olika sektionerna.

Orsaker till Long Sync Times

Det finns många olika skäl till varför en iPhone kan ta lång tid att synkronisera. Rapporterade problem är problem med individuella program som håller stora mängder data eller som har blivit skadad, problem med stora grupper av bilder, problem med vissa videofiler och mer. Den mest omfattande och vanligt förekommande lösning är att torka av iPhone och börja om från början. Allt innehåll kommer att finnas kvar i iTunes, men vissa applikationsdata (t.ex. sparade spel) kan gå förlorad beroende på app. Alternativt kan du prova unsyncing apps en efter en för att se om du kan isolera program som orsakar nedgången. Om unsyncing appar inte förbättras synkroniserings gånger, gå vidare till musik, filmer och andra filer. Ta bort varje typ av innehåll från din telefon, koppla, och försök synkronisera igen.

ytterligare Hjälp

Apples supportforum ge en heltäckande resurs för felsökning Långsam synk gånger. Om du har ytterligare information (t.ex. ett felmeddelande eller namnet på en viss app) sedan använda detta för att söka i supportforum eller webben. En bred mångfald av korrigeringar har rapporterats vilka skiljer sig från användare till användare. Kontrollera vilka scenarier som bäst passar din egen situation, och som felsökning metoder som du är mest bekväm med, innan beslut fattas om tillvägagångssättet att ta.

IPod touch tar väldigt lång tid

April 21

IPod touch tar väldigt lång tid


När Apple släppte iOS 4 programuppdatering för iPod Touch 2010, fick de många klagomål som det bromsat iPod Touch avsevärt. Denna uppdatering, ofta installeras automatiskt, är den vanligaste orsaken till en långsam iPod Touch, men några andra frågor är värda utforskning och felsökning för att åtgärda problemet.

Wi-Fi

Med Wi-Fi på din iPod Touch kan sakta ner, särskilt om du flyttar runt och det är ständigt åter söker efter nätverk. Inaktivera Wi-Fi tillfälligt kommer hjälpa till att snabba upp din iPod något. Om du i första hand surfa på Internet och behöver skynda, nära andra program.

Göra flera saker samtidigt

De senaste iPod Touches stöder multitasking, eller köra flera program samtidigt. Precis som det skulle datorn, kan detta bromsa Touch hårddisk. Stäng alla program som du inte använder för att omedelbart snabba upp din iPod Touch, och kom ihåg att stänga program när du är klar med dem.

iOS 4

Från och med 2011, har Apple släppt ytterligare uppdateringar som hjälper träna några av de veck på de ursprungliga iOS 4 för iPod Touch. Uppdatera genom att ansluta din iPod Touch till den dator du använder för synkronisering och sedan klicka på "Sök efter uppdateringar." Uppdatering till de senaste iOS 4 versionen kommer hjälpa till att snabba upp din iPod Touch om den ursprungliga iOS 4 är problemet.

Starta om

Förvandla din iPod Touch off ibland. Detta låter sin hårddisk återställning och stänger alla bakgrundsprocesser som du kanske inte kunna påverka eller se. Denna enkla återställning kommer att påskynda din iPod Touch, särskilt om du brukar hålla på i flera dagar åt gången.

Hur man tar bort värmesköldarna på en Honda Katalysator

June 29

Värmesköldarna på en Honda katalysator är där för att hålla den heta katalysatorn omfattas. Värmeskyddet över den katalytiska omvandlaren håller värmen från omvandlaren från att tränga in i golvet i bilen. Värmeskölden på undersidan av omvandlaren håller den höga värmen från att komma i kontakt med någonting som kan vara under bilen. Värmeskölden skadas och korroderade över tiden, så de måste tas bort och ersättas; här är hur.

Instruktioner

1 Kyla bilen ner innan du gör något för det. Avgas värmer upp katalysatorn snabbt och det blir mycket varmt, vilket kan orsaka brännskador på huden.

2 Höja bilen upp med domkraften och placera jack står på vänster sida av bilen under ramen i närheten av varje däck. Detta håller den vänstra sidan av bilen höjs så att du kan få under bilen till katalysatorn. Du kommer inte att behöva höja båda sidor av bilen.

3 Lokalisera den katalytiska omvandlaren, som bör vara i centrum av bilen. Demontera bulten på värmeskölden. Det finns två bultar i framkanten och två skruvar i den bakre delen av skölden.

4 Dra den undre värmeskölden av. Den övre skölden är lös och bör kunna glida ut från bakom den katalytiska omvandlaren.

5 Ta bort domkraften och sänka bilen.

Tips

  • Byt alltid värmesköldarna täcker katalysatorn efter avlägsnande av gamla.

Hur man tar bort det rör från en katalysator

August 25

Katalysatorn på ett fordon är utformad för att minska utsläppen som kommer ut ur avgasröret. Eftersom detta är ett rättsligt nödvändig komponent på fordonet, är det avsett att endast tas bort och installeras av proffs. Som ett resultat, avlägsnande av rör som leder in i eller ut ur den katalytiska omvandlaren är inte så enkelt som att ta ut ett par bultar. Detta kräver vissa anpassade arbete, men du kan ta bort röret från bilen i en timme eller så med de rätta verktygen.

Instruktioner

1 Parkera bilen på ett plant underlag och använda domkraften för att lyfta upp bilen så att den är upphängd på alla fyra hörnen och du kan passa under fordonet.

2 Lokalisera den katalytiska omvandlaren, som är rund eller oval i form och är monterad på avgasröret. Sätt på ansiktsskydd, handskar och hörselskydd. Montera metallblad i fram- och återgående sågen. Placera bladet på tigersåg på röret precis bakom katalysatorn.

3 Använd tigersåg att kapa röret från katalysatorn. Flytta tigersåg till röret som leder in i katalysatorn och använd sågen för att kapa röret från katalysatorn. Ta katalysatorn ut från under fordonet.

DIY Air Bränslemätare

August 30

Du kan installera en luftbränslemätare själv i en kort tid. En luftbränslemätare är värt din tid att installera på grund av hur du kan övervaka din motor fluktuationer i luft och bränsletryck. Mätaren kan du bestämma luftkvaliteten i din motor - alltför magert är inte tillräckligt lufttryck, mitten är där du vill vara, och naturligtvis - för fet. Alltför rik nivå innebär att du måste justera motorn så att den kan prestera bättre.

Instruktioner

1 Sätt ditt fordon i "Park" och stänga av den. Leta upp din huva spärren och dra den. Vissa bilar kan ha en huva aren för att trycka på i stället. Prop öppna huven och använd en skiftnyckel för att lossa den negativa kabeln på bilbatteriet.

2 Hitta var du vill placera din luftbränslemätare. Använd ett roterande verktyg för att skära ett hål i instrumentpanelen som är storleken på din mätare. Din mätare kan vara 2 inches eller större. Montera mätaren i instrumentbrädan med hjälp av de medföljande monteringsmaterial. Placera den kvarhållande konsolen på mätaren och dra åt den till fästet med hjälp av en bricka och en mutter.

3 Använd en stål skärverktyg för att skära längden på 18-gauge tråd du behöver för att ansluta från mätaren till chassit hos bilen. Området av bilen du ansluter den negativa kabeln till måste vara ren metall. Det kan inte finnas någon färg eller rost eller du kommer inte få en korrekt anslutning. Skala slutet av 18-gauge tråd och anslut den till den negativa polen på din mätare, anslut den andra änden till fordonets chassi.

4 Använd en stål skärverktyg för att skära en annan längd av 18-gauge tråd, band i slutet av det och anslut den från den positiva polen på din mätare till en 12-volts nätaggregat på fordon som är aktiv när fordonet är på. Du vill inte din mätare att vara på när bilen är avstängd, eller kommer det att tömma batteriet.

5 Använd en avbitartång för att skära en längd av 18-gauge tråd, band i slutet av det och anslut den till syresensorsignalen tråd. Se bilen handbok för placeringen av syresensorn. Anslut 18-gauge tråd i selen där syresensorn tråden möter genom att koppla i slutet av den exponerade tråden i hamnen i syresensorn på säkringsdosan.

6 Bifoga din belysning tråd från luften bränslemätaren till instrumentbelysning krets av våra fordon. Se just din bil handbok för instrumentbelysning kretsen. Du kan också fästa kabeln till en 12-volts nätaggregat som fungerar endast när motorn är på. Anslut belysningen tråden genom att splitsa änden av kabeln i den belysningskrets eller 12-volts strömförsörjning tråd.

7 Anslut den negativa jordkabeln från mätaren till en ren metall marken på fordonet. Anslut minuskabeln på batteriet och slå på din bil. Din luft bränslemätare bör nu vara på och lyser upp.

Hur man tar bort Starter på en 2007 Toyota 4-cylindrig med en 5-växlade

September 2

Hur man tar bort Starter på en 2007 Toyota 4-cylindrig med en 5-växlade


Förrätter är små elmotorer som visar fordonets motor, vilket gör att starta igång. Förrätter, liksom andra fordonsdelar, lider av slitage över tiden och utökad användning. Efter tiden, start misslyckas och måste avlägsnas för att bytas ut. Lyckligtvis de flesta Toyota förrätter är ganska lätt att komma åt och ta bort. Processen kräver endast grundläggande verktyg och 15 till 30 minuter av tid.

Instruktioner

1 Dra fordonet upp på bil ramper och hålla transmissionen i växel. Lås parkeringsbromsen för att förhindra möjligheten att rulla eller glida. Sedan pop huven.

2 Klättra ut ur fordonet och motorhuven. Ta bort den negativa polen från batteriet, med hjälp av en skiftnyckel. Detta kommer att stoppa flödet av elektricitet mellan starter och batteriet, vilket förhindrar möjligheten av chock.

3 Klättra under fordonet och lokalisera start nära växellådshuset. Startmotorn är en cylindrisk, aluminium-kapslade delen med en ansluten tråd som leder till batteriet.

4 Ta bort den elektriska anslutningen på sidan av startmotorn, med hjälp av en 12 mm hylsnyckel.

5 Ta bort de fyra monteringsbultar runt kanten av starter, fortfarande med användning av en 12 mm uttag.

6 Skjut starter ut ur axelhuset.

Tips

  • Om möjligt, ha en annan person hjälpa dig stödja starter som du tar bort fästskruvarna.
  • Var alltid försiktig när du arbetar under en stöttas fordon.

Hur man tar bort bakat på plast från Chrome

November 26

Hur man tar bort bakat på plast från Chrome


Om du rida en motorcykel med framåt kontroller, har du sannolikt smält plast eller gummi från sulorna på dina skor på krom avgasröret. När plast eller gummi svalnar, blir det mycket svårt. Även om plasten inte skadar krom, ser ful och tar bort från utseendet på din cykel. Du kan snabbt ta bort denna plast eller gummi från krom och vara tillbaka "som nya" utseendet på avgasrör.

Instruktioner

1 Slå motorcykeln på och köra det i ca 10 minuter. Låt motorcykeln svalna tills du kan röra rören. De bör vara varm men inte skållning.

2 Blöt en handduk med aceton. Om du använder nagellack plockaren, se till att den har aceton i den. Många märken inte längre använder aceton.

3 Torka röret med aceton fuktade trasan börjar med ytterkanterna av plastisk bearbetning dig sätt. Kommer aceton inte torka plasten bort med ett svep av handduk. Det krävs hårt arbete för att bryta plasten ner. Du kan också behöva använda en miniatyrbild för att hjälpa chip plasten bort. Upprepa steg två och tre tills hela mängden plast och gummi lossnat.

Tips

  • Om du inte är bekväm att värma röret innan applicering av aceton, kan du avstå steget. Det tar dock mycket längre tid att bryta ner plasten med hjälp av aceton.
  • Använd inga kemikalier starkare än aceton. Andra kemikalier kan beröva förkromning av röret. Dessutom, använd inte något hårdare än tumnageln att skrapa plasten utanför röret. Om du gör det kan repa krom.

Hur man tar bort en förångare på en Xterra

December 7

Förångaren, även kallad mottagaren / torktumlare, är en av de viktigaste delarna av luftkonditioneringssystem; det lagrar kylmediet och avlägsnar all fukt från systemet. På Nissan Xterra är denna cylindriska komponent vanligtvis monterad nära kylaren. Du kommer sannolikt att behöva ta bort och ersätta förångaren om luftkonditioneringssystemet har tagits isär för en längre tid, eller om du har bytt någon annan komponent som kompressorn eller kondensorn. Var mycket försiktig när du tar bort det, eftersom luftkonditioneringssystem kan vara under en stor press.

Instruktioner

1 Ta lastbil till en plats där luftkonditioneringen kan professionellt urladdat; Detta kan inkludera en luftkonditionerings butik eller återförsäljare serviceavdelning.

2 Koppla truckens negativa batterikabeln.

3 Koppla den elektriska kontakten för kompressorn kopplingscykelbrytare, som ligger i den övre änden av förångaren. Ta cykel övergången från förångaren om du byter ut det; du kommer att behöva installera den på den nya förångaren.

4 Koppla köldmedieledningarna från förångaren, lossa sina bultar med en skiftnyckel. Cap raderna med slanglock eller gummiproppar för att förhindra föroreningar från att komma in i ledningarna.

5 Lossa klämskruven på monteringsfästet nära botten av förångaren med hjälp av din nyckel. Lyft och skjut förångaren ur fästet.

Tips

  • Om du installerar en ny förångare, lägga till två uns av färsk kylolja till förångaren. Smörj O-ringarna på köldmedieledningarna med kylolja innan du ansluter dem.

Var Är oljefilter ligger på en Saturn Vue?

March 28

En bil oljefilter över tiden fylls med slam och skräp som det tar bort från Saturn Vue motorolja. En av de mer vanliga tecken på en defekt oljefilter är en drastisk minskning av bränsleekonomin, som inträffar på grund av att oljan är felaktigt filtreras eller det kringgår filtret helt. Motorolja och filter på Vue kräver underhåll var 6000 miles, rekommenderar Saturnus. Med några verktyg kan du lokalisera och byt ut oljefiltret rätt hemma i din uppfart. Att hitta filtret tar dig nästan ingen tid när du får Vue upp på ett jack stativ.

Instruktioner

1 Öppna förardörren på Saturn Vue och tillämpa nödbromsen. Stäng av tändningen och ta ur nyckeln ur nyckel låscylindern.

2 Placera en hydraulisk domkraft under din Vue ram järnväg i mitten av förardörren. Höj din bil medan du tittar på framdäcket. Den nedre delen av däcket ska aldrig mäta mer än 10 till 13 inches från marken. På höjder lägre än 10 inches, du säker på att din Vue inte välter.

3 Placera jack ställning under ramen järnväg samt för att stödja din Vue. Ställa stödfoten på den bakre sidan av den hydrauliska domkraften och höja den så högt som det går. Omvänd domkraften att låta Vue att vila på stödfoten.

4 Skjut under ditt Vue framför förarsidans framdäck. Du oljefilter monteras på undersidan av motorn. Det är ungefär samma diameter som en kaffekopp - utan handtag. Runt botten av filtret, bör du se små gropar. Du kan ta bort filtret genom att vrida det moturs för hand. Om filtret inte blir för hand, använd en oljefilternyckel för att ta bort den. Töm oljan helt i ett uppsamlingskärl innan du tar bort din Saturn Vue oljefilter.

Hur man tar bort Honda Emblem

April 28

Hur man tar bort Honda Emblem


Du kanske vill ta bort dig Hondas återförsäljare eller kedja emblem i händelse av att du väljer att måla bilen eller om emblemet har på något sätt skadats. Ta bort din Honda emblem kan göras hemifrån och, om det görs på rätt sätt, inte kommer att skada din bil eller färgen under emblemet.

Instruktioner

1 Slå på värmepistol och ställa den på lägsta möjliga värmeläge. Håll värmepistol flera inches bort från emblemet och värma upp. Värme emblemet kommer att lossna limmet som håller den på din Honda. Du kommer att vilja kontrollera lim för mjuk några minuters mellanrum. Du kan kontrollera det genom att försiktigt bända i hörnet av emblemet med hjälp av din spackel. Om emblemet går ganska lätt, är din lim mjukgörande och din emblem kan vara redo för borttagning.

2 Bända emblem från Honda kropp genom att sätta in spackel vid kanten av emblemet och bända bort det. Var medveten om att om du tar för lång tid eller limmet är inte ganska varmt nog, kan du behöva fortsätta att värma upp limmet som du bända emblem från bilen.

3 Torka bort all överbliven klisterrester med hjälp av lim remover. Du kanske också kunna ta bort limmet genom att spraya metall smörjmedel på det och sedan skrubba den ordentligt med tvål och vatten. Rengör området noggrant efter att du har tagit bort emblemet. Överbliven lim kan missfärga din färg och orsaka smutspartiklar att hålla sig till din Honda.

Tips

  • Vidta lämpliga försiktighetsåtgärder för att undvika att bränna dig med värmepistol. Användning av för mycket värme kan orsaka bilens färg för att bubbla och bända ett emblem lös utan att mjukgöra limmet kan skada färgen.