transport av gasoltub i bil

Hur att transportera en motorcykel med bil

June 16

Hur att transportera en motorcykel med bil


Om du vill transportera en motorcykel med bil, måste du få en släpvagn - det finns inget annat sätt. Om du hade en pickup, kan det vara möjligt att lasta cykeln i sängen. Med en bil finns det en hel del extra arbete som krävs. Du behöver inte en cykel-specifik släpvagn, dock. En normal flak trailer kommer att fungera lika bra. Du kommer också att behöva fatta beslut om spännband eller alternativa alternativ för att säkra din cykel på trailern så att det är säkert för dragande.

Instruktioner

1 Välj din utrustning noggrant. Spännband för motorcyklar finns i många styrkor, priser och storlekar. Olika kombinationer kan fungera bättre för olika stilar av cykel. Om du har ett spår cykel som du ska slå upp ändå och inte bryr sig om estetik, kan du vara mindre oroad stoppning än någon med en förkromad kryssare. Från och med februari 2010 har ett företag från Australien utvecklat en cykel traile enhet kallad Däck Down, som för närvarande är den enda enheten i sitt slag. Det låser säkert på hjulen på cykeln och sedan fransar till din trailer, se till att cykeln går ingenstans. Det kräver inte heller komprimering av avstängningen, så du behöver inte oroa dig för misstag overcompressing det och blåser din gaffel tätningar.

2 Fäst trailern till din bil med hjälp av dragkroken. Du kan använda en motorcykel släpvagn eller en standard flak. Bara se till att din bil är specificerad för att bogsera den sammanlagda vikten för släpvagnen och cykel tillsammans.

3 Ladda cykeln på släpet. Se till att fördela sin vikt jämnt som du fast det med tie-down-metoden som du väljer. Det är omöjligt att undvika stötar och jostles vägbeläggningar vid användning av en släpvagn. Du vill vara säker på att din cykel inte välter eller flyga bort trailern när du bogserar det. Du vill också se till att du inte komprimera suspensionen för mycket, eller du kan skada din cykel. Använd stoppklossar för att hålla hjulen från att flytta runt.

4 Välj en rutt till destinationen som är så smidigt som möjligt. Om du inte är bekant med terrängen, helt enkelt göra det bästa du kan för att undvika att gå över stora gropar eller alltför ojämn områden medan du drar en släpvagn. Även om du kommer att ha fast ordentligt cykeln till trailern, finns det ingen anledning att ta chanser.

Gammal bil visar i Lansing, Michigan

April 3

Gammal bil visar i Lansing, Michigan


Lansing, Michigan, firar sin historia bland bilindustrin med gamla bil visar. Staden såg skapandet av Oldsmobile raden av fordon, vilket var i produktion fram till 2004. Förutom bilen visar, turer är tillgängliga för fordons historiska landmärken såsom tidigare Oldsmobile anläggningen och R. E Olds Transportation Museum.

välgörenhet Shower

Sparrow Hospice Benefit Utställningar inträffar två gånger per år, med alla donationer går till Sparrow Hospice. Den ideella Capital Area Muscle Car Club organiserar händelserna. Platser inkluderar lokala Chevrolet återförsäljare Bud Kouts och Logans Roadhouse. Historiska muskel bilar är höjdpunkter. Modeller på visningsintervall från 1936 klassiker till 2006 hela tävlingsbilar.

St. Gerard AVDP Charity Classic Car är på St. Gerard Parish grunder. Särskilda ränte fordon är en del av händelsen. Denna show ger händelse publiken åt slumpen att rösta på sina favoritbilar i flera kategorier.

Lansing Community College Automotive Department Car Show äger rum årligen på LCC West Campus. Pengar för händelsen går mot stipendier för studenter som studerar för att arbeta inom fordonsområdet. Inträdet är gratis. Det finns en registreringsavgift för någon in fordon i showen. Utmärkelser inkluderar aktie bilar, modifierade bilar, lastbilar, motorcyklar, specialfordon och Best in Show.

Oldsmobile Specialty Shower

RE Olds kapitel i Oldsmobile Club of America har den största endags Oldsmobile endast bilmässan i USA från och med 2010. Tidigare har mer än 500 Oldsmobile fordon varit på displayen. Swap möter liksom leverantörer finns till hands för tillfället. Gruppen bedriver också månadsmöte för Oldsmobile entusiaster vid RE Olds Transportation Museum.

RE Olds Transportation Museum värd Bil Capital fest festival en gång om året. Firandet belyser klassiska bilar från Michigan med mer än 200 klassiska bilar och specialfordon. Alla märken och modeller av fordon kan komma in. Special streck plack, utmärkelser och dörrpris finns incitament för deltagare.

I närheten av Kattutställningar

Gizzard Fest i Pottersvile, Michigan, 16 miles från Lansing, händer årligen på Potter School. Föreställningen är öppen för alla bilar som klassisk, muskel, gatastång, import, vintage och råttastänger. Det finns en inträdesavgift som täcker 10 inträdes kategorier. Vinnarna samt tvåan i varje kategori får en pokal och prissumma. De första 100 deltagare får en minnes streck plack.

Bath Days Festival i Bath, Michigan, 13 miles från Lansing, innehåller en bilshow i sina festligheter. Denna årliga händelse välkomnar alla deltagare i firandet av badet samhället.

Om bil Dolly

April 20

Bil dockor kan du transportera en lastbil eller bil från en plats till en annan utan att faktiskt köra fordonet. Dolly består vanligtvis av trailers eller plattformar som tillåter dig att bogsera bilen bakom ett annat fordon på ett säkert sätt.

Handdragna Dolly

Hand drog dockor är bilen dockor du kan använda för att dra en bil korta sträckor för hand. Hand dockor är oftast hydrauliskt och, när den placeras under axel eller chassi, kan höja bilens främre eller bakre däck från marken. Denna inställning skiftar bilens vikt att avsluta mitt emot dolly, så att du kan flytta bilen lätt.

Fordons-Drog Dolly

Fordons drog dockor är i huvudsak bogsera enheter du ansluter till en dragstång eller på baksidan fordonets chassi dra dolly. Dessa typer av dockor dra av de två främre eller bakre två däck, eller de kan omfatta hela bilen på en dolly med en flatbäddskonstruktion.

Bil Dolly och flytta

Om du planerar att flytta, kommer en bil dolly gör ett utmärkt komplement till den rörliga van eller transport du planerar att använda. En bil dolly fäst på baksidan av en flyttlass kan du transportera alla dina ägodelar i bilen och samtidigt dra bilen utan att göra en extra resa.

Hur transport My Car från New Jersey

May 23

Hur transport My Car från New Jersey


Kanske du flyttar över hela landet och inte vill ta en vecka att köra din bil 3000 miles. Du kan få ett företag att skicka bilen för dig. Vissa företag använder sina egna bilar för att transportera bilar, men de väntar på lastbilen för att fylla med andra fordon innan de börjar resan, så att du utan din bil i flera veckor. Vissa använder transport mäklare att snabbt fylla upp lastbilar och leverera bilar snabbare. Det finns några saker du behöver veta innan du bokar transport för din bil.

Instruktioner

1 Hitta några bil transportföretag i ditt område. Sök efter "automatisk transport New Jersey" i sökmotorn.

2 Ring företagen och få prisuppgifter. Fråga om deras priser, om försäkring är tillgänglig och om lastbilen är öppen eller stängd. En sluten lastbilen kommer att bli dyrare, men kommer att vara säkrare för din bil. Fråga hur länge transporten tar.

3 Forskning företagen. Kontrollera Better Business Bureau webbplats för klagomål om företag. Ring hotline att den federala regeringen har inrättats för att kontrollera klagomål transportföretag, försäkring och licens 1-888-368-7238.

4 Ring ditt försäkringsbolag för att lägga till stöld och kollision till auto politik om du inte redan har det. De flesta transportföretag inte försäkra bilarna. Vissa kommer att erbjuda försäkring för dig att köpa, men det är billigare att lägga försäkring till din befintliga politik.

5 Bestäm ett företag och kalla dem för att ställa in ett datum. De kan plocka upp på ditt hus, eller så kan du spara pengar genom att köra till sin plats. Samma sak gäller för avgivande av fordonet vid den nya destinationen.

Tips

  • Priserna är ofta lägre på vintern när färre bilar transporteras.
  • Större bilar kommer att bli dyrare att transportera eftersom de tar upp mer plats i bilen.

Hur man gör en In-Transit Tillstånd

June 8

Hur man gör en In-Transit Tillstånd


I-transit tillstånd är viktiga dokument som används vid köpet av en bil. Om en bil köpare vill köpa en bil i en annan stat, är ett i-transiteringstillstånd som används för att göra det möjligt att bilens flytt mellan den nuvarande ägaren och köparen. Även om du inte kan göra din egen tillstånd, måste du använda i-transittillstånd som skapats av staten DMV kontor under transport av din nya bil. In-transiteringstillstånd tillåter en förare att driva en bil som inte är registrerad hos avdelningen av motorfordon eller annan utrikesdepartementet.

Instruktioner

1 Kontakta avdelningen av motorfordon inom det område där du köper bilen. Till exempel, om du bor för närvarande i New Jersey och köpa en bil från New York, kontakta DMV i New York för att plocka upp i transittillstånd.

2 Skaffa i-transit tillstånd från lokala DMV. Att fylla i detta formulär, behöver du ett giltigt körkort, bevis på uppehållstillstånd i staten du kommer att transportera bilen, försäkringsbevis, titeln på bilen som ett bevis på försäljningen från den nuvarande ägaren och tillfälliga registreringsskyltar. Stater kräver också en avgift för att fylla i detta formulär, till exempel Kalifornien kräver en $ 60 betalning vid tidpunkten för ansökan.

3 Slutföra i-transit pappersarbete samtidigt i DMV kontor. Kontors tjänstemän kommer att vara till hands för att svara på eventuella frågor som behövs för att se till att du fyller i pappersarbete korrekt under den första tiden. Du vill vara säker på att undvika fel eftersom de kan tvinga dig att behöva göra om pappersarbete.

4 Kontakta DMV av det område där du kommer att leva med bilen. Fråga om in-transiteringstillstånd för att säkerställa att du har all rätt dokumentation som behövs under transporten av din nya bil. Stater kan ha olika lagar och du måste se till att du håller dig inom dessa förordningar.

5 Håll i-transiteringstillstånd, ny bil titel och din Bilförsäkringar informationen håller under transport av det nya fordonet.

Hur man kan föra utländska bilar till USA

October 10

Importera en utländsk bil i USA är inte så enkelt som att sätta fordonet på ett fartyg och plocka upp vid närmaste hamn. Alla importerade fordon måste uppfylla US stötfångare och säkerhetsstandarder, förutom luftföroreningar eller utsläppsstandarder, innan de kommer att tillåtas i. Eftersom de flesta utländska fordon som uppfyller dessa normer redan exporteras till salu, måste du se till att du tar med dig fordon upp till koden innan du kan ta med den till USA.

Instruktioner

1 Hitta en importör. Du behöver en importör att hjälpa bilen uppfyller amerikanska standarder, och att behandla bilen och associerar pappersarbete vid båda ändarna av transaktionen. National Highway Traffic Safety Administration, en division av US Department of Transportation, innehåller en lista över registrerade importörer, tillsammans med riktlinjer fordon import, på deras hemsida (se Resurser). Om du köper en bil utomlands, kommer återförsäljaren troligtvis starta pappersarbete för dig med sin egen importör, men om du är på egen hand, åka runt och välja en leverantör som erbjuder dig de bästa priserna och servicenivån du behöver .

2 Se till att din bil är förenligt med amerikanska standarder. Trots att importören kommer att slutföra det mesta av pappersarbete för dig, är din bil slutligen ditt ansvar, så du bör se till att alla regler följs. De primära former som din importör måste lämna är Department of Transportation Form HS-7, vilket indikerar att fordonet uppfyller federala säkerhets, stötfångare och stöldförebyggande standard och Naturvårdsverket Form 3520-1, en luftföroreningar deklarationsblankett. För att rensa tull, behöver du avsändarens ursprungliga fraktsedel, köpebrevet, utländsk registrering och alla andra handlingar som ingår i fordonet. Dessutom US Department of Agriculture kräver att bilens underrede vara fri från främmande mark, för att förhindra oönskad import av utländska skadedjur.

3 Använd inte bilen som en container. Om du är närvarande när bilen är laddad för sjöfart, bör du motstå frestelsen att använda utrymmet i bilen för personliga ägodelar som du kanske också vill leverera. Till att börja med kommer dina ägodelar vara ett enkelt, synliga mål på både lastning och lossning bryggor och under transporten. För det andra måste hela innehållet i bilen rapporteras till tullen vid inresan, och underlåtenhet att komma ihåg några objekt kan leda till böter eller till och med beslag. Även dina ägodelar kommer sannolikt att skifta under transport, och kan orsaka skador på bilen.

4 Betala tull och få bilen. Om bilen levererades i enlighet med alla amerikanska regler, kommer den att passera genom tullen och släppas till dig på att betala en 2,5 procent skatt på värdet på bilen. Om du köpt din bil utomlands, kan denna avgift har betalats vid tidpunkten för köpet, men om du bara transport av din egen bil till USA, måste du betala tull innan bilen släpps.

Hur man reparerar en Wheel Rotor

November 29

Hur man reparerar en Wheel Rotor


Hjul rotorer är en del av skivan bromssystemet. Rotorn är fäst vid navaggregatet över hjultapparna, och används av bromsok bromsar för att bromsa hjulet under bromsning. Rotorer bära över tiden på grund av friktion och värme från bromsning. Rotor skador kan uppstå från partiklar inbäddade i bromsarna, utslitna bromsbackar, extrema temperaturer eller temperaturväxlingar. Återställande av rotorn innebär att fästa rotorn till en metall svarv att raka ett skikt av metall bort och återställa rotorns jämn yta.

Instruktioner

1 Stabilisera bilen med nödbroms och stoppklossar. Lossa muttrarna på däcket eller däcken, tas bort. Jack fordonet för att lyfta hjulen. Använd pallbockar för extra säkerhet. Ta bort däcket för att komma åt skivbromssystem.

2 Ta bort de två skruvarna som håller skivbromsoket på plats. Sväng tjocklek ur vägen och använda en klädhängare för att säkra tjocklek på fordonet för att undvika att sätta press på bromsledningen. Låt inte bromsoket att svänga fritt eftersom det kan orsaka skador på bromsledningen.

3 Ta bort eventuella klämmorna på hjultapparna eller skruvarna i rotorn. Tappen klämmorna kan kasseras, eftersom de används i tillverkningsprocessen. Håll fästskruven att ersätta efter rotorerna återuppstått. Fästskruven kommer att hittas i rotorn mellan två av muttrarna och används för att fästa rotorn på navet.

4 På vissa fordon, kommer du vara tvungen att ta bort navaggregatet innan du tar bort rotorn. Eftersom processen varierar beroende på tillverkare och navet typ, kan du behöva ytterligare konsultera mekanik handbok för just din bil märke och modell.

5 Dra rotorn bort från navet för att ta bort. Rotorn kommer att glida bort hjulbultarna. Om rotorn korroderat till navet, spray penetrerande smörjmedel runt navet och hjulbultarna och låt penetrerings att tränga in i korrosion. En hammare kan användas för att lossa rotorn, även om du bara bör uppnå den yttre kanten av rotorn, för att inte orsaka ytterligare skador på den befintliga rotorn.

6 Transportera rotorn till en bil butik utrustad med en metall svarv. De flesta kedja bilverkstäder är så utrustade. Be om rotorn skall mätas för tillräcklig bredd innan ha rotorn återuppstått. Rotorn kommer att markeras med en minsta tjocklek som måste upprätthållas för att ge tillräcklig metall styrka vid inbromsning.

7 Har rotorytan svarvas, eller "visade" att ta bort eventuella ytdefekter, skada eller skevhet. Denna process tar vanligtvis mellan 15 minuter till en timme per rotor.

8 Ersätta rotorn på fordonet över hjulbultarna. Säkra rotorn, om sådan finns, med fästskruven. Ersätta bromsok över rotorn. Eftersom rotorns yta är nu en något mindre diameter, bör tjockleken passa över rotorn. Om den inte gör det, kan det vara nödvändigt att pressa bromsbackarna utåt för att öka bredden på tillgängligt utrymme.

9 Byt bromsok bultar, däcksenhet och hjulbultar. Sänk fordonet från domkrafterna och dra åt hjulbultarna.

Tips

  • Linda rotorn i en trasa för att undvika att fördärva de kanter eller yta hos rotorn under transport.
  • Om rotorn är skadad bortom reparation, eller är oförmögen att vändas på grund av minimitjocklek, kommer att krävas byte av rotorn.
  • Nya rotorer bör rengöras med bromsdelar renare för att avlägsna oljor som används för att skydda ytan från oxidation under förpackning och lagring. Underlåtenhet att ta bort oljor kan resultera i otillräcklig bromsförmåga eller bromsfel under kritiska stopp.

Typer av Antika bilar

May 21

Typer av Antika bilar


Den amerikanska bilindustrin har varit i produktion i över 110 år. Under tidigt 1900-tal fanns det över 500 biltillverkare och 1908 över 300 av dessa tillverkare hade gått i konkurs. De bilar som produceras 1897-1910 ingår tre olika typer som kan drivas med batterier, ånga eller bensin.

Elbilen

År 1900 elbilen sålde varannan bil som tillverkas i USA. Baker Vehicle Company producerade en av de mest anmärkningsvärda elbilar från 1899 till 1916. William Baker designade sin elbil med hjälp av Thomas A. Edison är nyuppfunna alkaliska batterier. Thomas Edison var så imponerad av bilen blev han en av de första ägarna 1902. Baker elbil kan producera hastigheter på upp till 25 miles per timme och en räckvidd på upp till 50 miles. Elbilen var tyst och lätt att använda, vilket gjorde det mycket populär bland kvinnor. En specialutrustad Baker elbil kallas "Baker Torpedo" uppnått hastigheter på över 75 km / h.

ånga Bil

I början av 1900-talet fanns det över 125 tillverkare ånga bil i USA. Freelan och Francis Stanley infört en mycket framgångsrik ånga bildesign 1897. Nästan 200 order placerades så snart bilen introducerades för allmänheten. Stanley Steamer var populär bland de rika och givet blev känd som den "flygande tekanna." Efterfrågan på bilen växte bland de mycket rika, eftersom det var tyst och mer kraftfull än någon bil tillgänglig vid den tidpunkten.

Innovation

Ett förnyat intresse för den ångdrivna bil kom efter Abner Doble uppfunnit en ny typ av oljebrännare som snabbt producerade ånga. Inte längre fick föraren av en ångdriven bil måste vänta 20 minuter för en flamma att producera tillräckligt med ångkraft för att driva bilen. The Stanley Brothers produceras över 11.000 bilar under sin 25-åriga produktionskörning.

elektrisk Starter

Fram till 1912 bensindrivna bilar måste vara hand skrivit att starta motorn. Det var en smutsig och farlig procedur som om det inte görs på rätt sätt resulterat i brutna händer och armar. Uppfinningen av den elektriska start av Charles Kettering 1912 löst detta problem. Bensindrivna bilar som är utrustade med elektriska förrätter kostar hälften så mycket som elektriska och ångdrivna bilar. Prisskillnaden mellan de tre typerna av bilar innebar slutet för de elektriska och ångvagn. Baker Vehicle Company stängde sina dörrar i 1916 och Stanley Steamer stängde sin monteringslinje 1924.

Den Bensin Bil

1893 byggde Charles och Frank Duryea den första amerikanska bil i Springfield, Massachusetts. De Duryea bröderna erbjöd sin första bil till försäljning 1897. Ransome E. Olds (1864-1950) uppfann den första bilen löpande bandet och producerade 425 i "Curved Dash Olds" 1901. Från 1901 till 1904 Olds producerat fler bilar än någon annanstans i Amerika. Henry Ford (1863-1947) introducerade modell T-Ford 1908 och senare minskat sitt pris så att någon på hans monteringsfabrik hade råd att köpa bilen. Fordonsregistreringar ökat från 8000 bilar år 1900 till 469 tusen bil som är registrerad i 1910.

Future Transport

Idag bensindriven bil är fortfarande den dominerande kraften i biltillverkning. Elbilen har förnyat intresse på grund av bensintillförseln och stigande kostnader, plus den extra fördelen av nollutsläpp. Morgondagens förbättringar i elbil batteriteknik och en uppgraderad nationella elkraftnätet kunde återigen producera en elbil för att svara på framtida transportbehov.

Hur installerar jag navkapslar på en 1987 Buick LeSabre?

February 13

Hur installerar jag navkapslar på en 1987 Buick LeSabre?


Bilar var ursprungligen tillverkades för att möta behoven hos grundläggande transport. Med tiden, bil konsumenterna pressade tillverkarna att tillverka fordon som visuellt lockande också. Idag, biltillverkare samt eftermarknads företag erbjuder ett brett utbud av skräddarsy alternativ. Navkapslar är ett ekonomiskt alternativ till aluminiumhjulaggregat och lägga visuella intryck till base-modell fordon. Byte navkapslar kräver endast vanliga verktyg och grundläggande fordonsreparations kunskap.

Instruktioner

Navkapseln Avlägsnande

1 Leta reda på fem plast muttrarna runt mitten av varje navkapseln.

2 Vänd varje plast lug nut motsols med hjälp av en klack-skiftnyckel tills varje plast lug nut är löst. Plast muttrarna träs på hjulbulten.

3 Bända runt omkretsen av navkapsel, mellan navkapseln och monteringsflänsen på fälgen. Använd ett brytverktyg eller platt skruvmejsel.

4 Dra navkapsel bort från hjulaggregatet för hand.

5 Rengör hjulenheten och navkapsel med broms damm renare.

Navkapseln Installation

6 Rada upp däcken luftinloppsventil med hålet för ventilen i navkapsel.

7 Infoga däckventilen genom hålet. Se till att klacken mutterhålen är uppradade med hjulbultarna.

8 Trä varje plast lug nut på hjulbultarna. Vänd varje plast klack medurs för hand tills navkapseln stöds.

9 Tryck på hela omkretsen av navkapsel med en gummiklubba tills navkapsel sitter ordentligt på fälgen.

10 Dra varje plast muttrarna använder en klack skiftnyckel. Do inte åt dem.

Tips

  • Se alltid till att du använder mätningen rätt fälgen och däckstorlek vid köp eftermarknads navkapslar.
  • Obalansen navkapslar och använda felaktigt stora navkapslar kan leda till däckslitage tidigt. Bromsdamm innehåller asbest som är kända för att orsaka cancer. Använd aldrig tryckluft för att rengöra något hjul eller bromsaggregat.

Hur att transportera en bil Från kust till kust

July 13

Hur att transportera en bil Från kust till kust


Det kan vara lättare att transportera en bil från kust till kust med en bil linjetrafik än att köra själv. Oavsett om du vill skicka en bil till någon i hela landet eller planerar att flytta eller långvarig vistelse på den motsatta kusten, är bekvämligheten med att hyra en bil transportör frestande, även med tanke på att det skulle kunna göra en allvarlig buckla i din sparkonto. Ännu besväret att köra bilen, själv, till kostnaden i tid och bränsle för att få det från ena änden av landet till en annan, och kostnaden för en bil transportör kanske inte verkar så hög trots allt. Beräkna om det är värt att hyra bil avlastare. Sedan se till att du vidta nödvändiga åtgärder för att på ett säkert sätt transportera en bil från kust till kust.

Instruktioner

Redo Fordon för Shipping

1 Hyr en bil mover att fartyg bilar landet. Federal Motor Carrier Safety Administration rekommenderar att när du hyra movers, du får en skriftlig uppskattning (inte bara en snabb offert). Det är en bra idé att tillämpa denna princip för bil movers, alltför. Få en skriftlig uppskattning av kostnaden för att flytta bilen från kust till kust från fordonstransportföretaget som har bäst rykte och rimliga priser.

2 Kommunicera med biltransport företaget att klargöra vad du behöver göra för att förbereda bilen för att flytta. kommunicera även dina behov och se till att alla överenskomna villkor listas i det skriftliga avtalet. Förstå vad som omfattas av deras last och ansvarsförsäkring, om bilen ska köras eller transporteras på en transport, oavsett om bilen mover kommer att plocka upp bilen och leverera den till en bostad (dörr till dörr biltransporter) eller om du behöver ta bilen till terminalen och ha någon möta det till sin destination (terminal-till-terminal).

3 Redo bilen för kust till kust sjöfart. Få in det i körbar tillstånd om det inte redan är, sätta en fjärdedel gallon gas i tanken, satte ned antennen, ta bort skidräcket eller cykelhållare och töm bilen av dina personliga tillhörigheter, verktyg och lösa föremål. Department of Transporta ställer stränga restriktioner för bil avlastare. De är inte tillåtet att transportera en bil med några personliga tillhörigheter i den, från innehållet i handskfacket till brandsläckare. Generellt bilbarnstolar och domkraften och reservdäck är bra.

4 Förbered bilen för destinationen klimatet. Om du flyttar från västkusten till östkusten under mitten av vintern, till exempel, kanske du vill få vinterdäck och frostskyddsmedel. För en sommar New York till San Diego flytta, kan vissa kylmedel vara i ordning.

Transportera och ta emot fordons

5 Betala i förskott för att flytta, eftersom de flesta fordonsavlastare inte tillåter betalning vid leverans. Det tar några dagar spelrum i pickup av fordonet, beroende på ursprungsplatsen, när du transporterar en bil från kust till kust.

6 Läs konossementet, det dokument som blir medföljde bilen för att fastställa dess tillstånd i händelse av en tvist, noggrant och se till att den beskriver tillståndet i bilen noggrant. Underteckna konossementet innan bilen tas av föraren transport.

7 Möt bil, eller har det uppfylls vid målpunkten. Inte vara förhastat om signering på den och släppa föraren, men. Undersök bilen, eller har den inspekteras för eventuella skador som uppkommit under transporten.

Tips

  • Avståndet blir en faktor, men inte den enda faktorn i kostnaden för att flytta en bil från kust till kust. När de lämnar uppskattningar biltransportfordon beakta hur lättillgängliga är de faktiska punkterna ursprungs- och destinations samt modell, mått och vikt på din car.Check med bil transportföretaget om de specifika krav som att förbereda bilen för transport från kust till kust.