tömma bensintanken på en VW Beetle

Hur man tar bort bensintanken på en Subaru Brat

March 26

Subaru Brat har en 20-gallon gas tank under den bakre delen av fordonsramen. Gastankar utsätts för väg skräp och fukt. Det skräp och fukt kan orsaka rost på utsidan av tanken och sedimentet sedimentera i botten av bensintanken. När rost och sediment komma till den punkt att skadan kan göras för att bränslepumpen och bränslesystemet, bör tanken tas bort.

Instruktioner

1 Hur man tar bort bensintanken på en Subaru Brat

Gastank påfyllningspunkten.

Låt bilen svalna helt.

2 Placera dräneringsplanen under gastank avtappningspluggen.

3 Använd skiftnyckel för att vrida avtappningspluggen moturs för att skruva det.

4 Låt all bensin rinna från tanken och flytta dräneringstråget bort från arbetsområdet.

5 Placera en hydraulisk domkraft under framkanten på den av gasen tanken och en under den bakre av tanken. Stäng ventilerna på varje jack genom att vrida medurs och höja dem tills de kontaktar botten av bensintanken.

6 Använd platt-skruvmejsel för att koppla bort bensinledningarna från bränsletanken till bränslepumpen och tankpåfyllningspunkten.

7 Använd 1/2-tums enhet harskramla och 3/4-tums uttag för att vända var och en av de fyra tank stödrem bultar moturs och ta bort. Gastank kommer att vara löst vid denna punkt och som stöds av de hydrauliska domkrafterna.

8 Sänk varje hydraulisk domkraft så jämnt som möjligt genom att vrida på hydraulisk domkraft ventilen moturs till öppet läge.

9 Flytta gastank bort från arbetsområdet och ta bort från hydrauliska domkrafter.

Tips

 • Det är bäst att koppla bort batteriet medan du gör proceduren. Det är inte nödvändigt men rekommenderas. Statisk elektricitet kan bygga upp och orsaka rökgaser blinka.
 • Det är lättare att tömma bensintanken om tanken är nästan tom.
 • Försök inte denna procedur nära en öppen eld. Explosion och svåra brännskador är en allvarlig risk.

Hur man lagrar en snöskoter

April 7

Du trivs racing snöskotern över snötäckta fält så länge du kan. Inte bara köra in i garaget och parkera snöskotern när snön tunnar nog att du inte längre kan använda den. Istället spendera tid och förbereda sig för att lagra din skoter. Du kommer att kunna förhindra skador, vilket innebär att du kan skoter tidigare nästa gång vintern rullar runt.

Instruktioner

1 Få snöskotern service. Många återförsäljare har mer tid att serva din skoter på våren än i början av vintern. Du kanske kan hitta en återförsäljare som erbjuder en rabatt för tjänster under denna tid. Istället för att vänta runt i början av säsongen, kommer du att vara ute snöskoter.

2 Rengör snöskotern. Du vill tvätta bort frätande syror, salt och smuts fast vid snöskotern. Rengör motorn och fjädring. Använd klädsel för att rengöra sätet. Om du behöver inte röra upp färg, applicera ett lager vax.

3 Förbered dina tändstift för lagring. Ta bort gnistor stiften och häll en tesked 2-taktsolja i varje cylinder. Dra rekylstartsnöret ett par gånger. Sätt sedan tillbaka tändstiften. Detta förhindrar rost bygga upp.

4 Göra reparationer på din skoter. Du vill ersätta alla skruvar eller bultar saknas. Tryck upp någon kropp färg som har noll eller dinged. Om du inte har en professionell service maskinen, måste du följa tillverkarens riktlinjer för service kopplingarna.

5 Tomma vätskor om så är nödvändigt. Om du använder en bränslestabilisator, behöver du inte tömma bensintanken. Annars tömma bensintanken och kontrollera vätske i kedjan fallet.

6 Välj en plats att lagra din skoter. Du vill lagra din skoter på en plats som är sval och torr. Stolen bör förvaras inne om det är möjligt att förhindra att gnagare från att använda det som bomaterial. Banan bör vara från golvet antingen på en ramp eller två med 4 skivor.

7 Sätt oljiga trasor i några öppningar som avgasröret. Täck snöskotern för att hålla damm från att landa och korroderar snöskotern.

Tips

 • Läs alltid bruksanvisningen innan service och lagra din skoter.

Hur man tar bort en gas Stain Från motorcykel plast

April 26

Hur man tar bort en gas Stain Från motorcykel plast


En motorcykel plast bensintank är porös. Detta innebär att gasen kan sippra igenom från tanken till det yttre plast, lämnar fula fläckar efter sig. En gas fläcken är lätt att identifiera genom sin gula färg. För att förhindra fläckar, tömma bensintanken med jämna mellanrum och rengör utsidan av tanken regelbundet. Tvätta tanken med ett rengöringsmedel som innehåller ett milt slipmedel. Att applicera vax till plasten bidrar till att minska färgning genom att försegla porerna i plasten.

Instruktioner

1 Blöt gas fläcken med vatten. Vid användning av en rengöringsprodukt som innehåller ett slipmedel, tillämpa det torka plast kan leda till repor.

2 Blöt trasa och vrida ur överflödig fukt. Applicera rengöringsmedlet direkt på våt trasa. Rengöringsmedel som innehåller ett slipmedel komma i både flytande och pulver. Båda medier fungerar lika bra.

3 Gnugga renare över gas fläcken. Använda en snabb, cirkulär rörelse med medelhögt tryck. Vid rengöring med ett slipmedel, kan med hjälp av fast tryck leda till plasten repas.

4 Fortsätt att gnida tills gasen fläcken är borta. Om fläcken visar sig vara svårt att ta bort, tillämpa en liten mängd rengöringsmedel direkt på fläcken och låt stå i upp till en timme.

5 Skölj bort renare och handduk torkar plasten. Vaxa motorcykeln när du är klar. Vaxning hjälper försegla porerna i plasten, vilket gör färgning svårare.

Hur man Seal Läckande Motorcyle gastankar

June 12

Tätning en läcka i en motorcykel bensintank är minutiöst hårt. Du har alla de små kablarna som leder till de små skruvar och muttrar som i sin tur ansluter till viktiga mätare också. Plus, även om du tömma bensintanken på sitt bränsle, rök som dröjer sig kvar inuti är fortfarande mycket brännbara, så svetsas direkt är inte en bra idé. Det finns dock några få enkla tips om hur att täta en läckande bensintank.

Instruktioner

1 Placera en ände av en liten dränerande slang i bränsletanken, och suga bränsle ut ur den från den andra änden. Se till att ta bort slangen från munnen så snart bränslet är redan halvvägs upp röret. Placera änden av slangen i en bränslebehållare på marken för att suga bränslet ut ur tanken.

2 Skruva alla anslutnings muttrar och skruvar av tanken från huvud motorcykel kroppen. Lägg till lite lack eller aceton i tanken och skaka kraftigt att noggrant ta bort alla kvarvarande bränsle. Från vätskan inuti tanken, skulle du kunna lokalisera hål och sprickor som de skulle läcka ut. Markera hålen. Töm tanken av alla vätskor.

3 Placera tanken i fria luften för att torka snabbt. Sätt tejp där varumärkena.

4 Häll lite vätska rostborttagningsmedel inne i tanken. Ge det en skaka och häll sedan grejer. Upprepa processen tills vad du häller ut ur tanken blir fri från rost färgat material. Föna insidan av tanken under 30 minuter.

5 Häll i tätningsmedel i tanken. Luta tanken från vänster till höger och även rotera den långsamt på alla håll för tätningsmedlet att jämnt belägga hela insidan. Tillåta tätningsmedlet att torka och härda.

6 Placera bensintank tillbaka på motorcykeln och sätt tillbaka alla anslutnings skruvar och muttrar.

Tips

 • Applicera kvarvarande vätska rostborttagare och tätningsmedel på sömmarna och foder av den yttre hölje av tanken.
 • Starka lösningsmedel och rostborttagningsmedel är farliga för din hälsa vid inandning. Var noga med att arbeta i ett väl ventilerat utrymme.

Hur man kan förbättra gas körsträcka på GMC pickup

July 7

Hur man kan förbättra gas körsträcka på GMC pickup


Pick-up lastbilar köps ofta för deras praktiska användning. GMC pick-up lastbilar kallas hög kvalitet fordon med en stor gastank och överlägsen lagring i botten av lastbilen. För förare som regelbundet tote stora objekt och behöver mobila lagringsutrymme, pick-up lastbilar är säkert fordonet val. Men många pick-up lastbilsägare växa frustrerade med kostnaderna för påfyllning av bränsletanken på en kontinuerlig basis. Förbättra gas körsträcka på din GMC pick-up truck med några enkla metoder.

Instruktioner

1 Ändra din pick-up lastbilens motorolja på en regelbunden basis. Ny olja hjälper många komplicerade delar av motorn röra sig smidigt och fritt i samarbete med varandra. Gammal olja blir tjock och orsakar att motorn blir klibbig. Om olja torkar upp, kommer friktionen av motordelarna gnugga tillsammans orsaka motorns effekt att minska och därmed tvinga bensin för att kompensera för det extra arbete din motor gör för att köra.

2 Byt ut din luftfiltret på en regelbunden basis. Vid acceleration, kräver din pick-up truck en kombination av bensin och kraften av luft för att köra. Rena filter tillåter en tillräcklig mängd luft att strömma i samarbete med bensin. På så sätt kan motorn köras effektivt snarare än att tömma bensintanken för att kompensera för den luft som inte kan strömma igenom.

3 Kör försiktigt. Alltför orolig acceleration för plötslig hastighet kan göra din pick-up truck gå snabbare, men mängden bränsle som en "tung fot" brännskador kan faktiskt sakta ner genom att tömma din bensintank betydligt snabbare. Gradvis acceleration ger motorn en chans att bränna en minimal mängd bränsle, därför ytterst förbättra din gas körsträcka.

4 Byt ut slitna däck och kontrollera deras lufttrycket med varje bensin påfyllning. Pick-up lastbilar är ganska tunga fordon och kräver mycket kraftiga däck. Ju bättre kvalitet däck din GMC pick-up rullar, desto mer körsträcka du är bundna att få med varje tank. Att göra en rutin för kontroll av luften i lastbilens däck med varje gas-up ser till att dina däck stanna vid maximal kapacitet, vilket innebär mindre stress kommer att läggas på din motor att använda mer bensin.

5 Köpa en tonneau täcka och hålla sängen av din lastbil förseglade så ofta som möjligt. En öppen säng skapar luftmotstånd, tvingar din motor att använda mer bensin för att dra bilen mot kraften av vinden som fångas i baksidan av bålen. Täcker sängen innebär att luft smidigt kan strömma runt bilen, i stället för att sugas in i och mot din pick-up rörlighet. Om du inte redan äger en tonneau, kan du förvänta dig att se en betydande förbättring i GMC pick-up gas körsträcka med detta steg ensam.

Hur man rengör en plast gastank med saltsyra

November 30

Hur man rengör en plast gastank med saltsyra


Bensin används som bränsle för nästan alla motorfordon. De flesta gastankar är gjorda av plast och måste rengöras regelbundet för att säkerställa att bensin som används effektivt. Medan saltsyra används normalt för pool rengöring, är det också används för att rengöra skräp och bygga upp från plastgastankar.

Instruktioner

1 Töm din bensintank. Se till att hela innehållet tas bort från tanken liksom någon av bilagor, såsom slangar.

2 Häll lite frisk bensin i tanken. Skaka tanken att lossa eventuellt skräp som kan vara i din tank. Töm bensin i en separat behållare.

3 Sätt på arbetshandskar och skyddsglasögon. Häll varmt vatten i bensintanken till halva sin kapacitet. Tillsätts ca 1/2 gallon saltsyra till varmvatten. Stänga kärlet och låt blandningen stå i 2 till 2 1/2 timmar.

4 Tömma bensintanken. Häll saltsyra i en tom behållare. Var försiktig när du häller eller kassering av syran som det är en korrosiv kemikalie.

5 Skölj ur bensintank med varmt vatten. Om du har en handpump, använda den för att spruta in i sprickor och vrår i din tank. Fortsätt att skölja tills alla spår av syran är borta.

6 Torka tanken. Blåsa hårtork på utsidan av tanken för att värma tanken och underlätta torkning på insidan.

7 Skölj tanken igen med bensin. Häll bensinen i en separat behållare.

8 Fylla bensintanken med bensin.

Tips

 • Saltsyra är giftigt. Se till att du befinner dig i ett väl ventilerat utrymme vid användning av denna produkt.

Hur Töm bränsletanken på en bil

February 10

Om du någonsin har att tömma bensintanken på din bil av någon anledning, behöver du inte att bryta ryggen. Det är inte så lätt att få ut gasen som det var att få det, men du kan tömma tanken utan att anstränga dig själv eller få dina kläder smutsiga.

Instruktioner

1 Köra bilen runt tills det är helt tappas från gas. Naturligtvis tar denna precision, eftersom du bör ha åtminstone tillräckligt med gas för att få dig hem och köra ut precis som du drar in på uppfarten eller framför huset.

2 Titta under botten av gastank för en kåpa som kallas en "avtappningskran." Sätt ett badkar eller panorera under kuk som att fånga någon gas. Flytta till sida när du lossar locket för att tömma tanken. Skyddsglasögon för att undvika gas stänk i ögonen. Om du inte har en avtappningskranen på din bensintank, gå vidare till steg 3.

3 Hitta en gummislang eller bränsleledning som kommer ut ur bensintanken. Detta bör vara i den lägsta punkten av gasen tanken. Placera ditt badkar eller pan under den punkt där denna slang ansluts till bensintanken. Lossa klämman som håller fast bränsleledningen till tanken, så att du kan dra ut slangen. Gasen ska börja dränering som du drar slangen från bensintanken.

Tips

 • Rök inte medan du tömma bensintanken.
 • Behöver inte borra hål i bensintanken för att tömma den.

Hur man reline en motorcykel gastank

September 3

Hur man reline en motorcykel gastank


Tankarna stål som används av de flesta motorcyklar kan rosta eftersom fukt byggs upp inom bränsletillförseln, speciellt om bensintanken är kvar delvis fylld under långa tidsperioder. Vänster att utveckla, kommer rosten så småningom äta bort på gastanken inre yta och skapa knappnålsstora läckor. Du kan välja för att belägga insidan av bensintanken med en tätande liner lösning som ett alternativ till att köpa en ny bensintanken. Flera kit finns tillgängliga, de flesta med hjälp av ett två-stegs syrabad och liner lösningsprocess. Dock är grundliga förberedelser kritisk till det nya fodret effektivitet.

Instruktioner

1 Stänga bränsleventilen, belägen under den vänstra sidan av bränsletanken, med hjälp av spaken väljarventilen bränsle. Vrid spaken till "On" läge, om bränsleventilen har en eller inställning "Pri" "Prime". Hoppa över det här steget om du arbetar på en bränsleinsprutning motorcykel.

2 Unbolt gastank från motorcykel med en hylsnyckel. Lyft gastank av motorcykelns ram, dra sedan bränsleslangen bort av bränsleventilen eller bränslepump utlopp. Dra ur bränslenivå avsändare och bränslepump kontaktdon från botten av bränsletanken, om denna finns. Lägga bensintank på en ren, plan arbetsyta.

3 Tryck en 3-fots längd av gummi bränsleslangen på bränsleventilen eller bränslepump utlopp, sedan placera den andra änden av slangen i en 5-liters bensindunk. Vrid armen bränsleventilen väljaren till "Pri" eller "Prime" för att tömma bensintanken. Alternativt, anslut en 12-volts batteri till bränslepumpen kontakten för att tömma bensintanken.

4 Ta bort tanklocket och bränsleventilen eller bränslepump från bränsletanken med hjälp av en Allen eller hylsnyckel. Täta bränsleventilen eller bränslepump port med en gummikåpa.

5 Täcka den målade ytterytan på gastank med 2-tums hela målartejp, vilket innebär att endast gastank påfyllningshalsen avslöjats. Täck målartejp med plastfolie, sedan tejpa folien till bensintanken med plasttejp.

6 Släpp en handfull av 1/4-tums nötter i gastanken genom påfyllningsröret. Täck gastank påfyllningshalsen med en gummikåpa. Skaka gastank i minst 10 minuter för att lossa rostavlagringar från gasen tankens inre yta. Ta bort gummilocket från påfyllningshalsen och skaka muttrarna och lossas rost ut från bensintanken.

7 Häll 1 liter aceton i bensintanken genom påfyllningsröret. Täck påfyllningsröret med gummilock. Skaka gastank i 5 minuter för att dispergera aceton genom tanken. Ta bort gummilocket, sedan försiktigt tömma tanken in i en plastbehållare.

8 Töm flaskan av syra badlösning in i bensintanken via påfyllningshalsen och täcka påfyllningshalsen med en gummikåpa. Ställa in gastank åt sidan under 3 timmar, sedan luta gastanken i en annan vinkel och låt det sitta i ytterligare 3 timmar. Fortsätta tills hela den inre ytan av bensintanken har badats i syralösningen. Ta bort gummilocket och töm syrabadet lösning i en plastbehållare.

9 Häll 1 liter aceton i bensintanken genom påfyllningsröret för att skölja bort syrabadet lösning. Täck påfyllningsröret med gummilock. Skaka gastank i 5 minuter för att dispergera aceton genom tanken. Ta bort gummilocket, sedan försiktigt tömma tanken in i en plastbehållare.

10 Häll hela flaskan av tätnings lösning i bensintanken genom påfyllningsröret. Täck påfyllningshalsen med en gummikåpa. Rulla gastank med händerna för att belägga hela den inre ytan av bensintanken i tätningslösningen. Ta bort gummilocket och häll tätningslösningen tillbaka till sin flaska med hjälp av en tratt. Ta bort gummilocket från bränsleventilen eller bränslepumpen port, sedan låta tätningslösningen botemedel för en 48 till 72 timmar. Applicera ett andra skikt av tätningslösning, om så önskas.

11 Skala plastfolien och målartejp bort av bensintanken. Sätt tillbaka tanklocket och bränsleventilen eller bränslepump, med användning av en Allen eller hylsnyckel. Återansluta de bränslenivå avsändare och bränslepump kontaktdon till botten av bensintanken. Skjut bränsleslangen på bränsleventilen eller bränslepump utlopp. Sätt tillbaka gastank på motorcykel, genom att använda en hylsnyckel.

Tips

 • tank borttagning gas och demonteringsanvisningar kan hittas i en fabrik servicemanualen specifikt till din motorcykel.
 • Läs alla instruktioner som tillhandahålls av tanken sealer tillverkaren. Det kan finnas skillnader eller tillägg till tanken foder förfarande utöver vad som anges här.
 • Inte hoppa över målartejp. Bandet kommer inte att lämna en klibbig återstod och förhindrar skyddstejpen från att lyfta färg bort av bensintanken.
 • De kemikalier som används till linje motorcykel gastankar är lösningsmedel. De kommer att permanent skada oskyddade målade ytor.

Hur felsöker jag en Yamaha Virago?

October 11

Hur felsöker jag en Yamaha Virago?


Yamaha först släppt sin Virago göra av motorcykel i 1981 som en japansk cruising cykel utformad i en amerikansk stil. Make varade fram till 2007, med en mängd olika tekniska funktioner och stilar genom åren. I sitt sista år, kom cykeln med ett av make minsta motorer, utrustad med en 249 cc, tvåcylindrig. För denna modell och tidigare Virago cyklar, Yamaha erbjöd felsökningstips för mindre reparationer i händelse av att Virago hade problem med att starta eller köra korrekt. Yamaha separerade felsökningstips baserade på det system som ska inspekteras.

Instruktioner

Bränslesystem

1 Kontrollera bränslenivån i Virago bränsletank om motorn har stannat, förlorade makten, eller startar inte.

2 Fyll på med blyfri bensin om bränsle nivåerna är otillräckliga.

3 Inspektera bensin om bränslenivåer är tillräckliga. Om det visar sig gummi eller vattniga, kan bränsle har blivit inaktuella eller förorenat. Ta cykeln till en återförsäljare för att tömma bensintanken och fyll den med nytt bränsle.

4 Flytta till kompressions kontrollera om bränslenivåer är tillräckliga och bränslet verkar normalt.

Kompression

5 manuellt kontrollera kompressionen genom att ta bort tändstifts lock och tändstift med en tändstiftsnyckel.

6 Sätt en kompressionsmätare till en av cylindrarna i tändstiftshålet.

7 Kör elstart. Kompressionstrycknivåer bör vara mellan 140 och 160 pounds.

8 Upprepa för den andra cylindern.

9 Ta Virago till en Yamaha återförsäljare för reparationer av detta system om komprimering är betydligt mindre än 140 pounds för endera cylinder.

Tändning

10 Kontrollera elektroderna på tändstiften.

11 Ta Virago till butiken om elektrod är torra, eftersom detta är en indikation på att ännu mer omfattande reparationer behövs.

12 Torka elektroderna med en trasa om de är våta innan du fortsätter till nästa steg.

13 Byt ut tändstift med NGK C6HSA eller DENSO U20FS-U pluggar om någon är skadad.

14 Ställ in tändstiftsgapet för varje tändstift mellan 0,024 och 0,028 inches.

15 Gasa halvvägs och använda elektrisk startmotor. Om motorn fortfarande inte startar, gå vidare till batterikontrollen.

Batteri

16 Använd starter och lyssna efter motorn vända. Om det visar över snabbt, är batteriet fungerar.

17 Kontrollera och dra åt alla lösa batterianslutningar med en skiftnyckel om motorn stängs över långsamt.

18 Ladda batteriet till 12 volt. Om motorn fortfarande omsätter långsamt, ersätta med en 12 volt, 14 ampere-timmars batteritid.

19 Kör startmotorn. Ta Virago till butiken om motorn fortsätter att vända långsamt.

Tips

 • Om felsökning misslyckas, inte Yamaha rekommenderar att ägarna försöker allvarligare reparationer om de inte har rätt utbildning och verktyg. Generellt bör en certifierad Yamaha återförsäljare konsulteras för allvarligare mekaniskt fel.
 • Rök aldrig eller arbeta nära öppen eld vid kontroll bränslesystemet, eftersom detta kan göra bensinångor exploderar.
 • Vid inspektion av batteriet, handskar och skyddsglasögon för att förhindra brännskador från batterisyra.

Hur man byter en Vespa s bränslekranen

November 29

Hur man byter en Vespa s bränslekranen


Ibland en ansluten bränsleventil på en vintage Vespa skoter behöver bytas ut. Reparationen är inte svårt att utföra, men det kräver ett specialverktyg och en liten mekanisk know-how. När du har bytt den ansluten ventil med en ny och installeras tanken bör bränslet rinna kraftigt och utan skräp motstånd som är gemensamt med gamla enheter som inte fungerar.

Instruktioner

1 Lossa och ta bort scooter säte från skoter med hjälp av en hylsnyckel och uttag. Släpp sidopanelen krok på motorns sidopanelen och dra panelen uppåt och bort från skotern. Ställ den åt sidan för tillfället. Följa bränsleledningen till förgasaren. Använd en platt skruvmejsel för att lossa bränsleslangen klämman på förgasaren.

2 Dra bränsleledningen från förgasaren. Omdirigera den till en tom, bärbar bensinbehållare. Öppna bränslekranen till fullt flöde och tömma bensintanken. Vänta tills den tömmas helt. Förslut behållaren. Använd hylsnyckeln och uttag för att ta bort bränsletanken fästbultar. Dra tanken upp och ut ur skoter ramen och fiska bränsleledningen i skoter ram som tanken rör sig uppåt. Lämna bildrutan packningen på tanken.

3 Öppna tanken lockets övre. Sätt bränslekranen verktyget i tanken genom öppningen och rada upp nyckeln ände med muttern inuti tanken. Vrid loss - det kan ta en bra hård twist. Lossa muttern tills den lossnar och dra kranen ut ur botten av tanken. Städa upp någon bensin rester med en butik trasa.

4 Sätt i en ny bränsletanken från tankens botten efter att tillfälligt ta bort fästmuttern. För in den kvarhållande muttern in i toppen av tanken och haka fast den på kopparröret sticker ut från toppen på bränslekranen inuti tanken. Vicka kranen så muttern faller till botten där den skruvar på till kranen kroppen. Använd bränslekranen verktyg för att dra åt muttern på kranen efter att placera den i rätt riktning. (Ställdonet stift vetter mot framsidan av bränsletanken.)

5 Fast en ny 1/4-tums gummibränsleledningen till botten av bränslekranen vid sin tappen. Använd en platt skruvmejsel för att dra en ny klämma på raden efter att sätta in den på tappen. Bär bränsletanken över till skoter och fiska bränsleledningen genom skoter ramen hålighet. Dra slangen genom att motorsidan som du sänker tanken i ramen och plats det ordentligt på sin ram packning.

6 Dra bränsleledningen till förgasaren och skär bort överbliven slang med ett par snippers. Häll lite gas i tanken och hålla den återstående bränsle änden med en trasa. Låt gasflödet under en sekund för att bekräfta det kommer att komma ut ur slangen. Stäng ventilen av. Placera en ny klämma på slangen och koppla den till förgasaren tapp. Dra förgasaren sidan klämma med skruvmejseln. Sätt tillbaka sätet till ramen efter åtdragning ner tanken till ramen med hylsnyckeln. Sätt tillbaka motorsidopanelen och fäst stoppkroken. Ta skoter för en provkörning efter att fylla upp tanken.

Tips

 • Du kan få 1/4-tums bränsleledningen, samt slangklämmor, vid varje fordons delar butiken för en mycket låg kostnad. Leverantörer säljer slangledningen vid foten och ett komplett sortiment ersättning kräver inte mer än tre fot.
 • reparera aldrig en bränsleventil eller arbeta med bensin nära en eld eller värmekälla. De bensinångor kan antändas snabbt och orsaka en explosion.