tillverkar usa tv apparat

Kan min LG HDTV Gör 3-D?

April 13

Kan min LG HDTV Gör 3-D?


LG HDTV kan göra 3-D endast med rätt teknik som ingår i konstruktionen när de tillverkas. Det är inte ett alternativ på äldre modeller. Om TV: n stöder 3-D, bör det tydligt anges på förpackningen, på chassit eller i instruktionsboken, beroende på modell. Om inte så utsedda, kommer det inte att stödja en 3-D-signal.

3-D HDTV

Standard 2-D-TV visar höjden och bredden på bilder som skapats på skärmen. En HDTV med 3-D funktionen lägger en illusion av djup. Att skapa denna effekt, sänder en 3-D-signalkälla två bilder till skärmen. Betraktaren bär speciella glasögon med en annan lins i varje sida för att filtrera bilderna och presentera en till varje öga, vilket gör att hjärnan att uppfatta det som djupet. Konceptet ursprungligen dök upp i filmer på 1950-talet.

LG produkter

LG Företaget grundades som Goldstar i Korea 1958, började tillverka radioapparater, TV-apparater, kylskåp, tvättmaskiner och luftkonditioneringsanläggningar 1960. 1998 bytte företaget namn till LG och förvärvade USA-baserade företaget, Zenith. År 2004, LG kommersialiserade världens första 55-tums LCD-TV och den första 71-tums plasma-TV. LG har blivit ett stort globalt tillverkare av TV-apparater. Företaget har en webbplats för att göra reklam för sina nuvarande 3D-modeller.

3-D Källor

Kan min LG HDTV Gör 3-D?

Några high-end Blu-ray och spelkonsoler stöd 3-D.

På grund av den höga volymen av information som behövs för att producera två samtidiga videosignaler, standard- och HD-TV stationer, gör dvd-spelare och videospelare inte producera 3-D-signaler. Vid tidpunkten för offentliggörandet, källor som producerar 3-D inkluderar Blu-ray-spelare och spelkonsoler, men bara på high-end modeller som innehåller funktionen. Vissa kabel- och satellit företag tillhandahåller mottagare som stödjer 3-D-teknik och innehåller kanaler med 3-D-alternativ i sina premium programmering paket eller pay-per-view-filmkanaler.

3-D-anslutning

Anslutning till en LG 3D-HDTV från någon signalkälla kräver en High-Definition Multimedia Interface-anslutning. Kabeln, som också bär upp till åtta ljudkanaler och olika styrsignaler, finns i två grundläggande kategorier: standard och hög hastighet; men var och en har också ett alternativ för en Ethernet-kanal. En 3-D-signal kräver höghastighetsversion, och Ethernet-alternativet ger Internet stöd till alla enheter i ditt system i samband med HDMI, med hjälp av en enda dator anslutning till systemet. Du behöver inte Ethernet alternativet för 3-D-signaler.

Om TV Återvinning

June 3

Om TV Återvinning


Tekniken ständigt i rörelse, i en snabbare takt varje år. Tyvärr är kostnaden för att uppgradera din elektronik, särskilt tv, inte bara penning. Konsumenterna ofta skicka sina gamla uppsättningar till soporna när med lite forskning, skulle de ha återanvänt dem, rädda några av de användbara materialen och spara utrymme i soptippar runt om i världen.

Betydelse

Återvinnings tv var aldrig en stor fråga i USA eftersom röret tv varade i många år. Men nu, alla de gamla katodstråleröret (CRT) TV-apparater måste bytas ut på grund av den nationella övergången till digital kabel. Det är viktigt att alla som fortfarande har en CRT-tv korrekt återvinner eller donerar den till välgörenhet. Enligt Popular Mechanics, har varje uppsättning upp till 8 pounds av giftigt bly inuti enheten, som måste hanteras av en professionell återvinningsstation.

fördelar

Inte bara återvinning din TV sparar utrymme i källaren eller på vinden, men det är också bra för miljön. Chicago Tribune har varnat för de många giftiga element i tv, som bly, kadmium och kvicksilver. Om tv inte avyttras på rätt sätt, kan de skada eller gift någon som missköter TV.

platser

Även återvinning din TV är inte så enkelt som att sätta den i en behållare och lämnar den på trottoaren ska plockas, är det lättare än du tror. Enligt webbplatsen EHS Online, många återförsäljare och tillverkare av tv-apparater - som Best Buy, Circuit City, OfficeMax och Office Depot - erbjudande insamling perioder då kan du helt enkelt släppa ut tv inne i butiken. Vissa återförsäljare kan ta ut en liten avgift för att ta din återvinning.

Utmaning

Även återvinning tv var inte en ny innovation, var en händelse iscensatt i 2009 för att öka medvetenheten samt delaktighet. TV-Recycling Challenge presenterades för många av de stora tillverkarna. Enligt EPA, TV-tillverkare, däribland Samsung, Sony och Panasonic, Sharp och Toshiba, samlades för att återvinna 8,2 miljoner pounds från januari till augusti samma år.

Varning

När slutligen beslutar om en plats att återvinna gamla TV-apparater, konsumentfördelar webbplats Union Plus varnar för att det fortfarande finns många privata företag som tar din gamla tv och återvinna det, men de kommer att göra det på ett oetiskt sätt. De skickar dem till fattiga, Tredje världens länder som inte kan hantera de giftiga material inuti TV. Electronics Recycler löfte True Stewardship är ett löfte som undertecknats av återvinningsföretag som har svurit att inte dela ut de gamla TV-apparater och elektronik till länder i tredje världen. När du väljer din återvinningsstation, vara noga med att kontrollera om de har undertecknat detta frivilliga avtal.

Hur man fixa mitt Akai TV; Det kommer inte att slås på efter ett strömavbrott

January 21

Akai är en tillverkare av TV-apparater från små skärmar digital LCD och plasma-HDTV. Om du planerar att köpa en Akai TV av någon sort, skydda de investeringar genom att lära sig några grundläggande felsökning färdigheter. Om du gör det kan förse dig med de kunskaper som krävs för att lösa eventuella problem från grundläggande till synes katastrofala, som ett misslyckande av TV: n slås på efter ett strömavbrott i ditt hem.

Instruktioner

1 Fäst strömkabeln i den elektriska källan i vilken du har det ansluten. Om ansluten till ett uttag eller överspänningsskydd, om strömkabeln har lossnat, kan det hålla TV: n från att vrida på. Testa TV: n igen efter att säkra kabeln.

2 Anslut strömkabeln till en alternativ elektrisk källa. Det är möjligt svall kan ha skadat din eluttag eller överspänningsskydd. Anslut nätsladden till en annan elektrisk källa, testa TV: n igen, och reparera eller byta ut elektriska källor i hemmet som verkar vara skadade av den stora ökningen.

3 Kontakta Akai kundsupport. Vid denna punkt, TV: ns nätsladd eller TV själv kan ha förstörs av ökningen och kommer att behöva servas. Kontakta Akai först om TV: n är fortfarande under garanti, vilket kommer att spara massor av pengar på reparationer.

Tips

  • Att förhindra att detta händer i framtiden använda professionellt bruk eller industriell rankade överspänningsskydd; de kan köpas på de flesta elektronikaffärer.

Sony TV Repair Tips

January 23

Sony TV Repair Tips


Sony är en ansedd tillverkare av tv-apparater i alla former och storlekar. Även om det finns betydande skillnader mellan modellnummer och stilar, en del tv-reparation tips är konstanta bland Sony TV. Mindre problem med ljud och video är objekt som Sony TV reparation tips kan hjälpa dig att ta hand om på egen hand. Hoppa över reparatör och spara pengar. Med Sony TV felsökningstips, kan du reparera din Sony TV på egen hand.

Testa problemet

När du kör flera källor, såsom en ljudförstärkare, en DVD-spelare eller en kabelbox, i Sony TV, det finns ingen garanti för att problemet är med din TV. Försök med att använda alternativa källor för att diagnostisera källan till problemet. Till exempel, om du märker problem vid användning av kabelbox, försöker spela en DVD. Om problemet kvarstår på båda kanalerna, du vet att det är ett problem med din TV som du behöver reparera.

problem med ljud

Om du inte har något ljud som kommer ut ur din Sony TV, kontrollera grunderna först. Se till att TV: n är inte på "Mute". Dessutom, om det finns hörlurar anslutna till hörlursuttaget, kommer allt ljud spelas i hörlurarna istället för genom högtalarna. Koppla ur hörlurarna kommer att fixa det problemet. Om du fortfarande har problem, justera menyn "Audio" i "Huvudmeny". Ställ in "MTS" till "Stereo" eller "Main." Stäng av "Simulerad Effect" och kontrollera att din Sony "Högtalare" är "On".

video problem

Dålig videokvalitet kan verkligen dämpa din TV tittarupplevelse. I stället för att tolerera det, vidta åtgärder för att reparera din bild och få tillbaka upp till dina förväntningar. Först, titta på skärmen för att se om du märker några glares. Ljus reflekteras från skärmen på din Sony TV kan göra bilden verkar som om det är en lägre kvalitet än det egentligen är. Du kan också ha radiofrekvensstörningar, som uppstår när du använder dammsugare, halogenlampor eller batteridrivna leksaker nära TV-skärmen.

Radiofrekvensstörningar orsakar statisk som ska visas på skärmen, som du enkelt kan fixa genom att dessa enheter av. I Sony TV: s "huvudmenyn" klicka på "Video" för att göra vissa justeringar för att förbättra kvaliteten på bilden. Vrid "Digital Noise Reduction" till "On" läge, och vrid "Digital Reality Creation" till "Off". Justering av "Skärpa" av bilden kan också hjälpa till att klara upp dålig bildkvalitet.

Hur man reparerar en Panasonic storbilds-TV

January 23

Hur man reparerar en Panasonic storbilds-TV


Panasonic tillverkar storbilds-tv-apparater som använder LCD, plasma och bakprojektion teknik. Storbilds-Panasonic apparater kan drabbas av en rad problem som elavbrott, överhettning och bildstörningar. Många av dessa frågor kan behandlas genom regelbundna kontroller och underhållsarbete. Återkommande fel kan kräva hjälp av en erfaren reparatör eller Panasonic kundsupport.

Instruktioner

Överhettning

1 Lägg handen på baksidan av din Panasonic TV att kontrollera överhettning, om din uppsättning håller stänga sig utan förvarning. Överhettning kan också orsaka orent bildkvalitet, ett problem som vanligen drabbar storbilds bakre projektionsenheter. Många Panasonic set är utrustade med en säkerhetsdetalj som stänger av strömmen om den inställda blir för varmt.

2 Kontrollera kylventilerna placerade på baksidan av din Panasonic bakprojektions enhet. Ventiler kan samla damm och smuts, vilket resulterar i fläktarna blir blockerad och inte att fungera korrekt.

3 Avlägsna smuts från ventilerna med en fuktig, ren trasa. Se till att luftkonditioneringen hålls på lämpliga nivåer i rummet där tv: n ligger. Håll draperier stängs på varma, soliga dagar för att hålla rummet svalare.

format problem

4 Justera aspect ratio på din Panasonic storbilds-TV, om du ser svarta eller grå staplar längst upp och längst ner på bilderna på skärmen. Det här problemet uppstår ofta med stor widescreen Panasonic LCD och plasma-apparater. Dessa uppsättningar är utformad för att producera bilder i en 16: 9 widescreen bildförhållande. TV-program är vanligtvis sänds i en bildformatet 4: 3, vilket resulterar i svarta fältet problemet.

5 Tryck på menyknappen på fjärrkontrollen. Välj "Bild" alternativet från displayen på skärmen, då 16: 9 bildformat, om inte förvalt. Standard Definition-sändningar kommer nu att sträckas för att fylla skärmen.

6 Tryck på "Meny" och sedan "bildinställningar" på din kabelbox fjärrkontroll. Se också till din kabelbox är inställd på 16: 9 bildformat. Kontakta Panasonic kundsupport direkt om svarta ränder kvarstår efter att ändra inställningarna på TV: n och digitalboxen.

Installationsinstruktioner för Magnavox bärbar DVD-spelare

January 25

Installationsinstruktioner för Magnavox bärbar DVD-spelare


Magnavox är en tillverkare av elektroniska apparater som inkluderar bärbara DVD-spelare. Bärbara DVD-spelare tillåter individer att titta på sina favoritfilmer från avlägsna platser. Med möjlighet att ansluta till växelström eller batteriet kan Magnavox bärbara dvd-spelare kan användas överallt. Om du vill använda spelaren, måste du känna till installationsanvisningarna om hur du ansluter till en strömkälla, laddar batteriet, använder fjärrkontrollen och DVD-uppspelning. Efter avslutad, kan du börja titta på filmer som helst du föredrar.

Instruktioner

Anslutning till nätadapter

1 Sätt i Magnavox spelarens nätadapter i "DC IN" på baksidan av spelaren.

2 Placera kontakten slutet av nätadaptern till ett eluttag.

3 Stäng av Magnavox spelare strömbrytaren till "On".

Anslutning till batteriström

4 Vrid Magnavox spelarens strömbrytaren till "Off".

5 Vänd spelaren upp och ned.

6 Sätt i batteriet fångster i motsvarande hål på spelaren. Skjut batteriet tills det är ordentligt ansluten.

7 Vrid Magnavox spelarens strömbrytare till "On".

Batteriladdning

8 Vrid Magnavox spelarens strömbrytaren till "Off".

9 Se till att batteriet är fäst till spelaren eller göra så att följa stegen i avsnitt 2.

10 Anslut nätadaptern till spelaren (avsnitt 1). När batteriet börjar laddas bör du se "CHG" indikatorn lyser med rött ljus. Laddningen är klar när den röda lampan släcks.

Fjärrkontroll Användning

11 Öppna batterifacket på basen av fjärrkontrollen.

12 Sätt i ett litium 3-volts batteri, typ CR2025.

13 Stäng batterifacket.

14 Rikta fjärrkontrollen mot den infraröda sensorn på spelarens frontpanel. Undvik hinder i vägen.

15 Vrid Magnavox spelaren. Tryck på "Play" symbol knapp på fjärrkontrollen.

DVD-uppspelning

16 Vrid strömbrytaren på Magnavox bärbara DVD-spelaren till "På".

17 Tryck på "Öppna".

18 Placera en DVD i skivfacket.

19 Tryck på dörren facket nedåt för att stänga.

20 Tryck på "Play" -symbol eller "OK" -knappen.

21 Använd volymknapparna för att justera ljudet.

22 Hoppa till nästa DVD-kapitel genom att trycka på framåtpilen. Gå tillbaka genom att trycka på bakåtpilen.

23 Tryck på "Paus" symbol knapp som anges av två parallella linjer för att pausa uppspelningen på sin nuvarande plats.

24 Stoppa DVD-uppspelning genom att trycka på "Stopp" -symbol knappen eller den lilla svarta fyrkanten.

25 Tryck på "Title / Menu" för att gå till huvudmenyn.

Tips

  • Ta bort batteriet när den inte används.
  • Använd fjärrkontrollen med ett avstånd på minst 7 inches från sensorn på spelaren för att minimera störningar.
  • Ta ut batteriet i fjärrkontrollen om den inte ska användas under en längre tid.
  • Stäng av Magnavox spelaren innan du drar ur nätadaptern för att undvika skador på spelaren.

Att montera en plasma-TV till ett väggfäste

February 28

För många människor är den bästa delen av att ha en platt-TV att få en stor skärm som tar upp något utrymme. Att sätta den på väggen gör att det ser smart och smidig, och ger dig mer utrymme i vardagsrummet. Eftersom de är tunga, men du vill få en speciell fäste för panelen, så att den visas professionellt.

Instruktioner

1 Utreda och besluta om vilken typ av fäste som du vill först. Det finns i allmänhet fyra typer av parentes: fast, lutning, fribärande och motordrivna. För små LCD-paneler, kan du också välja en flip ner berget, praktiskt för att få en liten TV i ett köksskåp.

2 Använd online guide eller kontrollera vikten på din panel kontra stöd vikten av konsolen du tittar på. I allmänhet är alla tillverkare av fästen gör olika modeller för olika vikter av TV.

3 Kontrollera monteringsmönstret på TV: n. De flesta större tillverkare av platta apparater använder VESA-standarden för montering mönster; Om din TV inte har en VESA-standard, behöver du antagligen en specialiserad fäste. Dessutom är VESA-standarderna har olika storlekar.

4 Montera ramen av fästet till reglarna i din vägg. Med några måttligt storlek fastställs (37 inches och mer) är det viktigt att dubbar används som ankare för ramen.

5 Montera ramen till TV: n genom att rikta in hålen i din set till plattan eller skenor som medföljer fäste och skruva dem till TV: n. Efter rälsen eller platta är säkrade, hänga TV: n på väggfästet eller arm av konsolen.

Tips

  • Inte över åt skruvarna vid montering av TV, eftersom detta kan skada gängorna och försvaga fästet.

Felsökning en ILO-TV

March 29

ILO varumärke är en ledande tillverkare av tv-apparater och elektronik för budgetmedvetna konsumenter. Bolagets TV har otaliga funktioner, utmärkt bild och ljud, och massor av insatsvaror, allt till ett bra pris. Men som med alla TV, kan saker går fel och det kan sluta fungera. Följ dessa enkla riktlinjer för att säkerställa att du kan identifiera och lösa problemet när saker går snett.

Instruktioner

1 Se till att din iLO TV är ansluten. Om det inte går att slå på, prova ett annat vägguttag. Tryck på strömbrytaren på framsidan eller sidan av TV för att utesluta en felaktig fjärrkontroll.

2 Kontrollera fjärrkontrollen. En felaktig fjärrkontroll kan vara orsaken till ett antal problem. Om det fungerar oförutsägbart eller inte alls, byt ut batterierna. Gör detta snabbt för att undvika förlust av programmerade data på fjärrkontrollen. Flytta några hinder som kan blockera den infraröda sensorn på TV: n. Närma sig TV om du använder fjärrkontrollen från en lång sträcka.

3 Inspektera alla anslutna enheter. Om du har en extern DVD-spelare, videobandspelare eller spelkonsol ansluten, koppla bort dem. Anslut dem med olika ingångar eller en annan kabel.

4 Se till att kablarna fungerar. Anslutningskablar, särskilt billiga sådana, ofta drabbas av störningar från andra elektroniska enheter. Om du upplever artefakter (såsom linjer eller konstiga färger), byta ut videokablar. Om högtalarna beter sig konstigt eller du hör distorsion, byt ljudkablarna. alltid köpa tjocka, kvalitet audio / video-anslutningar för att säkerställa detta problem kommer inte att ske i framtiden.

5 Återställ TV: n. Koppla din iLO TV från väggen och ta bort eventuella anslutna enheter. Håll främre strömbrytaren i fem sekunder, släpp sedan. Anslut din TV igen, slå på och kontrollera att den fungerar igen.

Tips

  • Om du upplever ljud- eller videoproblem oavsett vilken källa du tittar, kan problemet vara med TV själv. Ring tillverkaren eller lokala elektroniska butiken för att fråga om en reparation eller utbyte av din iLO TV.
  • Alltid koppla bort TV: n från vägguttaget innan du ansluter och kopplar bort enheter.

Vad är filändelsen .AT5?

September 7

Lowrance är ett företag som tillverkar handhållna apparater som används för båtliv och luftfart. Ett antal filer är associerade med Lowrance enheter, inklusive .at5 filer.

Identifiering

En fil med .at5 filändelsen är känt som en Lowrance diagram fil.

Fungera

AT5 filer innehåller en karta som används av en Lowrance handhållen enhet för navigering i ett flygplan eller i en båt.

Olika typer av enheter

Flygtrafik Lowrance enheter som använder .at5 filer inkluderar Airmap 2000C och 600C. De nautiska navigering enheter som använder filerna inkluderar Ekolod och kartplottrar.

fördelar

Båda typerna av .at5 filer använder statliga GPS-satelliter för att övervaka var du är geografiskt, så att du kan fokusera på ett säkert sätt att köra båten eller lotsa ditt plan.

Funktioner

Lowrance diagram filer sparas vanligtvis i fyrfärg för att göra dem lätta att tolka.

Hur till låsa upp en Transonic

September 23

Transonic Industries är en japansk tillverkare av tv-apparater, dvd-spelare och annan elektronisk utrustning såsom GPS-enheter. Eftersom Tran dvd-spelare kanske inte fungerar omedelbart vid mottagandet, är det nödvändigt att "låsa upp" vissa modeller. Medan äldre modeller av Transonic inte kräver normalt några låsa koder, den nyare modellen av Tran DVD-spelare, den TC1883DV, kräver ofta en kod före användning. Använd dessa steg för att låsa upp en Transonic TC1883DV spelare.

Instruktioner

1 Öppna skivfacket på Transonic DVD-spelaren genom att trycka på "Mata ut" -knappen.

2 Tryck på knappen "Inställningar".

3 Tryck på volymknapparna på DVD-spelare i följande mönster: Volym upp, volym ner, volym upp, volym ner. De flesta Transonic DVD-spelare beteckna "Up" med ett plustecken och "Down" med ett minustecken, men volymen tecken kan variera även inom den specifika modellen TC1883DV. Var säker på att du trycker på knapparna för att höja och sänka volymen i rätt ordning, oavsett om de är märkta med plus eller minustecken. När du har angett volym mönster, kommer en ny skärm visas så att du kan ange en kod.

4 Skriv in koden "255" på koden skärmen med volymknapparna på din DVD-spelare eller på Transonic fjärrkontrollen för DVD-spelaren. Det kan finnas en kod som redan trätt i kodrutan när koden visas, men du måste ändra denna kod till 255.

5 Tryck på "Setup" -knappen. Detta bekräftar din kod inträde och är det sista steget i upplåsning.