Tata sky paket

Dish TV Vs. Tata Sky

July 31

Dishtv och TataSky finns två alternativ för satellit-TV i Indien. Båda bär internationella och lokala kanaler samt ett litet urval av HD-kanaler.

Handla om

Både Dish TV och Tata Sky erbjuder direkt-till-hemmet satellittjänst. Dish TV är ett internationellt företag medan Tata Sky är mer lokalt.

service~~POS=TRUNC

Du kan få skålen tv-tjänst genom din TV, din dator, eller i bilen. Tata Sky är för närvarande endast tillgänglig på TV: n (som av 2010).

paket alternativ

Kanalpaket för Dish TV är indelade efter region beroende på om kunderna finns i norr eller söder. De omfattar internationella kanaler såsom HBO och Cartoon Network, liksom lokala kanaler inklusive Disha TV och Zee Cinema. Tata Sky har även paket med internationella alternativ som Disney Channel och regionala erbjudanden såsom Loksabha TV. Ala Carte kanaler finns också att lägga till något paket med Tata Sky.

HD och DVR alternativ

Båda satellittjänster erbjuda ett begränsat antal HD-kanaler som Discovery HD World och National Geographic Channel. Tata Sky erbjuder också flera exklusiva HD alternativ såsom Star Plus. Tata Sky är det enda satellittjänsten för närvarande i Indien för att erbjuda digital videoinspelning (från 2010).

Prissättning

Tata Sky paket är prissatta på en årlig eller månadsvis och sträcker sig från $ 35,95 (1600Rs) till $ 123,59 (5500Rs) per år. Dish TV fungerar på månadsbasis och varierar från $ 3 (135Rs) till $ 3,59 (160Rs) per månad. (Alla priser per 2010).

Hur man tar bort Sky Remote Lens

July 8

Tata Sky Fjärrkontrollen används för att styra den Tata Sky satellitmottagare. Fjärrkontrollen kommunicerar med mottagaren rutan genom användningen av en lins, som fokuserar den RF-signal som kommer från den avlägsna. Om du upptäcker att din fjärr lins är defekt och vill ta bort den, kan du göra det enkelt med hjälp av enkla hushållsverktyg.

Instruktioner

1 Undersök baksidan av fjärrkontrollen. Du bör se laserlinsfack som ligger på toppen av fjärrkontrollen.

2 Sätt en liten pennkniv mellan laserlinsfacket och fjärrkontrollen. Kil facket bort från fjärrkontrollen för att exponera den dolda laserlinsen skruv.

3 Använd den lilla Philips-skruvmejsel för att ta bort laserlinsskruv, som gör att du kan enkelt ta bort linsen från fjärrkontrollen med handen.

Kommer Sky Talk påverka driften av My Home Larmsystem?

August 1

Kommer Sky Talk påverka driften av My Home Larmsystem?


Sky Talk är en telefon paket tillgängliga från Sky, en telekom, bredband och satellit leverantör i Storbritannien. Flytta en befintlig telefon paket över till Sky Talk kan påverka driften av ett befintligt hem larmsystem, så det är viktigt att bekräfta konsekvenserna innan du ändrar tjänsten.

Bakgrund

Sky Talk finns i två varianter. Det är möjligt att helt enkelt prenumerera på ett samtal paket (Sky Talk Samtal), där du fortsätter att betala abonnemangskostnader till din befintliga telekomföretaget, eller för att flytta hela telefonlinjen på Sky Talk (Sky Talk abonnemang). Hem larmsystem är ofta kopplade till en telefonlinje för att ge varningar, antingen enskilda eller räddningstjänsten, i händelse av ett inbrott. Beroende på de tekniska detaljerna i din specifika larm kan ändra din telefon stoppa dessa varningar fungera.

varianter

Vissa larmsystem använder en automatisk uppringare system, som helt enkelt ansluter till en telefon punkt och slår ett nummer. Om detta telefon punkt förblir funktionsduglig, är sannolikt att arbeta utan avbrott, men kolla med Sky att säkerställa att den är kompatibel larmet. Mer avancerade larmsystem använda en dedikerad "Redcare" -systemet från British Telecom, som kommer att upphöra att fungera om du byter till Sky Talk abonnemang paket.

Råd

För att skydda säkerheten för ditt hem, alltid kontrollera med Sky och med företag som underhåller larmsystem. Se till att din Larmet förblir funktionell och testa den ordentligt efter varje byte i telefontjänst.

Hur man använder en Skybox med Sky Digital Card

March 3

Hur man använder en Skybox med Sky Digital Card


Sky kabel är en TV-företaget i Filippinerna. Även prenumerera på Sky, kan du välja att ändra ditt aktuella programpaketet. Därefter måste du uppgradera skybox mottagare du har anslutit till TV-systemet. För att göra detta behöver du en Sky digitalkort. Digitalkortet har uppdaterat programkoder som laddar upp till mottagaren och låsa upp nya TV-stationer.

Instruktioner

1 Kontakta Sky och begäran att uppgradera din nuvarande digitala TV-program paket. Telefonnumret är 632-631-0000. Du utfärdas en ny Sky digitalkort att uppgradera din mottagare.

2 Stäng av skybox. När off, fäller den digitala kortplatsen på sidan av mottagaren för att komma åt den aktuella digitalkortet.

3 Tryck in den aktuella kortet för att mata ut det från din mottagare. Dra ut kortet helt och för in den nya Sky digitalkort du fått från Sky företaget när du uppgraderar din servicepaket (Sky skickar kortet via posten, eller så kan du plocka upp kortet från en lokal Sky servicecenter).

4 Slå på skybox mottagare för programmeringsinformationen från digitalkort att överföra till mottagaren.

Kan jag ändra min Sky TV frekvens till en annan satellit?

May 14

Kan jag ändra min Sky TV frekvens till en annan satellit?


Sky Digital är en brittisk satellit-TV-bolag. Den använder Astra 2 och Eurobird serie satelliter och som de flesta tjänsteleverantörer, försöker låsa in kunder och hålla dem från att förirra sig från sin tjänst. Sky-mottagare (kallas Sky Digitalbox) kan användas för att visa stationer från andra satelliter, men är besvärligt att arbeta för icke-Sky-kanaler. Det är mycket lättare att helt enkelt köpa en billig free-to-air mottagare.

Flytta skålen

Sky parabolantenn syftar till Astra 2, som ligger på 28,2 grader öst, och den närliggande Eurobird, på 28,5 grader öst. För att titta på kanaler från andra populära satelliter, till exempel Astra 1 (19,2 grader öst) eller Hotbird (13 grader öst), måste du flytta skålen att peka på motsvarande satellit. Du kan också behöva en större skål, eftersom de andra satelliter är inte lika kraftfullt som Astra 2. Dessutom behöver du en satellitsignalmätare för att rikta skålen korrekt. Observera att du kommer att förlora Sky-kanaler som följd.

Lägg till en andra LNB

Kan jag ändra min Sky TV frekvens till en annan satellit?

Parabol med två LNB.

Som ett alternativ till att flytta skålen, kan du lägga till en andra mottagningshuvud, en så kallad Low Noise Block converter eller LNB. Tänk på två fallgropar. Skålen som Sky levererar är utformad för att göra det mycket svårt att lägga till en andra LNB. Och Sky Digitalbox kan inte hantera flera LNB, så du måste ställa in någon form av manuell växling arrangemang. Signaler från andra satelliter är svagare än Astra två i Storbritannien och mottagning från tilläggs LNB är inte lika bra som den primära LNB, så att du kan ha mottagningsproblem om du uppgraderar till en större och företrädesvis icke-Sky maträtt.

Ändra frekvensinställningen

Tryck på knappen "Tjänster" på Sky Digitalbox fjärrkontrollen. Tryck på "4" och sedan på "4" igen. ange manuellt frekvenser och andra inställningar av kanaler du vill ta emot och välj "Sök kanaler" alternativ på menyn på skärmen. Den Digitalbox skannar frekvenser du har angett att leta efter kanaler. Välj de kanaler du vill behålla och följ instruktionerna på skärmen för att spara kanalerna. Att titta på kanaler genom att trycka "Tjänster" och sedan "7" och du kommer att se en lista med kanaler du har sparat. Observera att dessa sparade kanaler kan gå vilse när Sky uppdaterar Digitalbox programvara.

Inga kodade kanaler

Sky Digitalbox är oförenligt med andra krypteringssystem, så att du kan bara använda den för att titta på fri-TV-kanaler. Det kan inte användas för att titta på icke-Sky betal-tv-paket. Lyckligtvis finns det hundratals free-to-air kanaler från många länder.

Hur man ansluter en Sky Box till en HDTV

May 15

Hur man ansluter en Sky Box till en HDTV


Sky TV är en digital TV-företag baserat i Storbritannien. Kabelbolaget liknar kabelbolag i USA i att du behöver en digital HDTV-mottagare rutan om du vill få HDTV-programmering. Denna ruta kallas Sky Box och kan erhållas från Sky TV genom att uppgradera din TV-paket till HD.

Instruktioner

1 Anslut kabeln som går från väggen till "In" porten på Sky Box HD-mottagare. Denna kabel ger i signal till din mottagare. Se till att kabeln är ordentligt fastsatt till mottagaren, annars kan du uppleva bild och ljudproblem.

2 Fäst en HDMI-kabel till HDMI-porten på Sky Box HDTV-mottagare. HDMI är en enda kabel som ger både HD-ljud och videosignaler.

3 Anslut den andra änden av HDMI-kabeln till tillgängliga en HDMI-port på HDTV.

4 Slå på HDTV och Sky Box HDTV-mottagare. Tryck på "HDMI" på TV: ns fjärrkontroll. Detta kommer att visa kabel innehållet i HD-mottagare på TV.

Hur ansluta Sky Two TV & en Decoder

February 14

Sky televisionsmottagare, såsom Digitalbox, används för att avkoda Sky TV-program. Om du har en Sky-dekoder i ditt hem, kan den anslutas till två tv-apparater. Du kan ansluta dekodern genom att använda någon av två metoder, beroende på kablarna som du vill använda. Däremot behöver du dekodern och kablar för att ansluta till tv-apparater.

Instruktioner

Koaxial Kabelanslutning

1 Anslut änden av koaxialkabeln från skålen till "Dish Input" port på baksidan av dekodern.

2 Anslut den ena änden av en koaxialkabel till "RF Out-1" port på baksidan av mottagaren. Anslut den andra änden av koaxialkabeln till "RF In" på baksidan av den första tv.

3 Anslut den ena änden av en annan koaxialkabeln till "RF Out-2" porten på baksidan av mottagaren. Anslut den andra änden av koaxialkabeln till "RF In" på den andra TV.

SCART-kabel Anslutning

4 Kontrollera att koaxialkabeln från skålen är ansluten till "Dish Input" port på avkodaren.

5 Anslut den ena änden av SCART-kabeln till "VCR Scart" port på baksidan av dekodern. Anslut den andra änden av scartkabeln i "Scart" port på videobandspelaren.

6 Anslut den ena änden av en koaxialkabel i "RF Out" på baksidan av videobandspelaren. Anslut den andra änden av kabeln till "RF In" på baksidan av den första tv.

7 Anslut den ena änden av en andra scartkabel till "TV Scart" på baksidan av dekodern. Anslut den andra änden av scartkabeln i "Scart" port på baksidan av den andra TV.

Tips

  • SCART-anslutningar kommer att ge en bättre signal än de koaxialkablar.

Vad kommer på en 2008 Chevy Impala LT paket

March 9

Impala, från sin första dag, föddes för att köra. Fram till Caprice och en massa muskelbilar kom att stjäla dess rampljuset 1965, Impala var go-to, fullstor prestanda maskin i Chevy stabil. Det tog större delen av 40 år för Impala att återta sin plats i GM prestanda hierarkin - och nu, tack vare sitt val av potenta motorer och attraktiva alternativ paket, denna plats ser säkert för en tid framöver.

LT Package

Detta paket var nästa upp från basen LS-modellen, och kom standard med en 211-hästkrafter 3,5-liters, flexifuel-V-6; en 233-häst 3,9-liters fanns som tillval. Standard var också en turnerande fjädring och 16-tums aluminiumfälgar, men 17- och 18-tumshjul fanns tillgängliga. Inuti ingår standardutrustning drivna främre hink och baksätet, OnStar, AC, farthållare, elektriska fönsterhissar, en bakruta avimning, fjärrstyrning, en tilt ratt och en MP3-kompatibel CD-spelare som är ansluten till en sex högtalare ljudsystem . Standard belysning och instrumentering ingår automatiska strålkastare med fördröjning-off, en varvräknare och en färddatorns display med en kompass, utetemperatur avläsning och övervakningssystem display däcktryck.

Funktionella alternativ för detta paket ingår stabilitetskontroll, antispinnsystem, uppvärmda backspeglar, en spoiler, dubbelt avgassystem, makt moonroof, garage dörröppnare och främre dimljus. Låsningsfria bromsar var, otroligt, en $ 600 extra. En fullständig skinnklädsel var tillgängliga, men det är osannolikt många kryssat i rutan för tarmen lagning, $ 2570 alternativet. Avrundning ut tillgängliga alternativ var en åtta högtalare ljudsystem med rattkontroller, en motorvärmare och ett säkerhetssystem.

Hur man titta på Sky TV i separata rum på olika kanaler

March 10

Hur man titta på Sky TV i separata rum på olika kanaler


Oenighet om vad man ska titta på tv kan vara orsaken till sammandrabbningar i många hushåll. Ett bra sätt att hålla alla nöjda är att ställa in Sky Television systemet mer än en TV-apparat. För att titta på olika Sky TV-kanaler på separata TV-apparater samtidigt, behöver du mer än en kabeldragning från parabolen och Sky Multiroom abonnemang. Detta kommer att ge dig samma kanalpaket på en extra Sky TV-mottagare. Sky TV kommer att ge utrustningen och installera systemet mot en avgift, eller så kan du spara pengar genom att sätta upp det själv.

Instruktioner

1 Prenumerera på Sky Multiroom. Kom ihåg att ange att du vill installera systemet själv. Sky TV kommer att skicka ytterligare programkort.

2 Köp en ny eller begagnade Sky TV-mottagare. Du kan köpa dessa från online-auktion webbplatser eller satellit-TV-butiker. Kontrollera att mottagaren har en garanti.

3 Gå till parabolen och kontrollera Low Noise Block, som är enheten i slutet av skålen armen. Det måste ha åtminstone en reservutgång eller två fria uttagen om din extra box är en Sky Plus mottagare med inbyggd digital videobandspelare.

4 Byt ut LNB om den har inga reservdelar anslutningar. För att göra detta, koppla matarkablarna från befintliga LNB och lossa LNB genom att skruva loss eller frånkoppling den från skålen armen. Fäst och säkra din nya LNB till skålen armen och anslut befintliga kablarna till utgångar.

5 Installera satellit-grade koaxialkabeln från platsen för din ytterligare Sky Television mottagaren till din parabolantenn. Använd den kortaste körningen av kabel möjligt undvika skarpa veck och säkra med buntband eller klämmor. Du kommer att behöva installera två kablar för Sky Plus mottagare.

6 Fäst en F-kontakt till den nyinstallerade kabeln och anslut den till en ledig utgång på parabolen LNB. Vattentät anslutningen med den medföljande gummi "boot" eller tätt slingrande väder tejp runt anslutningen.

7 Fäst en F-kontakt till mottagaren slutet av den nya kabeln. Anslut den till antenningången på din ytterligare Sky TV-mottagare. Placera tv-kort i kortplatsen på framsidan av mottagaren och slå på den.

Tips

  • Överväga att köpa en LNB med fler utgångar än du behöver, eftersom detta gör att du kan lägga till fler förbindelser i framtiden. "Quad" LNB har fyra utgångar och "Octo" LNB har åtta.
  • Använd en plattform eller stege för att få tillgång till parabol säkert. Få någon att hjälpa till genom att hålla stegen medan du bestiga det.
  • Stäng av alla TV-utrustning och koppla från strömförsörjningen innan du arbetar på din parabolantenn.

Hur till låsa upp en Tata Indicom Mobile

April 4

Hur till låsa upp en Tata Indicom Mobile


Tata Indicom är en indisk mobiltelefon tjänsteleverantör baserad i Navi Mumbai, nära Mumbai i västra delen av landet. Företaget erbjuder cell service och mobiltelefoner från flera leverantörer till många delar av Indien. Om du har låst din Tata Indicom mobil, kan du enkelt låsa upp den med ditt SIM eller telefon PIN-kod. Dessa numeriska koder ställs in av användaren innan telefonen kan låsas. Låsen används för att förhindra obehörig åtkomst till telefonen bör det förlorade eller stulna. Låt fem minuter för att låsa upp din Tata Indicom mobiltelefon.

Instruktioner

1 Slå på mobiltelefonen. Ett meddelande visas ber om din låskod.

2 Ange dina fyra till åtta siffror upplåsningskod. Standard koder är ibland "0000" eller "1234" Se Tips om du glömmer din PIN-kod.

3 Vänta en stund som telefonen låser. Du kommer nu att kunna använda din Tata Indicom mobil som vanligt.

Tips

  • Kontakta Tata Indicom om du glömmer antingen SIM eller telefon upplåsningskod. I vissa fall kommer de att kunna utfärda en personlig upplåsningskod (PUK) att åsidosätta din SIM-lås. Se Resurser för kontaktuppgifter.