tethering n75 data modem to laptop

Hur att tjudra en Verizon XV6800 som ett modem

March 17

Hur att tjudra en Verizon XV6800 som ett modem


Verizon trådlösa kunder som äger en XV6800 telefon kan tjudra sina telefoner till sina datorer för tillgång till Internet. Använda XV6800 som modem sparar laptop batteri liv eftersom anslutna datorer inte behöver söka efter Wi-Fi och dataöverföringen är säkrare. Slutligen, till skillnad från att kapa en annan trådlös kunds internet, bundna telefoner helt enkelt utöka tillgången till service du redan betalar för.

Instruktioner

Installera Verizon XV6800 s Modem Driver

1 Kör CD med drivrutiner XV6800 modemet efter att sätta in den i CD-enheten. Klicka på Nästa när du ombeds. Detta kommer att generera röda Verizon Wireless fönster huvudinstallationen.

2 Klicka på "Install USB Driver" på huvudinstallationsfönster. Från välkomstskärmen, klicka på "Nästa" för att initiera kopiering av XV6800 modem till din dator. När installationen är klar, kommer du att bli uppmanad att starta om datorn.

3 Välj att starta om datorn och finish. Hämta CD gång ut när avstängning. När startas, kommer du att börja processen igen installera VZAccess Manager.

Installera VZAccess Software och inrätta internet

4 Sätt och kör VZAccess Manager. Följ instruktionerna för att installera VZAccess Manager. När installerats, kommer programmet att öppnas automatiskt. Denna programvara kan användare vända sina telefoner till tjudra enheter som kan göra en trådlös anslutning överallt där en Verizon trådlöst nätverk eller Wi-Fi-nätverk är tillgängligt.

5 Slå på telefonen och ansluta den via en USB-kabel till datorn. Åtkomst program på XV6800 och knacka "modemlänk", "meny" och "start". Du kan läsa modemlänkinformationsrutan och avsluta.

6 Vänd dig till din dator och klicka på "Nästa" på VZAccess chef inrätta guiden. Du kan välja att tjudra telefonen via det trådlösa Verizon nätverket eller Wi-Fi och Verizon nätverk. Klicka på Nästa för att möjliggöra tillgång manager att identifiera din telefon.

7 Välj "datakabel" som anslutningsalternativ och fortsätta. När XV6800 hittas tillåta dess användning med VZAccess chef genom att välja "ja" i pop-up rutan. Telefonen kommer då att bekräftas som ett modem och namngiven HTC USB Modem av programvaran.

8 Gå till nästa skärm för att bekräfta det mobiltelefonnummer i samband med XV6800. På nästa skärm kan programvara användare att välja program som startas automatiskt när datorn är påslagen. Klicka på "Finish" för att slutföra XV6800 modem sammanlänkning process.

Hur man använder en LG VX4500 telefonen som ett modem för gratis

April 8

Du kan ansluta din LG telefonen till datorn för att använda som modem. Ställ in är gratis men du kommer att behöva betala för en dataanslutning med din mobiltelefon leverantör. Detta är en mer önskvärd alternativ om du redan betalar för en dataanslutning. Du kan tjudra telefonen för att ansluta till datorns Internet. Detta gör det möjligt att använda Internet på din LG telefon när som helst och var som helst.

Instruktioner

1 Tryck på "MENY" -knappen. Välj "Inställningar", "Anslutningar", "USB" och "Data Modem." Tryck på "OK" -knappen för att aktivera.

2 Hämta telefonens modem enhet från LG webbplats. Alternativt kan du installera enheten från LG: s programvara.

3 Installera modemdrivrutinen. Fäst ena änden av USB-kabeln till din LG telefonen och den andra till datorns USB-port.

4 Klicka på "Start" och "Kontrollpanelen." Klicka på "Network och anslutningar" i menyn. Välj "Skapa ett nätverk" från fönstret.

5 Välj "Ställ in en fjärranslutning" från listan med alternativ. Skapa ett telefonnummer, användarnamn och lösenord. Klicka på "Create" på botten av inställningsfönstret för att upprätta en anslutning.

Tips

  • Prenumerera på en data med din mobiltelefon leverantör för att använda telefonen som modem.
  • Kontakta din mobiltelefon leverantören om telefonnumret ska användas för datorns fjärranslutning.

Tjudra N75 datamodem till Laptop

May 24

Om du ofta reser mellan olika platser med en bärbar dator, kan du inte alltid vara nära en gratis Wi-Fi-hotspot för åtkomst till Internet. Så länge din mobiltelefon plan inkluderar möjligheten att surfa på webben, är du också möjlighet att ansluta till Internet via din laptop. Nokia N75 telefonen finns ett alternativ som kallas "tethering", som låter mobiltelefonen fungerar som ett modem var som helst du har cell service.

Instruktioner

1 Anslut en USB-kabel till USB-porten på undersidan av Nokia N75 telefon. Anslut den andra änden av kabeln till en USB-port på din bärbara dator. Stänga "Spela upp automatiskt" prompt om det visas på skärmen.

2 Öppna din bärbara dator "Start" -menyn och navigera till "Alla program" och "Nokia". Klicka på "PC Suite" -ikonen. Klicka på "Kabelanslutning" under "Get Connected" rubrik.

3 Klicka på den gröna "Anslut till Internet" ikonen i det övre högra hörnet av PC Suite fönstret. Klicka på "Anslut" för att automatiskt upptäcka din Nokia N75 nätverksinställningar och använda telefonen som ett modem.

4 Minimera PC Suite fönstret. Öppna en webbläsare på din bärbara dator och åt några webbsidor som du behöver för att se. Återgå till PC Suite fönstret och klicka på "Disconnect" när du är klar att använda telefonen som modem. Koppla telefonens USB-kabel.

Tips

  • Nokia PC Suite installationsskiva medföljer N75 telefon. Om du inte har skivan och har aldrig installerat programvaran, är PC Suite tillgänglig som en gratis nedladdning via Nokia.
  • PC Suite kan du också tjudra N75 telefonen via dess Bluetooth-anslutning i stället för via en USB-kabel om din bärbara dator har en Bluetooth-adapter. Klicka på "Bluetooth" i stället för "USB" under "Get Connected" rubrik. Rulla till "Inställningar" -menyn på N75 och knacka på "Bluetooth" alternativet. Tryck på "On" för att slå på telefonens Bluetooth-anslutning.

Kan jag Hook min iPhone till min Laptop & använder den som ett modem?

July 2

Kan jag Hook min iPhone till min Laptop & använder den som ett modem?


Din iPhone kan ansluta till Internet var som helst den får en mobiltelefon signal. Du kan dela Internet-anslutning med en dator laptop genom en process som kallas "tethering", som använder din iPhone som en portabel modem. Det finns flera metoder för att tjudra din iPhone till en bärbar dator, med hjälp av både trådbundna och trådlösa anslutningar.

USB-kabel

IPhone kan vara bundna till den bärbara datorn med USB-kabeln som medföljer telefonen. Fördelen med USB-delning är att iPhone batteriet kommer att debiteras av den bärbara datorns USB-uttag under användning, förlänga den tid kan du tjuder de två enheterna. Det ger också en mycket stabil anslutning, men kräver att du har iPhone fysiskt ansluten till den bärbara datorn.

Wi-Fi

Wi-Fi tethering är en populär metod för att ansluta iPhone till en bärbar dator eftersom den inte kräver några drivrutiner eller en fysisk anslutning. Denna metod i huvudsak förvandlar din iPhone till en bärbar trådlös router, vilket gör den bärbara datorn --- och andra Wi-Fi-utrustade enheter du kan ha --- att dela iPhone Internet-anslutning som om det vore en vanlig trådlös nätverksanslutning. Du kan ställa in en säkerhetskod lösenord på iPhone för att förhindra obehörig åtkomst, och din iPhone kan hållas utom synhåll, medan resterande i bruk.

Blåtand

Delning via Bluetooth är en kombination av både Wi-Fi tethering och USB-kabel-sammanlänkning. Det ger din bärbara dator med en enskild Internet-anslutning som om det var bundna av USB-kabel, så att inga andra användare kan dela samma signal. Dock ingen kabel faktiskt krävs, så att du kan använda iPhone medan den utom synhåll. Bluetooth använder också mindre ström än Wi-Fi, hjälper iPhone för att behålla batteriet. Den bärbara datorn måste vara Bluetooth utrustad för att kunna använda den här metoden.

tethering Information

Den iPhone har inbyggda funktioner för att ge uppbindning. USB och Bluetooth tethering aktiveras genom "Internetdelning" sida i iPhone inställningar ansökan, medan Wi-Fi tethering uppnås med hjälp av "Internetdelning" -funktionen. Alla dessa metoder kräver att du har en bolt-on uppbindning datapaket från din nätoperatör innan enheten ska dela Internetanslutningen med din bärbara dator. Dessa tjudra paket finns tillgängliga med varierande mängder av tilldelade dataanvändning, beroende på dina behov.

Hur man använder min T-Mobile Dash 3G som ett modem för min laptop

April 13

T-Mobile Dash är en Windows-baserad telefon som låter dig ansluta till Internet via Internetdelning använda telefonen som modem. Telefonen som modem funktionen på din Dash kräver att du installerar Windows Mobile-enheter eller Microsoft ActiveSync på datorn. Du måste koppla från Windows Mobile Device Center och Microsoft ActiveSync innan du ansluter till telefonen som modem funktion.

Instruktioner

1 Gå till webbplatsen Windows Mobile och klicka på Windows Mobile Device Center eller ActiveSync. ActiveSync är för Windows XP-användare och Windows Mobile Device Center är för alla Windows-användare. Klicka på "Fortsätt" för att ladda ner mjukvaran till din dator. Följ alla stegen i nedladdningsguiden för att säkerställa korrekt installation. Öppna Windows Device Center eller ActiveSync och klicka på "File", "Inställningar för anslutning", "Tillåt USB-anslutning" för att tillåta USB-anslutningen för modemet funktionen på din telefon.

2 Klicka på "Start", "Tillbehör" och "Internetdelning" på din telefon för att starta telefonen som modem. Klicka på "USB" från "PC-anslutning" listan och välj sedan "T-Mobile Data" från "Nätverksanslutning" lista.

3 Tryck på "Connect" och anslut USB-kabeln till telefonen och till en öppen USB-port på datorn. Öppna en webbsida på datorn för att börja använda telefonen som modem.

Hur man använder min Verizon Samsung Omnia som ett modem för min laptop

December 21

Samsung Omnia har en fem megapixel kamera och tillgång till höghastighetsanslutning till Internet. Omnia körs på operativsystemet Windows Mobile och kommer med VZAccess Manager, som gör att telefonen att handla ett modem för datorer. Beroende på telefonens Internet plan kan detta bli kostsamt om du använder din Omnia som ett modem en hel del, så se till att du läser ditt kontrakt för att se hur mycket information din plan låter dig ladda ner från Internet.

Instruktioner

1 Slå på din bärbara dator. Om du inte redan har installerat VZAccess Manager på denna laptop, sätter installationen chef CD VZAccess i den bärbara datorns CD-enhet. Följ instruktionerna på skärmen för att installera programmet.

2 Klicka på "Start" -knappen längst ner till vänster på skärmen. Flytta markören till "Alla program" och klicka på "VZAccess Manager."

3 Montera Omnia transfer datakabel till Omnia. Skjut den andra änden av överföringskabeln till USB-porten på den bärbara datorn så att VZAccess Manager igen telefonen.

4 Klicka på "Verizon Wireless" alternativet.

5 Välj "Anslut WWAN." Omnia kommer börja agera som ett modem. Koppla genom att klicka på "Disconnect".

6 Klicka på "Koppla WWAN" för att koppla från Internet när du är klar.

Kan en iPhone kan användas som ett modem för min laptop?

February 28

Kan en iPhone kan användas som ett modem för min laptop?


Apple iPhone är en kraftfull datorenhet som hanterar inte bara samtal utan Internet-anslutning. Ansluta iPhone till datorn kan hjälpa dig att ansluta till Internet när ingen trådlös anslutning är tillgänglig.

Avstånd

Det finns många sätt att använda din iPhone som modem. Processen kallas "tethering". Du måste antingen "jailbreak" din iPhone eller besök hemsidan, "help.benm.at" (se länk i Reference avsnitt) som gör det möjligt för tjudra förmåga.

aktivera Delning

När du har låst upp förmågan att tjudra din iPhone, slå på sin funktion. På telefonen gå till "Inställningar> Allmänt> Nätverk." Där kommer du att se "Internetdelning" -funktionen.

alternativ

Med uppbindning påslagen kan du nu använda telefonen som modem. Du kan ansluta den till din bärbara dator med den medföljande iPhone USB-kabel eller skapa en förbindelse med datorns Bluetooth-anslutning.

överväganden

För närvarande AT & T --- bäraren som säljer iPhone --- inte har en dataanslutning för att använda iPhone som ett modem. Därför är iPhone tjudra inte en aktiverad funktion i amerikanska versioner.

Varning

Använder iPhone som ett modem kan öka din månatliga dataanvändning kostnader. Kontakta din lokala mobiltelefon för att ta reda eventuella kostnader på grund av Internetdelning.

Hur man ansluter en dator till Internet med hjälp av en BlackBerry smartphone som en USB Tethered Modem

April 2

Hur man ansluter en dator till Internet med hjälp av en BlackBerry smartphone som en USB Tethered Modem


Om du inte kan upprätta en Internet-anslutning på datorn kan du använda BlackBerry-smarttelefonen som en USB bundna modem. BlackBerry mobildata används för att förvandla det till ett modem för datorn. Du kan använda telefonen som en tjudrad modem från vilken plats som helst i din mobiltjänstleverantörens nätverk. Den förbindelse som upprättas genom den bundna modem är snabbare än uppringd, men långsammare än en kabelanslutning till Internet.

Instruktioner

1 Sätt din BlackBerry Desktop Software installations-CD i datorns CD-ROM-enhet. CD medföljer smartphone förpackning. Installationsguiden börjar när CD: n sätts.

2 Installera BlackBerry Desktop Software genom att följa anvisningarna på skärmen. Installationsguiden leder dig genom att etablera ett namn för din BlackBerry och lägga till en ikon för programmet på datorns skrivbord.

3 Starta om datorn när du uppmanas av installationsguiden. Dubbelklicka på "BlackBerry Desktop Software" -ikonen på datorns skrivbord för att öppna programmet.

4 Anslut BlackBerry till datorn med en USB-kabel. Anslut kabeln till en ledig USB-portar på din dator.

5 Klicka på "Verktyg" och klicka sedan på "mobilt Internet" i BlackBerry Desktop Software huvudfönster.

6 Klicka på "Profil" -fliken rullgardins och välj din mobiloperatör från listan. Om din operatör inte finns med i listan, klicka på "Lägg till anpassad profil" och ange inställningarna för din leverantör. Klicka på "OK."

7 Klicka på "Verktyg" och klicka sedan på "Starta mobilt Internet." Vänta tills anslutningsfönstret öppnas.

8 Klicka på "Anslut" och vänta på BlackBerry smartphone för att upprätta en Internet-anslutning som en tjudrad modem.

Hur man använder en Nokia N75 som ett modem

October 27

Du kan använda din Nokia N75 telefonen som en temporär Internet-anslutning när du reser eller inte har någon annan tillgång till Internet. Med Nokia PC Suite, har du möjlighet att tjudra telefonen via sin dataanslutning, vilket ger dig möjlighet att surfa på webben, titta på video, hämta filer och kontrollera din e-post. Ställa in telefonen för att ansluta till Internet tar bara några få enkla steg.

Instruktioner

1 Sätt i en USB-kabel i botten av Nokia N75 telefon. Anslut den andra änden i en ledig USB-port på datorn. Stäng "Auto Play" fönster, om det startar.

2 Klicka på "Start" och "Alla program." Klicka på ikonen Nokia PC Suite.

3 Klicka på "Kabelanslutning" under "Get Connected" rubrik.

4 Klicka på "Anslut till Internet" i det övre högra hörnet. Klicka på "Anslut" för att använda din Nokia N75 telefonen som en Internet-anslutning.

5 Öppna en webbläsare. Testa din Internet-anslutning genom att besöka en webbplats.

Tips

  • Nokia PC Suite medföljer Nokia N75 telefon. Du kan ladda ner gratis programvara från Nokias webbplats om du inte har det.
  • Se till att du har en dataanslutning innan du konfigurerar internetdelning.

Hur att överföra data från min laptop till min Samsung T819 Phone

February 25

Samsung T819 stöder dataöverföring från datorer, inklusive bärbara datorer. När ett microSD-kort installerat i telefonen, erkänner datorn det som en lagringsenhet, som liknar en flash-enhet eller en extern hårddisk. Många användare lagra musik och andra mediefiler på kortet, som det interna minnet av T819 är begränsad och mediafiler är i allmänhet stort. Du kan spara andra typer av filer på telefonen också.

Instruktioner

1 Sätt i microSD-kortet i microSD-kortplats på höger sida av Samsung T819. Se till att kontakterna är vända nedåt när skjuta in kortet i facket. Du hör ett klick när den är helt införd.

2 Anslut USB-kabeln i uttaget på vänster sida av telefonen och anslut den andra änden till ett USB-uttag på din dator. Efter en stund kommer datorn att känna igen telefonen som en flyttbar enhet.

3 Öppna "Den här datorn" på din bärbara dator och dubbelklicka på "Flyttbar disk" kör under kategorin "Enheter med flyttbara lagringsmedia." Ett fönster kommer att visas på datorskärmen med mappar och filer sparade på microSD-kort.

4 Dra de data som du vill placera på Samsung T819 i mappen i "Flyttbar disk" fönster med en titel som motsvarar den typ av data som överförs. Till exempel, om du överför en musikfil, placera filen i "Media" mappen. Antalet filer du överför och storleken av filerna kommer att avgöra hur lång tid det tar att överföra data.

5 Koppla bort telefonen från datorn när filerna har överfört.

Tips

  • Inte koppla ur telefonen medan överföring av data.